Perussivu

 Luku 2 -- Bundy

Osa 1: Yhteenveto perheestä

VAIKEUKSIA BUNDYN PERHEEN TUTKIMISESSA

1980-luvulla, eräs kaikkein kuuluisimpia rikollisia oli eräs sarjamurhaaja nimeltään Ted (Theodore) R. Bundy. Ei tiedetä julkisesti miksi hän surmasi niin monta viatonta uhria. Ted Bundy kertoi naisystävälleen Elizabeth Kendellille että "voima" sai hänet tappamaan. Bundy antoi tunnustuksensa sen jälkeen kun hänet oli viimeisen kerran pidätetty Floridassa. Elizabeth kirjoitti paperille tämän tunnustuksen. Ted sanoi: "Minulla ei ole kahtiajakautunutta persoonallisuutta. Minulla ei ole muistikatkoksia. Minä muistan kaiken minkä minä olen tehnyt. Niinkuin Lake Shammamishin tapauksen. Me menimme Farrell'sille syömään jäätelöä sen jälkeen kun olimme syöneet hampurilaisia. Se ei ollut niin että minä olisin unohtanut tai että en pystyisi muistamaan, mutta se oli vain ohi... Mennyttä... Tämä voima ei työntänyt minua yhtään enempää. En ymmärrä sitä. Tämä voima vain kulutti minua." [Elizabeth Kendell, "The Phantom Prince: My Life With Ted Bundy", s. 176]

Kuitenkin, myöhemmät lähteet ovat antaneet informaatiota joka osoittaa että Ted Bundy oli ohjelmoitu monipersoona; tämä paljastaa hänen salaiset yhteytensä okkultistiseen maailmaan.

Tämä "Voima" on juuri se termi jota korkean tason satanistit käyttävät kuvailemaan voimaa mihin he uskovat, jota voidaan käyttää joko hyvään tai pahaan. Elovuva Tähtien sota yllättävästi käytti tätä Illuminaatin termiä "Voima" joka oli siihen asti varattu esoteeriseen käyttöön satanismissa ja okkultismissa. Tämä on osa suunnitelmaa ottaa okkultismi & sen päämäärät sisään yleisön ajatteluun ja päämääriin, niin että tästä salaliitosta tulee "avoin salaliitto" jossa yleisöä kehoitetaan omaksimaan noituus maailman uskontona sekä ottamaan vastaan maailmanhallitus.

Kuka Ted oli ja miksi hän teki sen minkä hän teki? On paljon asioita mitä me emme tiedä Tedistä. Ja vaikka yleisön silmissä näyttää siltä että sanomalehdet käsittelivät hänen rikoksensa läpikotaisin, tämä luulo on usein hyvin pettävä.

Jos Ted Bundy oli adoptoitu Bundyn perheeseen (Hierarkiaan), me voimme olettaa useita asioita ilman epäilyä: 1) että hänen saatanalliset aktiviteettinsa ja okkultistiset syyt tähän murhaan pidettäisiin salassa poliisilta, sanomalehdiltä ja hänen perheeltään; 2) Tiedot Ted Bundystä ja tästä tapauksesta olisivat hyvin rajallisia.

Mielenkiintoista, kun minä äskettäin menin tutkimaan Ted Bundyn tapausta, jokainen kopio (kaikki neljä) kirjasta Ted Bundy: Conversations With a Killer (kirjoittanut Stephen G. Michaud) oli varastettu Portland Central Librarystä. Myös eräs muista häntä käsittelevistä kirjoista oli kateissa ja toinen oli myöhässä. Tilanne Yliopiston kirjaston suhteen, jolla on erillinen verkosto käytettävissään oli yhtä huono. Suoritin tutkimuksiani pitkin Washingtonin osavaltion rajaa. Toinen kategoria kirjoja jotka ovat jatkuvasti varastettuja -- näin kirjaston henkilökunta kertoi minulle -- ovat vapaamuurareita käsittelevät kirjat. Tämän seurauksena Portland Central Libraryllä on käytäntönä että vapaamuurareita käsitteleviä kirjoja ei saa viedä pois kirjastosta. Toinen esimerkki siitä kuinka satanismia tai saatanallista salaliittoa käsittelevistä kirjoista on tulossa harvinaisia on kun minä etsin Thurston Countyn kirjaston tietokoneistetusta järjestelmästä Anton LaVeyn Satanic Biblea. Järjestelmän kahdeksastatoista kopiosta, neljätoista oli kadonnut (oletan että varastettu).

Ted Bundy adoptoitiin hänen isänsä Johnnie Bundyn toimesta, joka oli hammaslääkäri koillisessa Washingtonin osavaltiossa. Tedin kuolemasta lähtien, suurin osa siitä mitä hänestä on tullut esiin oli kätkenyt hänen okkultistiset uskomuksensa, mutta vähitellen yhä enemmän on tihkunut ulos. Nyt on selvää että Ted oli sekaantunut noituuteen, ja on viitteitä että hän oli Illuminaatin mielenhallinnan orja.

Ted opiskeli lakia. Eräs kouluista missä hän opiskeli lakia oli University of Puget Sound, Washingtonin osavaltiossa. [Merkittävä syy miksi hän menestyi niin huonosti opinnoissaan oli tämä valtava stressi joka tuli hänen elämäänsä hänen tehdessään murhia.] Hänen surkea akateeminen menestyksensä ei ollut este hänen poliittiselle menestykselleen.

Tediin liittyy paljon asioita jotka vaikuttavat epäilyttäviltä.

Ensiksikin, Ted ajoi koko matkan Washingtonin osavaltiosta Miamiin, Floridaan, ottaakseen osaa Nelson Rockefellerin vuoden 1968 kampanjaan. Hän oli suuri Rockefeller-fani. Ted nimitettiin Washingtonin osavaltion Republikaanien keskuskomitean avustavaksi puhemieheksi. Ted matkusteli eliitin sosiaalisissa ympyröissä. Esimerkiksi, vuonna 1973, hän oli osa rebublikaanien osavaltion komiteaa. Hän on saattanut olla tässä komiteassa muinakin vuosina. Ironista on, että Ted Bundy palveli lyhyen ajan Seatlen rikoskomiteassa tutkimassa valkokaulus-rikollisuutta. Oli syynä sitten hänen yhteytensä eliittiin tai hänen voittoisa persoonallisuutensa, on varmaa että hänellä olisi ollut suuri poliittinen ura edessään jos hän ei olisi pilannut mahdollisuuksiaan.

Toiseksi, melkein kaikilla sarjamurhaajilla on yhteydet satanismiin, ja aina media ja poliisi on kiistänyt heidän yhteytensä vapaamuurareihin ja satanismiin. Esimerkkeinä Charles Manson (vapaamuurarit, OTO, satanismi, ohjelmoitu monipersoonallisuus); Sam Berkowitzin poika (OTO & satanismi), Viiltäjä-Jack (vapaamuurarit), sekä Henry Lee Lucas (satanismi). Voisiko olla niin että Ted Bundyllä oli saatanallinen puoli? En ole nähnyt mitään mikä osoittaisi että hän olisi ollut satanisti. Hän liittyi Mormonikirkkoon keskellä sitä aikakautta jolloin hän murhasi viattomia naisia, mutta hänen motiivinaan liittyä ei ollut vilpitön halu palvella Jumalaa. Olen lukenut että Ted oli kiinnostunut astrologiasta.

Kenties Ted Bundyn läheisin henkilö, hänen pitkäaikainen naisystävänsä Elizabeth Kendall kirjoitti kirjaansa The Phantom Prince: My Life With Ted Bundy että hän ei tiennyt miksi Ted niin brutaalisti surmasi niin monta naista. Hän oli tietoinen siitä että Ted piti sitomisleikeistä. Mutta Tedin mielen syvimmät salat olivat arvoitus hänelle. Lisäksi Ted kykeni valehtelemaan uskottavasti.

UUDEN ENGLANNIN JUURET

Alkuperäinen Bundyn perhe tuli Bostoniin ennen vuotta 1635. Muutama vuosi myöhemmin he muuttivat Tauntoniin, Marylandiin. Suurempi haara Bundyja muutti Connecticutiin, ja myöhemmin muutamat muuttivat New Yorkiin. Toinen ryhmä Bundyjä muutti Pohjois-Carolinaan. Sanfordin Bundyjen haarasta tuli sukulaisia Godfreylle, Lorrainen herttualle, samoin kuin nimetyt kaksi Bundyn poikaa DeWitt Clintonin (1769-1828) jälkeen. 24-vuotiaana, Illuminatus DeWitt Clintonista tuli Hollantilaisen looshin numero kahdeksan palvottu mestari. DeWitt, opportunisti, joka hymyili huulet alaspäin, myönsi avoimesti kun hän hyväksyi tämän aseman, että hän sai sen "vain osaksi ansioistaan". Hän oli Literary & Philosophical Societyn (Illuminaatin julkisivu) presidentti. Sen neuvonantaja D. Colden oli myös illuministinen vapaamuurari.

Bundyn perhe oli vanha amerikkalainen perhe joka oli osa itäistä rakennelmaa. Lukuunottamatta muutamia poikkeuksia kuten kongressiedustaja Solomon Bundy 1800-luvun alkuvuosina, tämä perhe on ollut julkisuudessa vasta 1900-luvulla. Saatanallinen traditio määrää että jokaisella verilinjalla on hallitsijansa. Katso sukupuuta.

MIKÄ BUNDYISSA ON NIIN VOIMALLISTA?

Useimmat Amerikkalaiset eivät tunnista Bundyjä voimakkaaksi eliitti-perheeksi. Kuitenkin, äskettäisen historian aikana kahdella Bundyn veljellä oli avain-asema joka hallitsi suurinta osaa informaatiosta jolla ruokittiin Yhdysvaltain presidenttejä Kennedyn ja Johnsonin hallituksin aikana. Kun Johnson tuli valtaan J.F. Kennedyn salamurhan jälkeen, McGeorge Bundy oli avainasemassa kansallisen turvallisuuden neuvonantajana määräämässä siitä mitä presidentti sai kuulla ja mitä ei saanut. Hänen veljensä oli avainasemassa ulkoministeriössä. Molemmat Bundyn jäsenet kuuluivat myös Skull & Bonesiin. Mielenkiintoista, Jonas Mills Bundy (1835-1891) oli Presidentti Grantin, Presidentti Garfieldin ja Presidentti Chester A. Arthurin avain-neuvonantaja.

McGeorge Bundyllä ja hänen veljellään William P. Bundyllä on ollut tärkeä asema Ulkomaansuhteiden neuvostossa (CFR) sekä Bilderbergerissä. Tämä todistaa että näiden kahden miehen asema ja valta on suurta.

McGeorge Bundy istui MJ-12:ssa, mikä on viisaiden miesten konsiili joka hallitsee Yhdysvaltoja. Yhdysvallat on ollut kaikkein voimakkain kansakunta maan päällä, joten ilman epäilystä McGeorgella on ollut suuri julkinen että salainen valta.

Nämä kolme kaikkein huomattavinta Bundyä ovat Harvey Hollister Bundy Senior, William P. Bundy sekä McGeorge Bundy. Me katsomme nyt näitä kolmea, sekä Eric Bundyä, jolle annettiin avainasema perinteisessä juonessa anastaa kaikki rikkaus ja Howard Hughesilta, sekä Harry W. Bundy, joka oli erään Illuminaatin haaran johdossa.

Osa 2: Tarkemmin Bundyistä

HARVEY HOLLISTER BUNDY, SENIOR

Hänen isoisänsä oli lakimies ja kongressiedustaja, ja hänen isänsä oli lakimies. Myös Harveysta tuli lakimies. Mutta hän ei pysähtynyt siihen.

Harvey vihittiin Skull & Bonesiin vuonna 1909. Saatuaan lakimiehen opintonsa päätökseen hän matkusteli eri puolilla maailmaa. Sitten vuonna 1914 hän alkoi työskennellä Justice Wendall Holmesille. Myöhemmin vuonna 1929, Alger Hiss (CFR) alkoi myös tehdä töitä Justice Holmesille. Hiss oli kommunisti-vakooja sekä myöhemmin avain-pelaaja F.D. Rooseveltin hallinnon aikoihin. Harveyn poika melkein pilasi uransa koska William oli taloudellisesti auttanut Alger Hissia.

Harveylla oli viisi lasta. Kolmella näistä oli sidokset Skull & Bonesiin.

harvey toimi apulais-ulkoministerinä heinäkuusta 1931 maaliskuuhun 1933 Henry Lewis Stimsonin alaisuudessa. Ulkoministeri H.L. Stimson oli myös Skull & Bonesin jäsen (hänet vihittiin vuonna 1888). Harveyn poika McGeorge kirjoitti Stimsonin kanssa kirjan On Active Service in Peace and War vuonna 1940.

Harvey oli valtiovarainministeriön laillinen erityisneuvonantaja.

Harveysta tuli sotaministeriön erityisavustaja Toisen maailmansodan aikaan. Hän matkusti tässä ominaisuudessa merten taakse useita kertoja. On usein sanottu että jos sinä haluat tietää missä todellinen valta on, käännä katseesi neuvonantajiin. Tässä me näemme Harveyn antamassa neuvoja USA:n sotaministerille historian suurimman sotilaallisen haasteen aikana.

Harvey oli eräs avainhahmoja Manhattan Projectin valvonnassa. Hän oli Pentagonin avainmies. Hän toimi sotaministeriön sekä Ofice of Scientific Research and Developmentin yhteysmiehenä.

Vuonna 1952, Harvey riisti itselleen Carnegie Endowment for Peacen johtajuuden John Foster Dullesilta. Tämä Carnegie Endowment for Peace on ollut Illuminaatin merkittävä väline rahoittaa lukuisia projekteja tarvitsematta maksaa veroja. Tämä Carnegie Endowment for Peace käytti yli kaksi miljoonaa dollaria ja sillä oli 41 miljoonan dollarin varat. Tämän säätiön niinsanottu tarkoitus on "edistää kansainvälistä rauhaa". Tämä on sellainen rauha jollaista Presidentti Bush kertoi Yhdistyneille Kansakunnille mitä maailma tarvitsee. Skull and Bonesin jäsen George Bush informoi YK:ta että maailma tarvitsee maailmanhallituksen rauhaa. Harvey sai työpaikan Carnegiesta sillä Alger Hiss oli tuomittu väärästä valasta. John Foster Dullesin tiedetään ehdottaneen Alger Hissille että hän eroaisi. Nämä lukuisat miehet jotka johtavat lukuisia Carnegie-säätiöitä tekevät töitä Rockefellerien kanssa.

Alfred Dodd, joka joutui kahnauksiin kansainvälisten pankkiirien kanssa (nämä pankkiirit luulivat että hän oli yksi heistä), tutki suurten epä-amerikkalaista toimintaa vuonna 1953 Reecen kongressin komitean toimeksiannosta. Dodd, koska hän oli Carnegie Endowment for Peacen hallituksessa, hän kykeni lähettämään yhden komitean sihteereistä siihen rakennukseen jossa oli säätiön vanhoja asiakirjoja. Tämä sihteeri oli koulutettu siihen kuinka käydä läpi mahdollisimman paljon informaatiota mahdollisimman lyhyessä ajassa, mutta hän ei ollut valmistautunut siihen mitä hän löysi. Hän sai selville että tämä järjestö oli laatinut suunnitelmat kuinka luoda Ensimmäinen maailmansota jotta luotaisiin sosiaalisia muutoksia jotka veisivät kohti lopullista maailmanhallitusta. Hän löysi myös muistion jossa neuvottiin Presidentti Wilsonia pitkittämään tätä sotaa. Tarkasteltuaan Carnegien kokouspöytäkirjoja oli selvää että he halusivat kalliin, pitkitetyn sodan, niin että voitaisiin saada aikaan muutoksia siihen miten amerikkalainen laki ja yhteiskunta toimi (sosiaalinen muokkaus oli tämän sodan syy). Tällainen oli tämä säätiö jota Bundy johti.

WILLIAM P. BUNDY

William P. Bundy aloitti uransa vuonna 1947 työskennellen Covington & Burlingille, mikä on firma joka edustaa monia Illuminatiin kuuluvia henkilöitä Washington D.C:ssä. Covington & Burling näyttää olevan kanava jota pitkin Illuminati luo vasemman laidan poliittisia liikkeitä Yhdysvalloissa (Anthony Sutton antaa kirjassaan America's Secret Establishment: An Introduction to the Order of Skull and Bones useita syitä miksi Covington & Burling on suuresti epäilty vasemmistolaisesta aktiviteetista). William aloitti uransa työskentelemällä CIA:lle siihen aikaan (1947), ja vuonna 1951 hän jätti Covington & Burlingin ja alkoi tehdä avoimesti töitä CIA:n leivissä analyytikkona, ja myöhemmin CIA:n apulaisjohtajan avustajana.

Vuonna 1953, Joe McCarthy pääsi selville Uudesta maailmanjärjestyksestä. Vaikka historiankirjat kertovat että hän metsästi "kommareita"; jos lukee Joe McCarthyn omia sanoja on selvää että hän metsästi Uutta maailmanjärjestystä. Senaattori Joe McCarthy kutsui William Bundyn todistamaan. Tämä senaattori tiesi että hän kykenisi paljastamaan paljon mikäli William W. Bundyä kuulusteltaisiin, vaikka Bundy yrittäisikin valehdella. Tämä "kutsukortti" tulla kuultavaksi oli se tosiasia että William oli lahjoittanut ainakin 500 dollaria auttaakseen kommunisti-vakooja Hissia puolustamaan itseään. Hissin veli Donald työskenteli Covington & Burlingilla silloin kun William oli siellä, ja Hiss oli työskennellyt firmassa missä Williamsin isä oli tehnyt töitä. McCarthy lähetti monia kutsuja, mutta Allen Dulles, joka oli osa Illuminatia sekä CIA:n johtaja ylenkatsoi nämä kutsut, ja kykeni lopulta saamaan William P. Bundyn ulos maasta niin että hän ei joutuisi McCarthyn armoille. Ulkoministeriö oli aikeissa pidättää Williamin telakalta kun hän oli nousemassa Queen Maryyn, mutta Allen Dulles sai ulkoministeriön peruuttamaan pidätysmääräyksen, ja William P. Bundy purjehti turvaan.

McCarthy kirjoitti Allen Dullesille: "Minä huomioin sen että sinä kieltäydyt antamasta minkäänlaisia vastauksia meidän kysymyksiimme. Sinun peräänantamattomuutesi on hyvin paljastavaa. Näyttää siltä että tämä viimeinen mies maailmassa joka haluaa suojella ja kätkeä nämä faktat koskien yhtä hänen korkealla olevaa alaistaan, sekä hänen avunantoaan tuomitulle petturille, on CIA:n johtaja. Pidän tarpeellisena pyytää sinua kiinnittämään huomiosi tähän suunnattomaan vahinkoon jonka sinä aiheutat tälle organisaatiolle. Se että asia ei jää tähän on ilmiselvää." [Leonard Mosley, "A Biography of Eleanor, Allen, and John Foster Dulles and Their Network", s. 322]

Näyttää siltä että jotkin miehet joiden McCarthy ajatteli olevan hänen puolellaan eivät olleetkaan. Lou Russell, joka oli merkittävä hahmo epä-amerikkalaista toimintaa tutkivassa komissiossa (HUAC) oli osa Illuminaatin valtarakennetta. Samalla kun Hissin ja Bundyn liitto johti McCarthyn (aito patriootti) surmaamiseen ja unohtamiseen, eräälle muulle joka oli sosialisti ja CFR:n hännystelijä annettin laajaa julkisuutta kommunismin vastaisena sankarina siitä mitä Hissille tapahtui. Hassua kuinka media jakaa ansioita. Tämä sosialisti oli Richard Nixon (CFR). Hänelle annettiin keinotekoinen ansio Hissin (CFR) tuomitsemisesta jotta hänelle rakennettaisiin väärä julkinen imago kommunismin vastaisena ristiretkeläisenä. Nixon ei tehnyt kenttätyötä saadakseen Hissin tuomituksi vaikka sanomalehdet ja historiankirjat näin väittävät. Myöhemmin, "kommunisminvastaisen" naamionsa suojissa, Nixon tunnusti Punaisen Kiinan sekä suoritti muita kommunismia tukevia NWO-toimia.

Yrittäessään alistaa yhden Illuminaatin kolmeentoista perheeseen kuuluvan henkilön Kongressin kuulusteltavaksi, McCarthy allekirjoitti kuolemantuomionsa. Ei kestänyt kauan ennenkuin Illuminati surmasi McCarthyn. Ja he ovat vetäneet tämän suuren isänmaanystävän nimen lokaan. Skull & Bones -mies George Bush edelleen ampui helppoja laukauksia/arvosteli siinä sivussa Joe McCarthya vuoden 1992 presidentinvaali-kampanjassaan.

William P. Bundy kommentoi apua jota Allen Dulles antoi hänelle koko Hissin tapauksen ajan seuraavin sanoin: "Minä luulen että siinä oli mukana heimo-uskollisuutta tavassa jolla Allen käsitteli tätä, että hän tunsi minut, hän tunsi minun veljeni, eräänlainen kumppanuuden tunne -- tunne CIA:n toveruudesta, mutta myös heimollista yhteenkuuluvaisuuden tunnetta kohti ihmisryhmää jotka olivat lakifirmoissa, astuivat hallitukseen silloin kun ajateltiin että oli tarvetta..." Kyllä, tätä ihmisryhmää kutsutaan nimellä Illuminati!

Vuonna 1960, William P. Bundy, ollessaan edelleen CIA:n palkkalistoilla, asetettiin erään presidentillisen komission henkilöstöpäälliköksi; tämä ryhmä oli nimeltään Presidential Commission on National Goals. Jos kansallisia päämääriä asetellaan vakavasti, silloin se vihjaa siihen että jotakin tapahtuu amerikkalaisten äänestäjien ulkopuolella ja yläpuolella. Totisesti, on olemassa ohjaava käsi näiden tapahtumien takana jotka vievät meidät eteenpäin pitkin etukäteen suunniteltua tietä jotta saavutettaisiin Illuminaatin päämäärät. Bundyn Commission on National Goals määritteli päämäärät jotka ovat hegeliläistä filosofiaa. Näissä päämäärissä sanotaan että yksilöllä on velvollisuus edistää/jouduttaa valtion tahtoa, ja että tämä tahto on stimuloida asenteen muutoksia. "USA:n kansalaisen tulevina vuosina pitäisi uhrata suurempi osa ajastaan ja energiastaan suoraan kansakunnan ongelmien ratkaisemiseksi... Monet reitit ovat auki kansalaisille jotta he ottaisivat osaa kansallisten päämäärien saavuttamiseksi." ["America's Secret Establishment", s. 50]

ERIC BUNDY

Illuminati hyödyntää sellaista mitä se kutsuu nimellä "Hegeliläinen filosofia". Luodaan teesi. Sitten luodaan antiteesi (oppositio teesille), ja sitten näiden kahden konfliktista muodostuu synteesi. Hegeliläinen filosofia on todella näppärä termi sille mitä Illuminati teki ennenkuin tämä termi keksittiin. Tuodakseni tämän kaiken alas tavallisen ihmisen termein, tämä Illuminaatin Mafia (kyllä, Illuminati loi ja johtaa Mafiaa) lähettää liikemiehille kirjeen jossa vaaditaan rahaa ja, jonka allekirjoituksena on musta käsi. Tämä oli teesi. Jos vaatimukseen ei suostuta, silloin liikerakennus poltetaan tai liikemiestä vahingoitetaan. Silloin Mafia esittelee itsensä mahdollisina suojelijoina Mustan käden kiristäjiltä (itseltään). Tämä on antiteesi. Ja kun tämä liikemies alkaa maksaa Mafialle suojelusta, kyseessä on synteesi. Illuminati käyttää samaa taktiikkaa kaikkialla maailmassa, ja melkein kaikki menevät lankaan.

Mafian voimamiehellä Sam Giancanalla (syntymänimeltään Momo Salvatore Guingano) oli naisystävä Judith Exner, jonka kanssa J.F. Kennedy (eräs kolmestatoista Illuminaatti-perheestä) oli säännöllisesti sukupuolisessa kanssakäymisessä. Giancanalla oli myös ystävä nimeltään Robert Maheu joka oli töissä Onassiksen perheeseen kuuluvan Stavros Niarchosin palveluksessa. Stavros Niarchos on Bilderbergerin jäsen sekä Aristotle Onassiksen veljenpoika. Onassiksen perhe, eräs Illuminaatin kolmestatoista perheestä, johtaa Mafiaa. Robert Maheu työskenteli Giancanalle ja CIA:lle. Miksi CIA:n agentti olisi halukas auttamaan Giancanaa? Tuota, kuten minä olen osoittanut monissa kohdin, Illuminaatin huipulla olevat perheet johtavat CIA:ta, kuten Mafiaakin. Tämä CIA:n agentti, tai Mafian mies, tai Illuminaatin uskollinen seuralainen -- mitä nimitystä sinä sitten haluatkin käyttää -- Robert Maheu pistää silmään Kennedyn salamurhan yksityiskohdissa sekä miljardööri Howard Hughesin sieppauksessa. Robert Maheu ja muut hänen kaltaisensa miehet olivat soluttautuneet Howard Hughesin organisaatioon ennen sieppausta. Maaliskuussa 1957, eräs Illuminaatin siipi tai haara Onassiksen alaisuudessa (tunnetaan nimellä Mafia) sieppasi Howard Hughesin. Nyt sinä tiedät mitä tapahtuu niille jotka kilpailevat Illuminaatin kolmeatoista perhettä vastaan. Joko sinä liityt heihin tai sinut tuhotaan. Saatanan täytyy pitää organisaationsa vahingoittumattomana/koskemattomana.

Parhaan sisäpiirin informaation perusteella mitä minä olen hankkinut koskien Illuminaatin aktiviteetin tätä aluetta, ilmeisesti Howard Hughesin näköistä miestä käytettiin. Syy miksi näitä kaksoisolentoja oli kaksi tullaan selittämään. Ensiksikin, koska "Howard Hughes" (oikea nimi L. Wayne Rector), joka harvoin näyttäytyi oli väärä, Illuminati halusi pitää hänet poissa yleisön silmistä niin paljon kuin mahdollista, joten oli järkeä käyttää toistakin kaksoisolentoa. Luonnollinen tarina oli että koska Howard Hughes oli niin eristäytynyt, hän oli palkannut Hollywoodin näyttelijän Brooks Randallin kaksoisolennokseen pitääkseen toimittajat poissa kimpustaan. Kun Howard Hughes (L. Wayne Rector) halusi mennä ulos, silloin tämä syötti (Brooks Randall) otettiin töihin pitämään valokuvaajat ja yksityisetsivät poissa Illuminaatin todellisen Howard Hughesin (L. Wayne Rectorin) kimpusta. Se oli Robert Mayheu (ei Maheu) joka palkkasi Brooks Randallin. Ja tämä kaveri joka työskenteli Robert Mayheun kanssa sekä jossain määrin hänen yläpuolellaan oli Eric Bundy. Eric Bundylle annettiin operaatioiden valvonta mukaanlukien heidän vankinsa Howard Hughesin valvonta; joka kaikkein todennäköisimmin kuoli vuonna 1971, ja jonka julkinen "kuolinilmoitus" annettiin vuonna 1975.

Eräs Mayheun pomoja oli Lou Russell, joka -- sen lisäksi että teki töitä Mayheulle, CIA:lle & Onassiksen perheelle -- oli tämä henkilö joka käsitteli Republikaanien kansallisen komitean (RNC) turvallisuuteen ja tutkimuksiin (vakoiluun) liittyviä asioita; ja Russell oli mukana siinä yhtiössä joka oli vastuussa Watergate-rakennuksen vartioinnista silloin kun sinne murtauduttiin. Tämä Russellin perhe kuuluu Illuminaatin kolmeentoista perheeseen. Se oli Lou Russell joka auttoi Nixonia tuomitsemaan Hissin. Käytettiinkö McCarthya ja Hissia? Näyttää siltä että käytettiin. Kirjassaan Alger Hiss: The True Story John Smith väittää että Alger Hiss oli lavastettu syylliseksi. Joten nyt me olemme kiertäneet täyden ympyrän. Tämä kommunisti-agentti joka melkein tuhosi William P. Bundyn uran, koska Bundy oli Alger hissin ja Donald hissin ystävä, on nyt vapautettu syytteistä Illuminaatin palkkalistoilla olevan tutkijan toimesta.

MCGEORGE BUNDY

Antiny C. Sutton tekee erinomaista työtä selostaessaan kuinka McGeorge Bundy sai etuoikeutettua kohtelua koko elämänsä ajan. Jatkuvasti, McGeorge Bundy sai työpaikkoja joihin oli tuhansia parempia hakijoita.

McGeorge Bundy meni Yaleen missä hänet vihittiin Skull & Bonesiin vuonna 1940. Sitten McGeorge meni Harvardiin. Tämän jälkeen McGeorge liittyi armeijaan tavallisena sotamiehenä. Hyvin harvat tavalliset sotamiehet saavat sellaista arvonantoa kuin mitä McGeorge sai. Vuoden sisällä McGeorge yleni kapteeniksi. Tämän lisäksi hänet otettiin mukaan joukkueeseen joka suunnitteli logistiikkaa ja muita yksityiskohtia Sisilian ja Normandian maihinnousua varten. Tämä on suoraan sanottuna uskomatonta. Kuinka "vihreä kaveri" (=alokas) jolla ei ole kokemusta voisi tietää kuinka paljon varusteita, jne. tarvitaan tiettyyn operaatioon? Pidä mielessäsi että nämä laskelmat ovat taisteluita varten, jolloin varusteiden väärä koostumus voisi merkitä tappiota tai kuolemaa koko yksikölle. Kuten Sutton huomauttaa sivulla 51: "Voiko 23-vuotias kaveri, jolla ei ole kokemusta, ottaa osaa amfibio-operaatioiden suunnitteluun? Vastaus on ehdoton 'ei', vaikka hänen isänsä (the Order) on Pentagonissa sataministeriön (the Order) avustajana."

Sodan jälkeen McGeorge jatkaa ilmiömäistä nousuaan arvoasteikossa, usein ilman ansiota. Vuonna 1945 hänestä tulee sotaministeriön avustaja ja hän kirjoittaa Stimsonin kanssa kirjan.

Sitten McGeorgesta, ilman minkäänlaista ansiota tai kokemusta taloustieteissä, tulee Economic Cooperation Administrationin avustaja. Sitten hänestä tulee presidenttiehdokas Thomas Deweyn ulkomaanpolitiikan analysoija.

Kristityt saattavat tunnistaa Raamatun antamista ohjeista että ylpeys vääristää meidän kykymme nähdä tarkasti. Kuinka paljon ylpeyttä onkaan annettu miehille kuten McGeorge siinä että heidät on nostettu ei-arvostetusta asemasta sellaiseen jossa hän saa tehdä suuria päätöksiä!

Vuonna 1949 Bundy kutsuttiin Harvardin yliopistoon opettamaan avustavana professorina, ja neljässä vuodessa hänestä tehtiin Taiteiden ja tieteiden osaston dekaani! Kuinka kenestäkään voi tulla arvostetun yliopiston dekaani oltuaan opettajana vain neljä vuotta! Sen lisäksi että McGeorgea kohdeltiin ikäänkuin hän olisi ollut sotilaallinen nero, sekä taloustieteiden velho, hän oli nyt Taiteiden ja tieteiden päällikkö!

Bundysta tulee kansallisen turvallisuuden neuvonantaja. Vuodesta 1961 vuoteen 1966 hän on kansallisten turvallisuuskysymysten erityisavustaja. Tämä antaa hänelle suuren vallan siihen nähden mitä presidentille kerrotaan.

Vuonna 1966, McGeorge nimitettiin Ford Foundationin presidentiksi; tämä on toinen Illuminaatin säätiö joka edistää heidän agendaansa. McGeorge nosti Harold Howen varapresidentiksi, asemaan johon Howe ei ollut kelvollinen, paitsi että Howe oli Skull & Bonesin jäsen ja joukkuepelaaja joka edesauttaisi Uuden maailmanjärjestyksen agendaa hegeliläisen filosofian ja sosialismin kera. Molemmat Fordit Ford Foundationin johtokunnassa erosivat vastalauseena sille miten Skull & Bones käytti hyväkseen Ford-säätiötä.

MUITA TÄRKEITÄ BUNDYJA

Eric Bundy -- Oli vastuussa Howard Hughesista hänen ollessaan Onassiksen perheen vankina. Tästä kerrotaan enemmän myöhemmin.

Eugene H. Bundy -- Lakimies, tuomari (1889-1896), Central Trust & Savings Companyn toimitusjohtaja, Republican State Central Committeen puhemies vuosina 1898 ja 1900, Knights of Pythiasin, Order of Red Menin sekä Order of Elksin jäsen. Episkopaali.

Frederick McGeorge Bundy -- Skull & Bonesin jäsen (vihittiin vuonna 1921), North Atlantic Fillet Councilin puhemies.

Harriet Lowell Bundy -- Avioitui Skull & Bones -jäsenen Gasper d'Andelotin kanssa (vihittiin vuonna 1939 Harrietin veljen kanssa).

Harvey Hollister Bundy, Senior -- Skull & Bones (vihittiin vuonna 1909). Stimsonin (Skull & Bones) erityisavustaja sotaministeriössä, Pentagonin avainmies Manhattan-projektissa. Vuonna 1952 hänestä tuli Carnegie Endowment for International Peacen puhemies, World Peace Foundationin presidentti, New England Rhodes Scholarships Selection Committeen puhemies. Unitaari.

Harry W. Bundy -- Vapaamuurari, satanisti.

Harvey Hollister Bundy, Junior -- Mahdollisesti Yalen muun salaseuran jäsen, pankkiiri.

Katherine Lawrence Bundy -- Harvey Hollister Seniorin tytär.

William Putnam Bundy -- Skull & Bones (vihittiin vuonna 1939), CFR, CIA (1951-1961), CRF:n Foreign Arrairsin toimittaja (1972-), Bilderbergien Permanent Steering Committeen jäsen, Presidential Commission on National Goalsin henkilöstöpäällikkö, MIT:n professori (1969-1971), Lakifirma Covington & Burlingin jäsen; tämä firma edustaa Illuminaatin eliittiin kuuluvia Washington D.C:ssä.

 Osa 3: Bundyn perheen yhteydet Illuminaatin organisaatioihin

Harry W. Bundy oli vapaamuurari, satanisti ja Coloradon SRICF:n jäsen.

Jotta annettaisiin lukijalle selkeämpi kuva siitä mitä tämä kaikki tarkoittaa, salli minun informoida sinua rakenteista jotka Saatana on pystyttänyt. Puhdas satanismi, jotta se toimisi helpommin on perustanut joitakin haaroja jotka ovat salaisia, mutta jos yleisö kuulee näsitä haaroista, niillä on hyvämaineinen julkisivu.

Tri. Wynn Westcott, kuuluisa satanisti ja SRIA:n johtaja, kirjoitti harvinaisen kirjan History of the Societas Rosicruciana in Anglia, IX. Vapaamuurari-ruusuristiläiset julkaisivat sen yksityisesti 30.12.1900. Tässä harvinaisessa kirjassa, SRIA:n johtaja paljastaa tämän organisaation tarkoituksen: "Yhteisön päämäärä on selvittää luonnon salaisuuksia; helpottaa filosofian järjestelmän tutkimista joka perustuu Kabbalaan ja Hermes Trismegistusin oppeihin..." Hermes Trismegistus (kuten monet teistä tietävät) tarkoittaa Hermestä, joka oli egyptiläinen kirjoitusten jumala ja jonka väitetään olevan kaikkien maagisten kirjoitusten laatija. Hermestä kunnioitetaan suuresti saatanallisissa rituaaleissa joihin muinaiset egyptiläiset osallistuivat ja joita nykypäivän satanistit edelleen vaalivat.

Juuri kun minä olen tätä kirjoittamassa, suuri määrä Illuminaatin haaroja luotiin samalla kaavalla kuin Baijerin Illuminati, ja nämä haarat joskus viittaavat itseensä termillä "Illuminati" -- ja aivan oikeutetusti koska ne ovat kiinteä osa satanismia.

Eräs haara joka on luotu vapaamuurareiden sisälle on nimeltään Societas Rosicruciana. He kutsuvat itseään ruusuristiläisiksi ja kristityiksi. Se kuinka he liittävät Kristuksen nimen satanismiin on minun ymmärrykseni ulkopuolella. Kenties tämä "kristustietoisuus" jota he tavoittelevat oikeuttaa heidän mielestään kutsua itseään "valikoiviksi kristityiksi". Miksi he sitten itseään kutsuvatkin, he harjoittavat magiaa ja satanismia.

SRIA:sta on noussut suuri määrä tytär-organisaatioita kuten Golden Dawn, Stella Matutina sekä Ordo Templi Orientis (OTO). Tämä tekee myös läheistä yhteistyötä saksalaisen illuminismin ja Teosofisen seuran kanssa.

Jäsenyys on hyvin valikoiva. Ja minun ymmärrykseni mukaan on noin tusina amerikkalaista looshia joista käytetään nimeä "college" joissa jokaisessa on noin 40 jäsentä, mikä saa minut arvioimaan että jäseniä (ruusuristiläisiä) Yhdysvalloissa on noin 500.

Ruusuristiläisiin kuuluu huomattava määrä satanisteja kuten A.E. Waite, Eliphas Levi sekä Kenneth McKenzie. Siihen on kuulunut myös luciferilainen Albert Pike.

Valtion sisällä nämä alueet on jaettu provinsseihin, joissa jokaisessa on "college", näppärä nimi saatanalliselle looshille. 20.4.2948, Harry W. Bundysta tuli Coloradon collegen johtaja.

Eräs kaikkein huomattavimpia ihmisiä jotka yrittävät paljastaa Uuden maailmanjärjestyksen sekä sen takana olevan saatanallisen hierarkian sanoi: "Jää tutkijan harteille seurata jokaista tutkimuslinjaa kohtaan missä kaikki langat yhdistyvät, ja missä niitä systemaattisesti manipuloidaan kristillisen sivilisaation lopulliseksi tuhoamiseksi. Nämä langat saattavat johtaa B'nai B'rithiin, Universal Israelite Allianceen, Intiaan tai Tiibetiin, mutta joka tapauksessa ruusuristiläisyyden läpikotainen ja täydellinen tutkiminen tulee olemaan suuri askel suuntaan jossa paljastetaan huomattava määrä tämän päivän poliittista ja moraalista kaaosta." ["Occult Theocracy", s. 510]

Nämä langat johtavat kolmeentoista perheeseen, ja useimmat näistä ovat SRIA:n johtajia, mukaanlukien Harry W. Bundy. Sekulaarin vallan langat johtavat okkultistiseen hierarkiaan, esimerkkinä William P. Bundyn rooli CFR:n Foreign Affairs -lehden toimittajana.

Bundyn perhe on ollut hyvin voimakas USA:n historiassa, mutta on onnistunut pitämään itsensä poissa parrasvaloista. Usein Bundyjen jäsenillä on ollut virkansa puolesta valta olla neuvonantajina niille jotka ovat olleet korkeassa asemassa.

VARHAINEN VARTIOTORNI-SEURA

Bundyjen perhe nousee pintaan myös paikoissa jotka eivät ole niin huomattavia. Kaksi varhaisen Vartiotorni-seuran johtajista oli Bundyja. Nämä olivat Walter H. Bundy, joka matkusti Charles Taze Russellin kanssa Englantiin vuonna 1909, sekä Edwin Bundy joka työskenteli Bethelin päämajassa vuosisadan vaihteessa, sekä matkusti ympäri Yhdysvaltoja Vartiotorni-seuran tehtävissä vuosina 1906-1910.

YMPÄRISTÖ-TEKNOLOGIA

On mielenkiintoista että huomattavalla määrällä Illuminaatin yhtiöitä, kuten ADM, DuPont, Kaiser Aluminium, McDonnell-Douglas, samoin kuin Harvardin yliopistolla, Kiinalla ja Venäjällä on sidokset Bundyjen johtamaan yhtiöön nimeltään Bundy Environmental Technologies, joka sijaitsee Reynoldsburghissa, Ohiossa, ja joka valmistaa ilmansaasteita vähentäviä laitteita.

Uusimmat kommentit

03.12 | 11:10

Hei, Risto. Tämä on Hengellinen kotikirjasto, ei Mairen kotisivu. ...

03.12 | 04:10

En ole aikoihin kuullut mitään näin upeita.Syvät,kaun...

26.11 | 22:13

Aivan upeita ja koskettavaa musiikkia.Vierailit,säestit ja lauloit Varapäree...

03.11 | 15:39

Tässä kansiossa, Markon kuvia-ensimmäinen ylläpitäjä. Myös ...