Voit jättää rukouspyyntösi ja huolesi tähän Vieraskirjaan.Rukoilemme niiden jokaisen puolesta. Voit myös jättää kiitosaiheen,tai jotain muuta mitä tarpeesi koskee.

Kirjoittaja A.T., 25. syys, 2015

Kiitos Jeesukselle työkokeilupaikasta. Tänään tuli postissa vanhemmuuden arviointi ja se oli täynnä valheita. Lapset ovat huostassa. Toivon että Herra vahvistaisi että puhun totta kun yritin oikaista sitä parhaani mukaan, sivuja tuli varmaan yhtä monta kun arvioinnissa 😃

Sähköposti:

@hotmail.fi

aliisa_tervo

Kirjoittaja Henna Makkonen, 24. syys, 2015

Haluan tuoda rukousaiheena Suomen hallituksen ja eduskunnan. Rukoillaan koko Suomen eduskunnan puolesta, että osaisivat tehdä oikeita päätöksiä asioissa ja jos ovat tehneet vääriä päätöksiä, korjaisivat ja tarvittaessa peruisivat ne, mitkä on väärin. Rukoillaan myös pelastusta ja uskoontuloa jokaiselle kansanedustajalle joka ei vielä ole Jeesusta vastaan ottanut ja rukoillaan vahvistusta uskoon niille kansanedustajille, jotka jo ovat uskossa. Rukoillaan myös, että kansanedustajat turvaisivat Jumalaan sekä työssään, että myös vapaa-aikanaan ja arjessaan.

Kirjoittaja Jumala voi, 20. syys, 2015

Rukoillaan, että Jumala auttaisi eräässä inhimillisesti katsottuna mahdottomassa asiassa, jossa olen ehtinyt jo vaipua epätoivoon. Jumalalle ei mikään ole mahdotonta.

Kirjoittaja A.T., 20. syys, 2015

Että lapseni saisi kotiutua lastenkodista pian kotiin. Kolme pientä. Ja että olisi tulevaisuus ja toivo, opiskelupaikkakin olisi tarpeen joskus. Avioliittokin päättyi mutta olemme jatkaneet yhdessä, ymmärrystä onko mentävä uudelleen naimisiin vai pysyykö liitto Herran silmissä ja varjelusta.

Kirjoittaja Mustasukkainen, 18. syys, 2015

Olen mustasukkainen kun eräälle ihmiselle tuntuu muut ihmiset olevan tärkeämpiä kuin minä. Rukoillaan Jumalan apua ja ilmestymistä tähän tilanteeseen ja että Herra vapauttaisi minut mustasukkaisuudesta.

Kirjoittaja sisar, 15. syys, 2015

Avioliittoni puolesta herra auta t ahdistaa

Kirjoittaja kämppis, 14. syys, 2015

Minun idea on, että eräs henkilö muuttas minun asuntoon kämppäkaveriksi niin maksettas puoliksi vuokra. Tässä on aika kallis vuokra yhden maksettavaksi. Rukoillaan, että tuo ihminen saisi tältä paikkakunnalta opiskelupaikan ja muuttaisi minun kämppäkaveriksi jos on Jumalan tahto. Jos ei ole Jumalan tahto hänen tänne muuttaa, niin rukoillaan, että vuokraongelmaan löytyisi joku muu ratkaisu.

Kirjoittaja ahdinko, 14. syys, 2015

Eräälle tuttavalleni laittelee jatkuvasti viestejä ihminen joka on ahdingossa ja joka tarvitsee apua. Rukoillaan, että Jumala vaikuttas tahtoa ja tekemistä tuttavassani auttaa tuota kärsivää lähimmäistä ja antaisi viisautta ja lähimmäisenrakkautta osata toimia oikein ja että Herra käyttäisi apunsa välikappaleena tuttavaani jos se on Herran tahto.

Kirjoittaja Henna Makkonen, 12. syys, 2015

Lähetin rukouspyyntöjä eläkkeensaajan asumistuen puolesta. Nyt on tapahtunut niin, että eivät laske sitä niin paljon kuin alunperin suunnittelivat. Rukoillaan kuitenkin vielä asian puolesta, että osaavat löytää asumistuelle oikeanlaisen laskukaavan ja määräytymisperusteet, että kaikilla säilyisi kohtuullinen toimeentulo ja että ei tulisi kenelläkään kohtuuttomia tilanteita, esim sellaista että vuokra 600 euroa ja asumistuki vain 200 euroa. Rukoillaan, että Jumala ohjaa ja johtaa heitä jotka asiaa suunnittelevat. Rukoillaan myös, että Jumala varjelisi, ettei keneltäkään asumistuen muutoksen vuoksi lähtisi asunto alta.

Kirjoittaja ihminen, 10. syys, 2015

Muistetaan rukouksin sairasta ihmistä, jolla on edunvalvonta-asia vireillä. Rukoillaan, että hän saisi hyvän ja luotettavan edunvalvojan ja tarvittaessa myös muitakin palveluita ja apua sen mukaan kun hän tarvitsee.

Kirjoittaja huoli, 7. syys, 2015

Olen nuori ihminen, jolla on elämäntilanteeseen ja tulevaisuuteen liittyvä huoli. Rukoilisitteko sen puolesta, että kaikki tuohon huoleen liittyvät asiat Jumala järjestäisi parhain päin.

Kirjoittaja Henna Makkonen, 4. syys, 2015

Kirjoitin äsken eräälle poliitikolle omasta tilanteestani ja siitä, miksi eläkeläisen asumistuen säilyttäminen olisi minulle tärkeää. todistin myös uskostani. Voitteko rukoilla sen poliitikon puolesta että kirjoitus koskettaisi hänen sydäntä ja toisi inhimillisiä ajatuksia hänelle.

Kirjoittaja Henna Makkonen, 4. syys, 2015

Rukouksiin on tulossa vastauksia! Nimittäin adressi eläkeläisten asumistuen säilyttämisen puolesta luovutetaan ministerille. Aika siihen järjestyi. Lisäksi hallituksessa mietitään jo asumistuen muutoksen kohtuullistamista. Voitteko rukoilla sen puolesta, että Jumala antaisi hallitukselle viisautta menetellä oikein tuossa asumistukiasiassa ja että hyvä ratkaisu löytyisi niin ettei kenenkään tarvitsisi muuttaa kodistaan pois asumistuen muutoksen vuoksi.

Kirjoittaja Henna, 31. elo, 2015

9.-10.9.2015 Hallituksen neuvottelut (Budjettiriihi) Säätytalossa. Rukoillaan poliitikoille viisautta tehdä oikeat päätökset asioissa, erityisesti siinä, mitä tulee eläkkeensaajien asumistukeen.

Kirjoittaja toivoa, 30. elo, 2015

Uskonsisar on tehnyt nettiadressin eläkkeensaajien asumistuen säilyttämisen puolesta. Adressi olisi tarkoitus toimittaa sosiaali-ja terveysministerille, mutta ministeriltä ei ole järjestynyt aikaa luovutukselle. Rukoillaan sen puolesta, että aika järjestyisi, ministeri ottaisi adressin vastaan ja että asia muutenkin eduskunnassa otetaan todesta ja huomioidaan uutta lakia tehtäessä.

Uusimmat kommentit

03.12 | 11:10

Hei, Risto. Tämä on Hengellinen kotikirjasto, ei Mairen kotisivu. ...

03.12 | 04:10

En ole aikoihin kuullut mitään näin upeita.Syvät,kaun...

26.11 | 22:13

Aivan upeita ja koskettavaa musiikkia.Vierailit,säestit ja lauloit Varapäree...

03.11 | 15:39

Tässä kansiossa, Markon kuvia-ensimmäinen ylläpitäjä. Myös ...