Voit jättää rukouspyyntösi ja huolesi tähän Vieraskirjaan.Rukoilemme niiden jokaisen puolesta. Voit myös jättää kiitosaiheen,tai jotain muuta mitä tarpeesi koskee.

Kirjoittaja asunnossa, 4. heinä, 2016

Minua Herra! Mitalla/ missä/jossa minä ei ja missä 04072016, en asioi sijaisuuksia kohtaan Israelin ystävät, ihmisryhmät ja asioin vapautta Jeesuksessa Kristuksessa, en laittomuuden ihmisiä, väärintekijöitä, kauhistusten, rukoilemme päästä mahdollisesta? Ei minun soveliasta käsiteltävää, Jeesus Kristus? Äitini puolesta ja perhekohtainen Jeesuksessa Kristuksessa? "rukous/kuulen Herra otamme palvelujasi"

Kirjoittaja "skeptinen ilmiöissä", 30. kesä, 2016

kysyn suuntaa uskoa jeesukseen tunnusteoin ja ihmeteoin ja selvyys

Kirjoittaja "rukous"/"prayer", 30. kesä, 2016

Maailmamme on tilassa puuttuvaa ilmoitus ohjaus yksin on ja mitä suuntaa mennä? "Rukous Herra Jumala mitä ajassa mitä ikinä nimessään olemme, rukouksin katsoa mitä kuuluu "mitä ikinä te minun nimessäni" Jeesus ota yhteyttä erilaisiin ihmisiin ja anna soveliaita sanoja, joita toden totta minä tapauksessa ja "kuulin sanoja" sisältää?

Kirjoittaja ihminen pienoinen, 29. kesä, 2016

Tosi on! "Jeesus! Minä ja Paraneminen" Äitini Paraneminen? Jumala on Parantaja? Jeesus koetko osallistumisia rukouksissa puolestamme Paraneminen ja Äiti älyllisyys kohdata Jeesus Kristus, eikä Saatanaa.

Kirjoittaja SYYS IHMEINEN ILMASTO, 28. kesä, 2016

Taas aikaa menossa ettei Herra vain masentaisi vaan ohjaisi ilmoitusten ja ohjausten pyyntöjeni iankaikkinen missä terveydellä rajansa ja sairaudella - Jumala on Parantaja, pyydetään ilmi olevaa ja salattavaa hyväksemme menestyksemme siunaukseksi!

Kirjoittaja "meno ja paluu", 27. kesä, 2016

Kiitosaihein missä Suomi yksin ja mitä EU valtioissa muistaen mitä olemme mennein ajan ja nykyisen mitä ei EU valtioissa - ajattelen vanhusta varoja ja omaisuuksia ja mitä he ajattelee, mitä sanoo: "sanoisin sanoo Herra" - Herralta ... kuuluu ja näkyy, ajattelemme ja olemme tosissamme, mitä Finland?

Kirjoittaja Uskova ystävä, 25. kesä, 2016

Nuori poika joutunut juuri hengityskoneeseen, sydän pysähtynyt ja tilanne on kriittinen. Jeesus auta!

Kirjoittaja "vanhana ja iäisenä", 23. kesä, 2016

Parantavan Jumalan ja Palvelevan Jumalan Vierailuja viime hetken salassa ja ilmi, niin, mitä ei ja mitä kyllä, yhden yhdelläkään ei suju, Herra Jeesus Kristus mitä sujuvaa, rukoile vanhuksemme puolesta ja yksinäisyys pohjalla suku yhteisöllinen, suku taustainen, varan ja omaisuuden. - olisiko aikaa anelen mitä kadota/Jeesus tulee valmius -

Kirjoittaja Jumalalle minä, 21. kesä, 2016

Juhannus Kuopiossa 2009. Juhannus ihmeet. Vuodentulon ihmeet voida kestää 2016/2017 ... Elämä? Herra katsahda, varmasti kysyn mitä kohdata ihmeissäsi ja tunnusteoissasi. Ajatella Äitini ja paikallistasoinen kokeminen? Ajatella Siunausten vaikuttavaa, tämä kaikki sinut saavuttaa ... Kunnia!

Kirjoittaja "Kohdata Jumala", 20. kesä, 2016

Ajattelen tärkeimmän pohjoisen kesäpäivän tasauksen, tasaukseen johdattajaa, varattoman, omaisuudetta ja millainen historiallinen minä, odotan Teoissa ja Sanoissa Herra?

Kirjoittaja ihmetelevä, 16. kesä, 2016

Rukousta kahden ihmisen välisen suhteen puolesta,onko oikein vai tuomittavaa kolmatta osapuolta vastaan.

Kirjoittaja Mie , 15. kesä, 2016

Töissä ahdistaa,Jeesus tule ja auta minua.

Kirjoittaja Christina, 13. kesä, 2016

Toivon vapaata, itsenäistä, ihanaa elämää. Haluan kauniin ja hoikan ulkomuodon.

Kirjoittaja paraneva ihminen, 13. kesä, 2016

miten minä esittäisin tietämäni mitä Jeesus sanoi ja arvioitaessa mahdollisuuksin ihmisinä Suomi tai ihmeteoissa Jumalan niin kyllä . rukouspyyntö.

Kirjoittaja "tilinumero", 9. kesä, 2016

Menossa ja tarvitseva rastituksin rastikuponki, jäänkö ilman rahoja ja mitä raha on käytettävissäsi Herra?

Uusimmat kommentit

03.12 | 11:10

Hei, Risto. Tämä on Hengellinen kotikirjasto, ei Mairen kotisivu. ...

03.12 | 04:10

En ole aikoihin kuullut mitään näin upeita.Syvät,kaun...

26.11 | 22:13

Aivan upeita ja koskettavaa musiikkia.Vierailit,säestit ja lauloit Varapäree...

03.11 | 15:39

Tässä kansiossa, Markon kuvia-ensimmäinen ylläpitäjä. Myös ...