Voit jättää rukouspyyntösi ja huolesi tähän Vieraskirjaan.Rukoilemme niiden jokaisen puolesta. Voit myös jättää kiitosaiheen,tai jotain muuta mitä tarpeesi koskee.

Kirjoittaja Jeesukseen turvaava., 10. marras, 2013

Rukoilkaa Maikan puolesta, että hänen sydämensä ja silmänsä "avautuisivat" siitä hengellisestä sokeudesta johon vihollinen on saanut hänet nukutettua, että hän Jeesuksen nimessä ja veren kautta herää ja vapautuu ja uudistuu.

Kirjoittaja Marjatta-Maija., 10. marras, 2013

Pyydän esirukousta työkavereideni pelastumisen puolesta, ja kiitän jo nyt etukäteen, että minun koko perhekuntani pelastuu, että saamme perhekuntana palvella yhdessä Herraa. Jeesuksen nimessä.

Kirjoittaja UskovaVeli., 9. marras, 2013

Pyydän johdatusta ja apua elämäämme sekä voimia ja terveyttä minulle ja äidilleni. Kiitos Jeesus! Ota ahdistus ja suru pois!! Aamen.

Kirjoittaja anja, 9. marras, 2013

Pyydän apua taloudelliseen ahdinkooni, kaikki tiet on sulkeutuneet ja vain Jeesus sinä voit lähettää auutavia käsiä että yksikin polku avutuisi ja jaksaisin elää:

Sähköposti:

anja.nieminen4

@luukku.com

Kirjoittaja uskonsisar, 5. marras, 2013

rukoilkaa jotta ihmiset ymmärtäisi kuinka lähellä loppua ollaan jotta heräisivät. ja meille voimia taistella pahaa vastaan voimia jakaa herran sanaa tavalla jonka herra on katsonut meidän sitä jakaa. siunausta kaikille rukoilkaamme. aamen

Kirjoittaja Henna Makkonen, 30. loka, 2013

Voitteko rukoilla minulle varjelusta ja myös turhista peloista vapautumista ja apua erääseen asiaan jonka Jumala kyllä tietää. Rukoillaan sen puolesta, että vihollisen henkivallat ei enää tuossa asiassa kiusaisi. En kerro enempää, mutta Jumala tietää mitä tarkoitan.

Sähköposti:

corgipupunen

@gmail.com

Kirjoittaja merita, 28. loka, 2013

muistakaa minun perhetäni rukoksin ja minun lapsiani ja minun vanhempijani ja erityisesti minun vanhinta lasta joka on vasta kuuden vanha joka menetti oman isäni

Sähköposti:

ticno_n

@hotmail.com

Kirjoittaja Kirsti Helena, 28. loka, 2013

Paranna Jeesus krooninen,. syvä masennukseni,.Paranna menneisyyden syvät haavat, jotka saimme tyttäreni kanssa.

Sähköposti:

cristinetur

@hotmail.com

Kirjoittaja Kirsti Helena, 28. loka, 2013

Herra sinä tiedät mikä sydäntäni painaa., Jeesus sinun puoleesi käännyn tämän huoleni kanssa. Anna jotain uutta Herra!

Sähköposti:

Cristinetur

@hotmail.com

Kirjoittaja tiina hagert, 26. loka, 2013

haluaisin jeesus tulla takasin sinunluo.jeesus auta poikaani meillä on huonot välit.jeesus anna mulle asunto minkä sinä oot valikoinnu.anna voimaa auta

Kirjoittaja Henna Makkonen, 26. loka, 2013

Voitteko muistaa rukouksin Venäjää. Venäjä on iso maa ja jotkut alueet siellä on hienoja ja joissakin paikoissa, esim vanhassa Karjalassa siellä on ränsistyneitä taloja. Venäjällä on muutenkin sekä hyviä asioita, että myös epäkohtia. Eräs epäkohta siellä on se, kun siellä hyvin pitkälti edelleenkin pyritään sijoittamaan kaikki Downin syndroomaiset lapset laitokseen heti, kun ne syntyy. Moskovassa kuitenkin ihmiset nykyään on valistuneempia ja saattavat pitää lapsen kotona. Mutta Venäjällä downit eivät pääse normaaleihin työpaikkoihin eikä kaikissa kaupungeissa edes tavallisiin päiväkoteihin. Venäjän Down-lapset lähetetään mielenterveysongelmaisten sisäoppilaitoksiin opiskelemaan ja muutenkin siellä on epäkohtia downin kohtelussa. Rukoillaan, että Jumala puuttuu tähän asiaan ja vaikuttaa ihmisissä tahtoa ja tekemistä kohdella downeja paremmin ja uskoa, että kyllä downitkin oppivat ja kehittyvät eikä kaikki downit ole vaikeasti vammaisia vaan Down voi olla myös lievästi kehitysvammainen. Rukoillaan myös uskovien venäläisten puolesta. Venäjällä suhtaudutaan kielteisesti uskovaisiin, uskossa oleviin ihmisiin. Rukoillaan sen puolesta, että Venäjällä tulisi poliitikkoja, päättäjiä ja korkeassa virassa oleviakin uskoon ja muutenkin alkaisi ihmisiä tulemaan uskoon siellä ja että uskovaisia ei enää vainottaisi siinä maassa. Rukoillaan myös sen puolesta, kun Suomessa asuvia venäläisiä syrjitään ja halveksitaan Suomessa. Rukoillaan, että ihmiset eivät halveksisi eivätkä tuomitsisi enää venäläisiä vaan kohtelisivat venäläisiä samalla tavalla kuin suomalaisiakin ja arvostaisivat venäläisiä ihmisiä ja luottaisivat venäläisiin. Venäläinen ihminen ei ole tyhmä eikä mikään "ryssä" vaan samanlainen normaali ihminen kuin kaikkien muittenkin maitten ihmiset. Rukoillaan sen puolesta, että Suomessa asuvia venäläisiä kohdeltaisiin Suomessa hyvin eikä kiusattaisi eikä syrjittäisi venäläisiä lapsia koulussa eikä venäläisiä aikuisia työelämässä. Rukoillaan myös, että sitä isoa Venäjän maata ja jokaista ihmistä siellä Jumala siunaisi aivan erityisellä tavalla.

Sähköposti:

corgipupunen

@gmail.com

Kirjoittaja leiff, 26. loka, 2013

haluan tuoda perheni juumalan etteen ja perhe riitojen etteen jeessus voisi paarantaa meidän elläämän aamen

Kirjoittaja Uskonveli., 24. loka, 2013

Tahdon kulkea sitä tietä jonka Herra on minulle tarkoittanut rukoilkaa siis ,että Jeesus päästäisi minut kaikesta pahasta, vääriltä teiltä, riippuvuuksista.. Kiitos Jeesus! Ja siunatkoon Herra myös minun kaikkia sukulaisia ja antakoon heille voimaa ja terveyttä. Aamen.

Kirjoittaja uskon sisar, 17. loka, 2013

jätän pyynnön: tilanne olen menossa lääkäriin ja herra tietää miksi rukoilen päivittäin että herra katsoisi meille suotavaksi että saisimme avun lääkäriltä tähän asiaa. kiitos herralle ja siunausta kaikille taivaan isä siunaa tätä 5 vuotiasta poikaa. aamen

Kirjoittaja Raija, 16. loka, 2013

5-vuotias poika, jonka uhma kysyy koko perheen hermoja

Uusimmat kommentit

03.12 | 11:10

Hei, Risto. Tämä on Hengellinen kotikirjasto, ei Mairen kotisivu. ...

03.12 | 04:10

En ole aikoihin kuullut mitään näin upeita.Syvät,kaun...

26.11 | 22:13

Aivan upeita ja koskettavaa musiikkia.Vierailit,säestit ja lauloit Varapäree...

03.11 | 15:39

Tässä kansiossa, Markon kuvia-ensimmäinen ylläpitäjä. Myös ...