Kruppin perhe

Luku 15b -- Krupp

Osa 3: Kruppin perhe vuosina 1910-1930

Eräs Illuminaatin myyrä on sanonut että Kruppin perhe on osa Illuminatia. Jopa kovapäisimmänkin skeptikon täytyy myöntää että Kruppin perheen 1900-luvulla on täytynyt ainakin solmia sopimuksia Illuminaatin kanssa. Tämän verran voidaan sanoa Kruppin perheen suuresta vallasta. Kruppin perhe oli suurten aseiden tärkein toimittaja Saksan armeijalle Ensimmäisessä maailmansodassa. Lenin halusi että Krupp olisi auttanut häntä kehittämään maataan. Kruppin perhe on valmistanut maatalouskoneita ja vetureita kuten myös panssarivaunuja.

Ensimmäisen maailmansodan jälkeen, Kruppin perheen pää, Gustav Grupp von Bohlen sekä Halback alkoivat salaa suunnitella Saksan sotilasmahdin jälleenrakentamista. Gustav Krupp osti hiilikaivoksia Ensimmäisen maailmansodan jälkeen suunnitelmanaan käyttää niitä tulevaisuudessa aseiden valmistukseen. Sen jälkeen kun Ympärysvaltojen/Liittoutuneiden valvontakomissio lähti Saksasta vuonna 1928, Kruppin tehtailla alettiin salaa valmistaa panssarivaunuja, erityisesti Kruppin Garusonwerkin tehtaalla.

The Christian Science Monitor, jolla on sidoksia okkultistiseen järjestelmään lähetti toimittajia Kruppin tehtaille 1920-luvulla raportoimaan kuinka hyvin saksalaiset noudattivat Versaillesin sopimuksen määräyksiä. Nämä toimittajat antoivat hyvän arvosanan Kruppin tehtaista vaikka toimittajien olisi pitänyt ihmetellä että miksi kaikki heidän kiertokäynnillään ottamansa filmit menivät pilalle. [Kameroita ammuttiin infrapunasäteillä heidän ollessaan kiertämässä tehtaita.]

Preussissa koulutuksen saanut Gustav Krupp avioitui Friedrich Kruppin tyttären kanssa jonka nimi oli Bertha. Bertha oli voimakas nainen ja erään Saksan suurimman teräsyhtiön ainoa omistaja vuonna 1902.

Kruppin perhe on asunut Essenin yläpuolella, Saksassa, valtavassa palatsissa nimeltään Villa Huegel, jonka pienessä siivessä oli 60 huonetta. Heillä oli myös muita linnoja ja huviloita. Yhteen aikaan he omistivat (uskon että he omistavat edelleen) linnan Itävallan Alpeilla nimeltään Bluehnbach.

Gustav Krupp oli erään salaisen ryhmän johtaja, ja hän myös isännöi tätä ryhmää -- ryhmä joka koostui kahdestatoista mahtavasta saksalaisesta teollisuusmiehestä -- joka oli nimeltään Ruhrlade, ja joka teki Saksan teollisuutta koskeneet päätökset Weimarin tasavallan aikoihin. Tämä ryhmä teki myös poliittiset päätökset. Vuonna 1932, Krupp alkoi auttaa Hitleriä. Tämä Ruhrlade-niminen salainen hallitus salaisi kokouksensa siten että he teeskentelivät olevansa metsästysretkellä.

Illuminati tuki salaa Hitleriä. Illuminaatti William Randolph Hearstin ensisijainen Euroopan kirjeenvaihtaja William Bayard Hale tapasi Hitlerin 1920-luvun alussa Halen ylellisessä sviitissä Hotel Bayrisher Hofissa.

Osa 4: Kruppin perhe vuosina 1930-1950

21.1.1933, Papen kertoi Hugenbergille: "Me olemme värvänneet Hitlerin." Vaikka Hitlerillä oli oma tahto, ihmiset jotka nostivat hänet valtaan tiesivät mitä he tekivät. Tämä Illuminati, niinkuin he usein tekevät, asetti omaa väkeään Hitlerin neuvonantajiksi ja henkivartijoiksi. Hitlerin henkilökohtainen henkivartija, Dietrich Stepp, kuului Illuminatiin. He ovat toimineet samoin useiden muidenkin ihmisten kohdalla, esimerkiksi Howard Hughesin. Hitler oli satanistien ympäröimä, jotka saivat ohjeensa ensisijaisesti Illuminaatilta ja toissijaisesti Hitleriltä. Jos sinä et usko että Hitler alistui illuminaatti-neuvonantajiensa ohjeille, katso joitakin muutoksia joita hän teki natsien opinkappaleisiin vuosien aikana puheissaan varmistaakseen että Saksan eliittiä suojeltaisiin. Hitler perääntyi joistakin näkemyksistään.

Hitlerin neljä tärkeintä illuminaatti-neuvonantajaa olivat Rudolf Hess, Martin L. Bormann, Gustav Krupp ja Alfried Krupp. Illuminati piilotti Rudolf Hessin. On olemassa kirja jossa näytetään todellisen Rudolf Hessin armeijanaikaiset terveyteen liittyvät tiedot -- hän haavoittui Ensimmäisessä maailmansodassa -- sekä tämän väärän "Hessin" tiedot joka oli vangittuna Spandaun vankilassa Toisen maailmansodan jälkeen. Tämän vuoksi natsit jotka näkivät "Hessin" Nürnbergin oikeudenkäynnissä nauroivat. He nauroivat koska he tiesivät että hän ei ollut todellinen Hess.

Hess oli okkultisti ja hengellinen ajattelija. Hess oli mystikko joka palvoi Hitleriä.

Bormann tuli sukupolvien Okkultistisesta perheestä. Bormannin isoisä oli Johann Friedrich Bormann (syntyi vuonna 1830); hänen isänsä oli Theodor Bormann ja hänen äitinsä Louise Grobler.

Ennen liittymistään natseihin Bormann teki töitä Hermann von Treuenfelsille erään maatilan työnjohtajana. Hänet tunnettiin ankarana, brutaalina ja dominoivana persoonana. Hän myös antoi ohjeet alaisilleen pahoinpidellä mies nimeltä Walter Kadow, joka kuoli pahoinpitelyn seurauksena. Bormann joutui vankilaan osallisuudesta Kadowin kuolemaan. Myöhemmin Bormann, Hitlerin miehenä numero kaksi käytti asemaansa kohdellakseen julmasti eurooppalaisia jotka olivat joutuneet Saksan alaisuuteen. Kaikki johtavat natsit olivat yksimielisiä siitä että Bormann oli "Hitlerin Lucifer". Göring kertoi Nürnbergissä seuraavasti: "Tämä Führerin itsensä luja vaikutusvalta sodan aikana, ja erityisesti vuodesta 1942 lähtien heijastui Herr Bormannin kautta. Se oli tuhoisa heijastuma."

Bormann oli natsien arvoasteikossa kaikkein ylimpänä, "Reichleiter", ja hän Hitlerin varjo kaikkialla, ja kuitenkaan useimmat saksalaiset eivät tienneet kuka hän oli. Kun Hess katosi Toisen maailmansodan alussa, Bormann otti hänen asemansa.

Gustav Krupp pelasti natsipuolueen vuonna 1932. Jos Gustav Krupp ei olisi onnistunut tässä, Hitler ei olisi koskaan noussut valtaan. Vuoden 1932 aikana, natsipuolue oli suututtanut monet ja oli kokenut vaalitappion. Monet heidän suurista taloudellisista tukijoistaan olivat vetäytyneet ja näytti siltä että puolue kuihtuisi pois. Tri. Göbbels kirjoitti näin natsipuolueesta: "Me olemme kaikki hyvin lamautuneita, erityisesti tämän nykyisen vaaran edessä, että koko tämä puolue saattaa romahtaa ja kaikki meidän työmme valua hukkaan. Me olemme nyt kohtaamassa lopullisen testin." Pian tämän jälkeen hän kirjoitti: "Taloudellinen tilanne Berliinissä on toivoton. Ei mitään muuta kuin velkaa ja obligaatioita." Tässä vaiheessa Gustav Krupp heitti peliin äärettömän suuren vaikutusvaltansa sekä rahansa (100.000.000 Saksan markkaa) pelastaakseen natsipuolueen uhanalaisesta asemastaan. Gustav Krupp oli kenties Saksan kaikkein mahtavin teollisuuspohatta, ja hänellä oli kenties maailman parhaimmat terästehtaat, ja hänen apunsa nosti natsipuolueen takaisin jaloilleen sekä voittoon tuona samaisena vuonna.

Kun Krupp antoi suuren rahallisen lahjoituksensa, Hitler määräsi Bormannin pitämään kirjaa kaikista rahoista. Tästä eteenpäin, Martin Bormann, Illuminaatin jäsen, sekä hallitsi että valvoi täysin Hitlerin henkilökohtaisia raha-asioita sekä osittain puolueen rahoja.

Minä sanon että Gustav Krupp oli "kenties" kaikkein mahtavin teollisuuspohatta -- ainoastaan siksi että en tiedä ketään joka tietäisi kuinka mahtava Gustav Krupp oli taloudellisesti. Gustav Krupp oli yhtiöidensä ainoa omistaja -- ei ollut osakkeenomistajia. Gustav Krupp omisti suuren määrän korporaatioita ja yhtiöitä sekä maata kaikkialla maailmassa. Kukaan ei tiedä kuinka paljon hän omisti, mutta hän omisti riittävän paljon, niin että hänen poikansa kykeni rakentamaan Liittoutuneiden Toisessa maailmansodassa pommittamat tehtaat käyttämällä ulkomaisista omistuksistaan saamia rahoja.

Mutta Hitler oli tämä henkilö joka aseisti Saksan ja johti sen Toiseen maailmansotaan? Gustav Krupp alkoi salaa aseistaa Saksaa välittömästi Ensimmäisen maailmansodan jälkeen valmistautuessaan seuraavaa sotaa varten. Saksan hallitus teki yhteistyötä. Pian Ensimmäisen maailmansodan päättymisen jälkeen Saksa solmi sopimuksen Neuvostoliiton kanssa joka auttoi saksalaisia salaa kiertämään Versaillesin rauhansopimuksen tiukkoja ehtoja. 11.5.1921, Saksan kansleri Wirth, Saksan hallituksen johtaja, allekirjoitti sopimuksen jossa vaadittiin aseistariisuntaa. Samaan aikaan hän teki täydellistä yhteistyötä Kruppin kanssa ja aseisti Saksaa salaa. Wirth oli hyvin kokenut vehkeilijä, ja hän sekä Krupp suorittivat vehkeilyä kaikkialla maailmassa jatkaakseen salaista sotilaallista varustautumistaan. Tänään, Illuminati toimii juuri samoin.

Kun Hitler nousi valtaan Gustav Krupp antoi hallitukselle 300 miljoonan markan laskun siitä hyvästä että että hän auttoi Saksaa varustautumaan salaa 1920-luvulla. Natsit maksoivat sen Kruppille.

Myöhemmin vuonna 1943, Toisen maailmansodan aikaan, kun Gustav ja Bertha halusivat luovuttaa koko imperiuminsa ensimmäiselle pojalleen Alfriedille, Alfried henkilökohtaisesti meni Hitlerin salaiseen piilopaikkaan itä-Preussiin saadakseen häneltä poikkeusluvan, sillä Saksan laki kielsi luovuttamasta koko omaisuutta yhdelle ainoalle lapselle. Hitler otti Alfriedin avosylin vastaan ja antoi hänen sitten puhua Martin Bormannille. Muista, Bormann oli osa Illuminatia. Alfried ja Bormann juttelivat, ja sitten Bormann määräsi Hans Lammersin, natsien perustuslaki-puhemiehen julistamaan: "Kruppin perheyritys ansaitsee kaikkein suurimman tunnustuksen sen avustettua Saksan sotilaallisen voiman kasvattamisessa. Siksi, on minun toiveeni että tämä yritys säilyisi perheen omaisuutena."

Nürnbergin oikeudenkäynnissä Gustav oli eräs natseista jotka olivat listan yläpäässä tuomittavina. Gustav vapautettiin oikeudenkäynniltä heikon terveytensä vuoksi. Alfriedia kohdeltiin hyvin lempeästi. Muut natsit jotka joutuivat oikeuteen saivat kuolemantuomion paljon lievemmistä rikoksista kuin mihin Alfried syyllistyi. Kun sota loppui, Gustav, joka oli nyt vanha mies, asui Bluehnbachin linnassa joka sijaitsee syrjäisessä paikassa Itävallan Alpeilla. Tämä amerikkalainen upseeri joka valtasi tämän linnan oli Chip Bohlenin poikapuoli (sukua Gustav Kruppille), nimeltään luutnantti W. Thayer, joka piti huolen siitä että amerikkalaiset joukot eivät ryöstäneet tätä linnaa. Tämä oli hyvin outo "yhteensattuma", sillä miljoonista Liittoutuneiden sotilaista, Kruppin sukulainen oli se joka valtasi Gustav Kruppin linnan.

Luutnantti Thayer tiesi mistä Bluehnbachin linnassa oli kyse, ennenkuin hän kokosi miehensä etsiäkseen sen. Portilta linnan pihalle kulki vaaleanpunaisella graniitilla päällystetty tie, ja linna oli kaunis ja ylellinen sisältä. Pääportilta on pitkä matka itse linnaan. Erään lumen peitämän vuoren sisällä, joka ympäröi tätä linnaa, on tämä legendaarinen Barbarosan luola, jonka sanotaan nukkuvan kunnes se herää mustien korppien toimesta pelastaakseen Saksan.

Illuminaatin hallitsema lehdistö esitteli Alfriedin Nürnbergin oikeudenkäynnin uhrina, vaikka valtavat pinot asiakirjoja osoittavat että hän oli suurempi syyllinen kuin Adolf Hitler. Näitä Alfried Kruppia koskevia dokumentteja Nürnbergin oikeudenkäynnistä ei ole koskaan julkaistu Saksassa, ja vielä tänäkään päivänä ihmiset eivät tunne totuutta Kruppista. Illuminaatin lehdistö kirjoitti historian uudelleen tehdäkseen Alfried Kruppista fasismin uhrin sen sijaan että olisi kertonut totuuden kuinka hän johti Kruppin imperiumia vuodesta 1943 lähtien, ja kuinka hän oli aktiivisesti mukana monien kansakuntien tuhoamisessa, ja kuinka hän oli aktiivisesti mukana lukemattomien orjatyöläisten kiduttamisessa. Nämä orjat jotka olivat Kruppin palveluksessa eivät olleet edes orjia. Hitler oli laatinut lain että orjia tuli ruokkia sen mukaan miten raskasta työtä he tekivät. Kruppin orjat näännytettiin nälkään samalla kun he joutuivat tekemään pakkotyötä. Orjista oli pulaa, joten ei ollut mitään järkeä siinä että Kruppin tehtaan vartijat näännyttivät nälkään ja pahoinpitelivät kuoliaaksi orjia säännöllisesti. Tämä hirvittävä pahoinpitely jonka uhreiksi orjat joutuivat säännöllisesti sai aikaan sen että Kruppin tehtaat eivät yltäneet tuotantotavoitteisiinsa. Yleensä orjia ruokittiin ja heistä pidettiin huolta jotta he jaksoivat tehdä työtä, mutta Kruppin orjat eivät saaneet edes perustarpeita joita orja saa -- he olivat vähemmän kuin orjia, tai kuten eräs orja joka teki töitä Kruppille sanoi että Kruppin orjina heillä ei ollut edes "orja" statusta vaan he olivat kuin pala hiekkapaperia jota voitiin käyttää ja heittää sitten pois. Kruppin orjat olivat huonoiten kohdeltuja orjia Saksassa, ja he toistuvasti eivät onnistuneet saavuttamaan tavoitteita seurauksena täydellisestä ihmisarvon riistämisestä sekä hirvittävästä kohtelusta. Orjie kidutettiin Kruppin Hauptverwaltungsgebauden (yhtiön toimistorakennus Essenissä) kellarissa. Sihteerit jotka tekivät töitä Kruppille pystyivät kuulemaan kidutettavien huudot; myös Alfried kykeni kuulemaan nämä huudot mutta hän ylenkatsoi ne ilmeettömin kasvoin, kuten hän myöhemmin teki osallistuessaan saatanallisiin rituaaleihin. [Eräs Illuminaatin kynsistä paennut uhri muistaa Alfriedin selvästi erottuneet kasvot.]

Myöhemmin John J. McCloylle, Ulkomaansuhteiden neuvoston (CFR) päällikölle, joka oli myös Illuminaatin jäsen, annettiin työ miehitetyn Saksan ylimpänä komentajana. Hän kumosi Nürnbergin oikeudenkäynnin päätökset, astui laillisuuden rajojen ulkopuolelle ja vapautti Alfried Kruppin vankilasta, sekä vapautti hänet "sotasyyllisyydestä". Alfried Kruppin oikeudenkäynti oli kestänyt viisi vuotta ja hänestä oli kirjoitettu 330.000 sivua. Koko työ valui hukkaan John J. McCloyn toimesta -- hän oli sukupolvien satanisti itsekin Alfriedin tapaan. Alfriedilla oli 38 parasta asianajajaa jotka taistelivat antaumuksella Alfriedin puolesta. He käyttivät jokaista mahdollista temppua -- mukaanlukien todistajien murhaaminen. [Illuminaatin sanomalehdet Euroopassa ja Yhdysvalloissa väittivät että Alfriedille ei annettu kunnollista oikeusapua! Mikään ei voisi olla kauempana totuudesta -- hän oli Nürnbergin rikollisista parhaiten puolustettu.] Kuitenkin, todisteet Kruppia vastaan olivat ylitsevuotavia ja viisi Nürnbergin tuomaria tuomitsi hänet vankilaan sekä koko hänen omaisuutensa takavarikoitavaksi.

Tämä oli aivan oikeudenmukainen tuomio ottaen huomioon kaiken sen hävityksen Euroopassa jota Krupp oli henkilökohtaisesti johtanut.

Britannian ja USA:n hallitukset eivät koskaan panneet täytäntöön tuomarien määräyksiä takavarikoida Alfriedin omaisuus, ja oltuaan jonkin aikaa vankilassa Illuminati vapautti hänet. Lehdistö teki Alfriedista marttyyrin -- he väittivät että hän oli ainoa natsi jonka omaisuus oli takavarikoitu (mikä oli valhe), niin että näytti siltä kuin hänestä olisi tehty erityinen syntipukki Nürnbergissa. Samalla kun yleisölle uskoteltiin että Alfried menetti omaisuutensa, mitään ei koskaan edes otettu pois!

Kruppin perhe on verkostoitunut kaiken eliitin kanssa. Kruppin agentti Wienissä oli Rothschildien hyvä ystävä. Heidän New Yorkin agenttinsa oli J.P. Morganin sukulainen. Alfried hiihteli St. Moritzissa, Sveitsissä, miltei viikoittain ja tapasi siellä Onassiksen. Onassis ja Alfried myös jakoivat liiketoimia. Toisen maailmansodan aikaan Robert Rothschild kiisteli Alfriedin kanssa kolmen vuoden ajan omaisuutensa myymisestä Kruppille, mutta lopulta Alfried menetti kärsivällisyytensä, surmasi Robertin ja otti hänen omaisuutensa itselleen. Tämä osoittaa sekä Rothschildien vallan (he olivat juutalaisia Toisen maailmansodan aikaan) että myös Kruppin perheen vallan; että kun he eivät saaneet mitä halusivat, edes Rothschildit eivät pelottaneet heitä. Kruppin perhe hoiti amerikkalaisia omistuksiaan Wilmingtonista, Delawaresta, käsin, jossa heidän amerikkalaisella yhteistyökumppanillaan, DuPontilla, oli pääkonttori. Hitlerin kuuluisa upseeri Otto Skorzeny palveli yhteysmiehenä Argentiinan diktaattorin ja Alfried Kruppin välillä Toisen maailmansodan loputtua.

Luku 15c -- Krupp

Osa 5: Kruppin perhe vuodesta 1950 nykypäivään

Tämä Kruppin perhe on toistuvasti viihdyttänyt kuninkaallisia ja muuta eliittiä linnassaan Essenin lähellä. Ihmiset, kuten tämä korkea-arvoinen vapaamuurari, joka on myös Canterburyn arkkipiispa ovat vierailleet hänen linnassaan. Jatkuva vieraiden virta saapuu heidän linnoihinsa. Monet Essenin kaduista on nimetty Kruppin perheenjäsenten mukaan ja Essen on pohjimmiltaan ollut Kruppin kaupunki. Kruppin perheen ote tästä kaupungista on ollut absoluuttinen.

Alfriedin ex-vaimo sai 518 eekkerin kokoisen karjatilan 25 mailia länteen Las Vegasista. Sitten Howard Hughes osti tämän tilan häneltä.

Olen saanut käsiini raportteja että Kruppin perhe rahoitti salaista tutkimusta jota Maailmanjärjestys suoritti teknologialla joka vaikuttaa tieteiskirjallisuudelta. On mielenkiintoista että Kruppin perheellä on yhteyksiä ja kiinteistöjä Yhdysvalloissa. Pennsylvanian osavaltiolla on joitakin yhteyksiä saksalaiseen Illuminatiin, joka on alkanut jo vuosia sitten ja jatkuu edelleen. Näillä kemikaalien ja metallurgian patenteilla on yhteyksiä Saksaan. Illuminaatin saksalaisille jäsenille annettiin suuri rooli huumekartelleissa jotka ovat toimineet tässä maassa 200 vuoden ajan. Kruppin perhe on johtava saksalainen Illuminaatin verilinja. Toisin sanoen, tämä raportti ainoastaan koskee Kruppin vehkeilyjen pintakerrosta joka käsittää koko maailman ja johon liittyy moderni teknologia johon ainoastaan Illuminaatilla on pääsy.

Löytöretkien aikakaudella jolloin Uutta maailmaa tutkittiin, Euroopan okkultistiset oligarkit perustivat kauppakomppanioita saadakseen otteen maailmasta. Tämä Itä-Intian kauppakomppania oli eräs kaikkein kuuluisimpia näistä eliitin hallitsemista kauppakomppanioista. Näillä kauppakomppanioilla oli sidokset okkultistisen maailman johtoon sekä huumekartellien luomiseen löytöretkien aikakaudella. Nämä kolmetoista Illuminaatti-perhettä olivat osanottajia huumekartellissa joka luotiin ennenkuin Yhdysvalloista tuli kansakunta. Kartellin juuret ulottuvat temppeliherroihin, Maltan ritareihin sekä joihinkin italialaisiin oligarkkeihin jotka olivat olleet mukana huumekaupassa vuosisatojen ajan.

Tämä huumekartelli on jatkunut vuosisatojen ajan. I.G. Farben on ollut kartellin saksalainen elementti 1900-luvulla. Siirtokuntien aikakaudella, jokaiselle näistä lukuisista salaisista johtavista okkultistisista perheistä Englannissa, Saksassa, Ranskassa ja Hollannissa annettiin osuus tästä huume/kemikaali-kaupasta. Kruppin perheen koko tarinaan sisältyisi se millaisia sidoksia heillä on I.G. Farbeniin sekä maailmanlaajuiseen kemikaali-monopoliin joka illuminaatti-perheillä on hallussaan. On selvää että Gustav Kruppia informoitiin I.G. Farbenin salaisesta tutkimuksesta koskien synteettisiä nitraatteja ennen Ensimmäistä maailmansotaa, sillä Gustav kertoi tälle suurelle saksalaiselle kemistille, Emil Fischerille, että hänen ei tarvitsisi olla huolissaan pumpuliruutiin liittyvästä ongelmasta joka oli seurausta vähäisistä nitraatti-varastoista. Kruppin perhe kohtasi suuremman ongelman Toisen maailmansodan aikana koska heillä oli pulaa eläinrasvasta jota käytettiin pumpulin sitomiseen räjähteissä. He ratkaisivat tämän ongelman surmaamalla lihavia ihmisiä keskitysleireissä. [Sellaisia jotka eivät olleet vielä ehtineet laihtua. Suom. huom.] Koska tämä Illuminaatin kemikaalikartelli sekä I.G. Farben ja Krupp olivat mukana kuolleiden ihmisten kehoista saatujen tuotteiden hyödyntämisessä, Illuminaatin omat miehet vapauttivat nämä keskitysleirit ja he salasivat ihmisten ruumiiden. rasvan, ym. käytön.

Kuten aiemmin kerrottiin, Hitlerin kuuluisa upseeri Otto Skorzeny palveli yhteysupseerina Argentiinan diktaattorin Peronin ja Alfried Kruppin välillä Toisen maailmansodan jälkeen. Tapaamieni Illuminaatin kynsistä selviytyneiden ihmisten kertomusten perusteella olen oppinut millaista ensikäden tietoa heillä on natseista. Osa tästä tiedosta kerrotaan tässä luvussa. Riittää kun sanoo, että eräs Illuminaatin kynsistä pelastunut tietää että venäläiset, saksalaiset, englantilaiset ja amerikkalaiset illuminaatit jatkoivat yhteistyötä Toisen maailmansodan aikana. Hitlerin työpöytä oli täynnä käsikirjoitus-papereita joissa kerrottiin mitä oli sovittu tässä salaisessa tapaamisessa Jaltalla vuonna 1943 Churchillin, Stalinin ja Rooseveltin kesken vuorokausi tämän sopimuksen solmimisen jälkeen. Vaatisi kokonaisen kirjan mikäli haluaa selittää kuinka tiedustelu-kapasiteettia joka vakoili kokonaisia kansakuntia ei hylätty Toisen maailmansodan jälkeen. Tänään, heidän tietokoneensa tuntevat meidät paremmin kuin mitä me itse tiedämme itsestämme.

Kruppin imperiumin edustajat menivät kaikkialle maailmaan, ja Kruppin yhtiöt rakensivat tai suunnittelivat kaikenlaisia suuria tehtaita ja muita työpajoja kaikkialle maailmaan. Tällaisen valtavan aktiviteetin perusteella, joka ulottui Etelämantereelle asti, voidaan vain spekuloida mitä tapahtuu kulissien takana. Vain yksi esimerkki Kruppin projekteista oli tämä terästehtaista elantonsa saava kaupunki, nimeltään Rourkela, Intiassa, jonka saksalaiset rakensivat tyhjästä Intian itärannikolle vuonna 1954. Tämä kaupunki/tehtaat rakennettiin Kruppin oman kaupungin, Essenin, ja Ruhrin tehtaiden mukaan. Suuri määrä intialaisia tekee töitä tässä Kruppin projektissa.

Kaksi asiaa toivat lopun Kruppin yksityisomistukselle tämän valtavan teollisuusimperiumin suhteen vuonna 1967. Vuonna 1967, Alfried Krupp oli ajanut vararikkoon tämän teollisuusimperiuminsa lainaamalla liikaa rahaa ja jouduttuaan satojen pankkiirien epäsuosioon. Ja seuraavaksi, hänen poikansa, jolla oli kaikki mahdolliset rahat jotka hän vain kykenisi tuhlaamaan oli omistautunut ammattimaisen playboyn uralle sen sijaan että olisi tehnyt ahkerasti töitä imperiuminsa eteen kuten isänsä.

CHIP BOHLEN

Charles Eustis Bohlen (1904-1974) syntyi Celestine Eustisille ja Charles Bohlenille. Hänen isänsä, Charles Bohlen, oli varakas mies ja hänen äitinsä perhe oli myös ollut kuuluisa. Hänen äitinsä, Celestinen, isä oli USA:n Ranskan suurlähettiläs vuonna 1893. Koska Chip Bohlenilla oli yhteyksiä, useat ihmiset ajattelivat että hänestä pitäisi tulla diplomaatti.

Siihen aikaan ulkoministeriö oli liannut maineensa yleisön silmissä useilla skandaaleilla. Eräs diplomaatti oli jäänyt kiinni itsensä paljastamisesta, toinen oli jäänyt kiinni sukupuolisuhteesta kahden alaikäisen pojan kanssa, ja kolmas oli ampunut itsensä. Chip Bohlen näytti olevan korkealla näiden skandaalien yläpuolella. Chip oli hyvin älykäs sekä hyvin hienovarainen. Sen lisäksi että hän oli hyvin hillitty, eliitin lehdistö sekä järjestelmä yleisesti ovat pitäneet vuosien ajan Chip Bohlenin elämän salassa yleisöltä. Hän on onnistunut pitämään hyvin matalaa profiilia kiitos Illuminaatin vallan lehdistössä, samalla kun hän oli 1900-luvun eräs kaikkein mahtavimpia miehiä.

Senaattori McCarthy sai selville Illuminaatin salaliiton, yritti estää Bohlenin nimityksen Neuvostoliiton lähettilääksi, mutta 18.3.1953, Senaatti antoi hänelle tämän tärkeän aseman. Kuitenkin, Chipin velipuoli lopetti hänen poliittisen uransa sen jälkeen kun Senaattori McCarthy paljasti hänet. [Uskoin aiemmin lehdistön valheen että McCarthy jahtasi kommunisteja, mutta minä luin sellaista mitä tämä senaattori oli kirjoittanut, joka osoitti että hän pyrki paljastamaan maailmanlaajuisen okkultistisen salaliiton. Tämän senaattorin tekoihin viitattiin jatkuvasti nimellä "noitajahti", mutta eräänä päivänä nämä noidat joilta hän yritti suojella Amerikkaa saattavat muuttaa tämän kansakunnan toiseksi Holokaustiksi, johon verrattuna tämän senaattorin "noitavaino" näyttäisi lievältä.

Chip Bohlen palveli myös kolmen ulkoministerin pää-neuvonantajana; nämä olivat James F. Byrnes, George C. Marshall (1945-1946); sekä Christian Herter (1959-1961).

Valmistuttuaan Harvardista 1920-luvun lopulla, Chip teki töitä Frank B. Kelloggille sekä Henry L. Stimsonille.

USA:n ulkoministeriö valmensi Chip Bohlenia vuosia ennenkuin USA:lla oli diplomaattiset suhteet Venäjään. Kun Yhdysvallat perusti suurlähetystön Moskovaan vuonna 1934, Chip auttoi avaamaan ensimäisen amerikkalaisen lähetystön kommunistisessa Neuvostoliitossa. Amerikkalaiset diplomaatit asuivat Savoy-hotellissa Moskovassa. Savoy-hotellia Lontoossa on käytetty tärkeänä Illuminaatin rakennuksena. Chip asui Neuvostoliitossa vuoteen 1940 asti, jolloin USA:n hallitus siirsi hänet Tokioon auttamaan Japania. Chipin mukaan, hän sekä muut eivät olleet yllättyneet Pearl Harboriin tehdystä hyökkäyksestä koska oli viitteitä että se tulisi tapahtumaan. Pearl Harborin hyökkäyksen jälkeen, Chip oli japanilaisten vankina. Sitten 20.6.1942, Chip, Keith Myers (joka oli Tokion Standard Oilin päällikkö), sekä joitakin muita amerikkalaisia palautettiin Yhdysvaltoihin Asama Maru -nimisellä laivalla Portugalin itä-Afrikan kautta.

Chip Bohlen toimi Averell Harrimanin tulkkina kun Harriman tapasi venäläisiä käydäkseen neuvotteluja heidän kanssaan. Chip Bohlen oli Presidentti Rooseveltin tulkki ja neuvonantaja kun hänellä oli tapaamisia Stalinin kanssa. Averell Harriman, Illuminaatin jäsen, piti Chipistä ja työstä jota tämä teki. Jos henkilö katsoo Jaltalla ja Teheranissa otettuja valokuvia Churchillin ja Rooseveltin tapaamisista, hän näkee Chip Bohlenin taustalla. Chip oli myös Potsdamin konferenssissa Trumanin ja Stalinin välissä. Hän oli myös San Franciscossa osanottajana auttamassa Yhdistyneiden Kansakuntien perustamista. Se oli Bohlen ja muut jotka itse asiassa laativat Marshall-avun ja sitten vaativat että ulkoministeri George Marshall esittelisi sen puheessaan Harvardissa. Vaatisi pitkän luvun mikäli haluttaisiin mainita kaikki suuret kokoukset joihin Bohlen osallistui. Tarpeetonta sanoakaan, hän osallistui useampiin suuriin kokouksiin joissa päätettiin maailmanpolitiikan asioista kuin yksikään toinen amerikkalainen.

Kun Chipistä tuli USA:n Venäjän suurlähettiläs, venäläiset luottivat Chipiin siinä määrin että lopettivat käytännön jossa agentit aina kulkivat amerikkalaisten lähettiläiden perässä. Chipin edeltäjät olivat olleet George F. Kennen sekä Llewellyn E. Thompson. Venäläiset agentit seurasivat heitä joka paikkaan. Mutta asiat muuttuivat Chipin kaudella. Sekä Kennen että Dean Acheson olivat molemmat Chipin läheisiä ystäviä.

Työtoverit hiomioivat Chipin älykkyyden ja vilpittömyyden/suoruuden, mutta Illuminati piti hänen koko tarinansa kääreiden peitossa. Ehkä CIA:n miehet olivat ainoita jotka tunsivat koko tarinan. Sillä niin mahtava kuin Chip Bohlen olikin, hänet karkoitettiin/luokiteltiin kuuluvaksi varjoihin. Kun me katsomme näistä suurista kokouksista otettuja valokuvia, Chip voidaan nähdä Stalinin, Churchillin, sekä USA:n presidenttien takana.

Francis Hermann Bohlen (1898-1942) oli kuuluisa lakimies, poliitikko ja opettaja Harvardissa vuosina 1925-1928. Hän oli vain yksi esimerkki lisää kuuluisista Bohleneista. Toinen oli Avis T. Bohlen, joka on CFR:n jäsen.

Tämä kirjailija odotti kunnes itsenäiset ex-illuminaatit voisivat vahvistaa että Alfried Krupp (hänen täydelliseen nimeensä kuului titteli "von Bohlen und Hausbach") oli ollut Illuminaatin jäsen. Ei ole epäilystäkään etteikö Chip Bohlen olisi osa Illuminatia. Kuten aiemmin mainittiin, eräs Illuminaatin kynsistä pakoon päässyt, jonka kanssa minä olen tehnyt töitä, ja joka oli elossa Toisen maailmansodan aikoihin, muisteli kuinka venäläiset, saksalaiset ja amerikkalaiset Illuminaatin sisällä tekivät yhteistyötä Toisen maailmansodan aikana. Hyvin perinpohjainen tutkimus siitä mitä todella tapahtui kulissien takana, erityisesti huipulla, osoittaa että osa Illuminatia jatkoi yhteistyötä jopa sodan aikanakin.

Kruppilla on monia sukulaisia Euroopassa, Etelä-Amerikassa, sekä Yhdysvalloissa. Alfried Kruppin poika, joka valitsi itselleen uran ammattimaisena playboyna, osti kiinteistön Brasilian sisäosista. Tähän kiinteistöön kuului 43 neliömailin kokoinen maa-alue, siinä oli asunnot 180 palvelijalle, puisto joka oli kopioitu Versaillesin palatsin puistosta, sekä Brasilian suurin hevostalli. Hänen yksityinen suihkukoneensa pystyi kuljettamaan hänen kustomoidun Rolls Roycensa. Tärkeitä Illuminaatin rituaaleja on suoritettu Argentiinassa sekä muualla Etelä-Amerikassa joihin Illuminaatin jäsenet eri maista kuten Yhdysvalloista ja Euroopasta ovat lentäneet osallistuakseen. Kun lisää informaatiota tulee sisään, tämä kirjailija kykenee määrittelemään osallistuiko Arndt Krupp yhteenkään näistä Etelä-Amerikassa järjestetyistä seminaareista.

Adolf Hitler syntyi pienessä kaupungissa nimeltään Braunau-am-Inn. Tämä pieni kylä on kuuluisa siitä että siellä on syntynyt suuria okkultisteja kuten Schneiderin veljekset sekä Stockhammer.

Hitlerin jälkeläisiä elää monissa USA:n osavaltioissa. Tietysti, kontrolloitu media haluaa meidän uskovan että Adolf Hitlerillä, joka oli hyvin suosittu naisten silmissä koko elämänsä ajan ei ollut lainkaan jälkeläisiä. Oli monia saksalaisia naisia jotka rukoilivat että saisivat synnyttää lapsen Hitlerille, ja oli monia joiden tahto toteutui. Tällä kirjailijalla ei ole epäilystäkään etteikö Kruppin perhe olisi ollut mukana monipersoonallisuuden luomisessa jotka ohjelmoidaan sivupersoonien järjestelmään. Kruppin sukulaisilla on useita linnoja ja muita kiinteistöjä kaikkialla Saksassa sekä kaikkialla maailmassa. Minä saan jatkuvasti uusia raportteja koskien Illuminaatin mielenhallinnan ohjelmointia jota suoritetaan linnoissa, sekä Illuminaatin rituaaleista joita suoritetaan saksalaisissa linnoissa. On hyvin mahdollista että Kruppin omistamia linnoja käytetään ohjelmointiin. Jotkin heidän linnoistaan ja kiinteistöistään sijaitsevat syrjäisissä paikoissa, ja jotkin on jätetty autioiksi ainakin sen perusteella mitä yleisölle on kerrottu.

Yhteenveto: me olemme lukeneet että Kruppin perhe om osallisena Illuminaatissa, ja että he olivat ensisijaisesti vastuussa Hitlerin valtaannoususta sekä Versaillesin rauhansopimuksen rikkomisesta. Me olemme lukeneet että illuminaatti-pomot, kuten Kruppin perhe, ovat lain yläpuolella ja että heitä kohdellaan mediassa helläkätisemmin kuin mitä he ansaitsisivat. Kruppin perhe tarjoaa erinomaisen esimerkin siitä kuinka sotilaallinen varustautuminen voidaan kätkeä, ja kuinka eliitin skandaalinomainen käytös voidaan jättää rankaisematta. Samoja asioita tapahtuu nykyäänkin. Me olemme lukeneet kahdesta Kruppin perheen jäsenestä joilla oli äärettömän suuri valta 1900-luvulla; Alfried Kruppista ja Chip Bohlenista. Alfried Krupp oli kaikkein vaikutusvaltaisin mies Euroopan talousasioissa elämänsä aikana ja Chip Bohlen, oli kenties kaikkein vaikutusvaltaisin amerikkalainen diplomaatti 1900-luvulla. Me olemme saaneet nähdä välähdyksen siitä kuinka jäljelä olevat Kruppin perheen jäsenet tänään ovat hajallaan ja heidän odotetaan jatkavan aktiivisen roolin esittämistä Illuminaatin rituaali-elämässä & mielenhallinnan ohjelmoinnissa.

Osa 6: Salainen yhteys -- Die Brudershaft und der Schwarzwald

Tämä kirjailija on jäljittänyt kahta merkittävää saksalaisen okkultismin virtaa. On olemassa kabbalistiset Saksan juutalaiset ja sitten ovat paganistiset Saksan arjalaiset verilinjat. Tämä luku keskittyy jälkimmäiseen. Tämä ensimmäinen, kabbalistiset Saksan juutalaiset, saapuivat Yhdysvaltoihin kauppiasluokkana, jotka hallitsivat maanviljelijöitä joilla oli saksalaiset sukujuuret ja jotka asuttivat suuria maa-alueita Yhdysvalloissa. Kautta koko Pohjois-Amerikan, erityisesti tämän kirjailijan koti-osavaltiossa Oregonissa, suurten kaupunkien bisnes-johtajilla on liikemiehiä Saksan juutalaisista kauppiasperheistä, samalla kun maanviljelijöistä ympäröivillä alueilla osa on saksalaisten maanviljelijöiden jälkeläisiä. Tämä on merkinnyt sitä että työntekijäluokka on ollut taloudellisesti riippuvainen kabbalistisesta kauppiasluokasta sekä on ollut heidän orjiaan alusta lähtien. Tämä kauppiasluokka muodosti vapaamuurari-looshien, Order of Knightsin, Oddfellowsin selkärangan, joita on syntynyt miltei jokaiseen kaupunkiin. Tämä aihe vaatisi kokonaisen kirjan mutta tämä kirjailija yksinkertaisesti haluaa kertoa lyhyesti tästä saksalaisesta yhteydestä antaakseen lukijalle pikaisen yleiskatsauksen aiheeseen.

Maantieteellisesti, Saksa sijaitsee Euroopan sydämessä. Hengellisesti, se on myös ollut lähellä Illuminaatin okkultistisen aktiviteetin sydämenlyöntejä. eräs esimerkki on ollut tämä Illuminaatin Baijerin haara, joka paljastui 1700-luvun lopulla. Illuminati on käyttänyt Mustaametsää (Schwarzwald), saksalaisia linnoja, sekä tuhansia muita okkultistisia paikkoja Euroopassa Rituaaleihin ja mielenhallinnan ohjelmointiin. Saksalaiset Illuminaatin verilinjat ovat tärkeitä Order of the Skull and Bonesille. Esimerkiksi, Tri. Wilsonilla, joka on Skull & Bonesin jäsen, on saksalaiset sidokset ja hän on yhteydessä Johnsonin illuminaatti-klaaniin. R.A. Wilson on tärkeä kirjailija/auktoriteetti Illuminaatin opiskelijoille jotka opiskelevat gnostilaista tietoa. Johnsonin & Wilsonin klaanit ovat avioituneet keskenään, ja he työskentelevät Tacomassa, Washingtonin osavaltiossa saksalaisen Tristien verilinjan kanssa. Tällä ryhmällä on kidutuskammio Tacomassa. Tällä Johnson & Johnsonin bisnes-klaanilla on sukulaisia Illuminaatin saatanallisten noitapiirien sisällä Saksassa. Illuminatiin kuuluu useita Johnsoneja. DuPontilla oli Johnson-niminen johtaja, ja Manufactorers Hanover Corporationilla oli johtajanaan Thomas Stephen Johnson, molemmat CRF:n jäseniä. Muut perheet, kuten Belserit (eteläisestä Saksasta) sekä Meedit tekevät yhteistyötä Illuminaatin hautomo-perheenä. Yhteenvetona voidaan sanoa että monet Illuminaatin jäsenet Yhdysvalloissa jäljittävät sukupuunsa Illuminaatin verilinjoihin jotka tulevat Saksasta.

Berliini on toiminut tärkeänä illuminaattien ja vapaamuurareiden keskuksena vuosia, ja modernin Saksan kanslerit ovat olleet Illuminaatin jäseniä.

Saksa on ollut yhteydessä joihinkin mahtavampiin Illuminaatin ryhmiin, esimerkkinä Ordo Saturni, OTO, Lodge of Three Globes (joka sulautti itseensä Zinnendorfin vapaamuurari-looshin) Berliinissä, The Society of Green Men, sekä monet muut. Theodor Reuss on eräs esimerkki tärkeästä saksalaisesta illuminaatti-johtajasta joka oli osa näiden salaisten kiltojen yhteistä johtoa. Bleichroeder oli toinen esimerkki korkea-arvoisesta saksalaisesta vapaamuurarista & illuminaatista. Frederick Suuri esitti tärkeää roolia mysteeri-uskonnoissa. Hän suojeli jesuiittoja, ja esitti suurta roolia vapaamuurareissa. Old Teutonic Knights -nimisellä looshilla (Temppeliherrojen saksalainen suojatti) josta kehittyi Teutonic Order, oli suurmestarinaan Charles DeLorraine, Kolmennentoista verilinjan Prieure de Sionin suurmestari.

Guido von List (1848-1919) kirjoitti kirjan German Mythological Landscapes. Tämän jälkeen rikkaat okkultistit rahoittivat Guido von List Societyn perustamisen. Salaseura nimeltään Armanen luotiin. Tämä Armanen esitti roolia, samanlaista kuin Bardin rooli druidismissa. Von List rakensi hakaristin Wienin kukkulanhuipulle vuonna 1875. Eräs von Listin ystävistä oli saksalainen temppeliherra Lanz von Liebenfels joka uskoi vahvasti saksalaisen rodun voimaan.

Frederick Suuri käynnisti Lodge of Three Globesin ("Loge zu den drei Weltskugeln"). Tähän looshiin kuului saksalaisia aristokraatteja, sekä Hollannin prinssi Frederick William Charles- Tämä looshi oli monien muiden looshien äiti-looshi.

Tämä nimi, Lodge of Three Globes, saattaisi olla okkultistinen viittaus Lama of Lamasiin, jolle on annettu nimi "the Master of Three Worlds". Tämän Lama of Lamasin vallan symboli oli hakaristi, tiibetiläisten sekä korkean tason natsien uskomusten mukaan. Eräs Hitlerin pää-neuvonantajista oli tiibetiläinen munkki nimeltään "the man with green gloves", joka oli "avainten haltija" Asgardiin, maanalaisen vihkiytymisen paikkaan. Hitlerillä oli tiibetiläisiä munkkeja Berliinissä, Münchenissä ja Nürnbergissä natsien hallituksen apuna. Maurice Strong, illuminaatti ja YK-johtaja toi tiibetiläisiä munkkeja Coloradon Baca Valleyhin. Tällä Mishpucka-johtajalla, Pritzkerillä, joka asuu eristäytyneenä Libertyvillessa, Illinoisissa 1.300 eekkeriä käsittävällä tilallaan on Dalai Laman vihkimä pyhättö. [Muuten, Pritzker on ollut aktiivinen Chicagon Mishpuckassa, ja jostakin syystä hänen tilaltaan löytyy ruumiita.] Dalai Lama on tavannut monia Illuminaatin eliitin jäseniä.

Dulles ja Casey, joista tuli myöhemmin CIA:n johtajia, olivat kiireisiä salakuljettaessaan natsien sotarikollisia Yhdysvaltoihin Toisen maailmansodan lopussa. Bill Casey oli New Yorkin International Rescue Committeesta. Toinen likainen organisaatio oli The Committee for the Care of European Children, joka toi joitakin lapsia keskitysleireistä jotta heidän mielenhallinnan ohjelmointinsa voisi jatkua Yhdysvalloissa. Radziwillin perheen jäsenet, Prinsessa Magelona ja prinssi tekivät yhteistyötä koko klikin kanssa joka yritti säilyttää natsien aarteet eliitin käsissä sodan lopussa. Ihmiset kuten tämä nerokas kenraali Reinhard Gehlen, Saksan Venäjän tiedustelun päällikkö, pääsi CIA:n palkkaamaksi sodan jälkeen. Mengele teki myös töitä USA:n tiedustelulle suorittaen mielenhallintaa amerikkalaisille lapsille Illuminaatin ja CIA:n toimesta. Mengele vieraili Gehlenin veljen Doc Winterin luona hänen Pullachin asunnossaan sodan jälkeen.

Ennen sotaa, Saksan juutalaisia tiedemiehiä salakuljetettiin New Yorkiin Arnold & Constable Storen kautta, jonka yläkerrassa ADL kokoontui. Kaikkein tärkeimmät juutalaiset pääsivät pois Saksasta eivätkä joutuneet Hitlerin leireille. Myöhemmin sodan aikana, jopa Heinrich Müller, SS:n johtaja, henkilökohtaisesti auttoi illuminaatti-juutalaisia pakenemaan.

Useimmat saksalaisten sukunimet Illuminaatissa ovat juutalaisia. Jotkut perheistä jotka olivat saksalaisia, ja joilla on yhteydet Illuminatiin, ja jotka nousivat esiin tämän kirjailijan tutkimuksissa omistavat seuraavanlaisia sukunimiä: Altman, Bauman, Beyer, Brock, Edelman, Fisher, Friedman, Hauser, Hummel, Janssen (Belgia-Hollanti), Jofre, Kaiser, Kohler, Kramer, Kreps, Mark, Mead, Miller, Müller, Peterson (Skandinavia), Roche, Schroeder, Schulz, Sorensen (Tanska), Ullman, Wallenberg (Ruotsi) ja Zimmerman. En ole määritellyt sitä että voisivatko nämä perheet olla myös juutalaisia. "Kääntyneet" juutalaiset avioituivat puolalaisten, espanjalaisten ja englantilaisten aristokraattien kanssa.

Historiallinen juutalainen chauvinismi -- joka vuosisatojen ajan kielsi juutalaisia lukemasta mitään muuta kuin Talmudia & Kabbalaa, joka opetti että he olivat mestari-rotu, ja että kaikki muut rodut olivat eläimiä -- oli melkein identtinen natsismin kanssa. Itse asiassa, voitaisiin helposti väittää että natsismi kehittyi juutalaisesta chauvinismista ja kopioi monia sen tekniikoita. Eräs kaikkein rehellisimpiä juutalaisuuden & chauvinismin tutkijoita on Israel Sharak, urhea israelilainen oppinut.

Eräs opetuksista joita tämä kirjailija haluaa antaa on, että on olemassa ymmärrettävien tapahtumien taso joka on syvempi kuin retoriikka, propaganda, tai etiketit/otsikot/nimitykset joita Illuminati tarjoaa meille. Hyvä esimerkki on Sulzbergerin perhe, jolla on valtaa B'nai B'rithissä & CFR:ssä, ja jolla on hyvät yhteydet Bushin & Harrimanin perheisiin. Ruth Sulzbergerin avioliitto Ben Hale Goldenin kanssa oli eliitin solmima naimakauppa. Ainoa selitys sille että Sulzberger auttoi Hitleriä & Bushia oli, että on olemassa suurempi kokonaiskuva -- Illuminati. Juutalaisilla on ollut enemmän yhteyksiä natseihin kuin mitä ihmiset voisivat kuvitellakaan. Natsien Amiraali Canarisilla oli kymmeniä asialleen omistautuneita juutalaisia agentteja hänen Abwehrissaan (Saksan salainen palvelu). Richard Kauder oli yksi näistä tärkeimmistä "fasistisista juutalaisista" jotke tekivät töitä Hitlerille. Esimerkki omalta ajaltamme: juutalainen professori Ernst Bergmann tässä pahamaineisessa Leipzip Universityssä on innokas natsismin kannattaja. Hänen pääteoksensa, A National Socialist Philosophy of Culture julistaa että "uudentyyppinen ihmiskunta tulisi kehittää". Hänen moderniin kutsuunsa vastattiin vuosia sitten. Tämä ensisijainen natsi-tutkija joka kehitteli mielenhallintaan perustuvaa ihmis-robottia oli Joseph Mengele, joka oli SS-upseeri ja Illuminaatin eräs suurmestareista. Hänen ohjelmointiaan avustivat Kabablaan ja Golemiin perehtyneet juutalaiset oppineet. Mengele antoi nämä Illuminaatin mielenhallinnan ohjelmoinnin tekniikat joita oli tieteellisesti testattu keskitysleireissä. Tämä oli suuri parannus keinoihin joilla Illuminati suoritti mielenhallinnan ohjelmointia. Perheet kuten Sulzbergerit "hyötyivät" näistä tieteellisesti kehitetyistä metodeista. Lukija on tervetullut oppimaan lisää heidän koulutuksestaan lukemalla kirjailijan kolmea muuta kirjaa jotka käsittelevät Illuminaatin mielenhallintaa.

Tämä on ollut pikainen silmäys Illuminaatin saksalaiseen aktiviteettiin.

Uusimmat kommentit

03.12 | 11:10

Hei, Risto. Tämä on Hengellinen kotikirjasto, ei Mairen kotisivu. ...

03.12 | 04:10

En ole aikoihin kuullut mitään näin upeita.Syvät,kaun...

26.11 | 22:13

Aivan upeita ja koskettavaa musiikkia.Vierailit,säestit ja lauloit Varapäree...

03.11 | 15:39

Tässä kansiossa, Markon kuvia-ensimmäinen ylläpitäjä. Myös ...