Voit jättää rukouspyyntösi ja huolesi tähän Vieraskirjaan.Rukoilemme niiden jokaisen puolesta. Voit myös jättää kiitosaiheen,tai jotain muuta mitä tarpeesi koskee.

Kirjoittaja Henna, 16. joulu, 2017

Rukoillaan asuntoa lähempää eräitä tuttujani ja rukoillaan että asunto löytyy ja vakuusmaksukin järjestyy. Rukoillaan myös, että nyt uutena vuotena tulisi käymään minun luona eräs minun tärkeä ystäväni. Olen häntä kaivannut.

Kirjoittaja Vaahtera, 16. joulu, 2017

Pelkään mokanneeni tässä vuorokauden sisällä eräässä asiassa. Rukoillaan että siitä ei tulisi isoa numeroa. Se oli vahinko. Rukoillaan myös, että saisin apua erääseen ongelmaan ja että saisin viettää aikaa erään rakkaan ihmisen kanssa jota minulla on nyt ikävä.

Kirjoittaja Sisar, 11. joulu, 2017

Avioliittoni puolesta jossa vaan riidellään lapset koko pethe ihan loppu hajalla vain jeesus voi auttaa t.väsynyt

Kirjoittaja Moilanen, 11. joulu, 2017

Minulle tuli väärinkäsitys erään tuttuni kanssa. Hän raivosi ja uhkaisi oikeus-ja poliisijutuilla. Rukoillaan ettei semmoista juttua tulisi ja rukoillaan myös hänelle ymmärrystä, uusia oivalluksia sekä laupeutta ja armahtavaisuutta ja myötätuntoa heikkouksiani kohtaan.

Kirjoittaja Eero, 9. joulu, 2017

We have Christmas celebration for inner-city people. It is 12.18.2017. We ask that you pray that God saves, heals and renews a lot of people and that all go well.

Sähköposti:

eero.vahter

@gmail.com

Kirjoittaja lähimmäinen, 9. joulu, 2017

Eräs ihminen on pitkäaikaissairas ja vammainen. Kivut ovat kovat. Hän on fyysisen rajoitteensa vuoksi työkyvyltään rajoittunut muttei työkyvytön ja hän on kyllä töissä muttei kaikkia töitään tekemään kykene. Ehdotin, että eräs terve nuori nainen auttaisi
tuota vammaista naista ja menisi vaikka työharjoitteluun tai osa-aikatyöhön siihen yritykseen. Rukoillaan että joko tuo nuorempi nainen jota sinne pyysin tai joku muu opiskelija tai ammattilainen voisi auttaa tuota kärsivää lähimmäistä. Rukoillaan apua ja
Jeesuksen hyvää hoivaa tuolle vammaiselle naiselle joka kärsii kovia kipuja.

Kirjoittaja APUA!, 6. joulu, 2017

Sielunvihollinen hyökkäsi eräässä asiassa ja on nyt pelkoja paljon ja ahdistaa. Rukoilkaa että Jumala varjelee. En tarkemmin halua kertoa asiasta lisää, mutta Jumala tietää sen. Rukoillaan että asia järjestyy parhain päin ja varjelus olisi matkassa ettei
tapahdu mitään ikävää.

Kirjoittaja uskova, 6. joulu, 2017

rukouspyyntö vanhemman naisen puolesta, hän on alakuloinen. Odottaa ystäviä käymään. Jeesus auta.

Kirjoittaja Miss Silence, 5. joulu, 2017

Muistetaan rukouksin erästä mormoninaista ja jehovantodistajanaista että jos on Herran tahto, saan olla näiden kohdalla Jumalan käytössä ja johdattaa heidät oikeanlaiseen Jumalan tuntemiseen mutta jos ei ole Herran tahto että minä niin rukoillaan että Herra antaa siihen jonkun muun uskovan. Näitä olen pyytänyt käymään ja rukoillaan että joko samana päivänä yhdessä tai eri päivinä että toinen joulun jälkeen ja toinen uutenavuotena käymään tulisi ja rukoillaan siunausta ja varjelusta ettei pahat henget tartu ja että Jeesus olisi minulle ykkönen ja olisi kanssani kun nämä ovat läsnä ja että Jeesus varjelisi liiaksi lumoutumasta semmoisista henkivalloista mitkä houkuttelee ja että olisin Jumalan rakkauden välikappale näille ihmisille.

Kirjoittaja Miss Silence, 5. joulu, 2017

Jumala auttaa ihmistä ja eläintä. Eräs Vilma-koira on suloinen ja haluan nähdä Vilman ja helliä ja hoitaa Vilmaa. Rukoillaan että se olisi mahdollista. Vilma asuu Oravisalossa asti ja rukoillaan kyytiä sinne. Kiitos myös Milli-kissasta joka on aivan ihana ja suloinen ja minun ystävä.

Kirjoittaja Miss Silence, 5. joulu, 2017

Muistakaamme rukouksin lapsia joita ei rakasteta ja joista ei huolta pidetä. Lapsia, joita pahoinpidellään, lapsia, jotka ovat orpoja ja lapsia jotka ovat koulukiusattuja, sairaita, vammaisia ja jotka elävät kehitysmaissa sodan jaloissa tai nälänhädässä. Rukoillaan apua näille lapsille ja rukoillaan että sekä perustarpeet kuten ruoka, juoma, puhtaus ja riittävä uni ja myös rakkaus ja hellyys toteutuu ja turvallisuus ja että myös mahdollisuus leikkiin ja koulunkäyntiin esim kehitysmaissa toteutuu. Rukoillaan jokaisen lapsen puolesta. Siunataan lapsia ja rukoillaan heille onnellista lapsuutta ja hyvää tulevaisuutta.

Kirjoittaja Miss Silence, 5. joulu, 2017

Muistetaan rukouksin kahta minulle tärkeää ystävää joita olen kutsunut kylään luokseni joululoman aikoihin, toinen joulupyhien jälkeen ja toinen uudenvuoden tai loppiaisen aikoihin. Rukoillaan, että nuo tulevat käymään jos niin on Jumalan tahto. Tosin minua on hieman varoiteltu noista ihmisistä ja että noista voi levitä pahoja henkiä. Rukoillaan että jos asia todella noin on, että henkiä tulee, niin Herra varjelee minut noilta ja antaa noitten tilalle parempia, lähempänä Jumalaa olevia ystäviä. Mutta toisaalta minä haluan auttaa näitä ja muistaa näitä rukouksessa, viettää aikaa heidän kanssa seuraten heidän kuulumisiaan ja tuoden noista esirukousaiheita seurakunnalle. Jeesus, käytä minua jos se Herran tahto on, että minä otan nuo elämääni ja autan näitä ja tuon rukousaiheita näistä seurakuntaan. Mutta jos noista leviää pahan hengen vaikutusta niin luovun noista ja jätän nuo Herralle ja anna Jeesus minulle muita ystäviä. Mutta olkoon Jumalan tahto tapahtuva. Amen.

Kirjoittaja kipeä, 4. joulu, 2017

Sairastuin uudestaan vatsatautiin ja on piinaava pään jomotus ja kaikki mitä syön, tulee suun kautta ulos. Herra auta! Aiempi tauti kesti kuukauden ja nyt taas :(

Kirjoittaja Miss Silence, 2. joulu, 2017

Otan vastaan erään haasteellisen tehtävän Jumalan valtakunnan työssä. Herra, tässä olen, käytä minua, tiedät kyllä missä. Se voi olla haasteellinenkin tehtävä, mutta tiedän sen olevan tärkeä. Lupaan ottaa erään ihmisen elämääni ja seurata hänen tilanteitaan ja rukoilla sekä pyytää esirukousta, tulipa vastaan mitä hyvänsä. Luotan Jumalaan. Siunatkaa minut tähän tehtävään Jeesuksen nimessä ja rukoilkaa että tämä johtaisi oikeanlaiseen uskoon erään lähimmäisen joka harhassa vaeltaa.

Kirjoittaja hellyys, hoiva, hali jne, 2. joulu, 2017

Nuori tyttö joka on paljon jäänyt vaille, kaipaa hellyyttä ja hoivaa jota hän koettaa saada eräältä hyvin huolehtivaiselta naiselta. Rukoillaan tuolle naiselle empatiaa, suojelunhalua, oikeanlaista huolta ja äidillisiä tunteita nuorta kohtaan sekä tahtoa ja tekemistä hoitaa tuota tyttöä kuin omaa lastaan

Uusimmat kommentit

03.12 | 11:10

Hei, Risto. Tämä on Hengellinen kotikirjasto, ei Mairen kotisivu. ...

03.12 | 04:10

En ole aikoihin kuullut mitään näin upeita.Syvät,kaun...

26.11 | 22:13

Aivan upeita ja koskettavaa musiikkia.Vierailit,säestit ja lauloit Varapäree...

03.11 | 15:39

Tässä kansiossa, Markon kuvia-ensimmäinen ylläpitäjä. Myös ...