Voit jättää rukouspyyntösi ja huolesi tähän Vieraskirjaan.Rukoilemme niiden jokaisen puolesta. Voit myös jättää kiitosaiheen,tai jotain muuta mitä tarpeesi koskee.

Kirjoittaja rauhaa tähän tilanteeseen, 1. tammi, 2016

Minulla on ongelmia. Eräs henkilö on jo vuosia piinannut minua turhilla asioilla ja mennyt levittelemään minusta asiaa vaikka minne ja on nyt sekaantunut sellaisiinkin asioihin mitkä ei hänelle kuulu. Lisäksi saatan menettää luottotietoni ja asunnossa jossa asun on kallis vuokra. Rukoillaan jotakin apua ja ratkaisua tähän hirveään ja masentavaan asiaan. Rukoillaan, että tämä tilanne laantuisi jo ja tuo henkilö jättäisi minut rauhaan eikä touhuilisi enää minun selän takana tai jos touhuileekin, niin kukaan ei enää suostuisi lähtemään hänen puolelleen minua vastaan.

Kirjoittaja kysyvä eksyksissä, 31. joulu, 2015

Mennään vuoteen ja vuosia "Tarinani": Ihmettää? Maailmassa saada vähän ja olennaista puhein ajankäytön, tässä asiassa Herra: "rukous ja puhe ja selvä on asianasi asian omistaja myötä holhous/avuttomuus". Kiitosaiheinen nyt vuodessa ja silmiä Herra, ajatellen osaltani paraneminen.

Kirjoittaja vapaa majat, 31. joulu, 2015

Ymmärrämme ja on oikein ymmärrys, väärään ymmärrykseen ohjautuneena pyydän sijalle leski ja pojat ilmeisiä, ettei nyt juhlittaisi puutteessa, väärin tekoja, vääryyden tekijät, - Juhlaa Hengessä Ylistyksemme Aihe ja Vuoden kuluessa Jeesus ilmiöisi oloihimme?

Kirjoittaja ystävyys, 30. joulu, 2015

Rukoillaan minun ja erään ihmisen välille hyvää ystävyyttä, molemminpuolista sopua, menneiden unohtamista ja hyviä yhteisiä hetkiä. Rukoillaan, että luottamus voisi tulla meille takaisin.

Kirjoittaja maan yksinänen, 30. joulu, 2015

kiitosaihein noin varain ilmestyä tilille, ... Jumala on Hinnoittelija - Terveyslähde ja rahalähde, rehellisyys ja parntajana

Kirjoittaja Sovittelu on nyt paras vaihtoehto, 29. joulu, 2015

Rukoillaan, että eräs tyhmyyksissäni kirjoittama asia pääsisi sovittelutoimiston käsittelyyn. Rukoillaan, että asianomistaja ymmärtäisi sovittelun tärkeyden kun tekoa ei kuitenkaan ole täysin tahallisesti tehty. Rukoillaan myös tukihenkilöasiani puolesta, että eräs ihminen josta tykkään, suostuisi minulle tukihenkilökseni ja että meillä olisi kivaa yhdessä ja hyviä yhteisiä hetkiä. Rukoillaan sopua myös minulle ja sille ketä olen loukannut.

Kirjoittaja vanha Yksin, 29. joulu, 2015

Minä olen varaton ja köyhä ja tarvitsen matkaseurana pohjoismaissa Enkelinen - Palvelevat Henget? Vie asiani puolestani, Herralle, profeetan asiana ja ihmisen asiana.

Kirjoittaja vaikea on tilanne, 29. joulu, 2015

Rukoillaan, että Herra armahtaa minua ja erästä ihmistä ettei hän lähtisi nostamaan minua vastaan syytettä vaan saisimme asiat sovittua ja meistä tulisi ystävät. Meillä oli erimielisyyksiä parin vuoden takaa, käsiksi ei käyty toisiimme mutta sanallisia ristiriitoja oli. Rukoillaan, että Herra armahtaa, että tämä saadaan sovittua. Mielestäni sanalliset/kirjalliset ongelmat pitäisi sopia keskustelemalla jos ei tilanteessa olla edes käsiksikään käyty ja varsinkin kun minäkin olen sairas ihminen eikä aina ole itsehillintä paras mahdollinen mutta sen verran kuitenkin hillitsen itseni etten kehenkään käy käsiksi.

Kirjoittaja Maria, 28. joulu, 2015

1.Uskova kotiäiti pyytää rukoustukea, että saisi parantua jo pitkään kestäneestä sairaudestaan.
2. Esirukouspyyntö oman polvileikkauksen puolesta, että Herra auttaisi.ja antaisi leikkauksen onnistua ja toipumisen edetä hyvin. Pyydän myös Herraa estämään tämän leikkauksen, jos se ei ole minulle hyväksi.

Kirjoittaja Äiti, 28. joulu, 2015

äly ymmärrys viisaus poissa ja teoissaan vertainen vaikka sovellutuksia, aina vain Jumalattomuuksia, tuhoa, turmiota, maallinen/hengellinen - Herra - Äitinsä

Kirjoittaja ahdinko, 27. joulu, 2015

Nyt on vakava tilanne: Vahvempi ihminen on alistanut heikompaa jo kauan. Heikompi osapuoli pelkää väkivallan uhkaa. Ei näy loppua tilanteelle. Rukoillaan asiaan muutosta.

Kirjoittaja hyväveli alas, 26. joulu, 2015

Eräillä ihmisillä on "hyväveli"-verkosto, missä hyväosaiset menevät koko ajan toistensa puolelle heikompaa vastaan. Rukoillaan, että Herra murtaa tuon hyväveli-verkoston ja että ihmiset uskaltaa nousta heikomman puolelle pelkäämättä esim työpaikan menetystä yms. Rukoillaan myös, että eräs turha vaino ja ajojahi päättyy.

Kirjoittaja rikosasia, 24. joulu, 2015

Rukoillaan, että erääseen syyteharkinnassa olevaan rikosasiaan tulisi mahdollisimman hyvä ratkaisu. Rukoillaan myös erään lääkärin puolesta jolle eräs ihminen kertoo ahdistuksestaan. Rukoillaan lääkärille viisautta toimia tilanteessa oikein. Rukoillaan hänelle myös oikeita sanoja sekä tahtoa ja tekemistä ottaa yhteyttä joko akuuttityöryhmään tai kyseisen henkilön terapeuttiin.

Kirjoittaja sari, 24. joulu, 2015

sarille JEESUSkohtaisi ja kokettaisi,parantaisi sairauksista,tayttaisi pyhalla hengella,tulella,saisin nayn,loytaisin paikkani,paasisin pian israeliinjasaisin varat siihen,voimaa valvoa ja rukoilla,etsia JUMALAN kasvoja,kuulisin hanen aanesa ja olisin kuuliainen,saisimme hyvan ja halvan asunnon,ja saisin ystavan,tulisin pian raskaaksi,omaisille pelastusta ja siunausta

Sähköposti:

@outlook.com

nillenalle

Kirjoittaja huonot välit, 24. joulu, 2015

Välit olleet pahoin tulehtuneet erään ihmisen kanssa. Luottamus on mennyt puolin ja toisin. Lisäksi pelkään, että hän lähtee edelleen jatkamaan syytteitä minua vastaan. Rukoillaan,että Herra pysäyttää tilanteen ja antaa meille sovun, luottamuksen, anteeksiannon sekä ystävyyden koittaa molemmin puolin. Minua on todella pelottanut, olen menettänyt mielenterveyteni ja joulukin meni pilalle asian vuoksi. Rukoillaan, että asiat selviää pian, että apu tulee meille. En kestä enää kauan tätä. Tämä on hirveää tuskaa koko asia. Noin 10 vuotta sitten olimme enemmänkin tekemisissä. Olimme sovussa eikä mitään ongelmia.

Uusimmat kommentit

03.12 | 11:10

Hei, Risto. Tämä on Hengellinen kotikirjasto, ei Mairen kotisivu. ...

03.12 | 04:10

En ole aikoihin kuullut mitään näin upeita.Syvät,kaun...

26.11 | 22:13

Aivan upeita ja koskettavaa musiikkia.Vierailit,säestit ja lauloit Varapäree...

03.11 | 15:39

Tässä kansiossa, Markon kuvia-ensimmäinen ylläpitäjä. Myös ...