Voit jättää rukouspyyntösi ja huolesi tähän Vieraskirjaan.Rukoilemme niiden jokaisen puolesta. Voit myös jättää kiitosaiheen,tai jotain muuta mitä tarpeesi koskee.

Kirjoittaja uskonsisar, 11. syys, 2013

kiitos herra on kuuleva rukoukset tänäänkin jätän kaiken jotka sydämmelläni on surut murheet ja ilot. siunausta kaikkille taivaan isän huomaan.

Kirjoittaja uskonsisar, 11. syys, 2013

kiitos herra on kujavascript:__doPostBack('ctlGuestbook1$GuestbookAddEntryNew0$btnAddEntry$lb','')uleva rukoukset jätän kaiken jotka ovat sydämmelläni tiedän herra kantaa kanssani murheet ja ilot. siunausta kaikille.

Kirjoittaja uskonsisar, 10. syys, 2013

taivaanisä on lapsen mukana siellä leikkauksessa ja enkelit vierellä. oikein paljon siunausta uskova sisar ja myös perheelllesi.

Kirjoittaja uskonsisar, 10. syys, 2013

rukoilen tämän asian puolesta ja jätän lukiollekin tämän rukous pyynnön meidän perhe asian saisi hyvän loppu tuloksen olen ensi kuussa sairaalaan hoitaa tätä asiaa. siunausta kaikille

Kirjoittaja Hanna, 8. syys, 2013

Veljeni perheessä eroltilanne. Monta vaikeaa asiaa. Jeesus auta: anna anteeksiantoa ja eheytä avioliitto. Muistakaa myös minua ja äitiäni Herran edessä tämän asian suhteen. Kiitos Jeesus!

Sähköposti:

@luukku.com

tasku2

Kirjoittaja uskova sisar, 8. syys, 2013

rukouspyyntö pienen tytön puolesta tyttö on 1 1/2 vuotias ja huomenna on menossa sydänleikkaukseen herra siunaa pientä vauvaa

Kirjoittaja tamara, 6. syys, 2013

rukouspyyntö 1.5 vuotiaan tytön puolesta, joka on joutumassa suureen sydän leikkaukseen.

Kirjoittaja uskonsisar, 3. syys, 2013

jätän pyynnön olemme hoitaneet asiaa lääkereitten kanssa jotta saisimme perheen tiedän herra ainoastaan on voimallinen tähän asiaan vaikuttamaan olemme hartaasti rukoilleet tätä nyt jätän sisaret tämän rukous pyynnön....

Kirjoittaja Helena, 29. elo, 2013

Pyydän esirukousta lasteni puolesta,että pelastuisivat ja itselleni uskovaa puolisoa

Sähköposti:

@windowslive.com

sateroth

Kirjoittaja Henna Makkonen, 18. elo, 2013

Voisitteko muistaa rukouksin erästä Downin syndrooman omaavaa naista, jota minun mummo hoiti silloin kun tämä Down-nainen oli pieni? Näin Down-naista vammaiskulttuuripäivillä eli Parafestissä perjantaina. Rukoillaan tuon naisen puolesta, että hänen elämä olisi onnellista, turvallista, ettei häntä kiusattaisi, väheksyttäisi yms vamman takia eikä kukaan käyttäs hänen vammaisuutta hyväkseen väärällä tavalla. Rukoillaan viisautta ja Jumalan mielen mukaista tahtoa ja tekemistä kaikille hänen ohjaajilleen, avustajilleen, hoitajilleen, lääkäreilleen yms että hänen asiat hoituu parhain päin kaikessa. Rukoillaan siunausta hänen elämään ja rukoillaan että hänelle tulisi lisää esirukoilijoita ja joku uskovainen saisi sydämelleen muistaa häntä joka päivä. Ja että joku kertoisi myös tuolle naiselle turvallisesta ja rakastavasta Jumalasta ja Jeesuksesta. Kiitos muistamisesta.

Sähköposti:

corgipupunen

@gmail.com

Kirjoittaja uskonsisar, 16. elo, 2013

jätän pyynön herra tietää rukoukseni jätän kaiken sydämmeni hyvät asiat ja huoleni aamen

Kirjoittaja uskonsisar, 13. elo, 2013

jätän rukous pyynnön... olemme pikään halunnut perheen ja herra on ainut joka voi vaikuttaa tähän asiaan. ja voimia jaksaa päivittäisiä arjen asioita. kiitos herralle kaikesta kiitos että kuulet rukoukset.. AAMEN

Kirjoittaja eila, 13. elo, 2013

Rukouspyyntöni: Veljeni Esko sairastaa pahaa kaulasyöpää,saa stytostaatti ja sädehoitoa,Jeesus,ole Korkeimpana Ylilâäkärinä hoidoissa,paranna syöpäsolut,kiitos Jeesus kallis!! Pelasta Esko,ota omaksesi,anna uskon lahja,vedå puoleesi armollasi!! Vapauta alkoholin kahleista!
Siskoni sairastaa myös vakavasti, anna hänelle voimia kulkea Taivaan Isän viitoittamaa tietä kaiken kivun ja tuskan keskelläkin!! Kosketa, paranna!!
Itselläni on tosi rankka,aivan jatkuva päänsärky, eikä mikään auta, Jeesus anna ylhäältä apusi, kiitos että voin luottaa siihen!!

Sähköposti:

@oyk.fi

eila.sormunen

Kirjoittaja huijattu, 9. elo, 2013

Minulle tapahtui eräs hyvin outo juttu. Epäilen, että eräs minun tuttu on ollut minulle eräässä asiassa epärehellinen ja huijannut minua. Voitko muistaa rukouksin sitä, että asia selviää ja että jos hän on huijannut, hän kokisi asiasta huonoa omatuntoa ja ottaisi minuun yhteyttä ja pyytäisi anteeksi. Mutta jos ei ole huijannut, niin ottaisi minuun siltikin yhteyttä ja kertoisi mikä tilanne on oikeasti. Rukoillaan asian selviämisen puolesta ja rukoillaan, että tuo ihminen ketä tarkoitan, tulisi uskoon ja kohtaisi Jeesuksen.

Kirjoittaja uskoinsisar, 5. elo, 2013

rukoilkaa voimia ja herra tietää että sydämmestäni toivon saavani perheen ja tiedän vain herra voi vaikuttaa ja antaa voimia meille isän nimeen aamen.

Uusimmat kommentit

03.12 | 11:10

Hei, Risto. Tämä on Hengellinen kotikirjasto, ei Mairen kotisivu. ...

03.12 | 04:10

En ole aikoihin kuullut mitään näin upeita.Syvät,kaun...

26.11 | 22:13

Aivan upeita ja koskettavaa musiikkia.Vierailit,säestit ja lauloit Varapäree...

03.11 | 15:39

Tässä kansiossa, Markon kuvia-ensimmäinen ylläpitäjä. Myös ...