Voit jättää rukouspyyntösi ja huolesi tähän Vieraskirjaan.Rukoilemme niiden jokaisen puolesta. Voit myös jättää kiitosaiheen,tai jotain muuta mitä tarpeesi koskee.

Kirjoittaja kuulija, 18. heinä, 2016

Kohdata Ihme on kohdata mahdollinen Jumalan ajatus ja toiminta kenttä jossa ei ihmisiä peri aatteella meitä koneistetaan estradilla ajatellen mihin Herra osoittaisi ihmeensä, rukoilemme, olisiko Herralla Hyvyydessään vetää meitä puoleensa, joka onkin maailman onnellisin status? "minä teoissani pimentynyt minä pimentynyt ihminen"

Kirjoittaja Lavean tien kulkija, 18. heinä, 2016

Aiheinen alku ja loppu kertomuksessa Elämäni: ["Kiitos Kunnia Ylistettävä"] Kohdata kohdattuani virkoamisen myrkyn ja vaaniskelevan toimijain käsistä vallasta yhteydestä kanssakäymisestä. "odotuksin asiantuntijat ovat mutta ei heitä ilmi"

Kirjoittaja [perhevajaa], 15. heinä, 2016

Herra. Herra. Koemme oleskelumme valuneen kuiviin, tyhjiin, mitä jäimme mielettömyydessä ja ohjauksessa, ihmeluottamus tietämättömyyttä. Jottei Iskisi Iso eikä Pieni eikä Neutraali eikä optimaali/optimi timaali eikä intressit eikä sanottua minulla on kielitaitoinen/-tietoinen vajaus Ja Jumala Pyhä Henki

Kirjoittaja vanha selvis/meille selvis, 15. heinä, 2016

Rukousmuistioon: Mitä sain armahduksen tuhoisimmasta vaaniskeltavana ja vertaisia hakevalta on varmasti säilyttää Jumalan tunteminen muistikirjaansa ja ymmärtää ettei tie ala mutta voi olla kadotustuomioissa "niin ettei puolella eikä toisella tuhoisassa"?

Kirjoittaja uskonto asia, 14. heinä, 2016

Kiitos Ylistys Kunniassaan on Herra, ajatellen mitä valtioissa toteutuu, korkea on Herra ajatellen mitä olisi Ihmisten kaikkialla ymmärrettävä siinä missä on itse kullekin niinkuin mahdollista, Herra, vie kädestäpitäen, olen niin Pahantekijä etten voi Parhaimmalla Hyvällä, Auta Äiti Oikeuteensa, mitä enää voida Herra Jumala Pyhä Henki Teoissaan, Puolestamme: "Osallistuminen/Osallistumattomuus"

Kirjoittaja =00=, 14. heinä, 2016

[kysymme viestiä Herralta, joten olemme valmiina ja ajattelemme mitä on Ihmisen Pojan Merkki Taivaalla ajatellen]

Kirjoittaja uutismies, 13. heinä, 2016

kirjoitetaanko marsissa Herra Jumala millaista on

Kirjoittaja kesämies, 13. heinä, 2016

saada kokea ihmeissä ja tunnusteoissa mainitsee kirjallisuustutkija ja tieto/taito nyt ajatellen ettei ihmisenäkään voida muuntaa minua kuin jos mitä Jumalan vallassa ihmeteltävää "Herra luo minuun uusi henki"

Kirjoittaja minä, 12. heinä, 2016

ajattelen sijoittua maailmanmarkkinoilla/maailmanmarkkinoille aika on mennyt joten mihin enää ajatella - rukous puolestani

Kirjoittaja Uskova ystävä, 11. heinä, 2016

Liisan ja Hannun asioiden puolesta. Jumala tietää kaikki asiat.

Kirjoittaja Asu Kirijutus, 8. heinä, 2016

rukoilemme Herra niin mitä "Herra sanoi, Herra puhui, Herra ilmestyi, Herra etsi, Herralta ei salassa, Herra?" Kysymyksin päästämään ehdotta tilassa kysymme Herralta ajattelemasta ja olemasta osallisia/osallistuneita missä kysymys selvästi ilmi, ei salattavaa,

Kirjoittaja PP, 7. heinä, 2016

Rukouspyyntö vaikeassa elämäntilanteessa, kaikki on ollut pitkään umpikujaa eikä mitään toivoa näy. Apua ongelmiin ja vaikeuksiin jotka kaikki Jumala tietää. Pyydän myös uskon lahjaa meille.
Etsijä

Kirjoittaja "Opetuslapsonen", 7. heinä, 2016

Syys aikaan parhaimpaan ajalla kokea elämää aikaa parhaimpaa erästellä maastossa marjoja onnea ja sieniä onnea ja ajalla viisauden ajalla viisautta Herra ilmesty ja paranna ja auta?

Kirjoittaja ARVO JA TAIMI, 5. heinä, 2016

Teoissani minä/ajassa missä köyhä ja varaton, omaisuudet ei omaa, selvitystyössä Kiitosaihein? Kunnia Jumalalle/Jumalan Kunnia? Herra katsahda ihminen pois sellaisesta missä ei hänen asiansa? Tarkoitan perheessä ennen ja jälkeen vuden 1967?

Kirjoittaja asiamies, 5. heinä, 2016

"rukous kohdata puhetta niinkuin esim. mainita kirjallisuudessa, asioimaan"

Uusimmat kommentit

03.12 | 11:10

Hei, Risto. Tämä on Hengellinen kotikirjasto, ei Mairen kotisivu. ...

03.12 | 04:10

En ole aikoihin kuullut mitään näin upeita.Syvät,kaun...

26.11 | 22:13

Aivan upeita ja koskettavaa musiikkia.Vierailit,säestit ja lauloit Varapäree...

03.11 | 15:39

Tässä kansiossa, Markon kuvia-ensimmäinen ylläpitäjä. Myös ...