Herralta tullutta ja koettua

Noin vuosi sitten olin kotona ,kun tuli sana: Miksi kerskaatte seurakunnistanne, ne ovat vain Kristuksen palvelijoita joiden kautta olette hänen omikseen tulleet, nyt ihmiset eivät enää näe Kristusta vaan seurakuntanne.

Olen pannut merkille ,että kun puhun ihmisten kanssa hengellisistä asioista niin melkein aina kysytään ensimmäiseksi mihin seurakuntaan kuulut?Ja yleensä ei kysytä sanaakaan Kristuksesta.Murheellista.Puhutaan ihmisille enemmän Jeesuksesta ja vähemmän seurakunnastamme.

Olen aina ihmetellyt miksi on niin paljon eri seurakuntia ja kuulin siitä hyvän vertauksen tosielämästä.Joku oli katsellut korkealta suurta lammaslaumaa ja kun tuo joku oli sitä katsellut niin se oli näyttänyt yhdeltä suurelta laumalta, mutta kun hän oli tullut lähemmäksi oli hän nähnyt siinä paljon pieniä aitauksia ja oli kysynyt omistajalta miksi niitä täytyy olla ja oli saanut vastaukseksi, että jos koko lauma vahkoontuisi niin heikoimmat lampaat jäisivät jalkoihin ja murskaantuisivat ilman aitauksia.

Ja joku sanoi ,että jos yksi menee harhaan niin koko lauma ei voi mennä, kun on paljon pieniä seurakuntia.Siinä että on paljon eri seurakuntia on varmaan Jumalan viisautta!

Olin kotona ja sanoin tai ajattelin ,että elän evankeliointia varten ja samantien Jeesus sanoi minulle, etkä elä vaan minua varten ja mieleen nousi raamatunpaikka; jos me elämme niin me elämme Herralle ja jos me kuolemme niin me kuolemme Herralle..

Kerran näin unen jossa oli Jeesus ja Johannes kastaja ja unessa selitettiin erilaisia asioita, en enää muista tarkasti mitä, mutta jokaisen opetuksen jälkeen sanottiin :Elämä! Ja Unen selitys oli, että kaikki mikä on Raamattuun kirjoitettu on tarkoitettu muutettavaksi elämäksi ja että heidän kuulemansa sana ei heitä hyödyttänyt koska se ei uskossa sulautunut heihin.Profeetta Hesekielille sanottin syö tämä kirjakäärö...ellette syö ja juo ihmisenpojan lihaa ja verta ei teillä ole elämää itsessänne.

Ajoimme autolla Iisalmesta, kun eräs uskonveli sanoi:" uskovien kaste" ja se särähti korvaani.Kun olin tullut kotiin ja mennyt jo sänkyyni niin Herra sanoi minulle, että lapsikaste voidaan todistaa raamatulla 100%.oikeaksi. Olin lukenut kasteesta varmasti kymmeniä kirjoja ja en ollut koskaan kuullut tai ajatellut mistä se löytyisi Raamatusta ja Herra sanoi minulle avaapas Ap.t.8:luku ja katso sieltä oliko noita Simon uskossa, kun hänet kastettiin, ja ei  ollut...sanottiin vain että tulee tehdä parannus ja pari jaetta myöhemmin Simon katui ja pyysi Apostoleja rukoilemaan puolestaan ettei joutuisi kadotukseen eli katui ja teki parannuksen, mutta sen jälkeen Apostolit eivät vaatineet enää menemään kasteelle vaan hyväksyivät tuon kasteen joka oli saatu vaikkei oltu uskossa.Ja sitten Herra sanoi miksi nyt pitäisi pieneltä lapselta vaatia uskoa, että hänen kasteensa olisi oikea, kun sitä ei tässä vaadittu aikuiseltakaan?

Eli nyt ajattelin ,että kastekiistat voidaan lopettaa kokonaan tähän seurakunnissa, koska kohta todistaa sen että, aikuisena saatu kaste tai lapsena saatu kaste ei ole väärä, ainoastaan ihminen joka on kerran kastettu jo, ei tarvitse uutta kastetta, koska hänen saamansa ensimmäinen kaste on jo oikea Herran mielestä.

Eräs aamu heräsin ja olimme kylässä, kun Jeesus sanoi selvästi:Tänäpäivänä menette todistamaan minusta parturiin.Rahoista eikä kampaamoajasta ollut tietoakaan, mutta silloinen  vaimoni sai rahat ja ajan samalle aamulle klo10:00.Kun astuimme parturiin oli kampaamossa pari ihmistä, kampaaja ja asiakas ja kuinka ollakaan he juttelivat juuri uskonasioista.Istuimme ja ajattelin ,että miten minä voin rueta huutelemaan sieltä mitään uskonasioista ja kaksi asiakasta tuli sisään ja luulin jo tilaisuuden menneen pieleen, mutta olivat tulleet ilmeisesti väärään aikaan ja poistuivat.

Kun Parturi lopetti työskentelyn, pysäytin asiakkaan ovella ja kysyin oliko hän kiinnostunut uskonasioista ja hän vastasi myöntävästi ja kertoi erään sukulaisensa olevan juuri rippikoulussa ja siksi nämä asiat ovat hänen sydäntään nyt lähellä.Emme keskustellet yhtään enempää annoin hänelle vain hengellisen levyn ja sanoin Jeesus sinun päiväsi siunatkoon! Asiakas ilahtui silminnähtävästi ja sanoi ettei tämän paremmin hänen päivänsä olisi voinut enää alkaa ja poistui iloisesti kampaamosta.

Jokainen koetelkoon kaikki mitä olen kirjoittanut ja kyselköön Raamattunsa ääressä Herralta onko se mitä olen tuonut julki Herrasta vai ei ja jos ei ollut niin hylkää ja jos koet sen tulleen Herralta niin jää sinun vastuullesi miten siihen suhtaudut.Minä olen vain tuonut julki sen mitä olen kokenut saaneeni ja halusin jakaa sen.Koetteleminen on Raamatullista, koska se sanoo koetelkaa KAIKKI ja pitäkää se mikä hyvää on.

Siunaten Marko K.

Uusimmat kommentit

03.12 | 11:10

Hei, Risto. Tämä on Hengellinen kotikirjasto, ei Mairen kotisivu. ...

03.12 | 04:10

En ole aikoihin kuullut mitään näin upeita.Syvät,kaun...

26.11 | 22:13

Aivan upeita ja koskettavaa musiikkia.Vierailit,säestit ja lauloit Varapäree...

03.11 | 15:39

Tässä kansiossa, Markon kuvia-ensimmäinen ylläpitäjä. Myös ...