Luku 17 -- Jälkisanat                                         

Illuminati on salaseura, ja tavallaan lopullinen, tai kaikkien salaseurojen äiti. Eräs ensisijaisia keinoja salailun ylläpitämiseen on se että heidän jäsenillään on monipersoonallisuus-oireyhtymä (MPD tai DID), samoin kuin se että heidät on alistettu mielenhallinnalle. Jotkin mielenhallinnan keinoista ovat yksinkertaisia mutta tehokkaita -- kiristys, uhkaukset, valat, jne., kun taas jotkut metodit liittyvät korkeaan teknologiaan tai hengellisyyteen. Anarkia-tasolla (selitetään kohta), tämä Keeper of the Seals (=sielujen haltija) vartioi uskollisuudenvaloja varmistaakseen kuuliaisuuden.

Noitien sukuun syntyneet täysiveriset noidat ovat voimakkaampia, mutta on myös niitä joiden suvussa ei ole noitia. Muutamien sallitaan liittyä alimmille tasoille ulkopuolelta; tai on sallittu avioitua ulkopuolisten kanssa peitteen tarjoamiseksi. Illuminaatin noitapiireillä on Book of Generations, harvinainen kirja heidän kolmestatoista huipulla olevasta verilinjastaan. Monet jäsenet ovat tehneet omia sukututkimuksiaan. Sitten heillä on tapana pitää oma sukupuunsa salassa. Monilla näiden verilinjojen haaroilla on omat salaiset asiakirjansa, sillä heidän verilinjansa ovat hämärtyneet sellaisten taktiikoiden kuten adoptioiden, salaisten rakkaussuhteiden, jne. kautta. Alunperin Backhista lähdettyään, he ovat siirtäneet keskuksensa Babyloniin, Turkkiin, Venetsiaan, Hollantiin, ja lopulta Lontooseen.

Tämä Illuminaatin salainen kirja, The Book of Ages, on sisäinen "kuka kukin on" heidän salaseurassaan. Salaisissa kirjastoissa on toki asiakirjoja, mutta jokapäiväistä käyttöä varten suurin osa kaikesta tiedosta säilytetään ihmisten pään sisällä lukittuina mielen salaisiin kammioihin. Tässä merkityksessä, voidaan sanoa että Illuminati on pelkästään heidän päänsä sisällä. Se ei ole näkyvä yritys-organisaatio johon henkilö voi soittaa ja puhua sihteerin kanssa. Mutta Illuminati johtaa organisaatioita jotka ovat täysin heidän omiaan, että vierailu sellaisessa vastaa käyntiä Oy Illuminati Ab:ssä. Seuraavassa luvussa keskitytään kolmen tällaisen organisaation jäseniin: Pilgrim Society, Skull & Bones, sekä Bohemian Grove.

Illuminaatin kaksi ensisijaista tasoa ovat nimeltään "Anarkia" ja "Hierarkia". Anarkia-taso sisältää noitapiirit, veljeskunnat, sekä kaikenlaiset killat/järjestykset. Tämä taso on luonteeltaan hyvin laajakatseinen, ja luultavasti 2/3 jäsenistä ei nouse tämän tason yläpuolelle. All Hallows Even jälkeen jotkin noitapiirit lähettävät nimilistansa Illuminaatin Euroopan päämajaan. Anarkia-taso on jättänyt jälkeensä "paperivanan". On vain niin että tämä vana (tai asiakirjat) ovat hyvin salaisia ja hyvin suojattuja. Tämä Anarkia-taso kattaa noin prosentin maapallon väestöstä. Anarkia-tason luonteesta johtuen on vaikea automaattisesti sanoa millaisissa uskomuksissa tai rituaalissa tällainen henkilö on mukana. Voitaisiin sanoa että Illuminaatin hierarkia on kiinnostuneempi vallasta kuin sen varmistamisesta että alemmat tasot ovat riittävän "valaistuneita".

Tämä Hierarkia-taso pyrkii opettamaan kaikki suuret okkultistiset salaisuudet ja tekniikat jäsenilleen. Valitaan erilaisia polkuja joissa vihkiytyneet oppivat erilaisia okkultistisia salaisuuksia. Mielenhallinan ohjelmointi, astraali-projektio sekä toisten ihmisten ajatusten lukeminen ovat joitakin esimerkkejä tämän tason koulutuksesta. Tällä hierarkialla on monia konsiileja sekä muita korkean tason tapaamisia. Heillä on myös rituaaleja mielenkiintoisissa paikoissa. He kutsuvat itseään gnostilaisiksi, ja he ajattelevat olevansa jumalallisia. Vaikka jotkin heidän rituaaleistaan eivät ole saatanallisia, tämä hierarkia itsessään on sekaantunut rituaaleihin joita voi kutsua ainoastaan saatanallisiksi. Tämä on syynä siihen miksi useat nimitykset voivat osaltaan luvailla heidän käytäntöjään/rituaalejaan.

Illuminati kouluttaa jäsenensä kuudelle alueelle joita he käyttävät hallitakseen maailmaa. Nämä alueet ovat: 1) Oikeuslaitos; 2) Valtion johto, joka tekee yhteistyötä sotilaallisen johdon kanssa; 3) Kirkot; 4) Rahamarkkinat; 5) Media; 6) Tiede & terveydenhoito.

Illuminati on kätkenyt rituaalinsa, mielenhallinnan käsikirjoituksensa, sekä suunnitelmansa fiktion hunnun taakse. On lukuisa määrä elokuvia ja kirjoja jotka paljastavat millainen Illuminati on. Jotta lukijoilla olisi jotakin joka nopeasti esittelisi heille Illuminatin, kaksi elokuvaa nousee nopeasti mieleen: Eyes Wide Shut ja Dune. Näissä elokuvissa, tämä Illuminati, illuusion ja myyttien mestari, toivottaa katselijat tervetulleeksi katsomaan itseään fiktion kaapuun puettuna.

Eräs entinen illuminaatti vuosia sitten, vuonna 1992, kävi läpi novellin Dyyni sivu sivulta ja ja osoitti Fritz Springmeierille kohtia joissa kuvataan Illuminatia (nimeltään "Imperiumi" tässä novellissa). Dyyni-kronikasta tehtiin mahtipontinen neljän tunnin pituinen elokuva joka paljastaa kuinka Illuminati toimii, heidän salaisen jalostus-ohjelmansa & ihmis-hautomonsa, noituuden, seremoniat, voiman siirtymisen sukupolvelta toiselle, pitkän aikavälin suunnitelmat, mielenhallinnan, rakkauden käsimerkkejä kohtaan, rituaalisen verenjuonnin sekä selkään puukottamisen. Tässä elokuvassa (& novellissa) sinä näet Illuminaatin lukuisten verilinjojen taistelevan toisiaan vastaan maailman herruudesta. Kirjassa kuvataan mysteeri-koulujen käyttöä julkisivuina. Sinä näet kuinka he käyttävät mauste- ja huumekauppaa (jota he oikeasti kävivät 1400-luvulta 1800-luvulle) sivilisaationsa perustana. Nämä Mother of Darknessit ja Sisters of Lightit on läpinäkyvästi kuvattu termillä "Reverend Mothers" ja "Sisters of the Bene Gesserit". Varsinainen Illuminatin vartijoita (pelottavat, julmat & voimakkaat, lähes itsetuhoiset sotilaat) kutsutaan nimellä "Sardaukar". Tässä kirjassa mainitaan että nämä "Äidit" ovat mukana tässä "Illuminaatiossa". Tässä kirjassa mainitaan "Imperiaalinen valmentaminen", joka todellisessa elämässä tunnetaan paremmin nimellä Monarch Mind Control. Eräs Äiti sanoo: "Olen olemassa ainoastaan palvellakseni." Eräs mielenhallintaan liittyvä asia, itse aiheutettu jäykkyystila, mainitaan tässä kirjassa sekä elokuvassa. Toinen mielenhallinnan aspekti joka nähdään tässä kirjassa on kun Sisar sanoo Kuningatar-Äidille: "Minä sekä rakastan että vihaan sinua."

Tämä todellinen Kuningatar-Äiti ottaa osaa rituaaliin Chateau des Ameroisissa (Castle of Kings), lähellä Munoa. Belgiassa. Silminnäkijät kuvailevat korkean tason rituaaleja, lasten metsästystä metsissä, lasten siirtämistä tähän linnaan jotta he palvelisivat ihmisuhreina, ja niin edelleen. Dennis Savoy omistaa tämän linnan. Tämä Savoyn verilinja on merkittävä & se ansaitsee maininnan tässä vaiheessa. Kaikkialla maailmassa ylelliset hotellit ja muut korkealaatuiset tuotteet kantavat Savoyn nimeä. Tämä Savoyn Huone oli merkittävä verilinja siitä lähtien kun nämä alkuperäiset burgundilaiset ja baijerilaiset esi-esät nousivat pintaan keskiajalla voimakkaana dynastiana.

Tämä ensimmäinen tunnettu Savoy oli Humbert (Umberto, noin 980-1047). Hänen jälkeläisensä tulisivat hallitsemaan Savoyta, Piedmontia, Sisiliaa, Sardiniaa, ja lopulta, vuodesta 1861 vuoteen 1946 Italiaa. Tänä päivänä heidät yhdistetään Order of Maltaan sekä Order of Saints Maurice & Lazarusiin. Eräästä Savoyn haarasta tuli Ranskan Nemourseja. Toiset haarat adoptoivat Savoyn nimen tai variaation siitä kuten "Savoia", "Savoie", "de Savoy", jne. He levisivät ympäri maailmaa. Tänään, Franz, Baijerin herttua, Savoyn Huoneen jäsen, pitää itsellään Jerusalemin Kuninkaan arvonimeä joka on siirtynyt sukupolvelta toiselle ristiretkien päivistä lähtien. Tämä Savoyn Huone, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta, on antanut turvapaikan juutalaisille, kataareille, albigensialaisille ja waldensialaisille keskiajalla. Esimerkiksi alkuperäiset Astorit tulivat Savoyn Huoneesta. Tällä Savoyn kreivillä oli kaksi tyttärentytärtä jotka olivat Ranskan kuninkaan Philip Reilun & Englannin kuninkaan Edward I:n äidit. Nämä kaksi kuningasta olivat mukana latinalaispurjeen tuomisessa Englantiin & kansainvälisten pankkien rahoituksen siirtämisessä Atlantin ylittävään kauppaan. Heidän äitiensä isosetä oli tämä albigenialaisten johtaja. Savoyn Boniface, (noin 1217-1270), Savoyn kreivin poika, oli Canterburyn arkkipiispa. Heidän historiansa jatkumon myötä, ei ole yllätys että Savoyn Huone on edustettuna Illuminaatin hierarkiassa. Italia kielsi Savoyn kuninkaallisia astumasta jalallaan Italian maaperälle, ja omistaa ainakin tusinan Savoyn Huoneen palatseja ja linnoja Torinossa, Italiassa.

Kun minä olin saamassa valmiiksi tätä kirjaa vuoden 2002 alkupuolella, minulta kysyttiin että ketkä olivat maailman kymmenen mahtavinta ihmistä. Tämä kysymys itsessään on jonkin verran harhaanjohtava. Tämä kysymys viittaa siihen että miehet joilla on äärimmäinen valta pitävät sen itsellään. Minä korjaisin tämän ja sanoisin että nämä miehet ja naiset jotka ovat huipulla, eivät ole yksinvaltiaita ja että heidät voidaan korvata. Nämä kaikkein mahtavimmat miehet ovat "tiimien" jäseniä, kuten "quarterback" (amerikkalaisessa jalkapallossa takana keskellä oleva pelaaja). Minä pikemminkin tunnistaisin avainhahmot tiettyjen solmukohtien sisällä kuin antaisin vaikutelman että nämä miehet toimisivat yksittäisenä voimatekijänä oman mahtinsa solmukohdan sisällä. Antaakseni esimerkin joka saattaa selkiyttää tätä. Otetaanpa vaikutusvaltainen monarkki. Tämä monarkki tekee lopulliset päätökset, mutta on riippuvainen avain-neuvonantajiensa ohjeista. Näillä avain-neuvonantajilla on siten tavallaan enemmän valtaa. Tällä monarkin avustajalla, koska hänellä on avain tuleviin sukupolviin voi olla suuri vaikutusvalta. Henkilö voi kiertää kehää loputtomiin, kunnes nousee esiin parempi kuva, että tämä monarkki on liikeen pää, valtion johtaja, jonka täytyy jakaa valtaa jotta hänellä voisi olla valtaa. Kyllä, tämä monarkki voi teloittaa neuvonantajansa, mutta tämä teko voisi vakavasti heikentää monarkin omaa valtaa. Maailman kaikkein mahtavimmat miehet palvelevat salaisissa voimakkaissa komiteoissa ja konsiileissa, ja heitä voitaisiin paljon tarkemmin kuvailla voimakeskusten/solmukohtien johtajiksi tai edustajiksi.

Toinen vaikeus ovat nämä etnis-kulttuurilliset ennakkoluulot jotka vääristävät luokitusta/arvoasemaa. Eurooppalaiset haluavat nähdä itsensä kaikkein tärkeimpinä. Amerikkalaiset eivät usein näe maailmaa paljon muuna kuin epämääräisenä Amerikan laajentumana. Totuus on että Triadit (kiinalainen Mafia) ovat monta kertaa muita rikollisjärjestöjä voimakkaampia vaikka heitä vain harvoin mainitaan.

Voiman määrittelee verilinja sekä sinun asemasi tässä verilinjassa. Perintö, maagiset tunnusmerkit, kyvyt & armottomuus valtakamppailussa ovat ominaisuuksia jotka määrittelevät sinun arvoasemasi. Ihmiset ovat vallassa ensisijaisesti siksi että he ovat keitä he ovat.

Kaksi kaikkein voimakkainta verilinjaa: 1) Rothschildit (joita edustavat Sassoonit, Rockefellerit, Oppenheimerit, Morganit, jne.); 2) Merovingialaiset (joita edustavat Hapsburgit, Payseurit, sekä Brittiläinen Kansainyhteisö). Guy de Rothschild oli Rothschildin verilinjan pää, ja Sinclair (tai St. Clair) oli Meroningialaisten pää. Kaikkein voimakkain ei-eurooppalainen verilinja on tämä Lin perhe, joka hallitsee suurta osaa Aasiaa ja jolla on valtaa Triadin sisällä. Li Ka-shing on kertoman mukaan tämän verilinjan pää, ja Li Peng ylin päätöksentekijä Punaisessa Kiinassa. Nämä neljä ovat ehdottomasti listalla.

Kaikkein mahtavin tiedustelupalvelu: tämä yhdistetty angloamerikkalainen tiedusteluryhmä jota MI-6 johtaa (Kanadan, USA:n, Australian & Israelin tiedustelupalvelut ovat pelkästään MI-6:n versoja). Tämä tiedusteluverkoston rypäs vastaa Illuminaatin "fyysisiä aivoja"; se näkee ja tulkitsee mitä tapahtuu, ja tässä merkityksessä minä asettaisin MI-6:n päällikön -- Richard Dilling Dearlove (Tai "Herra C.") erääksi kymmenestä mahtavimmasta miehestä vaikka hän vain noudattaa Illuminaatin ohjeita.

Kaikkein mahtavin salaseura: Illuminati. Illuminatin voimakkaita haaroja ovat sufilaisuus, Skoptsi, vapaamuurarit ja jesuiitat. Peter-Hans Kolvenbach on jesuiittojen pää. On mahdollista että sufilaisten johtaja on Rahmat Ahmad (Khalifah-ul-Masih V), kenties muut kuten prinssi Sadruddin Aga Khan esittävät roolia. Vaikka jesuiittojen ja sufilaisten johtajat ovat mahtavia, niin huomioi että en asettaisi heitä maailman kymmenen mahtavimman miehen joukkoon; kuitenkin he ovat lähellä huippua. C. Fred Kleinknecht oli yksi huipulla olleista vapaamuurareista, Skotlantilaisen Riitin suurkomentaja. Nämä lukuisat vapaamuurariuden Riitit lankeavat muiden voimakkaiden solmukohtien hallinnan alle. Taas, vaikka vapaamuurareilla on äärimmäisen suuri kätketty valta, Kleinknecht ei ole kymmenen mahtavimman joukossa.

Illuminaattien avain-naiset ovat Illuminaatti-kuninkaiden ensisijaisia hengellisiä neuvonantajia. Heillä on äärimmäisen suuri vaikutusvalta päätöksentekoon vaikkakin nämä ovat miehiä jotka tekevät päätökset. Tämä korkea-arvoisin Grande Dame voitaisiin sijoittaa kymmenen joukkoon. Hänen asemansa nais-illuminaattina olisi tämä "Queen Mother". [Hillary Clinton on "Grande Dame" mutta en tiedä että onko hän korkea-arvoisin. Suom. huom.]

Minä lisäisin Marquis de Libereaun tälle listalle koska hän on vaikutusvaltainen Council of 13:n jäsen, joka kokoontuu Euroopassa. Lisäisin Queen Elizabeth II:n, Lord Peter Carringtonin, sekä Sir Paul Mellonin listalle ilmiselvistä syistä. Näin kymmenen mahtavinta (kirjoitettu punaisella) henkilöä on listattu. Mutta on tuhansia muita jotka ovat myös hyvin mahtavia, ja jotka voitaisiin perustellusti lisätä tähän luetteloon, riippuen siitä millaisena ihmiset näkevät tämän valtarakennelman. Minun lähestymistapani on ollut sellainen että olen pyrkinyt tunnistamaan useiden toisiinsa linkitettyjen voimakeskusten solmukohdat, sekä avainhenkilöt jotka ovat vastuussa näistä solmukohdista. Näillä kymmenellä henkilöllä jotka minä olen tunnistanut on suunnaton valta joka ulottuu aktiviteettien moniin sfääreihin sekä valtarakennelman moniin solmukohtiin.

  1. Rothschildien solmukohta -- Avainhahmot: Baron Guy de Rothschild, Marquis de Libereau, Baron Edmond de Rothschild.
  2. Brittiläinen solmukohta -- Avainhahmot: Queen Elizabeth II, Lord Peter Carrington, Richard Dilling Dearlove, Sir Paul Mellon.
  3. Kiinalainen solmukohta -- Avainhahmot: Li Ka-shing, Li Peng, Triadin huume-pomot, kuten Lu-Hsu-shui.
  4. Mother-of-Darknessin Kuningatar-Äidit, nimeltään "Grande Dame".

Vaikka kiinalaiset eivät vaikuta sotilaallisesti voimakkailta, ja vaikka heidät on pakotettu tekemään yhteistyötä Venäjän, Yhdysvaltojen ja muiden kansakuntien kanssa, Kiinan johtajat suoraan hallitsevat kolmatta osaa maapallon väestöstä. Tämä saa minkä tahansa muun valtion johtajan näyttämään melko vähäpätöiseltä verrattuna Li Pengiiin & jengiin jos me katsomme vain ihmisten lukumäärää. Kumpi on mahtavampi, paimen jolla on kymmenen lammasta vai paimen jolla on sata lammasta? Kuitenkin, tämä kysymys vallasta on syvempi. Tuhannesta maatyöläisestä koostuva armeija keihäiden kanssa ei ole niin voimakas kuin nykyaikainen joukkue amerikkalaisia Vihreitä baretteja. Minä kirjoitan tämän yksinkertaisesti selittääkseni että minä epäilen, että tietäneekö Illuminati itsekään ketkä heistä ovat kymmenen mahtavinta. Ovatko he niitä jotka istuvat Council of 3ssa, Council of 7ssa, vai Council of 13ssa? Valta voi olla vaikeasti mitattava asia, erityisesti siksi että valta on jaettu erilaisiin kategorioihin kuten terveydenhoito, hallitus, oikeuslaitos, rahamarkkinat, tutkimus, uskonto, sekä hengelliset totuudet. Paavilla on suunnaton uskonnollinen valta, mutta jos hän käyttää sitä väärin hän voi löytää itsensä salamurhattuna. Jos Paavi tai Dalai Lama puhuu tietyistä asioista, heidän sanoillaan on vaikutusta johon vain harva toinen henkilö pystyy, mutta minä en luokittelisi heitä kymmenen mahtavimman joukkoon joska heidän valtansa on hyvin rajoitetulla alueella, ja se on riippuvainen muiden mahtitekijöiden armollisuudesta.

Ne jotka eivät näe muuta kuin dollarin kuvia silmissään saattavat protestoida sitä että en ole maininnut USA:n Keskuspankkia. Taas kerran, valtion rahapolitiikka noudattaa ohjeita jotka ovat lähtöisin korkeammalta. Hengelliset kysymykset hallitsevat ylimmillä tasoilla tehtyjä päätöksiä. Natsismi oli pohjimmiltaan uusi uskonto joka pyrki luomaan uuden herrarodun. Sen tärkeimmät päätöksentekijät olivat yleensä miehiä joilla oli yhteydet tämän uuden uskonnon opillisiin kysymyksiin, ja ainoastaan muutamat teknokraatit kuten Albert Speer, pääsi sisäpiiriin. Samoin, nämä rahan kanssa pelaavat teknokraatit eivät ole todella päätöksenteon ytimessä. Kiertäessäni puhumassa ihmisille minä näytän lehtileikkeitä joissa kerrotaan Keskuspankin alkuperäisistä osakkeenomistajista. Näihin osakkeenomistajiin kuuluu sellaisia illuminaatti-kuninkaita kuten W.W. Astor, G.F. Baker, J.P. Morgan, M.T. Pyne, J.D. Rockefeller, J.S. Rockefeller, W.A. Rockefeller, A.T. Russell, T.A. Reynolds, P.M. Warburg, J.H. Schiff, sekä Kidder, Peabody & Company. Tänään, Chase Manhattan & Citigroup omistavat valtaosan Keskuspankin osakkeista, jotka vuorostaan ovat Rockefellerin & Rothschildin perheen hallinnassa. Kaikenkaikkiaan, tämä Rothschildin verilinja on ensisijainen verilinja joka pitää käsissään Keskuspankin osakkeita, ja Warburgin sekä Rockefellerin perheellä on myös huomattavia omistuksia. Kymmenen suurimman osakkeenomistajan joukossa ovat myös Kuhn, Loeb & Company, Lehman Brothers, Goldman, Sachs, sekä Israel Moses Seiff Italiasta, jotka ovat liitossa Rothschildin kanssa.

Uusimmat kommentit

03.12 | 11:10

Hei, Risto. Tämä on Hengellinen kotikirjasto, ei Mairen kotisivu. ...

03.12 | 04:10

En ole aikoihin kuullut mitään näin upeita.Syvät,kaun...

26.11 | 22:13

Aivan upeita ja koskettavaa musiikkia.Vierailit,säestit ja lauloit Varapäree...

03.11 | 15:39

Tässä kansiossa, Markon kuvia-ensimmäinen ylläpitäjä. Myös ...