Voit jättää rukouspyyntösi ja huolesi tähän Vieraskirjaan.Rukoilemme niiden jokaisen puolesta. Voit myös jättää kiitosaiheen,tai jotain muuta mitä tarpeesi koskee.

Kirjoittaja Maria, 6. heinä, 2013

Rukoillaan, että vanhempani pelastuisivat. Samoin pyydän, että Herra uudistaisi poikani ja tyttäreni uskon.

Kirjoittaja Henna, 6. heinä, 2013

Voisitteko uskovat muistaa rukouksin erästä naista joka on monta vuotta harrastanut okkultismia ja noituutta ja aluksi se oli vain pientä harjoitusta mutta sitten se viime vuosina paisui jo isoihin mittasuhteisiin ja hän on päässyt noituudessaan jo pitkälle ja on eräs noituuden kärkijoukkojen edustajista tässä kaupungissa ja on todella huonosti olleet kaupungin asiat juuri sen takia kun täällä on noita joka manailee loitsuja ihmisten ylle. Hän manailee loitsuja ihmisten ylle ja eräs uskova sai hänestä sellaisen profetian, että pimeys on tuolle naiselle varattuna. Pyydän nyt että uskovaiset rukoilisivat sen puolesta, että kaikki pimeys ja noituus väistyisi ja että Jeesuksen Kristuksen nimessä ja veressä kaikki loitsut mitä tuo henkilö manailee, raukeavat tyhjiin ja menettävät tehonsa ja että Jeesus tekisi kaikki loitsut tyhjiksi. Tuodaan tuo nainen rukouksessa Jumalan valoon ja valkeuteen ja Jumalan käsiin. Rukoillaan, että hän kääntyy pois pahuudestaan ja että Jumalan tahto tapahtuu hänen elämässä. Levittäkää eteenpäin tätä rukousaihetta ja julistakaa Jeesuksen Kristuksen veren voimaa sen kaupungin ylle jossa tuo nainen vaikuttaa.

Sähköposti:

corgipupunen

@gmail.com

Kirjoittaja onneton ja eksynyt, 2. heinä, 2013

Toivoisin että pyhähenki tulisi elämääni ja jeesus vapauttaisi minut tästä koettelemuksesta. Haluaisi. Seurata jeesusta ja palvella häntä. Mutta olen niin väsynyt js uupunut elämän koettelemuksissa ettenoikein jaksaisi enää uskoa mihinkään. Herra nostaisi pois tästä suosta. Haluan seurata häntä. Herra auta minua kurjaa .

Kirjoittaja Henna Makkonen, 29. kesä, 2013

Olen tosi kovia asioita kokenut elämässäni ja minua on kiusattu koko elämäni ajan niin rankasti että tunne-elämäni meni pilalle. Terapiaakaan en saanut silloin kun sitä mulle yritettiin, koska olin eläkkeellä. Nyt yritetään uudestaan sitäkin terapiaa minulle ja eräs neuropsykiatrisen yksikön tutkimuspäällikkö aikoo tarjota terapeuttikoulutusta eräälle lääkärilleni. Minulla on todella hyvä lääkäri, joka on tosi hyvin minua kohdellut ja jolta olen saanut sitä välittämistä mitä hyvin harvoin muualta saan. Voitteko rukoilla sekä lääkärin että myös tutkimuspäällikön puolesta, että he olisivat viisaita hoitaessaan minun asioita yhdessä parhain päin. Rukoillaan heille ymmärrystä minua kohtaan ja oikeita keinoja minun tilanteessa viedä asioitani eteenpäin.

Sähköposti:

corgipupunen

@gmail.com

Kirjoittaja Nina, 17. kesä, 2013

Auta Jeesus. En tiedä mitä teen.

Kirjoittaja johanna, 16. kesä, 2013

pyytäisin rukousta mulla 2 päivän päästä leikkaus ja pelkän et pelon henki väistyy ja et kaikki menis hyvin kiitos kun muistatte

Sähköposti:

@hotmail.com

johannahagert7

Kirjoittaja Uskonsysteri, 16. kesä, 2013

Minulta on otettu kohtu syövän takia enkä voi tehdä lapsen enää. Mutta haluaisin abortoida mustaihoisen vauvan meille. En tiedä keneen puoleen kääntyä ja jättää anomuksen. Olen ekakertainen ja kaipaisin Jumalan apua tähän juttuun. Kiitos rukoilijoille!

Kirjoittaja jari , 11. kesä, 2013

rukousapua!Jumala johdattaisi, elämääni tässä nykytilanteessa.saisin voimia jaksaa odottaa Jumalan suunnitelman toteutumista ja myös osata ottaa vastaan Jumalan suunnitelma..lapsia saisi muistaa rukouksin ja myös että saisin viisautta ja voimia olla lapsille esimerkillinen isä..saisin viisautta olla tasapuolinen heille ja ohjata heitä oikeaan..rakastaa tasapuolisesti..

Sähköposti:

@hotmail.com

jarilindroos

Kirjoittaja väsynyt, 10. kesä, 2013

Pyytäisin rukousta että saisin jo löytää puolison eikä Jumala tahtoisi minun olevan kauempaa yksin. sattuu niin paljon, en jaksa enää olla kärsivällinen. Elämänkumppani on ainoa asia jota välttämättä kaipaan jos joudun tässä maailmassa vielä elämään enkä taivaaseen vielä pääse..

Kirjoittaja Veljenne, 9. kesä, 2013

Pyydän jatkuvaa rukoustukea perheelleni. Vaimoni haluaa erota. Yksi lapsistamme on sairastanut syntymästä saakka. Hän ei ole myöskään saanut opiskelupaikkaa ja on siten vaarassa syrjäytyä. Itse olen kahden työkaverini kanssa joutunut työelämässä syrjinnän kohteeksi. Olemme menettäneet osaksi terveytemme ja tilanteessa olemme neuvottomia. Kaiken keskellä uskomme rukouksen kantavaan voimaan. Vaikka helvetti lyö vasten kasvoja, niin Jeesus voi muuttaa kaiken! Jeesus pelasta minut, työkaverini ja vaimoni! Paranna myös poikani ja auta työelämässä! Kiitos rukoustuestanne! T. Langennut veljenne

Kirjoittaja Liisa-sisko,, 8. kesä, 2013

Olen tosi pahoissa talousongelmissa. Elämäni on lähes uskonvaraista. Ellei Herra olisi antanut tähän saakka kaarneiden välityksellä apuaan, en olisi selvinnyt. Eläminen maksaa ja lisäksi on velkaa, joka tullut taloremontista. Työt päättyivät yllättäen, minulle tehtiin rikos. Kukaan ei joutunut teosta vastuuseen. Minä elän nyt Jeesuksen armon varassa ja Hänen huolenpidossaan. Kiitän Jeesustani tästä. Rukoilisitteko että saisin apua edelleen ja velkani maksuun. Velan saatuani maksettua, elämä olisi paljon helpompaa. Saisin pitää kotini. Mieheni puolesta saa myös rukoilla, vaikea selkävamma. Siunausta jokaiselle muistamisesta.

Sähköposti:

hottentatti

@gmail.com

Kirjoittaja Leila-sisko, 8. kesä, 2013

Kiitos Jeesus kesästä ; siunaa elämääni ja johdata tahtositeitä .
Anna elämääni se uskova elämäntoveri matkakumppaniksi ja työtoveriksi elopelloille, jota rukoillen odotan : Sanaasi vedoten; ei ihmisen ole hyvä olla yksin - Minä teen hänelle kumppanin . Aamen, kiitos siitä.
Siunaa tuleva juhannus-juhla ja anna apusi taloudellisiin vaikeuksiin niin, että voin auttaa jotain toistakin sen kautta.
AAmen, Jeesuksen nimessä.

Sähköposti:

huiskeli

@gmail.com

Kirjoittaja Karoliina, 7. kesä, 2013

Pyytäisin teitä rukoilemaan selkäni puolesta. Olen 16v ja minulla on skolioosi. Minulla on hengitysvaikeuksia, selkääni särkee ajoittain ja minulla on siitä kosmeettinen haitta, koska toisella puolella on lantion kaari ja toisella puolella ei ole lainkaan lantiota. Leikkaukseenkaan en pääse koska asteluku selässäni ei ole tarpeeksi suuri että selkäni pitäisi leikata. Kiitos teille jokaiselle joka rukoilee puolestani ja kiitos Jumalalle!

Sähköposti:

@hotmail.com

muukkero

Kirjoittaja Sari, 5. kesä, 2013

Jumala auta minua tässä kauheassa ja itse aiheutetussa tilanteessa

Kirjoittaja Nina, 1. kesä, 2013

Jumala anna minun kuulla äänesi, ja auta minua toivottoman tuntuisena hetkenä!

Sähköposti:

Kotisivu:

kuitti_n

@hotmail.com

Uusimmat kommentit

03.12 | 11:10

Hei, Risto. Tämä on Hengellinen kotikirjasto, ei Mairen kotisivu. ...

03.12 | 04:10

En ole aikoihin kuullut mitään näin upeita.Syvät,kaun...

26.11 | 22:13

Aivan upeita ja koskettavaa musiikkia.Vierailit,säestit ja lauloit Varapäree...

03.11 | 15:39

Tässä kansiossa, Markon kuvia-ensimmäinen ylläpitäjä. Myös ...