Perussivu

Reynoldsin perhe

Luku 16 -- Reynolds

Osa 1: Yleiskatsaus Reynoldsin perheeseen

Reynoldsin perhe ei ole yksi ensisijaisista Kolmestatoista verilinjasta, mutta he ovat lähellä huippua, ja ovat sellainen huomattava illuminaatti-perhe Kolmentoista verilinjan sisällä että he ansaitsevat oman luvun.

Tämä Temporary National Economic Committee of Congress vuonna 1937, joka tutki erittäin rikkaita ihmisiä sai selville että Duken ja Reynoldsin perheet olivat Amerikan kolmentoista rikkaimman perheen joukossa. Edelleen, minun omat tutkimukseni ovat osoittaneet että Illuminatiin kuuluvat Reynoldsit ovat olleet kanssakäymisissä kaikkien merkittävien saatanallisten verilinjojen kanssa.

Reynoldsin perheen jäseniä nähdään Illuminaatin avain-organisaatioiden jäseninä. Seuraava lista on esimerkki siitä kuinka hyvin edustettuna Reynoldsin perhe on Illuminaatin rakenteiden sisällä:

 • Cosmos Club -- Joseph Melvin Reynolds, Lloyd George Reynolds
 • CFR -- A. William Reynolds
 • Pilgrim Society -- Richard S. Reynolds, Jr.
 • 33. asteen vapaamuurareita -- Harman Gansvort Reynolds, Marshall S. Reynolds
 • 32. asteen vapaamuurareita -- Arthur Rowley Reynolds, Benn Phillips Reynolds, Charles Shaw Reynolds, Erwin James Reynolds, Isaac Reynolds, Harry Edwards Reynolds, Hanry James Reynolds, John C. Reynolds
 • Temppeliritareita -- Alex Reynolds, J. Hyatt Reynolds, T. Spaulding Reynolds (nämä kolme nimeä ovat peräisin yhdestä ainoasta looshista New Yorkissa, nimeltään Jerusalem Chapter No. 8)
 • Maltan Ritarit -- John Charles Reynolds (trustee of the Presbyterian Hospital in San Juan)

Tämä perhe ei ole mukana ainoastaan näkyvissä organisaatioissa, vaan myös kaikkein salaisimmissa valtakunnissa. Tämä kirjailija on jäljittänyt heitä näissä salaisissa maailmoissa, käyttäen apunaan myyriä. Bendissä, Oregonissa, Reynoldsin perhe johtaa ruumishuonetta/krematoriota kaupungin pohjoislaidalla. Tätä laitosta johtaa illuminaatti & kaupungin pormestari Paul Reynolds jolla on poika Mark, joka on myös illuminaatti. Tämä ruumishuone on ollut salaisten rituaalien paikka, ja tätä krematoriota on käytetty alueen rituaaleissa surmattujen ihmisten ruumiiden hävittämiseen. Illuminaatin noitapiirien jäsenistä koostunut yhteisö asui piilossa Bowerli Lanella (eräs katu) joka kulkee ruumishuoneen luoteispuolelta. Tämä Bowerli Lane, jonka Illuminaatin kuudennen asteen (Ipsissimus) Wilbur Bowers rakennutti, on ollut hyvä esimerkki siitä kuinka yhteisö voidaan puoliksi kätkeä maaseudulle. [Sen jälkeen kun tämä kirjailija paljasti tämän yhteisön, se muutti muualle ja ruumishuone vaihtoi nimensä.] Toinen Reynoldsien ruumishuone lähistöllä sijaitsee Astoria-Tillamookin alueella, ja tällä alueella sijsitsee myös Skotlantilaisen riitin kirjasto. Reynoldsin perhe isännöi ruumishuoneita Jacksonvillessa, IL; Morrissonissa, IL; Pasadenassa, CA; Sigorneyssa, IA; Twin Fallsissa, ID; sekä kenties myös muissa paikoissa.

Illuminaatin Reynoldsin verilinja osallistuu täysin siemauksin Monarch- mielenhallinta-ohjelmaan. David V. Reynolds suoritti tutkimusta sähköshokeilla jotka sopivat hyvin mielenhallintaan. En tiedä onko hän osa Illuminaatin saatanallista kulttia, mutta hänen sähköshokeilla suorittama tutkimus on ollut avuksi mielenhallinnalle. C.C. Thomas julkaisi David V. Reynoldsin kirjan nimeltään Neuroelectric Research: Electroneuroprosthesis, Electroanesthesia, and Nonconvulsive Electrotherapy.

Eräs ensimmäisistä Illuminaatin Monarch-orjista Portlandissa, Oregonissa, joka halusi päästä vapaaksi mielenhallinnan orjuudestaan oli Mary D. Reynolds. Hän oli "Mother of Darkness" -tasolta. Hän halusi saada hoitoa seurauksena ohjelmoinnista jolle hänet alistettiin tällä asteella, ja sen jälkeen kun hän ilmoitti haluavansa päästä vapaaksi kukaan ei tiedä mitä hänelle tapahtui. Jotkut spekuloivat että hän sai surmansa Illuminaatin käsissä. Mary D. Reynolds oli poikkeus. Monet Reynoldsit ovat yhä ansassa okkultismin sisällä.

Jos lukija muistaa kirjan aiemmista luvuissa kerrottiin, erityisesti Astorien, Onassiksen ja Lin perhettä käsittelevissä luvuissa, hän muistaa joitakin yksityiskohtia jotka auttavat häntä ymmärtämään tätä salaista, laitonta huumekauppaa johon Reynoldsit menivät mukaan.

Tämä brittiläinen eliitti oli mukana huumeiden kuljettamisessa laivoissa. Näillä eliitti-perheillä oli monopoli oopium-kaupassa. Englannin Imperiumin sotilaallista mahtia ja poliittista vaikutusvaltaa käytettiin Kiinan painostamiseksi jotta se avaisi rajansa oopiumille. Ennenkuin kommunistit ottivat vallan Kiinassa, Britannian illuminaatti-perheet kätkivät oopium-kaupan British American Tobacco Companyn kaavun alle.

Myöhemmin myös Punainen Kiina kävi oopium-kauppaa tupakan varjolla, jota kävi valtion omistama People's Republic of China Tobacco Bureau. Itse asiassa, tätä Punaisen Kiinan oopium-kauppaa hallitsi toinen illuminaatti, presidentti Li Xiannian. Li Xiannian on okkultistisesta Lin perheestä jotka ovat ylpeitä siitä että he ovat johtava itämainen saatanallinen perhe. Presidentti Li, huumepomo, oli Punaisen Kiinan rahaministeri vuosina 1957-1975. Hän myi niin paljon oopiumia länteen että hän pystyi auttamaan Punaista Kiinaa maksamaan velkansa pois. Hänellä oli lempinimi "the money god".

R.J. reynolds oli tämän British American Tobacco Companyn partneri ja hän oli mukana oopium-kaupassa useiden vuosien ajan. R.J. Reynolds oli myös mukana järkähtämättömästi kontrolloidussa tupakka-teollisuudessa. Minulla on syitä epäillä että tämä perhe oli myöhemmin sekaantunut myös kokaiinin salakuljetukseen.

Myös Onassis kätki varhaisen huumeiden salakuljetuksen tupakkakaupan suojiin.

YHTEYS HUUMEISIIN JA TUPAKKAAN

Reynoldsin perhe on R.J. Reynolds Tobacco Companyn takana.

C. Boyden Gray, Greyn/Grayn saatanallisesta perheestä, on tämän R.J. Reynolds Tobacco Companyn perillinen. Mutta älä anna tämän johtaa sinua harhaan; Reynoldsin perheellä on edelleen taloudelliset intressit sekä valta tässä yhtiössä.

Duken perhe hallitsi Liggett & Myers Tobaccoa heidän perhe-säätiönsä, Duke Endowmentin kautta. Cullmannin perhe tunnetaan heidän Miller Brewing Companystaan. Myös Cullmannien omaisuus oli alunperin lähtöisin tupakka-yhtiöstä. Kyseenalaisten keinojan avulla tämä Duken perhe loi tupakka-monopolin nimeltään American Tobacco Company. He sulauttivat itseensä sekä ostivat pois markkinoilta 88 tupakka-yhtiötä, ja heidän yhtiönsä arvo vuonna 1911 oli 235 miljoonaa dollaria. Korkein oikeus hajoitti American Tobacco Companyn koska se oli luonut itselleen laittoman monopolin. Kuitenkin, Duket järjestivät asiat uudelleen ja pitivät hommat käynnissä.

Eräs organisaatio joka vastaanottaa rahaa ansaitsee maininnan. Tätä Drug Abuse Councilia johtaa illuminaatti & Pilgrim Societyn jäsen Bethuel M. Webster.

OKKULTISTISIA KIRJOJA

Jotkin Reynoldsin perheen jäsenet ovat kirjoittaneet okkultistisia kirjoja. eräs tärkeä ekumeeninen kristillinen johtaja on Frank E. Reynolds, joka on amerikkalainen baptisti-pastori (ordained 1955, Program director, Student Christian Center Bangkok, Thailand, Minister for Chicago Ecumenical Ministries 1961-1964). Frank E. Reynolds on yrittänyt tuoda buddhalaisuutta Amerikkaan. Hän ja hänen vaimonsa Mani ovat kirjoittaneet useita kirjoja joissa opetetaan buddhalaisuutta amerikkalaisille. Monet Reynoldsit ovat olleet episkopaaleja; muista että vapaamuurarit johtavat Episkopaalista Kirkkoa ja että se on läpikotaisin myyty okkultismille. Eräs minun Monarch-ohjelmoinnista irtipäässeistä asiakkaista muistaa elävästi kun erään Episkopaalisen kirkon alttarilla uhrattiin ihmisiä. Joka tapauksessa, tässä on joidenkin Reynoldsien nimiä jotka ovat kirjoittaneet okkultistisia kirjoja:

 • Barric Gordon Robert Reynolds -- Magic, Divination & Witchcraft among the Barotse of Northern Rhodesia (1963)
 • Charles R. Reynolds w/ Regina Reynolds -- One Hundred Years of Magic Posters (1977)
 • David K.R. Reynolds -- Naikan Psychotherapy: Meditation for Self-Development
 • Denise A.R. Reynolds -- Sensitive Thoughts for the New Wave Soul
 • Mani R. Reynolds w/ Frank E. Reynolds -- Three Worlds According to King Ruang: A Thai Buddhist Cosmology
 • Frank E. Reynolds -- Guide to Buddhist Religion
 • Jane Reynolds -- Cosmobiology
 • Lloyd J.K. Reynolds -- My Dear Runemeister: A Voyage Through the Alphabet

Osa 2: Reynolds-Biddle-Cullman-Duke -akseli

Vaikka Reynoldsit ovat liitossa monien suurten saatanallisten verilinjojen kanssa, mukaanlukien Rothschild, du Pont, Rockefeller, Grace ja Gray/Grey, he ovat hyvin läheisiä sekä avioituneet Duken ja Cullmannin perheen kanssa. Tämä Duken perhe avioitui Biddlen perheen kanssa joka teki töitä Rothschildeille. Duken perhe on avioitunut myös Drexelin perheen kanssa, joka vuorostaan on avioitunut Harrimanin ja Gouldsin perheen kanssa. Nicholas Biddle (1879-1923) oli illuminaatti William Astorin luottamushenkilö. Myös eräät Biddlen perheen jäsenet avioituivat Astorin perheen kanssa. Tämä on pieni maalma huipulla.

Yksi esimerkki Duken/Reynoldsin yhteisistä projekteista on tämä Research Triangle Foundation.

Koska Reynoldsin perheellä on valtaa, he ovat usein sellaisessa asemassa jossa he voivat käyttää valtaansa väärin. Reynolds Aluminium, esimerkiksi, on antanut etuoikeuksia niille työntekijöilleen jotka ovat vapaamuurareita. Toinen esimerkki on Thomas H. Reynolds, joka oli erään Washingtonin alueen suurimman sairaalan, The Washington Hospital Centerin, talousjohtaja. Thomas H. Reynolds oli myös Washington D.C:n alueen toiseksi suurimman pankin vapa-presidentti. Auttaakseen pankkiaan, hän talletti sairaalan rahoja pankkiinsa, sellaiselle tilille jolle ei maksettu korkoa. Tämä valtion sairaala menetti vuodessa yli 50.000 dollaria korkotuloja, koska tilillä oli ainakin miljoona dollaria rahaa keskimäärin. Tämän vuoksi asiakkaat joutuivat maksamaan korkeampia hintoja. Tällaiset väärinkäytökset ovat yleisiä.

Monet ihmiset ovat ehdottaneet että minä kirjoittaisin sellaisistakin perheistä jotka eivät kuulu kolmeentoista huipulla olevaan verilinjaan. Tämä Duken perhe avioitui Biddlen perheen sekä Reynoldsin perheen kanssa. Biddlen perhe puolestaan on kietoutunut yhteen Rothschildin perheen kanssa. Illuminati kutoo yhteen useita verilinjoja, joten olisi naurettavaa sanoa että Reynoldsin tai Duken perheen jäsenillä ei olisi suonissaan verta joka olisi yhteistä Kolmentoista verilinjan kanssa. He ovat kaikin puolin täysiverisiä perheitä.

Osa 3: R.J. Reynolds Industries -- eräs esimerkki Illuminaatin yhteistyöstä

R.J. Reynolds Industriesilla, joka toimii Winston-Salemissa, Pohjois-Carolinassa, oli 6 miljardin dollarin vuosittainen liikevaihto ja 37.000 työntekijää. Vuonna 1976 firma tuotti voittoa 353 miljoonaa dollaria. En tiedä kuinka paljon firma tuottaa voittoa tänään. Yleisö ajattelee että omistus on hajautunut useiden omistajien kesken, kun todellisuudessa omistajia on vain muutama. Reynoldsit olivat hyvin tarkkoja siitä että kun yhtiö listattiin pörssiin heillä säilyi salainen päätösvalta.

R.J. Reynolds Industriesin puhemies oli Colin Stokes. Colin Stokes on mielenkiintoinen persoona joka tekee töitä Reynoldseille. Hän oli Kiwannis Internationalin jäsen sekä useiden yritysten johtaja, esimerkkinä Winston-Salem Savings & Loan, Integon Corporation, sekä NCNB Corporation joka on North Carolina National Bankin holding-yhtiö. Tämä NCNB, jolla oli yhteen aikaan talletuksia 4,6 biljoonan dollarin arvosta (se saattaa olla nyt enemmän), on ollut alueen suurin pankki sekä Reynolds-Dule-Cullman -klikin avain-komponentti. Vuosina 1958-1964, Stokes oli William and Kate B. Reynolds Memorial Parkin johtaja, ja hän edelleen palvelee Reynoldseja Wake Forest Universityn luottamushenkilönä.

Toinen mielenkiintoinen Reynoldsien yhteistyö-henkilö on ollut J.P. Sticht, R.J. Reynolds Industriesin johtaja joka on toiminut yhteyshenkilönä Reynoldsin, Duken ja Rockefellerin dynastioiden välillä. Sticht on Rockefeller Universityn konsiilin jäsen sekä myös Duke Universityn johtokunnassa.

Leighton Hammond Coleman, joka on illuminaatti sekä saatanallisesta Colemanin perheestä istuu myös R.J. Reynolds Industriesin johtokunnassa. Hän ja hänen isänsä kuuluvat Pilgrim Societyyn, joka on kaksi tasoa CFR:n yläpuolella, Illuminaatin poliittisessa osastossa. Hänen isänsä oli tämän korruptoituneen Amerikkalais-Venäläisen kauppakamarin johtaja, joka on paljastettu minun aiemmissa kirjoituksissani. Nyt lukijat voivat nähdä miksi R.J. Reynolds Industries on ollut eräs tärkeimmistä yhtiöistä jotka ovat käyneet kauppaa Neuvostoliiton kanssa.

Toinen R.J. Reynolds Industriesin johtaja on John D. Macomber, henkilö joka valmistui Yalesta vuonna 1950. [En tiedä että kuuluuko hän johonkin Yalen viidestä veljeskunnasta.] Macomber avioitui Morganin illuminaatti-perheeseen ja hän on Pilgrim Societyn jäsen. Sen lisäksi että hän on R.J. Reynolds Industriesin johtaja, hän palvelee Rockefellereitä Chase Manhattanin johtajana. Hän on myös Norlin Corporationin johtaja.

Gordon Gray, saatanallisesta Grayn/Greyn perheestä, istuu myös R.J. Reynolds Industriesin johtokunnassa. Sekä Gordon Gray että John Macomber kuuluvat CFR:ään. Myäs Gray valmistui Yalesta (vuosi 1933), ja hän kuului Triangle Broadcastingiin jota johti Pilgrim Societyn jäsen Walter H. Annenberg (joka on melkein miljardööri). Kuten sinä voit nähdä, jotkut raskaansarjan illuminaatti-miehet johtavat R.J. Reynolds Industriesiä. Gray, CFR:n jäsen, palveli myös yhteysmiehenä suojellen Corcoranin taloudellisia intressejä. William W. Corcoran oli korruptoitunut washingtonilainen pankkiiri jolla oli puhtaanvalkoinen julkisivu. Corcoran lahjoi erään Senaatin komitean niin että hän kykeni laittomasti tekemään puolen miljoonan dollarin voiton olemalla välittäjä kun Yhdysvallat maksoi Meksikolle korvauksia siitä että oli vallannut maata Meksikolta sodassa. Yhdysvallat ei olisi tarvinnut välittäjää, mutta koska Kongressi oli korruptoitunut, Corcoran pystyi ansaitsemaan rahaa tekemättä lainkaan töitä.

Vuonna 1929, R.J. Reynolds Tobacco Company sai valmiiksi 22-kerroksisen rakennuksen Winston-Salemiin, Pohjois-Carolinaan, jota käytettiin mallina jonka pohjalta eliitti rakensi Empire State Buildingin. Tällä Wachovia Bank and Trustilla oli yhteydet Reynoldseihin ja se oli eräs Etelän suurimpia pankkeja. R.J. Reynolds rakensi talonsa Winston-Salemin pohjoispuolelle, Reynolda Roadin varrelle. Hänen palatsinsa on nimeltään Reynolda House ja siellä on amerikkalaisten taidemaalarien eräs suurimmista kokoelmista. Alueen ylellisin "Country Club", nimeltään Old Town, sijsitsee R.J. Reynoldsin omistamalla maalla. Kaikki rakennukset tällä alueella on nimetty Reynoldsien mukaan.

Buck Duke oli Durhamista, Pohjois-Carolinasta, mutta hän siirsi operaationsa New York Cityyn. Duke järjesti yhtiönsä esikuvanaan se mitä Rockefeller teki Standard Oilille. Vuonna 1899, R.J. Reynolds ja Buck Duke liittivät tupakka-intressinsä yhteen, mutta myöhemmin USA:n Vetoomustuomioistuin irrotti nämä yhtiöt toisistaan trustien vastaisen lain perusteella.

Reynoldsit toivat markkinoille ensimmäisen kansallisen tehdasvalmisteiden tupakan, nimeltään Camel. Tästä tupakasta tuli ensimmäinen brändi jota myytiin pahvirasiassa. Poliittisen vaikutusvallan ansiosta, Reynoldsin perhe sai yksinoikeuden varustaa amerikkalaiset sotilaat omalla tupakallaan Ensimmäisessä maailmansodassa. [Tämä vapaasta yrittäjyydestä -- illuminaatti-kapitalistit eivät pidä aidosta vapaasta kilpailusta.] Pyramidia kaikkinäkevän silmän kera käytettiin useissa heidän mainoksissaan.

James Gray, eräs Wachovia Bankin huippu-pankkiiri sekä Illuminaatin jäsen tuli johtamaan Reynoldsien yhtiötä. Hän kuoli vuonna 1969. Grayn perhe avioitui Reynoldsin perheen kanssa. James Grayn serkku, Alex Galloway, nousi yhtiön johtoon hänen jälkeensä. J. Paul Sticht tuli johtajaksi Gallowayn jälkeen. Sticht kaveerasi Illuminaatin bisnes-miesten kanssa kaikkialla maailmassa, mukaanlukien Deutsche Bankin Hermann Abs, Business Round Table New Yorkissa, sekä U.S. Chamber of Commerce Washingtonissa. Sticht oli Bohemian Groven jäsen, josta tämä kirjailija on toistuvasti kertonut. Sticht osti itselleen miehiä, kuten Joe Abelyn CFR:stä. Sticht oli tämä R.J. Reynolds Tobacco Companyn pomo joka osti Kentucky Fried Chickenin RJR:lle. Eversti Sanders on tehnyt töitä Illuminaatin kanssa ja hänelle annettiin hyvä kristillinen julkisivu. En tiedä onko Eversti Sanders illuminaatti vai ei, mutta hän tiesi keiden kanssa hän teki töitä kun hän työskenteli Illuminaatin kanssa. Kentucky Fried Chickenin ravintoloita käytettiin rahanpesuun & huumekauppaan jota Illuminati kävi, joten ei ole suuri yllätys että Reynoldsien yhtiö osti sen vuoden 1980 tienoilla. Kentucky Fried Chicken tunnetaan nyt nimellä KFC, ja se on esimerkki yhtiöstä jota on hoidettu huonosti seurauksena niiden miesten asenteesta jotka ovat huipulla. Kun yritystä käytetään rahanpesuun, johto usein laiminlyö "varsinaisen" liiketoiminnan. Eräs R.J. Reynolds Tobacco Companyn johtokunnan jäsenistä oli Yalesta päättötodistuksen saanut John Macomber. Macomber oli myös osa Kansainvälistä kauppakamaria. Tämä Kauppakamari aloitti toimintansa 1900-luvun alussa B'nai B'rithin toimesta markkinoimaan globalistista agendaa. John Macomber on myös Bohemian Groven jäsen.

Reynoldsin investointi-pankki oli Dillon, Reed & Company, jonka salaliitoista kiinnostuneet tunnistavat. 1980-luvun lopulla, sen jälkeen kun Nabisco ja R.J. Reynolds Tobacco Company (RJR) sulautuivat, Frank Sinatra ja Bob Hope esiintyivät markkinoiden Reynoldsin yhtiötä.

Andy Sage, joka omistaa asuntoja Jackson Holessa, Palm Beachissa ja New Yorkissa oli sekaantunut suureen määrään sopimuksia joita solmittiin RJR Nabiscon kanssa.

Kuten aiemmin kerrottiin, tapa jolla Duken, Reynoldsin ja Cullmannin perheet avioituivat keskenään, osoittaa että he ovat kuin yhden köyden kolme säiettä.

Osa 4: Reynoldsien säätiöitä

Duken ja Reynoldsin perheet käyttävät verovapaita säätiöitä keinoina välttää veroja sekä kätkeä omaisuuttaan samalla kun he säilyttävät taloudellisen vallan. Myös muut illuminaatti-perheet käyttävät säätiöitä samaan tarkoitukseen. Valvottu lehdistö esittää nämä säätiöt hyväntekeväisyytenä, kun todellisuudessa useimmat näiden säätoöiden antamat lahjoitukset hyödyttävät eliittiä itseään. Joitakin esimerkkejä näistä säätiöistä: Z. Smith Reynolds Foundation (est. 1936 in North Carolina); Kate B. Reynolds Foundation (est. 1946 in North Carolina); Richard S. Reynolds Foundation (est. 1955 in Virginia); Mary Reynolds Babcock Foundation, sekä Duke Endowment. Kaikki nämä säätiöt tekevät töitä Illuminaatille. Tällä Donald W. Reynolds Foundationilla (est. 1954 in Nevada and then moved to Arkansas) saattaa myös olla yhteyksiä eliittiin, mutta en ole varma.

Tämä Kate B. Reynolds Health Care Trust antaa toisen esimerkin välittäjästä Duken ja Reynoldsin perheiden välillä. John A. McMahon, Duke Universitystä valmistunut, palveli Duke Universityn hallintoneuvostossa sekä Kate B. Reynolds Health Care Trustin johtokunnassa. Tässä on esimerkki yksittäisestä henkilöstä joka työskenteli sekä Duken että Reynoldsin perheen intressien eteen.

Edwin C. Whitehead, Technicon Corporationin johtokunnan jäsen, palvelee samanlaisena esimerkkinä miehestä joka työskenteli sekä Duken että Rockefellerin perheen intressien eteen. Whitehead on sekä Duke Universityn että Rockefeller Universityn luottamushenkilö. Hän on myös ollut vastuussa useista NWO-organisaatioista jotka markkinoivat maailmanhallitusta; hän oli esimerkiksi U.N. Associationin kuvernööri.

Tutkitaanpa eräitä lahjoituksia joita nämä säätiöt ovat tehneet. Minä kysyn sinulta: "Näetkö sinä yhtään väärinkäytösten mahdollisuuksia näiden lahjoitusten takana?" Se minkä minä huomasin liittyen Reynoldsien lahjoituksiin on se, että he hallitsevat kaikkia kriisikeskuksia Pohjois-Carolinassa rahojensa kautta. Tämä tarkoittaa sitä että jokainen henkilö joka pyrkii SRA:sta (saatanallinen rituaalinen hyväksikäyttö) takertuu Illuminaatin verkkoon joka on levitettynä pakoon pyrkijöiden sieppaamiseksi! Minä myös huomasin että kaikki colleget ja yliopistot saavat rahaa, kuten myös valikoima erilaisia uskontokuntia mukaanlukien baptistit, metodistit sekä presbyteerit. Se mikä yllätti minut oli, että monet hallituksen virastot saavat rahaa Reynoldsien säätiöiltä, erityisesti ne jotka ovat tekemisissä lasten kanssa; jopa poliisilaitokset saavat rahaa Reynoldseilta.

Vuonna 1984 Z. Smith Reynolds Foundation Pohjois-Carolinassa antoi rahaa seuraaville organisaatioille (sekä monille muille joita ei ole lueteltu tässä):

 • Catawba College -- $75,000
 • Chapel Hill Police Department -- $37,500
 • Child Watch -- $25,000
 • Contact of Winston-Salem (kriisipuhelin) -- $15,000
 • Council on Drug Abuse -- $27,000
 • Elizabeth City State University -- $50,000
 • Family & Children's Service of Greater Greensboro -- $5,000 (They deal with rape & family abuse.)
 • Friends of Public Radio -- $25,000 (They even want to control public radio!)
 • Genaral Baptist State Convention of North Carolina -- $85,000 (The love of money is the root...)
 • Mars Hill College -- $30,000
 • Meredith College -- $9,360
 • Montreat-Anderson College -- $17,280
 • Moses H. Cone Memorial hospital -- $31,000
 • North Carolina Center for Public Policy Research -- $225,200 (Wow!)
 • North Carolina Department of Human Resources (sijaiskoteja) -- $12,000
 • North Carolina Department of Natural Resources -- $30,000
 • North Carolina Department of Public Instruction -- $103,000
 • North Carolina Hospital Education & Research Foundation -- $50,213
 • North Carolina Justice Academy -- $10,000
 • North Carolina School Boards Association -- $7,500
 • Outer Banks Hotline (kriisipuhelin) -- $5,000
 • Pitt County Memorial Hospital -- $35,000
 • Planned Parenthood of Greater Raleigh -- $15,000
 • Planned Parenthood of Orange County -- $15,000
 • Religious Coalition for Abortion Rights Education Fund -- $10,500
 • Rowan Cooperative Christian Ministry -- $15,000
 • St. Mary's Episcopal Church -- $10,000
 • Salvation Army of Waynesville -- $20,000
 • University of North Carolina -- $233,265
 • Western North Carolina American Methodist-Episco. Zion Church -- $25,000
 • YMCA of Winston-Salem -- $300,000

Esimerkkejä Z. Smith Reynolds Foundationin antamista lahjoituksista vuonna 1989:

 • Advocates for Children in Court -- $25,000
 • Child Care Resources -- $40,000
 • Duke-UNC Center for Research on Women -- $60,000
 • Ebenezer Baptist Church -- $8,000
 • First Baptist Church -- $15,000
 • God's Harvest House of Deliverance Church -- $10,000
 • Metropolitan A.M.E. Zion Church -- $27,100
 • National Conference of Christians & Jews -- $5,000 (The Illuminati have always well financed this organization.)
 • Rape Crisis center, Asheville, NC -- $20,000
 • Religious Coalition for Abortion Rights Education Fund -- $7,500
 • St. Andrews Presbyterian College -- $50,000
 • Womes's Abuse Shelter -- $15,000

En halua käyttää enempää aikaa ja tilaa säätiöihin; minä toivon että lukija saa kuvan siitä kuinka nämä säätiöt kykenevät kontrolloimaan yhteiskuntaa Illuminaatin hyväksi. Me näemme hallituksen virastojen, erityisesti niiden joiden Illuminati haluaa olevan heidän kontrollissaan, saavan rahallista tukea. Ihmiset jotka asuvat Etelä- ja Pohjois-Carolinassa & Virginiassa raportoivat että korruptio näissä osavaltioissa on absoluuttista.

Osa 5: Duken perhe

Doris Duke Duken illuminaatti-perheestä oli suuren tupakka-omaisuuden perijätär. Hän oli American Tobacco Companyn perustajan James Buchanan Duken ainoa lapsi. Doris Duke itse oli Illuminaatin jäsen. Hän harrasti napatanssia 70-vuotiaanakin.

Doris Dukella oli viisi taloa (jotka palvelivat Illuminaatin rituaalien suorituspaikkoina) -- yksi Beverly Hillsissä, Kaliforniassa (jossa hän kuoli), yksi Hawaijilla (mihin hän keräsi kokonaisia pyhättöjä okkultistisista paikoista ympäri maailmaa), ja yksi New Jerseyn keskiosassa (jossa oli 30 huonetta ja joka oli joidenkin taloudellisten aktiviteettien päämaja). Hänen lemmikki-kameleillaan, Princessillä ja Babylla, oli juoksurata tällä New Jerseyn tontilla. Jokaisessa viidessä talossaoli palvelijoita. Tässä vanhassa Duken New Yorkin asunnossa on nyt New York University Institute for Fine Arts.

Osa Duken omaisuudesta joutui säätiöiden haltuun sen jälkeen kun hänet rituaalinomaisesti murhattiin Beverly Hillsissä Illuminaatin All Hallows (Halloween) -rituaalissa vuonna 1993 jolloin he söivät hänen ruumiinsa. Peittääkseen hänen murhansa, media julisti että Doris Duken henkilökohtainen lääkäri olisi saattanut tappaa hänet. Sanotaan että hänen ruumiinsa poltettiin.

Illuminaatin sisällä, Doris Duke saavutti Mother-of-Darkness -tason. Häntä kutsuttiin "maailman rikkaimmaksi tytöksi". Hänen omaisuuttaan on mennyt säätiöille joilla rahoitetaan Illuminaatin ympäristöliikettä.

Toinen huomattava Duke on Anthony Drexel Duke, Angier Buchananin ja Cordelia Biddle Duken poika. En tiedä millä tasolla hän oli Illuminaatissa, mutta se tosiasia että hän oli rikas hyväntekijä ja mukana lukuisissa aktiviteeteissa joihin Illuminati on osallistunut nostaa hänet epäiltyjen listalle. Kirjassa Be Wise As Serpents minä selitin miksi illuminaatti-kuninkaat ja kuningattaret rakastavat rahan lahjoittamista. Illuminaatin gnostilainen filosofia vaatii että hyvien ja pahojen tekojen täytyy pysyä tasapainossa mikäli he haluavat saada hengellistä voimaa.

Osa 6: Joitakin huomattavia Reynoldseja

Tähdellä merkityt ovat Illuminaatin jäseniä.

 • Mrs. Anne Reynolds Forsyth -- Officer of Richard S. Reynolds Foundation
 • A. William Reynolds (*) -- CFR
 • Billy I. Reynolds -- Script writer for television and radio, Methodist, lives in VA
 • Dana Drummond Reynolds -- Worked w/ UN symposium for New International Economic Order in 1979, member World Future Society, advisor for USOM to Libya, extension training advisor to Afghanistan, worked for ABC network 1947-1948, member Planetary Citixens (a New Age globalist group), Kappa Tau Alpha, Center for Study Democracy, went to George Washington University
 • David Parham Reynolds -- Director Reynolds Metal Company, Reynolds Aluminium Sales Company, Eskimo Pie Company, Reynolds Jamaica Mines. Ltd., Presbyterian living in Richmond, VA
 • Debbie Reynolds -- Original name Mary Francis Reynolds, movie actress, had the Debbie Reynolds Show
 • Donald Worthington Reynolds -- Owner of six radio stations, and a newspaper/book publisher, lives in AR
 • J. Berkley Reynolds -- Body of Directors Billy Graham Evangelic Association in Canada
 • John W. Reynolds -- Federal Judge
 • Joseph Allen Reynolds, Jr. -- Banker, member Cosmos Club, physicist, univ. official, grad. Vanderbilt University 1946 & Yale 1947
 • Libby Holman Reynolds -- Chief donor for the Christopher Reynolds Foundation
 • Lloyd George Reynolds (*) -- Economist, eco. professor Yale 1945-1947, Guggenheim Fellow 1954-1955, lives at Yale University, member Cosmos Club
 • Norman Eben Reynolds, Jr. -- Lawyer, born in Muskogee, OK & lives in Oklahoma City, belongs to several fraternities
 • Randolph Nicholas Reynolds -- Son of William Gray Reynolds, has a son Robert Gray Reynolds, banker, director Dominion National Bank, VA, Episc.
 • Richard S. Reynolds, Jr. (*) -- President Russell Reynolds Association, Yale 1954, important figure in Republican Party, on Advisor body for Greater NY's Salvation Army, worked for at least two Morgan companies, likes yachting, Society of Colonial Wars (an elite organization)
 • William Francis Reynolds -- Born in Boston, md. at Fitzgerald, Harvard 1951, instruc. at MIT
 • William Glasgow Reynolds -- Lawyer, judge, government employee, married Nancy Bradford du Pont, worked for E.I. DuPont de Nemours & Company from 1935-1971, member vis. com. Law School, Vanderbilt University, Episcopalian, wrote a history book on the Reynolds.

Uusimmat kommentit

03.12 | 11:10

Hei, Risto. Tämä on Hengellinen kotikirjasto, ei Mairen kotisivu. ...

03.12 | 04:10

En ole aikoihin kuullut mitään näin upeita.Syvät,kaun...

26.11 | 22:13

Aivan upeita ja koskettavaa musiikkia.Vierailit,säestit ja lauloit Varapäree...

03.11 | 15:39

Tässä kansiossa, Markon kuvia-ensimmäinen ylläpitäjä. Myös ...