Venäläinen yhteys

Bloodlines of the Illuminati

Luku 14 --

Sivulla 6 keskusteltiin joistakin mahtavista venäläisistä verilonjoista. Sitten huomioitiin se miten Stalin kunnioitti Astoreita. Lopulta, Russellia koskevassa luvussa keskusteltiin tärkeistä välittäjistä kuten Armand Hammerista ja Harrimanista. Armand Hammer ja Edgar Bronfman sukkuloivat kommunistisen Venäjän ja Lännen väliä. Molemmat olivat illuminaatteja. Charles Bronfman, toinen Edgarin verilinjan jäsen, toimi myös Rautaesiripun takana. Hän työskenteli säännöllisesti kenraali Markus Wolfin kanssa; hyvin voimakas mies Itä-Saksan turvallisuuspalvelussa. Wolf puolestaan teki töitä Nikolai Orgakoville, tälle nerolle joka laati suunnitelmat kuinka Venäjä voisi sotilaallisesti valloittaa Yhdysvallat.

Miksi näitä illuminaatti-kapitalisteja kohdeltiin kuninkaallisina kommunistisessa Neuvostoliitossa? Illuminati loi Venäjän vallankumouksen, ja SNTL oli heidän suuri kokeensa. Vaatisi useita kirjoja selittää kaikki heidän tekonsa & organisaationsa jotka olivat mukana tämän vallankumouksen luomisessa. Otetaanpa yksinkertaisesti huomioon seuraavat suuret summat jotka annettiin Leninille illuminaatti-kapitalistien toimesta:

 • Kuhn, Loeb -- 20.000.000 dollaria (venäläiset maksoivat tämän takaisin tallettamalla 600.000.000 dollaria kullassa tähän pankkiin)
 • Milner -- 21.000.000 ruplaa
 • J.P. Morgan -- 1.000.000 dollaria
 • J.D. Rockefeller -- 1.000.000 dollaria
 • William Thompson -- 1.000.000 dollaria
 • Warburg -- 36.000.000 dollaria kullassa.

Samala kun Illuminati lännessä tuki Venäjää taloudellisesti, antamalla neuvoja, tavaraa ja teknologiaa, Neuvostoliitto vuorostaan tarjosi heille tukikohdan sekä pahantahtoisen moukarin joka tekoi globaaleja konflikteja joita he tarvitsivat säilyttääkseen valtansa sekä tarjoamaan oikeutuksen heidän projekteilleen ja agendoilleen.

Venäjän Illuminati on erillinen, mukeenlukien heidän uskonnollinen haarautumansa joka tunnetaan nimellä Skoptsi. Rasputin, tämä okkultisti joka nöyryytti Romanovien dynastiaa kuului Skoptsiin. Samoin Khrushchev. [Níkita Hrutshev?] Tämä Skoptsilainen haara painui maan alle vuonna 1917, mutta heillä oli edelleen suuri valta ja heidän intohimonsa oli kipu.

Tässä on lyhyt yleiskatsaus kommunistijohtajista joista sinä olet kuullut:

 • Mihail Bakunin -- Varhainen venäläinen kommunisti, vapaamuurari & julkinen satanisti
 • Karl Marx -- Varhainen kommunistijihtaja, juutalainen vapaamuurari, kaappi-satanisti
 • Trotski (Lev Davidovich Bronstein) -- juutalainen vapaamuurari, illuminaatti
 • Lenin (Vladimir Iljits Uljanov) -- Varhainen Neuvostoliiton johtaja, juutalainen vapaamuurari & okkultisti
 • Stalin (Josif Visarionovits Dzhugashvili) -- Vapaamuurari, puoliksi juutalainen.

Kun tämä alkuperäinen ensimmäinen kopio CFR:n Foreign Affairs -lehdestä julkaistiin, Lenin kirjoitti siihen huomautuksia omin käsin. Tämä CFR oli tärkeä Leninille sen alusta lähtien vuodesta 1921, jolloin CFR oli tuntematon käsite amerikkalaisille. Tämä järjestö paljastettiin vasta 1970-luvun jälkipuoliskolla.

Neuvostoliiton vastine CFR:lle oli International Institute of American Affairs. Sen salainen murha-instituutio pysyi nemettömänä mutta sitä kutsutaan nimellä SMERSH Ian Flemingin noellien mukaan. Vuonna 1921, luotiin keinotekoinen oppositio nimeltään Monarchist Alliance of Central Russia. Vuonna 1947, luotiin erityinen calheinformaatio-palvelu, nimeltään Committee of Information (KI), jota kutsutaan myös nimellä Service 5. Illuminati on perustanut tällaisia ryhmiä kaikkialle maailmaan.

Adrien Dupont suunnitteli & muotoili "terrorin päivät" -- saatanallisen vihan ihmiskuntaa kohtaan Ranskan vallankumouksen aikana. Sitten bolshevikit kopioivat Dupontin ajatuksen "helvetistä maan päällä." Levi Baruch, eräs Karl Marxin henkisistä opettajista, on saanut ansion ajatuksesta piilottaa juutalainen chauvinismi & sionismi työläisten vallankumouksen taakse. Marx popularisoi joitakin sanontoja -- muut ovat keksineet nämä -- kuten että "uskonto on oopiumia kansalle" tai "maailman työläiset - yhtykää". Sanotaan että Nathan Rothschild rahoitti Karl Marxia. Illuminaatti Mazzini kuvaili Karl Marxia seuraavasti: "Hänen sydämensä on täynnä pikemminkin vihaa kuin rakkautta ihmisiä kohtaan." Satanisti Karl Marx avioitui Jenny von Westphalenin kanssa, joka on Robert Brucen jälkeläinen. Sillä tekosyyllä että vallankumous hyödyttäisi tavallista ihmistä, Saatanaa palvova eliitti sai vallan haltuunsa.

LENIN & HÄNEN AIKALAISENSA

Sekä Lenin että Trotski olivat Art et Travail (Art & Work) -nimisen Grand Orientiin kuuluvan vapaamuurarilooshin jäseniä. Leninin isoisä oli täysiverinen juutalainen nimeltään Israel Blank ja hänen yiddishiä puhuva äitinsä oli Maria Blank. Hänen veljensä Dimitri Uljanov myös auttoi vallankumousta, toimien joukkomurhaajana Krimillä ennenkuin tuli hulluksi. Juutalainen kapitalisti Savva rahoitti Leninin viisivuotissuunnitelmia. Grigori Zinovjev, juutalainen, Grand Orientin jäsen, oli Leninin läheisin ystävä ja henkilökohtainen sihteeri.

Kun Lenin kuoli, hänen mausoleuminsa oli kopio saatanallisen temppelin keskusalttarista Pergamonista. Leninillä oli kaksi rakastajatarta, Inessa Armand ja Jelena Stasova. Lenin otti itselleen lyhennetyn muodon naisystävänsä "Lena" nimestä. Armand Hammer, joka kätki juutalaisuutensa koko elämänsä ajan, sai leninin toisen rakastajattaren nimen. Hänen perheensä oli jo ottanut Hammerin sukunimen joka juontaa juurensa egyptiläisistä mysteereistä.

Pavel Axelrod oli eräs varhainen juutalainen vallankumouksellinen joka oli Trotskin henkinen opettaja. David Axelrod pidätettiin vuonna 1989 sen jälkeen kun hän oli tuhonnut palestiinalaisten omaisuutta. Leninin Terrorin aikakaudella, itäiset (hasidi-) ja läntiset (haskala-) juutalaiset taistelivat siitä kuka johtaisi vallankumousta. Hasidi-juutalaiset voittivat vuonna 1924.

Tällä Solomonin kabbalistisella verilinjalla on aina ollut tärkeä rooli Illuminaatin toimissa Venäjällä sekä muualla. Yankel-Aaron Solomon (tunnetaan Venäjällä nimellä "Jakov Sverdlov") oli eräs alkuperäisistä illuminaatti-juutalaisista jotka käynnistivät & johtivat Venäjän vallankumousta. Hän sai rahoitusta & ohjeita Illuminaatilta vallankumouksen aikana ja sen jälkeen. Hän oli Keskuskomitean puhemies ja sihteeri. Huolimatta siitä että hänellä oli suuri valta Venäjällä, hän sai ohjeensa Jacob Schiffin kautta New York Citystä. Esimerkiksi käsky uhrata rituaalinomaisesti Tsaarin perhe tuli Schiffin kautta. Jekaterinburg sai hänen mukaansa nimen "Sverdlovsk". Hänen nuoremmasta veljestään, Venjaminista, tuli amerikkalainen pankkiiri. Toinen veli, Zinovi Peshkov, vapaamuurari, auttoi vallankumousta. G. Sverdlovista tuli salaisen poliisin (Tsheka) johtaja, ja Moisei Sverdlovista tuli Viron varhainen kommunistijohtaja.

STALIN & HÄNEN AIKALAISENSA

Stalin kidutti & murhasi useita miljoonia sieluja tässä helvetillisessä veren täyttämässä kidutuskammiossa nimeltään Neuvostoliitto. Suuria joukkohautoja Stalinin aikakaudelta on löydetty, esimerkiksi eräs Tseljabinskista, jossa oli 300.000 murhattua ruumista. Murhattuaan toisen vaimonsa Stalin sai Rosa Kaganovichin. Toisella sijalla hänen komentoketjussaan oli Rosan veli Lazar Kaganovich, joka johti Neuvostoliittoa kun Stalin matkusti lomanviettopaikkaansa Mustallemerelle. Lady Astorin kumppani, George Bernard Shaw ehdotti Stalinille Nobelin rauhanpalkintoa.

Toisin kuin suosittu propaganda sanoo, Stalinin hallintoa valvoivat & johtivat lähes yksinomaan juutalaiset. Stalin itse, osaksi juutalainen, kätki kykynsä puhua yiddishiä sujuvasti. Hänen NKVD:n päälliköllään, Genrikh Jagadalla, (Hirsh Yehuda) oli kabbalistinen miekka & käärme -tunnusmerkki vuosien 1934-1936 Suuren terrorin aikaan. Hänen Pravdan toimittajansa, vuosina 1940-1949, P.N. Poselov (Fiegelson) oli myös Marx-Engels Stalin Instituten johtaja, sekä eräs puolueen pää-ideologeista; hän oli juutalainen. Stalinia avusti joukko armottomia vallasta juopuneita sadisteja jotka olivat myös juutalaisia. Heihin kuului sellaisia hahmoja kuin Berija (salaisen poliisin päällikkö) joka raiskasi päivittäin lukemattomia tyttöjä & poikia ennenkuin murhasi heidät. Natsien varoitukset että Neuvostoliiton johtajat olivat juutalaisia vapaamuurareita saivat nämä totuudet huonoon valoon. Mutta nyt Venäjän sisällä on kasvamassa moderni liike jonka on tarkoitus tuoda päivänvaloon keitä olivat nämä ihmiset jotka terrorisoivat & murhasivat venäläisiä 1900-luvulla.

Tämä Cohenien verilinja (papillinen heimo) on esittänyt suurta roolia maailman historiassa, ja se näkyy seuraavanlaisissa sukunimissä: Cohen, Kohan, Kohn, Kogan, Kahan, Kagan, Kahanovitz & Kaganovitz (tai Kaganovich). Stalinin ensisijainen neuvonantaja oli Lazar Kaganovich. Lazarin sukulaiset jotka muuttivat Amerikkaan muuttivat nimensä. Tämän muinaisen Khazarian (kasaarien valtakunta) juutalaienn kuningas oli Kagan. Unkarilainen Aaron Kohn (tunnetaan nimellä Béla Kun) & Lazar Kogan (Tshekan kuulustelija) ovat kaksi esimerkkiä varhaisista kommunistisista sadistisista teloittajista Venäjällä. Nämä Cohenit, jotka ovat olleet vastuussa rituaalimurhista, ovat usein palvelleet teloittajina. E.H. Cohen kuului ateistiseen libertiinien ryhmään jotka hyökkäsivät kristillisiä arvoja vastaan. Lazar oli Siionin marxilaisten sionististen työläisten (Marxist Zionist Workers of Zion tai Póalei Zion) jäsen joka syntyi Venäjällä vuonna 1901. Póalei Zionin 25.000 jäsentä esittivät rooliaan vallankumouksessa ja tämä ryhmä pysyi koossa vuoteen 1928 asti. Lazar työskenteli Hrutshevin kanssa ennen vallankumousta. Nikitan vaimo & poikapuoli olivat juutalaisia. Muita huomattavia kabbalistisia juutalaisia perheitä jotka auttoivat vallankumousta olivat: Alexandrovich, Berman, Feldman, Goldsmidt, Goldman, Goldberg, Peters, Rappaport, Sachs ja Wolf. Nämä sukunimet nousevat edelleen pintaan nykyajan johtajissa.

Bloodlines of the Illuminati

Luku 14 -- Venäläinen yhteys

Sivulla 6 keskusteltiin joistakin mahtavista venäläisistä verilonjoista. Sitten huomioitiin se miten Stalin kunnioitti Astoreita. Lopulta, Russellia koskevassa luvussa keskusteltiin tärkeistä välittäjistä kuten Armand Hammerista ja Harrimanista. Armand Hammer ja Edgar Bronfman sukkuloivat kommunistisen Venäjän ja Lännen väliä. Molemmat olivat illuminaatteja. Charles Bronfman, toinen Edgarin verilinjan jäsen, toimi myös Rautaesiripun takana. Hän työskenteli säännöllisesti kenraali Markus Wolfin kanssa; hyvin voimakas mies Itä-Saksan turvallisuuspalvelussa. Wolf puolestaan teki töitä Nikolai Orgakoville, tälle nerolle joka laati suunnitelmat kuinka Venäjä voisi sotilaallisesti valloittaa Yhdysvallat.

Miksi näitä illuminaatti-kapitalisteja kohdeltiin kuninkaallisina kommunistisessa Neuvostoliitossa? Illuminati loi Venäjän vallankumouksen, ja SNTL oli heidän suuri kokeensa. Vaatisi useita kirjoja selittää kaikki heidän tekonsa & organisaationsa jotka olivat mukana tämän vallankumouksen luomisessa. Otetaanpa yksinkertaisesti huomioon seuraavat suuret summat jotka annettiin Leninille illuminaatti-kapitalistien toimesta:

 • Kuhn, Loeb -- 20.000.000 dollaria (venäläiset maksoivat tämän takaisin tallettamalla 600.000.000 dollaria kullassa tähän pankkiin)
 • Milner -- 21.000.000 ruplaa
 • J.P. Morgan -- 1.000.000 dollaria
 • J.D. Rockefeller -- 1.000.000 dollaria
 • William Thompson -- 1.000.000 dollaria
 • Warburg -- 36.000.000 dollaria kullassa.

Samala kun Illuminati lännessä tuki Venäjää taloudellisesti, antamalla neuvoja, tavaraa ja teknologiaa, Neuvostoliitto vuorostaan tarjosi heille tukikohdan sekä pahantahtoisen moukarin joka tekoi globaaleja konflikteja joita he tarvitsivat säilyttääkseen valtansa sekä tarjoamaan oikeutuksen heidän projekteilleen ja agendoilleen.

Venäjän Illuminati on erillinen, mukeenlukien heidän uskonnollinen haarautumansa joka tunnetaan nimellä Skoptsi. Rasputin, tämä okkultisti joka nöyryytti Romanovien dynastiaa kuului Skoptsiin. Samoin Khrushchev. [Níkita Hrutshev?] Tämä Skoptsilainen haara painui maan alle vuonna 1917, mutta heillä oli edelleen suuri valta ja heidän intohimonsa oli kipu.

Tässä on lyhyt yleiskatsaus kommunistijohtajista joista sinä olet kuullut:

 • Mihail Bakunin -- Varhainen venäläinen kommunisti, vapaamuurari & julkinen satanisti
 • Karl Marx -- Varhainen kommunistijihtaja, juutalainen vapaamuurari, kaappi-satanisti
 • Trotski (Lev Davidovich Bronstein) -- juutalainen vapaamuurari, illuminaatti
 • Lenin (Vladimir Iljits Uljanov) -- Varhainen Neuvostoliiton johtaja, juutalainen vapaamuurari & okkultisti
 • Stalin (Josif Visarionovits Dzhugashvili) -- Vapaamuurari, puoliksi juutalainen.

Kun tämä alkuperäinen ensimmäinen kopio CFR:n Foreign Affairs -lehdestä julkaistiin, Lenin kirjoitti siihen huomautuksia omin käsin. Tämä CFR oli tärkeä Leninille sen alusta lähtien vuodesta 1921, jolloin CFR oli tuntematon käsite amerikkalaisille. Tämä järjestö paljastettiin vasta 1970-luvun jälkipuoliskolla.

Neuvostoliiton vastine CFR:lle oli International Institute of American Affairs. Sen salainen murha-instituutio pysyi nemettömänä mutta sitä kutsutaan nimellä SMERSH Ian Flemingin noellien mukaan. Vuonna 1921, luotiin keinotekoinen oppositio nimeltään Monarchist Alliance of Central Russia. Vuonna 1947, luotiin erityinen calheinformaatio-palvelu, nimeltään Committee of Information (KI), jota kutsutaan myös nimellä Service 5. Illuminati on perustanut tällaisia ryhmiä kaikkialle maailmaan.

Adrien Dupont suunnitteli & muotoili "terrorin päivät" -- saatanallisen vihan ihmiskuntaa kohtaan Ranskan vallankumouksen aikana. Sitten bolshevikit kopioivat Dupontin ajatuksen "helvetistä maan päällä." Levi Baruch, eräs Karl Marxin henkisistä opettajista, on saanut ansion ajatuksesta piilottaa juutalainen chauvinismi & sionismi työläisten vallankumouksen taakse. Marx popularisoi joitakin sanontoja -- muut ovat keksineet nämä -- kuten että "uskonto on oopiumia kansalle" tai "maailman työläiset - yhtykää". Sanotaan että Nathan Rothschild rahoitti Karl Marxia. Illuminaatti Mazzini kuvaili Karl Marxia seuraavasti: "Hänen sydämensä on täynnä pikemminkin vihaa kuin rakkautta ihmisiä kohtaan." Satanisti Karl Marx avioitui Jenny von Westphalenin kanssa, joka on Robert Brucen jälkeläinen. Sillä tekosyyllä että vallankumous hyödyttäisi tavallista ihmistä, Saatanaa palvova eliitti sai vallan haltuunsa.

LENIN & HÄNEN AIKALAISENSA                

Sekä Lenin että Trotski olivat Art et Travail (Art & Work) -nimisen Grand Orientiin kuuluvan vapaamuurarilooshin jäseniä. Leninin isoisä oli täysiverinen juutalainen nimeltään Israel Blank ja hänen yiddishiä puhuva äitinsä oli Maria Blank. Hänen veljensä Dimitri Uljanov myös auttoi vallankumousta, toimien joukkomurhaajana Krimillä ennenkuin tuli hulluksi. Juutalainen kapitalisti Savva rahoitti Leninin viisivuotissuunnitelmia. Grigori Zinovjev, juutalainen, Grand Orientin jäsen, oli Leninin läheisin ystävä ja henkilökohtainen sihteeri.

Kun Lenin kuoli, hänen mausoleuminsa oli kopio saatanallisen temppelin keskusalttarista Pergamonista. Leninillä oli kaksi rakastajatarta, Inessa Armand ja Jelena Stasova. Lenin otti itselleen lyhennetyn muodon naisystävänsä "Lena" nimestä. Armand Hammer, joka kätki juutalaisuutensa koko elämänsä ajan, sai leninin toisen rakastajattaren nimen. Hänen perheensä oli jo ottanut Hammerin sukunimen joka juontaa juurensa egyptiläisistä mysteereistä.

Pavel Axelrod oli eräs varhainen juutalainen vallankumouksellinen joka oli Trotskin henkinen opettaja. David Axelrod pidätettiin vuonna 1989 sen jälkeen kun hän oli tuhonnut palestiinalaisten omaisuutta. Leninin Terrorin aikakaudella, itäiset (hasidi-) ja läntiset (haskala-) juutalaiset taistelivat siitä kuka johtaisi vallankumousta. Hasidi-juutalaiset voittivat vuonna 1924.

Tällä Solomonin kabbalistisella verilinjalla on aina ollut tärkeä rooli Illuminaatin toimissa Venäjällä sekä muualla. Yankel-Aaron Solomon (tunnetaan Venäjällä nimellä "Jakov Sverdlov") oli eräs alkuperäisistä illuminaatti-juutalaisista jotka käynnistivät & johtivat Venäjän vallankumousta. Hän sai rahoitusta & ohjeita Illuminaatilta vallankumouksen aikana ja sen jälkeen. Hän oli Keskuskomitean puhemies ja sihteeri. Huolimatta siitä että hänellä oli suuri valta Venäjällä, hän sai ohjeensa Jacob Schiffin kautta New York Citystä. Esimerkiksi käsky uhrata rituaalinomaisesti Tsaarin perhe tuli Schiffin kautta. Jekaterinburg sai hänen mukaansa nimen "Sverdlovsk". Hänen nuoremmasta veljestään, Venjaminista, tuli amerikkalainen pankkiiri. Toinen veli, Zinovi Peshkov, vapaamuurari, auttoi vallankumousta. G. Sverdlovista tuli salaisen poliisin (Tsheka) johtaja, ja Moisei Sverdlovista tuli Viron varhainen kommunistijohtaja.

STALIN & HÄNEN AIKALAISENSA

Stalin kidutti & murhasi useita miljoonia sieluja tässä helvetillisessä veren täyttämässä kidutuskammiossa nimeltään Neuvostoliitto. Suuria joukkohautoja Stalinin aikakaudelta on löydetty, esimerkiksi eräs Tseljabinskista, jossa oli 300.000 murhattua ruumista. Murhattuaan toisen vaimonsa Stalin sai Rosa Kaganovichin. Toisella sijalla hänen komentoketjussaan oli Rosan veli Lazar Kaganovich, joka johti Neuvostoliittoa kun Stalin matkusti lomanviettopaikkaansa Mustallemerelle. Lady Astorin kumppani, George Bernard Shaw ehdotti Stalinille Nobelin rauhanpalkintoa.

Toisin kuin suosittu propaganda sanoo, Stalinin hallintoa valvoivat & johtivat lähes yksinomaan juutalaiset. Stalin itse, osaksi juutalainen, kätki kykynsä puhua yiddishiä sujuvasti. Hänen NKVD:n päälliköllään, Genrikh Jagadalla, (Hirsh Yehuda) oli kabbalistinen miekka & käärme -tunnusmerkki vuosien 1934-1936 Suuren terrorin aikaan. Hänen Pravdan toimittajansa, vuosina 1940-1949, P.N. Poselov (Fiegelson) oli myös Marx-Engels Stalin Instituten johtaja, sekä eräs puolueen pää-ideologeista; hän oli juutalainen. Stalinia avusti joukko armottomia vallasta juopuneita sadisteja jotka olivat myös juutalaisia. Heihin kuului sellaisia hahmoja kuin Berija (salaisen poliisin päällikkö) joka raiskasi päivittäin lukemattomia tyttöjä & poikia ennenkuin murhasi heidät. Natsien varoitukset että Neuvostoliiton johtajat olivat juutalaisia vapaamuurareita saivat nämä totuudet huonoon valoon. Mutta nyt Venäjän sisällä on kasvamassa moderni liike jonka on tarkoitus tuoda päivänvaloon keitä olivat nämä ihmiset jotka terrorisoivat & murhasivat venäläisiä 1900-luvulla.

Tämä Cohenien verilinja (papillinen heimo) on esittänyt suurta roolia maailman historiassa, ja se näkyy seuraavanlaisissa sukunimissä: Cohen, Kohan, Kohn, Kogan, Kahan, Kagan, Kahanovitz & Kaganovitz (tai Kaganovich). Stalinin ensisijainen neuvonantaja oli Lazar Kaganovich. Lazarin sukulaiset jotka muuttivat Amerikkaan muuttivat nimensä. Tämän muinaisen Khazarian (kasaarien valtakunta) juutalaienn kuningas oli Kagan. Unkarilainen Aaron Kohn (tunnetaan nimellä Béla Kun) & Lazar Kogan (Tshekan kuulustelija) ovat kaksi esimerkkiä varhaisista kommunistisista sadistisista teloittajista Venäjällä. Nämä Cohenit, jotka ovat olleet vastuussa rituaalimurhista, ovat usein palvelleet teloittajina. E.H. Cohen kuului ateistiseen libertiinien ryhmään jotka hyökkäsivät kristillisiä arvoja vastaan. Lazar oli Siionin marxilaisten sionististen työläisten (Marxist Zionist Workers of Zion tai Póalei Zion) jäsen joka syntyi Venäjällä vuonna 1901. Póalei Zionin 25.000 jäsentä esittivät rooliaan vallankumouksessa ja tämä ryhmä pysyi koossa vuoteen 1928 asti. Lazar työskenteli Hrutshevin kanssa ennen vallankumousta. Nikitan vaimo & poikapuoli olivat juutalaisia. Muita huomattavia kabbalistisia juutalaisia perheitä jotka auttoivat vallankumousta olivat: Alexandrovich, Berman, Feldman, Goldsmidt, Goldman, Goldberg, Peters, Rappaport, Sachs ja Wolf. Nämä sukunimet nousevat edelleen pintaan nykyajan johtajissa.

Uusimmat kommentit

03.12 | 11:10

Hei, Risto. Tämä on Hengellinen kotikirjasto, ei Mairen kotisivu. ...

03.12 | 04:10

En ole aikoihin kuullut mitään näin upeita.Syvät,kaun...

26.11 | 22:13

Aivan upeita ja koskettavaa musiikkia.Vierailit,säestit ja lauloit Varapäree...

03.11 | 15:39

Tässä kansiossa, Markon kuvia-ensimmäinen ylläpitäjä. Myös ...