Onassiksen perhe

 Luku 8 -- Onassis

Osa 1: Tähtiesiintyjien varjot

Tämä luku tarjoaa lisää ymmärtämystä koskien maailman todellisia valtiaita, miehiä ja perheitä jotka hallitsevat poliitikkoja ja saarnaajia kuin nukkeja. Ymmärtääksemme voimia jotka muovaavat meidän elämäämme, toisella puolella on Kristus, joka antoi meille esimerkin & joka haluaa pelastaa meidät, ja toisella puolella on Saatana joka nauraa sille kun hän asettaa ansoja meidän eteemme. Jumala on lupautunut tarjoamaan meille ymmärrystä ja viisautta sen suhteen mitä on meneillään. Meidän ei tarvitse jäädä epätietoisuuteen sen suhteen kuinka maailman tapahtumat toteutuvat tai mitä he suunnittelevat tekevänsä. Jumalan Sana sanoo että viisas tulee ymmärtämään.

TÄRKEIMMÄT HENKILÖT

Aristotle Socrates Onassis -- nimetty kahden kreikkalaisen filosofin mukaan, oli täysin vararikossa 21-vuotiaana ja miljonääri 23-vuotiaana. Hänen isänsä ensimmäinen nimi oli Socrates. Aristotle oli illuminaatti-kuningas, laivanvarustaja-pohatta, älykäs ja armoton mies, maailmanmies joka puhui useita kieliä kuten ranskaa, espanjaa, englantia, italiaa ja turkkia. Hän avioitui JFK:n lesken kanssa. Hänen aina silmillään olevat aurinkolasit tekivät hänestä Al Caponen näköisen.

Jackie Bouvier Kennedy Onassis -- Hänen isänsä oli Society of the Cincinnatin jäsen, joka on amerikkalainen vastine Order of the Garterille. Hänen isänsä, "Black Jack", oli korruptoitunut. Hän ansaitsi elantonsa osakekeinottelulla. Jackien "isäpuolena" toimi Auchinclossin perhe, eräs eliitti-perheistä. Hänen isäpuolensa toinen vaimo ennen Jackien äitiä oli senaattori Thomas Goren tytär. Hänen "isäpuolenaan" toimi laivaston tiedustelupalvelu. Jackie meni kouluihin joita eliitin lapset käyvät, ja hänet alistettiin traumaan perustuvalle mielenhallinnalle. JFK:n salamurhan vuosipäivänä, Orville & Jane Freeman olivat ainoat jotka muistivat tämän päivän tai sanoivat jotakin siitä. Jackie meni tuona päivänä Keskuspuistoon ja itki kunnolla.

Stavros Niarchos -- Aristotlen velipuoli ja kilpakumppani. Stavrosin vanhemmat tulivat Spartasta, Kreikasta. Hänen sukulaisensa olivat rikkaita. Stavros meni varustamoalalle, ja Toisen maailmansodan puhjettua hän pakeni Kreikasta jotta ei joutuisi sotimaan. Hän oli Colgaten, Rooseveltin ja Bernard Baruchin läheinen ystävä, jotka hän kutsui kotiinsa Long Islandille. Hän vuokrasi Long Islandin kotinsa Harry Hopkinsilta, joka oli tämä mies joka kertoi Rooseveltille mitä hänen tuli milloinkin tehdä. Vaikka hän oli miljonääri, hänellä oli vaikeuksia vältellä asepalvelusta. Lopulta hän onnistui saamaan itsensä Kreikan laivaston tiedustelupalvelun upseeriksi Alexandriaan, Egyptiin. Vuoden 1969-1970 "Kuka kukin on" -kirjassa hänen sodanaikaiset urotekonsa ovat kuvitteellisia. Niarchos ja Aristotle olivat ystäviä vuodesta 1934 eteenpäin, mutta ajoittain myös toistensa vihamiehiä. Molemmat kävivät toistuvasti Saint Moritzissa, Sveitsissä, hiihtämässä. Stavros vieraili myös usein eräässä vanhassa Medicin perheen linnassa lähellä Torinoa missä Edinburghin herttualla ja Baron Elie da Rothschildilla oli tapana metsästää lintuja. Ei ole epätavallista että he ampuivat tuhat lintua päivässä. Stavros on Bilderbergien tärkeä johtaja ja miljardööri. Hän avioitui Henry Ford II:n tyttären kanssa joka oli 38 vuotta häntä nuorempi ja erosi hänestä pian. Hän teki läheistä yhteistyötä David Rockefellerin kanssa.

ONKO ONASSIKSEN VERILINJALLA EDELLEEN VALTAA?

Aristotle Onassis kuoli vuonna 1975. Hänen poikansa ja perillisensä kuoli vuonna 1973. Sisäpiirin tietolähteeni Onassiksen perheestä kertovat että he kuuluivat Illuminaatin Kolmeentoista perheeseen jo 1960-luvulla. Onko tällä perheellä edelleen valtaa? Kyllä. Eräs tärkeä todiste että heillä on edelleen valtaa Illuminaatin sisällä on se että Stavros Niarchos, Aristotlen velipuoli, istuu Bilderbergin toimeenpanevassa komiteassa. Aristotlen tyttären & ainoan perillisen, Christina Onassiksen sanotaan olevan maailman rikkain nainen. Kuuluuko Onassiksen perheedelleen Kolmeentoista saatanalliseen perheeseen? En tiedä.

Eräs Illuminaatista paljastuksia tehnyt mies oli Dennis Brunnelle, OTO-looshin suurmestari, joka pääsi irti harhakuvitelmistaan. Osa hänen antamastaan informaatiosta kosketti Onassiksen perhettä. Minun ymmärrykseni Onassiksen perheestä rajoittuu heidän saatanallisiin aktiviteetteihinsa Illuminaatin sisällä, mutta minä yritän antaa lukijoilleni paremman ymmärtämyksen. Minun sisäpiirin tietoni tästä okkultistisesta puolesta -- perheen salaisista saatanallisista rituaalinomaisista aktiviteeteista -- on vajavaista, koska minun tietolähteilläni on hyvin rajallinen tietämys Onassiksen osallistumisesta näihin rituaaleihin. Kuitenkin, hiekalla on paljon jälkiä jotka osoittavat keitä tämän perheen liikekumppanit ovat olleet, ja ne ovat hyvin selvästi olleet niitä jotka ovat Illuminaatin sisällä tai joilla on yhteyksiä Illuminatiin.

TURKKI

Tämä Turkin alue josta Onassis tuli on esittänyt äärimmäisen tärkeää roolia Illuminaatille vuosisatojen ajan. Tämän luvun täytyy tarjota jonkin verran taustatietoa koskien tämän alueen roolia satanismin johtotehtävissä, jotta lukija näkisi miksi joku joka tulee tältä alueelta voi olla niin mahtava.

Tämä alue joka tunnetaan nyt Turkkina esitti merkittävää roolia mysteeriuskonnoissa. Kun Belsassar kuoli, mysteeriuskontojen pääpaikka siirtyi Kaldeasta Pergamokseen. Eräs näiden Kaldeasta Turkkiin muuttaneiden maagien jälkeläisistä oli Lyydian prinssi Tyrrhenus, joka lähti nälkää pakoon ja loi Etruskien kulttuurin. Näistä mysteeriuskontojen johtajista jotka olivat Etruski-kuninkaita tuli sitten Rooman hallitsijoita vuoteen 509 e.Kr. mennessä. Pergamoksesta tuli mysteeriuskontojen hallinnon salainen keskus -- juuri tätä Illuminati on. Raamattu sanoo että Saatanalla on valtaistuin Pergamoksessa. Aescularius oli tämä jumala joka yhdistettiin Pergamokseen, ja sitä palvotaan elävän käärmeen muodossa. Aescularius yhdistettiin Apolloon. Tänään, sekä Aescularius että Apollo ovat tärkeitä Illuminaatin jumalia. Apollon Poika on Illuminaatin oma nimitys antikristukselle, ja Aescularius on jumala jota Illuminaatin suurmestarit käyttävät parantaessaan ihmisiä esittäen kristittyä ja teeskennellen että se on Jeesus joka paransi. [Tässä ilmeisesti viitataan Benny Hinniin, ym. Suom. huom.] Nämä uskolla parantajat käyttävät salaista elektroniikkaa, hypnoosia ja demonologiaa parantaessaan ihmisiä. He osallistuvat salaisiin okkultistisiin rituaaleihin saadakseen parantavaa voimaa, ja nämä rituaalit on kohdistettu Aesculariukselle, käärme-jumalalle.

Huumeiden käyttö "uskonnollisten" kokemusten luomiseen kehittyi hienoksi taiteeksi mysteeriuskontojen lukuisten okkultististen veljeskuntien toimesta Turkin alueella. Assasiinit hallitsivat osaa Turkista & Libanonista keskiajalla. He käyttivät huumeita & petosta värvättyihin saadakseen heidän täyden uskollisuutensa.

Eräät Illuminaatin kaikkein mahtavimmista hahmoista ovat olleet turkkilaisia. Tällä Grand Orientilla on ollut joitakin voimakkaita hahmoja Turkissa. Esimerkiksi, kaikkien Grand Orientiin kuuluvien yhteisessä vapaamuurari-kongressissa -- tämä tarkoittaa eurooppalaisia vapaamuurareita, vaikkakin monet USA:n presidenteistä ovat olleet eurooppalaisten vapaamuurarilooshien jäseniä -- Bou Achmed -niminen suurlooshi tuli Turkista. Bou Achmedilla oli merkittävä rooli Grand Orientin päätöksissä.

Sivuhuomautuksena, salli minun antaa yksi esimerkki Grand Orientin vallasta Amerikassa. Tämä Grand Orient oli alunperin vahva Louisianassa mutta se levisi monille muille USA:n paikkakunnille. Garfield, eräs hyvin mahtava mies Grand Orientissa, onnistui nousemaan USA:n preidentiksi koska poliittinen prosessi joutui umpikujaan valitsijamiesten keskuudessa ja vapaamuurarit ehdottivat kompromissi-ehdokasta. Vaikka Garfield oli äärimmäisen voimakas vapaamuurari, ja kenties nuorin kenraali USA:n armeijassa sisällissodan aikana,Illuminati määräsi hänet surmattavaksi hänen oltuaan vuoden USA:n presidenttinä. Eräs silminnäkijä todisti Garfieldin osallistuneen kannibalistisiin rituaaleihin, saadakseen hengellistä voimaa ihmissyönnin avulla.

Tämä Grand Orient on yhdistetty muihin vapaamuurarikiltoihin joita myös kutsutaan ruusuristiläisiksi. Paavi Johannes XXIII liittyi erääseen ruusuristiläisten ryhmään jolla oli yhteydet Euroopan vapaamuurareihin kun hän oli Turkissa. Samalla kun tämä salainen Grand Orient -vapaamuurarikilta oli hyvin voimakas Turkissa huolimatta siitä että sillä oli vain vähän jäseniä, tavalliset amerikkalaiset vapaamuurarit myönsivät erivapauden eräälle vapaamuurarilooshille toimia Smyrnassa, Turkissa, toukokuussa 1863, mutta lupa peruttiin 27.8.1880. Kuitenkin, on mielenkiintoista että kaikista Turkin kaupungeista, Smyrna oli ehdottomasti paras paikka vapaamuurareille saada uusia jäseniä. Smyrna oli Shabbetai Zevin synnyinpaikka; hänen perheensä oli kauppiaita kuten Onassiksen perhe joka myös muutti Turkista Kreikkaan.

Shabbetai Zevi loi uuden tulkinnan Kabbalasta, joka antoi uutta voimaa gnostilaiselle satanismille. Shabbatealaisuus antoi uudet mystiset kehykset maagiselle teologialle käyttäen myyttejä, symboleja ja mielikuvia. Sillä on keskuksia Salonikissa ja Amsterdamissa. [Eräs hollannin juutalainen oli ainoa joka sai luvan maalata muotokuvan Shabbetai Zevistä.] Shabbetai Zevi oli myös yhteydessä sufismiin sekä dervisseihin. Hänen kuolemansa jälkeen, vuosina 1675-1680, Cardozo oli shabbatealaisen liikkeen johtaja, ja hän vietti elämänsä viimeiset vuodet Khiosin saarella ja Egyptissä. Tämä Frankin perhe johti myöhemmin erästä shabbatealaisen liikkeen haaraa 1700-luvulla. Tämä heksagrammi oli shabbatealaisen liikkeen salainen symboli jonka käyttö oli suosittua shabbatealaisuuteen uskovien juutalaisten keskuudessa, esimerkkinä Rothschildit. Sitten sen käyttö levisi.

Miehet kuten Achmed Pasha sekä monet muut Pashan perheen jäsenet ovat olleet vapaamuurareiden ja Illuminaatin johtajia. Achmed Pasha oli satanisti ja hänellä oli suuri haaremi. Mehmet Talaat Pasha (1872-1921) oli vapaamuurari sekä osa Turkin vuoden 1908 vallankumousta. Hän oli Nuorten turkkilaisten johtaja, joka oli sufien ja frankilaisten satanistien yhteinen projekti (eräs satanismin laji jota johti Frankin perhe jolla oli yhteydet Turkkiin vuosisatojen ajan). Mehmet Talaat Pasha oli Turkin Grand Orientin suurmestari. Hänellä oli poliittinen asema Turkin suurvisiirinä vuosina 1917-1918.

Eräs toinen Pasha oli osa Turkin kuninkaallisia jotka johtivat Egyptiä silloin kun Egypti oli osa Ottomaanien valtakuntaa. Hänen nimensä oli Khedive Ismail Pasha ja hän oli Egyptin suurlooshin suurmestari. Se oli tämä mies joka antoi tämän obeliskin Yhdysvalloille. Tämä obeliski oli nimeltään "Kleopatran neula" ja se pystytettiin alunperin Heliopolikseen noin vuonna 1500 e.Kr. Tämä obeliski edustaa ihmisen penistä koska auringonpalvonta, suvunjatkamisen palvonta sekä aurinkojumala Saatanan palvonta liittyvät kaikki toisiinsa. Vapaamuurarit auttoivat tämän obeliskin siirtämisessä sekä sen vihkimisessä kun se saapui New York Cityyn. Vapaamuurarit ovat pystyttäneet suuria obeliskeja New Yorkiin, Washington D.C:hen, Pariisiin, Vatikaaniin, Lontooseen ja Berliiniin.

Joka aamu kun USA:n presidentti herää, hän voi katsoa ulos ikkunasta, nähdä tämän vapaamuurareiden obeliskin ja muistaa kuka hallitsee Amerikkaa. Jos Yhdysvallat palaisi koskaan palvelemaan Jumalaa, tämä monumentti olisi sellainen joka olisi hyvä tuhota.

Euroopan Illuminati, Englannin Itä-Intian kauppakomppanian kautta, hallitsi oopium-kauppaa 1700- ja 1800-luvulla. Ihmiset joilla on yhteydet tähän kauppakomppaniaan loivat Fabian Societyn. Tämä Illuminati, jolla oli jo päämaja Lontoossa 1800-luvulla, salli John Jacob Astorin aloittaa oopiumin salakuljetus vuoden 1815 tienoilla. Sen lisäksi että Astorin laivat kuljettivat elohopeaa, lyijyä ja rautaa Pohjois-Euroopasta Gibraltarin salmen läpi, hänen laivoihinsa lastattiin oopiumia Smyrnassa, Turkissa. Tämä oopiumi myytiin sitten Kiinaan. Tämä Onassiksen perhe oli eräs kolmesta tärkeimmästä kauppiasperheestä Smyrnassa. Ja Socrates Onassin johti vuoteen 1922 asti pankkitoimintaa (tai rahanpesua) kotoaan käsin. Olisiko Socrateen isä voinut olla osa salaista Illuminaatin oopium-yhteyttä joka oli alkanut vuoden 1815 tienoilla Astorin perheen myötä Smyrnassa, Turkissa? Me tiedämme varmasti että hänellä oli mahtavia brittiläisiä, italialaisia ja turkkilaisia ystäviä ennenkuin hänet pidätettiin vuonna 1922, ja että nämä ystävät pelastivat hänet saamasta kuolemantuomiota. Vuosien 1925-1926 paikkeilla, hänen poikansa Aristotle Onassis, joka oli Smyrnasta, Turkista, alkoi salakuljettaa oopiumia Turkista Argentiinaan, väittäen kuljettavansa tupakkaa.

Tämä Italian Grand Orient, juutalaisen vapaamuurarin Emmannuele Carassin toimesta, perusti kaksi salaista looshia Salonikiin, Turkkiin, 1900-luvun alussa. Kieltä jota juutalaiset tällä alueella puhuivat, on usein virheellisesti kuvattu termillä "raaka-espanja". Itse asiassa, tämä kieli on latino, juutalais-espanjalainen kieli jota puhuttiin Konstantinopolissa ja Smyrnassa. Läntistä ladinoa puhuttiin Salonikissa, Bosniassa ja Serbiassa. Vapaamuurari-juutalaiset jotka puhuivat latinoa olivat osa tätä vapaamuurarien suunnitelmaa käynnistää Ensimmäinen maailmansota. Lukuisia korkea-arvoisia vapaamuurareita informoitiin etukäteen Arkkiherttuan murhasta. Jokainen ajattelemaan kykenevä henkilö tiesi millaiset seuraukset tästä salamurhasta olisi.

Saloniki oli aikoinaan Euroopan juutalaisin keupunki -- asukkaista 70% oli juutalaisia. Saloniki oli Nuorten turkkilaisten liikkeen päämaja; liike käynnistyi vuonna 1900. Tämä Grand Orient, sufilaisten johto sekä Illuminati tekivät yhteistyötä johtaessaan Nuorten turkkilaisten liikettä. Vuonna 1909, johtajat 45 vapaamuurarilooshista tapasivat Konstantinopolissa (Istanbul) ja loivat Grand Orient Ottomanin, ja Mahmoud Orphi Pashasta tehtiin suurmestari. Kaksi Salonikin looshia oli edelleen yhteydessä Italian Grand Orientiin, ja Veritas Lodge säilyi Ranskan Grand Orientin alaisuudessa.

Eräs tutkija kertoi minulle että Onassiksen perhe on lähtöisin eräästä juutalaisesta perheestä. Minulla ei ole ollut mahdollisuutta vahvistaa tai kumota tätä, mutta varmasti tämä Onassiksen perhe teki töitä mahtavien juutalaisten kanssa 1900-luvulla, ja kun Onassis halusi salata sen että hän syntyi Smyrnassa, Turkissa, hän kertoi ihmisille syntyneensä Salonikissa.

Monilla Iluminaatin johtohenkilöillä on arabialaiset salanimet, kuten "Aukashema" -- salanimi antikristukselle, joka juontaa juurensa antiikista.

Yhteenveto on se, että Turkilla on ollut suuri rooli Illuminatissa. Sufien johtajat ovat usein asuneet Turkissa. Selim Sarper, Turkin pysyvä YK-edustaja on 33. asteen vapaamuurari. Tyanan Apollonius oli eräs vääristä kristuksista joka nousi Turkin alueella Jeesuksen aikaan. Benjamin Creme ja muut uusaikalaiset mainostavat Apolloniusta väittäen hänen olleen aito Kristus. Myös Simon Maagikko oli Saatanan esiin nostama Jeesuksen aikaan. Saatana antoi sellaisen suuren vallan että hänelle pystytettiin patsas Roomaan. Justinius Marttyyri merkitsi muistiin että Simon Maagikko käynnisti kaikki tämän jälkeen esiin nousseet kristilliset harhaopit.

 Luku 8 -- Onassis

Osa 1: Tähtiesiintyjien varjot

Tämä luku tarjoaa lisää ymmärtämystä koskien maailman todellisia valtiaita, miehiä ja perheitä jotka hallitsevat poliitikkoja ja saarnaajia kuin nukkeja. Ymmärtääksemme voimia jotka muovaavat meidän elämäämme, toisella puolella on Kristus, joka antoi meille esimerkin & joka haluaa pelastaa meidät, ja toisella puolella on Saatana joka nauraa sille kun hän asettaa ansoja meidän eteemme. Jumala on lupautunut tarjoamaan meille ymmärrystä ja viisautta sen suhteen mitä on meneillään. Meidän ei tarvitse jäädä epätietoisuuteen sen suhteen kuinka maailman tapahtumat toteutuvat tai mitä he suunnittelevat tekevänsä. Jumalan Sana sanoo että viisas tulee ymmärtämään.

TÄRKEIMMÄT HENKILÖT

Aristotle Socrates Onassis -- nimetty kahden kreikkalaisen filosofin mukaan, oli täysin vararikossa 21-vuotiaana ja miljonääri 23-vuotiaana. Hänen isänsä ensimmäinen nimi oli Socrates. Aristotle oli illuminaatti-kuningas, laivanvarustaja-pohatta, älykäs ja armoton mies, maailmanmies joka puhui useita kieliä kuten ranskaa, espanjaa, englantia, italiaa ja turkkia. Hän avioitui JFK:n lesken kanssa. Hänen aina silmillään olevat aurinkolasit tekivät hänestä Al Caponen näköisen.

Jackie Bouvier Kennedy Onassis -- Hänen isänsä oli Society of the Cincinnatin jäsen, joka on amerikkalainen vastine Order of the Garterille. Hänen isänsä, "Black Jack", oli korruptoitunut. Hän ansaitsi elantonsa osakekeinottelulla. Jackien "isäpuolena" toimi Auchinclossin perhe, eräs eliitti-perheistä. Hänen isäpuolensa toinen vaimo ennen Jackien äitiä oli senaattori Thomas Goren tytär. Hänen "isäpuolenaan" toimi laivaston tiedustelupalvelu. Jackie meni kouluihin joita eliitin lapset käyvät, ja hänet alistettiin traumaan perustuvalle mielenhallinnalle. JFK:n salamurhan vuosipäivänä, Orville & Jane Freeman olivat ainoat jotka muistivat tämän päivän tai sanoivat jotakin siitä. Jackie meni tuona päivänä Keskuspuistoon ja itki kunnolla.

Stavros Niarchos -- Aristotlen velipuoli ja kilpakumppani. Stavrosin vanhemmat tulivat Spartasta, Kreikasta. Hänen sukulaisensa olivat rikkaita. Stavros meni varustamoalalle, ja Toisen maailmansodan puhjettua hän pakeni Kreikasta jotta ei joutuisi sotimaan. Hän oli Colgaten, Rooseveltin ja Bernard Baruchin läheinen ystävä, jotka hän kutsui kotiinsa Long Islandille. Hän vuokrasi Long Islandin kotinsa Harry Hopkinsilta, joka oli tämä mies joka kertoi Rooseveltille mitä hänen tuli milloinkin tehdä. Vaikka hän oli miljonääri, hänellä oli vaikeuksia vältellä asepalvelusta. Lopulta hän onnistui saamaan itsensä Kreikan laivaston tiedustelupalvelun upseeriksi Alexandriaan, Egyptiin. Vuoden 1969-1970 "Kuka kukin on" -kirjassa hänen sodanaikaiset urotekonsa ovat kuvitteellisia. Niarchos ja Aristotle olivat ystäviä vuodesta 1934 eteenpäin, mutta ajoittain myös toistensa vihamiehiä. Molemmat kävivät toistuvasti Saint Moritzissa, Sveitsissä, hiihtämässä. Stavros vieraili myös usein eräässä vanhassa Medicin perheen linnassa lähellä Torinoa missä Edinburghin herttualla ja Baron Elie da Rothschildilla oli tapana metsästää lintuja. Ei ole epätavallista että he ampuivat tuhat lintua päivässä. Stavros on Bilderbergien tärkeä johtaja ja miljardööri. Hän avioitui Henry Ford II:n tyttären kanssa joka oli 38 vuotta häntä nuorempi ja erosi hänestä pian. Hän teki läheistä yhteistyötä David Rockefellerin kanssa.

ONKO ONASSIKSEN VERILINJALLA EDELLEEN VALTAA?

Aristotle Onassis kuoli vuonna 1975. Hänen poikansa ja perillisensä kuoli vuonna 1973. Sisäpiirin tietolähteeni Onassiksen perheestä kertovat että he kuuluivat Illuminaatin Kolmeentoista perheeseen jo 1960-luvulla. Onko tällä perheellä edelleen valtaa? Kyllä. Eräs tärkeä todiste että heillä on edelleen valtaa Illuminaatin sisällä on se että Stavros Niarchos, Aristotlen velipuoli, istuu Bilderbergin toimeenpanevassa komiteassa. Aristotlen tyttären & ainoan perillisen, Christina Onassiksen sanotaan olevan maailman rikkain nainen. Kuuluuko Onassiksen perheedelleen Kolmeentoista saatanalliseen perheeseen? En tiedä.

Eräs Illuminaatista paljastuksia tehnyt mies oli Dennis Brunnelle, OTO-looshin suurmestari, joka pääsi irti harhakuvitelmistaan. Osa hänen antamastaan informaatiosta kosketti Onassiksen perhettä. Minun ymmärrykseni Onassiksen perheestä rajoittuu heidän saatanallisiin aktiviteetteihinsa Illuminaatin sisällä, mutta minä yritän antaa lukijoilleni paremman ymmärtämyksen. Minun sisäpiirin tietoni tästä okkultistisesta puolesta -- perheen salaisista saatanallisista rituaalinomaisista aktiviteeteista -- on vajavaista, koska minun tietolähteilläni on hyvin rajallinen tietämys Onassiksen osallistumisesta näihin rituaaleihin. Kuitenkin, hiekalla on paljon jälkiä jotka osoittavat keitä tämän perheen liikekumppanit ovat olleet, ja ne ovat hyvin selvästi olleet niitä jotka ovat Illuminaatin sisällä tai joilla on yhteyksiä Illuminatiin.

TURKKI

Tämä Turkin alue josta Onassis tuli on esittänyt äärimmäisen tärkeää roolia Illuminaatille vuosisatojen ajan. Tämän luvun täytyy tarjota jonkin verran taustatietoa koskien tämän alueen roolia satanismin johtotehtävissä, jotta lukija näkisi miksi joku joka tulee tältä alueelta voi olla niin mahtava.

Tämä alue joka tunnetaan nyt Turkkina esitti merkittävää roolia mysteeriuskonnoissa. Kun Belsassar kuoli, mysteeriuskontojen pääpaikka siirtyi Kaldeasta Pergamokseen. Eräs näiden Kaldeasta Turkkiin muuttaneiden maagien jälkeläisistä oli Lyydian prinssi Tyrrhenus, joka lähti nälkää pakoon ja loi Etruskien kulttuurin. Näistä mysteeriuskontojen johtajista jotka olivat Etruski-kuninkaita tuli sitten Rooman hallitsijoita vuoteen 509 e.Kr. mennessä. Pergamoksesta tuli mysteeriuskontojen hallinnon salainen keskus -- juuri tätä Illuminati on. Raamattu sanoo että Saatanalla on valtaistuin Pergamoksessa. Aescularius oli tämä jumala joka yhdistettiin Pergamokseen, ja sitä palvotaan elävän käärmeen muodossa. Aescularius yhdistettiin Apolloon. Tänään, sekä Aescularius että Apollo ovat tärkeitä Illuminaatin jumalia. Apollon Poika on Illuminaatin oma nimitys antikristukselle, ja Aescularius on jumala jota Illuminaatin suurmestarit käyttävät parantaessaan ihmisiä esittäen kristittyä ja teeskennellen että se on Jeesus joka paransi. [Tässä ilmeisesti viitataan Benny Hinniin, ym. Suom. huom.] Nämä uskolla parantajat käyttävät salaista elektroniikkaa, hypnoosia ja demonologiaa parantaessaan ihmisiä. He osallistuvat salaisiin okkultistisiin rituaaleihin saadakseen parantavaa voimaa, ja nämä rituaalit on kohdistettu Aesculariukselle, käärme-jumalalle.

Huumeiden käyttö "uskonnollisten" kokemusten luomiseen kehittyi hienoksi taiteeksi mysteeriuskontojen lukuisten okkultististen veljeskuntien toimesta Turkin alueella. Assasiinit hallitsivat osaa Turkista & Libanonista keskiajalla. He käyttivät huumeita & petosta värvättyihin saadakseen heidän täyden uskollisuutensa.

Eräät Illuminaatin kaikkein mahtavimmista hahmoista ovat olleet turkkilaisia. Tällä Grand Orientilla on ollut joitakin voimakkaita hahmoja Turkissa. Esimerkiksi, kaikkien Grand Orientiin kuuluvien yhteisessä vapaamuurari-kongressissa -- tämä tarkoittaa eurooppalaisia vapaamuurareita, vaikkakin monet USA:n presidenteistä ovat olleet eurooppalaisten vapaamuurarilooshien jäseniä -- Bou Achmed -niminen suurlooshi tuli Turkista. Bou Achmedilla oli merkittävä rooli Grand Orientin päätöksissä.

Sivuhuomautuksena, salli minun antaa yksi esimerkki Grand Orientin vallasta Amerikassa. Tämä Grand Orient oli alunperin vahva Louisianassa mutta se levisi monille muille USA:n paikkakunnille. Garfield, eräs hyvin mahtava mies Grand Orientissa, onnistui nousemaan USA:n preidentiksi koska poliittinen prosessi joutui umpikujaan valitsijamiesten keskuudessa ja vapaamuurarit ehdottivat kompromissi-ehdokasta. Vaikka Garfield oli äärimmäisen voimakas vapaamuurari, ja kenties nuorin kenraali USA:n armeijassa sisällissodan aikana,Illuminati määräsi hänet surmattavaksi hänen oltuaan vuoden USA:n presidenttinä. Eräs silminnäkijä todisti Garfieldin osallistuneen kannibalistisiin rituaaleihin, saadakseen hengellistä voimaa ihmissyönnin avulla.

Tämä Grand Orient on yhdistetty muihin vapaamuurarikiltoihin joita myös kutsutaan ruusuristiläisiksi. Paavi Johannes XXIII liittyi erääseen ruusuristiläisten ryhmään jolla oli yhteydet Euroopan vapaamuurareihin kun hän oli Turkissa. Samalla kun tämä salainen Grand Orient -vapaamuurarikilta oli hyvin voimakas Turkissa huolimatta siitä että sillä oli vain vähän jäseniä, tavalliset amerikkalaiset vapaamuurarit myönsivät erivapauden eräälle vapaamuurarilooshille toimia Smyrnassa, Turkissa, toukokuussa 1863, mutta lupa peruttiin 27.8.1880. Kuitenkin, on mielenkiintoista että kaikista Turkin kaupungeista, Smyrna oli ehdottomasti paras paikka vapaamuurareille saada uusia jäseniä. Smyrna oli Shabbetai Zevin synnyinpaikka; hänen perheensä oli kauppiaita kuten Onassiksen perhe joka myös muutti Turkista Kreikkaan.

Shabbetai Zevi loi uuden tulkinnan Kabbalasta, joka antoi uutta voimaa gnostilaiselle satanismille. Shabbatealaisuus antoi uudet mystiset kehykset maagiselle teologialle käyttäen myyttejä, symboleja ja mielikuvia. Sillä on keskuksia Salonikissa ja Amsterdamissa. [Eräs hollannin juutalainen oli ainoa joka sai luvan maalata muotokuvan Shabbetai Zevistä.] Shabbetai Zevi oli myös yhteydessä sufismiin sekä dervisseihin. Hänen kuolemansa jälkeen, vuosina 1675-1680, Cardozo oli shabbatealaisen liikkeen johtaja, ja hän vietti elämänsä viimeiset vuodet Khiosin saarella ja Egyptissä. Tämä Frankin perhe johti myöhemmin erästä shabbatealaisen liikkeen haaraa 1700-luvulla. Tämä heksagrammi oli shabbatealaisen liikkeen salainen symboli jonka käyttö oli suosittua shabbatealaisuuteen uskovien juutalaisten keskuudessa, esimerkkinä Rothschildit. Sitten sen käyttö levisi.

Miehet kuten Achmed Pasha sekä monet muut Pashan perheen jäsenet ovat olleet vapaamuurareiden ja Illuminaatin johtajia. Achmed Pasha oli satanisti ja hänellä oli suuri haaremi. Mehmet Talaat Pasha (1872-1921) oli vapaamuurari sekä osa Turkin vuoden 1908 vallankumousta. Hän oli Nuorten turkkilaisten johtaja, joka oli sufien ja frankilaisten satanistien yhteinen projekti (eräs satanismin laji jota johti Frankin perhe jolla oli yhteydet Turkkiin vuosisatojen ajan). Mehmet Talaat Pasha oli Turkin Grand Orientin suurmestari. Hänellä oli poliittinen asema Turkin suurvisiirinä vuosina 1917-1918.

Eräs toinen Pasha oli osa Turkin kuninkaallisia jotka johtivat Egyptiä silloin kun Egypti oli osa Ottomaanien valtakuntaa. Hänen nimensä oli Khedive Ismail Pasha ja hän oli Egyptin suurlooshin suurmestari. Se oli tämä mies joka antoi tämän obeliskin Yhdysvalloille. Tämä obeliski oli nimeltään "Kleopatran neula" ja se pystytettiin alunperin Heliopolikseen noin vuonna 1500 e.Kr. Tämä obeliski edustaa ihmisen penistä koska auringonpalvonta, suvunjatkamisen palvonta sekä aurinkojumala Saatanan palvonta liittyvät kaikki toisiinsa. Vapaamuurarit auttoivat tämän obeliskin siirtämisessä sekä sen vihkimisessä kun se saapui New York Cityyn. Vapaamuurarit ovat pystyttäneet suuria obeliskeja New Yorkiin, Washington D.C:hen, Pariisiin, Vatikaaniin, Lontooseen ja Berliiniin.

Joka aamu kun USA:n presidentti herää, hän voi katsoa ulos ikkunasta, nähdä tämän vapaamuurareiden obeliskin ja muistaa kuka hallitsee Amerikkaa. Jos Yhdysvallat palaisi koskaan palvelemaan Jumalaa, tämä monumentti olisi sellainen joka olisi hyvä tuhota.

Euroopan Illuminati, Englannin Itä-Intian kauppakomppanian kautta, hallitsi oopium-kauppaa 1700- ja 1800-luvulla. Ihmiset joilla on yhteydet tähän kauppakomppaniaan loivat Fabian Societyn. Tämä Illuminati, jolla oli jo päämaja Lontoossa 1800-luvulla, salli John Jacob Astorin aloittaa oopiumin salakuljetus vuoden 1815 tienoilla. Sen lisäksi että Astorin laivat kuljettivat elohopeaa, lyijyä ja rautaa Pohjois-Euroopasta Gibraltarin salmen läpi, hänen laivoihinsa lastattiin oopiumia Smyrnassa, Turkissa. Tämä oopiumi myytiin sitten Kiinaan. Tämä Onassiksen perhe oli eräs kolmesta tärkeimmästä kauppiasperheestä Smyrnassa. Ja Socrates Onassin johti vuoteen 1922 asti pankkitoimintaa (tai rahanpesua) kotoaan käsin. Olisiko Socrateen isä voinut olla osa salaista Illuminaatin oopium-yhteyttä joka oli alkanut vuoden 1815 tienoilla Astorin perheen myötä Smyrnassa, Turkissa? Me tiedämme varmasti että hänellä oli mahtavia brittiläisiä, italialaisia ja turkkilaisia ystäviä ennenkuin hänet pidätettiin vuonna 1922, ja että nämä ystävät pelastivat hänet saamasta kuolemantuomiota. Vuosien 1925-1926 paikkeilla, hänen poikansa Aristotle Onassis, joka oli Smyrnasta, Turkista, alkoi salakuljettaa oopiumia Turkista Argentiinaan, väittäen kuljettavansa tupakkaa.

Tämä Italian Grand Orient, juutalaisen vapaamuurarin Emmannuele Carassin toimesta, perusti kaksi salaista looshia Salonikiin, Turkkiin, 1900-luvun alussa. Kieltä jota juutalaiset tällä alueella puhuivat, on usein virheellisesti kuvattu termillä "raaka-espanja". Itse asiassa, tämä kieli on latino, juutalais-espanjalainen kieli jota puhuttiin Konstantinopolissa ja Smyrnassa. Läntistä ladinoa puhuttiin Salonikissa, Bosniassa ja Serbiassa. Vapaamuurari-juutalaiset jotka puhuivat latinoa olivat osa tätä vapaamuurarien suunnitelmaa käynnistää Ensimmäinen maailmansota. Lukuisia korkea-arvoisia vapaamuurareita informoitiin etukäteen Arkkiherttuan murhasta. Jokainen ajattelemaan kykenevä henkilö tiesi millaiset seuraukset tästä salamurhasta olisi.

Saloniki oli aikoinaan Euroopan juutalaisin keupunki -- asukkaista 70% oli juutalaisia. Saloniki oli Nuorten turkkilaisten liikkeen päämaja; liike käynnistyi vuonna 1900. Tämä Grand Orient, sufilaisten johto sekä Illuminati tekivät yhteistyötä johtaessaan Nuorten turkkilaisten liikettä. Vuonna 1909, johtajat 45 vapaamuurarilooshista tapasivat Konstantinopolissa (Istanbul) ja loivat Grand Orient Ottomanin, ja Mahmoud Orphi Pashasta tehtiin suurmestari. Kaksi Salonikin looshia oli edelleen yhteydessä Italian Grand Orientiin, ja Veritas Lodge säilyi Ranskan Grand Orientin alaisuudessa.

Eräs tutkija kertoi minulle että Onassiksen perhe on lähtöisin eräästä juutalaisesta perheestä. Minulla ei ole ollut mahdollisuutta vahvistaa tai kumota tätä, mutta varmasti tämä Onassiksen perhe teki töitä mahtavien juutalaisten kanssa 1900-luvulla, ja kun Onassis halusi salata sen että hän syntyi Smyrnassa, Turkissa, hän kertoi ihmisille syntyneensä Salonikissa.

Monilla Iluminaatin johtohenkilöillä on arabialaiset salanimet, kuten "Aukashema" -- salanimi antikristukselle, joka juontaa juurensa antiikista.

Yhteenveto on se, että Turkilla on ollut suuri rooli Illuminatissa. Sufien johtajat ovat usein asuneet Turkissa. Selim Sarper, Turkin pysyvä YK-edustaja on 33. asteen vapaamuurari. Tyanan Apollonius oli eräs vääristä kristuksista joka nousi Turkin alueella Jeesuksen aikaan. Benjamin Creme ja muut uusaikalaiset mainostavat Apolloniusta väittäen hänen olleen aito Kristus. Myös Simon Maagikko oli Saatanan esiin nostama Jeesuksen aikaan. Saatana antoi sellaisen suuren vallan että hänelle pystytettiin patsas Roomaan. Justinius Marttyyri merkitsi muistiin että Simon Maagikko käynnisti kaikki tämän jälkeen esiin nousseet kristilliset harhaopit.

Uusimmat kommentit

03.12 | 11:10

Hei, Risto. Tämä on Hengellinen kotikirjasto, ei Mairen kotisivu. ...

03.12 | 04:10

En ole aikoihin kuullut mitään näin upeita.Syvät,kaun...

26.11 | 22:13

Aivan upeita ja koskettavaa musiikkia.Vierailit,säestit ja lauloit Varapäree...

03.11 | 15:39

Tässä kansiossa, Markon kuvia-ensimmäinen ylläpitäjä. Myös ...