Voit jättää rukouspyyntösi ja huolesi tähän Vieraskirjaan.Rukoilemme niiden jokaisen puolesta. Voit myös jättää kiitosaiheen,tai jotain muuta mitä tarpeesi koskee.

Kirjoittaja välit kuntoon, 2. joulu, 2017

Rukoillaan että eräs tylysti ja kylmäkiskoisesti minua kohdellut henkilö murtuisi, katuisi ja anteeksi pyytäisi. Siunataan rukouksessa tätä ihmistä ja pyydetään silmien avautumista ja sydämen avautumista ymmärtämään ja rukoillaan ihmettä tapahtuvaksi tässä asiassa. Että kaikki kääntyisi hyväksi.

Kirjoittaja anteeksianto, 2. joulu, 2017

Rukoillaan että eräs henkilö kykenisi antamaan anteeksi virheet ja sen missä olen loukannut häntä ja että ystävyys palautuisi ennalleen entistäkin parempana.

Kirjoittaja köyhä kuin kirkon rotta, 2. joulu, 2017

Rukoillaan että Jumala käyttäisi erästä kaveriani välikappaleena auttaakseen minua asunnon saamisessa ja siinä myös että saisin ruoka-apua silloin kun rahat loppuu kesken kuukautta ja muutenkin saisin apua tältä kaveriltani ja että Jeesus hänessä saisi vallan minua tukea minun ongelmissa ja vaivoissa.

Kirjoittaja pieni kullanmuruni huolestuttaa :(, 1. joulu, 2017

Tuttuni on kirjoitellut itsetuhoisuuteen viittaavia viestejä jostakin oveen hirttämisestä yms ja hyvin arkaluontoisia, henk.koht asioitaan myös. Huolestuttavaa ja myötähäpeää herättävää. Rukoillaan että hän saisi apua ja että Jumala varjelee.

Kirjoittaja ikävöin yhtä herttaista ja kultaista höppänää, 1. joulu, 2017


Rukoillaan, että minusta ja eräästä ihmisestä josta pidän paljon, tulisi oikein hyvät ystävät.


Rukoillaan sen puolesta että saisin olla kaipaamani ja ikävöimäni rakkaan ihmisen lähellä ja että hän tulisi käymään ajankohtana jolloin olen hänet kutsunut ja että Herra lisäisi ymmärrystä meidän välillemme.

Kirjoittaja Avustaja auttaa!, 1. joulu, 2017

Olen koettanut auttaa ja tukea erästä sairasta henkilöä ja tarjoutua hänen tukihenkilöksi tai henkilökohtaiseksi avustajaksi. Rukoillaan sen puolesta että saisin avustaa häntä ja että pääsemme tekemään vammaispalvelutoimistossa avustajasopimuksen, että avustaisin häntä. Hän olisi mieluinen avustettava koska on niin herttainen ja ihana.

Kirjoittaja hän on suuri taiteilija ja fantastinen muusikko!!!!, 1. joulu, 2017

Rukoillaan sen puolesta että erään erittäin lahjakkaan henkilön sekä musikaaliset että kirjalliset kyvyt pääsevät käyttöön toden teolla. Olen kannustanut häntä luovaan toimintaan. Rukoillaan että hän nauttisi siitä ja saisi siitä voimavaroja arkeen ja elämään noin muutenkin.

Kirjoittaja Vera, 1. joulu, 2017


Mahaongelmiin pyydetään apua ja helpotusta, muun muassa turvotus vatsan alueella, mahdollisesti vatsahaava ja rukoillaan myös että kivut ja säryt hellittävät otteensa ja että ei olisi stressiä niin paljon.Ihmissuhdevaikeuksista kärsivälle henkilölle apua ja siunausta. Hän sanoo ja tekee asioita jotka loukkaavat ja järkyttävät niin lähipiiriä, ystäviä kuin muitakin. Herra auta ja armahda!


Traumatisoituneelle henkilölle eheytymistä ja ettei vahingoittaisi itseään eikä muita.


Annoin hyviä ja hyvää tarkoittavia neuvoja eräälle ystävälle. Rukoillaan että hän kykenee ne ottamaan vastaan.


Rukoillaan helpotusta pelkoihin, pelkotiloihin, masennukseen ja itkeskelyyn sekä vihaan ja aggressioihin.

Kirjoittaja daisy, 1. joulu, 2017

Rukoillaan, että eräs useita sairauksia sairastava henkilö saisi hoitoa kipuihin, särkyihin ja että saisi myös ruokavalionsa tasapainoon. Ruokailuja ei ole riittävästi, hän syö vain kerran päivässä ja on alipainoinen. Rukoillaan että hän söisi useammin ja monipuolisemmin ja että pysyisi terveenä eikä sairastuisi osteoporoosiin. Rukoillaan että Herra varjelee osteoporoosilta tuon jo muutenkin sairaan henkilön.

Kirjoittaja venla, 1. joulu, 2017

Eräs tuttava on piittaamaton sekä itsestään että toisesta ihmisistä ja vaarantaa oman terveytensä ja aiheuttaa muillekin ihmisille kärsimyksiä. Kerroin asiasta luotettavalle taholle ja rukoillaan viisautta luotettavalle taholle toimia asiassa hänen parhaakseen. Hän myös
on joutumassa tai jo joutunut eräänlaiseen puhutteluun. Rukoillaan että suhtautuu viisaasti ja vakavuudella asiaan eikä närkästy siitä vaan ottaa opikseen ja ottaa vastuun teoistaan.

Kirjoittaja Erika, 1. joulu, 2017

Muistetaan rukouksin psyykkisesti sairasta henkilöä jonka asioita olen hoitanut. Rukoillaan, että hän saisi tukea ja apua ja suostuisi ottamaan sitä vastaan ja että hän alkaisi kuntoutua. Rukoillaan myös, ettei hän pääse toimillaan aiheuttamaan enää vahinkoa itselleen eikä muille.

Kirjoittaja itseluottamuksen puolesta, 30. marras, 2017

Muistetaan rukouksessa henkilöä jolle on tarjottu työtä mutta joka kokee ettei siihen kykene. Hän ei asiassa luota itseensä. Se työ olisi kuitenkin tärkeä ja siunaus hänellekin. Rukoillaan hänelle rohkeutta ja itseluottamusta ja jos työ on vaikea tai raskas niin rukoillaan siihen voimia Jumalalta. Rukoillaan hänelle niin suurta Jumalan voimaa ja Pyhän Hengen voimaa että hän toimii siinä kuten Jeesuskin toimisi jos Jeesus olisi hänen sijallaan siinä.

Kirjoittaja Hengen voimaa!, 30. marras, 2017

Anotaan eräälle henkilölle Pyhän Hengen täyteyttä niin, että juuri nyt, tässä hetkessä Herra vuodattaa henkensä hänen lihansa päälle ja että hän tulee Pyhää Henkeä täyteen.

Kirjoittaja Henna, 30. marras, 2017

Eräs tuttuni ei pysty kunnolla tekemään töitään koska hänellä on kovia kipuja ja työ on fyysisesti raskasta. Rukoillaan tuon ihmisen puolesta että Jeesus koskettaa parantavalla kädellään ja tekee hänet terveeksi. Yhteinen tuttumme kertoi tilanteesta ja minä ajattelin että nyt täytyy rukoilla ja pyytää esirukousta. Jeesuksen nimessä tulkoon tuo nainen terveeksi! Ja jos sinä jota asia koskee luet tai kuulet tämän rukouspyynnön ja huomaat parantuneesi, niin Jeesus paransi sinut kun ihmiset rukoilivat. Jos ihmettelet missä kivut on niin Jeesus ne sinulta pois otti.

Kirjoittaja irti itsekkyydestä, 30. marras, 2017

Eräs tuntemani naispuolinen henkilö on kovin itsekäs. Hän ei tunnu oikein välittävän kuin itsestään vain eikä auta toista ihmistä, edes sellaista joka todella on sairas ja avun tarpeessa. Koskaan en ole kuullut hänen sanovan seuraavaa lausetta:"Olen huolissani
sinusta". Rukoillaan, että muutos tulisi tähän ja Jumala murtaisi itsekkyyden muurin ja antaisi todellista huolta, auttamisen ja suojelun halua ja lähimmäisenrakkautta että tuo henkilö auttaisi tavalla tai toisella erästä sairasta henkilöä ja muitakin avuntarvitsijoita
ja tekisi kaiken kuten Jeesuskin tekisi. Rukoillaan myös todellista Jumalan tuntemista hänelle.

Uusimmat kommentit

03.12 | 11:10

Hei, Risto. Tämä on Hengellinen kotikirjasto, ei Mairen kotisivu. ...

03.12 | 04:10

En ole aikoihin kuullut mitään näin upeita.Syvät,kaun...

26.11 | 22:13

Aivan upeita ja koskettavaa musiikkia.Vierailit,säestit ja lauloit Varapäree...

03.11 | 15:39

Tässä kansiossa, Markon kuvia-ensimmäinen ylläpitäjä. Myös ...