Collinsin perhe

 Luku 3 -- Collins

Osa 1: Collinsin perhe

Tämä kirjailija, Fritz Springmeier, on viettänyt tuhansia tunteja niiden Illuminaatin jäseniin kohdistuvan tutkimuksen parissa jotka haluavat päästä pois tästä salaisesta organisaatiosta. Minun Collinsin verilinjaan kohdistuvia tutkimuksia ovat suuresti auttaneet tämän verilinjan eri henkilöt jotka ovat kakaneet tietoaan tästä salaisesta veriniljasta. Esimerkiksi, eräs Illuminaatin entinen jäsen Collinsin verilinjasta jakoi silminnäkijä-todistuksen eräästä salaisesta rituaalista Illuminaatin Kuningatar-äidin edessä, joka oli Collins. Seuraavassa on kerrottuna mitä tämä silminnäkijä sanoi:

Vuosi on 1955, ja Mother-of-Darkness -asteella olevat perheet osallistuvat rituaaliin. Collinsin perheen lisäksi, muutkin Illuminaatin verilinjat kuten Rothschildit ovat edustettuina. Tämä Grande Dame joka istuu valtaistuimella on nimeltään "Kuningatar-äiti" ja hän kuuluu Collinsin perheeseen. Hän on pukeutunut mustaan. Hänen valtaistuimensa on sysimusta ja puhdasta kultaa. Se on valmistettu 1700-luvun tyyliin ja sen osat ovat irroitettavia. Siinä on myöhäis-keskiaikaisia ja varhais-renessanssisia piirteitä. Keskiajan huonekalut oli rakennettu tähän tapaan jotta ne voitaisiin hajoittaa osiin ja kuljettaa muualle. Syy tähän oli se että eurooppalaiset kuninkaalliset matkustelivat jatkuvasti valtakuntaansa kuuluvien lukuisten asuinpaikkojen välillä. Useita rivejä kultaisia kierteitä nousee, kuten nousevan auringon säteet, ja muodostavat hänen valtaistuimensa selkämyksen. Nämä säteet nousevat noin kaksi jalkaa Kuningatar-äidin pään yläpuolelle. Istuin pyörii automaattisesti kun hän painaa poljinta jalallaan. Valtaistuimen istuinosa on samettia. Käsinojat ovat mustat ja ne ovat kobran muotoisia. Kobrien silmät ovat rubiinia. Tällaisten eläinten käyttö on peräisin ajalta ennen vallankumousta. Hänen takanaan istuu 13-jäseninen Suuri druidi-konsiili. Tämä Kuningatar on ehkä 55-vuotias. Hän on pienikokoinen, mutta hänellä on syvä hallitseva voimakas ääni jolla hän jakaa käskyjä. Hänellä on jalassaan kultaiset tohvelit. Hänellä on yllään paljon jalokiviä. Tällä "Mother-of-Darkness":illa on sormissaan platinasormus johon on kaiverrettu kahdeksansakarainen Ishtarin tähti ympyrän sisälle. Joskus hänellä on sininen topaasi ja musta onyks-sormus. Hän on hunnutettu. Eräs ensimmäisiä asioita joita tehdään on se että laskeudutaan vatsalleen Kuningatar-äidin eteen kultaisista tiilistä tehdylle lattialle. Hänen valtaistuimensa lähellä on kaksi poikaa jotka on "adoptoitu" hänen pojikseen. Yksi näistä pojista on Tom Collins. Kun Collins kasvoi, hän yritti kertoa illuminaateista baptisti-kirkoissa, ja hänet ammuttiin ostoskeskuksen parkkipaikalla. Hänen nimestään tuli kuuluisa Illuminaatin keskuudessa. Kun jäsenet haluavat rohkaista muita jäseniä pysymään ruodussa, he sanovat: "Muista Tom Collins."

Se että Tom ja hänen veljensä saivat seistä lähellä valtaistuinta osoittaa että heillä oli korkea asema. Eräässä vaiheessa, nämä pojat ojensivat papereita joissa oli aikataulu tuleville maailman tapahtumille jotka Illuminati suunnitteli luovansa. Suuri keskustelu syntyi siitä mitä satanistit olivat tehneet viimeisen kuuden vuoden aikana tuodakseen Uuden maailmanjärjestyksen sekä antikristuksen hallintavallan. Keskusteltiin asioista jotka eivät olleet menneet suunnitelmien mukaan. Liiton arkista keskusteltiin, ja sanottiin että sitä pidettiin piilossa Afrikassa. Sitten pidettiin rituaali Liiton arkin pilkkaamiseksi. Tämä vihjaa siihen että heillä ei ole Liiton arkkia vaikka he väittävät toista. [Suomentajan kommentti: huomaa että tämä vituttaa heitä. Muuten he eivät olisi suorittaneet pilkkaavaa rituaalia.]

Seitsemän lasta sukupolvien perinteet omaavista saatanallisista perheistä, jotka ovat pukeutuneet valkoiseen esitellään Kuningatar-äidille, ja he vaipuvat maahan palvoakseen häntä.

Tämä Kuningatar-äiti sitten liikuttaa valtikkaansa (jossa on kultainen kobra) ylös ja alas. Hän koskettaa valtikallaan osoittaakseen hyväksyvänsä lapsi-ehdokkaan. Tässä valtikassa kulkee sähkövirta niin että Kuningatar voi antaa sähköiskun orjalleen jos hän haluaa. Hyväksyttyään ehdokkaat, seitsemän muuta lasta sitten uhrataan, ja kuolleen lapsen verta käytetään käytetään hyväksytyn lapsen nimen kirjoittamiseen pergamentille. Hyväksytty lapsi vannoo kuuliaisuutta. Sitten Kuningatar-äiti pyöräyttää valtaistuinta ja julistaa druidi-konsiilille englanniksi: "Tämä on huomisen sukupolvi, muutamat harvat." [Suomantajan kommentti: tämä itsessään on jo melko rankkaa tekstiä. Täytyy huomauttaa että Hillary Clinton oli aikoinaan Mother-of-Darkness -asteella mutta on noussut vielä asteen ylemmäksi.]

Henkilö joka oli myös tässä rituaalissa, oli mies jota pidetään antikristuksen "Johannes kastajana". Hän on saattanut olla Benjamin Creme, joka syntyi vuonna 1924, ja joka oli jo nuorukaisena syvällä noituudessa. Vuonna 1959, Benjamin Cremen mukaan, hän sai telepaattisen viestin Mestariltaan, Hiererkian jäseneltä (katso hänen virallinen uutiskirjeensä, nimeltään Emergence, erityisesti tammikuun 1982 numero). Benjamin Creme sai myöhemmin huomattavia rahamääriä Illuminaatilta jotta hän voisi käynnistää kampanjan ilmoittaakseen Lord Maitreyan tulosta, joka oletettavasti olisi tämä uskonnollinen johtaja jota kaikki eri uskonnot odottavat. Benjamin Creme on toistuvasti antanut (pieleen menneitä) ennustuksia hänen tulostaan.

Tämä on esimerkki salaisesta Illuminaatin kokouksesta. Tämä kirjailija on kuunnellut kuvauksia lukuisista kokouksista ja rituaaleista, mutta tämä mainittiin koska Kuningatar-äiti oli Collins, ja Tom Collins, joka myöhemmin surmattiin petturina oli läsnä tässä seremoniassa.

Tämä kirjailija arvostaa näiden tiedottajien rohkeutta, sekä heidän halukkuuttaan rikkoa verivalat ja hiljaisuuden ja salailun jotta maailma saisi tietää tästä saatanallisesta hierarkiasta. Nämä tiedottajat kantavat huolta ihmiskunnasta, sillä he kaikki istuivat kokouksissa missä keskusteltiin Illuminaatin suunnitelmista asettaa antikristus hallitsemaan globaalia hallitusta.

Toinen informaation lähde on eräs Illuminaatin oma johtaja, Isaac Bonewits, joka paljasti tietoa Illuminaatista noidille suunnatussa aikakauslehdessä nimeltään Green Egg. Epäilemättä, he eivät olisi koskaan odottaneet että joku tämän kirjailijan kaltainen olisi lukenut sen ja ymmärtänyt sen merkityksen. Isaac Bonewits, joka istuu Illuminaatin Grand Druid Councilissa kirjoitti joitakin hyvin mielenkiintoisia lausuntoja Illuminaatin huipulla olevista perheistä. Satanisti Bonewits kutsuu näitä johtavia Illuminaatin perheitä nimellä "Fam-Trad". Hän selittää että tämä termi tarkoittaa hyvin voimakkaita perheitä joissa noituus on siirtynyt sukupolvelta toiselle. He kykenivät siirtämään tämän noituuden iilman häiriöitä koska he olivat niin voimakkaita. Hän kirjoittaa: "On runsaasti todisteita että muinaiset pakanauskonnot säilyivät ohuen kristillisen kuoren alla kristikunnan eristäytyneissä osissa, mutta ei ole juuri mitään logiikkaa vihjata että ihmiset näissä traditioissa olisivat olleet kosketuksissa toisiinsa..."

Kuinka nämä johtavat voimakkaat perheet jatkoivat noituuden harjoittamista? Bonewitsin vastaus on mielenkiintoinen. Hän sanoo:

"Useimmat Fam-Tradien jäsenet pyrkivät kätkemään 'taikauskoiset käsityksensä' sekä pakanistiset maagiset järjestelmänsä. Sen sijaan, he tulivat mukaan vapaamuurariuteen ja ruusuristiläisyyteen 1700-luvulla, spiritualismiin ja teosofiaan 1800-luvulla; sillä kaikkia näitä liikkeitä pidettiin arvostetumpina kuin noituutta, ja kuitenkin ne sallivat Fam-Tradien harjoittaa okkultismia. Joten, kun vuodet kuluivat, Fam-Tradien jäsenet imivät itseensä yhä enemmän ei-pakanistisia maagisia lähteitä ja siirsivät tämän uuden informaation uudelle sukupolvelle, usein huolimattomasti, antaen näiden jälkeläisten ajatella että ruusuristiläinen loitsu tai alkemistinen meditaatio oli oikeutettu osa heidän pakanistista perintöään. Joten jopa tänään meillä on Fam-Trad -noitia jotka ovat paljon lähempänä teosofeja tai spiritualisteja kuin klassista tai uusklassista noituutta."

Luvussa 1 ja 4 osoitetaan kuinka varhaiset Astorit ja DuPontit olivat aktiivisia vapaamuurareita. Näiden huipulla olevien perheiden historia osoittaa oikeaksi Bonewitsin väitteet että sen sijaan että olisivat jatkaneet noituutensa harjoittamista nämä käyttivät vapaamuurariuden peitettä. Myöhemmin, 1800-luvulla, joidenkin johtavien perheiden voidaan nähdä siirtyneen spiritualismiin, kuten Britannian kuninkaallinen perhe, sekä Mary Baker Eddy Bakerien perheestä. Mielenkiintoista, H.P. Blavatsky joka oli sekaantunut spiritismiin käynnisti Teosofisen seuran sekä lehden nimeltään Lucifer vuonna 1887. Tämä nainen joka oli Luciferin toinen toimittaja oli hänen meedionsa Mabel Collins. Mabel Collins joutui myöhemmin erimielisyyksiin HPB:n kanssa ja erosi. Rockefellerien jäsenet liittyivät Lucis Trustiin. joka on Teosofian laajentuma. Näin tekivät myös Hallin perheen jäsenet kuten Manly P. Hall jonka vaimo oli Bauer (hyvin todennäköisesti osa Rothschildien verilinjaa).

Tämä kaava johon Bennowits on viitannut on jatkotutkimusten arvoinen. On todennäköistä että muut johtavat perheet ovat myös seuranneet kaavaa jota hän kuvailee.

Nämä kolmetoista huipulla olevaa Illuminaatti-perhettä voidaan paremmin kuvata termillä "kolmetoista verilinjaa", sillä useimpien jäsenten sukunimet eivät muistuta tämän verilinjan nimeä. Hyvin harvoilla Astoreilla, Bundyilla, Collinseilla, Rothschildeilla ja niin edelleen on tällaiset sukunimet. Collinsin perheellä oli haara joka irtautui 1800-luvun alussa, ja tästä tuli Toddin perhe. Tämä Todd-haara säilyi tärkeänä osana Illuminatia. Me keskustelemme joistakin Collinsin haaroista, jotka sisäpiirin informaation ansiosta tunnetaan.

VARHAINEN HISTORIA

Collinsin nini on alunperin lähtöisin Irlannista ja Skotlannista. Irlannissa se alkoi nimellä "O'Collins" ja Skotlannissa nimellä "Kollyns". Tänään, eräs huomattava hahmo wiccalaisuudessa on uudistajana tunnettu Kollyns, jonka nimi oli alunperin Collins. Tämä Collinsin perhe on druidien jälkeläisiä. Tämä perhe on äärimmäisen voimakas magiassa, jopa voimakkaampi kuin Englannin ja Ranskan aristokraattiset perheet, joten Euroopan aateliset toivat Collinsin verilinjan sisään Illuminatiin voimistaakseen heidän mustan magian valtaansa. Koska Collinsin perhe on ollut ja on niin voimakas maagisesti, he kuuluvat sisäpiirin viiteen perheeseen.

Eräät varhaiset Collinsin perheen jäsenet jotka tulivat Uuteen maailmaan olivat Francis, Edward ja John. He asettuivat Uuteen Englantiin. He jättivät joitakin perheenjäseniään Skotlantiin, Irlantiin ja Englantiin. Vuoteen 1640 mennessä, joitakin Collinseja syytettiin noituudesta Aquidayssa, Massachusettsissa. Muutamaa vuotta myöhemmin, 1653, erästä toista Collinsia, Jane Collinsia syytettiin noituudesta Lynnissa, Massachusettsissa. Eräät muutkin noita-perheet, kuten Young, Bailey, Brown, Godfrey, Carrington, Hall ja Clinton paljastuivat noidiksi. Collinsit kävivät vastahyökkäykseen.

Jotkin Collinsit olivat niiden naapureita joita syytettiin noituudesta Salemissa, Massachusettsissa. Tämä kirjailija uskoo että kristityt jotka olivat noituutta vastaan olivat todellisten noitien maalitauluina, ja että heitä valheellisesti syytettiin ja tuomittiin kuolemaan. Toisin sanoen, viattomat surmattiin ja todelliset noidat olivat heidän naapureitaan. Collinsin perhe väittää salaa käynnistäneensä Salemin noitaoikeudenkäynnit hävittääkseen vastustajat.

Kaksi varhaista ja mertkittävää Collinsia olivat Sara Aynn Collins ja hänen vanhempi veljensä. Tämä veli oli satanistien kerhon jäsen joka kutsui itseään nimellä Hell Fire Club. Hän kuului Bostonin Hell Fire Clubiin. Tästä kerhosta on keskusteltu aiemmassa Astor-luvussa. Benjamin Franklin ja Thomas Jefferson olivat tämän puhtaasti saatanallisen ryhmän jäseniä jotka harjoittivat saatanallisia seksuaalisia ja okkultistisia rituaaleja. Sillä välin Englannissa 1700-luvulla, eräs Collinsin perheenjäsen kirjoitti kirjoja joita luettiin laajalti ja jotka puolustvat deismiä Kristinuskoa vastaan.

Sara Aynn Collins (syntynyt vuoden 1730 tienoilla) oli syvästi rakastunut okkultismiin. Hänen perheellään oli sukupolvien perinteet noituudessa/satanismissa, mutta monet heistä halusivat hylätä okkultismin. Sara ei halunnut jättää noituutta eikä myöskään avioitua henkilön kanssa jota hänen isänsä suositteli hänelle. Sara meni Skotlantiin ja hänestä tuli wicca-uskonnon vanhimman muodon, Elven Pathin johtaja (muut wiccalaisuuden traditionaaliset tyypit joita Yhdysvalloissa harjoitetaan tulevat Irlannista, Walesista ja Kreikasta). Amerikan vallankumouksen jälkeen hän lähti Skotlannista oppineena noitana ja hän tuli takaisin Yhdysvaltoihin missä hän perusti ensimmäisen Wicca-noitapiirin. Hän ja hänen valjensä olivat voimakkaita wicalaisia, ja heidän jälkeläisensä ovat Collinsien pääryhmä jotka harjoittivat Wicca-uskontoa ja satanismia. Eräs nainen puukotti Sara Aynn Collinsin kuoliaaksi Bostonissa.

Sillä välin Englannissa, jotkut Collinsin perheen jäsenistä elivät kuin kuninkaat. Arthur Collins, jolla ilmiselvästi oli paljon vaikutusvaltaa, kirjoitti yhdeksänosaisen teoksen Collins' Peerage of England mikä oli perusteellinen selonteko aristokraattisista verilinjoista.

Tämä Collinsin perhe oli erittäin rikas 1800-luvulla. He rakensivat nopeimmat ja hienoimmat valtamerilaivat 1850-luvulla, joiden kustannuksissa he eivät säästelleet. Collinsin perhe sai selville -- niinkuin Titanicin omistajat vuosia myöhemmin -- että sää ei kunnioita loistolaivoja. Menetettyään lukuisia laivoja merionnettomuuksissa, ja saatuaan kolhuja vuoden 1857 taloudellisessa paniikissa, Collinsit irtautuivat laivanvarustuksesta ja suuntasivat huomionsa hiileen ja rautaan. Heidän kotinsa oli kuuluisalla Madison Avenuella New York Cityssä.

TODDIN HAARA

Toddin perheellä näyttää olleen saatanallisia juonteita, jo heti vallankumoussodan jälkeen. Esimerkiksi, John Jacob Astor avioitui Sarah Toddin kanssa jolla oli paljon omaisuutta. Tämä Toddin sukunimi ei ole erityisen yleinen nimi -- kunnes henkilö alkaa tutkia salaliittoa, ja sitten se hyppää esiin toistuvasti. Esimerkiksi, Abraham Lincolnin vaimo oli Toddeja. Tiedetään että juuri ennen sisällissotaa sekä sisällissodan aikana tämä Collinsin verilinja kulki Toddin ja Putnamin nimellä. Edelleen, tämä luku käsittelee joitakin tärkeitä Toddeja. Nämä Toddit siirtyivät Massachusettsista ja Pennsylvaniasta Ohioon, Indianaan ja Illinoisiin. Eräs nykyaikainen/moderni korkean profiilin Toddin perhe joka on sekaantunut noituuteen on John ja Nancy Todd Falmouthista, Massachusettsista, jotka johtavat New Alchemy Institutea. he myös työskentelevät henkilökunnan kanssa joka julkaisee Lindisfarne Journal -lehteä mainostaakseen "uuden globaalin kulttuurin nousua". Tällä sanomalehdellä on sidokset Pyhän Johanneksen Episkopaaliseen kirkkoon sekä muihin New Age aktiviteetteihin. Eräs kanavista joiden kautta Illuminati lähettää ohjeita Englannista käsin noidilleen Amerikkaan on tämä Findhorn Skotlannissa (New Age -liikkeen Vatikaani) jolla on yhteydet tähän Lindisfarne Journaliin, Pyhän Johanneksen kirkkoon, Lorian Foundationiin, sekä Chinook Centeriin vain nimetäkseni muutaman. Myös Rockefellerit on yhdistetty Pyhän Johanneksen episkopaaliseen katedraaliin New York Cityssä.

WHITNEYN HAARA

Tämän kirjailijan kirja paljasti varhaisen Clintonin perheen (DeWitt Clinton) Illuminaatin perheeksi. Mielenkiintoista, oli eräs Collinsin poika, joka syntyi vuonna 1824 ja joka nimettiin tämän satanistin mukaan. Hänen nimensä oli DeWitt Clinton Collins (1824-1909). Toinen mielenkiintoinen tiedon pala on että Phelpsien perhe Virginiasta on sukua Collinseille. Tämä Phelpsin perhe saapui Massachusettsiin vuonna 1630 ja siitä tuli huomattava perhe Skull & Bonesissa. Ja älä uhohda miehiä kuten William Collins Whitney (vihittiin Skull & Bonesiin vuonna 1863) Collinsin perheestä. William Collins Whitney (1841-1904) ja hänen kaksi poikaansa ovat Skull & Bonesin Whitneyn vaikutusvallan ydin. Tämä Whitneyn perheessä oleva Collinsien veri siirtyi sitten Harrimanin perheeseen. Harrimanit ovat tärkeitä henkilöitä Illuminaatissa. Pam Harriman on tämä tärkeä henkilö Bill Clintonin takana. Edelleen, Whitneyn perheessä oleva Collinsien veri siirtyi Paynen ja Vanderbiltien perheisiin avioliittojen kautta. Paynen perhe on ollut merkittävä osa Rockefellereitä ja Standard Oilia.

William Collins Whitneyllä oli hohdoton ura koulujen tarkastajana. Mutta sitten, 1870-luvulta alkaen hän ansaitsi omaisuuden tuntemattomasta syystä hyvin nopeasti. William Collins Whitney oli voima Presidentti Clevelandin takana, joka oli hänen nukkensa. Hän johti myös merkittävien kapitalistien ryhmää nimeltään Whitney Group. William Collins Whitney avioitui Flora Paynan kanssa. Heidän poikansa Harry Payne Whitney avioitui Gertrude Vanderbiltin kanssa vuonna 1896. Heidän poikansa (ja muista, etä hän oli edelleen Collinsien verta) Cornelius Vanderbilt Whitney avioitui Marie Nortonin kanssa joka myöhemmin avioitui W. Averell Harrimanin kanssa (vihittiin Skull & Bonesiin vuonna 1913), tämä mies joka rahoitti Hitlerin valtaan. Harrimanit auttoivat myös tuomaan Bushin perheen unohduksesta takaisin valtaan 1920-luvun alkupuolella. Kun Prescott Bush (George H.W. Bushin isä) menetti kaikki rahansa vuoden 1929 pörssiromahduksessa, Harrimanit auttoivat taas Prescott Bushin takaisin jaloilleen. 1920-luvulla, W. Averell Harriman, Prescott Bush, Fritz Thyssen ja Friedrich Flick perustivat useita yhtiöitä rahoittaakseen Hitleriä ja tuottaakseen aseita joita Hitler tarvitsi käydäkseen sotaa. Eräs näistä yhtiöistä oli German Steel Trust (saksaksi Vereinigte Stahlwerke). Tämä yhtiö tuotti 35% Saksan räjähteistä, 50,8% Saksan harkkoraudasta, 38,5% Saksan galvanisoidusta teräksestä, 22,1% Saksan sähköjohdoista sekä monia muita asioita jotka olivat elintärkeitä Hitlerille. Ilman Harrimanin ja Bushin apua Hitler ei olisi koskaan kyennyt aloittamaan Toista maailmansotaa. Thyssen jopa kirjoitti kirjan 1930-luvulla I Paid Hitler kertoen kuinka hän rahoitti Hitleriä ja natseja lokakuusta 1923 lähtien. Kuten minä olen sanonut useita kertoja, Hitler oi Rothschildien verilinjaa. Amerikkalaisten tiedustelu-dokumenttien mukaan, Rothschildit jatkoivat liiketoimia natsien kanssa koko sodan ajan.

Näiden kolmentoista perheen ymmärtäminen avaa kokonaan uudenlaisen ymmärtämyksen historiaan. Itse asiassa, näiden perheiden täysimääräinen valta on paljon suurempi kuin mitä minä kykenen välittämään. Tämä siksi että he ovat taitavia salailemaan asioita. Salli minun selittää.

Ei ollut sattuma että Hitlerin Rothschildin veri oli kätkössä. On yleinen käytäntö näiden kolmentoista perheen keskuudessa että tärkeä lapsi salaa tai vaivihkaa annetaan toiseen perheeseen. Tämä lapsi ottaa toisen sukunimen, joka piilottaa hänen sukuouunsa. Okkultistisissa seremonioissa, nämä biologiset vanhemmat astuvat esiin. Esimerkiksi, Mother-of-Darknessia varten, biologisen isän täytyy hedelmöittää tämä nuori tytär joka vihitään sisään Mother-of-Darknessiin. [Tarkoitaa joko että vihitään Mother-of-Darkness -tasolle tai sitten itse Pimeyden äidiksi. Suom. Huom.] Tämän tytön ensimmäisen lapsen täytyy tulla hänen isältään ja tyttären täytyy uhrata tämä lapsi Saatanalle. Monet Illuminaatin lapset on adoptoitu pois (itse asiassa näin oli Presidentti Clintonin suhteen). Illuminaatin sukupuun jäljittäminen on kaikkein vaikeinta. Se mitä minä yritän sanoa on, että lukuisten syiden takia -- vaikka monilla ihmisillä joiden sukunimet ovat erilaiset kuin nämä 12 huipulla olevaa sukunimeä (13 verilinjaa, 12 sukunimeä) -- he saattavat silti kuulua näihin kolmeentoista verilinjaan. Sukunimet eivät ole kriteeri, vaan tämä maaginen okkultistinen voima joka on heidän veressään. Se on kuitenkin enemmän kuin pelkkä veri -- veressä oleva maaginen voima on tärkeä. Jos haara menettää maagisen voimansa, veri ei ole minkään arvoista.

Gerald E. Collins kirjoitti kirjan jossa hän osoitti että yhdellä Collinsin perheellä oli suhde Bauerin perheeseen ja että tästä johtuen he muuttivat nimensä Boweriksi. Tämä on juuri sitä mitä nämä Rothschildin sukulaiset nimeltään Bauerit tekivät. Tämän kirjailijan tutkimukset rajoittuvat ainoastaan vilkaisuun verhon taakse joka kätkee Collinsin verilinjan.

GRANT-WHEELERIN HAARA

Vuonna 1991, tämä kirjailija olkoi tutkia Cisco Wheelerin taustoja. Cisco on tämän jälkeen kirjoittanut kolme kirjaa tämän kirjailijan kanssa. Hänen isänsä oli ollut Illuminaatin suurmestari. Ennenkuin hän kuoli, hän antoi tytärelleen salaisen kirjan jossa oli hänen täydellinen salainen Collinsin sukupuu. Hän yritti paeta tätä okkulttista maailmaa, eikä hän halunnut olla missään tekemisissä Illuminaatin tai saamansa kirjan kanssa. Hän poltti tämän kirjan mutta hän kykeni muistamaan perusasiat. Hän kykeni muistamaan että hänen isänsä oli sukua kenraali Ulysses S. Grantille, joka oli myös Collinsin perhettä.

Tämä kirjailija päätti seurata johtolankoja joita Cisco kykeni tarjoamaan. Tämä kirjailija pyysi hänen syntymätodistustaan ja meni Salt Lake Cityyn ja tutki hänen perheensä sukupuuta. Hän kävi myös paikoissa joiss Grant oli elänyt, sekä tutki hänen elämäänsä saadakseen lisää johtolankoja. Se mitä nousi esiin oli hätkähdyttävää. Mitä enemmän hän oppi, sitä enemmän reittejä avautui.

Se mitä nousi esiin oli että Ulysses S. Grant ei ollut ainoastaan Collinsin perhettä, vaan että hän oli myös Susannah Delanon isoisän isä, jonka vanhemmat olivat Franklin Delano Rooseveltin esivanhempia. Itse asiassa, kaksitoista USA:n presidenttiä ovat neljän perheen jälkeläisiä. Melko järkyttävä löytö, kun ottaa huomioon tämän väärän mielikuvan joka amerikkalaisilla on, että heidän Presidenttinsä eivät ole sukua keskenään, ja että heidät olisi valittu ruohonjuuritasolta. Monet USA:n presidentit ovat sukua Englannin kuningashuoneelle. Prinsessa Diana oli etäistä sukua John Adamsille, John QUincy Adamsille, Clevelandille, Coolidgelle, Fillmorelle, Hayesille, F.D. Rooseveltille, Trumanille ja Woodrow Wilsonille. Ulysses S. Grant oli myös Judy garlandin serkku, joka esitti pääroolia elokuvassa Wizard of Oz, joka on ensisijainen Illuminaatin mielenhallinnan käsikirjoitus.

Pitäisi myös huomauttaa että Tri. Joseph Strong (syntynyt South Coventryssa, Connecticutissa, 10.3.1770) oli ainakin kolmansadan huomattavan amerikkalaisen esi-isä. Hänen vaimonsa oli skotlantilaisen kaapparilaivan kapteenin Peter Youngin tytär. Hän oli vapaamuurari Ethan Allenin serkku. Hänen esivanhempansa olivat Massachusettsista ja erän hänen varhaisista esivanhemmistaan oli Alice Freeman joka yhdistettiin Leyden Companyyn. Alice Freeman syntyi vuonna 1593 ja hän oli Skotlannin kuninkaan Malcolm II:n jälkeläinen. Tri. Joseph Strong oli kirurgina armeijassa vallankumous-sodan aikana sekä siviili-kirurgina sodan jälkeen, ja hän kuoli vuonna 1812. Tämä kirurgi on eräs avain-linkeistä sellaisille kuten tämä kirjailija jotka haluavat jäljittää USA:n presidenttien sukupuut. Hän valmistui Yalesta.

Kirjassa The Grant Family: A Genealogical History of the Descendants of Matthew Grand of Windsor, Conn. 1601-1898, jonka on kirjoittanut Arthur Hastings Grant, luetellaan 117 Matthew Grantin jälkeläistä. Matthew Grant syntyi vuonna 1601 Englannissa ja kuoli Uudessa Englannissa vuonna 1681. Hänen jälkeläisensä Noah Grant avioitui Susannah Delanon kanssa. Noah Grantin perheen taustojen selvittäminen paljasti myös heidän heidän Wheelerin jälkeläisensä kuten Earl David Wheelerin joka syntyi Missourissa. Susannah Delanon pojanpojalla Jessie Root Grantilla uskotaan olleen äiti Rootin perheestä. Elihu Rootista tuli kuuluisa Illuminaatti-hahmo 1900-luvun alussa. Jessie Root Grant oli Ulysses S. Grantin isä.

Katsotaanpa näiden kolmen miehen elämää -- John Brown, Abraham Lincoln sekä Ulysses S. Grant. John Brown oli abolitionisti (=neekeriorjuuden vastustaja) ja hän yritti luoda aseistetun orja-kapinan. Abrahan Lincoln oli myös orjuuden vastustaja ja hänen valintansa presidentiksi oli tapahtuma joka sai Etelän eroamaan Liittovaltiosta. Ulysses S. Grant oli Lincolnin ylin kenraali ja suurin sotasankari.

Illuminati halusi luoda Amerikkaan sisällissodan. Yhdysvalloista oli tulossa liian suuri ja liian rikas. He halusivat jakaa & valloittaa sen, ja he halusivat saada sen valkaantumaan sekä heidän johtamansa kansallisen pankin alaisuuteen. He myös odottivat tekevänsä voittoa sodan avulla salakuljettamalla lääkkeitä, jne. Nyt heillä oli ihmiset joiden avulla toteuttaa suunnitelmansa.

Tarkastellaanpa John Brownia. John Brown oli vapaamuurari & ruusuristiläinen, ja niin oli hänen isänsäkin. Eräs ruusuristiläinen nimeltään William Lloyd Garrison perusti Anti-Slavery Societyn vuonna 1832. Garrisonsita tuli English Order of the Rosen jäsen. Toinen johtava ruusuristiläinen nimeltään George Lippard, joka oli Brethen of Lightin jäsen henkilökohtaisesti opetti John Brownin kiivaaksi orjuuden vastustajaksi. John Brown murhattiin, ja samoin hänen poikansa. Hän tunsi hyvin vähän Raamattua. Hän oli matkustanut mormoni-siirtokunnan läpi, mikä liittää nämä kaikki toisiinsa monin tavoin, ja he olivat opettaneet hänelle veristä sovitusoppiaan, tarkoittaen sitä että sinä maksat synneistäsi omalla verelläsi. John Brown opetti että jos joku tekee syntiä, hänellä olisi lupa tappaa hänet synnin sovitukseksi. Hän ajatteli että kun Raamattu sanoo "synnin palkka on kuolema", se antaa hänelle oikeuden ampua joku haulikollaan. John Brownista tuli se mikä hän on koska hänellä oli salaliitto takanaan. Oli eräs Bird Club joka kokoontui Youngin hotellissa Bostonissa, Massachusettsissa. Tähän kerhoon kuului paljon unitaari-papistoa. Senaattori Charles Sumner joka oli tämän kerhon jäsen matkusti Eurooppaan ja vieraili illuminaatti-johtajien kuten Giuseppe Mazzinin luona. Hän tuli sitten takaisin Bird Clubiin ja organisoi tämän Bird Clubin salaseuraksi joka rahoitti ja varusti John Brownin vallankumousta. Tähän salaliittolaisten kerhoon kuuluivat Pastori Higginson (unitaari); Pastori Parker (unitaari); George Sterns (unitaari) joka valmisti lyijypiippuja -- tietääkö lukija mitä lyijypiippu tekee ihmiselle? -- Gerrit Smith, joka oli Illuminaatti-monimiljonääri ja jonka isä oli John Jacob Astorin kumppani, Franklin Benjamin Sanborn, sekä Tri. Samuel Howe. Sitten illuminaattien hallitsema lehdistö kuten New York Times, jonka yhtenä toimittajana oli Karl Marx, teki John Brownista sankarin. Eräs ammattimainen vallankumouksellinen, juutalainen vapaamuurari Amschel Bondi, taisteli muissa vapaamuurareiden luomissa vallankumouksissa ympäri maailmaa.

Seuraavaksi, tarkastallaanpa Ulysses S. Grantia. Hänen oikea nimensä oli Hiram Grant ja hänet nimitettiin vapaamuurareiden auringonjumala Hiram Abiffin mukaan. Hänen isänsä oli vapaamuurari-looshin päällikkö, ja nimeltään Jessie Root Grant. Hän teki töitä John Brownin isälle. Kun Jessie Grant lopetti, hän siirtyi Collinsin perheen E.A. Collinsille.

Tämä alkuperäinen Collins joka tuli Englannista oli Francis Collins. Hän oli salaisesti noita ja hän tuli puritaanien mukana uuteen Englantiin. Näillä puritaaneilla jotka tulivat oli mukanaan noita-ryhmiä jotka myöhemmin perustivat unitaari-kirkot. Mutta niihin aikoihin valtio tuki kirkkoja, ja kirkot halusivat valtion hyväksynnän, niin että he voisivat saada valtion kansalaisilta keräämiä verorahoja. Monet puritaani-kirkot, jotka kulkivat nimellä "Presbyterian" tai "Congregational", olivat itse asiassa unitaari-kirkkoja jotka vaihtoivat nimensä saadakseen valtion tukea. Paljon myöhemmin vallankumoussodan jälkeen Massachusettsin osavaltio lopetti kirkkojen tukemisen varovaroilla, joten unitaari-kirkkojen ei enää tarvinnut teeskennellä olevnsa jotakin muuta. Collinsit loivat nämä unitaari-kirkot. Ne luotiin Yalessa ja Harvardissa. Ja Illuminaatilla oli jo salaseuroja Yalessa ennen Skull & Bonesia. Karl Follen on esimerkki unitaari-pastorista Harvardissa joka oli illuminaatti. Karl Follen loi eräänlaisen julkisivun Illuminaatille, järjestön nimeltään Bund der Jugend Euroopassa, joka usein operoi erään toisen Illuminaatin julkisivun takana, nimeltään Swiss Bible Society. Kun olot kävivät liian tukaliksi hän lähti Euroopasta tullakseen pastoriksi Harvardiin. Eräs toinen Collins, John Anderson Collins oli kiireinen tehdessään yhteistyötä ruusuristiläisten, vapaamuurarien, sosialistien ja Illuminaatin kanssa luodakseen sisällissodan. Tämä Collinsin perhe sulautui 1700-luvulla Toddin perheeseen. Jossakin vaiheessa he sulautuivat myös Grantin perheeseen.

Myöhemmin tämä Grantin perhe sulautui Wheelerin perheeseen. Vain osoittaakseni kuinka tämä kaikki yhdistää sisällissodan ja nykypäivän -- Grant oli tämä sotasankari sisällissodan aikaan. Hänen jälkeläisensä oli Earle Grant Wheeler, joka oli armeijan ylipäällikkönä Vietnamin sodassa. Kuvat Ulysses S. Grantista ja Earle Grant Wheeleristä osoittavat huomattavaa yhdennäköisyyttä. Kenraali Earle Grant Wheeler oli Illuminaatin jäsen, ja Ulysses S. Grantin kautta yhteydessä Collinsin Illuminaatti-verilinjaan. Kenraali Earle Grantin veli oli Ulysses Grant Wheeler, ja Ulysses Grant Wheeler sai pojan nimeltään Leo Wheeler vuorokautta Illuminaatin High Climax -rituaalin jälkeen. Tämä Illuminati loi Vietnamin sodan luodakseen huumekulttuurin Amerikkaan. Satanistit armeijassa salakuljettivat huumeita Kultaisesta kolmiosta kuolleiden amerikkalaisten sotilaiden kehoissa. Joten samalla kun Kenraali Wheeler johti Vietnamin sotaa satanistien kuten McNamaran avulla, hänen valjenpoikansa Leo Wheeler, Illuminaatin suurmestari, oli Länsirannikolla koordinoimassa huumeiden maahantuontia. Myös muut Ulysses Grant Wheelerin perheenjäsenet olivat illuminaatteja. Sanotaan että Ulysses S. Grant teki matkan Broken Arrowiin, Oklahomaan, ja vietti aikaa illuministisen Wheelerin perheen luona. Paljon myöhemmin jotkin perheenjäsenet muuttivat Länsirannikolle missä Illuminati organisoi noitapiirejä 1950-luvulla.

Palataanpa Hiram (Ulysses) S. Grantin luokse. Grant oli laiska, huolimaton/karkea poika jolla ei ollut edellytyksiä mihinkään. Kukaan ei löytänyt mitään mitä hän voisi tehdä, joten hänen isänsä jolla oli ystäviä korkeissa asemissa sai hänet West Pointiin. Kaupunki jossa Grant asui oli Georgetown. Siinä kylässä oli tuskin tuhat asukasta, mutta sillä oli kuitenkin valtava poliittinen merkitys. Tässä pienessä kaupungissa oli neljä kenraalia & yksi luutnantti Unionin armeijassa kun sota puhkesi, ja yhdeksästä kylän asukkaasta tuli kenraaleja tässä vapaaehtoisista miehistä kootussa armeijassa jonka Lincoln nostatti. Kaikki kaksikymmentä korkea-arvoista upseeria Unionin armeijassa tulivat Georgetownin kylästä. Grant liittyi Unionin armeijaan 23.4.1861 sotamiehenä, ja 7.8.1864 hänestä tehtiin koko armeijan ylipäällikkö. Myöhemmin, Tästä Ulysses Grantista joka oli ollut juoppo sisällissodan puhjetessa tuli presidentti. Hän valitsi kahdeksan vapaamuuraria kabinettiinsa. Hänen sisäministerinsä oli Columbus Delano muinaisesta aristokraattisesta Delanon perheestä joka on yksi Mustan aateliston perhe. Franklin Delano Roosevelt on Columbus Delanon jälkeläinen. Toinen henkilö Grantin kabinetissa oli Alphonso Taft, myös illuminaatti joka oli Bill Clintonin esi-isä. Eräs Grantin hyvistä ystävistä oli Kiinalainen Kenraali Li, lempinimeltään Idän Bismarck, joka oli osa Lin Illuminaatti-perhettä ja Kruppin Illuminaatti-perheen hyvä ystävä. Grantin neuvonantaja oli Jonas Mills Bundy, Bundyn Illuminaatti-perheestä joka myös neuvoi presidentti Chester A. Arthuria. Myöhemmin McGeorge Bundy neuvoi Kennedyä ja Johnsonia, ja Harvey Bundy oli Manhattan-projektin päällikkö. Ja viimeisenä huomautuksena, Grant kuten monet illuminaateista teki pyhiinvaellusmatkan Suurelle pyramidille. Hän kävi myös Maltalla. Hänen vaimonsa muistiinpanot olivat salaisia 1900-luvulle saakka.

Tarkastellaanpa nyt Abrahan Lincolnia. Abraham Lincolnin äiti, Nancy Hanks oli vierailemassa Lincolntownissa, Pohjois-Carolinassa kun hänet saattoi raskaaksi herra nimeltään A.A. Springs joka kuului Rothschildien perheeseen. Tämä SPringsin perhe tunnettiin alunperin nimellä Springstein, mutta he muuttivat nimensä piilottaakseen sukupuunsa. Nancy Hanks loi Thomas Lincoln -nimisen henkilön tyhjästä. Itse asiassa, jotkut tietosanakirjat kertovat sinulle, me emme tiedä mitään Thomas Lincolnista. Syynä on se että hän oli tyhjästä luotu henkilö ja Illuminati on tehnyt kovasti töitä luodakseen jotakin jotta hänet saataisiin näyttämään todelliselta henkilöltä. Lincolnin velipuoli oli Leroy Springs. Leroy Springs teki töitä eräälle maailman kaikkein vaikutusvaltaisimmalle miehelle -- joka oli melko tuntematon silloin ja on yhä tuntematon useimmille ihmisille. Tämä mies oli Lewis Cass Payseur merovingialaisesta pyhästä verilinjasta. Useat etäiset Nancy Hanksin sukulaiset ovat kuuluisia, esimerkiksi näyttelijä Tom Hanks. Amerikkalaisen YK-suurlähettilään George W. Ballin tätä Gladys Hilda Ball oli Tom Hanksin isoäiti.

Abraham Lincoln oli kaikkien ruusuristiläisten päällikkö Yhdysvalloissa. Hän oli Order of the Lilyn jäsen. Kun Lincoln käytti kristillisiä termejä hän käytti niitä ruusuristiläisessä merkityksessä. Jos sinä menet Quakertowniin ja käyt siellä ruusuristiläisten sekä heidän pyramidiensa luona, sinä kuulet heidän käyttävän kristillisiä termejä mutta heillä on niille erilaiset merkitykset.

Lincoln avioitui Toddin kanssa. Muista että Toddit olivat Collinsien haara. Hänen vaimonsa piti spiritistisiä istuntoja Valkoisessa Talossa joihin Lincoln osallistui. Ollessaan presidenttinä Lincoln valitsi Bart Mooren oikeusministerikseen. Bart Moore kuului Beattyn Illuminaatti-perheeseen, ja tämän perheen eräs jälkeläinen on kuuluisa näyttelijä Shirley MacLaine. Lincolnilla oli salainen suhde Kuningas Leopoldin kanssa, ja hän synnytti salaa kaksoset Ellan & Emilyn. Huomioi että kaikki Euroopan kuninkaalliset kuuluvat kolmeentoista Illuminaatin verilinjaan.

Lincoln nimitti Salmon P. Chasen valtiovarainministeriksi. Salmon P. Chase auttoi liomaan kansallisen pankin ja tuloveron. Sekä kansallinen pankki että tulovero olivat Illuminaatin päämääriä joita Karl Marx mainosti kirjoituksissaan. Lincolnin kabinetti oli sekaantunut Illuminaatin Credit Mobilier -nimiseen yhtiöön joka kavalsi veronmaksajilta miljoonia dollareita. Oli eräs skandaali joka puhkesi Lincolnin hallituksen aikana kun saatiin selville että hänen kabinettinsa oli varastanut 23 miljoonaa dollaria veronmaksajien rahoja.

Tämä on ollut lyhyt katsaus kolmeen mieheen eräässä historian vaiheessa osoittamaan sinulle kuinka suuri ja pieni ovat toistensa sukulaisia. Lukija alkaa nähdä kuinka kolmentoista huipulla olevan Illuminaatin verilinjan ymmärtäminen sai historian näyttämään aivan toisenlaiselta.

 

Osa 2: Joitakin tunnetumpia Collinsin perheen Illuminaatti-jäseniä

JAMES F. COLLINS

Eräs Illuminaatin salaisista voimakkaista mustan magian organisaatioista on tämä saatanallinen Societas Rosicruciana, joka on eräs voimakas vapaamuurareiden ruusuristiläinen ryhmä joka on edelleen toiminnassa. Societas Rosicruciana on sukua muille saatanallisille ryhmille kuten OTO, Golden Dawn ja Stella Matutina, jotka ovat sen haarautumia. Eräs Societas Rosicrucianan virkailijoista New Yorkissa oli James F. Collins. Hän yleni kahdeksannelle asteelle (korkein aste on yhdeksäs). Hän oli alkuperäisiä jäseniä Yhdysvaltain SR:n konsiilissa, joka valvoi kaikkia SR:n loosheja Amerikassa. Kun Kanada perusti oman Societas Rosicrucianan, he myös ottivat erään Collinsin konsiiliinsa, Daniel Collinsin, joka nousi kahdeksannelle asteelle, joka tunnetaan nimellä "Magister Templi".

JAMES FOSTER COLLINS

Ei tiedetä kuinka tämä James Foster Collins on sukua tälle SR:n johtajale jolla on sama nimi ja joka juuri mainittiin. Kenties he ovat sama henkilö, sukua tai ainoastaan kaukaista sukua. James Foster Collins teki töitä USA:n tiedustelupalvelussa, valmistui Yalesta sekä teki töitä Yhdistyneissä kansakunnissa. Hänellä oli sellaisia asemia kuten USA:n senaatin Atomienergia-komission avustava tutkija. Toinen työ oli YK:n Poliittisten asioiden toimitsija (1946-1949). Collins teki töitä myös USA:n ulkoministeriössä ja valtiovarainministeriössä samalla kun palveli USA:n tiedustelupalvelussa.

JOHN PAUL COLLINS

John Paul Collins oli pankkiiri. Hän oli Rothschildien Citicorp Research Corporationin johtaja. Hänellä oli myös muita asemia, kuten erään sairaalan luottamushenkilönä toimiminen.

JOSEPH J. COLLINS

Joseph on Council on Foreign Relationsin jäsen sekä Time-Warner Cablen puhimies. Muita CFR:n jäseniä ovat Paula J. Collins sekä Robert D. Putman (joka on Harvardin Yliopiston johtaja sekä Levi Strauss & Companyn puhemies & emeritus-pääjohtaja). CFR:ssä on epäilemättä monia jotka ovat salaa Collinsien verilinjaa.

ROBERT MOORE COLLINS

Robert Moore Collins (1867-?) oli Pilgrim Societyn jäsen (joka vastaa vanhan Baijerin Illuminaatin kuudetta astetta). Robert M. Collins oli useiden tärkeiden sanomalehtien toimittaja, kuten myös AP:n Washington D.C:n ja New Yorkin toimistojen toimittaja. Hän oli Reutersin uutispäällikkö, joka on Illuminaatin hallitsema brittiläinen uutistoimisto. Vaikka hän syntyi Washington D.C:ssä, hänen osoitteekseen tuli Bournemouth, England. Hänen elämänsä antaa meille esimerkin siitä kuinka Illuminati hallitsee mediaa.

ROSS A. COLLINS

Ross A. Collins oli korkea-arvoinen vapaamuurari, lakimies, oikeusministeri (yleinen asema satanistien keskuudessa), sekä kongressiedustaja. Hän syntyi Collinsvillessä, Mississippin osavaltiossa. Kongressissa Washington D.C:ssä hän oli Military Appropriations Committeen puheenjohtaja, asema jota Illuminati tuntee tarvetta hallita. Ross Collins oli kuuluisa siitä että hän kannatti motorisoituja aseita. Hän halusi että uusinta teknologiaa sovellettaisiin aseisiin. Hänelle on suotu ansio niinsanottujen "lentävien linnoitusten" kehittämisestä.

YVONNE COLLINS

Yvonne Collinson illuminaatti, joka istui Suuressa druidi-konsiilissa 1970-luvun lopulla. Hän oli traditionalisti mikä tarkoittaa että hän oli puhdasverinen. Nämä traditionalistiset Illuminaatin jäsenet ovat taistelleet niitä Illuminaatin jäseniä vastaan jotka eivät ole puhdasverisiä jäseniä. Jäsentä jonka esivanhemmista vain osa kuuluu Illuminatiin traditionalistit eivät pidä todellisena noitana. Nämä puoliveriset ovat käyneet kiivasta valtataistelua Illuminaatin sisällä viime vuosina. Yvonnen okkultistinen nimi on Legena mikä tarkoittaa Luciferin morsianta. Yvonne suuttui Jerry Falwelliin koska Jerry ei noudattanut hänen ohjeitaan kunnolla. Yvonne sai Security and Exchange Commissionin tutkimaan Jerryn kirkkoa.

Osa 3: Muita huomattavia Collinsin perheen jäseniä

Monet seuraavista Collinseista ovat sellaisia joilla ei ole tapana käydä kirkossa, mutta kun he käyvät, monet heistä ovat episkopaaleja.

Arthur Fletcher Collins -- Joidenkin taloudellisten instituutioiden päällikkö sekä talousanalyytikko.

Atwood Collins -- Uuden Englannin Collinsien jälkeläinen, valmistui Yalesta vuonna 1873. Pankkiiri.

Clifton W. Collins -- Clifton tutki Saint Simonia joka oli vapaamuurari/illuminatus joka käynnisti kommunismin 1800-luvun alkupuolella. Clifton kirjoitti hänestä kirjan nimeltään Saint Simon.

Copp Collins -- Copp Collins oli mukana niin monissa poliittisissa asioissa republikaanisten presidenttiehdokkaiden takana, Liittovaltion agenttien avustamisessa sekä niin monissa hallituksen tehtävissä että on vaikea luetella niitä kaikkia. Hän oli myös mukana Bahrain Petroleum Companyssä 1950-luvilla. Muista, että Bahrain josta tuli Britannian protektoraatti vuonna 1820 oli tiiviisti mukana Britannian oligarkkien ryntäyksessä Lähi-idän öljyn kimppuun. F. William Engdahlin tuore kirja A Century of War, Anglo-American Oil Politics and the New World Order on lähtölaukaus sen ymmärtämiselle kuinka Britannian eliitti käytti Arabian niemimaata päästäkseen käsiksi Lähi-idän öljyyn ja kaasuun.

Henry James Collins III -- Vakuutusyhtiön toimitusjohtaja. Useiden taloudellisten organisaatioiden rahastonhoitaja.

Hugh Collins -- kirjoitti kirjan Marxism and the Law, julkaisijana Oxfordin Yliopisto.

J. Barclay Collins II -- Öljy-yhtiön toimitusjohtaja, sairaalan luottamushenkilö & johtokunnan jäsen.

Jim Collins -- Kirjoittaa kirjoja okkultismista, Ufoista, mystiikasta, Uri Gelleristä, jne.

John Collins III -- Vuonna 1770, Lord Petre, brittiläisten siirtokuntien vapaamuurari-looshien suurmestari nimitti hänet Quebecin suurmestariksi.

John Collins IV -- Esitti tärkeää roolia USA:n liittovaltion hallituksen luomisessa. Hän taisteli paperirahan ja vahvan keskushallituksen puolesta, mikä teki hänestä epäsuositun Rhode Islandin maaseudulla. Hän avioitui Mary Averyn kanssa.

John Churton Collins -- Vuonna 1886, hän kirjoitti kirjan Voltairesta, ja vuonna 1908 hän kirjoitti toisen kirjan Voltairesta. Luennoitsija joka matkusti Yhdysvaltoihin ja Saksaan. Lehdistö antoi hänelle aina palstatilaa. Hän oli sekaantunut okkultismiin. Hän löytyi kuolleena epäilyttävissä olosuhteissa kanavasta.

John Roger Collins -- Ilmailu-yhtiön toimitusjohtaja, pankkiiri, ekonomisti, useiden organisaatioiden toimitusjohtaja, johtokunnan jäsen & luottamushenkilö.

Leroy Collins -- Useiden organisaatioiden toimitusjohtaja.

Mauney D. Collins -- Mauney oli Georgian osavaltion koulujen ylitarkastaja. Hän meni Bob Jones Collegeen joskus vuoden 1938 jälkeen. Hän oli vapaamuurari, Georgia Grand Lodge of Oddfellowsin suurmestari, Georgia Odd Fellows News -lehden toimittaja, ja jos minun lähteeni ovat oikeita hän oli Atlantan vapaamuurareiden lehden toimittaja. Hän oli mukana Eastern Starissa sekä lukuisissa muissa vapaamuurareihin sidoksissa olevissa ryhmissä. Hän oli Friendship Baptist Churchin elinikäinen pastori.

Matthew Garrett Collins -- On ollut Monia Collinsin perheen jäseniä joilla on ollut salaisia sveitseläisiä tilejä. Kuitenkin, sen omaisuuden perusteella joka ei ole ollut salaista, Matthew Garrett Collins (1874-1925) oli rikkain Collins jonka tämä kirjailija on löytänyt. Hän oli öljyntuottaja. Hänen isänsä oli Oliver Cromwell Collins, nimetty Oliver Cromwellin mukaan. Oliver Cromwell oli tämä varhainen vapaamuurari jolle Amsterdamin juutalaiset maksoivat jotta hän sallisi juutalaisten palata Englantiin. Matthew Garrett Collins oli vapaamuurari. Hän valmisti silkkiä ja nousi kymmenessä vuodessa tyhjätaskusta kahden miljoonan dollarin bisneksen pyörittäjäksi. Hän oli Interstate Gasoline Companyn pääjohtaja. Hän työskenteli useiden muiden suurten öljymiesten kanssa, kuten Oklahoman kuvernöörin Charles Haskellin. Hän oli Drew Seminaryn luottamusmies. Hän kuului metodisti-kirkkoon.

Matthew Garrett Collinsin öljy-operaatiot sekä hänen ystävyytensä Oklahoman kuvernöörin kanssa ovat hyvin merkittäviä. Sisäpiirin informaatio viittaa yhteyksiin Collinsin Illuminaatti-verilinjan ja Oklahoman osavaltion hallituksen välillä. Tulsa on Illuminaatin aktiviteetin merkittävä päämaja, mukaanlukien tämä salainen Sisters of Light. Heillä on yksi monista päämajoistaan Tulsassa, ja eräs silminnäkijä raportoi että Illuminaatilla on salainen kirjasto Tulsan alueella.

Michael Collins -- Eräs Apollo 11:n miehistön jäsen. Buzz Aldrin tästä miehistöstä oli vapaamuurari. Kerrotaan että he veivät vapaamuurareiden lipun Kuuhun ensimäisen laskeuitumisen yhteydessä. Michael istui Illuminaatin Rand Corporationin johtokunnassa mutta kirjoittaa yllättävästi: "Minä tunnen itseni aivan yhtä kiitolliseksi tänään siitä että elän Amerikan Yhdysvalloissa kuin minä tunsin ennenkuin lensin avaruudessa, eikä minulla ole halua sulauttaa Yhdysvaltoja muuhun maailmaan." [Michael Collins, "Carrying the Fire", s. 470]

Paul Valorous Collins -- Kirjailija, opiskeli taidetta Pariisissa, haastatteli Benito Mussolinia vuonna 1927 Outlook Magazinelle. Presbyteeri ja vapaamuurari.

Robert DeVille Collins -- Toimi USA:n tiedustelupalvelussa. Hän oli NATO:n ensimmäinen sihteeri (1973-1976), ulkoministeriön henkilöstöpäällikkö (1980-1982), työskenteli USA:n suurlähetystössä Roomassa useissa tehtävissä, roomalaiskatolinen, saanut ansiomerkin Paavilta.

Varnum Lansing Collins -- Princetonin Yliopiston professori, Episkopaali.

William Oliver Collins -- Luutnantti William O. Collins oli Edward Collinsin jälkeläinen, joka saapui Bostoniin Englannista vuonna 1630. Luutnantin perhe oli episkopaaleja. Aluksi hän meni opiskelemaan lakia, sitten hänestä tuli senaattori, sitten sotaministeri teki hänestä luutnantin. Hän oli korkea-arvoinen luutnantti sisällissodan aikaan ja palveli lännessä. Koska joukot olivat lännessä hajallaan, tämä oli merkittävä arvo. Hänen poikansa Casper Collins kuoli taistellessaan intiaaneja vastaan. Casper-niminen kaupunki Wyomingissa on nimetty hänen mukaansa. Ft. Collins on myös nimetty hänen mukaansa.

Wilkie Collins -- Kirjoittanut okkultistisia kirjoja.

William Collins -- Hänen englantilainen kustannusyhtiönsä Collins Publications on painanut joitakin kirjoja Britannian MI-5:lle ja MI-6:lle.

Osa 4: Hot Toddy & hänen isänsä John Todd

Thelma Todd tunnettiin nimellä "Hot Toddy". Hän oli eritäin seksikäs elokuva-näyttelijä mutta hänessä oli myös toinen puolisko. Hän oli läheisissä tekemisissä Gangstereiden kuten Lucky Lucianon kanssa, joka teki rahaa uhkapelillä, huumeilla ja prostituutiolla. Vuonna 1935 Thelma murhattiin. Tämä murhaaja ei kajonnut ruumiiseen vaikka Yhelmalla oli 20.000 dollarin korut yllään. Vuonna 1989 kirjailija Andy Edmonds kirjoitti kirjan Hot Toddy ja ratkaisi murhan jota poliisi ei halunnut ratkaista ja jonka se yritti peittää.

Thelma oli kotoisin St. Lawrencesta, Massachusettsista. Hänen isänsä oli John Shaw Todd ja hänen äitinsä Alice. Hänen isänsä oli ollut korruptoitunut poliisipäällikkö ennenkuin hän meni sisään politiikkaan.

"Vuoteen 1915 mennessä John Toddista tuli eräs Idän kaikkein tärkeimmistä miehistä. Hänet nimitettiin Massachusettsin julkisen terveyden ja hyvinvoinnin päälliköksi, tehtävään joka antoi hänelle oikeuden kirjoittaa shekkejä ja hyväksyä rakentamiseen ja lääketieteeseen liittyviä urakoita/hankintoja, sekä tarjota poliittisia virkoja hyväpalkkaisiin osavaltion komiteoihin (usein vastalahjaksi palveluksista), sekä ohjata varoja mielivaltaisesti valituille organisaatioille ja hyväntekeväisyys järjestöille." [Andy Edmonds, "Hot Toddy", s. 56] Vuonna 1925 hänestä tuli lainsäätäjien "poliittinen neuvonantaja". Vuonna 1926 hän käytti vaikutusvaltaansa saadakseen sanomalehdet kirjoittamaan myönteisiä arvosteluja filmistä jossa hänen tyttärensä näytteli.

Hot Toddyllä oli maine flirttailijana. Teini-ikäisenä hänellä oli salainen haave olla bordellin johtajana. Elks Lodge sponsoroi häntä vuoden 1925 kauneuskilpailussa ja hänet valittiin Miss Massachusettsiksi.

Jo 1920-luvun alkupuolella Hollywood oli täynnä murhia, mitä omituisinta seksuaalista käyttäytymistä, ja useimmat näyttelijöistä olivat huumeiden orjia (kokaiini, heroiini ja viina). Tämä oli vuosia ennenkuin nämä tavat tunkeutuivat valtavirran ihmisten elämään. Monet näyttelijöistä olivat homoseksuaaleja. Monet, jolleivät useimmat (lista joka minulla on osoittaa että useimmat) näyttelijät olivat juutalaisia.

Charles Luciano oli lempinimeltään Charlie Lucifer, "The Devil". Hän oli alamaailman pomoista kaikkein pelätyin ja vihatuin. Luciano piti Toddystä koska hän oli ihastunut tähän, ja Toddyllä oli ravintola josta Charles halusi tehdä yhden tukikohdistaan uhkapelejä varten. Luciano oli Bronfmanin huumeiden eräs kolmesta jakelijasta. Bronfmanit olivat ulospäin juutalaisia ja salaa satanisteja. Muista että he olivat näytelijä Joan Collinsin ystäviä. Rothstein ja Meyer Lansky olivat nämä kaksi muuta Bronfmanin jakelijaa/toimittajaa. Luciano toimitti Hot Toddylle hänen tarvitsemansa huumeet. Toddin murhan aikoihin, hänen pomonsa oli suunnitellut nostavansa hänen palkkansa 3.500 dollariin viikossa. Luciano teki töitä USA:n hallitukselle Toisen maailmansodan aikoihin, ja vuonna 1946 hänet lähetettiin Sisiliaan. Toisen maailmansodan aikana Luciano teki töitä USA:n tiedustelupalvelulle, SOE:lle ja OSS:lle. Sen jälkeen kun Luciano "karkoitettiin" Sisiliaan, hän jatkoi työskentelemistään USA:n tiedustelupalvelulle ja Permindexille, joka on eliitin salamurha-toimisto joka myöhemmin siirsi päämajansa Paradise Islandille Suurille Bahama-saarille. Vaikuttaa siltä että Lucianolla oli yhteydet Onassikseen.

Minä huomasin että oli eräs mies nimeltään Collins joka oli sekaantunut Illuminaatin pyrkimyksiin ottaa haltuunsa Australian talous. Hän oli H.W. Smith -nimisen yhtiön toimitusjohtaja jolla oli sidokset CIA:han, gangstereihin ja Illuminatiin. Kuten sinä saatat ymmärtää, minä tarjoan tällaisia vihjeitä koska minä en osaa ennustaa tulevaisuutta ja toivon että muut tarjoavat apuaan kokoamalla yhteen palat siitä kuinka laajalle levinnyt tämä saatanallinen Collinsin perhe on.

 Luku 3b -- Collins

Osa 5: Johnnie Todd

TAUSTAA

Vuosina 1978-1979, eräs 30-vuotias mies nimeltään John Wayne Todd väitti olevansa entinen Illuminaatin hierarkian jäsen ja puhui Baptisti- ja heluntaikirkoissa kaikkialla Yhdysvalloissa. Hänestä tuli jossain määrin pienimuotoinen ihailun kohde ihmisten keskuudessa jotka halusivat oppia enemmän Illuminaatista. Valitettavasti, tässä vaiheessa, kukaan ei ymmärtänyt Illuminatia ja heidän mielenhallintaansa. Kukaan ei kyennyt ymmärtämään mistä John Toddin tapauksessa oli kyse. Kukaan ei ollut paljastanut modernia Illuminatia kunnes tämä kirjailija (Fritz) tuli ulos kuuden kirjansa kera. On välttämätöntä että ihmiset ymmärtäisivät tämän täydellisen mielenhallinnan ja monipersoonallisuudet.

Tämä kirjailija on jutellut John Toddin kanssa useita kertoja, ja hän epäilemättä oli Illuminaatin ohjelmoima monipersoonallisuus. Kun hän puhui sidoksistaan hänen selityksensä olivat täynnä ristiriitaisia lausuntoja. Tällaienn on monipersoonallisuuden luonne.

Tämä kirjailija ei ole koskaan kuulunut Illuminatiin, vaan on ollut ulkopuolinen joka on tutkinut Illuminatia vuosien ajan, ja minä tiedän kuinka vaikeaa heidän tutkimisensa on. Kun olen kuunnellut nauhoja joissa Johnnie Todd on puhunut, hän kertoo liian monia asioita joita hän ei olisi voinut oppia jollei hän olisi saanut tutustua aiheeseen omakohtaisesti. On selvää minulle että hän ei saanut tietoaan Illuminaatista kirjoista, mistä hänen arvostelijansa syyttävät häntä.

Johnnie Toddin olisi pitänyt saada terapeuttista apua monipersoonallisuuteensa ja henkiseen pahoinpitelyyn jota hän on saanut kokea. Valitettavasti, nämä kristilliset kirkot panivat hänet kiertueelle useiden vuosien ajaksi. Todd oli täysin epäluotettava sekä hyvin ristiriitainen sen suhteen mitä hän sanoi ja teki. Hänen monipersoonallisuus-oireyhtymänsä selkeästi esitteli itsensä sellaisena että yhtenä hetkenä hurmaava persoonallisuus piti hänen kehoaan vallassa, ja seuraavana hetkenä hän oli totaalisen vastenmielinen koska kukaan ei ymmärtänyt Illuminaatin mielenhallintaa, jolle kaikki heidän jäsenensä alistetaan. Tämä kristillinen yhteisö ja pastorit jotka tukivat Toddia lopulta kääntyivät häntä vastaan. John Todd itse ei ymmärtänyt tätä mielenhallintaa jonka alaisena hän oli, eikä hän saanut myöskään terapeuttista apua.

John Todd väitti että hän oli osa Collinsin Illuminaatti-verilinjaa. Ennen tätä hetkeä kukaan ei ollut julkisesti paljastanut tätä Collinsin perhettä. Muut entiset Illuminaatin jäsenet joiden kanssa tämä kirjailija on työskennellyt ovat myös olleet Collinsin perheestä, ja he voivat toisistaan riippumatta vahvistaa että Collinsin perhe kuuluu Illuminaatin verilinjan huipulle. Jos Todd oli huijari, niinkuin monet väittävät, miten hän pystyi tietämään Collinsin verilinjansalaisuuksista jo vuonna 1972, jolloin näistä asioista ei ollut vielä kerrottu? Nämä ovat sellaisia kysymyksiä joihin hänen vastustajansa eivät koskaan halua kiinnittää huomiota.

Joitakin faktoja Toddin elämästä voidaan saada esiin sekä virallisten dokumenttien että silminnäkijöiden kautta. Esimerkiksi, 11.8.1973 Todd avioitui Sharon Marie Garvinin kanssa. Mutta John Todd väitti että hänen todellinen äitinsä oli Louise Huebner, eräs noita Los Angelesista. Hänen syntymätodistuksessaan sanotaan että hän syntyi 19.5.1949 Columbuksessa, Ohiossa, Joyne Bonita Toddin lapsena. Todd saattaa olla oikeassa tai sitten ei. Illuminati usein vaihtaa lapsia heidän syntyessään, ja antaa heidät toisten vanhempien kasvatettavaksi. Illuminati myös sitoo jotkin mielenhallinnan orjansa toisiin jäseniin, ja kun he tekevät näin, he saavat tämän uskomaan että heidän mestarinsa on heidän isä tai äiti. Se että Todd on hämmentynyt sen suhteen kuka hänen äitinsä on, on vahva todiste mielenhallinnasta, mutta siihen asti kunnes tämä kirjailija paljasti kuinka mielenhallinta toimii, Toddin vastustajat käyttävät näitä asioita todisteina että Todd oli valehtelija.

Toddin äiti Joyce Todd oli hyvin väkivaltainen häntä kohtaan, mikä on sopusoinnussa sen kanssa kuinka Illuminaatin lapsia perinteisesti kohdellaan. Hänellä oli kaksi velipuota ja sisar.

John Toddin suuri käänne tapahtui kun hänen julkisivupersoonansa vastaanotti Kristuksen vappuna 1972. Hänen muut persoonansa vastustivat Kristinuskoa ja hän oli luopumuksen tilassa maaliskuusta 1975 maaliskuuhun 1976, jolloin hän liittyi kristittyihin uudestaan.

Todd väittää että hän oli Vietnamissa Vihreänä Barettina, mutta on vaikea määritellä totuutta sillä armeija on peukaloinut asiakirjoja ja Todd oli ohjelmoitu monipersoonallisuus. USA:n armeija käytti Toddin kaltaisia henkilöitä tekemään salamurhia, aikä armeija koskaan myönnä tällaisten salaisten yksikköjen olemassaoloa. Myöhemmin Saksassa, hän ampui erään upseerin, mutta koska hän oli illuminaatti, tapaus peiteltiin ja hänelle myönnettiin kunniallinen ero. Tämän jälkeen hän opiskeli lukuisten illuminaatti-noitien alaisuudessa, mukaanlukien Tri. Raymond Buckland Columbian Yliopistossa, jota Buckland ei tietenkään myönnä.

Vuonna 1977, John Todd piti useita luentoja Roland Rasmussenin baptisti-kirkossa Canoga Parkissa, Kaliforniassa, ja kaikki meni oikein hyvin. Rasmussen on tämän kirjailijan ystävä. Mutta toukokuussa 1978, Roland otti yhteen Toddin kanssa syynä hänen jatkuva sekaantumisensa noituuteen. Siihen aikaan Roland ei ollut tavannut tätä kirjailijaa eikä voinut ymmärtää että Todd oli monipersoonallisuus. 28.5.1978, hänen kirkkonsa päätti äänestyksen jälkeen lopettaa Toddin tukemisen, sillä he olivat menettäneet luottamuksensa häneen. Kirkko toisensa jälkeen hylkäsi Toddin. Lopulta Toddille jäi ainoastaan yksi perhe, joka jatkoi hänen tukemistaan, sekä muutama hajallaan oleva eristäytynyt fani jotka edelleen uskoivat asioihin jotka hän sanoi. Kun Todd jäi yksin, Illuminati kävi hänen kimppuunsa ja väärien syiden nojalla vangitsivat Toddin.

VANKILAN ÄÄNINAUHA

Tämä seuraava kappale tulee nauhalta, jonka Johnnie Todd äänitti vankilassa ja salakuljetti tälle kirjailijalle. Minä sitten kirjoitin sen puhtaaksi paperille sillä minä tunnen että se käsittelee tärkeitä asioita.

Kristittyjen ja muiden lukijoiden täytyy ymmärtää että se mitä tapahtui Johnnie Toddille, joka yritti paljastaa Illuminatin, on varattuna muille jotka kehtaavat närkästyttää Illuminatia. Tämän kirjailijan kirjassa Be Wise As Serpents on omistettu kokonainen luku keskitysleireille jotka on jo pystytetty ja ovat tyhjillään odottamassa tulevaa käyttöä Yhdysvalloissa. On laitoksia joiden ensisijainen päämäärä voi olla ainoastaan ihmisten vangitseminen ja teloittaminen, ja kuitenkin näiden paikkojen tarkoituksesta annetaan yleisölle läpinäkyviä peitetarinoita. [Suomentajan kommentti: Nämä keskitysleirit ovat olleet pystyssä jo kaksikymmentä vuotta ja ovat edelleen tyhjillään. Nehän ruostuvat pilalle! Tämä voi tarkoittaa sitä että illuminaatilla on ollut aikomus käyttää niitä jo vuosia sitten, mutta julkisen vastustuksen tähden he ovat joutuneet lykkäämään suunnitelmiaan.]

Minulla on ystäviä jotka ovat vakuuttuneita että tämä ex-illuminatus on todellinen henkilö ja että hän oli todellakin osa Illuminatia. Sitten, on niitä jotka ajattelevat etä hän ei ole todellinen. On ollut kiivas kampanja saattaa huonoon valoon tämä mies joka oli Illuminaatin luoma, sekä saattaa naurunalaisiksi huhut siitä mitä he suunnittelivat kristillisen yhteisön varalle. Olen kuunnellut tämän kiistakysymyksen molempia osapuolia, ja sitten itse tätä miestä, ja olen vakuuttunut että hän on todellinen. Minä uskon että hän oli todellakin osa Illuminatia.

Olen kuunnellut väsyksiin asti syytöksiä joita on kohdistettu tätä ex-illuminaattia vastaan jo ennenkuin hänet lavastettiin syylliseksi, ja useimmat tai peräti kaikki ovat osoittautuneet tyhjiksi. Kun minä olen kysellyt ihmisiltä heidän saamaansa vaikutusta tästä ihmisestä he ovat sanoneet olleensa vakuuttuneita että hän oli satanisti mutta epäilleet hänen yhteyksiään Illuminatiin. Mutta tämä mies on osa erästä kaikkein voimakkainta verilinjaa maailmassa, Collinsien perhettä. Voidaan keskustella siitä että onko hän korkealla Illuminaatin hierarkiassa, mutta jos hän oli satanisti -- asia jonka monet myöntävät -- hänet olisi varmasti otettu sisään Illuminaatin noitapiiriin.

PUHTAAKSIKIRJOITETTU NAUHOITETTU VIESTI HIERARKIASTA PAENNEELTA

February 26, 1991

Olen John Todd, ja tämä nauha on tehty vankilan sellissä Etelä-Carolinassa. On hyvin myöhä. Kaikki vangit on lukittu selleihinsä, mutta sinä kuitenkin kuulet äänten nousevan ja vaimenevan. Ja jos vartija tulee, minun täytyy lopettaa ja olla hyvin hiljaa.

Syy tämän nauhan tekemiseen on se että minut on lavastettu syylliseksi ja pantu vankilaan Etelä-Carolinan senaattorin Strom Thurmondin määräyksestä. Minä selitän kaikki syyt sekä sen mitä minulle tapauhtui.

Ja vasta hiljattain, itse asiassa vasta puolitoista viikkoa sitten, sain selville kuinka tämä todella suoritettiin.

Nyt kun minä alan puhua, syy tämän nauhan tekemiselle on kertoa maailmalle missä minä olen. Olen ollut vankilassa nyt melkein neljän vuoden ajan. Olen ollut vankisellissä kolme vuotta, ja tämän ajan hallitus on vartioinut minua hyvin tarkasti. Tieto siitä mitä minulle on tapahtunut ei ole kiirinyt Etelä-Carolinan ulkopuolelle. Tässä sinulla on uskonnollisia aikakauslehtiä joita Illuminati julkaisee, puhujia jotka ovat heidän organisaationsa jäseniä, tai kollaboraattoreita jotka he ovat ostaneet vuosien aikana. Monet heistä pitävät itseään minun henkilökohtaisina vihollisinaan paljastusteni tähden joita tein 1970-luvulla ja 1980-luvun alkuvuosina. Kuitenkaan, kukaan heistä ei ole sanonut sanaakaan, vaikka he kaikki tietävät siitä; pelosta että todelliset uskovat jotka ovat tuolla jossakin saavat selville mitä minulle on tapahtunut.

Kun minut pidätettiin, eräs muutamista asioista jotka takavarikoitiin minun asunnostani olivat tiedostot jotka sisälsivät minun postituslistani. SLED vei ne vaikka niillä ei ollut mitään tekemistä tämän jutun kanssa mistä minua syytettiin. Ja kaksi vuotta myöhemmin kun me nostimme oikeusjutun saadaksemme kaiken takaisin, tämä oli eräs niistä muutamista asioista joita ei palautettu. Ne vain katosivat. Syy tälle, oli sama kuin syy miksi he veivät pois kaksi henkilökohtaista osoitekirjaa jotka minulla oli. Toinen osoite-muistio joka vietiin oli minun lompakossani ja toinen kirjaston hyllyssä. He toivoivat että tämä estäisi minua ottamasta yhteyttä sellaiseen henkilöön joka voisi tarjota minulle oikeusapua. Minä haluan mennä sisään tähän tapaukseen hyvin huolellisesti, hyvin uutterasti/tarkkaavaisesti.

Eräs asioista jotka näyttävät hyvin pelottavilta mitä tulee kristittyihin on se että tällainen asia voi itse asiassa tapahtua. Monet jotka tiesivät että olin viaton eivät uskoneet että minut oli todettu syylliseksi. He vain eivät voineet uskoa että Jumalan lapsi tässä maassa voisi joutua vankilaan.

[Minä lopetin ja menin ovelle. Tämä nauha ei saa paljastua tai sitä ei koskaan saataisi ulos.]

Minä haluan sanoa tämän nyt ennenkuin minä jatkan, kuka ikinä saa kopion tästä nauhasta, minä pyydän sinua tekemään kopioita ja viemään sanaa ulos. Soita puheluita, anna ihmisten tietää mitä minulle on tapahtunut. Anna heidän tietää että he voivat olla avuksi saamaan minut ulos täältä. Tätä he pelkäsivät kaikkein eniten laittaessaan minut tänne, että sana leviää.

Salli minun kertoa mitä kaikkea on tapahtunut täällä. Meidän täytyy palata vuoteen 1987 Columbiaan, Etelä-Carolinaan missä minä asuin. Olin ollut töissä rakennuksilla, puuseppänä useita vuosia. Olin lopettanut julkiset esiintymiseni erottuani naisesta joka oli seisonut vierelläni vuosia ja vuosia, nimeltään Sheila. Jos monilla teistä on vanhoja nauhoja minusta, te voitte kuulla minun usein puhuvan hänelle. Kun hän palasi takaisin okkultistiseen maailmaan sekä huumeisiin me päädyimme avioeroon hyvin ikävän tilanteen kautta, ja sillä oli sellainen vaikutus minuun, että minä päätin että minä en voisi jatkaa seurakunnassa. Puhuin pari kertaa avioeroni jälkeen suljetuissa tilaisuuksissa kieltäytyen astumasta kirkon saarnastuoliin. Ja minä julkaisin uutiskirjettä nimeltään Cry of the Eagle. Ja tätä uutiskirjettä niin kauan kuin melkein kaksi vuotta ennenkuin minut pidätettiin, mikä tapahtui vuonna 1985. Tässä uutiskirjeessä, keväällä 1985, minä kerroin ihmisille että minua oli varoitettu että tietyt Illuminaatin segmentit koostuen joko FBI:stä tai CIA:sta, tai mitä hyvänsä porukkaa he voivatkin käyttää, olivat aikeissa laittaa minut vankilaan tai surmata minut. Ja tämä oli kirjoitettu vuonna 1985.

Melkein kaksi vuotta myöhemmin, 18.5.1987, vuorokausi ennen minun syntymäpäivääni, minut pidätettiin. Olin kirjautunut sisään sairaalaan kokeita varten. Minulla oli meneillään oikeusjuttu vakuutusyhtiötä vastaan rakennustyömaalla tapahtuneen loukkaantumisen johdosta. Ja minä olin sairaalassa käymässä läpi kokeita. Ja silloin minut pidätettiin.

Minä haluan palata hiukan taaksepäin ja selittää mitä tapahtui ennen tätä. Olin perustamassa kustannusyhtiötä. Olin haastatellut erästä naista ja palkannut tämän naisen johtamaan tätä kustannusyhtiötä puolestani. Tämä nainen puolestaan oli palkannut kaksi muuta ihmistä toimitusjohtajiksi erilaisiin asemiin.

18.5.1987, pari sairaanhoitajaa kutsui minut huoneestani sairaalan odotustiloihin, kertoen että hotellin vartijat halusivat puhua minulle eräästä tapauksesta jonka silminnäkijänä minä olin ollut tässä sairaalassa. Ja kun minä kävelin odotustiloihin minä näin siellä useita miehiä. Siellä oli kahdeksan tai kymmenen miestä seisoskelemassa puvuissaan. Olin piiritetty. Eräs mies ojensi paperin joka oli pidätysmääräys, ja samaan aikaan toiset ojensivat henkilökorttinsa joissa oli SLED:n tunnus.

SLED tarkoittaa State Law Enforcement Division Etelä-Carolinassa. Tämä tunnetaan Strom Thurmondin yksityisenä poliisijoukkona. Hän loi sen ollessaan kuvernöörinä, silloin kun hän syytti Liittovaltiota rotusyrjinnästä. Siihen aikaan, tämä mies joka johti sitä, joka kuoli pian sen jälkeen kun minut oli pidätetty, oli niinsanotusti hänen lähin ystävänsä. SLED:in maine on hyvin tunnettu tässä osavaltiossa, ja omituisella tavalla, Etelässä sitä kannatettiin sillä he eivät ymmärrä että jos SLED ei onnistu tuomitsemaan ihmistä he lavastavat hänet syylliseksi. Tästä kerskataan avoimesti. Jollakin tavalla, tässä osavaltiossa joka ei usko USA:n perustuslakiin, eli Etelä-Carolinassa, tämä hyväksytään.

Salli minun selittää tämä lausunto. En halua antaa sellaisia karkeita lausuntoja joita ei voida perustella. Sekä Time -aikakauslehti että muut julkaisut useita vuosia sitten tekivät tutkimuksia vankiloista eri puolilla maailmaa. Paljastui että ainoastaan Venäjällä ja Etelä-Afrikassa oli enemmän vankeja väkilukuun suhteutettuna kuin Etelä-Carolinassa. Tämä tarkoittaa että me olimme ensimmäisellä sijalla Yhdysvalloissa. He myös paljastivat että Liittovaltion oikeusistuin kumoaa 75% tuomioista jotka Etelä-Carolinassa on annettu, ja jotka ovat päätyneet Liittovaltion tasolle. Tämä on korkein lukema niissä valtioissa joissa on perustuslaki. Etelä-Carolina ei noudata perustuslakia. Täällä Etelä-Carolinassa on asenne että he voivat lähettää henkilön vankilaan ja että silloin kun Liittovaltion tuomari vapauttaa heidät, he ovat jo vieneet huomattavan osan heidän elämästään -- neljästä kuuteen vuotta.

Nyt kun minut pidätettiin, SLED pidätti minut, mikä oli epätavallista koska minua syytettiin raiskauksesta. Etelä-Carolinassa, raiskaus on kaikkein suosituin syytös kun he haluavat lähettää henkilön vankilaan ilman todisteita. Sinä voit lähettää henkilön 30 vuodeksi vankilaan ja olla melkein varma että hän ei pääse ehdonalaiseen vapauteen, ja että hän joutuu istumaan ainakin 18 vuotta ilman että tarvitsee esittää minkäänlaisia todisteita.

Nyt kun minut pidätettiin, minut vietiin ulos, istuin alas sohvalle, ja Liittovaltion lain mukaan, lainopillinen neuvonantaja ei voi koskaan olla läsnä puolustusasianajajan kanssa ilman että sallisi laillisen edustamisen. Poliisi voi kuulustella sinua ja niin edelleen. Sinä voit kieltäytyä tästä. Mutta lainopillisen neuvonantajan ei odoteta olevan siellä eikä hänen odoteta esittävän sinulle kysymyksiä. En ymmärtänyt sitä sillä hetkellä tai minä olisin tiennyt että jotakin oli meneillään sillä hetkellä, tämä James Anders, Etelä-Carolinan Andersonin maakunnan ylin lainopillinen neuvonantaja. Itse asiassa, hän oli se henkilö joka luki pidätysmääräyksen minulle. Kun he lukivat tämän pidätysmääräyksen minä nauroin. He väittivät että minä olin raiskannut naisen joka oli palkattu tämän kustannusyhtiön taideosaston päälliköksi ja joka oli erotetu puolitoista viikkoa aiemmin huumeidenkäytöstä. Kun he kertoivat minulle tämän päivämäärän, se oli väitteen mukaan tapahtunut kaksi viikkoa aiemmin. Ja minä vain nauroin: "Me voimme selvittää tämän koko asian." [Suomantajan kommentti: Aika tyhmää nauraa tällaisessa tilanteessa vaikka syytös olisikin väärä.]

Salli minun selittää jotakin sinulle. SLED on käyttänyt satoja tuhansia dollareita, itse asiassa miljoonia dollareita tieteellisiin välineisiin, mukaanlukien kolme suurta valheenpaljastus-huonetta. He pitävät operaattorit kiireisinä kaiken aikaa tämän kaman parissa, ja käyttävät jatkuvasti näitä huoneita.

Sanoin: "Me voimem selvittää tämän. Viekää minut SLED:in päämajaan. Pankaa minut valheenpaljastus kokeeseen."

Välittömästi huudahduksen muodossa, minä voin vakuuttaa sinulle, ei lausunnon muodossa, tämä SLED:in agentti, luutnantti Carlton Medley, joka on nyt kapteeni, joka ylennettiin kapteeniksi kolme päivää sen jälkeen kun minut tuomittiin, huusi kovalla äänellä: "Ei, me emme pane sinua valheenpaljastus kokeeseen." Tämä oli heidän asenteensa koko ajan.

Minä pääsin valheenpaljastus kokeeseen tuomioni jälkeen. Minä maksoin sen. Minä läpäisin sen.

Mutta oikeus ei hyväksynyt tätä.

Välittömästi, minä tiesin että tämä koko juttu oli lavastettu. Tämä asianajaja sanoi etä hän halusi että minun asuntoni tutkittaisiin todisteiden löytämiseksi väitetystä raiskauksesta. He kyllä saisivat etsintäluvan, mutta he pitäisivät parempana että minä antaisin heille tämän luvan.

Sanoin: "Tuota, minulla on asianajaja joka edustaa minua tässä jutussa. Hän on myös rikos-asianajaja. Jos sinä sallit minun soittaa hänelle, sinä sallit minun kysyä hänen neuvoaan."

Hän sanoo: "Kyllä, minä sallin sinun tekevän näin."

Heillä ei todellakaan ollut vaihtoehtoa tässä asiassa.

He veivät minut sairaalan vartijoiden huoneeseen. En tiennyt sitä sillä hetkellä, mutta seitsemästätoista viranomaisesta jotka olivat pidättämässä minua viisi oli luutnantteja. Tässä osavaltiossa oli yhteensä 26 luutnanttia. Tämä oli ennenkuulumatonta. Plus osavaltion ylin lainopillinen neuvonantaja. Aina vain paranee. He veivät minut erääseen huoneeseen. Tämä lainopillinen neuvonantaja soittaa minun asianajajalleni. Puhuin asianajajani kanssa. Hän kertoi minun asianajajalleni että jos hän sallisi minun allekirjoittaa tämän asian, ja sitten taas hän kertoi tälle että heillä oli etsintälupa, mikä oli valhe. Tässä etsintäluvassa oli rajoitus sen suhteen mitä heillä olisi lupa viedä pois minun asunnostani. He eivät olleet kiinnostuneita mistään mikä liittyi väitettyyn raiskaukseen. He olivat kiinnostuneita muunlaisesta materiaalista, jota heillä ei olisi ollut lupa viedä pois. Joten he kertoivat hänelle että he vievät minut suoraan vankilaan, he menevät minun asuntooni ja tekevät siellä etsintöjä. Minä allekirjoitin sen. He veivät minut asuntooni. He olivat valehdelleet minun asianajajalleni. Kaiken sen ajan kun minä olin siellä minua ei kuulusteltu väitetystä raiskauksesta.

Minä haluan pysähtyä ja selittää tämän. On olemassa, vaikka jotkut teistä saattavat pitää sitä järkyttävänä, maanalainen "seurakunta" Yhdysvalloissa. Se perustettiin Nebraskassa tapahtuneiden oikeudenkäyntien jälkeen jossa kristittyjä, pastoreita, seurakunnan ministereitä lähetettiin vankilaan. Lapset erotettiin vanhemmistaan ilman että heillä olisi ollut oikeus puhua oikeudenkäynnin aikana. Ainoa peruste oli joku lapsi-psykologi joka sanoi: "Minä epäilen lasten pahoinpitelyä/hyväksikäyttöä." Me aloimme nähdä kuinka 90% ihmisistä jotka joutuivat oikeuteen olivat kristittyjä fundamentalisteja, joten maanalainen seurakunta muodostettiin. Siinä oli mukana kristittyjä survivalisteja mutta myös tavallisia ihmisiä. Ja kaikki mitä viranomaiset halusivat tietää oli että missä nämä piilopaikat sijaitsivat, keitä tässä seurakunnassa oli mukana. Siinä oli kaikki mitä he kysyivät minulta. Ja kuitenkaan mitää ei ollut Etelä-Carolinassa. Joten se oli heidän tuomiovaltansa ulkopuolella. Joten minä tiesin että he saivat ohjeita Liittovaltiolta.

Minut vietiin sieltä SLED:in päämajaan ja ensimmäistä kertaa minulta kyseltiin tästä väitetystä raiskauksesta. Mutta kun minun pääni alkoi selvitä ja minä ymmärsin että he pitelivät käsissään todisteita jotka he olivat ottaneet minun asunnostani, jotka voisivat pelastaa minut, minä kerroin heille. Minä kerroin heille myös missä minä olin sinä yönä. Minä kerroin heille ihmisistä joita he voisivat kuulustella. Ja tällainen oli heidän lausuntonsa: "Ei ole meidän tehtävämme kuulustella silminnäkijöitä jotka todistaisivat sinun syyttömyytesi."

Ollessani SLED:in päämajassa, tämä lainopillinen neuvonantaja joka oli jättänyt meidät sen jälkeen kun me lähdimme asunnostani piti lehdistötilaisuuden. Tämä oli hänen tiedonantonsa: "Minut pidätettiin raiskauksesta, minua epäiltiin kolmesta, kenties jopa kahdeksastakymmenestä."

Perheenjäsenet matkalla kotiin töistä kello 17:30 sinä iltana kuulivat tämän radiosta.

Ennenkuin minä edes kirjauduin sisään vankilaan, minä ymmärsin että nämä ihmiset eivät uskoneet että olin syyllinen. He olivat ainoastaan kiinnostuneita jostakin muusta. En tiennyt tarkkaan että mistä.

Seuraavana aamuna minut vietiin osavaltion rauhantuomarin eteen kuultavaksi että voitaisiinko minut vapauttaa takuita vastaan. Minulta evättiin tämä mahdollisuus. Tämä lainopillinen neuvonantaja kertoo rauhantuomarille seuraavaa: "Minä en ole Etelä-Carolinan asukas." Mutta hän oli juuri kolunnut minun asuntoni. Minulla oli useita liiketoimia Etelä-Carolinassa ja olin asunut täällä vuosia. Edelleen, he sanoivat että minulla ei ollut asuntoa Etelä-Carolinassa. Ja kuitenkin he olivat juuri tonkineet sen. He sanoivat että minulla oli passi ja he pelkäsivät että minä pakenisin maasta. Tämän passin viimeinen voimassaolopäivä oli juuri tämä päivä vuonna 1987 ja he tiesivät sen. Viimeinen lausunto oli että minulla ei ollut perheenjäseniä Etelä-Carolinassa, ja kuitenkin minulla oli täällä lapsia. Kun minä yritin kertoa rauhantuomarille että nämä asiat eivät pitäneet paikkaansa, hän ei kuunnellut. En ollut vielä ymmärtänyt että olin osavaltion sanomalehden etusivulla.

Nyt tämä osavaltion sanomalehti on sanomalehti Columbiassa. Se omisti myös sanomalehden nimeltään The Record jota ei ole enää olemassa. He ovat yhdistäneet ne. Nämä sanomalehdet painavat kaiken minkä viranomaiset haluavat heidän painavan tässä osavaltiossa. Mielenkiintoinen asia tässä oli että he alkoivat tutkia minun sotilas-dokumenttejani. Tämä Illuminati ja heidän kollaboraattorinsa kristillisissä seurakunnissa on yrittänyt saattaa minut huonoon valoon vuosia. Pääasiassa he ovat sanoneet että minä olen valehdellut kun olen kertonut että olen ollut armeijassa, etä olen ollut Vietnamissa.

Seuraavien päivien aikana osavaltio suuttui USA:n armeijalle koska armeija sanoi että olin ollut Vietnamissa armeijan ryhmässä nimeltään Phoenix, ja että kaikkien Phoenixissa mukana olleiden jäsenien asiakirjat on sinetöity ja ne ovat Langleyssa, Virginiassa, CIA:n hallussa. Tämä on se mitä olen sanonut vuosia. Ja tämän kaiken jälkeen, tuhansia ja taas tuhansia dollareita on maksettu kollaboraattoreille kristillisen kirkon sisällä ja suunnitelmat on pantu käytäntöön koskien minua. Tämä sanomalehti joka yritti vahingoittaa minua, tuhosi sen päivässä. MInä tulin tunnetuksi survivalisti-raiskaajana tai Vihreiden Barettien raiskaajana. Kaikki tämä kama jonka Christianity Today ja Logos ja kaikki muut kiistivät yli vuoden ajan vain pyyhittiin pois muutamassa hetkessä. Kahden seuraavan viikon aikana, minua epäiltiin jo sadasta raiskauksesta.

Joka päivä tämä lainopillinen neuvonantaja piti lehdistötilaisuuden. Joka päivä minua solvattiin uutisissa. He lähettivät minun kuvani kaikkialle osavaltioon. Ja minä kuvittelen -- minulle kerrottiin -- sadoista uhkaussoitoista mutta mitään ei koskaan tullut esiin koska mitään ei ollut tapahtunut.

Ja tämä ongelma oli, ja me ainoastaan arvelimme tässä, että SLED oli huijannut tätä lainopillista neuvonantajaa. Ja tämä neuvonantaja todella uskoi tämän. Ja hän ajatteli että se oli suuren julkisuuden tapaus ja se räjähti hänen kasvoilleen. Ja hän oli nolo.

Tämä on se kuinka se tapahtui ennen minun pidättämistäni. Ja minä luulen että sinä yllätyt näistä valheista tässä kaikessa. SLED otti lausunnot Meryl Blackburnilta kello 02:30 maanantai-aamuna 18.5.1987. He pidättivät minut kello 15:30 iltapäivällä. Otettuaan lausunnot, Strom Thurmondin eräs läheinen ystävä jolla oli suhde erääseen naiseen, joka oli kaikkien näiden naisten pomo, tuli SLED:in päämajaan, meni heidän kanssaan tämän lainopillisen neuvonantajan, James Andersin toimistoon ja kertoi Andersille että hän halusi minut vankilaan, ei väliä miten. Hän meni sitten osavaltion rauhantuomarin luokse ja sai pidätysmääräyksen. Tämä poliitikko, joka asui satojen mailien päässä, tuli tänne juuri tätä tarkoitusta varten sekä oli kietoutunut asiaan. Hänen nimensä oli Larry Martin.

Nyt tämä syy miksi Strom Thurmond vihasi minua, on että kun minä asuin Kaliforniassa ja työskentelin Chick Publicationsille sekä tein ahkerasti puhujamatkoja vuonna 1987 ja tein paljastuksia kaikista; Strom Thurmond oli kaikista korkea-arvoisin vapaamuurari maailmassa, ja hän oli Bob Jones Universityn johtokunnan jäsen. Nyt tämä ensimmäinen asia jonka Bob Jones University teki oli että he kiistivät Thurmondin olevan vapaamuurari. Mutta Thurmond ei mennyt tähän mukaan. Hän tiesi että hänen tiedettiin olevan vapaamuurari. Joten hän tuli esiin ja yritti puolustella vapaamuurarillisia uskomuksiaan, että kristitty voi olla vapaamuurari. Se räjähti hänen kasvoilleen. Ja hän tuli niin vihaiseksi että vaikka Bob Jones University oli aina kutsumassa minua valehtelijaksi, oli jatkuvasti kutsumassa minua valehtelijaksi, jatkuvasti yrittäen vahingoittaa minua; heidän täytyi pyytää häntä siirtymään syrjään. Häntä ei erotettu. Häneltä ainoastaan evättiin oikeus äänestää johtokunnan kokouksissa, ja, usko minua, hänellä oli edelleen kaikki valta.

Siihen aikaan, kun minulle kerrottiin että Thurmond oli aikeissa tehdä tämän minä tein pahan virheen. En rukoillut tämän asian tiimoilta. Minä tapasin ja minä annoin niinsanottujen kristittyjen ihmisten houkutella minun muuttamaan Etelä-Carolinaan. Nämä olivat ensimmäiset ihmiset jotka hylkäsivät minut sen jälkeen kun tämä kaikki tapahtui.

Nyt, mielenkiintoinen asia tässä oli että kaikki mitä heillä oli, oli tämän naisen lausunto. Ja osoittautui että tämä nainen oli ensin mennyt poliisilaitokselle eikä shefirri uskonut häntä sillä tämä väitetty asia oli tapahtunut niin kauan sitten, ja hän myönsi että hän ei ollut koskaan kertonut väitetystä raiskauksesta kenellekään, että hän ei koskaan hakenut apua sairaalasta. En halua sanoa tätä nauhalla koska se saattaisi järkyttää ihmisiä mutta asiat joita hän kuvaili tehdyn itselleen olivat sellaisia että hän olisi tarvinnut välitöntä sairaalahoitoa tai hän olisi kuollut.

Tilanne oli tämä, minut pidettiin vangittuna yhdeksän kuukauden ajan odottamassa oikeudenkäyntiä. Tuomari hylkäsi nopeutetun käsittelyn. Syy miksi minua pidettiin näin kauan oli että tämä nainen muutti pois tästä osavaltiosta eikä halunnut tulla takaisin.

Uskon että tämä ei ollut aluksi salaliitto. Tämä oli nainen joka halusi kostaa sen että hänet oli erotettu. Kun täsä asia karkasi käsistä hän ei tiennyt keiden kanssa hän oli tekemisissä. Kun se oli karkaamassa käsistä ja kun siitä tuli niin julkista ja kun hän näki kaikkien näiden ihmisten juoksevan ympäriinsä yrittäen epätoivoisesti panna minut vankilaan, hän juoksi pois.

Kun tämä nainen meni SLED:in päämajaan, he kirjoittivat minun nimeni tietokoneelle joka heillä oli siellä. Heillä on sellainen mitä he kutsuvat "mustaksi listaksi", jonka Etelä-Carolinan poliitikot ovat koonneet. Kun minun nimeni nousi esiin siitä tuli heille johlapäivä, mutta tälle naiselle tämä oli liikaa ja hän pakeni, ja heidän täytyi pakottaa hänet tulemaan takaisin.

En tiedä kertoiko nainen lopulta totuuden tai saivatko he totuuden selville. Mutta he muuttivat täydellisesti asennoitumisensa oikeudenkäyntiin. He värjäsivät naisen hiukset, he pukivat hänen ylleen erilaiset vaatteet, he muotoilivat hänen hiuksensa uudestaan. Kun hän tuli saliin en tunnistanut häntä. Hän oli muuttunut niin paljon. Ja niin ihmiset jotka olisivat nähneet hänet tuona yönä jotka olisivat alleet minun alibi-silminnäkijöitäni eivät olisi kyenneet tarkkaan tunnistamaan häntä; tämä oli suunnitelma. Ja syy tälle on että oli silminnäkijöitä jotka olisivat tuhonneet hänen todistuksensa.

Kaikkein tärkeimpiä olivat laboratorio-kokeet ja satun tietämään että Herra oli tämän takana. Olin kirjoittautunut sisään sairaalaan kuusi tai seitsemän tuntia sen jälkeen kun minun väitettiin raiskanneen hänet. Väitteen mukaan raiskaus tapahtui lauantaina aamuyöllä. Ja lauantai-iltapäivällä lounasaikaan minä kirjoittauduin sisään sairaalaan. Heti tämän jälkeen minulta otettiin verikoe mahdollisten huumeiden tai alkoholin toteamiseksi. Tämä nainen ei tiennyt sitä. SLED ja syyttäjä eivät tienneet sitä. Ja tämä nainen väitti valaehtoisessa todistuksessaan että olin pakottanut hänet juomaan alkoholia ja ottamaan huumeita, ja että myös minä otin alkoholia ja huumeita. Minun elimistössäni ei ollut huumetta.

Lopulta oikeudenkäynti pidettiin 21.1.1988.

Maksoin 10.000 asianajajalleni joka oletettavasti palkkasi sillä yksityisen tutkijan. Tämä tutkija oli entinen SLED:in agentti. Oletin että hän jäljitti kaikki todistajat joista olin kertonut hänelle.

Oli riittävästi todisteita minun tuekseni, koko sen ajan kun minä istuin siellä ja tiesin että minut todettaisiin syyttömäksi. Tiesin että olin syytön. Tiesin että oli todisteet tämän osoittamiseksi. Ja asianajaja tuli ja kertoi minulle että heillä oli laboratoriokokeiden tulokset. He menivät tuomarin eteen ja kiistivät lainopillisen neuvonantajan väitteet, ja hän toisi todistajat paikalle ja se olisi avoin show.

Ja koko päivän minä seurasin oikeudenkäyntiä toiveikkaana ja kuitenkin ymmärtämättä mitä minun asianajajani teki.

Minun asianajajani halusi minun sanovan että minulla oli ollut suhde tämän naisen kanssa. En halunnut tehdä näin. En tiennyt silloin että hän oli minua vastaan. Vaikka he häviäisivätkin tämän jutun, he ainakin halusivat tuhota minun maineeni. Enkä minä voinut ymmärtää missä silminnäkijät olivat. Ja vasta äskettäin minä ymmärsin missä he olivat olleet. Heidät oli suljettu oikeussalin ulkopuolelle.

Ja näin koko päivän minä kuuntelin todistuspuheenvuoroja. Ne olivat niin naurettavia että tuomarit naureskelivat kuunnellessaan todistuksia.

Seuraavana päivänä me tulimme takaisin. He kutsuivat sisään muutaman vähäisemmän todistajan. Syyttäjä yritti todistella että mitään kustannusyhtiötä ei ollut olemassa, että se oli juoni vetää naisia siihen sisälle jotta minä voisin raiskata heidät. Tämä oli se mitä syyttäjä yritti todistella. Oli vain liian paljon todisteita, todisteita että SLED ja lainopillinen neuvonantaja tekivät yhteistyötä. Kuitenkaan minun asianajajani koko aikana ei halunnut osoittaa todeksi että tämä kustannusyhtiö oli olemassa. Minun olisi pitänyt tietää mutta minä luotin tähän mieheen.

Sillä hetkellä SLED:in luutnantti Carlton Medley ja agentti Randy Myers jotka olivat pää-agentteja tässä oikeusjutussa nousivat seisomaan ja sanoivat: "Hän tunnusti meille että hän teki sen." Minun asianajajani tiesi että hänen piti puuttua tilanteeseen. Nyt, en tiennyt että hän oli petturi, mutta hänen piti edes esittää olevansa minun asianajajani. Joten hän nousi ylös ja kysyi: "Missä tämä tunnustus on?"

"Tuota, hän ei allekirjoittanut sellaista?"

"Missä hän tunnusti sen?"

"Hän tunnusti sen meidän kuulusteluhuoneessamme sekä asunnossaan."

"Missä on tämän kuulusteluhuoneen nauhoitus?"

"Nauhuri meni rikki sinä päivänä."

Ja he uskoivat häntä. Oli kaksi poliisia jotka sanoivat että minä olin tunnustanut, mutta ei ollut minkäänlaisia todisteita. Oli vain minun sanani heidän sanaansa vastaan, mutta minulla oli riittävästi todisteita. En ollut edelleenkään huolissani. He antoivat yhteenvedon tuomarille, minun asianajajani ei koskaan sallinut minun avata suutani eikä koskaan kutsunut silminnäkijöitä eikä ottanut laboratoriokokeita esille. Mitään ei esitetty. Hänen selityksensä oli: "Heidän todistuksensa ovat puhdistaneet sinut. Heidän todistuksensa ovat niin naurettavia että kukaan ei usko niitä." Itse asiassa, hän osoitti että Meryl Blackburn valehteli kahdeksassatoista kohdassa todistuksensa aikana.

Nyt kuuntele tämä huolellisesti. Tuomarit olivat poissa 45 minuuttia lounastaukonsa aikana. Me tiedämme että tästä ajasta 30 minuuttia meni ruoan tilaamiseen ja syömiseen. He tulivat takaisin ja totesivat minut syylliseksi. He eivät koskaan kuunnelleet muuta kuin syyttäjän näkemyksen. Sen perusteella mitä minä tiesin, meillä ei ollut puolustusta.

Sitten tuomari pyysi minua nousemaan seisomaan, ja ilman minkäänlaista epäröintiä antoi minulle 30 vuotta.

On muutakin joka sinun pitäisi tietää. Kolme päivää sen jälkeen kun minut oli laitettu vankilaan minun asianajajani tuli luokseni. Hän sanoi että Liittovaltion syyttäjä halusi tehdä sopimuksen. Muista että se oli osavaltio eikä Liittovaltio joka syytti minua. Mutta tällä kerralla asiala oli Liittovaltio. Kaikki mitä minun tarvitsi tehdä oli kertoa heille missä kaikki kristityt piileskelivät, kertoa kaikkien heidän nimet jotka ovat maan alla ja minä olisin vapaa. Minä kieltäydyin.

Sen jälkeen kun minut tuomittiin vuonna 1988 minut lähetettiin vankilaan Columbiaan -- niitä on siellä useita. Kirkland oli minun vankilani nimi. Minun käskettiin istua alas ja odottaa että salainen palvelu tulisi juttelemaan minun kanssani. Tämä henkilö jolla oli vartiovuoro piti kummallisena että salaisen palvelun agentti jonka oletettiin olevan Columbiasta ei tiennyt missä vankila oli. Ja hän sanoi: "Boy, he palkkaavat tyhmiä ihmisiä tänä päivänä. Meidän täytyi antaa ohjeet kuinka löytää tänne." Kun tämä agentti saapui hän paljasti että hän oli todellisuudessa Presidentti Reaganin henkivartija Washington D.C:stä. Hän sanoi että hänen täytyy lähteä parin päivän päästä Moskovaan. Tämä oli juuri ennen Reaganin Moskovan matkaa. Ja hänen täytyi valmistella presidentti. Mitä hän oikein teki täällä? Ja kaikki mitä hän halusi oli tämä sama informaatio. Tietysti se oli tämä informaatio. Mutta miksi salainen palvelu oli mukana? Hän oli Reaganinkaartin jäsen.

Nyt tämän jälkeen, minut jätettiin yksin pitkäksi aikaa. Ja sitten, vuonna 1990, talvella vuonna 1990, FBI tuli. Olin ollut kolmessa vankilassa. He kuljettivat minua ympäriinsä kaiken aikaa. FBI tuli. Oli myöhäinen ilta kun minut tuotiin ulos kopistani sen jälkeen kun kaikki muut oli lukittu sisään. Siellä oli kaksi agenttia FBI:stä. He sanoivat että he olivat siellä kuulustelemassa minua. Olinko halukas puhumaan? Olinko halukas tekemään sopimuksen? Vastasin kieltävästi. He lähtivät.

He tulivat takaisin kolme kertaa. Lopulta he luovuttivat. Minä luulen että asia tuli heille selväksi. Eikö ole hämmästyttävää että minun oletetaan olevan hirmuinen raiskaaja ja kuitenkin he ovat halukkaita päästämään minut vapaaksi mikäli pettäisin kristityt jotka ovat etsintäkuulutettuja turhan takia? Monet näistä ihmisistä ovat pakomatkalla, kristillisistä kouluista joissa osavaltio on antanut pidätysmääräyksen näistä kristityistä koska he opettavat lapsia ja osavaltio päätti etä näin ei saa tehdä, ja niin edelleen. Vähäpätöinen asia, ja kuitenkin he ovat halukkaita päästämään minut menemään vastineeksi kaikista näistä ihmisistä jotka piileskelevät.

Minä luulen että teidän on parempi herätä, veljet ja sisaret, sillä minut lähetettiin vankilaan ilman rehellistä oikeudenkäyntiä. Se voidaan tehdä helposti. He hallitsevat mediaa. He voivat sanoa sinusta mitä he vain haluavat. He kontrolloivat hallituksia. He kontrolloivat poliisia. Herätkää!

Minä haluan kertoa muutakin, joka on parhaillaan uutisissa. Yli kahdentoista vuoden ajan minä olen sanonut että Yhdysvaltain hallituksen päämäärä on aktivoida sellainen jota kutsutaan nimellä Operation Garden Plot sekä sen ala-operaatio nimeltään Operation Cablesplice. Selkokielellä tämä tarkoittaa "Martial Law". He haluavat että armeija ottaa hallintaansa poliisin, hallituksen, ja niin edelleen.

Olen sanonut että jotta he voisivat tehdä tämän he haluavat saada väestön syyttämään presidenttiä siitä että hän ei ole kyennyt hoitamaan tehtäviään, eli suojelemaan heitä terrorismilta. Ja että he olisivat halukkaita luopumaan perustuslaillisista oikeuksistaan. Kun terrorismi iskee ihmiset ovat halukkaita tekemään sen. Nyt vuosien ajan, Illuminati on yrittänyt saada arabimaat niin vihaisiksi että he aloittaisivat terrori-iskut Yhdysvalloissa suuressa mittakaavassa ja meidän maamme on alttiimpi kuin mikään toinen maa siitä yksinkertaisesta syystä että me emme ole valmistautuneet siihen. Me emme usko että se voisi tapahtua meille. Ja he ajattelivat että he voisivat tehdä sen Libanonissa. He eivät onnistuneet. He ajattelivat että iskemällä Qaddafin kimppuun hän toimisi, mutta hän ei kyennyt iskemään takaisin. Ja nyt me olemme kietoutuneet sotaan jonka ainoa tarkoitus on saada terroristit houkutelluksi iskemään kimppuumme tässä maassa.

Pian ihmiset tulevat olemaan samassa tilanteessa jossa minä olen nyt. Minä pyydän sinun apuasi. Minä vakuutan sinulle Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä että minä olen syytön. Onko mikään yllätys että John Todd joka aiheutti heille niin paljon harmia pantiin vankilaan? Muista että minä varoitin jokaista että näin tapahtuisi jo kaksi vuotta etukäteen. Minua varoitettiin.

Se mikä suututtaa on, että kristityt joiden olisi pitänyt seisoa minun rinnallani, jotka tiesivät että olin syytön, eivät tehneet näin. He olivat niin peloissaan että he joutuisivat kokemaan saman, että he vain jättivät minut tänne. Minä tarvitsen sinun apuasi. Minä tarvitsen kopioita tästä nauhasta. Niiden täytyy levitä kaikkialle. Sanan täytyy kulkeutua kaikkialle. Minä tarvitsen jokaista joka voi auttaa levittämään sanaa, sekä auttaa rahallisesti, kunnes minä voin palkata rehellisiä asianajajia jotka saavat minut vapaaksi. Voisin olla vapaa tälläkin hetkellä. Minut olisi voitu vapauttaa kolme vuotta sitten. Minua ei olisi koskaan pitänyt laittaa vankilaan. Minä olisin vain tarvinnut hiukan apua jota en koskaan saanut. En ollut taitava pyytämään rahaa ollessani kiertueella seurakunnissa.

Minä tarvitsen sinun apuasi. Minulla on eräs rakas veli ja sisar (nimi annettu, ei enää tee yhteistyötä heidän kanssaan; tällä hetkellä, minä, Fritz, olen tällainen henkilö) _________ on heihän nimensä jotka ovat seisseet minun tukenani koko tämän ajan. Heillä ei ole mitään. He ovat vain mikä tahansa pariskunta. Mies tekee töitä. Tekee ahkerasti töitä. Tekee pitkiä päiviä. Hän ei ole pastori. Tämä rakas veli ja sisar Herrassa ottavat rahat, laittavat ne tilille saadakseen minut vapautetuksi. Minä pyydän sinun apuasi. Minä pyydän sinulta on se sitten viisi dollaria tai sata dollaria, tai tuhat dollaria, minut täytyy saada vapaaksi. Ymmärrän nyt paremmmin kuin koskaan Paavalin kirjoituksia kun hän oli vankilassa; pyytäessään yksinkertaisia asioita -- takkia, muutamia tavaroita, vähän rahaa -- joita ihmiset lähettivät hänelle. Ja muut jotka täysin hylkäsivät hänet kuitenkin kutsuivat itseään hänen veljikseen ja sisarikseen Kristuksessa.

Minä lähetän tämän parille pastorille, joiden osoitteen sain kaikkien näiden vuosien jälkeen. Ja Herra on siunannut minua äskettäin, ja minä lähetän tämän nauhan ulos. Toivon että sana lähtee kiertämään. Minun ei kannata antaa osoitettani sillä he kuljettavat minua vankilasta toiseen niin usein että saatan olla jo muualla ennenkuin tämä viikko on ohi. Sinä voit kirjoittaa minulle, ja he lähettävät minulle kirjeesi ja minä rukoilen asian puolesta. Ja jos minun täytyy ottaa riski ja kirjoittaa sinulle, minä teen sen.

Ilman käännettä minä voin aikaisintaan päästä pois vuonna 2005. Se on pitkä aika.

Jos Illuminati, Strom Thurmond ja heikäläiset uhraavat niin paljon voimavaroja minuun, siihen on syy. Minä pyydän sinun apuasi. Minä pyydän pastoreita jotka kuulevat tämän joilla on uutiskirjeitä yksinkertaisesti kertomaan mitä täällä on meneillään, sekä ottamaan kopioita tästä nauhasta. Ihmiset, minulla ei ole paljon aikaa jäljellä täällä.

Juuri nyt on meneillään salaliitto ja eräs syy miksi minulla on kiire tehdä tämä nauha on eräs mies vankilassa joka vuosia sitten uhkasi tappaa minut. Hämmästyttävästi, olen vain John Todd, en tiedä miksi he haluaisivat tehdä tämän. Koska tällä hetkellä he eivät ole varmoja millaisen skandaalin se voisi aiheuttaa, he erottivat meidät. He lähettivät meidät eri vankiloihin. Ja he laittoivat merkinnän minun asiakirjoihini että meitä ei saa laittaa samaan vankilaan. Nyt tämä mies istuu elinkautista tuomiota murhasta. Vankilassa ollessaan hän on puukottanut neljää ihmistä. Kolmea näistä parin viime vuoden aikana. Siitä lähtien kun minä olen tuntenut hänet hän on vannonut tappavansa minut. Ja nyt hän on täällä. Muutama viikko sitten hän puukotti erästä vankia toisessa vankilassa, ja sen sijaan että olisivat laittaneet hänet eristyksiin, kuten he olivat tehneet aiemmin, he luopuivat syytteistä ja lähettivät hänet tähän vankilaan. Kun minä kuulin että hän oli täällä, hän odotti pääsyä minun yksikkööni. Hän tulee olemaan vain parin kopin päässä minusta.

Menin viranomaistan luokse ja valitin. Arvatkaapa mitä, veljet ja sisaret? Merkinnät meidän asiakirjoissamme olivat kadonneet. Itse asiassa, he menivät niin pitkälle että ei ollut edes merkintää siitä että meitä pidettiin samassa vankilassa. Valitukset rekisteröitiin ja niin edelleen. Ja minä katsoin suoraan Kapteeni Byrdiin ja sanoin hänelle: "Sin' teit tämän. Sinä sait miehen joka haluaa tappaa minut. Tämä ei tapahdu sattumalta."

Kun minä valitin heidän olisi pitänyt siirtää minut. He väittivät että he eivät voi lähettää häntä minnekään muualle, että hän on ollut kaikissa näissä vankiloissa ja tehnyt kaikki nämä asiat, että tämä oli viimeinen paikka minne he saivat lähetettyä hänet. Tuota, heidän olisi pitänyt lähettää minut pois. Nyt he väittävät että mikään muu vankila ei halua ottaa minua. Eikö ole hämmästyttävää että he eivät voi kuljettaa minua kun tämä mies on määrä siirtää minun yksikkööni perjantaina. Nyt on maanantai. He yrittävät näin tappaa minut.

Mitä tapahtuu? Olen Herran käsissä... He pelkäävät että minä saan lopulta vapauteni... God Bless You.

MITÄ TAPAHTUI TÄMÄN VIESTIN JÄLKEEN?

Sen jälkeen kun tämä kirjailija (Springmeier) julkaisi tämän äänitteen kirjallisessa muodossa, Johnnie Toddia puukotettiin selkään kahden vangin toimesta joille oli maksettu tästä verityöstä. Sitten häntä puukotettiin vielä useita kertoja hänen ollessaan maassa. Hän menetti paljon verta mutta säilyi hengissä. Tämän lisäksi, englantilainen Roy Livesey teeskenteli olevansa Toddin fani saadakseen suostuteltua hänet haastatteluun vankilassa lopullisena tarkoituksena saattaa Todd huonoon valoon. Sitten hän kirjoitti hyvin vääristellyn hyökkäyksen Toddia vastaan jonka John Turrell sitten painatti julkaisussa nimeltään The Dove. Myöhemmin Turrell, joka esiintyy pastorina, ei kiinnitä huomiota Raamatun varoituksiin vääristä syytöksistä, tuli myös esille monien perusteettomien ilkeämielisten valheiden myötä jotka hän kohdisti Springmeieriin. Turrell on sotajalalla estääkseen ihmisiä kiinnittämästä huomiota Springmeierin kirjoituksiin & Toddin varoituksiin.

Valitettavasti Toddin ennustukset Illuminaatin suunnitelmista terrorismin osalta kävivät toteen 11.9.2001. Tämä Illuminaatin hienovarainen käsi voidaan nähdä näiden tapahtumien taustalla. Esimerkiksi kirja Be WIse As Serpents paljasti pakistanilaisen Ahmadin perheen, mukaanlukien nyt kuollut kalifi Mahmoud Ahmad. Ahmadit ovat Illuminaatin sufilais-arabialaisen haaran johtajia. Kenraaliluutnantti Mahmoud Ahmad, CIA:n luoman Pakistanin sotilastiedustelun (ISI) johtaja auttoi johtamaan CIA:n luomaa al-Qaidaa sekä lähetti 100.000 dollaria väitetylle 9-11 -terroristiringin johtajalle (Muhammed Atta) juuri ennen syyskuun yhdennettätoista. Myös, juuri ennen tätä päivää hän vieraili Pentagonissa sekä tapasi CIA:n johtajan Tenetin. 9.11.2001, hän vieraili myös Senaatin & Edustajainhuoneen tiedustelukomiteoiden puhemiesten luona. Ei ole yllätys sitten, että Liittovaltion hallitus salasi USA:n tiedustelupalvelun johtajien tapaamiset tämän miehen kanssa joka kanavoi nämä rahat näille väitetyille terroristeille ennen terrori-iskuja, niiden aikana sekä niiden jälkeen. Tämä on vain yksi sadoista epäilyttävistä asioista koskien tätä tapahtumaa.

Murhayrityksen jälkeen, tämä kirjailija, F. Springmeier, lähetti vaatteita, rahaa ja muita esineitä Johnnie Toddille. Raha jonka tämä kirjailija lähetti Toddille salli hänen nostaa oikeusjutun väärin perustein langetettua tuomiota vastaan. Johnnie Todd voitti tämän oikeusjutuun (Liittovaltion vetoomustuomioistuin antoi Etelä-Carolinan osavaltiom kuulla kunniansa) ja tammikuussa 1994 Todd soitti tälle kirjailijalle vankilasta informoidakseen häntä että hänet vapautettaisiin, mutta että hän tarvitsisi kymmeniä tuhansia dollareita. Tämä kirjailija ei kyennyt antamaan tällaisia summia joita Todd tarvitsi välittömästi. Myöhemmin, Springmeierille kerrottiin että Illuminati tarjoutui jättämään Toddin henkiin jos hän tarjoaisi suuret lunnaat. Tälle kirjailijalle kerrotut raportit väittävät että sinä päivänä kun Todd vapautui vankilasta, helikopteri poimi hänet, ja hänet surmattiin. Parhaan tietämykseni mukaan, Johnnie Todd surmattiin sinä päivänä kun hän voitti vapautensa. Ilmiselvästi, Illuminati pakottaa jäsenensä vannomaan valat. Tämä koko episodi on tietysti surullinen tälle kirjailijalle.

Uusimmat kommentit

03.12 | 11:10

Hei, Risto. Tämä on Hengellinen kotikirjasto, ei Mairen kotisivu. ...

03.12 | 04:10

En ole aikoihin kuullut mitään näin upeita.Syvät,kaun...

26.11 | 22:13

Aivan upeita ja koskettavaa musiikkia.Vierailit,säestit ja lauloit Varapäree...

03.11 | 15:39

Tässä kansiossa, Markon kuvia-ensimmäinen ylläpitäjä. Myös ...