Fremanin perhe

Luku 5 -- Freeman

 

FREEMANIN PERHE

 

Hämmästyttävä asia tässä perheessä on että se ei ole perhe jonka ihmiset ajattelisivat kuuluvan kolmeentoista huipulla olevaan perheeseen; kuitenkin, minulle, eliitin ja saatanallisen hierarkian tutkijana, tämä nimi hyppää esiin yllättävän usein. Esimerkiksi, Stephen M. Freeman johtaa Anti-Defamation Leaguen siviili-oikeuksien osaston lakiasioiden virastoa, mikä on B'nai B'rithin tytär. Tämä ADL on vaarallinen organisaatio jota Hierarkia hallitsee. Illuminaatin huumeraha on auttanut tämän organisaation rahoittamisessa. Toinen Freeman on Walter Freeman joka toi lobotomian Yhdysvaltoihin James W. Wattsin kanssa vuonna 1936. Tämä etu-aivolohkon lobotomia on brutaali mielenhallinnan menetelmä joka on sallittu sillä verukkeella että se hyödyttää ihmiskuntaa. Sitten oli Simon Freeman, tärkeä tiedustelupalvelun viranomainen. Ja lista jatkuu kertoen ihmisistä jotka ovat avainpaikoilla Freemanin nimellä. Mutta kaikkein tärkein ihminen joka poistaa kaikki epäilyt etteikö tämä perhe olisi huipulla on Gaylord Freeman, joka oli Prieure de Sionin edesmennyt suurmestari. Nämä ihmiset joilla on nimenä Freeman ja jotka ovat korkeissa asemissa kaikkialla maailmassa eivät todennäköisesti ole samaa verilinjaa. Ei ole epäilystäkään etteikö Gaylord Freeman sekä eräät muut tässä luvussa esiintyvät henkilöt olisi osa Illuminatia, ja Freemanit jotka voivat olla sukua Gaylordin sukulaisille jotka kuuluvat myös Illuminaatin organisaatioihin voidaan positiivisesti tunnistaa osaksi tätä Illuminaatin verilinjaa. Tämä luku mainitsee myös joitakin Freemaneja joilla on valtaa ympäri maailman ja jotka saattavat olla osa tätä verilinjaa tai sitten eivät ole. On järkevää raportoida heistä ja toivoa että lopulta tämä kirjailija tai muut saavat selville kuinka he sopivat siihen. Esimerkiksi, Bennett Freeman, Harry Louis Freeman, ja Orville L. Freeman kaikki kuuluvat CFR:ään, mikä on Illuminaatin organisaatio.

 

RIIPPUMATTOMIA TUTKIMUKSIA PRIEURE DE SIONISTA

 

Mikä on Prieure de Sion? Olemmeko me varmoja että se on olemassa? Mitä tekemistä tällä on Hierarkian kanssa?

 

Tämä Prieure de Sion oli tuntematon yleisölle vuoteen 1982 asti, jolloin Michael Baigent, Richard Leigh, ja Henry Lincoln yhdessä kirjoittivat kirjan Holy Blood, Holy Grail, ja tarjosivat historialliset todisteet että organisaatio nimeltään Prieure de Sion oli voimakas ja että se oli ollut olemassa varhaisista ristiretkistä, vuodesta 1099 lähtien. Vuonna 1991, minä tarjosin hieman lisää informaatiota Prieure de Sionista. Tämä organisaatio on niin vähän tunnettu jopa minun lukijoideni keskuudessa, että meidän täytyy pysähtyä ja tutkia Prieure de Sionia.

 

Yrittäessään ratkoa mysteereitä jotka ympäröivät tätä organisaatiota, Lincolnin, Leighin ja Baigentin tutkimukset saivat heidät tekemään sellaisen johtopäätöksen että Prieure de Sion vartioi Jeesuksen "pyhää" verilinjaa. Tämä sai aikaan sen että suurin osa kristikuntaa tuomitsi heidän tutkimuksensa epäraamatulliset osat, mutta lukuunottamatta paria lyhyttä artikkelia kristillisissä aikakauslehdissä sekä pientä Englannissa painettua kirjaa The Holy Grail Revealed -- joka yksinkertaisesti väitti että tällä kirjalla ei ollut mitään arvoa -- kukaan ei edes yrittänyt todistaa tätä kirjaa vääräksi (parhaan tietämykseni mukaan, kirja The Holy Grail Revealed teeskenteli kumoavansa tämän teorian mutta ei todellisuudessa kumonnut mitään). Kirjan Holy Blood, Holy Grail tekijät menivät vieläkin pidemmälle kirjoittaessaan kaksi vieläkin suositumpaa historiallista paljastuskirjaa The Messianic Legacy ja The Temple and the Lodge.

 

Ollakseni rehellinen kristityille, jos en olisi tiennyt jo aiempien tutkimusteni perusteella että suurin osa kirjan Holy Blood, Holy Grail informaatiosta piti paikkansa, suurin osa villistä uskonnollisesta spekulaatiosta koskien Jeesusta olisi saanut myös minut epäilemään tätä kirjaa.

 

Ensimmäinen kristillinen kirjailija joka nosti esille Prieure de Sionin oli J.R. Church joka kirjoitti kirjan Guardians of the Grail joka pohjautuu kirjaan Holy Blood, Holy Grail mutta jossa liitettiin enemmän paloja yhteen. Lopultakin oli tehty kirja joka haastoi jotkin Holy Blood, Holy Grailin virheelliset ajatukset kuitenkaan heittämättä roskakoriin hiedän erinomaista tutkimustyötään.

 

Vaikka yleisö ei ollut koskaan kuullut Prieure de Sionista ennen kirjan Holy Blood, Holy Grail ilmestymistä, tästä organisaatiosta oli kirjoitettu korkean tason sotilastiedustelun raporteissa vuosia ennen tätä kirjaa. Eräät miehet korkean tason tiedustelussa olivat huolissaan siitä mihin suuntaan tämä maa oli menossa. Tällaisten ihmisten kautta riippumaton vahvistus oli vuotanut ulos jo ennen tämän kirjan julkaisua. Tämä informaatio saavutti jotkin tutkijat. Kirjassani Be Wise As Serpents minä mainitsin Prieure de Sionin sen jälkeen kun olin tehnyt johtopäätöksen että todisteet vahvistivat sen olemassaolon.

 

Minä lähestyn tätä aihetta omista tutkimuksistani käsin. Tutkiessani Illuminatia tuli selväksi että: 1) Verilinjat ovat hyvin tärkeitä; 2) Korkean tason satanistit uskovat että he ovat Daavidin Huoneen jälkeläisiä; 3) Illuminaatin aktiviteetit ovat monin tavoin sidoksissa Prieure de Sioniin. Eräs hätkähdyttävä sidos oli se, että tämä perhe (Freeman), erään tietolähteen mukaan, oli eräs Illuminaatin kolmestatoista perheestä. Tämä ex-illuminaatti jolta minä sain tietoa ei tuntenut kirjaa Holy Blood, Holy Grail eikä myöskään Guardians of the Grail. Vaikka he olisivatkin tunteneet nämä kirjat, kumpikaan kirja ei mainitse Freemanin perhettä. Vasta vuonna 1987 ilmestyneessä kirjassa The Messianic Legacy mainittiin Freeman Prieure de Sionin johtajana. Lyhyesti, sekä minun että muiden tutkimukset johtivat toisistaan riippumatta samaan lopputulokseen, vahvistaen että Prieure de Sion on olemassa ja että Freemanin perhe todellakin on hyvin voimakas perhe.

 

En ole koskaan kertonut yksityiskohtaisesti kaikista todisteista koskien Prieure de Sionia ja Freemanin perhettä, enkä aio tehdä sitä nytkään. En halua pitkästyttää sinua todistelemalla ilmiselvää asiaa, kun on paljon muutakin opittavaa. On kovapäisiä ihmisiä jotka eivät usko vaikka latelisi minkälaiset todisteet. He vain haluavat pysyä niissä käsityksissä missä he ovat.

 

KUVAILEMASSA PRIEURE DE SIONIA

 

Prieure de Sionin luominen näyttää olleen monien voimakkaiden verilinjojen ajatus, ja siinä oli mukana useita Merovingien jälkeläisiä mukaanlukien Lorrainen Huone, Guisen Huone, Medicin Huone, Sforzan Huone, Estesin Huone (Ester Park Coloradossa on nimetty erään perheenjäsenen mukaan), Gonzagasin, St. Clairen Huone (Sinclair) sekä Stewartin Huone (Stuart).

 

Medicillä on sideokset myös Mustaan aatelistoon, ja he ovat olleet huomattava voima Italiassa. Giovanni de Medici of Florence, joka oli Paavi Leo X (1513-1521) oli Kabbalan innokas opiskelija. Eräät muut Medicin Medicin perheenjäsenet jotka ovat olleet Paaveja ovat Leo IX ja Clement VII. Paavi Stephen IX oli eräästä toisesta merovingialaisesta verilinjasta. Lorenzo de Medici oli salaseurojen suojelija/kanta-asiakas, ja uskotaan että hän taloudellisesti auttoi salaseuroja rahoittamaan Christopher Columbuksen löytöretkiä. Columbuksella oli Temppeliherrojen punainen risti purjeissaan.

 

Samalla kun SInclairit ovat olleet aktiivisia Temppeliherroissa ja vapaamuurareiden ensimmäisessä kolmessa asteessa, Stuartit ovat olleet aktiivisia Skotlantilaisessa riitissä.

 

Nämä Stewartit tunnetaan nimellä "House of Unicirns" (=Yksisarvisten Huone). Tämä Stewartien kuninkaallinen haara 1500-luvun loppupuolella muutti nimensä Stuartiksi. Eräs kaikkein kuuluisimmista Stuarteista tunnetaan nimellä Bonnie Prince Charles (1720-1788). Hän rantautui Skotlantiin vaatiakseen itselleen valtaistuinta ja vapauttaakseen Skotlannin Englantilaisten miehitykseltä. Hänen koko nimensä oli "Prince Charles Edward Stuart, 1st Count of Albany, Grand Master of the Knights Templar". Aluksi hän oli menestyksekäs voittaessaan skotlantilaisille vapauden, mutta sitten hän kärsi sotilaallisen katastrofin ylämaalla. Charles Radcliff, Prieure de Sionin suurmestari, ollessaan matkalla liittyäkseen Bonnie Prince Charlesin joukkoihin joutui englantilaisten vangiksi ja hänet mestattiin. Cullodenin verilöylyn jälkeen, monet Bonnie Prince Charlesin armeijassa sotineet (jacobiitit = jaakkolaiset) pakenivat Amerikkaan, jossa he muodostivat osan Amerikan vallankumuoksen taustavoimista. Ei pitäisi sitten olla yllätys, että USA:n Kongressi valitsi ensimmäiseksi hallitsijaksi tämän Bonnie Prince Charlesin. Hän ei suostunut tulemaan hallitsijaksi koska hänellä ei ollut perillistä, ja hän tunsi että ilman perillisiä Yhdysvaltain kuninkaaksi ryhtyminen saattaisi tuhota maan pitkällä aikavälillä. Tämän luvun sisältämä informaatio antaa lukijalle paremman käsityksen siitä millaisia olivat Illuminaatin päämäärät Amerikalle.

 

Alusta alkaen tämä Prieure de Sion oli omistautunut Hermeettiselle magialle (mustan magian laji joka on lähtöisin muinaisesta Egyptistä ja joka esiteltiin Egyptiläisessä kuolleiden kirjassa). René d'Anjou, eräs merovingialaisten jälkeläinen suostutteli Cosimo de Medicin perustamaan ei-kirkollisen kirjaston San Marcoon jossa käännettäisiin Platonin ja Pythagoraan teoksia sekä Hermeettistä magiaa käsitteleviä teoksia. Siihen hetkeen asti Roomalaiskatolinen kirkko oli hallinnut kaikkia kirjastoja. Cosimo de Medicin kirjaston kreikkalaiset ja egyptiläiset opetukset käynnistivät sellaisen mistä myöhemmin kehittyi Renessanssi, joka oli humanismin ja okkultismin henkiin herättämistä. Näyttää siltä että keskiaikana, noituus ja pakanismi olivat lähes tyystin hävinneet, siihen pisteeseen saakka että nämä ajatusmallit täytyi opetella uudelleen muinaisista kirjoituksista. Mielenkiintoista, keskiaikaa, jolloin noituus ja pakanismi olivat poissa, kutsutaan "pimeäksi keskiajaksi", ja sitä virheellisesti pidetään sellaisena ajanjaksona jolloin sivistys oli poissa.

 

Eräs aikakauslehti jota Prieure de Sionin jäsenet julkaisivat Toisen maailmansodan aikaan oli nimeltään Vaincre. Organisaatio joka otti itselleen ansion tästä aikakauslehdestä oli Alpha Galates. Tässä lehdessä oli artikkeleita Atlantiksesta, Teosofiasta, kelttiläisestä viisaudesta sekä muista esoteerisista asioista. Tämä aikakauslehti myös julisti kannattavansa Yhdistynyttä Eurooppaa. Robert Schumanista, joka yhdistettiin tähän Vaincre-aikakauslehteen, tuli myöhemmin EEC:n arkkitehti. Prieure de Sionin omille jäsenille julkaistava aikakauslehti on nimeltään Circuit (lyhenne sanoista "Chivalry of Catholic Rules and Institutions of the Independent and Traditionalist Union"). Vuoden 1956 Circuit-lehden numero ehdottaa 13 tähteä käsittävän symbolin käyttöä perinteisen 12-tähtisen sijaan. Tämä Circuit-lehti joka väittää kirjoittavansa artikkelit "salaisen merkityksen" kera, sanoo Prieure de Sionista arvoituksellisesti: "Me emme ole strategisteja ja me seisomme kaikkien uskontokuntien, poliittisten näkökohtien ja taloudellisten asioiden yläpuolella. Me annamme ne niille jotka tulevat luoksemme pyytämään moraalista apua sekä hengen voimaa."

 

Toinen Circuit-lehden artikkeli sanoo: "Ei tule uusia ratkaisuja paitsi uusien metodien ja uusien ihmisten kautta, sillä politiikka on kuollut. Omituiseksi tosiasiaksi jää että ihmiset eivät halua tunnustaa tätä. On olemassa vain yksi kysymys: taloudellinen organisaatio." [Adrian Sevrettin artikkeli]

 

Tri. Otto von Habsburg, eräs merovingialaisten jälkeläinen, sekä Maltan ritari, johti Pan-Europaa, organisaatiota joka on tehnyt töitä Euroopan Yhdysvaltojen muodostamiseksi. Pan-Europan tunnus oli kelttiläinen risti ympyrän sisällä.

 

Ensimmäinen ajankohta jolloin Prieure de Sionin olemassaolo voidaan todeta on kun ristiretkeläiset valloittivat Jerusalemin ja eräs apottiluostari johon Peter Hermit oli kuulunut perustettiin rakennukseen nimeltään Abbey of Notre Dame de Mont de Sion, aivan Jerusalemin ulkopuolelle. Tällä apottiluostarilla oli kilta nimeltään Ordre de Sion. Vuosisatojen myötä tämä Ordre de Sion kehittyi sellaiseksi mitä se on tänään, eli Prieure de Sioniksi. Pidä mielessäsi että tämä Ordre de Sion oli näkyvillä useiden vuosisatojen ajan, mutta se on ollut täysin salainen 1400-luvulta lähtien. Siitä tuli puoli-julkinen 1960- ja 1970-luvuilla mutta siitä tuli täysin salainen uudestaan vuonna 1984.

 

Tätä munkkien ryhmää jotka alunperin perustivat tämän järjestyksen/killan johti Ursus Merovingialainen. Heille annettiin paikka Orvalista, Ranskasta, kunnes he ilmeisesti päättivät muuttaa Pyhään maahan. [Tämä paikka Ranskassa on vain muutaman mailin päässä Illuminaatin feminiinisen haaran salaisesta päämajasta joka sijaitsee linnassa lähellä Munoa, Belgiassa. Kirjassa Be Wise As Serpents kerrotaan tästä linnasta, nimeltään Chateau des Amerois sekä rituaaleista joita siellä suoritetaan.]

 

Tällä Järjestyksellä näyttää olleen valta valita kuka istuisi Jerusalemin valtaistuimella ja he aluksi valitsivat tehtävään oman miehensä, Godfroi de Bovillonin.

 

Tämä Prieure de Sion perusti sotilaallisen Järjestyksen jota kutsuttiin Temppeliherroiksi. Vuonna 1188, tämä Ordre de Sion antoi temppeliherrojen ilmeisesti kulkea omaa tietään, joka lopulta sai aikaan pitkäaikaiset kiistat. Temppeliherrojen tarina on erityisen kiinnostava koska he ovat sukua tämän päivän saatanallisille kansainvälisille pankkiireille. Temppeliherroista tuli ensimmäisiä kansainvälisiä pankkiireita. Se kuinka heidän tarinansa sopii koko kuvaan vaatisi liian pitkän selityksen tässä vaiheessa. Silloin kun temppeliherrat lähtivät omille teilleen, tästä Ordre de Sionista tuli Prieure de Sion, ja se käytti myös nimeä Ormus ja Rose-Croix. Tämä Prieure de Sion liittyy läheisesti ruusuristiläisten ja vapaamuurareiden luomiseen sekä ohjaamiseen. Kirjassa Be Wise As Serpents kerrotaan kuinka Prieure de Sion perusti vapaamuurareiden skotlantilaisen riitin.

 

Vuonna 1613, Lorrainen Huone (osa Prieure de Sionia) liittyi Stuartin Huoneeseen. Tämän jälkeen Prieure de Sion alkoi osoittaa suurempaa kiinnostusta Skotlantia kohtaan. Skotlanti oli eräs harvoista maista missä temppeliherrat menestyivät sen jälkeen kun järjestö tukahdutettiin Paavin määräyksestä. Skotlannissa oli myös useita okkultistisia traditioita. Se oli okkultistisen aktiivisuuden kuuma piste. Skotlanti ja skotlantilaiset ovat esittäneet suurta roolia uuden maailmanjärjestyksen salaliitossa vuosisatojen ajan.

 

Vuonna 1614 Leonard Busher ilman menestystä ehdotti Kuningas Jaakko I:lle (Stuart) että juutalaisia suvaittaisiin Englannissa. Hänen traktaattinsa painettiin uudelleen vuonna 1646. Myöhemmin, juutalaisista tuli suuria rahoittajia sotaretkille joiden avulla kukistettiin suvaitsevampi Jaakko II valtaistuimelta ja Wilhelm Oranialainen nostettiin kuninkaaksi hänen tilalleen. Vuonna 1688, Wilhelmin armeija joka hyökkäsi Irlantiin oli juutalaisen yhtiön Machado and Pereiren varustama. Juutalaiset firmat jatkoivat Englannin armeijan varustamista useissa tämän jälkeen käydyissä sodissa. Kalvinistisessa Hollannin reformoidussa kirkossa Wilhelm Oranialaista kutsuttiin "voidelluksi Juudan kapteeniksi", ja Hollanti oli tämä "Uusi Siion". Toisin sanoen, Hollannin reformuitu kirkko oli hyvin juutalaismyönteinen. Stuartit olisivat voineet hyötyä juutalaisista rahoittajista jotka pitivät Hollannin niin voimakkaana. Sen jälkeen kun Wilhelm Oranialainen otti Englannin valtaistuimen itselleen armeijan, petoksen ja lahjusten avulla, nämä temppeliherrat säilyivät uskollisina syrjäytetyille Stuarteille mutta he kärsivät tappion Dunkeldissa. Kamppailu Oranian ja Stuartin Huoneiden välillä jatkui mullistuksissa joista Eurooppa oli saanut kärsiä Guisen Huoneen, Lorrainen Huoneen, Habsburgien Huoneen, sekä Bourbonin Huoneen ja heidän liittolaistensa/liittojensa taholta. Sinä huomaat että näissä manipuloiduissa konflikteissa molempina osapuolina olivat Illuminaatin verilinjat. Solmittiin outoja liittoja kun roomalaiskatolinen Kardinaali Richelieu lähetti roomalaiskatolisia joukkoja taistelemaan protestanttien rinnalle tässä 30-vuotisessa sodassa. Näissä konflikteissa ei ole mitään järkeä jollei niitä katso verilinjojen asemasta käsin.

 

Sillä välin kun Prieure de Sion meni maan alle, he perustivat arkistonsa joihinkin salaisiin kammioihin St. Catherinen kappelin alle, Gisorsin linnaan, pohjois-Ranskaan, sekä Rue de Viennelle. Nämä arkistot olivat, kertomusten mukaan, kolmessakymmenessä kirstussa. Salaiset tunnelit yhdistivät tämän kappelin paikalliseen hautausmaahan.

 

Nämä Merovingialaisten jälkeläiset ja Prieure de Sion on vartioinut tätä pyhää verilinjaa jonka Saatana on luonut. Heidän jäsenensä on nostettu avain-asemiin kaikkialle yhteiskuntaan. Monet näistä jälkeläisistä eivät ole tietoisia perinnöstään. Esimerkiksi, Sinclairin perheessä ainoastaan tietyt haarat pitävät yllä sukupolvien okkulttista perintöään sekä ovat tietoisia siitä mitä on meneillään. Perheen sukupuut jakautuvat alaosastoihin vuosisatojen ajan kunnes Merovingialaisesta perheestä on tullut metsä. Habsburg-Lorrainet, Plantardit, Luxembourgit, Montpezatit, sekä Montesquiout monien muiden ohella mukaanluettuna Freemanin perhe ovat osa tätä Merovingialaista sukupuuta. Kirjassa Be Wise As Serpents paljastettiin ensimmäistä kertaa kuinka LDS- ja RLDS-kirkkojen presidentit ovat olleet Merovingialaisen dynastian jälkeläisiä, ja sekä he että vapaamuurarit ovat käyttäneet Merovingialaisten symbolia eli mehiläistä.

 

DAAVIDIN HUONE

 

Tutkiessani korkean tason satanisteja, tuli selväksi että verilinja joka oli avain heidän mielessään oli Daavidin Huone -- ei Jeesuksen Kristuksen verilinja. Minä löysin että Daavidin Huone perusti valtakunnan eteläiseen Ranskaan. Minä löysin tämän tutkiessani keskiaikaa käsitteleviä historiankirjoja. Löysin kirjan nimeltään A Jewish Princedom in Feudal France 768-900. Tämä kirja oli minulle avain sen ymmärtämiseen että tämä Merovingialainen dynastia joka kutoi verilinjansa Euroopan kuninkaalliseen vereen oli alkuperältään juutalaista. Kun minä luin kirjan Holy Blood, Holy Grail tuli ilmeiseksi että kirjailijoiden teoria Jeesuksen verilinjasta oli hämärtänyt heidän käsityskykynsä että avain oli se, että Prieure de Sion oli Daavidin Huonetta ja oli tässä mielessä juutalaista, vaikka useimmat Prieure de Sionin jäsenistä eivät käy synagoogissa.

 

Kirjassa The Messianic Legacy sanotaan näin: "Kokouksessamme huhtikuussa 1982, M. Plantard omaksui kaksijakoisen asenteen meidän kirjaamme Holy Blood, Holy Grail kohtaan. Kokonaisuudessaan, hän kannatti sitä ja tarjoutui oikaisemaan tietyt hämärät tai epäselvät viitteet. Samalla, hän ei vahvistanut eikä kiistänyt teesiämme että tämä Merovingialainen verilinja oli Jeesuksen jälkeläisiä. Ei ole todisteita kumpaankaan suuntaan, hän sanoi vähäeleisesti. Se oli kaikki 'aivan liian kaukana menneisyydessä', 'liian kauan sitten'. Ei ole luotettavia sukuluetteloita. Sitäpaitsi, Jeesuksella oli veljiä. Kuitenkin, hän myönsi, nämä Merovingialaiset ovat olleet juutalaisten jälkeläisiä, Saavidin kuninkaallisesta linjasta."

 

Tämän merkittävyys (se että Euroopan kuninkaalliset tulevat Daavidin Huoneesta) on suunnaton. Se tarkoittaa että ne ihmiset jotka ovat sanoneet että se on juutalaisten salaliitto ovat olleet oikeassa. Tämä myös avaa oven sille miksi Illuminaatin huippu-johtajat ovat olleet halukkaita tekemään yhteistyötä Askenazi-juutalaisten kanssa. Kirjassa Be Wise As Serpents minä osoitan vapaamuurareiden lähteistä käsin että huipulla on todellakin tiivis yhteys juutalaisen johdon, Daavidin Huoneen ja vapaamuurareiden välillä. Vapaamuurareiden päämäärät ovat kytköksissä Prieure de Sionin päämääriin.

 

Kabbala on hyvin tärkeä Prieure de Sionille. Eräs erinomainen kirja sufilaisuudesta antaa oikean taustan siitä mistä Kabbala on peräisin ja kuinka se päätyi Eurooppaan. Nämä salaiset sufilaiset ja ryhmä nimeltään The Brethen kirjoitti Kabbalan muistiin Basrassa (nyt Irak) joka julkaistiin vuonna 980. Tämä Kabbala perustui arabialaiseen sufi-magiaan. Kun arabit valloittivat Espanjan, juutalaiset oppineet Espanjassa, Ranskassa ja Italiassa omaksuivat Kabbalan juutalaiseen ajatteluun. Pyrkimyksenä saada yliote alistavista kristityistä, tämä juutalainen valtakunta ja juutalaiset ryhmät Espanjassa turvautuivat Kabbalan magiaan. Ei ole sattumaa että sana "Illuminati" (espanjaksi "Alumbrados") esiintyi ensimmäisen kerran erään mustan magian salaseuran nimenä Espanjassa vuonna 1520. Salaisen gnostilaisen tiedon, alkemian, astronomian, trigonometrian, musiikin, kemian ja lääketieteen levittäytyminen Lähi-idästä Eurooppaan alkoi Espanjasta 1100- ja 1200-luvulla. Ernest Scott, joka kirjoitti erinomaisen kirjan The People of the Secret kertoo että eurooppalaiset "valaistuivat" gnostilaisesta tiedosta joka saapui Espanjaan 1000-luvulla. Oppimiskeskuksia perustettiin Cordobaan, Toledoon, Salernoon sekä Montpelieriin Ranskassa. Nämä sufilaiset saavuttivat Skotlannin 1200-luvulla ja rakensivat perustuksen sille että Espanjan temppeliherrat kykenivät pakenemaan Skotlantiin. Ollessaan Skotlannissa, he salaa avustivat skotlantilaisia niin että nämä voittivat vapautensa Bannockburnin taistelussa heidän ritareidensa tehtyä yllätyshyökkäyksen Englantilaisten jousimiehiä vastaan. Nämä Englantilaisten jouset oli tehty marjakuusesta jota tuotiin kaikkialta Euroopasta Englantiin venetsialaisten avulla. Myös, joku auttoi skotlantilaisia luomaan omat jousimiehensä tähän taisteluun haastaakseen englantilaisten jousimiesten sotilaallisen ylivoiman.

 

On vaarallista kutsua tätä salaliittoa "juutalaiseksi". Kun ihmiset sanovat että juutalaiset ovat "pahoja" se sekoittaa asioita enemmän kuin selventää niitä. Juutalaiset ihmiset eivät ole vihollisia. Seuraavaksi, vaikka monet saatanallisesta hierarkiasta väittävät olevansa Daavidin Huoneesta, he eivät julkisesti julista olevansa juutalaisia; itse asiassa he saattavat ottaa julkisuudessa kielteisen kannan juutalaisiin, kuten Lady Astor ja jotkin du Pontit ovat tehneet.

 

On kenties hienoa että sionismia sanotaan pahaksi. Sionismi kattaa sekä Kristinuskon että Juutalaisuuden. Ollakseen sionisti, henkilö samaistuu liikkeeseen jonka eliitti on luonut ja jota se kontrolloi omia tarkoitusperiään varten. Jotkut sionistisessa liikkeessä mukana olevat ovat kuten tavalliset ihmiset missä tahansa, he haluavat tehdä mikä on oikein, he eivät yksinkertaisesti ole saaneet koko kuvaa, ja heitä käytetään hyväksi.

 

Kun kahdella ryhmällä on joitakin samankaltaisuuksia, mutta jos kumpikin haluaa säilyttää oman identiteettinsä he voivat olla kilpailijoita. Eräs ryhmä jonka Saatana saa helposti yllytettyä kristittyjä vastaan ovat juutalaiset. Kenties yksikään ryhmä ei ole vihannut kristittyjä tämän enempää. Näiden kahden ryhmän toisiaan kohtaan tuntema vihamielisyys ulottuu vuosisatojen taakse. Eräs ensimmäisistä ryhmistä joita Saatana pyrki hallitsemaan olivat nämä juutalaiset. Mutta on harhaanjohtavaa kutsua tätä salaliittoa juutalaiseksi. Saatana on kaiken isä. Se on saatanallinen, ja se käyttää ketä hyvänsä. Myös Jumala voi käyttää ketä hyvänsä. Tutkikaamme jokainen itseämme saadaksemme elämämme järjestykseen.

 

On olemassa laulu viulusta jota oltiin huutokauppaamassa pois halvalla kunnes mestari-viulunsoittaja poimi sen ja laittoi sen vireeseen. Älä huutokauppaa ihmisiä pois halvalla, Mestarin käden kosketus voi muuttaa jokaisen kauniiksi asiaksi. Älä hylkää ketään joka sallii Mestarin käden virittää elämänsä. Tämä on sota pahuutta vastaan, ei rotua. Jokainen tämän kaikkein pahimman verilinjan jäsen ei ole vihollisen puolella. Monet yrittävät palvella Herraa. Samoin, koska Freemanin perhe kuuluu tähän kolmeentoista saatanalliseen perheeseen, se ei tarkoita että kaikki tai edes useimmat Freemanit olisivat osa Hierarkiaa.

 

GAYLORD FREEMAN SUURMESTARINA

 

Vuodesta 1918 vuoteen 1963, Jean Cocteau oli Prieure de Sionin suurmestarina. Seuraten lukuisten voimien yhdistymistä salaiseen NWO-hallitukseen vuonna 1954, Prieure de Sion kävi suuren poliittisen kiistan. Vuonna 1963 Cocteaun kuoleman myötä, Gaylord Freeman, Antonio Merzagoran ja Pierre Plantard de Saint-Clairen avustuksella, hallitsi Prieure de Sionia. Vuonna 1981, Pierre Plantardista tuli suurmestari. Vuonna 1952, Plantard siirsi sadan miljoonan frangin arvosta kultaa Sveitsiin Union des Banques Suissesiin. Kun tämä paljastui julkisesti, hän sanoi että se oli laillinen siirto Ranskan hallitukselle.

 

John Drick, A. Robert Abboud ja Gaylord Freeman olivat nämä kolme Prieure de Sionin jäsentä jotka yhdistettiin First National Bank of Chicagoon. John Drick oli aloittanut kassanhoitajana vuonna 1944 ja kolme vuotta myöhemmin hänestä tuli varatoimitusjohtaja. Vuonna 1969, Drickistä tuli yksi pankin johtajista. Hän oli lukuisten muidenkin yhtiöiden johtokunnissa mukaanlukien Stephan Chemical, MCA Incorporated, Oak Industries, sekä Central Illinois Public Service. Tällä Guardian Royal Exchange Assurancella Lontoossa jossa P.F.J. Freeman teki töitä, oli yhteinen rakennus First National Bank of Chicagon kanssa jonka johtokunnan puheenjohtaja Gaylord Freeman oli. Toisin sanoen, nämä kaksi bisnestä ja nämä kaksi Freemania liittyivät Prieure de Sioniin sekä tämän kautta Hierarkiaan. Gaylord Freemanin allekirjoitus esiintyi Prieure de Sionin dokumentissa 16.12.1983. Gaylord Freeman ei ole julkisesti myöntänyt että hän tietäisi mitään Prieure de Sionista.

 

SUURMESTARI GAYLORD FREEMAN & ROGER FREEMAN NEUVOIVAT USA:N HALLITUSTA

 

Seuraavalla sivulla on kopio artikkelista joka ilmestyi New York Timesissa kun Gaylord Freeman kuoli. On usein sanottu että jos sinä haluat tietää kuka todella johtaa asioita katso henkilön avustajiin. Gaylord Freemanilla ei koskaan ollut mitään suurta poliittista virkaa, ja kuitenkin jos sinä luet tämän artikkelin siinä sanotaan: "Hra. Freeman kutsuttiin toistuvasti Washingtoniin antamaan neuvoja." Kyllä, presidentit ja kongressiedustajat kutsuivat Gaylord Freemanin antamaan neuvoja (ohjeita saattaisi olla parempi termi), ja kuitenkaan useimmat meistä eivät ole edes kuulleet tästä miehestä! Taas kerran, niille jotka ajattelevat että Rockefellerit ja Rothschildit ovat ainoita voimakkaita perheitä, salli minun kysyä miksi he eivät pyytäneet Rockefelleriä apuun. Nämä presidentit eivät kääntyneet ainoastaan Gaylord Freemanin puoleen saadakseen neuvoja; he kävivät myös toisen jäsenen, Roger A. Freemanin puoleen. Roger A. Freeman oli Hoover-instituutin vanhempi jäsen (minä epäilen että Roger oli juutalainen mutta tämä lehti ei kerro mitään hänen taustastaan). New York Timesin elämänkerrallinen artikkeli joka julkaistiin kun Roger kuoli on myös laitettu seuraavalle sivulle. Huomioi että otsikossa he painottavat että Roger Freeman oli kahden presidentin neuvonantaja. Ja kuitenkin minä luulen että tuskin kukaan amerikkalainen on kuullut hänestä.

 

GAYLORD FREEMAN & ROSWELLIN ALUE

 

Billy the Kidin ajoista lähtien, tämä Lincolnin maakunta, NM, alue Roswellin ja White Sandsin välillä on yhdistetty ulkomaiseen rahaan ja Uuden Meksikon osavaltion eliittiin. Gaylord Freeman oli Aspen Instituten luottamushenkilö Robert Orville Andersonin kanssa. Anderson johti myös Atlantic Richfield Corporationia, suurta öljyntuottajaa, oli CFR:n jäsen, sekä unitaarien perustaman Californian Institute of Technologyn luottamushenkilö. Hän oli myös Lovelace Foundationin puhemies, jonka elinikäisenä luottamushenkilönä toimi kuudennen portaan illuminatus Floyd Odlum. Mortimer Adler, eliittiin kuuluvan Adlerin perheen jäsen, oli myös luottamushenkilö sekä varhainen suunnittelija joka oli mukana Aspen-instituutin luomisessa, joka sai nimensä eristäytyneestä kokouspaikasta jota nämä miehet käyttivät.

 

Sekä Gaylord Freeman että Robert Orville Anderson ostivat suuria maa-alueita Roswellista, Uudesta Meksikosta. Robert Orville Anderson omisti miljoona eekkeriä, johon sisältyi Lincoln Country Livestock Company Roswellissa. Miksi Gaylord Freeman, eräs maailman kaikkein vaikutusvaltaisimmista miehistä valitsisi Roswellin alueen hankkiakseen 28.000 eekkeriä maata? Mikä tässä alueessa oikein viehättää? Ei ole epäilystäkään etteikö tällä alueella olisi salaista mystistä viehätysvoimaa eliitille. Ted Turner ja hänen vaimonsa Jane Fonda omistavat myös maata tällä alueella. Tämä Double Bar Ranch on salainen eliitin piilopaikka. Yleisö ei pääse sinne. Se sijaitsee pohjoiseen valtatieltä 380, ja länteen Roswellista. Ainoa vihje jonka autoilija voi nähdä on piikkilanka ja pieni kyltti. Mutta jos henkilön sallitaan jatkavan eteenpäin, hän tulee Uuden Meksikon parhaimman luonnon muovaaman linnoituksen luokse. Toinen esimerkki tämäntyyppisistä salaisista piilopaikoista joita on rakennettu tälle alueelle on eräs talo lähellä Altoa. Rikas American Furnituren myyntimies nimeltään Don Blaugrean niinsanotusti rakensi tämän erittäin kalliin talon jossa on kuusi autotallia, kolme keittiötä, hissejä, viisi kylpyhuonetta, golfrata sekä salaisia huoneita mutta vain yksi makuuhuone. Rakennettuaan tämän talon, joka ei ilmiselvästi ollut häntä itseään varten (Don ei pitänyt golfista), Don asui siellä lyhyen aikaa, muutti pois ja sitten kuoli. Ilmiselvästi hän oli julkisivu suurelle rahalle, joka oli kenties peräisin Euroopasta. Tällä alueella asuu myös henkilö nimeltään Ruisodo. Hänellä on kenties maailman kallein hevosrata. Ruisodo on saanut lempinimen "Over-dose-o" runsaan kokaiini-määrän takia jota kilparatsastajat tuovat tälle alueelle. Tämä paikka on hieman länteen Roswellista. Kaikkein suurin karjatila tällä alueella kuuluu eräälle rikkaalle miehelle nimeltään Gerald Tully, jonka karjatila on nimeltään Hat T. Tämä karjatila sijaitsee Roswellin ja huippusalaisen White Sands Basen puolivälissä. Tullyn poikapuoli on Gary Mitchell, lakimies joka on saanut mainetta pelastamalla 90 kuolemaan tuomittua vankia. Syy miksi korruptoitunut oikeuslaitos salli Mitchellin voittaa nämä jutut sekä pelastaa heidän henkensä, joista jotkut viruivat Carrizozon vankilassa lähellä Roswellia, on se että heidät sirutettiin kehittyneillä vakoilulaitteilla sekä heidät alistettiin mielenhallinnalle. Nämä vangit sitten vapautettiin tavallisten ihmisten joukkoon vakoilemaan ja tekemään tuhoa. Millaisia salaisuuksia tällä alueella on, ja eikö ole outoa että Roswellin maahansyöksy tapahtui siellä missä on niin paljon salaisen hallituksen aktiviteettia sekä niin paljon illuminaattien omistamaa maata? Alkuasukkaat näkevät jatkuvasti outoja ja pahoja asioita tällä alueella, ja tämä kirjailija raportoi salaisista maanalaisista tukikohdista tällä alueella hänen muissa kirjoissaan, esimerkiksi Deeper Insights.

 

SIDOKSIA MUIHIN TÄRKEISIIN PERHEISIIN

 

Seuraava informaatio saattaa olla äärimmäisen paljastavaa. Mikäli se on totta, se saattaa täydellisesti avata Illuminaatin sukupuiden vyyhden. Tri. Joseph Strongilla (1770-1812) oli monia jälkeläisiä, joihin sisältyvät seuraavat perheet: Adams, Aldrich, Astor, Bundy, du Pont, Putnam, Gilman, Hanna, Rockefeller, Russell, Taft, ja Vanderbilt. Hän on myös sukua seuraaville Illuminaatin tai okkultismin jäsenille: L. Frank Baum, Henry Cabot Lodge, Henry Robinson Luce, John P. Morgan, Elihu Root, Franklin D. Roosevelt, Henry Lewis Stimson, William Collins Whitney, ja Brigham Young. Vuorostaan, Tri. Joseph Strong on Alice Freemanin jälkeläinen, joka oli vuorostaan Malcolm II:n, Skotlannin kuninkaan jälkeläinen. Alice Freeman oli kuninkaallista alkuperää ja hänen esivanhemmistaan kerrotaan Henry James Youngin kirjassa The Blackmans of Knights Creek: Ancestors and Descendants of George and Maria (Smith) Blackman (Carlisle, PA, 1980). Malcolm II oli vuorostaan kuningas Kenneth MacAlpinin jälkeläinen, joka vuorostaan oli Aedan MacGabranin jälkeläinen, joka avioitui väitettyyn Jeesuksen Kristuksen sukupuuhun. Tutkiessaan Illuminatia, henkilön täytyy myös ottaa huomioon se mitä nämä pitävät historiallisina tosiasioina, riippumatta siitä että onko se totta vai ei. Tutkiessani Merovingialaisia, törmäsin joihinkin sukupuihin jotka saattavat pitää paikkansa tai sitten eivät. Laurence Gardnerin tuoreessa kirjassa Bloodline of the Holy Grail, hän tarjoaa sukupuun joka väittää että Aedan MacGabran avioitui Jeesuksen verilinjaan. Strongin ja Freemanin sukupuut ovat hyvin tarkkoja. Tämä tarkoittaa sitä että Freemanin perhe on etäisesti sukua moniin suuriin Illuminaatin verilinjoihin sekä mormonien hierarkiaan monin tavoin. Ja sitten Gardnerin kaaviot ulottuvat taaksepäin historiaan salliakseen Illuminaatin väittää että monet heidän jäsenistään ovat Jeesuksen Kristuksen pyhän kuninkaallisen veren jälkeläisiä. Gardnerin kirja sisältää sekä tosiasioita että virheitä, joten sen luotettavuus on kyseenalainen. Tyypilliseen gnostilaiseen tapaan, nämä salaiset Merovingialaiset verilinjat salaa pitävät itseään sekä Jeesuksen että Luciferin jälkeläisinä!

 

Osa siitä mitä minä voin tehdä lukijalle on että alan antaa hänelle tunteen siitä kuinka Freemanin perhe on yhteydessä jäljellä oleviin asioihin. Osa seuraavasta informaatiosta liittyy vain heikosti Freemaneihin, mutta on tärkeää panna heidät kontekstiin sen kanssa mitä tapahtuu esiripun takana poissa maailman katseilta. Minä yritän liittää toisiinsa joitakin paloja näiden seuraavien kappaleiden myötä.

 

Freemanit tässä saatanallisessa hierarkiassa Yhdysvalloissa tekevät yhteistyötä Collinsin ja Wheelerin Illuminaatti-perheiden kanssa. Kenraali Earl Wheeler ja hänen veljenpoikansa Leo Wheeler olivat Illuminaatin suurmestareita, sekä korkean asteen vapaamuurareita. Leo Wheeler, koska hänellä oli "Grande Master" -status tässä saatanallisessa hierarkiassa sai vierailla Dulcessa, Uudessa Meksikossa, maanalaisessa laitoksessa. Leo Wheeler kertoi tyttärelleen, jonka tämä kirjailija auttoi pääsemään irti Illuminaatin otteesta, että Wheelerin perhe oli alunperin Daavidin Huoneen jälkeläisiä, ja että he olivat salaa juutalaisia.

 

Ilmaantuu hämmästyttävä vihje kun me katsomme mormoni-johtajien sukuluetteloita. Kirjassa Be Wise As Serpents me kerromme mormonien johdon yhteyksistä Hierarkiaan. Ei näytä siltä että monet olisivat lukeneet tai ymmärtäneet tämän merkitystä. Kenties tämä luku auttaa; myös kirjan muissa luvuissa käsitellään tätä aihetta. Nämä mormoni-kirkon johtajat (LDS & RLDS) ovat sekä sukua keskenään että Merovingialaisten jälkeläisiä, mutta aiheen tähden puhukaamme Brigham Youngista.

 

Brigham Youngin etunimi oli Brigham. Se annettiin hänelle Brighamin perheen merkittävyyden tähden. Hänen isoäitinsä oli Sibil Brigham. Sibylit olivat muinaisen maailman profeettoja, ja tämä nimi on melko yleinen okkultistinen nimi. Brigham Young ja hänen perheensä harjoittivat magiaa. He olivat myös tietoisia sukupuustaan, joka ulottuu Merovingialaiseen dymastiaan. Onko sattumaa että Merovingialaisten ensisijainen symboli, mehiläinen, on myös mormoni-kirkon ja Utahin symboli? Katso Desert Industriesiin (Mormonien halpakauppaketju) ja sinä näet mehiläisen rakennuksen sivulla. Brigham Youngilla ei ole ainoastaan Merovingialaista verta ainakin kahdesta verilinjasta (mahdollisesti jopa kuudesta), vaan hän on sen lisäksi sukua myös Collinsin perheelle. Edelleen, Brigham Young on myös Wheelerien verisukulainen. Tämä on hämmästyttävä vihje. Jos Youngien & Wheelerien sukulaiset ovat sukua saatanallisille illuminaatti-Wheelereille, sitten meillä on esimerkki kuinka kolme saatanallista verilinjaa ovat sekoittuneet tässä vapaamuurarissa & noidassa & LDS-kirkon presidentissä Brigham Youngissa.

 

Tästä aiheesta saatetaan tulla julkaisemaan valheinformaatiota sen jälkeen kun tämä kirja on julkaistu, joten älä eksy heidän valheisiinsa. Kuten minä olen amininnut aiemmin, eräs Joseph Smith Juniorin jälkeläinen, joka oli saatanallisen rituaalisen hyväksikäytön uhri, on vaivihkaa kertonut tietyille ihmisille että hänen perheensä on saatanallista verilinjaa. Edelleen, minä olen maininnut luotettavista lähteistä saadun tiedon perusteella kuinka Salt Lake Cityn mormonikirkko (LDS) tekee yhteistyötä Illuminaatin valtakunnan lukuisten osien kanssa, mukaanlukien Jehovan todistajat.

 

Vaikka julkisuudessa vapaamuurareilla ja mormoneilla on ollut välit poikki ennenkuin mormonit menivät Utahiin, nämä julkiset erimielisyydet oli tarkoitettu vain julkisuutta varten. Johto on koordinoinut aktiviteetit. Tämä mormoni-uskonto on todellisuudessa vapaamuurareiden korkea-arvoinen riitti, ja tämä selittää miksi, kun mormonit menivät Utahiin, he olivat majoittuneina vapaamuurareiden kouluihin (tai: pitivät yllä vapaamuurareiden kouluja). Hosea Stout mainitsee nämä mormonien & vapaamuurareiden koulut kirjassaan On the Mormon Frontier: The Diary of Hosea Stout. Mentyään Utahiin, Brigham Young otti yhteyttä vapaamuurareiden johtoon Englannissa ja ehdotti että mormonien sallittaisiin muodostaa oma vapaamuurariuden riitti. Tämän ei suostuttu. Tämän jälkeen Brigham Young alkoi julkisesti ottaa etäisyyttä vapaamuurareihin, ja vapaamuurarit omituisella tavalla rikkoivat monia omia sääntöjään ottaakseen etäisyyttä mormoneihin.

 

LDS-apostoli Reed Smootille annettiin lupa nousta virkaan LDS-kirkon toimesta. Presidentti Harding nimitti hänet World War Foreign Debt Commissioniin, ja hän myös palveli eliittiä Senaatin talouskomitean puhemiehenä. Tämä Wat Finance Corporation, Smootin ansiosta, myönsi LDS-kirkolle kymmenen miljoonan dollarin lainan.

 

Marriner S. Ecclesistä, skotlantilaista alkuperää olevasta eliitti-perheestä, joka oli myös mormoni (ja illuminatus) tuli valtiovarainministeri vuonna 1934 sekä Keskuspankin puhemies vuosiksi 1934-1951. Ezra Taft Benson, josta myöhemmin tuli LDS-kirkon presidentti, nimitettiin maatalousministeriksi. David B. Haight, eräs huomattava vapaamuurari, nousi San Franciscon alueen kaikkien pormestarien päälliköksi -- täydellinen nimi on "Governor of the San Francisco Bay Area Council of Mayors". Minä voisin jatkaa luettelemalla eräitä muitakin mormoneiat jotka on asetettu avainvirkoihin. Miksi? Miksi Illuminati ei pelkää näitä mormoneita joilla on johtoasema LDS-kirkossa?

 

Ainoastaan perehtymällä kunnolla koko kuvaan tästä Illuminaatin ja mormonien välisestä yhteistyöstä tulee näkyvämpää. Rothschildit auttoivat mormonikirkon rahoittamisessa. Tämä B'nai B'rith operoi sekä tiedustelupalvelun julkisivuna Rothschildeille että on välittänyt käskyjä lukuisille ryhmille mukaanlukien Mormonikirkko ja vapaamuurarit.

 

Tämän läheisen yhteistyön näkyvä tulos voidaan nähdä seuraavasta informaatiosta koskien Utahin ensimmäistä "pakanallista" kuvernööriä.

 

LDS:N POLIITTINEN VALTA

 

Monet tarkkailijat ovat havainneet poliittisen vallan joka Mormonikirkolla on sekä sen miten he ovat käyttäneet sitä Utahin politiikassa. Kirjailijat Naifeh ja Smith kirjassaan The Mormon Murders sanovat: "Tietysti, Utahissa, poliittinen kunnianhimo ja uskonnollinen kunnianhimo/kiihko ovat läheisesti tekemisissä toistensa kanssa. Oli vaikea nousta huomattavaan julkiseen virkaan ilman Mormonikirkon tukea. Tämä oli tosiasia elämästä Utahissa jonka jokainen poliitikko ymmärtää..."

 

Tämä tilanne oli paljon vakavampi varhaisina päivinä Utahissa kuin mitä se on tänään. [Yhä, jopa moderneina aikoina, ei-mormonit, joita mormonit kutsuvat "pakanoiksi", valittavat tälle kirjailijalle kuinka paljon Mormonikirkkko painostaa heitä ja heidän jokapäiväistä elämäänsä Utahissa. Tämä painostus on saanut jotkut muuttamaan pois alueelta.] Joka tapauksessa, USA:n Kongressi tuomitsi toistuvasti Mormonikirkon käyttämän vallan Utahin politiikassa. He julistivat että he tarvitsivat todisteita että Utahissa kirkko ja valtio olivat erillään. Kongressi hidasteli antaessaan Utahille osavaltion aseman.

 

Sen jälkeen kun Utahille annettiin osavaltion asema, "pakanoiden" valitus Utahissa jatkui. Kuitenkin amerikkalaiset petettiin uskomaan että Kongressi oli ratkaissut ongelman. Kuinka tämä petos tehtiin, siitä tullaan keskustelemaan.

 

Osavaltioksi julistamisen jälkeen Mormonikirkko jatkoi kiistämistä, että sillä olisi jotain vaikutusvaltaa osavaltion asioissa. "Kirkko ei vaadi mitään tällaista oikeutta... Me luovumme oikeudesta kontrolloida jäsenten poliittisia toimia." Vuonna 1966, LDS-kirkon täytyi edelleen antaa lausuntoja jossa he kiistivät Mormonikirkon osallisuuden osavaltion politiikkaan.

 

Kuitenkaan ulkopuolisella maailmalla ei ollut sellaista näkökulmaa asioihin jollaisen tämä kirja tarjoaa. Mitä ulkopuolinen maailma ajattelee miehistä kuten James William Cherry istumassa Korkeimmassa oikeudessa? Eikö ole yllättävää että me löydämme niin monta "pakanaa" Utahissa, toteuttamassa politiikkaa jota Mormonikirkko halusi?

 

Joseph L. Rawlings esiteltiin Mormonikirkon toimesta "pakanana", sekä kirkon jäsenille luopiona. Hänen "luopumuksensa" on melko epäilyttävää. Huomioi, että silloin kun moniavioisuudesta kiisteltiin Kongressissa, tämä "luopio" seisoi Kongressin lattialla ja kiisti että Utahissa harjoitettaisiin moniavioisuutta. [Deseret News, 19.12.1893]

 

Varhaisessa Utahissa, jolloin oli suurta poliittista jännitystä "pakanoiden" ja mormonien välillä, ensimmäisen "pakanallisen" henkilön valinta Utahin kuvernööriksi auttoi lieventämään jännitystä. Hänen nimensä oli Simon Bamburger.

 

Katsoessamme pinnan alle, on huomionarvoista että se oli kaikkein kuluisin mormoni-kirjailija, mormoni-uskon puolustaja, B.H. Roberts, joka nimitti Simon Bamburgerin osavaltion demokraattien neuvostoon. Simon Bamburger oli tärkeä mies Mormonikirkolle. Hän hälvensi jännitystä, suuntasi toisaalle huomion kirkon vaikutusvallasta, sekä auttoi parantamaan huonoa mielikuvaa joka LDS-kirkolla oli enemmistön silmissä. Hän myös käynnisti ohjelman joka oli äärimmäisen mormoni-myönteinen.Hän olisi voinut ottaa etäisyyttä mormoni-myönteiseen asenteeseensa koska hän ei ollut mormoni. Kuvernööri Bamburger vastusti kaikkea mikä oli Mormonikirkon vastaista, oli se sitten mormonien vastaista informaatiota tai mormonien vastaisia lakeja. Simon Bamburger oli vapaamuurari, ja hän oli myös B'nai B'rithin korkea-arvoinen jäsen! Hän oli juutalainen ja hän oli hiljattain muuttanut Saksasta.

 

Tämä on kokonainen alue jota minä haluaisin selittää mutta en halua poiketa aiheesta eli vapaamuurareista. Pointtina on että lukuisa määrä tärkeitä englantilaisia ja skotlantilaisia Illuminaatin verilinjoja on korkeassa asemassa mormonien hierarkiassa kuten Hamptonit (jotka antoivat nimensä eräälle merkittävälle Englannin kuninkaallisista palatseista), ja he tekivät yhteistyötä muiden Illuminaatin verilinjojen kanssa.

 

Anjoun Lordit (osa Prieure de sionia) olivat osa Plantagenetin perhettä; näin oli myös eräs Brigham Youngin esi-isistä Goddardin ja Cliffordin perheen kautta.

 

Minä yritän saada lukijan katsomaan niiden organisaatioiden esirippujen taakse joita me tarkkailemme julkisesti, sekä näkemään mitä näyttämön takana tapahtuu. Ja sitten minä yritän näyttää kuinka nämä taustalla olevat ihmiset ovat sukua keskenään ja tietävät sen.

 

PERHEEN ALKUPERÄ

 

On ilmiselvästi erilaisia toisistaan riippumattomia verilinjoja joiden sukunimi on Freeman. Alustavassa sukututkimuksessa jota minä olen tehnyt olen havainnut Freemanien tulevan Englannin lisäksi Ranskasta, Saksasta ja Itävallasta. Howard L. Freeman on kristitty kirjailija ja hyvä mies joka on kirjoittanut kuinka meidän talousjärjestelmämme on jumalaton. Minä kirjoitin hänelle kirjeen kyselläkseni Freemanin perheestä. Hän vastasi minulle ja kertoi että hänen perheensä tuli englantilaisesta Barnstaplen kaupungista, ja että Freemanit tällä alueella kohtelivat häntä kuin kuninkaallista vierasta kun hän kävi siellä. Englannin Freemanit kuskasivat häntä pitkin Englantia. Hänen mielipiteensä oli että hänen sukunimensä ei ollut peräisin Barnstaplesta.

 

Historiankirjat kertovat eräästä kansanedustajasta nimeltään Sambrooke Freeman (1721-1782). Hän oli kotoisin Fawley Courtista, läheltä Henleytä, Berkshiressä. Hän meni Oxfordiin.

 

Mary Freeman, Marlboroughista, Wiltshiresta, Englannista väitti että 13.7.1988, melkein keskiyöllä, kun hän oli lähdössä pois muinaiselta druidien kivikehältä Aveburysta, hän näku Ufon Silbury Hillin yläpuolella. Useimmat ihmiset ovat kiinnostuneita hänen UFO-raportistaan. Ihmettelen että miksi tämä Fremanin nainen oli ulkona myöhään jollakin druidi-paikalla. Hän on toinen esimerkki Englannin Freemaneista.

 

LISÄÄ SIDOKSIA SATANISMIIN & ILLUMINATIIN

 

Eräs huomattava Freeman, James D. Freeman, on esittänyt johtajan rooia Unity Schoolissa, muistuttaen edesmenneestä James Freemanista (1759-1853), joka oli ensimmäinen unitaari-pastori. James D. Freeman on kirjoittanut ainakin kuusi tärkeää kirjaa Unity Schoolille, jotka he ovat julkaisseet. Kaksi hänen kirjoistaan on nimeltään Unity School ja The Story of Unity.

 

Lähellä tätä Unity Schoolia, Kansasin Kansas Cityn ja Missourin Kansas Cityn välissä on kaistale metsää. Little Ricky Road kulkee tämän alueen läpi. Tätä metsää on käytetty saatanallisiin rituaaleihin erään noitapiirin toimesta jonka jäseniä ovat aikuiset, eivät teinit. Mielenkiintoista, eräs mies joka on osa Unity Schoolin kierarkiaa ja joka kääntyi kristityksi kertoi minulle että tässä koulussa suoritettiin salaa luciferilaisia vihkimyksiä ja että Robert Schuller, 33. asteen vapaamuurari ja johtava protestantti tiesi kaiken näistä luciferilaisista vihkimyksistä joita suoritettiin siellä, ja kuitenkin Schuller jatkoi ja opetti seurakuntien kasvattamisen periaatteista Unity Schoolissa. He kutsuvat tätä koulua nimellä Unity School of Christianity, vaikka tarkempi nimi olisi "Unity School of Witchcraft". Monet noidat ovat olleet tekemisissä Unity Churchin kanssa ja tekevät sen kanssa läheistä yhteistyötä tuhotakseen salaa Kristinuskon. Sisäpiirin tietolähteet sanovat että Hierarkia lähettää määräyksiä tälle koululle, joten se ei yllättäisi minua jos James D. Freeman kuuluisi Freemanin Illuminaatti-perheeseen.

 

Pystyin tunnistamaan yhden illuminaatti-Freemanin. Hän oli Minnesotan kuvernööri Orville Freeman joka nimitti Walter Mondalen oikeusministeriksi kun hän oli vasta 32-vuotias. Myöhemmin Walter Mondale oli ainoa amerikkalainen senaattori Trilateraalisessa komissiossa. Walter Mondale palveli Illuminatia USA:n varapresidenttinä ja Orville Freeman nimitettiin Kabinetin jäseneksi ensin Kennedyn ja myöhemmin Johnsonin hallitukseen.

 

Eräs toinen Freeman esiintyy Skull & Bonesin jäsenluettelossa (vihitty vuonna 1869). Hän on ryhmäkuvassa sivulla 138. Don Freeman kirjoitti kirjoja noidista, mukaanluettuna Space Witch ja Tilly Witch. Eräs toinen Freeman oli mukana OTO:n perustamisessa. Niille jotka eivät tunne OTO:a (olen maininnut siitä aiemmin), se harjoittaa hermeettistä magiaa & satanismia. Täällä Oregonissa, me olemme tarkkailleet eräitä Freemaneja, sillä täällä on joitakin Freemaneja jäseninä saatanallisissa noitapiireissä.

 

FREEMANIT & VALKOKAULUS-RIKOLLISUUS

 

Vuonna 1991, Pulizer-voittaja James B. Stewart, Wall Street Journalin toimittaja, julkaisi kirjan Den of Thieves. Se on yksityiskohtainen kertomus kuinka Wall Streetin sisäpiiriläiset olivat systemaattisia roistoja. Neljä suurinta nimeä tässä sisäpiirin kaupparenkaassa olivat Michael Milken, Ivan Boesky, Martin Siegel, sekä Dennis Levine. Robert Freeman teki töitä tämän renkaan kanssa, ja syyllistyi rötöksiin.

 

Olen aina epäileväinen kun Illuminati tekee paljastuksia omista jäsenistään. Usein suuret roistot pääsevät pälkähästä ja keskitason johto saa syyt niskoilleen, esimerkiksi Iran-Contra. Mutta Stewartin kirja Den of Thieves saattaa auttaa meitä ymmärtämään Freemanin Illuminaatti-perhettä paremmin.

 

Tällä hetkellä, ei ole mitään mikä yhdistäisi Robert Freemanin satanismiin, eikä se ole tarkoituskaan. Tutkimuksessa, kaikki mahdolliset vihjeet kerätään. Minä tutkin lukijoitani varten kolmeatoista huipulla olevaa perhettä, ja tässä on mahdollinen epäilty joka kannattaisi ottaa huomioon.

 

Robert Freeman teki töitä juutalaiselle sijoitusyhtiölle, nimeltään Goldman & Sachs. Firman päämaja on Broad Streetillä, New Yorkissa. Samassa rakennuksessa oli Robert Freemanin toimisto. Robert Freeman valmistui Dartmouthista. Hän tykkäsi lomailla Coloradossa hiihtäen perheensä kanssa. Hän teki töitä Siegelin ja Boeskyn kanssa erityisesti rikollisten sisäpiirin kauppojen parissa. Nämä sisäpiiriläiset tienasivat miljoonia ja olisivat tienanneet miljardeja mikäli heitä ei olisi pidätetty. Boesky meni Venäjälle päästyään vapaaksi vankilasta, ja tarjosi kykyjään mutta hänet torjuttiin ivallisesti.

 

Eräs miehistä jotka olivat mukana tässä renkaassa oli Milken. Milken edesauttoi merkittävästi pörssin toipumista vuoden 1987 Mustan maanantain jälkeen. Tämä tapahtui 19.10.1987, jolloin Dow putosi 22,9 prosenttia. Milken sai sijoittajat vakuutettua että heidän kannattaisi sijoittaa osakkeisiin ja Keskuspankki syyti markkinoille rahaa estääkseen katastrofin. Milken oli (ja on kenties edelleen) vapaamuurari Jesse Jacksonin hyvä ystävä. Monet huomattavat juutalaiset arvostavat Milkeniä, jopa hänen vangitsemisensa jälkeen, suurena juutalaisena.

 

Herrat Goldman ja Sachs, molemmat juutalaisia, puolustivat Freemania, ja palkkasivat yksityisetsiviä auttaakseen häntä. Kaye, tutkija New Yorkissa edusti Freemania juridisesti. Lopulta Robert freeman todettiin syylliseksi ja hänet tuomittiin neljän kuukauden vankeusrangaistukseen. Hän vapautui 30.8.1990.

 

Merkittävä asia on, että Robert Freeman on suuri peluri New Yorkin pörssissä. Robert Freemania ei pidä sekoittaa Ernest Robert Freemaniin jolla on myös yhteyksiä Sachsin perheeseen.

 

Ernest Robert Freeman on selkeästi juutalainen. Hän asuu Marylandissa ja on tärkeä juutalais-johtaja. Hän on ollut alueensa juutalaisyhteisön sekä Sachs/Freeman Associationin johtaja. Myös Sachsin perheellä on sidokset salaliittoon, joten tämä on mielenkiintoista, ja Grace Freeman, joka on juutalainen, kirjoitti kirjan Inside the Synagogue.

 

Jotkut Freemanit ovat myös kristittyjen johtajia. Lee Jackson Freeman on amerikkalainen baptisti-pastori. Hän meni Union Theological Seminaryyn, joka on täydellisen jumalaton paikka. Lee Jackson Freeman oli johtokunnan jäsen Baptistien kansallisessa neuvostossa. R. Lexie Freeman on vapaamuurari sekä metodisti-pastori Nashvillessa, Tennesseessä.

 

FREEMANIN PERHE KIRJOITTAA KIRJOJA

 

On mielenkiintoista katsoa joidenkin Freemanin kirjoittamien kirjojen nimiä. Tässä on muutama esimerkki. Näkee että jotkut näistä henkilöistä voisivat olla potentiaalisia ehdokkaita noitapiiriin:

 

  • Martin Freeman -- Forecasting Astrology (sekä useita muita astrologiaa käsitteleviä kirjoja)
  • Richard B. Freeman -- The Overeducated American
  • Michael Freeman -- Cohabitation Without Marriage
  • Lucy Freeman -- Listening to the Inner Self
  • Kathleen Freeman -- Kirjoja kreikkalaisista filosofeista
  • A.V. Freeman -- International Responsibility of States for Denial of Justice
  • Harold Freeman -- Toward Socialism In America
  • Jo Freeman -- Politics of Women's liberation sekä Women: A Feminist Perspective.

 

David F. Freeman kirjoitti kirjan Handbook on Private Foundations. Tämä on mielenkiintoista, sillä jos joku on taitava luomaan säätiöitä, erityisesti yksityisiä säätiöitä, tämä taho on Illuminati.

 

Freemanin perheeseen kuuluu monia lakimiehiä, lääkäreitä ja psykiatreja. Jotkin Freemanien tiedemiehet tutkivat alueita jotka ovat mielenkiintoisia. A.J. Freeman kirjoitti omaa tutkimusaluettaan käsittelevän kirjan Magnetoelectric Interaction Phenomena in Chrystals. Kuulostaa aiheelta jota Ufojen kanssa pelehtivät ihmiset saattaisivat tutkia.

 

YHTEENVETO

Freeman-nimiset yksilöt osoittautuvat Prieure de Sionin suurmestariksi, OTO:n toiseksi perustajaksi, Skull & Bonesin jäseneksi, saatanallisten noitapiirien jäseniksi, sekä okkulttisten kirjojen kirjoittajiksi. Pitäisi myös painottaa uudestaan että kaksi Freemania on ollut USA:n presidenttien neuvonantajina ja monet muut ovat olleet korkea-arvoisia poliittisia johtajia. Freemanin perheellä on kaikki tunnusmerkit että he ovat yksi kolmestatoista Illuminaatti-perheestä niinkuin minun luottamukselliset lähteeni paljastivat

Uusimmat kommentit

03.12 | 11:10

Hei, Risto. Tämä on Hengellinen kotikirjasto, ei Mairen kotisivu. ...

03.12 | 04:10

En ole aikoihin kuullut mitään näin upeita.Syvät,kaun...

26.11 | 22:13

Aivan upeita ja koskettavaa musiikkia.Vierailit,säestit ja lauloit Varapäree...

03.11 | 15:39

Tässä kansiossa, Markon kuvia-ensimmäinen ylläpitäjä. Myös ...