Luku 13 -- Kolmastoista verilinja

Osa 1: Yleiskatsaus

Vuonna 1982, kolme kirjailijaa paljastivat maailmalle erään epätavallisen verilinjan heidän bestseller-kirjassaan Holy Blood, Holy Grail. Tämä salainen, voimakas okkultistinen verilinja oli Merovingialainen dynastia, ja sen haarat vuosisatojen aikana olivat levittäytyneet niin että se kattoi kaikki Euroopan modernit kuningashuoneet.

Nämä kirjailijat, Baigent, Leigh ja Lincoln loivat jatkon ensimmäiselle kirjalleen kahdella muulla tärkeällä kirjalla, nimeltään The Temple and the Lodge sekä The Messianic Legacy. Vaikka nämä kirjat sisältävät paljon spekulaatiota sekä vahvistamattomia teorioita, tutkimusten ja todisteiden paino tyrmistyttivät kristillistä maailmaa. Ainoastaan muutama puolisydäminen pieni kristillinen artikkeli teeskenteli kumoavansa näiden kirjojen teorioita, että Jeesuksella Kristuksella olisi tänään elossa olevia jälkeläisiä.

BaiGentin. Leighin ja Lincolnin tutkimukset menivät ristiin tämän kirjailijan tutkimusten kanssa. Kun keskustellaan entisten Illuminaatin jäsenten kanssa, paljastuu seuraavanlaisia asioita:

 • On olemassa Kolmastoista Illuminaatin verilinja joka pitää itseään jumalallisena ja Luciferin jälkeläisinä.
 • Euroopan kuninkaalliset ovat joidenkin illuminaattien johtajia. Lukuisat silminnäkijät kertovat heidän osallistuneen korkea-arvoisiin vapaamuurarien tapahtumiin ja Illuminaatin saatanallisiin rituaaleihin.
 • Johtavat okkultistit pitävät Luciferia ja Jeesusta veljeksinä.
 • Joseph Smith Juniorin jälkeläiset sekä mormoni-kirkon johtajat ovat sekä merovingien jälkeläisiä että illuministisia saatananpalvojia. Silminnäkijät ovat kertoneet näiden johtajien osallistuneen saatanallisiin rituaaleihin.

Palapelin palaset alkavat yhdistyä. Kun silminnäkijöiden kertomukset tukevat Baigentin, Leighin ja Lincolnin tutkimuksia, kuten myös suurta määrää tutkimusta jota tämä kirjailija on suorittanut, muotoutuu hämmästyttävä kuva.

Tutkittuaan mormoneja, tämä kirjailija on tullut löytämään että LDS- ja RLDS- kirkkojen johtajat ovat sukua keskenään, ja että he kuuluivat tärkeään okkultistiseen verilinjaan. Yhteydet mormonismin, vapaamuurariuden ja noituuden välillä ovat laajoja. Noitien käsketään liittyä mormoni-kirkkoon kokeakseen noituuden korkea-asteista muotoa. Mormonismi kehittyi eräänlaiseksi vapaamuurariuden korkeaksi asteeksi. Mormonismi käyttää merovingialaisen dynastian perinteisiä symboleita, kuten mehiläistä.

Sen perusteella mitä olen saanut selville tutkittuani vapaamuurareita, oli selvää että Britannian kuningashuone esitti siinä johtavaa roolia.

Tutkittuani Yhdysvaltain ja koko maailman valtarakenteita oli selvää että Britannian kuningashuoneella on äärettömän suuri valta, että se oli mukana noituudessa ja okkultismissa, että se oli mukana muissa Illuminaatin verilinjoissa, ja että se käytti valtaansa sekä vaikutusvaltaansa mainostaakseen agendoja joiden tämä kirjailija oli aiemmin tiennyt olevan Illuminaatin agendoja.

Koska piilossa olevat salaseurat ovat tukahduttaneet suuria historian sekä muun tiedon alueita, tällä kirjailijalla on edelleen joitakin vastausta vaille jääneitä kysymyksiä koskien joitakin yhteyksiä näiden lukuisten verilinjojen välillä sekä heidän roolistaan historiassa). Kuitenkin, on selvää että viimeaikaisessa historiassa, nämä lukuisat vallan solmukohdat on jähmetetty yhden maailmanjärjestyksen sisälle. Tämä jähmettäminen on ollut Merovingialaisen dynastian päämäärä useiden vuosisatojen ajan. He näkivät tämän brittiläisen imperiumin, salaseurojen ja sosialismin lopullisena täyttymyksenä. He ovat tehneet yhteistyötä sekä avioituneet muihin voimakkaisiin verilinjoihin kuten Nimrodiin, mysteeri-uskontojen johtoon, Benjaminin heimoon, Daanin heimoon, skyytteihin, Roomalaiseen aristokratiaan & Rooman keisareihin, sekä Venetsialaiseen Mustaan aatelistoon. He ovat Daavidin Huonetta. Nämä tärkeät verilinjat, joilla on yhteyksiä noituuteen ja mysteeri-uskontoihin tekevät seuraavanlaisia asioita:

 • Pitävät vallan/rikkaudet itsellään sukurutsaisilla/insestisillä avioliitoilla.
 • Pitävät mahdollisimman matalaa profiilia.
 • Käyttävät laillisuuden julkisivua.

Suomentajan kommentti: Tässä on tulos. Tämännäköisiä illuminaateista ja Rothschildeista lopulta tulee kun he jatkavat sukurutsaisia avioliittojaan.

Esimerkiksi, tämä Rothschildien verilinja, joka salaa väittää polveutuvansa Nimrodista, tekee yhteistyötä merovingialaisten kanssa (kuten Hapsburgit), sekä Musta aatelisto (kuten Oranialaisten Huone) sekä muut huomattavat verilinjat (kuten Collinsin perhe).

Näihin Merovingialaisten symboleihin kuuluvat Temppeliherrat punaisine ristineen, tämä Fleur-de-lis (symbolinen mehiläinen), Salomonin temppeli, Kuningas Arthur ja legendat Graalin maljasta, sekä nimi "Arcadia". Tämä verilinja uskoo että se on jumalallista verta sekä lähtöisin Daavidin Huoneesta.

Tämä Kolmastoista Illuminaatin verilinja on se mistä antikristus tulee. Tämä verilinja uskoo että se pitää sisällään sekä Jeesuksen että Saatanan verta. Nämä Rothschildit ovat osa verilinjaa joka tuodaan yhteen luomaan antikristus. Heidän antikristuksensa on Apollon voiman kyllästämä, ja he tuntevat hänet nimellä "Apollon Poika".

Minä rohkaisen niitä jotka haluavat oppia enemmän tästä verilinjasta lukemaan seuraavat kirjat:

 • Holy Blood, Holy Grail by Lincoln, Leigh & Baigent
 • The Messianic Legacy by Lincoln, Leigh & Baigent
 • The Temple & The Lodge by Lincoln, Leigh & Baigent
 • Crusades of the Grail by J.R. Church
 • The Anti-Christ - Juan Carlos by Charles R. Taylor
 • The Anti-Christ And a Cup of Tea by Cohen
 • The True Story Behind the Fall of the House of Windsor by EIR
 • Bloodline of the Holy Grail by Laurence Gardner
 • The Forgotten Monarchy of Scotland by Prince Michael of Albany

Vaikka tämä kirjailija ei ole samaa mieltä joidenkin ajatusten tai "tosiasioiden" suhteen joita näissä kirjoissa esiintyy, ne kuitenkin sisältävät jonkin verran arvokasta informaatiota.

Lukija voi myös hankkia monia informatiivisia kirjoja Hapsburgeista (kirjoitetaan myös "Habsburgs"), brittiläisistä ja hollantilaisista monarkioista sekä tämän Kolmannentoista verilinjan muista haaroista. Tästä perheestä lähtee paljon haarautumia, joten tutkijan pitäisi myös tarkastella sellaisia perheitä kuten Hampton, Field, Estes, kuten myös lukuisia muita rikkaita tai köyhiä sukulaisia. Jotta asiat olisivat vieläkin monimutkaisempia, tällä pahalla ja saatanallisella verilinjalla on lukuisia salaisia haaroja. On todennäköisesti enemmän salaisia kuin julkisia haarautuimia. Helppo esimerkki tästä on Englannin kuningas Edward VII. "Edward VII oli pakkomielteenomainen avionrikkoja koko elämänsä ajan -- sellainen jota me tänään kutsuisimme seksi-addiktiksi -- hän oli elämänsä aikana sängyssä seitsemän tuhannen naisen kanssa, joista monet olivat hänen ystäviensä ja hovimiestensä vaimoja." [Peter Fearon, "Buckingham Babylon", NY, Baron Hall, 1993, s. 13-14]

Tämä verilinja on niin laaja monien haaraumiensa kera että siihen kuuluivat sekä Presidentti Bush että George Washington.

Illuminaatin rituaaleissa, he painottavat tämän Kolmannentoista verilinjan tarkoittavan sitä että he ovat Saatanan siementä. Kuten heidän salainen kertomuksensa jatkuu, he ovat Jeesuksen hengellisen veljen Luciferin suoria jälkeläisiä. Sekä Freemanin perheellä että Rothschildin perheellä on jäseniä jotka ovat myös tässä Kolmannessatoista verilinjassa.

Eräs yritys jäljittää Saatanan siemen tapahtui Eustace Mullinsin toimesta. Hän kirjoitti kirjoja perustuen laajaan tutkimukseensa Daanin heimosta ja Kaikin jälkeläisistä. Mullinsin kirja Curse of Canaan on mielenkiintoinen, samoin kuin kirja nimeltään World Order.

Sen langan lisäksi jota Mullins tutki, oli lukuisia muitakin lankoja.

Eräs kirja jota minä etsin kovasti ennenkuin löysin sen oli Gerald Masseyn kirja A Book of the Beginning, Secaucus, NJ, University Books Incorporated, 1974). Tässä kirjassa osoitetaan yksityiskohtaisesti kuinka Brittiläisten saarten asukkaat tulivat alunperin Egyptistä. Tämä on tärkeää koska Englannin druidismi oli yksinkertaisesti jatkoa muinaiselle egyptiläiselle magialle. Tästä egyptiläisestä sanasta "makhaut" (klaani tai perhe) tuli irlantilainen "maccu". Täten, "Maccu of the Donalds" (Donaldin klaani) nähdään nyt nimenä MacDonald.

Toinen tutkija joka on tutkinut druidismin ja Etiopian välisiä yhteyksiä on Winthrop Palmer Boswell, joka kirjoitti kirjan Irish Wizards in the Woods of Ethiopia. Hän uskoo että ensimäiset irlantilaiset dynastiat olivat tässä järjestyksessä: Abyssinian, Parthian, Numidian, Belgic, Dedanite (Daanin heimo), ja sitten Theban-Scythian. Mikäli me haluamme ymmärtää druidien okkultistisia rituaaleja, meidän täytyy ymmärtää Etiopian mysteeri-uskontoja, Daanin heimoa sekä skyyttalaisia.

Muinaisella Skotlannilla oli sidokset egyptiläisiin, kreikkalaisiin & skyytteihin. Nämä kreikkalaiset pitivät Skotlantia pyhänä maana. "pyhien saarten kruununa". Arbroathin julistuksessa sanotaan että skotlantilaiset tulivat Skyytasta. Nämä muinaiset skyyttalaiset uhrasivat ihmisiä aivan samoin kuin Illuminati tekee tänään. Väitetään että Farao Akenkheresillä (1364-1362 e.Kr) oli tytär, Merytaten, joka avioitui skyyttalaisen Prinssi Niulin kanssa ja he muuttivat Skotlantiin. Hänestä tuli tämä kuuluisa Scotan prinsessa (koska sana "Scythia" äännetään "Scota"). On lukemattomia muitakin yhteyksiä näiden muinaisten maiden sekä muinaisen Skotlannin välillä. On myös paljon genealogisia yhteyksiä Daavidin Huoneen ja Skotlannin & Irlannin kuninkaallisten välillä. Tämä auttaa selittämään miksi skotlantilaisilla on niin tärkeä rooli Illuminatissa. Tietyt ryhmät haluaisivat tehdä Skotlannista itsenäisen ja nostaa Stewartin Huoneen Skotlannin valtaistuimelle. Tällä kirjailijalla on omat epäilyksensä että Stewartin Huone joka on ollut eteläisessä Belgiassa ja Alsacessa on kytköksissä muihin Illuminaatin verilinjoihin kuten Rothschildeihin; ja että tämän Stewartin Huoneen kiinnostus egyptiläisiä & skyyttalaisia juuriaan kohtaan ei ole pelkästään historiallista uteliaisuutta, vaan että se on luonteeltaan uskonnollista.

Anne Löytönen 13.02.2019 23:20

Mielenkiintoista!

Uusimmat kommentit

03.12 | 11:10

Hei, Risto. Tämä on Hengellinen kotikirjasto, ei Mairen kotisivu. ...

03.12 | 04:10

En ole aikoihin kuullut mitään näin upeita.Syvät,kaun...

26.11 | 22:13

Aivan upeita ja koskettavaa musiikkia.Vierailit,säestit ja lauloit Varapäree...

03.11 | 15:39

Tässä kansiossa, Markon kuvia-ensimmäinen ylläpitäjä. Myös ...