Voit jättää rukouspyyntösi ja huolesi tähän Vieraskirjaan.Rukoilemme niiden jokaisen puolesta. Voit myös jättää kiitosaiheen,tai jotain muuta mitä tarpeesi koskee.

Kirjoittaja tanja enroth, 13. marras, 2012

pyydän esirukousta lasteni puolesta ja että saisin elämäni kuntoo jumala tietää

Sähköposti:

@hotmail.com

mertsi.tanja

Kirjoittaja Soili, 6. marras, 2012

Jeesus, pelasta Markus ja annathan hänelle uskovaisen tyttöystävän.

Kirjoittaja Soili, 6. marras, 2012

Jeesus, hoida armollasi Susannan perhettä. Siunaa häntä kristillisellä päiväkodilla

Kirjoittaja äiti, 6. marras, 2012

Rukous Simon puolesta, jolla on kaksisuuntainen mielialahäiriö. Jeesus pelasta, ot käyttöösi ja tee rakastava isä lapsilleen.

Kirjoittaja aila, 26. loka, 2012

esirukous pyyntö monia sairauksia ,panikkihäiriö ,masennus ,sokeri taui nivelrikko molemissa jaloissa.myös että saisin voimaa tupakasta luopumiseen jotta voisin käydä uskon kastella.3 lapseni puolesta että antaisivat elämänsä jeesukselle

Sähköposti:

@hotmail.com

hellevi_72

Kirjoittaja Tuula Huvinen, 2. loka, 2012

Minulla on post-trauma keskivaikea ajoittain olen masetunut johtuu (lapsuuden traumoista) Pyydän että Jeesus vapauttaisi minut ja pääsisin kasvamaan Kristuksen ruumiissa.

Sähköposti:

tuula.huvinen

@welho.com

Kirjoittaja sirpa, 30. syys, 2012

Jeesus pyydän Sinulta viisautta ja johdatusta elämääni. Olen väsynyt raskaaseen vuorotyöhön ja elämäntilanteeseeni, olen väsynyt yksinäisyyteen. Herra, jos se on Sinun tahtosi, anna minulle elämänkumppani ja sellainen työ mikä olisi minulle sopiva ja missä jaksaisin.

Sähköposti:

@luukku.com

elmiina1

Kirjoittaja Teemu Kakko, 21. syys, 2012

Olen välillä erittäin masentunut ja epätoivoinen sairauksieni ja huolieni kanssa. Pyydän rukousta vaivoihini ja huoliini. Pyydän rukousta myös perheeni vuoksi.

Sähköposti:

@hotmail.com

teemu_aija87

Kirjoittaja Erja Pehkonen, 10. syys, 2012

Ei kieltäjän kurjankaan kohtaa Hän vältä, vaan luokseen käy.... Johdata Esko elävään uskoon samoin perhekuntani, Kiitos Jeesus.

Sähköposti:

@luukku.com

anneli0

Kirjoittaja Tuisku, 10. syys, 2012

Pyydän esirukousta, että saisin minulle sopivan uuden työpaikan.
Olen tällä hetkellä sellaisessa työssä, jossa en tule pärjäämään. Työ on liian hankala ja vaativa. Olen ollut koko elämäni hyvin stressaavassa
työssä ja oma elämäkin kärsinyt tästä hyvin paljon. Tarvitsisin tähän asiaan
pikaisen muutoksen,muuten joudun irtisanoutumaan ja jättämään työni.
Kiitos etukäteen !

Kirjoittaja yksinäinen, 19. heinä, 2012

Rukoilkaa puolestani, että saisin eheämmän jumalasuhteen. Olin eksynyt kauas Jumalasta muutama vuosi sitten ja vaikka käännyinkin takaisin Jumalan puoleen, en silti ole pystynyt luottamaan Hänen armoonsa eikä minulla ole rauhaa sydämessäni. En oikein osaa enää edes rukoilla oikein.

Rukoilkaa myös, että saisin enemmän Jeesukseen uskovia ystäviä. Tässä maailmassa on vaikea pysyä Kristuksessa, jos on yksin uskonsa kanssa. Kaipaan niin ihmisiä, jotka lukisivat kanssani Raamattua, rukoilisivat ja laulaisivat hengellisiä lauluja.

Voitteko rukoilla sitäkin, että aviomieheni, isäni, äitini ja siskoni tulisivat uskoon eli löytäisivät Jeesuksen. Sydämessäni on syvä murhe heidän sielujensa vuoksi. Kunpa Jumala avaisi heidän silmänsä näkemään, korvansa kuulemaan ja sydämensä tuntemaan Hänet.

Kirjoittaja Ilona, 12. heinä, 2012

Rakas Jeesus eheytä täysin suhteeni ex-mieheni kanssa,jotta me asuisimme taas yhdessä.Kiitoksia rukousavusta!

Kirjoittaja surusilmä, 10. heinä, 2012

esirukous lapseni puolesta että löytäisi opiskelupaikan mieleisen ja ystäviä.kaipaan miespuolista ystävää hyvää sellaista minäkin,yksin joutunut rekeä vetämään kauan ja kaipaisin tukea jonka taivaan isä johdattaisi luokseni ja ymmärtäisin sen jeesus auta meidän pientä perhettä,aamen.

Sähköposti:

@luukku.com

sisutar2

Kirjoittaja Teemu, 9. heinä, 2012

Pyydän rukousta oman terveyteni puolesta, sekä rukousta puolisoni puolesta, jotta hän voisi kohdata Jeesuksen ja tulla uskoon, jotta voisimme yhdessä elää uskossa vahvistuen.

Kirjoittaja kaarina, 8. heinä, 2012

Pyydän rukousta mieheni uskoontulon puolesta ja muittenki lähiomaisteni puolesta. Omien sairauksieni puolesta, että Herra parantaisi. Vaikeuksia avioliitossa kun toinen osapuoli ei ole uskossa.

Uusimmat kommentit

03.12 | 11:10

Hei, Risto. Tämä on Hengellinen kotikirjasto, ei Mairen kotisivu. ...

03.12 | 04:10

En ole aikoihin kuullut mitään näin upeita.Syvät,kaun...

26.11 | 22:13

Aivan upeita ja koskettavaa musiikkia.Vierailit,säestit ja lauloit Varapäree...

03.11 | 15:39

Tässä kansiossa, Markon kuvia-ensimmäinen ylläpitäjä. Myös ...