Kenneydyn perhe

 Luku 6 -- Kennedy

Osa 1: Kennedyn verilinja

TUTKIMASSA KENNEDYN PERHETTÄ

Kennedyjen tutkiminen on kuin neulan etsimistä heinäsuovasta. Joku on arvioinut että Yhdysvalloissa on 200.000 Kennedyä. Kennedy oli myös Irlannin seitsemänneksitoista yleisin sukunimi vuonna 1890. Tuore kirja luetteli sen kuudenneksitoista yleisimmäksi tänä päivänä. Onneksi, on olemassa informaatiota joka sallii minun tunnistaa ainakin osa näistä saatanallisista kennedyistä kaikkien muiden joukosta.

MITEN NÄMÄ LUKUISAT HUOMATTAVAT KENNEDYT OVAT SUKUA KESKENÄÄN?

Joten tämä kysymys nousee aina pintaan kun minä tutkin Illuminaatin eliittiä ja Uutta maailmanjärjestystä: kuinka tämä Kennedy on sukua tälle toiselle Kennedylle? Esimerkiksi, kuinka David M. Kennedy (joka kuuluu Bilderbergiin) sekä William Jesse Kennedy III (joka on avainhenkilö Duken Illuminaatti-perheessä -- hän on Mutual Life Insurance Companyn pääjohtaja, RCA:n johtaja, Ford Theaterin luottamushenkilö; teatteri jossa Lincoln murhattiin sekä tekemisissä Pilgrim Societyn kanssa) ovat sukua toisilleen? Vaikka en osaa selittää tarkkoja sidoksia, minä voin turvallisesti sanoa että jos menee taaksepäin useita satoja vuosia kaikki Kennedyn aristokraatit nivoutuvat yhteen.

KENNEDYILLÄ ON SIDOKSIA MUIHIN ELIITTI-PERHEISIIN

Taas nämä sidokset useiden Illuminaatti-perheiden välillä ovat hyvin selviä, ja pitkä vyyhdin purkamisprosessi kohtaa tätä tutkijaa. Kennedyt ovat solmineet lukuisia avioliittoja sellaisten perheiden kuten Anketell, Bailey, Booth, Buckley, Collins, Hatfield, Humphrey, Freeman, James, Phelps, Reagan, Russell, ja Smith kanssa. Nämä Kennedyt joita me tarkastelemme lähempää ovat sukua Fitzpatrickin perheelle, voimakkaalle irlantilaiselle perheelle jonka tunnuksena on kolme kurjenmiekkaa lohikäärmeen ja leijonan kera. Fitzpatrickin perheellä saattaa olla sidoksia Ranskaan ja he saattavat olla osa Pyhän Graalin kuninkaallista verilinjaa. Jackie Bouvier Kennedy Onassiksella, joka avioitui John F- Kennedyn kanssa oli sidoksia Auchinclossin perheeseen. Tämä Auchinclossin perhe on eräs monista Illuminaatin skotlantilaisista verilinjoista. Esimerkiksi, Hugh. D. Auchincloss Senior avioitui Emma Brewster Jenningsin kanssa; tämä oli Oliver B. Jenningsin tytär, jonka isä, Oliver, edusti Standard Oilia John D. Rockefellerin kanssa. Mitä tulee lukuisiin Kennedyjen solmimiin avioliittoihin tärkeiden nimien kanssa, esimerkkinä voisi mainita Bernet Shafer Kennedyn (1798-1878) avioliiton Phebe Freemanin kanssa vuonna 1820. Mutta sitten nousee esiin kysymys: oliko jompikumpi näistä henkilöistä salaa osa okkulttista Hierarkiaa? Andrew Kennedy avioitui Margaret (Penny) Hatfieldin (1824-1898) kanssa. Tämä Andrew Kennedyn perhe on liitossa Hatfieldin, Baileyn, Collinsin ja Mullinsin perheen kanssa. Taas kerran, henkilö kohtaa suuren määrän vihjeitä, mutta on liian vähän aikaa ja resursseja jotta voisi seurata kaikkia johtolankoja.

JFK:n suosikki-sisar, Kathleen, avioitui William Harringtonin kanssa, jonka isä oli Devonshiren herttua, anglikaanisen kirkon tukipylväs sekä korkea-arvoinen vapaamuurari. Avioiduttuaan hänen kanssaan, Kathleenilla oli suhde aristokraattisen Peter Peter Miltonin sekä Lord Fitzwilliamin kanssa.

PERHEEN ALKUPERÄ & KENNEDYJEN SUKULAISUUSSUHTEET

On useita versioita siitä kuinka Kennedyjen suku lähti käyntiin, mutta kun henkilö menee sisälle ja tutkii asioita, se mikä tulee esiin on että Kennedyjen alkuperä Irlannissa on hyvin selkeä. He ovat kuningas Brian Borun (tunnetaan myös nimellä Brian Caeneddi) jälkeläisiä. Sen jälkeen tämä nimi oli O'Kennedy. He olivat lähtöisin alueelta Killahoen läheltä. Killokennedyn seurakunta on muisto tästä muinaisesta tosiasiasta.

O'Brienit ja MacNamarat pakottivat heidät uusille alueille jossa heistä tuli Ormondin herroja -- paikka on nykyään pohjoinen Tipperary. Useimmat Irlannin Kennedyt löytyvät edelleen tältä alueelta. Kennedyt säilyivät voimakkaina 1500-luvulla.

Kennedyjen perhe on jakaantunut kolmeen haaraan: 1) Don (brown); 2) Fionn (fair); 3) Rua (red).

SKOTLANNIN KENNEDYT

Vuoden 1600 paikkeilla ilmaantui Kennedyjen skotlantilainen haara. On useita kertomuksia siitä kuinka he saivat nimen Kennedy, ja on mahdollista että he eivät olleet lähtöisin Irlannista. Kuitenkin, mielenkiintoista, sukututkijat ovat varmistaneet että vaikka Skotlannin ja Irlannin aristokraattisilla Kennedyillä on saattanut olla erilainen alkuperä -- skotlantilaisen haaran alkuperä on epäselvä -- voidaan osoittaa että he ovat solmineet keskenään avioliittoja ja tulleet toistensa sukulaisiksi jolleivät he olleet sitä jo ennestään. Gayle Marie kertoo tästä kirjansa My Kennedy Ancestors sivulla 3: "Uskotaan että kaikki edellämainitut Kennedyjen perheet ovat sukua keskenään yhteisten esi-isien jälkeläisinä tai avioliittojen kautta."

Minä lueskelin kirjaa Burke's General Armory saadakseni luettelon aristokraattisista Kennedyistä ja t'ässä on se mitä minä löysin:

 • Kennedys of Ardmillan, County Ayr, Scotland
 • Kennedys of Auchtyfardell, County Lanark, 1752
 • Kennedys of Blairquhan, County Ayr, Scotland
 • Kennedys of Clowburn, County Ayr, Scotland
 • Kennedys of Cultura, County Down, Northern Ireland
 • Kennedys of Dublin Fun Ent, 1595, Ulster, Ireland
 • Kennedys of Girvanmains, County Ayr, Scotland
 • Kennedys of Hill Foot, Ireland
 • Kennedys of Kirkmichael, County Ayr, Scotland
 • Kennedys of Kirmucks, Aberdeen, Scotland
 • Kennedys of Londonderry, Northern Ireland
 • Kennedys of Tombrechan, County Tipperary, Ireland
 • Kennedys of Underwood, County Ayr, 1850, Scotland
 • Kennedys of Visit Dublin, 1607, Ireland
 • Johnstown-Kennedy of County Dublin, Ireland
 • Kennedys of Bargany and ardstencher, County Ayr, Scotland
 • Kennedys of Kirkhill from the Bargany group, 1678, Scotland.

On selvää että on ollut suuri määrä voimakkaita aristokraattisia Kennedyjä. Ennen vuotta 1465, piispa James Kennedy hallitsi Skotlantia kuvernöörinä kunnes Jaakko III:sta tuli kuningas. Eräs voimakkaampia tuoreempia skotlantilaisia aristokraattisia Kennedyjä oli Ailsan markiisi (1872-1943). Koska häntä usein kutsuttiin Ailsan markiisiksi, sinä et kenties tiedä että hänen todellinen nimensä oli Archibald Kennedy, joka oli Cassillisin jaarli. Tämä Kennedyjen haara avioitui Skotlannin kuninkaallisiin perheisiin. Esimerkiksi, Sir James Kennedy avioitui Maryn, Kuningas Robert III:n tyttären kanssa, ja heidän pojastaan Sir Gilbert Kennedystä tehtiin Lordi Kennedy ennen vuotta 1458. Archibald Kennedy oli erittäin korkea-arvoinen vapaamuurari ja hänellä oli lukuisia avainvirkoja Skotlannin suurlooshissa. Hänellä oli arvonimi 1st Grand Principle vuodesta 1913 kuolemaansa, eli vuoteen 1943 asti. Hänen kuolemansa jälkeen tämä arvonimi siirtyi hänen veljelleen Charlesille. Archibald Kennedy vihittiin Edinburghin Holyrood House Lodgeen 17.11.1896.

ALUSSA...

Eräs minun ensimmäisiä vihjeitäni että Kennedyillä oli jotakin tekemistä Illuminaatin kanssa oli kirja The Widow's Son - The Historical Illuminatus Chronicles (Vol. 2) jonka on kirjoittanut Robert Anton Wilson. Robert Anton Wilson ja Robert Shea, kirjan Illuminatus kirjoittajat eivät ole kristittyjä. Sitä vastoin, he osallistuvat säännöllisesti keskisen Ohion Starwood-festivaalille joka on tarkoitettu noidille ja pakanoille. Robert Anton Wilson on lukuisia kertoja selittänyt että hän on gnostilainen sekä Aleister Crowleyn suuri fani. Poimin Wilsonin kirjan The Widow's Son saatanallista ja New Age -kirjallisuutta myyvästä kaupasta. Kirjan The Historical Illuminatus Chronicles osassa 2 ja 3 kerrotaan Brian Caeneddin, ensimmäisen Kennedyn merkittävyydestä, sekä siitä kuinka Brian Caeneddin veri yhdistyi joihinkin hyvin tärkeisiin kuninkaallisiin verilinjoihin. On mielenkiintoista että informoitu mies kuten Wilson, joka viettää aikaa suorittaessaan rituaaleja gnostilaisten ja noitien kanssa, julistaisi että Kennedyn perhe on tärkeä verilinja joka on yhteydessä Illuminatiin. Kuinka moni tietää että Tip O'Neill, Edustajainhuoneen puhemies, oli Kennedyn klaanin jälkeläinen?

Wilson kirjoittaa New Age -ihmisille ja noidille, ei kristityille. Saa sellaisen tunteen että hänen kokemuksensa okkultismista on jollakin tavalla antanut hänelle oikein hyvän käsityksen siitä mitä vapaamuurarit, illuminaatit, jne. oikein puuhaavat. Hän kirjoittaa kirjansa sellaiseen tapaan että ne ovat historiallisia novelleja jossa on suuri määrä faktaa mukana, ja kuitenkin lukija aina jätetään ihmettelemään kirjoittajan tyyliä, eli haluaako hän ihmisten suhtautuvan itseensä vakavasti vai ei, tai että onko se mitä hän kirjoittaa satua vai fiktiolla kyllästettyä historiaa. Minä henkilökohtaisesti uskon että se on juuri tämä tapa jolla okkultismi toimii; he paljastavat faktat omalle porukalleen, mutta sellaiseen tapaan että ulkopuoliset eivät suhtaudu niihin vakavasti. Wilson toimii kuten pelle yhtenä hetkenä ja vakavasti otettavana salaliitto-tutkijana seuraavassa hetkessä, ja hän esittää molempia rooleja samassa luvussa, jopa samalla sivulla. Kun henkilö tarkistaa Wilsonin tarjoamat faktat hän huomaa että ne yleensä pitävät paikkansa.

Omalta osaltani, tämä informaatio koskien Brian Caeneddia oli hätkähdyttävää. Minun täytyi mahdollisimman nopeasti tarkistaa se muista lähteistä, ja kävi selväksi että Wilson oli tarkka heidän sukupuunsa suhteen, sekä heidän merkityksestään Illuminaatin toimien kannalta historiallisesti, jne.

SKOTLANTILAINEN YHTEYS

Salaliittoja tutkivat eivät yleensä tunne skotlantilaisten osuutta Uudessa maailmanjärjestyksessä, ja kuitenkin se on merkittävä. Kun minä seurasin Uuteen maailmanjärjestykseen liittyvien tapahtumien ja ihmisten polkuja taaksepäin historiassa, hyvin usein lähtöpaikka oli Skotlannissa.

Esimerkiksi, vuonna 1990 kun minä tutkin C.T. Russellia, joka käynnisti Vartiotorni-seuran, minä jäljitin hänen perheensä Pohjois-Irlantiin ja sieltä Skotlantiin. Kun minä jäljitin hänen areiolaisia ajatuksiaan, minä sain selville että ne olivat peräisin Presbyteerisestä kirkosta joka oli saanut nämä ajatukset alunperin eräältä luopio-liikkeeltä Skotlannista. Kun minä jäljitin Vartiotorni-seuran muiden varhaisten johtajien perintöä, heidän alkuperänsä oli usein Skotlannissa.

Kun minä jäljitin Adam Smithin talousteorioita & kansainvälistä pankkitoimintaa, huomasin että niiden alkuperä oli Skotlannissa.

Kun minä tutkin että mistä eräs osavaltioni johtava noita saa viikottaiset käskynsä, osoittautui että hän sai ne Findhornista, Skotlannista. Monet New Age -ihmiset ovat myös kertoneet samanlaisista asioista. Findhorn-yhteisö Skotlannissa on kuten New Agen Vatikaani.

Kun minä tutkin vapaamuurareita, heillä on kaksi suurta riittiä Yhdysvalloissa; Skottish Rite ja York Rite. Tämä York-riitti tulee Yorkista, Englannista, joka on lähellä Skotlannin rajaa. Kaiken modernin vapaamuurariuden sanotaan olevan lähtöisin Englannista, jopa ranskalainen Grand Orient Freemasonry oli tuontitavaraa Englannista. Englantilainen vapaamuurarius kehittyi Temppeliherroista jotka olivat paenneet Skotlantiin manner-Euroopasta. Nämä Temppeliherrat pakenivat Skotlantiin vuosina 1307-1308. He purjehtivat Portugalista ja pysähtyivät Temppeliherrojen paikoilla luoteisessa Irlannissa ennenkuin saapuivat Argylliin, Skotlantiin. He olivat lähteneet Lähi-idästä vuonna 1291, jolloin Acren linnoitus kukistui, ja he perustivat päämajansa ensin Rhodokselle ja sitten Maltalle. Pitkän historiansa aikana Lähi-idässä he olivat opiskelleet sufien ja assasiinien mysteereitä. Skotlanti oli luonnollinen paikka piileskellä koska sufit olivat jo soluttautuneet skotlantilaisiin kauppa-kiltoihin 1200-luvulla ja skotlantilaisten johtaja Robert Bruce jota Roomalaiskatolinen kirkko tunnustanut halusi Skotlannin palaavan druidilais-kelttiläisille juurilleen. Koska Robert Bruce ei ollut riippuvainen Paavista, hän pystyi ylenkatsomaan Paavin Temppeliherroja vastaan antamansa julistukset. Sekä Brucen skotlantilaiset alamaiset että Temppeliherrat uskoivat Pään kultin opinkappaleisiin (oppeihin että ihmisen irtihakatussa päässä piilee maagisia voimia); tämä opinkappale ilmestyy uudelleen okkultistisessa Vihreän miehen kultissa, joka myöhemmin kätkettiin Robin Hoodin legendoihin ja Shakespearen hedelmällisyyden jumalaan Midsummer Nights Dreamissa.

Kun minä tutkin KKK:ta, sain selville että se oli lähtöisin eräästä skotlantilaisesta salaseurasta, nimeltään Horsemen, ja se perustui skotlantilaiseen druidismiin. Illuminaatilla on myös monia druidilaisia rituaaleja jotka ovat peräisin Skotlannista, skotlantilaisesta okkultismista joka on sulauttanut itseensä uusia ajatuksia vuosisatojen aikana. Esimerkiksi, 1500-luvulla, Sir William Sinclair antoi turvapaikan mustalaisille Roslynin linnasta ja epäilemättä oppi joitakin okkultistisia rituaaleja romani-ystäviltään. Tänään, mustalaiset ja Illuminati jakavat monet okkultistiset rituaalit.

Kun minä tutkin monien Illuminaatin verilinjojen taustoja, ne ovat lähtöisin Skotlannista. Jotkut jopa antavat Brian Borulle ansion nykyisen etunimi + sukunimi -käytännön aloittamisesta.

Kun minä jäljitin monia ajatuksia ja prinsiippejä jotka tieteellinen yhteisö ja okkultistinen maailma ovat kehittäneet tuodakseen Uuden maailmanjärjestyksen, nämä asiat ovat lähtöisin Skotlannista. Edelleen, skotlantilaiset keksivät polkupyörän, postimerkin, puhelimen, television sekä paljon muuta.

Samalla kun salaliitto-teoreetikot keskittyvät Englantiin, venetsialaisiin, venäläisiin, juutalaisiin ja saksalaisiin kukaan ei mainitse skotlantilaisia. Ihmisten mielikuviin Skotlannista kuukuvat kukkulat, hame päällä kekkuloivat miehet sekä säkkipillit. Sitä pidetään agraarisena, takapajuisena valtiona joka on ollut Englannin alaisuudessa tuhat vuotta. Skotlantia ei ole kritisoitu satoihin vuosiin, kun huomio on keskittynyt Englannin kruunuun. Ja kuitenkin Englannin kuninkaalliset asuvat skotlantilaisessa linnassaan ainakin viikon ajan joka vuosi, jonne he suurten seremonioiden kera perustavat Englannin kuninkaallisen hovin. He myös usein menevät Balmoral Palaceen, suosittuun piilopaikkaansa joka sijaitsee pohjois-Skotlannissa. Britannian Rothschildit myös rakastavat linnaansa Skotlannissa. Karl Marx avioitui Robert Brucen klaaniin. Mikä Skotlannissa viehättää tällaisia voimakkaita illuminaatti-hahmoja?

Jotkut ihmiset ovat ymmärtäneet että Britannialla on suuri valta Yhdysvalloissa, mutta juuri kukaan ei ole ymmärtänyt että ylivoimainen osa tästä Britannian vallasta on skotlantilaista. Tämä osittain siksi että Englanti ja Skotlanti yhdessä muodostavat Britannian valtakunnan. Koska Britannian kuningashuone on vaivihkaa useiden vuosisatojen ajan nähnyt itsensä Daavidin Huoneen hebrealaisina jälkeläisinä, on paljon tarkoituksenmukaisempaa kutsua tätä valtakuntaa Brittiläiseksi imperiumiksi mieluummin kuin englantilaiseksi imperiumiksi.

LISÄÄ SKOTLANTILAISISTA SALASEUROISTA JA AMERIKKALAISISTA SODISTA

Englantilaiset kuljettivat kaksi laivalastillista Jacobiitti-liikkeeseen kuuluvia vankeja (liike nimetty temppeliherra Jacques DeMolayn mukaan) Amerikan siirtokuntiin orjiksi vuonna 1717. Vuonna 1747, toinen laivalastillinen jacobiitti-vankeja kuljetettiin Marylandiin. Nämä olivat Bonnie Prince Charlesin seuraajia, ja on mielenkiintoista huomioida että tämä ensimmäinen henkilö johon USA:n Kongressi otti yhteyttä ja pyysi johtamaan Amerikkaa oli Bonnie Prince Charles. Näiden vuonna 1717 laivattujen jacobiitti-vankien joukossa oli nimiä, kuten Gardem, Grant, MacQueen, Sinclair, Spalding, Webster, Robertson ja Spark. Nämä nomet ovat hyvin tuttuja tälle kirjailijalle. Vuoden 1747 vankien joukossa oli nimiä kuten Arbuthnott, Claperton, Duddoch, MacCallum, Melvil ja Murdock.

Niille lukijoille joille ei ole tuttu tämä salaseura joka oli nimetty ensimmäisen Kennedyn, Brian Borun mukaan -- joka oli amerikkalainen salaseura jonka juuret ulottuvat ainakin vuoteen 1789 -- salli minun kertoa siitä. Tämä Brian Boru kasvoi sisään muinaiseen Order of Hiberniasiin, josta tuli Knights of St. Patrick, joste kehittyi Knights of the Inner Circle, josta kehittyi salaseura nimeltään Clan-na-Gael vuonna 1869. Tämä Clan-na-Gael oli irlantilaisten salaseura jolla oli yhteyksiä sekä Irlantiin että Amerikkaan. Se käytti nimenään lyhenteitä V.C. ja I.B.R. Loosheja kutsuttiin nimellä D. Tämä salaseura säilytti salaiset yhteydet muihin veljeskunnallisiin organisaatioihin sekä kansakuntiin. On mielenkiintoista että skotlantilaiset muodostivat klaaninsa vuonna 1866 ja irlantilaiset vuonna 1869.

Vuonna 1866, Ku Klux Klanin perustajat olivat kaikki Konfederaatin entisiä upseereita jotka olivat skotlantilaisten jälkeläisiä. He olivat todistettavasti osa okkulttista salaseuraa nimeltään Society of the Horseman's Word, jolla oli suuri valta Skotlannissa useiden vuosien ajan. KKK:n valat ja rituaalit omaksuttiin Hevosmiesten rituaaleista ja seremonioista. Ilmiselvästi, jos KKK:n perustajat tiesivät näistä Hevosmiesten salaisista rituaaleista, heidän on täytynyt kuulua tähän salaseuraan. Toiset salaseurat kuten White Rose ja Knights of the White Camelia liittyivät Ku Klux Klaniin.

Palava risti oli perinteinen skotlantilainen tapa kutsua klaani sotaan, ja se on myös yleinen KKK:n symboli.

Illuminati on perinteisesti viitannut itseensä "piirinä". Kreikkalainen piiriä tarkoittava sana on "kuklos" ja sitä käytetään sanan "klaani" kanssa, ja näin luotiin Ku Klux (klos) Klan. Aakkosten yhdestoista kirjain toistuu kolme kertaa viitaten tähän ryhmään. Toivottavasti, lukijat ymmärtävät okkultistisen luonteen jolla KKK nimettiin. Virallinen kirjallisuus ja media usein ylenkatsoo KKK:n & natsismin okkultistisen luonteen.

Toisaalta, neekeriorjuuden vastainen liike alkoi skotlantilaisten käynnistämänä Etelä-Carolinassa ja Tennesseessä 25 vuotta ennen kuin orjuuden vastainen liike kehittyi pohjoisessa. Esimerkiksi, vuonna 1800, etelän presbyteeri-pastori epäröi matkustaa New Yorkin seurakuntaan saarnatakseen siellä koska useilla hänen New Yorkin seurakuntansa jäsenillä oli orjia (orjuus oli yhä laillista New Yorkissa). Vuoteen 1815 mennessä, nämä presbyteerit (skotlantilaista alkuperää) olivat auttaneet luomaan 18 orjuuden vastaista yhdistystä, ja vuoteen 1826 mennessä näitä yhdistyksiä oli 140. Tietysti sen jälkeen kun he olivat saaneet lumipallon vierimään muut yksilöt ja ryhmät liittyivät mukaan. Vuonna 1820, tämä johtava skotlantilainen orjuuden vastainen johtaja John Rankin tunsi että oli turvallisempaa pitää orjuuden vastaisia puheita Kentuckyssä ja Tennesseessä kuin Pohjoisessa. Lapsena, Abraham Lincoln eli tämän orjuuden vastaisen liikkeen sydämessä.

J.P. Morgan skotlantilaisesta Morganin illuminaatti-klaanista oli amerikkalainen pankkiiri joka auttoi käynnistämään sisällissodan. Nämä radikaalit republikaanit jotka olivat radikaaleja kovan linjan kannattajia, ja jotka halusivat lakkauttaa orjuuden nimettiin mielenkiintoisesti "jacobiineiksi". Sisällissodan jälkeen, nämä republikaani-jacobiinit halusivat lisää verenvuodatusta rotulevottomuuksien muodossa. Kuitenkin, sisällissodan jälkeen näitä rotulevottomuuksia puhkesi Etelässä vain vähän. Presidentti Johnson, joka nousi valtaan Lincolnin salamurhan jälkeen, yritti häiritä jacobiinien suunnitelmia luoda levottomuuksia.

Illuminaatin päämäärä oli jakaa Amerikka kahtia, ja orja-kysymys oli oivallinen apuväline. Luutnantti Edward Mandell House, illuminaatti, ja jonka isä Thomas W. House oli Rothschildien agentti joka rikastui sisällissodan ansiosta, kirjoitti kirjaansa Philip Dru, Administrator (New York, 1919, s. 119) näin: "Kyyninen Eurooppa sanoi että Pohjoinen saisi sen näyttämään siltä että tätä sotaa käytäisiin ihmisten vapauden puolesta, kun todellisuudessa sodittiin rahasta."

Toisin sanoen, näyttää siltä että skotlantilaisilla on ollut merkittävä rooli sisällissodan luomisessa. Kuinka suuri rooli Temppeliherroilla, Hevosmiehillä, vapaamuurareilla, ruusuristiläisillä sekä muilla salaseuroilla, joilla oli vahvat sidokset Skotlantiin, oli Amerikan kaikkein tuhoisimman sodan luomisessa? Tämä kirjailija voi sanoa ilman epäilystä että tämä oli keinotekoinen sota. Se luotiin.

Kuitenkaan, perinpohjaista tutkimusta siitä kuinka salaseurat, joilla on sidoksia Illuminatiin, loivat sen ei luultavasti tulla koskaan tekemään, vaikka olisi mielenkiintoista tuoda kaikki palat esiin. Eräs viimeisistä ryhmistä jonka mainitsen on tämä Knights of the Golden Circle, joka oli salaseura jolla oli läheiset yhteydet sekä Ku Klux Klaniin että sisällissodan luomiseen.

TUNTEMATON SKOTLANTILAINEN VALTA MEIDÄN ELINTARVIKETEOLLISUUDESSAMME

Perinteisesti, vapaamuurarit ovat keskittyneet useille alueille joilla meitä hallitaan, ja ruoka on eräs tällainen alue. Näistä skotlantilaisten hallitsemista viljayhtiöistä on kerrottu aiemmissa kirjoituksissa. Tässä on lisää taustatietoa.

Vuonna 1884, kolmekymmentä brittiläistä syndikaattia jotka olivat etupäässä skotlantilaisten valvonnassa omistivat arviolta 20 miljoonaa eekkeriä karjatalouteen varattua maata USA:n suurilla tasangoilla. Suuria määriä lihaa vietiin Yhdysvalloista Britanniaan; esimerkiksi vuonna 1890 Englantiin myytiin 200.000 nautaa. Eräs menestyksekkäitä syndikaatteja oli tämä kuuluisa Swan Land & Cattle Company, jonka omisti Alexander Swan, joka myi sen Edinburghissa, Skotlannissa vuonna 1882, ja jota skotlantilaiset johtivat vuoteen 1925 asti, jolloin perustettiin amerikkalainen johtokunta.

Colin ja Brewster Cameron ostivat suuria maa-alueita eteläisestä Arizonasta, jolle he antoivat nimen Lochiel kotimaansa Skotlannin mukaan. Tämä Cameronin perhe Uudessa Meksikossa on mukana tiedustelupalvelussa, mielenhallinnassa & Uudessa maailmanjärjestyksessä. Eräs mielenhallinnan uhri Uudessa Meksikossa on jakanut tietonsa Cameronin perheestä, ja kuinka tämä perhe (hänen perheensä) on lähtöisin kahdesta skotlantilaisesta jotka tulivat valtameren yli. Jos hän on oikeassa, hän on näiden kahden jälkeläinen. Cameron on myös erään demonin nimi jota käytetään Illuminaatin rituaaleissa nostamaan Lilith.

James Oliver on skotlantilainen joka rikastui liiketoimissa, maanviljelyksessä ja kiinteistöbisneksessä. Hän syntyi Newcastletonissa, Liddesdalessa, Skotlannissa ja hänellä oli asunto Indianassa.

Ensimmäiset Black Agnus -naudat jotka tuotiin Yhdysvaltoihin olivat peräisin Kuningattaren omasta laumasta Windsorista, ja ne tulivat skotlantilaisten uudisasukkaiden mukana 17.5.1873. Ne vietiin Kansasiin. Tänään Black Agnus -karjaa voi nähdä kaikkialla Yhdysvalloissa.

Vielä yksi esimerkki on tämä Rocking Chair Ranch jolla on noin 150.000 eekkeriä maata Collingsworthin maakunnassa, Teksasissa. Tämän maatilan omistaa (ensisijainen osakas) skotlantilainen Sir Dudley Coutts Marjoribanks, Tweedsmouthin paroni. Kuolemansa jälkeen hänen pojastaan tuli johtaja. Vuonna 1887, hänen velipuolensa John Cordon, Aberdeenin jaarli, hankki puolet tästä tilasta. Hän oli pääministerin (Churchill) pojanpoika. Paikalliset kutsuvat tätä karjatilaa nimellä "Nobility Ranch". Kylä joka nousi tälle maalle on nimeltään Aberdeen. Churchillit ovat olleet eräs näitä perheitä jotka tämä kirjailija haluaa paljastaa.

Tämä Prairie Cattle Co. Limited, jolla on päämaja Edinburghissa, oli ensimmäinen merkittävä toimija Teksasin karjataloudessa. Skotlantilainen raha loi Teksasin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Luku 6b -- Kennedy

Osa 2: Tärkeitä Kennedyjä

ILLUMINATI & MATTHEW KENNEDY

Eräs Illuminaatin pää-loosheista ennen vuotta 1784 sijaitsi suuressa linnassa Ermenonvillessä, lähellä Pariisia, Ranskassa. Tämä maa kuului Gerardinin markiisille joka suojeli Rousseauta, ja antoi myöhemmin Rousseaulle hautakammion linnastaan. St. Germain, jonka Medicit kasvattivat, hallitsi tätä Illuminaatti-looshia. Tässä looshissa suoritettiin useita rituaaleja ihmisten luista tehdyllä alttarilla. Mielenkiintoista, eräs St. Germainin hyvä ystävä joka tuli Irlannista Pariisiin oli Matthew Kennedy (1652-1735). Matthew Kennedy oli yhteydessä St. Germainin hoviin ja kirjoitti kirjan A Chronological, Genealogical and Historical Dissertation of the Royal Family of the Stuarts. Vuonna 1613, tämä Stuartin perhe (jossa oli jo erityislaatuista verta) avioitui takaisin Sang Raaliin, ja alkoi esittää osaa Prieure de Sionin sukupuussa. Frederick Palatine, sen jälkeen kun hän avioitui Elizabeth Stuartin kanssa, perusti okkultistisen "ruusuristiläisen" valtion. Se oli Frederick joka auttoi käynnistämään tämän verisen 30-vuotisen sodan protestanttien ja roomalaiskatolisten välillä. Stuartit levittivät vapaamuurariuden Skotlantilaista riittiä kaikkialle Eurooppaan. Hetken ajan Prieure de Sion näytti tukevan Stuarteja, mutta lopetti jossakin vaiheessa. I AM -liike, Church Universal & Triumphant, sekä muut New Age -ryhmät kunnioittavat St. Germainia Kristus-hahmona. Kuva joka näyttää samanlaiselta kuin Jeesus Kristus, mutta joka on itse asiassa kuva St. Germainista riippuu monien ihmisten kotona jotka ovat mukana I AM -liikkeessä tai sen haarautumissa. On merkittävää että eräs irlantilainen Kennedy joka oli kiinnostunut Stuartin dynastiasta olisi osa St. Germainin hovia. St. Germain tulee toistuvasti esille kun jäljitetään näiden Verilinjojen aktiviteetteja.

JOSEPH KENNEDY

Joseph Patrick Kennedy oli John F. Kennedyn isä.

Olen lukenut useista toisistaan riippumattomista lähteistä että Joseph Kennedy oli osa Illuminatia. Hän oli Pilgrim Societyn jäsen (Illuminaatin kuudes taso). Hän teki läheistä yhteistyötä myös muiden Iluminaatti-pomojen sekä Mafian kanssa.

J.P. Kennedyn esivanhemmat tulivat Irlannista ja niihin kuuluu sellaisia sukunimiä kuten Barron, Field, Hickey ja Murphy. Murphy on esimerkki nimestä joka on näyttäytynyt avain-asemien yhteydessä. Eräs okkultistinen lähde väittää että Joseph Kennedyn klaani on sukua Ewen Cameronin perheelle, ja että molempien perheiden verilinja ulottuu skotlantilaisen Skyen saaren noitiin. Viikingit hallitsivat Skyen saarta useita vuosisatoja, ja pian tämän jälkeen Temppeliherrat saapuivat tälle Skotlannin alueelle. Näiden verilinjojen väitetään edelleen uskovan että he ovat Odinin jälkeläisiä. Brigham Youngin kuten myös muiden mormoni-johtajien sukupuut voidaan jäljittää Odiniin.

Tämä skotlantilainen Skyen saari on osa Sisä-Hebridejä. Se on eräs kaikkein tärkeimpiä iiriläisen kulttuurin keskuksia. Saarella on suuri Iiriläinen opisto. Jacobiitit (=jaakkolaiset) hyötyivät Skyen eristäytyneisyydestä asuessaan siellä. 23-vuotias Flora MacDonald salakuljetti Bonnie Prince Charlesin Skyelle sen jälkeen kun hän menetti armeijansa Cullodenissa. Charles pakeni mutta Flora joutui vangiksi ja virui vankina kuolemaansa asti. Skyen saarelta kaakkoon Englannin "mantereen" puolella sijaitsee Kennedy Castle, jonka klaani ulottuu skotlantilaiseen klaani-päällikkö John Kennedyyn vuodelle 1372.

Tämä riittänee J.P:n esi-isistä, joten jatketaanpa kertomalla hänen elämästään.

Monet Illuminaatin hahmot Englannissa ja Amerikassa tekivät ahkerasti töitä luodakseen olosuhteet Hitlerin valtaannousulle. Sitten kun hänet valittiin, he tekivät ahkerasti töitä kulissien takana tehdäkseen hänen urastaan menestyksekkään. [Hitlerin vallan alku oli tosiaankin menestyksekäs; hän antoi ihmisille töitä, rakensi moottoriteitä, ja kaikki tämä lainarahalla. Suom. huom.] He myös onnistuivat pitämään Englannin ja Ranskan myöntyväisinä riittävän pitkään että Hitler kykeni aloittamaan Toisen maailmansodan. Kennedy, ennen sotaa, silminnäkijän ja elokuva-käsikirjoittaja Ben Heshtin mukaan, käski Hollywoodin elokuvantekijöitä (kaikki viisikymmentä olivat juutalaisia) ennen sodan puhkeamista olla ohjaamatta yhtäkään elokuvaa jossa loukattaisiin Hitleriä tai Mussolinia. Nämä seuraavat kolme kappaletta kattavat vain yhden tapauksen sen jälkeen kun sota alkoi, ja se osoittaa että paljon siitä mitä poliitikot kertovat yleisölle on sellaista mikä hyödyttää heitä itseään sekä on usein valhetta.

Sen jälkeen kun Britannia ja Saksa olivat aloittaneet sodan, Jack Kennedy sai sellaisen maineen että hän vastusti USA:n liittymistä tähän sotaan. Ja kuitenkin, kun Yhdysvallat liittyi sotaan, molemmat hänen poikansa liittyivät armeijaan saaden hänen siunauksensa. Jack Kennedyllä oli siihen aikaan korkea-arvoinen asema Britannian suurlähettiläänä. Se tosiasia että Jack Kennedylle annettiin tällainen äärimmäisen tärkeä asema osoittaa että Kennedyn perheellä on tärkeä asema Illuminaatin sisällä. Silloin, enemmän kuin koskaan muulloin, oli tärkeää kuka edusti Yhdysvaltoja Britanniassa. Sen jälkeen kun sota alkoi, suurlähettilään asema ei ollut enää niin tärkeä. F.D. Roosevelt pelkäsi että Kennedy ryhtyisi kilpailemaan häntä vastaan ja estäisi hänen valintansa kolmennelle kaudelle. Hänellä oli vakoilija joka vakoili Kennedyä joten hänellä oli poliittinen yliote.

Eräs miehistä jotka tekivät töitä suurlähetystössä amerikkalaisille oli amerikkalainen Tyler Gatewood Kent, ammatti-diplomaatti USA:n konsulaatissa. Tyler Kent uskoi maailmanlaajuiseen salaliittoon ennenkuin hän alkoi työskennellä salakirjoitus-huoneessa. Kun hän teki siellä töitä hän tyrmistyi siitä että Roosevelt oli liittämässä Yhdysvallat mukaan Toiseen maailmansotaan ja valehteli amerikkalaisille. Kent otti salaa 1.500 sivua salaisia dokumentteja jotka hän aikoi näyttää yleisölle paljastaakseen tämän salaliiton. Kent ei koskaan tehnyt sitä. Hänet pidätettiin. Jotta englantilaiset voisivat vangita hänet ja pitää häntä vankina Englannissa, Joseph Kennedy kumosi hänen diplomaattisen koskemattomuutensa 20.5.1940. Suurlähettiläs Joseph Kennedy teki näin jotta Kent saisi ankaran rangaistuksen, sillä jos hänet olisi tuotu Amerikkaan, yleisö olisi saattanut raivostua siitä mitä poliitikot olivat tehneet. Käytännön ja sääntöjen mukaan Kentin oikeudenkäynti olisi täytynyt pitää Yhdysvalloissa. Paperit jotka hän oli ottanut olivat USA:n suurlähetystön papereita eikä englantilaisia. Vaikka oikeuden pöytäkirjat osoittavat että ei ollut todisteita että Kent olisi ollut vakooja, Joseph Kennedy tekaisi pitkän tarinan yleisölle että Kent oli natsien vakooja. Kennedy kiersi ympäri Yhdysvaltoja puhumassa sen jälkeen kun hänet vapautettiin suurlähettilään tehtävistä, ja hän uskotteli että hän oli koko sydämestään sotaa vastaan. Jos Kennedy olisi ollut sotaa vastaan, hän olisi yksinkertaisesti kieltänyt englantilaisia pitämästä Kentiä itsellään, Kent olisi voinut kertoa mitä Roosevelt oli tekemässä ja yleisön suuttumus olisi tuhonnut/tehnyt tyhjäksi Rooseveltin mahdollisuudet huiputtaa amerikkalaisia. Sen sijaan, Roosevelt kykeni jatkamaan ja kehittämään elementtejä hyökkäykselle Pearl Harboriin.

Samalla kun Kennedy teeskenteli olevansa sotaa vastaan, hän oli läheisissä tekemisissä toimenpiteiden kanssa jotka oli suunniteltu huiputtamaan amerikkalaisia. Tämä on hyvä esimerkki siitä kuinka jopa tänään yleisö katsoo tiettyihin julkisiin viranomaisiin odottaen että nämä pelastavat heidät. He ajattelevat että nämä poliitikot tekevät kaiken mahdollisen auttaakseen heitä taistelemaan tätä järjestelmää vastaan, joten kun he epäonnistuvat tämän järjestelmän päihittämisessä, nämä ihmiset ajattelevat että heidät on lyöty reilusti.

Eräs näkökulma on Kennedyjen yhteydet huumekauppaan ja toinen on heidän yhteytensä Maltan ritareihin.

Ensimmäisen maailmansodan jälkeen, Joseph Kennedy teki töitä Galen Stonelle, joka oli kuuluisan firman Hayden, Stone & Companyn osakas. Tällä firmalla oli sidokset Rothschildeihin. Saadakseen arvostusta Joseph avioitui Fitzgeraldin perheeseen. [Tämä on yleinen Illuminaatin taktiikka. Näyttää siltä että monet illuminaatti-miehet etsivät vaimoa joka antaisi heille arvostusta. Usein nämä vaimot eivät ole edes mukana illuminaattien aktiviteeteissa (rituaaleissa, ym.), joten he voivat olla paras mahdollinen julkisivu/peite.]

Kennedyjen yhteyksistä gangstereihin on kirjoitettu, mutta kenties kaksi on sen arvoisia että niistä pitäisi mainita. Joseph Linsey, joka oli Uuden Englannin järjestäytyneen rikollisuuden pomo sekä Meyer Lanskyn rikoskumppani, oli Joseph Kennedyn liikekumppani rikollisissa liiketoimissa. Joseph Linsey oli itse asiassa eräs Ted Kennedyn suurimmista rahoittajista hänen pyrkiessään Senaattiin yhtenä vuonna. André Meyer, Meyerin perheen päällikkö, oli Kennedyn kiinteistö-bisneksen johtaja. Muita Kennedyn liikekumppaneita olivat nämä Bronfmanit, jotka ovat huomattavia illuminaatti-hahmoja Kanadassa. Kennedy teki liiketoimia Newark's Reinfield Syndikaten kanssa josta Bronfmanit omistavat 50%.

Winston Churchill, jonka yhteyksistä eliittiin on kerrottu tämän kirjailijan muissa kirjoituksissa, antoi henkilökohtaisesti Joseph Kennedylle oikeuden myydä englantilaisia alkoholi-tisleitä Amerikassa. Sen jälkeen kun Joseph Kennedystä tuli Britannian suurlähettiläs, me voimme saada vihjeen siitä kuinka voimakas Illuminati todella on. Joseph Kennedyn pyynnöstä, Britannian kuninkaallinen perhe antoi kuninkaalliset arvomerkit Kennedyn perheelle. Kun Kennedy saapui Britanniaan USA:n suurlähettiläänä, hän otti yhteyttä Astoreihin ja Sassooneihin.

Sir John Wheeler-Bennett, RIIA:n tutkimus-divisioonan perustaja ja päällikkö, kirjoitti Kennedyn pää-teesit jotka myöhemmin julkaistiin kirjassa Why England Slept. Henry Robinson Luce, (joka oli J.P. Kennedyn hyvä ystävä, valmistunut Yalesta, Skull & Bonesin jäsen, CFR:n jäsen sekä Time-lehden päätoimittaja), mainosti tätä kirjaa Time-aikakauslehdessä ja kirjoitti kirjaan esipuheen. Sen lisäksi että joku toinen haamu-kirjoitti ja teki tutkimustyön hänen puolestaan, ja Time-lehti mainosti sitä ilmaiseksi, JFK:n isä osti 30.000 - 40.000 kappaletta tätä kirjaa ja varastoi ne Hyannis Portin kotinsa kellariin ja ullakolle jotta Jackin kirjasta tulisi Best-Seller.

Kenties eräs asia joka parhaiten osoittaa kätketyn vallan Kennedyjen takana on hänen tyttärensä avioliitto William Cavendishin kanssa, sekä Joseph Kennedyn kommentit siitä. Kathleen avioitui Devonshiren herttuan kanssa. Tällä herttualla oli hyvin arvostettu asema Britannian kuninkaallisten keskuudessa. Joseph Kennedyn kuultiin usein sanovan: "Jos Kathleen ja hänen aviomiehensä olisivat elossa, minä olisin Devonshiren herttuattaren isä, sekä maailman kaikkien vapaamuurareiden päällikön isäpuoli." [David E. Koskoff, "Joseph P. Kennedy: A Life and Times", s. 378]

Joseph Kennedy kuului Maltan ritarien brittiläiseen haaraan, jota kutsutaan nimellä Order of St. John. Mielenkiintoista, Jackie Bouvier Kennedy Onassiksen sisar Lee avioitui prinssi Stanislaus Radziwillin kanssa. Radziwillin perhe perusti Order of St. John of Jerusalemin (yhtä kuin Maltan ritarit) Puolaan vuonna 1610. He myös auttoivat perustamaan tämän killan Yhdysvaltoihin.

Toinen sidos Kennedyjen ja Maltan ritarien välillä liittyy tähän Hospice-liikkeeseen. Kennedyjen Institute for the Study of Human Reproduction and Bioethics (sijaitsee jesuiittojen Georgetownin Yliopistossa) auttaa rahoittamaan Maltan ritarien Hospice-liikettä Yhdysvalloissa. Lokakuussa 1978 pidettiin ensimmäinen National Hospice Organizationin vuosikokous. Senaattori Edward Kennedy oli toinen kahdesta avainpuhujasta. Hospice on liike jonka pyrkimyksenä on sallia vanhoille ihmisille "oikeus kuolla". Maltan ritarit on koko historiansa ajan käynyt huumekauppaa sekä käyttänyt mieleen vaikuttavia (psykoaktiivisia) huumeita sairaaloissaan ihmisten hoitamisen sijaan. Tämä muinainen aktiviteetti siirrettiin nykyaikaan kun heidän St. Christopherin sairaala Lontoossa alkoi antaa potialilleen Brompton Mixturea kunnes he kuolivat. Brompton-mikstuura koostuu heroiinista, kokaiinista, alkoholista, rauhoittavista lääkkeistä ja kloroformista. Tätä sekoitusta annetaan Maltan ritarien sairaaloissa potilaille kolmen tunnin välein kunnes he kuolevat.

Eutanasia tai "armomurha" saattaa vaikuttaa armolliselta ajatukselta kunnes henkilö saa selville kuinka eutanasia-liikkeen johtajat näkevät asiat. He näkevät asiat samoin kuin satanisti Adolf Hitler. Näkemys on että se on lempeä tapa päästä eroon ei-toivotuista ihmisistä. Hospice Incorporation joka yhdistetään eliittiin saa rahoitusta myös Kaiser Foundationilta.

Sen lisäksi että sillä on sidoksia huumekauppaan, Kennedyn klaani on myös itse kärsinyt huumeista. Ted Kennedyn tytär Kara oli huumeriippuvainen. Bobby Kennedyn lapset jäivät kiinni huumeista. John Kennedyllä oli alkoholiongelma. David Kennedy ja Robert F. Kennedy Junior olivat molemmat koukussa koviin huumeisiin huolimatta siitä että he kävivät toistuvasti vieroituksessa. David kuoli kokaiinin yliannostukseen vuonna 1984. Pat Kennedy Lawfordin aviomies oli riippuvainen huumeista ja alkoholista. Ei tunneta hyvin että Illuminati on pitkään käyttänyt huumeita. Eliittiin kuuluvat ihmiset kuten Rothschildit, Winston Churchill sekä Kuninkaallinen perhe käyttivät kaikki kokaiinia, heroiinia ja oopiumia (mainitsematta okkultistisia seremonioita). Kuningatar Victoria, jolla on suoraselkäisen ladyn maine, tarjoaa toistuvasti vierailleen suuria annoksia kokaiinia ja heroiinia. Tämä kuninkaallinen kesäpalatsi, Balmoral, oli toistuvan huumeidenkäytön paikka, ja voi vain pohtia että mitä muuta siellä tapahtui.

Kuten voisi odottaa kenestä tahansa "hyvästä" Illuminaatti-perheestä, Kennedyillä on yhteyksiä huumeisiin, traumaan perustuvaan mielenhallintaan (Monarch), eutanasia-ohjelmiin, Britannian kuninkaallisiin sekä lukuisiin järjestäytyneen rikollisuuden ryhmiin. Vasta sitten kun ihmiset alkavat ymmärtää että Kennedyillä oli okkulttista voimaa verilinjojensa kautta, he alkavat ymmärtää että miksi Englannin kuningatar ja hänen perheensä arvostavat tätä "tavallista" irlantilaista perhettä niin suuresti.

Mielenkiinto Kennedyjen perhettä kohtaan on herännyt uudestaan. JFK:n leski kuoli ja sitten hänen äitinsä Rose on myös kuollut hiljattain. A Question of Character: A Life of John F. Kennedy on Thomas C. Reevesin tuore, hyvin kirjoitettu kirja. Tämä kirja on vapaa kaikesta propagandasta, sekä median valheista, ja kertoo totuuden Kennedyistä.

Tämä kirja on hyvin dokumentoitu. Tämä kirjailija uhraa paljon energiaa yrittäessään selvittää totuuden JFK:sta. Se mitä nousee esiin ei ole tämä julkinen kuva joka on niin tunnettu. JFK:n älykkyysosamäärä oli ainoastaan 119, hän menestyi hyvin huonosti koulussa ja osasi ruskin tavata. JFK:n isällä oli rahaa ja yhteyksiä niin että hän kykeni ostamaan pojalleen mitä tahansa. Vaikka Kennedyllä oli selkävika joka teki hänestä lähes ramman, hänen isänsä sai hänet laivastoon Toisen maailmansodan aikaan. Kun hän meni sisään armeijaan, tutkiva lääkäri ei ollut huomaavinaan hänen selkävaivaansa (joka piinasi häntä koko hänen elämänsä ajan). Kennedy sai laivasto-upseerin viran ilman että hänen tarvitsi käydä läpi koulutusta sekä muita normaaleja menettelytapoja. Laivaston upseerina hän teki työnsä huonosti, ja virallinen raportti antaa täysin erilaisen kuvan kuin mitä yleisölle on kerrottu. Kennedy antoi japanilaisen hävittäjän tuhota hänen veneensä koska hän ja hänen miehistönsä eivät olleet riittävän tarkkaavaisia (nukkuivat tai olivat krapulassa). Kennedy ymmärsi että hän saattaisi joutua sotaoikeuteen huolimattomuutensa tähden, mutta hänen isänsä maksamat lahjukset käänsivät tämän katastrofin kertomukseksi joke teki Kennedystä sankarin.

Kappaleessa nimeltään The Founding Family me luemme P.J. Kennedystä joka oli JFK:n isoisä. Hän putosi peruskoulusta mutta 25- vuotiaana hän oli jollakin tavalla saanut omistukseensa saluunan ja viinakaupan. Myöhemmin hän myi alkoholiliikkeensä ja ryhtyi pankkialalle. Hän meni myös mukaan politiikkaan, ja korruption avulla hänestä tuli menestyksekäs poliitikko. Hän voitti vaalit palkkaamalla ihmisiä äänestämään häntä useita kertoja. Joseph Kennedymuisteli kun kaksi palkkalaista kertoi hänen isälleen: "Pat, me äänestimme 128 kertaa tänään."

Joseph, P.J:n poika, avioitui Rose Fitzgeraldin kanssa. Nämä Fitzgeraldit olivat mahtava italialainen klaani joka auttoi Wilhelm Valloittajan nousemaan Englannin hallitsijaksi. Honey Fitz oli hänen isänsä ja tämä oli sekaantunut lahjontaan ja vaalipetoksiin, ja hänellä oli puoliksi julkinen suhde tyttöön nimeltä "Toodles". Rose sai koulutuksensa roomalaiskatolisessa Pyhän sydämen luostarissa josta hän valmistui kuukautta ennen 20-vuotis syntymäpäiväänsä. Hänen isänsä erotettiin Edustajainhuoneesta sen jälkeen kun vaalipetos oli paljastunut.

Joseph tutustui Rooseveltiin silloin kun FDR oli vasta laivaston apulais-sihteeri. Josephista tuli pörssin sisäpiirin kauppias ja hän tiesi kuinka manipuloida osakkeiden hintoja. Useat gangsterit kertoivat että Kieltolain aikana, he olivat salakuljettaneet alkoholia Yhdysvaltoihin Joseph Kennedyn kanssa. Joseph teki töitä David Sarnoffin ja hänen Radio Corporation of America -nimisen yhtiönsä kanssa. Josephilla oli erittäin vilkas sukupuolielämä, ja hänellä oli suhteita lukuisiin naisiin, ja hänen poikansa JFK seurasi hänen jalanjälkiään.

Joseph osti 15-huoneen asunnon Hyannis Portista, Massachusettsista. Tästä tuli Kennedyn klaanin suosikki-lomanviettopaikka. Hän osti myös kuuden huoneen espanjalaistyyllisen talon kuuluisalta North Ocean Boulevardilta Palm Beachilta, Floridasta, josta tuli klaanin talviasunto.

Rosea kuvailtiin "itsekkääksi, saidaksi, tekosiveäksi ja usein pahansuovaksi". Hänen palvelijansa kutsuivat häntä nimellä "Madame". Sen sijaan että hän olisi ollut esimerkillinen äiti, millaisen kuvan Kennedyt ovat antaneet amerikkalaisille, hän oli usein poissa. Aikuisena, JFK uskoutui ystävälleen: "Minun äitini oli joko pariisilaista muotia myyvässä vaatekaupassa tai polvillaan kirkossa. Hän ei ollut koskaan paikalla kun me todella tarvitsimme häntä. Minun äitini ei koskaan pitänyt minua sylissään. Ei koskaan! Ei koskaan!"

Kuvittele kasvavasi äidin kanssa joka ei koskaan pidä sinua sylissäsi. JFK:n isä "ei suvainnut melua tai epäjärjestystä". Elämä jonka keskellä JFK joutui elämään kotonaan ei ollut myötätunnon sävyttämää elämää, vaan tiukkaa kuuliaisuutta. Näiltä lapsilta puuttui monia asioita joita tavallisilta lapsilta ei puutu. Heillä ei ollut edes omia huoneitaan. Niinä muutamina kertoina kun JFK lapsena kutsui ystäviään kotiinsa he pelästyivät kuollakseen kun hänen isänsä ryntäsi raivopäisenä huoneeseen ja sätti lastaan kovin sanoin. Lasten ei sallittu ilmaisevan kipua. Esimerkiksi, kun eräs Kennedy loukkasi itsensä ja tuli äitinsä luokse saadakseen myötätuntoa, äiti sanoi: "Jaloillesi, nyt sinä tiedät kuinka käyttäytyä. Mene pois ja käyttäydy niinkuin sinä tiedät että sinun pitäisi." On erittäin todennäköistä että tämä ankaruus oli sukua traumaan perustuvalle mielenhallinnalle jota saatanalliset illuminaatti-perheet harjoittavat.

Josephilla oli tytär jolle oli tehty etuaivojen lobotomia, ja joka oli sitten hylätty luostari-sairaalaan. Siitä eteenpäin hänen tytärtään Rosemarya ei ollut (virallisesti) olemassa. Voi vain ihmetellä että mikä oli Rosemaryn todellinen tarina. Käytettiinkö häntä seksuaalisesti hyväksi niinkuin monien saatanallisten perheiden tyttäriä?

Felix Frankfurter, joka esitti huomattavaa roolia Charles T. Russellin kanssa, oli Josephin hyvä ystävä.

JFK onnistui kätkemään yleisöltä sen tosiasian että hän käytti silmälaseja, sekä jossain määrin voimakkaan selkäkivun joka piinasi häntä kovasti. Sivulta 40, me saamme lukea että JFK oli kykenemätön käymään syvällisiä keskusteluja. JFK:lta puuttui täydellisesti kyky solmia sosiaalisia suhteita, kaikki hänen suhteensa olivat pinnallisia. Hän oli taitava samaan naisia vuoteeseen kanssaan. Ja hänellä oli monia hyviä ystäviä. Kuitenkaan, hänellä ei ollut kykyä rakastaa tai kiintyä toisiin ihmisiin. Tämä on toinen vihje että hän olisi ollut jonkinlaisen saatanallisen rituaalisen hyväksikäytön (SRA) uhri. Sivulla 40 Reeves kirjoittaa: "Pohjalla oli kuukausien yksinäisyys sekä heidän vanhempiensa usein itsekäs, kylmä käyttäytyminen." Mutta minä ihmettelen jos tämä ei mennyt syvemmälle. Sen tiedon perusteella mitä minä olen saanut lähteiltäni, se menee syvemmälle ja sinä on mukana SRA.

JFK:lle ei edes kerrottu veljensä syntymästä, kunnes hän tuli kotiin sisäoppilaitoksesta ja huomasi että hänellä oli toinen veli.

JFK oli hyvin epäonninen miltei kaikessa mitä hän teki. Hänen isällään oli niin paljon valtaa että hän kykeni nostamaan poikansa kuiville miltei kaikista tilanteista. JFK:n vanha ystävä muistelee: "Jackin suhteen, kukaan ei todella ihaillut mitä hän teki tai arvostanut mitä hän teki, mutta he pitivät hänen persoonallisuudestaan. Kun hän väläytti hymyään, hän kykeni hurmaamaan linnut pois puusta."

17-vuotiaana, Jack meni Harlemiin bordelliin. Myöhemmin, hän antoi sukupuolielimelleen nimen J.J.

Sillä välin, hänen isänsä oli Security and Exhange Commissionin (SEC) puhemies sekä presidentti Franklin D. Rooseveltin neuvonantaja. Minä saattaisin lisätä tähän, että jos katsot läheltä sinä huomaat että illuminaatti-pomot ovat presidenttien neuvonantajia. Olen jo maininnut joitakin näistä neuvonantajista, esimerkiksi Bundyn perheestä kertovassa luvussa. Muita esimerkkejä voidaan löytää Burton Hershin kirjoittamasta kirjasta The Old Boys -- The American Elite & The Origins of the CIA. Sivulta 41 me saamme lukea että Presidentti Eisenhowerin erityisavustaja Kylmän sodan strategioissa oli Nelson Rockefeller. Kaikkein vaarallisin tilanne jossa tämä maa on koskaan ollut oli Venäjän sotilaallinen uhka, ja kuka oli Presidentti Eisenhowerin ylin neuvonantaja hänen kaudellaan Kylmän sodan aikana? Illuminaatti-pomo Nelson Rockefeller. [Uskon että Kylmä sota oli huijausta, joten Yhdysvallat ei ole koskaan ollut todellisessa vaarassa Neuvostoliiton taholta. Suom. huom.]

JFK meni vuodeksi London School of Economicsiin yleisölle kerrotun tarinan mukaan. Todellisuudessa, hän meni sinne yhdeksi kuukaudeksi, ei suorittanut mitään akateemisia töitä ja tuli takaisin kotiin. Mutta on merkittävää että hänen isänsä yritti lähettää hänet kouluun jota monet eliittiin kuuluvat ovat käyneet.

Kun JFK meni Kaliforniaan vuonna 1940, eräs paikka jossa hän asui oli William Randolph Hearstin luona, joka oli toinen illuminaatti-hahmo, hänen rannikolla olevassa linnassaan. Hearst auttoi Kennedyä myöhemmin. Kun Kennedy meni mukaan politiikkaan, Hearstin Boston American -lehti ei hyväksynyt Kennedyn vastaehdokkaan maksettujakaan mainoksia.

Joseph Kennedy teki töitä FBI:lle Toisen maailmansodan jälkeen. Eräs silminnäkijä myös väittää että hän vietti aikaa CIA:n/Illuminaatin mielenhallinta-ohjelmoijan Ewen Cameronin ja Sam Giancanan (rikollispomo) kanssa lähellä Martha's Wineyardia. Ewen Cameronin roolia mielenhallinnassa sekä CIA:ssa/Illuminaatissa kuvaillaan Fritz Springmeierin toisessa kirjassa The Illuminati Formula Used to Create an Undetectable Total Mind-Control Slave. Tällä kirjailijalla on kolme yksityiskohtaista kirjaa jotka antavat paljon informaatiota Illuminaatin täydellisestä mielenhallinnasta.

JOHN FITZGERALD KENNEDY

Sen jälkeen kun Joseph Junior kuoli, JFK:n isä alkoi valmistella JFK:ta presidentiksi. Sen jälkeen kun Jack valittiin Edustajainhuoneeseen, hänen kolme parasta ystäväänsä Kongressissa olivat Richard Russell, Spessard Holland, sekä Robert A. Taft. Huomaa, että kaksi näistä ovat hyvin tunnetuista Illuminaatti-perheistä, herrat Taft ja Russell. Taftit ja Russellit ovat avioituneet toistensa sukuun.

JFK ei ollut yhtään menestyksekkäämpi pärjäämään presidentinvaaleissa kuin hän oli muissakaan projekteissa. On myönnetty että suuri vaalipetos Illinoisissa ja Teksasissa muutti vaalien tuloksen. Sisäpiiriläiset ovat kertoneet tälle kirjailijalle että Nixonille oli kerrottu etukäteen että hän häviäisi mutta Illuminati antaisi hänelle presidenttiyden myöhemmin. Nämä ihmiset jotka todellisuudessa hävisivät olivat amerikkalaisia äänestäjiä joita huijattiin. Ennen kuolemaansa, JFK alkoi itse asiassa riisua/paljastaa Illuminaatin valtakoneistoa -- CIA:ta, Mafiaa, Vietnamin sotaa, Keskuspankkia, sotilaallisia salaisuuksia, NASA:n salaisuuksia, sekä muita asioita jotka olivat Kennedyn listalla. Vastineeksi, hänet pantiin Illuminaatin tappolistalle. Se oli myös aivankuin vapaamuurarien varoitus Vatikaanille.

Jos John F. Kennedyä ei olisi murhattu, eikä hänen elämäänsä olisi tutkittu niin paljon eikä hänestä kirjoitettu niin paljon, ikkuna joka sallii meidän nähdä tähän Kennedyn Illuminaatti-perheeseen ei olisi kenties koskaan avautunut näin auki. Ensiksi, tämä salamurha sai aikaan huomiota. Viime vuosina, Illuminati on antanut kustannusyhtiöille luvan julkaista kirjoja joissa paljastetaan Kennedyn sukupuolielämää, jne. Uskotaan että lupa annettiin hänen maineensa tahraamiseen jotta suunnattaisiin huomio toisaalle hänen salamurhastaan. [Sekä siitä että hän lopulta yritti tehdä myös jotakin hyvää paljastamalla Illuminaatin salaisuuksia, mahdolisesti lentävien lautasten olemassaolon. Suom. huom.] Minä toivon että lukijani alkaisivat ymmärtää että kaikki on todella korruptoitunutta huipulla, ja että JFK ei ollut erilainen kuin niin monet muut jotka ovat olleet ja ovat tänään politiikan huipulla tässä maassa.

John F. Kennedyllä oli hyvin aktiivinen sukupuolielämä, jopa sen jälkeen kun hän avioitui Jackien kanssa, ja senkin jälkeen kun hänestä tuli presidentti. Niille jotka eivät usko että eliitti pystyy pitämään salaisuuksia, riittää kun katsoo kuinka John F. Kennedy kykeni hyppäämään sänkyyn niin monen naisen kanssa ollessaan presidenttinä sekä pitämään usein juhlia joiden aikana uitiin alastomana Valkoisen Talon uima-altaassa yleisön tietämättä siitä mitään. Eliitti tunsi hyvin John F. Kennedyn naisia kohtaan tuntemansa himon. Illuminaatti McGeorge Bundy varoitti ystäväänsä JFK:ta (silloin kun JFK oli senaattorina) että Jackin suhteet naisiin saattaisivat aiheuttaa hänelle ongelmia julkisuuden kanssa. Erään tilaisuuden aikana Mayflower-hotellissa Washington D.C:ssä, John F. Kennedy avoimesti sekstasi erään partnerinsa kanssa seurueensa edessä, samalla kun hänen ystävänsä, senaattori Estes Kefauver teki samoin. Sitten he vaihtoivat kumppaneitaan ja jatkoivat siitä mihin olivat jääneet.

John F. Kennedyllä oli monia "yhden yön suhteita", niinkuin maailma kutsuu niitä. Kyseessä oli usein hänen ystäviensä, kuten Frank Sinatran vaimo, mutta Kennedyllä oli myös joitakin pidempiaikaisia suhteita naisiin. Ne olivat nämä suhteet jotka paljastavat niin paljon Kennedyjen salaisesta saatanallisesta puolesta. John F. Kennedyllä oli kolme pitkäaikaista naisystävää; Marilyn Monroe, Jayne Mansfield, sekä Zsa Zsa Gabor, jotka olivat myös Anton LaVeyn, Saatanan kirkon johtajan, naisystäviä. Marilyn Monroe osallistui LaVeyn saatanallisiin rituaaleihin ennenkuin LaVey ennenkuin LaVey perusti Church of Satanin. Sekä JFL:lla että hänen veljellään Robert Kennedyllä oli suhteita Marilyn Monroen kanssa, ja molemmat vierailivat hänen luonaan juuri ennen hänen arvoituksellista kuolemaansa. Zsa Zsa Gabor oli ollut kiinnostunut okkultismista vuosia. [JFK:lla oli suhteita myös muihin naisiin joilla oli yhteyksiä Illuminatiin.] Ennenkuin me tutkimme näiden kolmen suhteen merkittävyyttä, ja ennenkuin me tutkimme JFK:n muita naissuhteita, salli meidän kertoa Anton LaVeyn ja Illuminaatin suhteista.

Kalifornia oli hyvin hedelmällinen maaperä satanismille useista tekijöistä johtuen. Kaksi vähemmän tunnettua tekijää olivat, että siellä oli haitilaisia yhteisöjä 1900-luvun alussa jotka harjoittivat voodoota. Kaliforniasta tuli myös turvapaikka noidille ja satanisteille jotka pakenivat Ranskasta, Etelä-Amerikasta, Kuubasta sekä muista paikoista joissa heidän saatanallisia rituaalejaan ei siedetty. Kalifornialla oli maine että siellä nämä rituaalit hyväksyttiin. Kun tähän lisätään sellaiset asiat kuten Hollywood, on helppo nähdä kuinka San Bernadinon laaksosta on tullut tällainen vahva saatanallinen keskus.

Anton LaVeyn isoäiti oli Transylvaniasta. Se oli perheen tämä puolisko josta käsin Anton sai rohkaisua okkultismiin. Anton LaVey rakasti kauhufilmejä. Hän opiskeli Aleister Crowleytä, sekä OTO:a, jolla oli loosheja Kaliforniassa missä hän asui, ja vuonna 1947 hän liittyi Clyde Beattyn sirkukseen. Tällä Beattyn perheellä on yhteyksiä Illuminaatti-perheisiin. LaVey teki töitä useissa sirkuksissa ja oppi kuinka tulla showmieheksi. Hän työskenteli silmänkääntötemppujen parissa ja oppi että ihmiset halusivat uskoa okkultistisiin silmänkääntötemppuihin. Anton LaVey löysi Marilyn Monroen, juutalaisen tytön joka oli striptease-esiintyjä. LaVey toimi avustajana hänen ohjelmissaan, ja hänen yhteyksiensä avulla Marilyn aloitti suuren uran. LaVey käytti showmiehen kykyjään luodakseen sellaisen satanismin lajin jota voitaisiin markkinoida yleisölle. LaVey onnistuu aina tasapainottelemaan ohuella nuoralla jonka toisella puolen ovat "hardcore" saatanalliset rituaalit kuten ihmisuhrit ja toisella puolen teatteri-esitykset. Toisin sanoen, hän esittää riittävän pahaa saadakseen pahojen ihmisten suosion, mutta pitää huolen siitä että häntä ei yhdistetä lasten seksuaaliseen hyväksikäyttöön tai ihmisten uhraamiseen.

Anton Lavey oli mukana satanismissa ennen 1960-lukua, mutta vasta vuonna 1966 hän perusti Saatanan kirkon. Jotkut "hardcore" -satanistit ovat sitä mieltä että hän on "humpuukimaakari", toiset "hardcore" -satanistit perustavat hänelle pyhitettyjä noitapiirejä ja yrittävät palvella Anton LaVeytä koska he näkevät hänet roolimallina.

Illuminati perusti päämajojaan eteläiseen Kaliforniaan 1900-luvulla. San Bernadinon maakunta on heidän päämajansa. Illuminati on tiukan perinnöllinen. He tarvitsevat yhteistyökumppaneita. Illuminati kontrolloi salaa saatanallisia kultteja; sellaisia joita joskus kutsutaan neljännen tai viidennen asteen satanismiksi. Alemmat tasot ovat jalkamiehiä tai värväytyneitä varten, sotilaallisin termein puhuttaessa. San Bernadinon alueella, toisen tai kolmannen asteen ylipappi on nimeltään Master Counselor. Muita virkoja ovat Keeper of the Books sekä Keeper of the Seals. 1960-luvun loppupuolella, Mike Warnke, joka oli ylipappi, Master Counselor, värväsi ihmisiä liittymään saatananpalvojiin San Bernadinon, Riversiden ja Coltonin alueella. Pidä mielessäsi että aktiiviset satanistit eivät välttämättä ole Illuminaatin jäseniä. He ovat usein paljon alempana kuin esimerkiksi Sisters of Light -tason tai Asmodeus-tason jäsenet; nämä ovat Illuminaatin keskikastia jotka sitten johtavat julkisuudessa olevia ylimmän tason satanisteja.

Anton LaVey osallistuu konferensseihin joissa satanistit (alimmat kolme tasoa) sekä heidän salaiset illuminaatti-valvojansa ovat läsnä. Toisin sanoen, LaVey ei ole täysin erossa "hardcore" -satanismista; hän on vain onnistunut pitämään julkisen profiilinsa puhtaana. Se on ollut tarkoituskin. Anton LaVey on julkisuus-agentti jonka on tarkoitus antaa satanismista yleisölle myönteinen mielikuva. Hänen julkinen pelleilynsä on ollut hyvä peite jonka sisään kätkeä kuinka vakavasti hän on mukana "hardcore" -satanismissa (satanismin kovassa ytimessä). Hän on ollut mukana traumaan perustuvan mielenhallinnan ohjelmoijana. Anton LaVey ilmaantuu harvoin suurelle satanistien laumalleen, ja kun hän tekee näin, hän esittää arvoituksellista. Saatanan kirkon ylipappi-ehdokkaille luvataan vaurautta, heille luvataan että he saavat minkä tahansa haluamansa naisen sänkyyn kanssaan, ja tällaiset toiveet toteutetaan, mutta vastineeksi heiltä vaaditaan uhrauksia. Ylipapit manipuloivat kirkkojensa jäseniä ja orjia. [Tätä kirjoitettaessa, Anton LaVey on kuollut.]

MARILYN MONROE

Anton LaVey tiesi kuinka tulla showmieheksi. Hän otti Marilyn Monroen, avusti häntä esiintymisessään, sekä yhteyksiensä avulla auttoi häntä nousemaan maineeseen. John F. Kennedyllä oli pitkäaikainen suhde Marilyn Monroen kanssa. Kun JFK:ta oltiin valitsemassa presidenttiehdokkaaksi, hän vietti aikaansa sängyssä Marilyn Monroen kanssa. Hyväksymisensä jälkeen koko ryhmä meni hänen läheisen ystävänsä Peter Lawfordin luokse "alastonjuhliin". Peter Lawford, Frank Sinatra ja Sammy Davis Junior olivat kaikki toistensa sekä John F. Kennedyn läheisiä ystäviä. Sammy Davis Junioristatuli Saatanan kirkon jäsen sen jälkeen kun LaVey perusti sen.

Vuoden 1955 puolivälistä vuoden 1959 loppuun JFK:lla oli sviitti Washingtonin Mayflower-hotellin kahdeksannessa kerroksessa avioliiton ulkopuolisia suhteita varten.

JAYNE MANSFIELD

1960-luvulla, Jayne Mansfieldillä ja John F. Kennedyllä oli suhde. He tapasivat paikoissa kuten Beverly Hills, Malibu ja Palm Springs. JFK:lla oli suhteita myös näisen naisten kanssa:

 • Lady Jean Campbell -- Argyllin herttuan tytär.
 • Flo Pritchett Smith -- Yhdysvaltain Kuuban suurlähettilään vaimo.
 • Kay-Kay Hammon Auchingloss -- Tässä tapauksessa, vaikka heillä oli pitkäaikainen läheinen suhde, kukaan ei tiedä mitä he tekivät yhdessä.
 • Judith Campbell Exner -- Judith oli Frank Sinatran naisystävä. Judith teki töitä Mafialle, erityisesti Sam Giancanalle ja John Rossellille, jotka tekivät töitä myös CIA:lle, jostakin syystä. Exner kuljetti viestejä Mafian ja John F. Kennedyn välillä silloin kun JFK oli presidenttinä.

Tiedetään myös että JFK:lla oli suora yhteys Joe Fishettiin ja Meyer Lanskyyn, kahteen muuhun Mafia-pomoon, joiden rahoista hän hyötyi. Tämä ei ole yllätys sillä JFK:n isä teki töitä Mafialle JFK:n koko elämän ajan.

Entiset satanistit sekä entiset järjestäytyneen rikollisuuden jäsenet ovat kirjoittaneet hyviä kirjoja joissa he kertovat kuinka nämä ryhmät rakastavat ihmisten kiristämistä. Nämä ihmiset olisivat helposti voineet kiristää John F. Kennedyä jos he olisivat vain halunneet. Minulla ei ole minkäänlaista vihjettä että tällaista kiristystä olisi edes yritetty, joten ainoa johtopäätös joka sopii todisteisiin on, että John F. Kennedy teki yhteistyötä Mafian ja satanistien kanssa. Todellisuudessa Mafia väärensi useiden tärkeiden vaalipiirien tuloksen.

JACKIEN KIRJOITTAMA RUNO

Sellaisella jonka Jackie kirjoitti aviomiehestään kuherruskuukauden aikana näyttää olevan merkitystä. Kun John ja Jackie olivat vasta-avioituneita naimisiinmenonsa jälkeen syyskuussa 1953, Meksikon presidentti Don MIguel Alemàn antoi Jackien ja Johnin käyttöön huvilansa. Asuessaan tässä huvilassa Jackie kirjoitti runon tuoreesta aviomiehestään:

He would find love
He would newer find peace
For he must go seeking
The Golden Fleece.

Hän löytäisi rakkauden
Hän ei koskaan löytäisi rauhaa
Sillä hänen täytyy jatkaa
Kultaisen taljan etsimistä.

Ryhmä nimeltä MJ-12, tai Wise Men, tai Study Group todellisuudessa johtaa Yhdysvaltoja. Tämä ryhmä on toiminut erilaisten nimien alla sekä muodostanut sellaisia ryhmiä kuten 5412 Committee, Special Group of the Operations Coordinating Group, ja niin edelleen. Minä tiedän MJ-12:sta paljon; itse asiasa, mikäli minun lähteeni ovat oikeita se ei ole enää muodollinen/virallinen ryhmä. Heillä on kokouksia jotka näyttävät tapahtuvan satunnaisesti ihmisten "vahingossa törmätessä toisiinsa". MJ-12 hankkii jäseniä Jason Societystä sekä Jason Groupista. Nämä molemmat on nimetty Jasonin ja Kultaisen taljan mukaan. On syytä uskoa että Jackie tiesi jotakin siitä miten valtarakenne (Hierarkia) toimii. Jackie oli monien illuminaatti-pomojen hyvä ystävä. Itse asiassa, hän avioitui Onassiksen kanssa joka oli illuminaatti. Olisiko Jackie voinut tarkoittaa tällä runolla että John halusi kiivetä tikapuita ylös Kultaiseen taljaan, eli Jason Societyyn ja MJ-12:een asti? On huhuja että Jackie olisi ollut CIA:n ohjelmoima, ja hänen elämässään on hetkiä jolloin hän käyttäytyi kuten monipersoonainen henkilö; esimerkiksi, sinä päivänä jolloin John F. Kennedy haudattiin hän meni hautajaisista suoraan poikansa syntymäpäiväjuhlille ja oli täysin eri ihminen. Hän kykeni täydellisesti unohtamaan aviomiehensä kuoleman.

JFK:n poika, John F. Kennedy Junior peri isänsä "alhaisen" älykkyyden. Hän reputti Oikeustieteen kokeet kahdesti. Mutta kuten hänen isänsä, hänellä oli suhteita useisiin naisiin kuten Madonnaan, joka on Illuminaatin hallitsema orja. Videota jossa Madonna osallistuu saatanalliseen rituaaliin mainostetaan maanalaisissa lehdissä. Hän (Madonna) on julkisesti tehnyt asioita kuten pitänyt yllään Baphomet-sormusta.

EDWARD MOORE KENNEDY

Edward Kennedy joka tunnetaan nimellä "Teddy" on ollut Massachusettsin senaattorina vuodesta 1962. Hän on istunut Labor & Human Relations Committeessa, Armed Service Committeessa, Joint Economic Committeessa, Labor and Human Resources Committeessa, Judiciary Committeessa, ja kuka tietää missä muissa tehtävissä USA:n Senaatissa. Kun tämä kirjailija oli puhujamatkalla, eräs kuulija skeptisesti kysyi minulta: "Jos Kennedyt ovat todellakin Illuminaatin huipulla oleva perhe, miksi Ted ei ole Yhdysvaltain presidentti?" Minun vastaukseni oli: "Ted on saanut aikaan paljon enemmän johtavana Demokraatti-senaattorina 30-vuotisen uransa aikana kuin mitä hän koskaan olisi voinut tehdä USA:n presidenttinä. Plus, jos sinä ajattelet että Tedillä ei ole valtaa koska kaksi hänen veljeään on murhattu, silloin sinun täytyy muistaa tapaus nimeltään Chappaquiddick. Ted kykeni murhaamaan Mary Jon. Jokainen tiesi että Ted oli murhannut hänet, ja että hän valehteli tapahtumasta, ja kuitenkin sanomalehdet ja oikeusjärjestelmä vaivihkaa luopui koko asiasta. Eräs tuomari luonnehti Senaattorin ajotapaa 'rikolliseksi' mutta kukaan ei nostanut syytettä Tediä vastaan. Älä luule että Kennedyt ovat menettäneet kaiken vaikutusvaltansa."

VIIMEISET AJATUKSET

Koska on niin paljon valheinformaatiota koskien ihmisiä jotka johtavat tätä maata, sen täytyy joskus näyttää melko oudolta että ihmiset kuten minä tulevat esiin ja sanovat että on suuri saatanallinen salaliitto. Jos kaikki amerikkalaiset olisivat kriittisiä ajattelijoita sekä haastaisivat propagandan jota kontrolloitu media syöttää heille, silloin johtajien valheelliset julkisivut ja valheelliset mielikuvat eivät pääsisi niin helposti historiankirjoihin. Tässä maassa ei ole montaa kriittistä ajattelijaa. On monia älykkäitä ihmisiä, mutta ei montaa kriittistä ajattelijaa. Suurella salaliitolla on ollut tämä kansakunta otteessaan siitä lähtien kun se on perustettu, ja kontrolloitu lehdistö on onnistunut estämään yleisöä löytämästä tätä salaliittoa. Kennedyn perhe on esittänyt roolia tässä salaliitossa. JFK antoi elämänsä tälle salaliitolle.

Uusimmat kommentit

03.12 | 11:10

Hei, Risto. Tämä on Hengellinen kotikirjasto, ei Mairen kotisivu. ...

03.12 | 04:10

En ole aikoihin kuullut mitään näin upeita.Syvät,kaun...

26.11 | 22:13

Aivan upeita ja koskettavaa musiikkia.Vierailit,säestit ja lauloit Varapäree...

03.11 | 15:39

Tässä kansiossa, Markon kuvia-ensimmäinen ylläpitäjä. Myös ...