Voit jättää rukouspyyntösi ja huolesi tähän Vieraskirjaan.Rukoilemme niiden jokaisen puolesta. Voit myös jättää kiitosaiheen,tai jotain muuta mitä tarpeesi koskee.

Kirjoittaja vaikeuksissa, 21. huhti, 2015

Muistaisitteko rukouksin minua ja tuttavaani. Meillä on ollut hankala riita joka ainakin osittain johtuu sairaudestani. Minun puoleltani välit ovat kuta kuinkin jo ok, mutta en ole varma, onko hänen puoleltaan.

Kirjoittaja Maria777, 21. huhti, 2015

Rukoillaan yhdessä:
1. Uskovalle naiselle elämänhalua ja uskovaa puolisoa, tai sitten että hän voisi olla tyytyväinen omaan elämänsä.
2. Aikuselle pojalleni työasioihin johdatusta ja selvyyttä, sekä uudistumista uskossaa.n.
3. Pelasta Heidi ja hänen äitinsä. Anna omakotitalon mennä kaupaksi.
4. Siunaa avioliittoamme.

Kirjoittaja Kari, 16. huhti, 2015

Pyydän pelastusrukousta itselleni, perheelleni, suvulleni ja ystävilleni. Pyydän vanhurskautusta, että saisin olla mukana ylöstempauksessa jos se tapahtuu elinaikanani. Lisäksi pyydän parannusta koko aikuiselämäni kestäneeseen masennukseen ja korvien tinnitukseen. Herra Jeesus - ole minulle syntiselle armollinen!

Kirjoittaja yksinäinen ihminen, 11. huhti, 2015

Minulla on raskaita huolia ja taakkoja. Olen masentunut ja koen yksinäisyyttä. Lisäksi taloudellinen ahdinko. Joskus jopa luottamus Jumalaa kohtaan rakoilee, niin pahasti on ollut vaikeaa. Muistakaa rukouksessa, että saisin apua yksinäiseen olooni, vaikeuksiini ja muihin elämäni taakkoihin, mitkä minua nyt painavat.

Kirjoittaja Matti Luukko, 6. huhti, 2015

Rukoilen, että saisin syntini anteeksi ja että Jeesus tulisi vapahtamaan minut addiktiosynnistä. Haluan todella taivaaseen, en kadotukseen. Rukoilen, että Jeesus parantaisi myös minun kissa-allergian ja pihisevän hengityksen, etten enää tarvitsisi keuhkoputkia avaavaa lääkitystä. Toivon myös, että tuntemukset sydämessä loppuisivat ja että olisin täysin terve.

Sähköposti:

@hotmail.com

mattiluukko

Kirjoittaja Anneli, 4. huhti, 2015

Kiitos Jeesus,kosketa näitä kaikkia,kenen puolesta rukoilin,kiitos että he kaikki luovuttaisivat asiat sinun käsiisi,sillä sinä olet parantaja ja kaikkien pelastaja.Kiitos että saan tuoda nämä kaikki henkilöt ja rukousaiheet Sinulle tiettäväksi.Amen

Kirjoittaja "Pipsa", 21. maalis, 2015

Saatana järjestää minut aina tilanteisiin, jossa joudun valehtelemaan. Minä rukoilen Jumalaa, että valheen isä jättäisi minut rauhaan ja saisin alkaa puhua totta joka asiassa.

Kirjoittaja läheinen sisko, 20. maalis, 2015

Rukousaihe sisareni miehen puolesta. Hän on yhtäkkiä sairastunut henkisesti veljiensä kuolemien järkyttämänä. Ei ymmärrä että tarvitsee itse apua eikä suostu lähtemään avun piiriin. Pyydetään parantumista miehelle ja voimia ja viisautta sisarelleni ja lapsilleen. Koko perhe on uskossa mutta tilanne pelottaa ja vie voimia.

Kirjoittaja jari, 11. maalis, 2015

Masennus on kova ja itsetuhoisia ajatuksia, heräilen yöllä jatkuvasti, tuntuu että en elä enää kauan, pelkään itseäni Herra auta minua

Sähköposti:

@hotmail.com

japekojape

Kirjoittaja taivaan tyttö, 5. maalis, 2015

"Pyydän rukousta, että Jumalan tahto tapahtuisi elämässäni ja saisin aviomiehen, pyydän että Jumala muuttaisi kielteisiä asenteita toisen henkilön taholta, en pärjää ilman sinua Jeesus"

Kirjoittaja Henna, 2. maalis, 2015

Minulla on ongelmallinen elämäntilanne. Eräs ikävä asia uhkaa tapahtua luultavasti pian. Voitteko muistaa rukouksin, että Herra armahtaisi minut.

Kirjoittaja Veera, 27. helmi, 2015

Rukouspyyntö poikani puolesta, että työasiat selkiytyisivät ja että hän saisi vakituisen työpaikan. Herra anna johdatuksesi.
Rukoillaan myös Heidin talon myynnin puolesta, että sopiva osaja tulisi. Pelasta Heidi ja uudista poikani usko.

Kirjoittaja Anne, 25. helmi, 2015

Rukouspyynnössä pyydän johdatusta elämänpolullani, jotta osaisin askeltaa oikeaan suuntaan, kiitos.

Kirjoittaja Kalle, 13. helmi, 2015

Pyydän esirukousta hankalan ja painostavan työilmapiirin vuoksi. Herra, auta sinä ja vapauta työyhteisö puhumattomuudesta, tuo sinne vapaus ja ilo tehdä töitä.

Kirjoittaja EilaMaria, 5. helmi, 2015

rukoilkaa ystävän puolesta psyykkistä sairautta , vaikeat ihmissuhteet.

Uusimmat kommentit

03.12 | 11:10

Hei, Risto. Tämä on Hengellinen kotikirjasto, ei Mairen kotisivu. ...

03.12 | 04:10

En ole aikoihin kuullut mitään näin upeita.Syvät,kaun...

26.11 | 22:13

Aivan upeita ja koskettavaa musiikkia.Vierailit,säestit ja lauloit Varapäree...

03.11 | 15:39

Tässä kansiossa, Markon kuvia-ensimmäinen ylläpitäjä. Myös ...