Voit jättää rukouspyyntösi ja huolesi tähän Vieraskirjaan.Rukoilemme niiden jokaisen puolesta. Voit myös jättää kiitosaiheen,tai jotain muuta mitä tarpeesi koskee.

Kirjoittaja Henna, 24. elo, 2015

Todistin uskostani eräälle ihmiselle. Rukoillaan hänen uskoontulonsa puolesta, että hänestäkin tulisi minulle uusi uskonsisar.

Kirjoittaja ystävän puolesta, 24. elo, 2015

Ystävällä on vaikea tilanne kotona. Rukoillaan, että pääsisi pian muuttamaan omilleen.

Kirjoittaja Hakija, 24. elo, 2015

Olen hakenut uutta asuntoa. Rukoilisitteko, että saisin oikeaan aikaan sopivan asunnon jossa on kohtuullinen vuokra.

Kirjoittaja Henna, 21. elo, 2015

Rukoillaan sen puolesta, että hallitus peruisi päätöksensä leikata eläkeläisten asumistukea. On paljon heikossa asemassa olevia, hyvin sairaita eläkeläisiä, joilla ei olisi varaa hoitoihin eikä lääkkeisiin enää sen muutoksen jälkeen. Rukoillaan myös, että Jumala pitäisi huolen minunkin toimeentulostani. Asunnossani on korkea vuokra jonka eläkkeensaajan asumistuki on aika hyvin kattanut tähän asti. Rukoillaan, että jos se muutos tulee, niin saisin joko pienemmän ja halvemman asunnon tai sitten työpaikan josta saisi sen verran palkkaa, ettei tarvitsisi asumistukea enää. Vanhempani ovat luvanneet myös auttaa minua taloudellisesti. Silti on huoli ja murhe. Rukoillaan, että luottaisin Jumalan huolenpitoon enkä murehtisi asiaa enää.

Kirjoittaja apua, 15. elo, 2015

Minulla on poliisikuulustelu nyt tulevan viikon perjantaina. Kyse on vanhoista 1-2 vuotta vanhoista kommenteistani erääseen ihmiseen liittyen. Olen yrittänyt myös sovittelua, mutta vastapuoli ei halua sovitella. Itse olen antanut hänelle anteeksi ja koettanut myös pyytää anteeksi. Rukoillaan, että vastapuoli leppyisi ja antaisi anteeksi ja että asiaa voisi käsitellä sovittelutoimistossa. Rukoillaan myös, että asia kääntyisi hyväksi ja että minä ja vastapuoli emme olisi enää vihollisia, vaan asia kääntyisi niin, että meistä tulisikin ystävät. Minun puoleltani asia ja välit on kunnossa, en kanna kaunaa enää enkä kommentoisi hänestä enää sellaisia kuin silloin 1-2 vuotta sitten. Rukoillaan Jumalan apua ja muutosta tilanteeseen.

Kirjoittaja Maria, 12. elo, 2015

Rukousaihe:
Herra kosketa 84 vuotiaan isäni terveyttä, anna apusi hänen univaikeuksiin. Anna isäni löytää sinut pelastajanaan.
Auta myös miestäni töissään, anna hänelle sinun viisauttasi. Siunaa avioliittoamme ja kosketa meidän molemipien terveyttä parantaen.

Kirjoittaja Reijo A., 2. elo, 2015

Haluaisin,ettäJeesus parantaisi minut, niin ettei tarvisi käyttää päihteitä enää.
Kiitos Herra varjeluksestasi monissa asioissa.

Kirjoittaja Tytär, 30. heinä, 2015

Hei
äidilläni todettiin keväällä suolistosyöpä johon hän sai tablettihoidon. Kun saatiin viimeviikolla tuloksia kuulimme että hoito ei ollut auttanut vaan syöpä oli levinnyt maksaan ja muualle. Hän on ollut tähän asti muuten tosi terve ja reipas ikäisekseen.
Meidän isä kuoli huhtikuussa ja nyt äiti on vakavasti sairas. Pyydän kuitenkin esirukousta sillä JEESUS VOI PARANTAA hänet ja pelastaa. Jeesus auta..

Kirjoittaja heimo, 23. heinä, 2015

Rukouspyyntö avioliittoni puolesta sekä terveyteni puolesta

Sähköposti:

@wippies.fi

neville

Kirjoittaja J, 19. heinä, 2015

Pyydän rukousta mieheni puolesta että jumala vapauttais aineista ja sais uudistua ja että jumala parantais meidän välit. Itse olen uskossa mut tuntuu ihan heikolta olen ihan henkisesti loppu

Kirjoittaja Äiti, 11. heinä, 2015

Nuorten matkojen puolesta. Varjelusta heille.

Kirjoittaja ystävän puolesta, 5. heinä, 2015

Ystävälle johdatusta työpaikan tai mahdollisen opiskelupaikan löytymiseen tältä paikkakunnalta tulevaisuudessa.

Kirjoittaja Henna, 1. heinä, 2015

Haluan tuoda Jumalan eteen kaiken, mikä minua pelottaa, ahdistaa ja masentaa. On erilaisia asioita jotka liittyvät muun muassa talouteen, sukulaisiin ja heidän terveydentilaan, terveydenhuoltoon, eri ihmisten suhtautumiseen minua kohtaan, sairauteeni, erääseen riitatilanteeseen erään ihmisen kanssa. Rukoilkaa sen puolesta, että Herra noissa asioissa varjelisi minua, ei antaisi raskaampaa taakkaa kuin minkä kantaa jaksan eikä jättäisi minua yksin noitten asioitteni kanssa. Rukoillaan myös, että Jeesus poistaa kaiken pelon ja masentuneisuuden.

Kirjoittaja silja, 26. kesä, 2015

kiitos että rukoilet ä puolestani että voisin eheytyä täysin! olen vieläkin todella rikki varsinkin siitä miten miehet ovat mua kohdelleet. olen myös jossain määrin vihainen ja katkera, rukoillut että Jumala poistaisi ne tunteet. kiitän myös miten JUmala on jo eheyttänyt ja mitä työtä hän on minussa tehnyt tähän asti ! Jumala on ihmeellinen ja olen niin onnellinen että saan olla uskossa Häneen. Kiitos Jeesus että sinä löysit minut!!!!!!!!!

Sähköposti:

@luukku.com

siljanen12

Kirjoittaja hädissään, 21. kesä, 2015

Minua huolestuttaa se, kun eläkkeensaajien asumistuki vähenee. En tiedä miten pystyn silloin pitämään asuntoni. Voitteko rukoilla sen puolesta, että adressi ja kansalaisaloite tuossa asiassa menee läpi eikä eläkeläisiltä leikattaisi asumistukea ja päätös eläkkeensaajien asumistuen vähentämisestä peruuntuisi.

Uusimmat kommentit

03.12 | 11:10

Hei, Risto. Tämä on Hengellinen kotikirjasto, ei Mairen kotisivu. ...

03.12 | 04:10

En ole aikoihin kuullut mitään näin upeita.Syvät,kaun...

26.11 | 22:13

Aivan upeita ja koskettavaa musiikkia.Vierailit,säestit ja lauloit Varapäree...

03.11 | 15:39

Tässä kansiossa, Markon kuvia-ensimmäinen ylläpitäjä. Myös ...