Voit jättää rukouspyyntösi ja huolesi tähän Vieraskirjaan.Rukoilemme niiden jokaisen puolesta. Voit myös jättää kiitosaiheen,tai jotain muuta mitä tarpeesi koskee.

Kirjoittaja Salme ajuvonen, 6. touko, 2017

Pyydän esirukousta tyttären pojan puolesta, että Herra poistaisi esteet uskoontulon tieltä ja vapauttaisi huumeista, tupakasta ja peliriippuvuudesta. Hoitoapu ei vielä kelpaa.

Sähköposti:

@gmail.com

salme.juvonen

Kirjoittaja Väsynyt, 5. touko, 2017

Rukouspyyntö että Jumala auttaisi Hän tietää tilanteeni ja pyyntöni. Ilman Jumalan apua kaikki on lopussa, missään muussa ei ole minulle enää apua eikä toivoa.

Kirjoittaja yksinäinen väkivallan tekijä, 4. touko, 2017

puhuisin Herralle ottaa asia esille suomessa viranomaisissa esivallassa ja mitä olen ihmisenä "STATUS" ... Herran tunnusteoissa ja johdattajana

Kirjoittaja olematon, 2. touko, 2017

ajautuneena ihmisten teoissa sanoissa sanoneni tekoineni seuraamuksia vuosia vuosia ja ravitsemus työkunnottomuus ajatellen mihin suuntaan millä lailla paranemisen kaikille joita ei ole olemassa ja enhän voi mitä ihmissydämet mitä väärää jos itse tunnustan väärintekoni vääryyteni ja pahuuteni ja pahat ajatukset ja suunnitelmani jossa seuraamuksin asian osaisia en katso olevan rukoilemme saada osassani osallisuuttani tunnustaa poliisi asioiksi kaikki aina lehden etusivulla nimet alkaen 1967

Kirjoittaja Tuskainen, 1. touko, 2017

Pyydän vielä Jumalalta mahdollisuutta uuteen elämään. Hän tietää tilanteeni ja olosuhteeni sekä kaikki pyyntöni. Pyydän häntä tekemään ongelmilleni jotakin. Itse en voi enää mitään enkä tiedä mitä tehdä tiet ovat tukossa täysin.Ovat olleet jo pitkään.

Sähköposti:

@suomi24.fi

phhp

Kirjoittaja asta salmi, 25. huhti, 2017

Pyydän rukousta että paranisin masennuksesta ja muista sairauksista. Pyydän rukouksia, että Jeesus antaisi minun löytää elämäni tarkoituksen ja rakkautta siihen. Toivon rukousta lapseni ja hänen isänsä puolesta. Pyydän että rukoilisitte, että jos joku on toivonut minulle pahaa, Jeesus puhdistaisi minut siitä. Kiitos

Sähköposti:

@gmail.com

asta.salmi

Kirjoittaja Liisa, 24. huhti, 2017

Rukousaihe nuoren miehen puolesta joka luopunut uskosta ja lähtenyt omille teilleen. Herra tuo takaisin ja anna johdatus ja siunaus elämälle.

Sähköposti:

liisalla

@outlook.com

Kirjoittaja "suku", 10. huhti, 2017

asunnottoman puolesta ja asiansa ennen ja jälkeen 18 02 1982 katumustilaan saaneena

Sähköposti:

cen88nec

@suomi24.fi

Kirjoittaja Toivoton, 25. maalis, 2017

Tänään meni viimeinen toivo ja ei enää mitään näköpiirissä. Asun pienellä paikkakunnalla jossa asiat solmussa. Jumala voi vanhat unohtaa muttei ihmiset. Pyydän Jumalaa auttamaan ja johdattamaan. Olisiko minulla vielä mahdollisuus ja jotain tehtävissä. Minulla ei ole edes mitään vaihtoehtoa täällä mitä yrittää keinot ovat lopussa täysin.Jumala tietää tilanteeni ja mikä estää. Apua ongelmissani ja halauisin palata Kristuksen luo.

Kirjoittaja fifisusuii, 23. maalis, 2017

huijareille, minulle, onko muita, mitä minulle

Kirjoittaja uskova, 14. maalis, 2017

suomalaisen muslimin puolesta, joka parjaa kristittyjä
pienen tytön puolesta ja hänen perheensä puolesta

Kirjoittaja Hannele, 11. maalis, 2017

Äidin ja tyttären välinen kapina ja riita.

Kirjoittaja svante darja, 3. maalis, 2017

rukoilemme

Sähköposti:

sssssss

@suomi24.fi

Kirjoittaja Hannele, 25. helmi, 2017

Minulla huoli ystävän elämän puolesta.Hänellä kotona todella vaikeaa.Rukousta asian puolesta.Jumala näkee ketä tarkoitan.

Kirjoittaja Hannele, 19. helmi, 2017

Rukousapua työni puolesta,niin vaikeaksi muuttumassa,ei ole tarkkoja ohjeita,tietämättömyys pahinta,stressi on tällä hetkellä.

Uusimmat kommentit

03.12 | 11:10

Hei, Risto. Tämä on Hengellinen kotikirjasto, ei Mairen kotisivu. ...

03.12 | 04:10

En ole aikoihin kuullut mitään näin upeita.Syvät,kaun...

26.11 | 22:13

Aivan upeita ja koskettavaa musiikkia.Vierailit,säestit ja lauloit Varapäree...

03.11 | 15:39

Tässä kansiossa, Markon kuvia-ensimmäinen ylläpitäjä. Myös ...