Perussivu

Charles Russel

 Luku 11a -- Russell

Osa 1: Kuinka etsintä alkoi

Tämä kirjailija alkoi tutkia Charles T. Russellia vuonna 1980. Charles Taze Russell, nimeltään Pastori Russell, käynnisti Vartiotorni-seuran (WT Society), ja sen mitä nyt kutsutaan nimellä Jehovan todistajat. Lopulta, minun tutkimukseni johtaisivat minut tutkimaan lukuisten tuomioistuinten pöytäkirjoja Pennsylvaniassa ja New Yorkissa. Se tarkoittaisi soittamista historiantutkijoille useissa osavaltioissa ja siihen sisältyisi jokaisen mahdollisen dokumentin läpikäyminen koskien Vartiotorni-seuraa. Siihen sisältyisi ihmisten haastattelemista joilla on yhteyksiä vapaamuurareihin. Tehdäkseni pitkästä tarinasta lyhyen, tämä tutkimus kattoi useita vuosia ja oli hyvin tiivis. Se mitä löytyi oli hyvin shokeeraavaa.

Se oli tämän kirjailijan alulle panema tutkimus koskien Charles Taze Russellia joka lopulta kasvoi koko Illuminati-organisaation tutkimiseksi. Jotkin yksityiskohdat jotka nousivat esiin tästä tutkimuksesta olivat seuraavanlaisia:

 • Charles Taze Russellin perheellä oli yhteyksiä Lafayetteen joka oli ilman epäilystä osa Illuminatia.
 • Charles Taze Russell sai valtavaa taloudellista tukea organisaatiolleen vuosien ajan.
 • Russellin organisaatio sai tukea kansainvälisiltä pankkiireilta vapaamuurarien ja B'nai B'rithin kautta.
 • Charles Taze Russell työskenteli mantavien sionistien kanssa jotka olivat olleet aktiivinen osa maailmanjärjestystä.
 • Charles Taze Russell oli Rothschildien ystävä.
 • Charles Taze Russell oli ensimmäinen sionisti Amerikassa, ja Rothschildit olivat varhaisia sionismin markkinoijia.
 • Charles Taze Russell oli vapaamuurari sekä syvästi sekaantunut okkultismiin, mukaanlukien parantavat pyyhkeet, maaginen siivellinen aurinko-kiekko, eenokilainen magia, pyramidi-oppi, ruusuristiläisyys, sekä muut okkultistiset aktiviteetit.
 • Charles Taze Russellilla oli kätketty luonteenpiirre, mukaanlukien hänen vaimonsa syytökset että hän oli pedofiili. Asiakirjat todistavat että hän omisti salaa hopea- ja kultakaivoksia, paljon kiinteistöjä, ja hänellä oli päämajassaan kultakätköjä.
 • C.T. Russell & hänen organisaationsa olivat yhteydessä saatanalliseen eliittiin monella tavalla.

Vuonna 1990, tämä kirjailija julkaisi kirjan The Watchtower & the Masons, joka on eräänlainen esittely informaatiosta jonka minä olin löytänyt. Tämä informaatio oli sen verran järkyttävää että kymmenet jehovantodistajat lähtivät Vartiotorni-seurasta luettuaan tämän kirjan.

Tämä kirja, The Watchtower & the Masons, oli ainoastaan "pisara vesilasissa"; ainoastaan pieni osa siitä mitä minä olin löytänyt, ja ainoastaan pieni osa siitä mitä olisi tarvetta kertoa. Oli selvää tälle kirjailijalle että C.T. Russellin perhe ei ollut tavallinen perhe. Vaikka Russellin perheen C.T. Russellin haara oli tehnyt erinomaista työtä peittääkseen jälkensä, oli selvää että heillä oli yhteydet Illuminatiin. Tämä kirjailija tietää ainoastaan että heillä oli yhteydet; varsinaisia sukupolviin liittyviä yhteyksiä ei ole vielä jäljitetty, vaikkakin tämä kirjailija on tutkinut C.T. Russellin sukupuuta löytääkseen hänen esivanhempansa. Asiakirjat osoittavat että Russellin perhe oli Saksan juutalaisia jotka muuttivat Skotlantiin, sieltä Pohjois-Irlantiin ja lopulta Pennsylvaniaan.

Kun tämä kirjailija kykeni pyytämään selvitystä ryhmältä Illuminaatin kynsistä irti päässeitä henkilöitä, he paljastivat että Russellin perhe oli eräs Kolmestatoista perheestä. Tämä kirjailija ei ollut kertonut heille siitä miten paljon hän oli tutkinut tätä perhettä, joten oli hyvin emotionaalinen hetki täle kirjailijalle saada usealta sisäpiiriin kuuluneelta vahvistus omille johtopäätöksilleen. Ennen tätä, muut sisäpiirin jäsenet olivat vuotaneet tietoa joka oli yhtäpitävää näiden sisäpiirin entisten jäsenten kertomusten kanssa. Koska omistan yksityiskohtaisen ymmärtämyksen C.T. Russellista, Vartiotorni-seurasta, sekä Illuminaatista, oli helppo sulattaa uutta informaatiota sitä mukaa kun sitä tuli tämän kirjailijan elämään.

Osa 2: Ilmiselviä illuminaatti-Russelleita

Vuonna 1986, Antony Suttonilta tuli loistava kirja Skull & Bonesista. Ihmiset joilla oli sisäpiirin tietoa lähettivät suuria määriä asiakirjoja useille tutkijoille. Antony Sutton oli tarpeeksi rohkea ja älykäs niin että hän kykeni muovaamaan tästä informaatiosta kirjan. Skull & Bonesin oli organisoinut kenraali William Huntington Russell sekä Alphonso Taft vuonna 1833, ja sen viralliseksi nimeksi tuli Russell Trust vuonna 1856.

Myös tämä kirjailija on kerännyt useiden kansioiden verran tietoa Skull & Bonesista. Sen alkuperäinen nimi oli Society of Brothers in Unity. Illuminati loi viisi veljeskuntaa Yaleen: 1) Skull & Bones; 2) Scroll & Key; 3) Book & Snake; 4) Wolf's Head; 5) Berzellus. Princetoniin, he loivat Ivy Clubin ja Cottage Clubin. Harvardiin, he loivat Porcelainin, joka tunnetaan myös nimellä Porc tai Pig Club. Oxfordiin, Illuminati loi Groupin ja myöhemmin Rhodes Scholars käynnistyi Englannissa. Ihmiset ovat aina ihmetelleet että miksi tietyt Ivy Leaguen kouluista valmistuneet saavat erityistä kohtelua. Tässä on vastaus. Näitä veljeskuntia perustettiin myös Phillips Academyyn ja Andoveriin vuoden 1870 jälkeen.

Näiden Illuminaatin veljeskuntien rituaalit, historia & vaikutusvalta on liian laaja aihe jotta siitä voitaisiin kertoa tässä kirjassa. Skull & Bonesin jäsenet tulevat eliitti-perheistä ja heillä on äärettömän suuri valta Yhdysvalloissa.

Tämä Russell Trust loi myöhemmin Wackenhut-nimisen vartiointi-firman joka on Illuminaatin yksityisarmeija jotka vartioivat avain-laitoksia kuten lentävien lautasten tukikohtia.

William Huntington Russell (1809-1895) on merkittävä henkilö. Hän on pastori Nodian Russellin jälkeläinen joka pastori James Pierpontin kanssa perusti Yalen. Tämä Collinsin illuminaatti-perhe sekä Unitaari-Kirkko olivat myös mukana Yalen Yliopiston luomisessa. Pastori James Pierpontin jälkeläisistä tuli vapaamuurareita, Skull & Bonesin jäseniä, ja he avioituivat verilinjoihin joilla on yhteyksiä Prinsessa Dianaan. Hänen tytärensä avioitui illuminaatti/pankkiiri John Pierpont Morganin isän kanssa.

Sillä välin pastori Nodiah Russellin, sekä muiden perustajien jälkeläisistä tuli orjien ja oopiumin kuljettajia kuten myös merirosvoja. Kaikkein merkittävin hänen jälkeläisistään oli William Huntington Russell, Order of Skull & Bonesin perustaja. Tämän perheen omistaman yhtiön, nimeltään Russell & Company logossa on pääkallon ja sääriluiden kuva. Eräs yhtiön tärkeimmistä osakkaista oli Warren Delano Junior, joka oli Franklin Delano Rooseveltin isoisä, sekä Russell & Companyn harjoittaman oopiumkaupan pomo.

Taftin perhe on ollut tärkeä verilinja Skull & Bonesissa. George Bush on sukua sekä Taftin perheelle että merovingialaisille. Presidentti Bill Clinton on myös sukua Taftin perheelle sekä kenties myös Rockefellerin perheelle. Eräs johtava sukututkija Englannissa on sanonut että Bill Clintonin suonissa virtaa paljon merovingialaista verta.

Russellin ja Taftin perhe ovat läheistä sukua keskenään. Nämä perheet ovat esittäneet roolia sekä Jehovan todistajien että mormonien parissa. Tämä kirjailija on tehnyt töitä useiden ihmisten kanssa jotka olivat osallistuneet Illuminaatin saatanallisiin rituaaleihin joita Jehovan todistajien ja LDS-kirkon johtajat suorittivat.

Tutkija, kuten tämä kirjailija ei voi olla törmäämättä Russellin perheeseen tutkiessaan eliittiä joka hallitsee maailmaa. Seuraavassa on joitakin maailmanjärjestyksen eliitin jäseniä jotka ovat Russelleita. Osalla Russelleita on arvonimi "Bedfordin Herttua". Ordo W. Russell palveli Lord Palmerstoni viranomaisena vuosina 1850-1852. Hän palveli Ison Britannian Vatikaanin epävirallisena suurlähettiläänä vuosina 1857-1870. Hänen poikansa Baron Ampthill oli englantilaisten vapaamuurarien suurmestari vuosina 1908-1935. Hän liittyi Order of St. John of Jerusalemiin, joka on Maltan Ritarien englantilainen vastine, ja hän palveli tämän looshin suurmestarina, joka muodostettiin Englannin Pankissa. Hänet nimitettiin Intian vapaamuurarien päälliköksi. Ordo W. Russellin poika myös palveli joissakin korkeissa poliittisissa asemissa.

Tämä Bedfordin Herttua lähetti poikansa Lord Rudolf Russellin Gordonstouniin, Skotlantiin, eliitti-kouluun jota Prinssi Charles myös kävi. Tämä koulu on väkivaltainen ympäristö pojille. Lord Russell sanoi etästä koulusta: "Minä muistan vain kauhun." Prinssi Charles seurusteli Georgina Russellin, Britannian Espanjan suurlähettilään tyttären kanssa. Hänen oli tarkoitus mennä kalastus-retkellä Prinssi Charlesin kanssa Skotlannissa, mutta hän kyllästyi pian tähän prinssiin ja lähti pois kesken kalastusretken.

RUSSELLEITA JOILLA ON YHTEYKSIÄ RYHMIIN JOILLA ON YHTEYKSIÄ ILLUMINATIIN

 • Alys Russell -- Ex-eccentric Quaker, wife of Bertrand and also a Fabian Socialist
 • Bertrand Russell -- Famous Fabian socialist, and One-Worlder, member of the Committee of 300. Some people have expressed their opinion that Bertrand Russell was one of the most evil men in modern history. Bertrand Russell was well connected with many of the British elite, & men like John Maynard Keynes. Eleanor Roosevelt was an associate. At the Coefficent Club, Bertrand & H.G. Wells articulated their N.W.O. plans to elitists. An autobiography & other books cover his life saving me the job.
 • Charles Edward Russell -- Jewish Socialist who worked for N.Y. Life controlled by J.P. Morgan, and also for N.Y. Tribune and Herald.
 • James E. Russell -- Columbia University professor who introduced Wundt's Hegelian philosophy to his students at Columbia.
 • Lord John Russell -- Committee of 300
 • Rev. Matthew Russell (1834-1912) -- Jesuit writer.
 • Samuel Russell -- Represented Baring Brothers. Helped open up the Port of Shanghai for the International Financiers.
 • Thomas Russell (1767-1803) -- A revolutionist of the Illuminati-stream of Revolution.
 • Thomas W. Russell, Jr. -- Member CFR, Chairman & CEO of American Brake Shoe Company.

RUSSELLEITA JOTKA PERUSTIVAT VELJESKUNTIA

 • William Huntington Russell -- Founder of Illuminati Skull & Bones Order.
 • John Russell -- Founder of fraternity of Daughters of Isabella (DOI) in May, 1897 in New Haven, Conn.

RUSSELLEITA JOILLA ON YHTEYKSIÄ VELJESKUNTIIN

 • Charles Taze Russell -- Knights Templar Mason of York Rite, in Allegheny, PA, and founder of the WT Society.
 • Harvey D. Russell -- KT Mason leader of Pittsburgh, PA, Beaver Valley Lodge No. 84
 • John Russell -- Pastor C.T. Russell's step-mother was executor of John's will. John's mother was the one chosen to dance with famous Mason and Illuminatus Lafayette when he was in Philadelphia.
 • William H. russell -- Mason and part owner of the Pony Express, which was a firm made up mainly of Masons.
 • George William Russell (1869-1935) -- Leading member of the Dublin Theosophist lodge, wrote articles for the Theosophic periodical The Irish Theosophist. Initiated into the Lodge of Isis (with its sexual rites). The keynote of his work is from the Bhagavad Gita. George was a member of the Golden Dawn, and a good friend of Golden Dawn leader William Butler Yeats who wrote some of the Golden Dawn's Satanic Masonic Rituals.
 • James Russell -- President of the Royal Society of Edinburgh which was associated with esoteric groups like the Masons.
 • Archibald D. Russell (1811-1871) -- A Presbyterian Mason who graduated from the University of Edinburgh, Scotland. He studied at the University of Bonn, Germany and was active in setting up various organizations in the United States. He was a member of the Holland Lodge No.8, NYC, which had been the Masonic lodge that John Jacob Astor I was active in.
 • Benjamin Russell (1761-1845) -- Mason and early American journalist. He was a member of the St. John's lodge responsible for the Boston Tea Party. He was the publisher of government documents for the early American U.S. government.
 • Charles H. Russell -- Governor of Nevada, 1950-1958, 32 deg. Mason, Shriner & Knights Templar.
 • J. Stuart Russell -- Mason, newspaper editor & deputy chairman of the Federal Reserve Bank in Chicago.
 • Lee M. Russell (1875-1943) -- Mason and Lt. Governor of Mississippi 1916-1920.
 • Louis A. Russell (1854-1925) -- Mason, organist for South Park Presbyterian Church, Newark, NJ.
 • Richard B. Russell (1861-1938) -- Mason, judge, editor & business exec.
 • Richard B. Russell, Jr. -- Mason and Governor of Georgia, 1931-1933 and Senator from Georgia since 1933.

RUSSELLEITA JOILLA OLI YHTEYKSIÄ IBSA:AAN, NYKYÄÄN JEHOVAN TODISTAJAT

 • Charles Taze Russell, Sr. -- Pastor Russell's uncle, broker and real estate agent.
 • Moses F. Russell -- Postmaster of Saltillo, Hopkins County, TX, near where Hayden Cooper Covington's parents moved.
 • Brother Russell -- An early elder of the Belfast, Ireland IBSA congregation.

RUSSELLEITA JOILLA ON JONKINLAISET SIDOKSET MORMONEIHIN

 • Elder Isaac Russell -- A prominent early Mormon missionary to Great Britain in 1837.
 • Captain Joseph H Russell -- Original investor in stock in the Mormon Deseret Manufacturing Company which was intended to be an umbrella company for many early Mormon enterprises.

MUITA MIELENKIINTOISIA RUSSELLEITA

 • Baron Charles Russell (1832-1900) -- Solicitor (lawyer) in Ulster & advocate for Ireland.
 • Jerome Russell -- A Greyfriar, burned in 1539 for heresy with John Kennedy in Glasgow, Scotland.
 • Philemon R. Russell -- Editor of the Christian Herald & Journal, in the Mar. 19, 1840 issue he stressed 2,520 years in prophecy, which was an idea C.T. Russell would later pick up and promote.
 • William Howard Russell -- The very first war correspondent for London's The Times newspaper in 1854. The London Times has been part of the World Order, that William was the first of his kind is quite significant.

Osa 3: Verilinjat

Verilinjat voivat merkitä valtaa (kuten kuninkaalliset verilinjat); ne voivat merkitä voimaa (satanismissa okkultistinen viisaus ja voima periytyvät seuraavalle sukupolvelle); ne voivat merkitä samanhenkisyyttä (maailmankuva opitaan suuressa määrin vanhemmilta, samankaltaiset fyysiset aivot periytyvät geneettisesti, esimerkiksi identtiset kaksoset jotka on erotettu toisistaan syntymän hetkellä ja jotka löytävät toisensa aikuisina huomaavat että heillä on yllättäviä yhtäläisyyksiä käyttäytymisessään). Lisäksi, näin kerrotaan, kuninkaallisuus on menneeseen maailmaan kuuluva asia kuten myös aristokratia.

Tutkittuani valtaeliittiä tuhansien tuntien ajan yksi asia on aivan selvä -- tämä valta asustaa verilinjoissa jotka siirtävät auktoriteetin, okkultistisen vallan sekä tiedon; kuten myös yhtäläisen maailmankuvan sukupolvelta toiselle. Verilinjat eivät ole lakanneet olemasta tärkeitä.

Kun tarkkanäköinen havainnoitsija alkaa ymmärtää että oligarkia hallitsee maailmaa, silloin on olemassa hännystelijöitä akatemiassa kertomassa meille että meidän ei pitäisi olla yllättyneitä. Robert Michels teki johtopäätöksen että elitismi on luonnollinen asia yhteiskuntaa, sillä yhteiskunta tarvitsee organisaatioita/organisointia ja kaikki organisaatiot ovat oligarkioita, jopa sosialistiset yhteiskunnat. [Robert Michels, "Political Parties: A Sosiological Study of the Oligarchical Tendencies of Modern Democracy", New York Free Press, 1962, s. 70] Se onko eliitti välttämätön on kiistanalainen kysymys (eliitti on itse asiassa yhteiskunnan tuottamaton parasiitti), mutta tästä asiasta ei todennäköisesti tulla keskustelemaan, sillä eliitin media on tehnyt meistä lampaita. USA:n perustaja-isät kuitenkin keskustelivat tästä asiasta; he jotka loivat järjestelmän joka ulkoiselta olemukseltaan muistutti vaihtoehtoa oligarkialle tai demokratialle; perustamalla tasavallan. Vaikka on olemassa yhteisöjä, jopa jossain määrin moderneja, ilman oligarkioita, mikä osoittaa että yhteisö voi toimia ilman itse itsensä kuolemattomaksi tekevää valtaeliittiä, nämä yhteisöt eivät ola maailman hallinnassa.

Tämä valtaeliitti joka hallitsee maailmaa ei ole hyväntahtoinen, viisas ryhmä, jollaiseksi he ovat aivopesseet osan massasta näkemään itsensä. Tämän kirjan on tarkoitus paljastaa nämä verilinjat jotka ovat barbaarisesti ylläpitäneet parasiittista valtaansa.

Eräs asia jonka Illuminati on tehnyt on istuttaa apatiaa ihmisten keskuuteen jotta he eivät vastustaisi heidän ilkeyksiään. [Erilaiset maailmanlopun ennustukset joita viljellään yleisesti evankelisten protestanttiset keskuudessa, ja jotka eivät yleensä toteudu, luovat apatiaa. Suom. huom.] Eräs entisen mormonin lähettämä kirje sanoo sen paremmin kuin mitä minä osaisin sanoa:

"On monia syitä miksi nämä ihmiset [mormonit] eivät tule esiin vaikka he tietävät korruptiosta mormonikirkossa. Eräs syy on heidän uskomuksensa mormonien kirjoituksiin jotka he yhdistävät tähän Mormoni-kirkkoon. Tämä johto on riistänyt itselleen vallan ja auktoriteetin näiden kirjoitusten yli. Täten, mormonikirkon jäsenet ajattelevat että Jumala odottaa heidän tukevan harhaanjohdettuja johtajiaan. Tämä on paljolti samanlaista järkeilyä kuin mitä monet amerikkalaiset ajattelevat meidän hallituksestamme. He tietävät kaiken korruptiosta, mutta järkeilevät että on epäisänmaallista puhua hallitusta vastaan, tai kiittämätöntä valittaa samalla kun he nauttivat keinotekoisesta vauraudesta."

On mielenkiintoista että tämä entinen mormoni ymmärtää että tavallisen ihmisen reagointi-prosessi on sama; on kyseessä sitten mormonien tai USA:n johto; koska, kuten me tulemme osoittamaan, ne molemmat ovat sukua toisilleen.

Osa 4: Presidentti Bill Clinton

George Bush oli Skull & Bonesin jäsen. Bush oli CIA:n johtaja, sekä johti kahta salaista yksikköä, nimeltään Special Situation Group (SSG), sekä Crisis Pre-Planning Group (CPPG), jotka olivat peite-operaatioita jotka ovat tehneet monia laittomia & ilkeitä asioita kansallisen turvallisuuden kaavun alla. George Bush on myös Kolmannentoista illuminaatti-perheen jälkeläinen -- perhe jolla on sidoksia Englannin kuninkaallisiin sekä Merovingialaisiin. Tämä mies joka äskettäin päihitti Presidentti Bushin presidenttikilvassa, William Jefferson Blythe Clinton, on joidenkin Russellien jälkeläinen, ja hänellä sanotaan olevan suonissaan enemmän brittiläistä kuninkaallista verta kuin yhdelläkään toisella USA:n presidentillä; kuten että hän on myös Daanin heimon jälkeläinen.

Kuten on mainittu, Russellit ovat vastuussa Skull & Bonesin, Pilgrim Societyn, Watchtower Bible & Tract Societyn, sekä vapaamuurarien Daughters of Isabellan (DOI) käynnistämisestä. Archibald D. Russell (1811-1871), eräs vapaamuurari Skotlannista, perusti muita organisaatioita. [Skotlanti on esittänyt avainroolia Illuminaatissa. Eräs esimerkki tuhansien joukosta on Marriner S. Eccles -- Keskuspankin johtokunnan jäsen sekä Rooseveltin tukija joka on rikkaan Ecclesin mormoni/illuminaatti-perheen jäsen joka tuli Skotlannista.] Russellit esittivät avainroolia oopiumkaupassa 1800-luvun alussa sekä varhaisessa mormonismissa.

Tämä Taftin perhe (joka on myös sukua George Bushille) sekä Harrimanin perhe ovat kaksi perhettä joilla on läheiset yhteydet Skull & Bonesiin. Tämä Harrimanin perhe on myös hyvin merkittävä presidentti Bill Clintonin elämässä. Averell Harriman oli George Bushin yhtiön pääjohtaja. Averell Harrimanin vaimo oli Pamela, joka on esittänyt äärimmäisen tärkeää osaa Bill Clintonin elämässä. Pamela Harriman keräsi enemmän rahaa Demokraattiselle puolueelle kuin kukaan toinen yksittäinen henkilö. Hän loi poliittisen toiminta-komitean jolla oli lempinimi PAM-PAL. Kun Bill Clinton hävisi kilpailun kuvernöörin paikasta, Pamela teki Clintonista PAM-PAL:in johtajan.

Vuonna 1979, neljä vuotta ennenkuin Sutton julkaisi kirjan Skull & Bonesista, Darwin Paynen kirja Initiative in Energy paljasti kuinka Solomon R. Dresser (33. asteen vapaamuurari sekä B'nai B'rithin jäsen) salli Harriman & Brothersin vallata hänen Dresser Industries -nimisen yhtiönsä. 28. joulukuuta, jolloin neljä Skull & Bonesin jäsentä tapasi, he luovuttivat Dresser Industriesin hallinnan toverilleen Neil Mallonille Mallonin illuminaatti-perheestä. Tämä Mallonin perhe on ollut Taftin perheen ystävä-perhe. Tämä Harrimanin perhe, Bushin perhe, Hammerin perhe ja CIA (joka käytti Dresser Industriesia julkisivunaan) kietoutuvat kaikki yhteen Dresser Industriesin historiassa. Vuorostaan, Averell Harriman sekä Armand Hammer, molemmat illuminaatteja, olivat kaksi suurinta kapitalistia jotka solmivat kauppoja Stalinin Venäjän kanssa. Armand Hammerin isä oli Leninin hyvä ystävä. Otto Hammer johti Dresser Industriesin kuuluisaa Turbidrill-osastoa. Vuonna 1958, Tom Slick, Dresser Industriesin johtaja, vieraili Neuvostoliitossa. Sekä Hammerilla että Harrimanilla on yhteyksiä Illuminaatin mielenhallinnan uhreihin. Yhteydet Russellin & Taftin perheiden, Skull & Bonesin, sekä Kiinan/Venäjän välillä ovat hämmästyttäviä. Lisää tähän CIA ja/tai Dresser Industries, ja se menee entistä villimmäksi.

USA:n politiikka 1990-luvulla on keskittynyt Bushin perheen ympärille, kuten myös Bill & Hillary Clintonin ympärille, jotka ovat yksinkertaisesti saman kolikon eri puoliskoja. Molemmat auttoivat Punaista Kiinaa, ja molemmilla on yhteydet Harrimanin perheeseen.

Kun Bill Clinton oli lukiossa, hän kätteli presidentti John F. Kennedyä. Seremoniamestari paikassa jossa JFK ja Clinton tapasivat oli Winthrop Rockefeller, joka oli siihen aikaan New Yorkin kuvernööri. Huhutaan että Winthrop on Bill Clintonin isä. Tilaisuudessa kuvatussa filmissä, jota media on äskettäin näyttänyt, he ovat editoineet Winthrop Rockefellerin pois. [Miksi sinä luulet että he ovat tehneet tämän?]

Clinton oli Rhodes-stipentiläinen ja hän kunnioitti professori Carroll Quickleytä, CFR:n aktivistia, mentorinaan. Tämä Quickley-Clinton -yhteys viittaa siihen että Clintonin ja Illuminaatin välillä on enemmänkin yhteyksiä. Quickley johti ihmisiä harhaan saamalla heidät ajattelemaan että eliitti oli englantilaismielinen, joka halusi että Britannia hallitsisi maailmaa. Sydämessään eliitti ei ole uskollinen Britannialle vaan yksin Saatanalle.

Bill Clintoniin liittyviä varoitusmerkkejä:

 • Useat entiset noidat (nyt kristittyjä) tunnistavat Clintonin varapresidentti-ehdokkaan, Al Goren, noidaksi. Al Goren kirja markkinoi useita noituuteen liittyviä teemoja kuten Mother Gaian palvonta. Senaattori Al Gore on läheisesti tehnyt töitä vuosien ajan muiden ihmisten kanssa jotka ovat illuminaatteja. Al Gore oli Armand Hammerin läheinen ystävä; tämän illuminaatti-kuriirin joka sukkuloi USA:n ja Neuvostoliiton välillä säännölisesti, ja jolla oli asuntoja molemmissa maissa. Hammer rahoitti Al Gore Junioria, sekä hänen isäänsä, Al Gore Senioria. Al Goren äiti ei synnyttänyt Al Gorea läheisessä sairaalassa, vaan ajoi 30-40 mailia jotta hän voisi synnyttää hänet Alexandriassa, paikassa jonka nimellä on okkultistinen merkitys. Al Gore, entisten satanistien mukaan, on korkealla Illuminaatin hierarkiassa ja hän tulee esittämään tärkeää roolia antikristuksen ilmestymisen lähestyessä.
 • Al Gore ja Bill Clinton nostivat kätensä Demokraattien kansallisessa kokouksessa ja julistivat että heidän hallintinsa olisi "uusi liitto".
 • Bill Clintonin veli joutui vankilaan yhteyksistä laittomaan huumekauppaan, jossa myös Bill Clinton oli mukana silloin kun hän oli Arkansasin kuvernöörinä. Suuri valtatekijä huumekaupan takana on Illuminati.
 • Bill Clintonin ylin kampanjapäällikkö on kuvattuna People's Magazine -lehdessä pentagrammi keskellä otsaa.
 • Bill Clinton kutsui koolle ensimmäisen lehdistökonferenssinsa astrologisesti sopivana täysikuun päivänä.
 • Virkaanastujais-viikolla, noidat, homoseksuaalit ja homoseksuaaliset noidat kokoontuivat Valkoiseen Taloon juhlimaan, suorittamaan rituaaleja ja muita tapahtumia varten. Presidentti kutsui nämä ihmiset. Selvästikin, ne jotka ovat julkisesti noitia tai homoseksuaaleja ovat presidentin arvostamia.

Edelleen, virkaanastujaispuheessaan, 666. sana oli "sacrifice". Lause kuului näin: "Se ei tule olemaan helppoa. Se vaatii uhrin. Mutta se voidaan tehdä, ja suoritettuna kunnolla, ilman että valittaisiin uhri uhrin itsensä takia, vaan meidän itsemme takia."

Clinton esitti satanistien käsimerkin puheensa lopussa, ja Newsweek-lehden otsikossa luki: "Uuden aikakauden presidentti ottaa vastaan viran." [25.1.1993]

Se että Clinton pitää kabinettiaan noitapiirinä ei ole kovin kaukaa haettu. Useimmilla hänen kabinettinsa jäsenillä on läheiset sidokset Illuminatiin. Tämä CFR on Illuminaatin näkyvän käsivarren ylempi taso. Pohdi Clintonia ja hänen kabinettiaan:

 • "Slick Willie" Clinton -- CFR, TC (Trilateral Commission), Bilderberger, participant in various Illuminati front organizations such as DLC, chosen to be a Rhodes Scholar. His Wife Hillary is publicly known to practice shamanism witchcfart, and secretly outranks Bill Clinton as a grande Dame within the Illuminati. She was promoted from a Mother of Darkness to Grande Dame at around age of 40. [...tiedetään julkisesti että hänen vaimonsa Hillary harjoittaa shamanismia, ja hän salaisesti on Bill Clintonia korkeammalla, "Grande Dame" -asteella Illuminaatin hierarkiassa. Hänet ylennettiin "Mother of Darkness" -tasolta "Grande Dame" -tasolle 40-vuotiaana.]
 • Lloyd Bentsen, Treasury Secretary -- Bilderberger, ex-CFR, connected to S&L scandal, henchman for the Illuminati.
 • Donna Shahala, Secretary of Health & Human Services -- CFR, TC, close friend of Hillary Clinton.
 • Les Aspin, Secretary of Defence -- CFR, Socialist Les Aspin chose for his top assistant the pro-communist Jew Morton Halperin. Halperin was also a director of ACLU, and worked loyally for Henry Kissinger at the National Security Council.
 • Warren Christopher, Secretary of State -- CFR
 • Bruce Babbitt, Secretary of the Interior -- CFR, he has been involved in various activities for the elite.
 • Robert Reich, Secretary of Labor -- A Zionist Jew (over 50% of Clinton's major appointees were Zionist Jews, strange considering Jews only make up 2% of the population).
 • Janet Reno, Attorney General -- Murderer of innocent people at Waco, TX. The people at Waco believed that they were true Jews and flew the Jewish flag at Waco, notice that Reno who is Jewish and was on the board of directors of the Jewish Illuminati Terrorist organization of the Anti-Defamation League (ADL). The ADL could not stand the idea of Christians believing that they are true Jews. Many people have told this author that Janet Reno was a male who has undergone a sex change to be a woman. If these sources are true, it would be just one more example of Clintons' liberal sexual attitude. [...murhasi viattomia ihmisiä Wacossa, Teksasissa. Nämä ihmiset Wacossa uskoivat että he olivat todellisia juutalaisia ja heillä oli Daavidin tähti liehumassa rakennuksessaan. Huomioi että Reno oli juutalainen ja että hän istui Anti-Defamation Leaguen (ADL) johtokunnassa. Tämä ADL ei voinut sietää ajatusta että kristityt uskoisivat olevansa todellisia juutalaisia. Monet ihmiset ovat kertoneet tälle kirjailijalle että Janet Reno on todellisuudessa mies joka on käynyt läpi sukupuolenvaihdosleikkauksen. Jos nämä väitteet ovat totta, se olisi vain yksi esimerkki lisää Clintonin liberaalista seksuaalisesta asenteesta.]
 • Henry Cisneros, Secretary of Housing & Urban Development -- CFR
 • Richard W. Riley, Secretary of Education -- Participant at Renaissance Weekend.

Frederico Pena oli Clintonin nimittämä henkilö liikenneministeriksi. Jos hän kohtelee tätä maata kuten hän kohteli Denveriä, ole silloin varuillasi. Pena piti käynnissä tämän uuden Denverin kansainvälisen lentokentän projektin vastoin kaikkea logiikkaa. Tässä lentoasemassa on näytteillä vapaamuurareiden asettama peruskivi. Tämä lentoasema on täynnä okkulttista taidetta, kuten demonia kuvaava patsas joka tuijottaa alas matkustajiin, sekä salainen vankila joka on rakennettu lentoaseman alle, ja joka tulee suuresti auttamaan Uutta maailmanjärjestystä mikäli "martial law" julistetaan. Tämä lentokenttä sekä monet muut hänen rahoittamistaan projekteista eivät olleet sellaisia joita yleisö olisi tarvinnut, vaan yksinkertaisesti valkoisia elefantteja jotka auttoivat tyhjentämään rikkaiden taskuja. Vuosien ajan tämä lentoasema toimi huonosti ja oli painajainen matkustajille. Nyt se toimii tärkeänä solmukohtana USA:n lentoliikenteessä. Denveristä on tarkoitus tulla tärkeä Uuden maailmanjärjestyksen kaupunki, pääkaupunki.

Useat Clintonin nimittämistä henkilöistä ovat homoseksuaaleja. Homoseksuaalisuuden ja noituuden välillä on suuri korrelaatio, kuten myös suuri korrelaatio Clintonin valitsemien "juutalaisten" ja satanismin välillä. Historiallisesti, eräät kaikkein kiihkeimmistä Kristinuskon vastustajista ovat olleet satanisteja joilla on juutalainen tausta.

CLINTON -- SISÄPIIRIN PELAAJA

Kuinka ihmisiä kontrolloidaan? Keinoja ovat kiristys, tappouhkaukset, ahneus, kunnia ja ylpeys, ohjelmointi, implantit, sekä tuhat ja yksi muuta tapaa.

Joku saattaa kysyä minulta: "Kuinka Presidentti Clintonia hallitaan?" Minun vastaukseni saattaisi olla seuraavanlainen: Ensiksi, Illuminati on käyttänyt resurssejaan viimeiset 20 vuotta hänen kouluttamisekseen. Hänelle on opetettu kuinka valehdella, mitä sanoa, kuinka sanoa tämä, kuinka antaa oikeat signaalit, kuinka manipuloida, jne. Nämä taidot eivät ole syntyneet sattumalta. Eräs sisäpiiriläinen paljasti että Clinton on saanut erityiskoulutusta eliitiltä 20 vuoden ajan. Bill Clinton valittiin saamaan koulutusta Englannissa, ja hän pääsi Oxfordiin Rhodes-stipendiläisenä (vaikka hän ei saanut päättötodistusta). Tämä Rhodes-stipendiläisyys on sisäänkäynti Illuminatiin. Se on tavallaan Illuminaatin ensimmäinen aste. Näihin aikoihin, Illuminati alkoi salaa tehdä työtä Bill Clintonin kanssa. Eräs ensimmäisiä asioita johon Illuminati värväsi Bill Clintonin oli se kun he tekivät hänestä Vietnamin sodan vastaisen ryhmän avainjohtajan Oxfordin Yliopistossa. Tämä Illuminati toimi hegeliläisten periaatteiden mukaan. Billiä käytettiin avainhenkilönä Vietnamin sodan vastaisten mielenosoitusten alueella jonka eliitti oli suunnitellut. Käskyt annettiin Billille, ja hän toteutti ne erinomaisesti. Billin kyseenalainen menneisyys teki hänestä hyvän presidenttiehdokkaan isojen poikien perspektiivistä. He pitivät sellaisesta jota he voivat hallita. Tämä skandaali uutismedian kanssa on kontrolloitua, sekä huolellisesti suunniteltu mediatapahtuma. Billin addiktiot myös antavat isoille pojille etulyöntiaseman hänen suhteensa.

Carroll Quickley oli eräs näistä intellektuaaleista, kuten H.G. Wells, jotka uskoivat Uuteen maailmanjärjestykseen sekä eliittiin joka halusi tuoda sen. Nämä miehet uskoivat että Länsimaiden pitäisi johdattaa maailma Uuteen Maailmanjärjestykseen. Minä ehdotan että ihmiset lukisivat H.G. Wellsin kirjan The New World Order (1940) sekä The Open Conspiracy (1928). Kolmas hyvä kirja sen ymmärtämiseksi mitä eliitti on suunnitellut on Manly P. Hallin kirja Facing the Future. Oswald Spenglerillä on myös hyvä kirja nimeltään The Hour of Decision. Lionel Curtisin kirja World Order myös selittää hyvin kuinka he haluavat luoda osavaltioista koostuvan Kansainyhteisön.

Kun Bill Clintonin kausi päättyi ohjelma hänen maineensa palauttamiseksi nostettiin täysille kierroksille. Koska lehdistö on täysin heidän hallussaan, he alkoivat rakentaa Clintonin nousua takaisin valtaan.

Ollessaan Arkansasin kuvernöörinä; tämä osavaltio on Rockefellerien takapiha, hän meni mukaan huumekauppaan. Nellan ja Menan lentokenttiä Arkansasin lounaisosassa käytettiin huumeiden kuljetukseen. Eräs toimittaja erään arkansasilaisen kaupungin pienestä sanomalehdestä kysyi miksi Larry Nichols työskenteli Arkansas Finance Development Authoritylle (AFDA). Tämä kysymys vaikutti viattomalta, mutta vastaukset alkoivat paljastaa kokonaista vehkeilyn verkkoa johon liittyi mukaan huumekauppa sekä laittomien aseiden kuljetus keski-Amerikkaan johon sekä Bush että Clinton olivat sekaantuneet.

Ihmiset ihmettelevät että miksi totuus ei tule julki. Joskus se tulee julki. Eräs henkilö joka tiesi totuuden Clintonin sekaantumisesta oli ilmavoimien kersantti Terry Reed joka oli ollut mukana Iran-Contra -kaupoissa kunnes hän sai tarpeekseen. Pitääkseen hänet hiljaisena Bill Clintonin turvallisuuspäällikkö Buddy Young sekä toinen hännystelijä nimeltään Tommy Baker yrittivät lavastaa Terry Reedin syylliseksi vakuutuspetokseen. Joka tapauksessa, pitkä tarina lyhyesti: Clinton oli kaulaansa myöten mukana Terry Reedin lavastamisessa.

Clinton on valehdellut vaimolleen jatkuvasti, ja hän on valehdellut toistuvasti myös amerikkalaisille. Vuosien ajan, valtavirran ulkomainen lehdistö on raportoinut näistä skandaaleista samalla kun amerikkalainen lehdistö on ollut hiljaa. [Tällä kirjailijalla on ulkomaisista lehdistä otettuja leikkeitä koskien Clintonin seksi-skandaaleja jotka eivät koskaan saavuttaneet yleisöä Yhdysvalloissa.] Tämä skandaali jossa mustaihoinen nainen synnytti pojan Clintonille tukahdutettiin huolellisesti Illuminaatin median toimesta. Edelleen, kun tosiasiat ja todistukset tulivat ulos Clintonin irstailuista naisten kanssa, kuulitko sinä että feministit olisivat käyneet Clintonin kimppuun? Miksi ei? Koska Clinton on "poliittisesti korrekti". Koko show on eliitin kontrolloima. Tämä Illuminaatin uutismedia päättää mikä on "uutinen" ja tämä antaa sille huomattavan vallan manipuloida julkista ajattelua. Kun USA:n media paljastaa Clintonin, heillä on siihen jokin tarkoitus.

Ensimmäinen huomautus jonka minä teen on, että Clinton on Illuminaatin sisäpiirin jäsen. Edelleen, se mitä minä sanon on että heillä on valta Clintoniin. Sillä ei ole merkitystä että Clinton on vapaamuurari, Bilderbergiläinen ja Rhodes-stipendiläinen -- hän on yksinkertaisesti heidän miehensä. Mies kuten Clinton on joukkue-pelaaja.

Ennenkuin hänestä tuli presidentti, Clinton antoi lupauksen että "sisäpiiriläisillä" ei olisi paikkaa hänen hallinnossaan. Todellisuudessa kaikki hänen nimittämänsä henkilöt ovat olleet sisäpiiriläisiä. Tämä on vain yksi esimerkki monista jotka osoittavat että Clinton puhuu yksinkertaisesti sellaisia sanoja joita amerikkalaiset haluavat kuulla (tarkoittamatta näillä sanoilla yhtään mitään). "Slick Willie" on sopiva nimi, sillä tällä presidentillä ei ole lainkaan selkärankaa tai rtehellisyyttä/kunniallisuutta. Ja kuitenkin minä kuulen ihmisten kirkoissa sanovan että he haluavat uskoa Clintoniin.

Jos sinä kysyt että kuka antaa käskyt Clintonille, minun vastaukseni on että tänää se saattaa olla joku henkilö komentoketjussa, huomenna joku toinen. Koskien Clintonia, minä voin antaa sinulle joitakin avain-pelaajia joita eliitti käyttää ohjatakseen/neuvoakseen häntä, sekä tarkkaillakseen häntä. Kaikki Clintonin tärkeimmät sotilaalliset neuvonantajat ovat CIA:n & NSA:n miehiä jotka ruokkivat Clintonia manipuloidulla informaatiolla. Huomioi kuinka Clinton nosti toisen Rhodes-stipendiläisen, R. James Woolseyn CIA:n päälliköksi. Woolsey toimi yhtenä Kissingerin alaisista NSC:ssä. Clintonin ulkoministeri Warren M. Christopher, joka on osa CFR:ää, tulee olemaan siellä paimentamassa Clintonia. Senaattori Lloyd Bentsen, joka on ollut Illuminaatin hännystelijä vuosien ajan, sai valtiovarainministerin paikan. Tämä on kuin laittaisi ketun kanalan vartijaksi. Valkoisen Talon henkilöstöpäällikkö Thomas F. McClarty III, joka oli merkittävä pelaaja skandaalissa jossa oli mukana University Federal Savings Association Houstonissa, Teksasissa, antoi Lloyd Bentsenin pojalle Lanille 5,6 miljoonan dollarin lainan Savings and Loan -pankista. Tällä lainalla ei ollut takaajaa. Bentsenin poika Lan ei sijoittanut dollariakaan saamastaan lainasta, ja nyt kun tämä University Federal Savings Association on mennyt vararikkoon, veronmaksajat joutuvat maksamaan Lanin lainan. Periaatteessa, eliitti ryösti tämän Savings and Loan -pankin myöntämällä vastuuttomia lainoja omille jäsenilleen, ja antoi sitten tämän S&L:n mennä vararikkoon jolloin lainat menivät veronmaksajien maksettaviksi. Ilmiselvästi, valtiovarainministeri ja ulkoministeri tunsivat toisensa, ja he tiesivät kuinka tämä S&L:n putsaus pitäisi toteuttaa. S&L:n skandaalin sisäpiirin pelaajia olivat Alan Greenspan, George Bush, Lloyd Bentsen, sekä Thomas F. McClarty III.

Jos nämä miehet hallituksessa Clintonin ympärillä eivät onnistu pitämään Clintonia eliitin määräämällä reitillä, jotkut Clintonin hyvistä ystävistä kuten Paula ja Paul Stern tekevät tämän. Sternit ovat olleet Clintonien hyviä ystäviä vuosien ajan, ja Stern edusti Meksikoa heidän pyrkimyksessään saada aikaan Pohjois-Amerikan vapaakauppa-alue , joka eliminoi USA:n taloudellisen itsenäisyyden. Hollywoodin lakimies, joka oli myös Clintonin ystävä ja neuvonantaja, Mickey Kantor, nousi USA:n kauppaneuvottelijaksi. Mickey Kantor työskentelee Mannattille, Phelpsille ja Phillipsille. Useat CFR:n illuminaatti-jäsenet ovat mukana tässä firmassa. John Coleman, eliittiä tutkiva henkilö, uutiskirjeessään nimeltä World In Review sanoo että Dennis Weatherstone on tämä yhteyshenkilö jonka kautta käskyt välitetään Lontoosta USA:n ulkiministerille. Tämä ulkoministeri sitten neuvoo kuinka toimia. On lukuisia tapoja välittää ohjeita Clintonille sekä kontrolloida millaista informaatiota hän saa.

Clinton on satanisti, hän tietää mikä tämä salainen agenda on. On silmiä avaavaa lukea kirjoja joita minä olen suositellut: Wells, Hall ja Spengler; mutta usko minua, tämä matsku ei ole tarkoitettu vain sokeille älyköille. Tämän Uuden maailmanjärjestyksen todelliset yksityiskohdat on merkitty muistiin yksityiskohtaisesti, ja ne tulevat suoraan Pahuuden Mestarilta, suoraan Saatanalta hänen hierarkialleen, joka kopioi nämä suunnitelmat yksityiskohtaisesti. Ihmiset jotka toteuttavat Uutta maailmanjärjestystä ovat miehiä kuten Clinton, miehiä joilla ei ole moraalista koodia, miehiä jotka häpeämättömästi kertovat valheen toisensa perään. He eivät toteuta H.G. Wellsin suunnitelmaa -- he toteuttavat Saatanan suunnitelmaa. Ja tämä ylpeä Saatana toteuttaa tahtomattaan Jumalan suunnitelmaa.

Uusimmat kommentit

03.12 | 11:10

Hei, Risto. Tämä on Hengellinen kotikirjasto, ei Mairen kotisivu. ...

03.12 | 04:10

En ole aikoihin kuullut mitään näin upeita.Syvät,kaun...

26.11 | 22:13

Aivan upeita ja koskettavaa musiikkia.Vierailit,säestit ja lauloit Varapäree...

03.11 | 15:39

Tässä kansiossa, Markon kuvia-ensimmäinen ylläpitäjä. Myös ...