Voit jättää rukouspyyntösi ja huolesi tähän Vieraskirjaan.Rukoilemme niiden jokaisen puolesta. Voit myös jättää kiitosaiheen,tai jotain muuta mitä tarpeesi koskee.

Kirjoittaja Ilona S., 20. kesä, 2015

Jeesus rakas ota pois minun pohjaton ruokahaluni,minun pitäisi aluksi laihtua 10 kiloa!

Kirjoittaja USKONSISAR, 3. kesä, 2015

.muistakaa meitä koko perhettä on sairautta ja vaikeaa kaikkien asijoiten kanssa että JEESUS AUTAA PARANTAA MEITÄ KAIKESSA OLEMME JEESUKSEN KRISTUKSEN OMIA AMEN

Kirjoittaja uskon sisar, 3. kesä, 2015

rukospyyntö avioliittoni puolesta, sekä omaisteni puolesta. Herra tietää.

Kirjoittaja Umpikujassa, 24. touko, 2015

Haluan kiittää rukousvastauksesta edelliseen viestiini..sen kautta itse asiassa tulin uskoon.Nyt oma elämäntilanne on mennyt ihan solmuun. En oikein tiedä,miten tästä edetä,taustalla iso kriisi ja isän vakava sairastuminen,työttömyyttä ja kauheita masennusjaksoja. Luotan silti Jumalan armoon ja huolenpitoon,kiitos rukouksista!

Kirjoittaja potilas, 22. touko, 2015

Minulla alkaa terveydenhuollossa säännöllinen hoitosuhde. Voitteko muistaa minua rukouksessa kun minulla vähän huonojakin kokemuksia terveydenhuollosta. Rukoillaan viisautta hoitajalle ja rukoillaan, että pahin mitä pelkään ei toteudu.

Kirjoittaja sukuasiaa, 12. touko, 2015

Minua pelottaa eräät sukulaisiin ja perheeseen liittyvät asiat, voitteko rukoilla niille asioille varjelusta, ettei pahin mahdollinen tapahtuisi. Rukoilkaa myös pelastusta suvulleni.

Kirjoittaja Sanna, 12. touko, 2015

Voisitteko muistaa minua rukouksessa. Haasteellinen tilanne työpaikalla. Siihen apua, siunausta ja varjelusta.

Kirjoittaja kaipaava sydän, 11. touko, 2015

Pyytäisin esirukousta perheeni puolesta ja että mieheni kokisi pelastuksen.Haluaisin saada uutta uudistavaa voimaa jaksaa arjen keskellä ja että jeesus antaisi ilon ja rakkautta

Kirjoittaja varjelusta pyydämme, 7. touko, 2015

Siunataan Israelia ja rukoillaan Israelin puolesta. Rukoillaan myös Suomen kansan puolesta että Herra armahtaisi. Rukoillaan enkelivartiota maamme rajalle ettei tule sota.

Kirjoittaja toiveikas, 7. touko, 2015

Että eräs kaukana asuva minulle tärkeä ihminen tulisi minua joskus katsomaan ja viettämään kanssani mukavan viikonlopun.

Kirjoittaja surullinen, 7. touko, 2015

Muistetaan rukouksin asioitani, kun on ollut välillä masennusta, ahdistusta ja huolia taloudellisesta tilanteestani.

Kirjoittaja Ystävää ikävöivä, 7. touko, 2015

Muistetaan rukouksin ystävää. Olen kertonut hänelle uskostani. Voisitteko rukoilla meidän ystävyytemme puolesta, että olisi aikaa toisillemme ja yhteisiä hetkiä tulisi ja että hänkin voisi löytää oikean, Jumalan mielen mukaisen uskon.

Kirjoittaja vf, 3. touko, 2015

Muistakaa perhettämme rukouksin, että saisimme elää ehjänä perheenä kaikki yhdessä ja että ongelmiimme löytyisi ratkaisut.

Kirjoittaja Johanna Maria, 25. huhti, 2015

Äidilläni 55v. Todettu agressiivinen pienisoluinen keuhkosyöpä. Kyseistä syöpää ei voi leikata. Rukoillaan parantumista ja mahdollisimmam pitkää elinikää!

Sähköposti:

@suomi24.fi

johanna.haapasalo

Kirjoittaja Mira, 22. huhti, 2015

Uskovalle perheenäidille annettu lääkäristä vahva epäily suolistosyövästä. Rukoillaan hänelle yliluonnollista rauhaa, ja sitä, että tulokset olisivatkin positiivisia. Herra auta!

Uusimmat kommentit

03.12 | 11:10

Hei, Risto. Tämä on Hengellinen kotikirjasto, ei Mairen kotisivu. ...

03.12 | 04:10

En ole aikoihin kuullut mitään näin upeita.Syvät,kaun...

26.11 | 22:13

Aivan upeita ja koskettavaa musiikkia.Vierailit,säestit ja lauloit Varapäree...

03.11 | 15:39

Tässä kansiossa, Markon kuvia-ensimmäinen ylläpitäjä. Myös ...