Rothschildien kanssa liitossa olevat perheet

Luku 10j -- Rothschild

Osa 11: Rothschildien kanssa liitossa olevat perheet

Kaksi merkittävää juutalaista perhettä ovat nimeltään Oppenheim ja Oppenheimer. A. Oppenheim oli sijoitettu Kölniin. Oppenheimerit ovat läheistä sukua Rothschildeille. Oppenheimerit olivat varhaisia Baijerin Illuminatin jäseniä. Tämä Bund der Gerechten (=Oikeudenmukaisuuden liiga) oli Illuminaatin julkisivu jota etupäässä johtivat juutalaiset jotka olivat satanisteja. Rothschildit olivat mukana tämän liigan rahoittamisessa ja se maksoi Karl Marxille siitä että hän kirjoitti Kommunistisen manifestin. Tämä juutalainen Gumpel Oppenheim järjesti vuoden 1848 kommunistisen vallankumouksen. Kommunistisen puolueen viralliset historiankirjat jopa myöntävät että tämä Liiga oli kommunismin edeltäjä.

CFR:n J. Oppenheimer paljastui kommunistiksi. Harry Oppenheimer, kansainvälinen pankkiiri, on juutalaisen DeBeersin kansainvälisen timanttomonopolin puhemies, sekä Anglo-American Corporationin puhemies. Oppenheimereita voidaan löytää tärkeistä kansainvälisistä asemista Yhdysvalloissa. He auttavat noin kymmenen suuren säätiön johtamisessa, mukaanlukien Oppenheimer Haas Trust of NY joka huolehtii avun tarpeessa olevista juutalaisista lapsista.

Tämä Jewish Encyclopedia (Vol. 2), s. 496, viittaa muihin juutalaisiin perheisiin jotka on "adoptoitu Rothschildin suunnitelmaan". Näotä ovat Lazardit, Sternit, Speyerit, ja Seligmanit. Tämä Rothschildien suunnitelma oli istuttaa perheenjäseniä viiteen suurimpaan Euroopan pääkaupunkiin koordinoimaan heidän aktiviteettiaan.

Stephen Birminghamin kirja Our Crowd: The Great Jewish Families of New York näyttää kaavion josta selviää kuinka Rothschildit, Belmontit, Sachsit, Lehmanit, Straussit, Wearheimit ja kaikki ovat sukua toisilleen & ovat liitossa keskenään. Monet meidän suurista tavarataloketjuista & korporaatioista, kuten Macy's, Levi Strauss, Guggenheim's, Lehman Brothers ovat näiden perheiden johtamia.

VÄÄRINKÄSITYKSIÄ ROCKEFELLERIEN & ROTHSCHILDIN KILPAILU-ASETELMASTA

On julkaistu suuri määrä väärää informaatiota jossa on väitetty että Rothschildit ja Rockefellerit taistelevat keskenään maailman herruudesta. On totta etä he kilpailevat ankarasti keskenään joillakin alueilla. On myös totta että he tekevät tiivistä yhteistyötä monilla alueilla. Koska Rothschildien & Rockefellerien saatanallisia hengellisiä ulottuvuuksia ei ymmärretä, ihmisten on vaikea nähdä kuinka tämä kaikki liittyy toisiinsa. Esimerkiksi, salli minun antaa vertaus:

Jos minä olen pastori ja eräs minun veljistäni Kristuksessa on "multi-level marketing distributorship", silloin hän on minun bisnes-johtajani, mutta minä voisin olla hengellinen johtaja johon hän katsoo ylöspäin. Pointti on että käytännöllisesti katsoen kaikki tutkijat jotka yrittävät paljastaa Uutta maailmanjärjestystä vetävät johtopäätöksensä okkultistiseen valtaan nojaavien liikesuhteiden perusteella, ja se ei aina toimi. Joskus tämä bisnes-pomo saattaa olla salaisessa saatanallisessa johtoasemassa johonkin toiseen nähden, mutta saattaa myös olla niin että molemmat miehet ovat tasa-arvoisia mitä tulee okkultistiseen valtaan & statukseen Illuminaatin sisällä. Toistaiseksi olen nähnyt mainostettavan ainoastaan yhtä kirjaa tämän kirjan lisäksi (en ole lukenut sitä) jossa kirjoittaja väittää paljastavansa Rothschildien & Rockefellerien välisen konfliktin valheeksi. Jos tämä kyseinen kirjailija todellatekee sen mitä hän lupaa, silloin tämä kirjailija on suuresti edesauttanut heidän valtarakennettaan koskevien väärinymmärrysten korjaamisessa.

ROTHSCHILDIT OVAT PÄIVITTÄINEN UHKA

Kun tämä kirjailija on tehnyt töitä auttaakseen Illuminaatin täydellisen mielenhallinnan orjia, hän on tullut tuntemaan orjia melkein jokaisesta kolmestatoista Illuminaatti-perheestä; myös Rothschildin perheestä. Henkilökohtaisen kokemuksen kuten myös raporttien perusteella, kaikki nämä perheet ovat sotkeutuneet Monarch-orjien luomiseen. On mahdotonta olla korkean tason satanisti ilman että olisi samalla MPD (monipersoonainen). Jokainen ihminen jolla ei ole monipersoonallisuus-oireyhtymää tulisi mielisairaaksi osallistuttuaan korkean tason Illuminaatin rituaaleihin. Ei voida sanoa varmuudella ettäovatko kaikki Illuminaatin jäsenet käyneet läpi Monarch-traumaan perustuvan ohjelmoinnin mutta näyttää todennäköiseltä että vastaus on myönteinen. Tämä tarkoittaa sitä että Rothschildit Yhdysvalloissa, Kanadassa & Englannissa tekevät läheistä yhteistyötä tiedustelupalvelun & armeijan ylimpien tahojen kanssa. Ei ihme että useat Rothschildit vastustavat minun työtäni.

Tämä edesmennyt Baron Phillipe Rothschild on ollut kuuluisa Mouton Rothschild -viinitarhojensa ansiosta. On selvää että hän oli illuminaatti. Johnnie Todd ilmeisesti viittaa häneen puheissaan. Hänen vastustajansa ovat tehneet pilkkaa hänen lausunnoistaan, väittäen että ei ole olemassa ketään Phillipe Rothschildia. Hicksin ja Lewisin kirjassa The Todd Phenomena, sivulla 27, he kirjoittavat: "Ei ole olemassa todiseita Phillip Rothschildin olemassaolosta, paitsi Toddin väitteet." He sanovat että Toddin väitteet Phillipe Rothschildista ovat "vain eräs Toddin fantasioista".

Emma de Rothschild oli vieraana 8. - 11.6.1995, Burgenstockissa, Sveitsissä pidetyssä Bilderbergereiden tapaamisessa joka järjestettiin Grand Palace- ja Park- hotellissa. Edmond de Rothschild ja Guy de Rothschild kuuluvat Bilderbergereihin. USA:n Bilderbergereiden päämaja on samassa osoitteessa kuin Illuminaatin säätiö nimeltään Carnegie Endowment for Peace. Rothschildit ja Rockefellerit ovat tarjonneet tilojaan Bilderbergereiden kokouspaikoiksi. Oranialainen Huone tarjosi ensimmäisen kokouspaikan Bilderberger Hotelista Oosterbeckissa, Hollannissa, josta tämä ryhmä sai nimensä. Alaistar Buchan oli eräs henkilöistä jotka olivat mukana näiden eliitin tapaamisten luomisessa.

Baron Guy de Rothschild, Ranskalaisen Huoneen pää, on antikristuksen sukua. Illuminati on asettanut yhden hänen jälkeläisistään antikristukseksi hallitsemaan maailmaa. On olemassa neljä Mother-of-Darknessia, jotka muodostavat erityisen ryhmän nimeltään "The Mary Group", jotka on valmennettu synnyttämään antikristus-ehdokkaita insestisestä suhteesta Guy de Rothschildin kanssa.

Tämä sinisilmäinen ja hopeahiuksinen Guy de Rothschild tulee Yhdysvaltoihin salaa tekemään liikeasioita, ohjelmoimaan orjia sekä erityisiin rituaaleihin. Hänen liikekumppaninsa/ystävänsä Marquis de Libreau myös matkustaa Kaliforniaan. Eräs heidän ohjelmointi/rituaalipaikkansa on suuri talo osoitteessa 4826 Tyronne Street, Sherman Oaks, CA joka sijaitsee lähellä sairaalaa jonka eräs saksalainen paroni omistaa Paracelsus -yhtiönsä kautta. Paracelsus omistaa tämän Hollywood Community Hospital of Van Nyusin lähellä Hollywood Boulevardia, se on mukana Illuminaatin mielenhallinnan ohjelmoinnissa. Kaliforniasa on myös useita muita Illuminaatin rituaalipaikkoja. Olen kirjoittanut muita kirjoja joissa annetaan satojen rituaalipaikkojen ja noitapiirien osoitteet kaikkialla Yhdysvalloissa. Heidän rituaaliensa kuvaamiseen tarvittaisiin useita kirjoja; nopea huomautus on, että Illuminati tuli Euroopasta Yhdysvaltoihin suorittamaan rituaaleja ja päinvastoin.

BARON GUY DE ROTHSCHILD JA HÄNEN POIKANSA

Rothschildit ovat etäisellä tavalla yhteydessä näihin "Son of Sam" -murhiin jotka suoritti eräs saatanallinen kultti nimeltään Process Church. tämä Process Church on OTO:n haarautuma ja molemmilla on yhteydet Scientologia-kirkkoon joka on OTO:n julkisivu. Värväytyminen vaatii verivaloja sekä henkilökohtaisten esineiden luovuttamista paljolti samaan tapaan kuin Illuminaatilla. Illuminaatilla näitä esineitä säilyttää Sinetinvartija. Tämän Process Churchin itäinen päämaja oli eräs hylätty kirkko kiinteistöllä jonka Warburgit ja Rothschildit omistivat. Rothschildien ja Process Churchin välisenä aikana eräs noita asui tällä kiinteistöllä. Roy Alexander Radin, joka esiintyy julkisuudessa mustassa paholaismaisessa viitassa, omisti Southamptonin New Jerseyn kiinteistön. Radin teloitettiin perjantaina, 13.5.1983 sen jälkeen kun muut satanistit suuttuivat pieleen menneistä huumekaupoista. Kaksi näistä "Son of Sam" -murhista videoitiin hänen käskystään. John Charles Carr -- lempinimeltään "Wheaties" (1946-1978) & Michael Vail Carr III (1952-?) olivat osa tätä saatanallista Process Churchia. Tämä Carrin verilinja on toistuvasti noussut esiin tutkittaessa Rothschildeja & Illuminatia. Tämä Carrin asunto osoitteessa 316 Warburton, Yonkers, NY oli saatanallinen komentokeskus lähellä Untermyer Parkia, vanhaa brittiläisen satanistin Samuel Untermyerin asuntoa jota käytettiin rituaaleihin.

Nämä Rothschildit ovat läheisesti yhteydessä salaiseen Illuminaatin konsiiliin joka toimii Strasbourgin lähellä Ranskassa. Vuonna 1979, Euroopan Neuvosto käynnistyi Strasbourgissa. Tämä kaupunki on ollut merkittävä paikka Rooman valtakunnan ajoista lähtien. Notre Dame sijaitsee Strasbourgissa. Kun rakentajat alkoivat organisoida toimivia muurari-loosheja, heidän looshinsa aloittivat Strasbourgissa, Ranskassa ja Yorkissa, Englannissa. Nämä looshit sitten tarjosivat nousun näille puolisalaisille muurari-loosheille 1400-luvulla. Näiden rakentajien ammattikuntien sisällä, tietyt perheet & yksilöt luovuttivat rakentamisen salaisuuksia & arkkitehtuurista perinnettä seuraavalle sukupolvelle. Parlerit olivat eräs näistä voimakkaista saksalaisista muurari-perheistä. Heidän poikansa, Michael Parler III rakensi rakennuksia Strasbourgissa.

Euroopan Neuvoston lisäksi Strasbourg issaon hyvin salainen Grand Druid Black Council joka kokoontuu salaa druidien Eguisheimin linnassa, joka on Colmarin ja Strasbourgin alueen ulkopuolella. Tässä linnassa on kolme tornia; kaksi niistä on rakennettu 1000-luvulla ja kolmas 1100-luvulla. Lord Nicholas oli eräs näistä ihmisistä jotka vuosisatoja sitten lukittiin sen vankityrmään. Tätä jälleenrakennettua paikkaa kutsutaan nimellä "Pfalz" paikallisessa murteessa. Ethicon, Alsacen herttua, Sainte Odilen isä sekä viiden eurooppalaisen dynastian (Hapsburg, Swabia, Bourbon, Lorraine ja Baden) esi-isä syntyi Eguisheimissa. Todelliset Euroopan hallitsijat (illuminaatit) ovat tämän Eguisheimin Mustan KOnsiilin jäseniä.

Guy de Rothschild ja Marquis de Libereau (jolla on linna Alsacessa jota käytetään Illuminaatin rituaaleihin) ovat yhteydessä tähän Mustaan KOnsiiliin. Illuminaatin kynsistä paenneet entiset jäsenet kertovat että reptiliaanit ottavat suoraan yhteyttä tähän Mustaan konsiiliin ja antavat heille ohjeet tämän päivän globaalista kansanmurha-politiikasta.

Sinä tulet huomaamaan että Rothschildit ovat läheisesti yhteydessä Britannian kuningashuoneeseen jotka ovat Illuminaatin Kolmattatoista verilinjaa. Esimerkiksi Kuningatar Elizabethilla on paljon rahaa Rothschildien yhtiöissä kuten Rio Tintossa. Nämä Mountbatternit ovat avioituneet sekä Britannian kuninkaalliseen perheeseen että Rothschildien perheeseen. Eräs omituinen linkki on säveltäjä Gustav Mahler, joka tutki tätä Rennes-le-Chateauta (Kolmannentoista verilinjan paikka), ja hän tutki Hitlerin ihailemaa Richard Wagneria, jota Albert de Rothschild rahoitti. Wow, mikä verilinja.

Uusimmat kommentit

03.12 | 11:10

Hei, Risto. Tämä on Hengellinen kotikirjasto, ei Mairen kotisivu. ...

03.12 | 04:10

En ole aikoihin kuullut mitään näin upeita.Syvät,kaun...

26.11 | 22:13

Aivan upeita ja koskettavaa musiikkia.Vierailit,säestit ja lauloit Varapäree...

03.11 | 15:39

Tässä kansiossa, Markon kuvia-ensimmäinen ylläpitäjä. Myös ...