Rothschildien perhe 5

Luku 10g -- Rothschild

Osa 7: Sassoon-Rothschildit & kuinka Bagdadin juutalaiset auttoivat brittejä valloittamaan Intian

Nämä Sassoonit, jotka olivat olleet vauraita vauraita kauppiaita vuosisatojan ajan Bagdadissa, istuttivat itsensä Intiaan, Kiinaan, sekä muihin maihin. He vaurastuivat USA:n sisällissodan kustannuksella, kun Euroopan täytyi ostaa heidän puuvillaansa Intiasta. Heistä tuli äärimmäisen rikkaita kun he kuljettivat oopiumia Kiinaan, joka teki kiinalaisista kyvyttömiä vastustamaan Brittiläistä imperiumia, jota Rothschildit hallitsivat siihen aikaan.

Intia on valtavan suuri maa, jota kutsutaan nimellä "subcontinent", ja jossa on useita kansallisuuksia, kulttuureita, uskontoja sekä kieliä. Viime aikoina gurut Intiasta ovat tulleet Länteen ja perustaneet luostareita (ashrameita). Nuoret ihmiset, etsiessään totuutta, ovat tehneet pyhiinvaellusmatkoja Intiaan. Kaiken tämän modernin bisneksen ja uskonnollisen aktiviteetin sisällä on joitakin huonosti tunnettuja faktoja. Juutalaiset ovat esittäneet johtavaa roolia luodessaan hindulaisia uskomuksia, ja heillä on johtava rooli Intian teollisuustuotannossa ja kaupassa. Juutalaiset kuten Bhagwan Shree Rajnees (Intian juutalainen) ja Sai Baba ovat olleet eturivissä murtamassa Amerikan kristillistä perintöä.

Israelilaiset ja juutalaiset ovat esittäneet merkittävää roolia maailman tapahtumissa. Israelilaiset ovat historiallisesti vastuussa suuresta osasta maailman hengellisiä arvoja. Juutalaiset pankkiirit ja kauppiaat ovat esittäneet merkittävää roolia kaupassa ainakin tuhannen vuoden ajan.

Luopio-israelilaiset ovat auttaneet luomaan hindujen RigVeda-kirjoitukset.

Tuhansia vuosia myöhemmin, Intian juutalaiset auttoivat British East India Companya sekä Dutch East India Companya ottamaan Intian haltuunsa. Tämä Sassoonien juutalainen eliitti-perhe, Rothschildien verisukulaisia, toivat Intian teollisuustuotannon ja talouskasvun modernille aikakaudelle. Nyt juutalaista syntyperää olevat hindut ovat tuomassa hindulaisuuden lähteen. Lyhyesti, juutalaiset ovat esittäneet paljon suurempaa roolia hindulaisuudessa ja Intian kaupassa Euroopan kanssa kuin on yleisesti tunnustettu. He ovat myös esittäneet paljon suurempaa roolia Venäjällä ja Aasiassa kuin mitä on tunnustettu. Esimerkiksi, kuinka monet ihmiset ovat tietoisia että Stalinilla ja Tshingis Khanilla oli juutalaisia vaimoja? [Mikä ihme tuo nyt oli? Suom. huom.] Intian juutalaisilla on ollut merkittävä rooli tämän suuren maan liittämisessä Uuteen maailmanjärjestykseen.

Nämä Cochinin juutalaiset asuivat pitkin Intian lounaisrannikkoa, jota kutsutaan nimellä Malabar Coast. Hindujen maharajat tulivat hyvin toimeen heidän kanssaan. Vuosina 1523-1524, muslimit teurastivat nämä juutalaiset, ja jäännös prinssi Joseph Azarin johdolla pakeni Cochiniin. Vuonna 1662, portugalilaiset teurastivat heitä ja he pekenivat Dutch East India Companyn suojiin. He jakautuivat mustaan, ruskeaan ja valkoiseen kastiin. Vuonna 1686, hollantilaisten juutalaisten delegaatio matkusti Cochiniin ja he loivat läheiset yhteydet Amsterdamin juutalaisten ja Cochinin juutalaisten välille joka kesti 125 vuotta. Nämä Cochinin juutalaiset auttoivat Dutch East India Companya juurtumaan Intiaan. Näille Cochinin juutalaisille annettiin samat oikeudet kuin juutalaisille Hollannissa. Kun Intia sai itsenäisyyden vuonna 1947, Cochin liitettiin Intiaan. Kun Israel sai itsenäisyyden, he automaattisesti saivat kaksoiskansalaisuuden.

Jotkut Lähi-idän juutalaiset Alepposta tulivat Dutch East India Companyn mukana. Nämä olivat Levin, Kastielsin ja Halleguan perheet. He loivat tuottavia plantaaseja ja elivät kuten maharajat. Tältä Halleguan perheeltä takavarikoitiin maat vuonna 1957, ja he muuttivat Yhdysvaltoihin ja Israeliin.

Sen jälkeen kun eurooppalaiset sekaantuivat Intian asioihin, juutalaiset kauppiaat Bagdadista, Jemenistä ja Alepposta tulivat Intiaan. Nämä kauppiaat tekivät yhteistyötä eurooppalaisten kanssa riistäessään Intiaa. Neljä mahtavaa juutalaista kauppiasperhettä Bagdadista saapui Intiaan; nämä olivat: Sassoon, Yehuda, Gabai ja Kedoorie. He istuttivat itsensä Bombayhin (nyk. Mumbai) ja Kalkuttaan (nyk. Kolkata), sekä muuttivat nämä kaupungit suuriksi kauppakeskuksiksi.

Basran satana on ollut merkittävä kauppakeskus British East India Companylle vuodesta 1760 lähtien, joten oli luonnollista Briteille tuoda mukanaan joitakin juutalaisia kauppiasperheitä kun he kehittivät Intiaa. Bagdad oli luonnollinen solmukohta Intian ja Euroopan välillä. Eräs varhainen ryhmä juutalaisia kauppiaita perusti Arabian Jewish Merchant Colonyn Shalon Obadiah ha-Cohenin alaisuudessa. Historia on täynnä Coheneita. Se oli eräs ranskalainen Cohen, joka muutti nimensä Jean Calviniksi, joka loi presbyteerisen uskonnon jonka Skotlanti omaksui. Sassoon ben Mordecai oli huomattava kabbalisti Bagdadista, joka oli tunnettu kabbalistinen keskus vuosisatojen ajan.

Nämä arabialaiset juutalaiset jotka tulivat Intiaan kaikkialta Lähi-idästä tulivat tunnetuksi nimellä "Bagdadilaiset".

Tärkeässä Suratin satamassa Intiassa asui yli 95 juutalaista kauppiasta 1700-luvun lopulla.

Vuonna 1833, David Sassoon (1792-1864) saapui Bombayhin. David Sassoon muuttaisi Intian historiaa kun hänestä tulisi muutaman vuoden sisällä Intian taloudellinen johtaja. Sassoonit ovat sukua Rothschildeille. He perustivat pian liikekeskuksia Bombayhin, Kalkuttaan, Rangooniin, Hongkongiin, Singaporeen sekä muihin Aasian satamiin. Nämä Sassoonit käyttivät samaa temppua kuin mitä Rothschilditkin olivat käyttäneet, eli he lähettivät useita poikiaan lukuisiin kaupunkeihin yhdistääkseen perheen rahaan liittyvät toiminnot. Kun Yhdysvaltain sisällissota esti Englantia saamasta Etelävaltioiden puuvillaa, nämä Sassoonit perustivat liikeyrityksiä Englantiin ja rahtasivat aasialaista puuvillaa sekä lankoja. Heillä oli ehdoton monopoli englantilaisten tekstiilien kaupassa. Nämä varakkaat Intian juutalaiset perustivat kesänviettopaikan Punaan, Intiaan. David Sassoonista tuli myös suuri hyväntekijä joka perusti stipendejä, museoita, kirjastoja, jne. [Se oli hyvin samanlaista kuin muiden rikkaiden eliitin jäsenten harjoittama hyväntekeväisyys.] Sassoonit olivat merkittävä voima Intian tekstiiliteollisuuden luomisessa Bombayhin. David Sassoonista tuli Bombayn kauppakamarin johtava jäsen. [Aiemmissa kirjoituksissa on kerrottu kauppakamarien roolista Uuden maailmanjärjestyksen luomisessa.]

Rothschildien B'nai B'rith loi tämän kauppakamarin. Kaksi esimerkkiä huomattavista Illuminaatin agenteista jotka tekevät yhteistyötä kauppakamarien kanssa ovat Tri. Nicholas Butler (/Teacher's College of Columbia Universityn perustaja & Carnegie Endowment for Peacen presidentti) sekä Thomas J. Watson (IBM:n presidentti & Carnegie Endowment for Peacen luottamushenkilö). Vuonna 1935, Astorien Chatham Housessa, kauppakamarit tekivät yhteistyötä Carnegie Endowment for Peacen kanssa "kaupan esteiden ja epätasapainon madaltamiseksi kansakuntien välillä". Heinäkuussa 1937, tapaamisessa jota Hitler isännöi, Butler & Watson jatkoivat yhteistyötä kauppakamarin ja Carnegie Endowment for Peacen välillä luodakseen "uuden maailman" joka perustuisi taloudelliseen riippuvuuteen. Samalla kun monet ihmiset jotka ovat maailmanhallitusta vastaan ovat keskittyneet YK:hon, Illuminati on vaivihkaa käyttänyt lempeää kauppakamarien lähestymistapaa luodakseen globaalia taloudellista riippuvuutta. Kirja nimeltä The World Chamber of Commerce Directory (6/1997) luettelee 161 maata jossa on kauppakamari.

Kuningatar aateloi Albert Sassoonin vuonna 1872. Jacob Sassoon aateloitiin vuonna 1909. Sassoonit olivat merkittäviä oopiumin kuljettajia Kiinaan & tekivät yhteistyötä Illuminaatti-perheiden kanssa oopiumkaupassa. Monet Sassoonin perheenjäsenet lopulta lähtivät Intiasta ja muuttivat Lontooseen. David Joseph Ezra, Alepposta, Syyriasta, oli myös merkittävä oopiumkauppias.

Muita huomattavia juutalaisia kauppiaita Bombayssa olivat firmat B.N. Elias, and E. Meyer, Ezran perhe, sekä Abrahamin perhe. Nämä Ezrat ja Abrahamit avioituivat Sassoonien kanssa. Varhaiset israelilaiset eivät ainoastaan esittäneet merkittävää roolia hindulaisuuden kehittymisessä; eräs heidän jälkeläisistään, Irahin Shaahi, esitti merkittävää historiallista roolia modernissa historiassa.

Kun tämä Hollannin Itä-Intian kauppakomppania sekä Britannian Itä-Intian kauppakomppania, jotka olivat Uuden maailmanjärjestyksen eliitti-perheiden omistamia tulivat Intiaan, Bagdadin juutalaiset sekä alkuperäiset Cochinin juutalaiset auttoivat heitä.

Luku 10h -- Rothschild

Osa 8: Rothschildien valta uskonnoissa

Rothschildit ovat auttaneet Saatanan valtakuntaa ottamaan haltuunsa maailman luonnonvarat, maailman kansakunnat, sekä maailman uskonnot. He ovat salaliiton instituutio ja, jos katsoo huolellisesti, heidän tuhoisan valtansa polkua voidaan seurata läpi historian viimeisten kolmansadan vuoden ajan. Sanotaan että kaikki tiet vievät Roomaan. Tämän kirjan kohdalla, voitaisiin sanoa että kaikki tutkimuksen polut johtavat Rothschildeihin.

JEHOVAN TODISTAJAT

Charles T. Russell, Jehovan todistajien sekä Vartiotorni-seuran perustaja, vuoden 1891 kirjeessään Baron (Lord) Rothschildille, joka lähetettiin Palestiinasta, piirsi ääriviivat mahdollisista suunnista jotka voitaisiin ottaa jotta istutettaisiin juutalaiset Palestiinaan. Russell ylisti kirjeissään Rothschildien rahaa jonka avulla perustettaisiin juutalaisia siirtokuntia Palestiinaan. Russell kirjoitti Rothschildille: "Se mitä tarvitaan täällä, veden ja puhtauden lisäksi, on hyvö hallitus joka suojelee köyhiä rikkaiden hyväksikäytöltä. Pankki-instituutioita tukevalla pohjalla, ja myös rehellistä bisneksen tekoa tarvitaan." Russell jatkaa: "Ohjatkoon Jaakobin Jumala sunua, my dear Sir, sekä kaikkia intressejä sinun kanssasi Israelin vapauttamiseksi sekä menestymiseksi, ja siunattuja olkoot ne jotka tekevät itsestään hänen [pienellä alkukirjaimella. Suom. huom.] palvelijoitaan sekä toteuttaen hänen tahtoaan niinkuiin on ennustettu."

MORMONIT

Kun mormoni-kirkko tarvitsi rahoitusta 1800-luvun lopulla, he menivät Kuhn, Loen & Companyn puheille. Katsastaaksemme sen miten Rothschildit hallitsivat Kuhn, Loeb & Companya, tässä on jonkinverran taustatietoa. Metodi jota Rothschildin Huone käytti saadakseen vaikutusvaltaa oli sama kuin se mitä kuninkaalliset olivat käyttäneet vuosisatojen ajan -- avioliittoja. Rothschildien lapsille valittiin puolisot sen perusteella miten tämä hyödyttäisi Rothschildin Huonetta, mutta saatuaan maailman hallintaansa he ovat yleisesti avioituneet serkkujensa kanssa viimeiset kaksi vuosisataa. Jacob Schiff kasvoi talossa joka Rothschildilla oli, osoitteessa 148 Judengasse, Frankfurt. Jacob Schiff tuli Yhdysvaltoihin Rothschildin rahoja mukanaan ja otti haltuunsa pienen juutalaisen pankkikonsernin jonka cincinnatilaiset kauppiaat Abraham Kuhn ja Solomon Loeb perustivat. Hän jopa avioitui Solomonin tytären kanssa. Vuonna 1885, Loeb jäi eläkkeelle, ja Schiff johti Kuhn, Loeb & Companya Rothschildien puolesta vuoteen 1920 asti jolloin hän kuoli.

JUUTALAISUUS

Russellin ja Brigham Youngin päivinä, Lord Rothschildia pidettiin "maailman juutalaisten johtajina". Edmund Rothschild oli Jewish Colonization Associationin presidentti, joka oli merkittävä sionistinen ryhmä. Anselm Rothschild väitti isoisänsä Amschel Mayer Rothschildin kirjoittaneen testamenttiinsa lapsilleen: "Pysykööt he ja heidän jälkeläisensä uskollisina esivanhempiensa juutalaiselle uskolle." Kuitenkin, tämä testamentti on ollut salainen eikä ole mitään keinoa varmistua siitä mitä siinä on sanottu. Nämä Rothschildit eivät ole pysyneet uskollisina ortodoksiselle uskolle.

Juutalainen maailma on ylistänyt Rothschildeja. Kirjassa The Reign of the House of Rothschild sanotaan: "Rothschildit hallitsevat kristillistä maailmaa. Yksikään kabinetti ei liiku ilman heidän neuvoaan. He ojentavat kätensä, yhtä helposti, Pietarista Wieniin, Wienistä Pariisiin, Pariisista Lontooseen, Lontoosta Washingtoniin. Baron Rothschild, Huoneen pää, on todellinen Juudan Kuningas, messias jota nämä ihmiset ovay niin kauan kaivanneet... Tämä Juudan heimon leijona, Baron Rothschild, pitää käsissään enemmän valtaa kuin Daavid -- hänellä on enemmän viisautta kuin Salomolla."

Tämä Prieure de Sion on myös sukua Rothschildeille joiden kerrotaan palvelevan Elders of Sionin juutalaisessa neuvostossa.

Rothschildit ovat myös "auttaneet" juutalaisia Rothschildien omalla tavalla. Esimerkiksi, James Rothschildin apu Ranskan köyhille juutalaisille oli noin miljoona dollaria. Heidän dynastiansa on tuhonnut rehelliset juutalaiset kristittyjen mukana. Tänään, vain muutamat kehtaavat/uskaltavat kritisoida Rothschildeja. Huolimatta virallisten historiankirjoittajien väitteistä, maailma ei ole kulkemassa kohti vapautta. Se on kulkemassa kohti saatanallista agendaa joka toimii tehdäkseen illuminaateista yhä rikkaampia ja voimakkaampia. Israelilaisia petkuttavat ihmiset joihin he luottavat johtajinaan.

ROOMALAISKATOLINEN KIRKKO

1800-luvun alkupuolella Paavi tuli Rothschildien puheille lainatakseen rahaa. Rothschildit olivat hyvin ystävällisiä Paavia kohtaan, saaden erään journalistin sarkastisesti sanomaan: "Rothschild on suudellut Paavin kättä... Järjestys on perustettu uudelleen." Vatikaanin rikkaudet ovat kiehtoneet Rothschildeja vuosisatojen ajan. The Jewish Encyclopedia vuodelta 1905 sanoo: "On jossain määrin omituista että tällä hetkellä Rothschildit ovat Paavin aarteiden vartijoita."

Tutkija Eustace Mullins kirjoittaa että Rothschildit ottivat haltuunsa Roomalaiskatolisen kirkon taloudelliset operaatiot vuonna 1823.

Tänään Roomalaiskatolisen kirkon pankki- ja finanssi-liiketoimet ovat laaja järjestelmä joka on sidoksissa Rothschildeihin sekä muuhun kansainväliseen pankkijärjestelmään. Yallopin kirja In God's Name on hyvä mistä aloittaa mikäli haluaa ymmärtää Vatikaanin rahoitus-bisneksiä & sen sidoksia vapaamuurareihin ja eliittiin.

KREIKKALAISKATOLINEN KIRKKO

Venäjän tsaarit uskoivat rikkautensa Rothschildeille. He tallettivat 35 miljoonaa dollaria Rothschildien omistamalle Englannin Pankille ja 80 miljoonaa dollaria Pariisin pankille. Rothschildit rahoittivat Venäjän vallankumousta joka takavarikoi suuret määrät Ortodoksisen kirkon varoja. He kykenivät estämään tsaarin omaisuuden laillisia perijöitä nostamasta pennyäkään näistä miljoonista jotka oli talletettu heidän pankkeihinsa. Nämä Mountbattanit, jotka ovat sukua Rothschildeille, johtivat oikeustaistelua jossa estettiin asianosaisten pääsy rahoihin. Toisin sanoen, tätä rahaa joka investoitiin Venäjän vallankumoukseen -- bolshevikit eivät ainoastaan maksaneet sitä välittömästi takaisin kultana, vaan pitäen itsellään tsaarin talletukset Rothschildit saivat haltuunsa summan joka nykyrahassa olisi yli 50 miljardia.

ROTHSCHILDIEN VALTA KRISTIKUNNASSA

Rothschildeilla on ollut vaikutusvaltaa myös kristillisissä kirkoissa.

Derek Wilson sanoo kirjassaan Rothschild, The Wealth And Power of a Dynasty näin: "Nämä Rothschildit ovat nopeasti nostaneet itsensä äärettömän taloudellisen vallan ja poliittisen vaikutusvallan asemaan. He ovat itsenäinen voima eurooppalaisessa elämässä, he eivät ole tilivelvollisia kenellekään, eivätkä luota juuri kehenkään. Satiireissa heidät kuvataan kristikunnan todellisiksi hallitsijoiksi."

Jotkin Rothschildit ovat olleet mukana kampanjassa jossa heikennetään yleistä moraalia. Tämä ensimmäinen National Student Forumin presidentti oli John Rothschild. Tämä National Student Forum vaihtoi nimeään kuin vaatetta. Vaatteista puheen ollen, eräs tämän sosialistisen ryhmän päämääristä oli markkinoida julkista alastomuutta ja vapaata rakkautta. Tällä organisaatiolla oli seuraavanlaisia alaryhmiä: Radcliffe Liberal Club, Union Theological Seminary Contemporary Club, sekä Yale Liberal Club vain nimetäkseni muutamia. Tästä kehittyi edelleen Youth Peace Federation joka koostuu seuraavanlaisista organisaatioista: League of Youth of Community Church, Methodist Epworth League, Young Judea, sekä Young People's Fellowship of St. Phillip's Parish nimetäkseni muutamia.

Amerikkalaisilla uskonnollisilla miehillä on sidoksia Rothschildeihin erityisesti heidän lukuisten agenttiensa kautta. Harry Emerson Fosdick, joka oli Rockefellerien kirkos pastori oli Rockefeller Foundationin eräs presidenteistä. John Foster Dulles, CFR, oli Rockefeller Foundationin hallintoneuvoston puhemies, ja hän avioitui erään Rockefellerin, Janet Pomeroy Averyn kanssa. Muista että John Foster Dulles oli tärkeä Federal Council of Churchers of Christin (FCCC) tärkeä viranomainen.

Tämän kirjailijan aiemmassa kirjassa, Be Wise As Serpents, kerrotaan kuinka Rockefellerit, Rothschildit, ja jopa J.P. Morgan, tehden töitä unitaarien ja vapaamuurareiden kanssa, loivat Federal Council of Churchers of Christin, National Council of Churchesin (NCC), sekä World Council of Churchesin (WCC). Tästä syystä tässä kirjassa annetaan vain lyhyt yhteenveto. Ainakin tusina vapaamuurareita, jotka olivat huippujohtajia näissä organisaatioissa myös paljastettiin. John Foster Dulles esitti merkittävää roolia FCC:ssä. Hän palveli myös FCCC:n sihteerinä. John Foster Dulles oli instrumenttina saadessaan FCCC:n tukemaan Yhdistyneitä Kansakuntia & sen UNESCO-ohjelmaa. Skull & Bones -jäsen Archibald MacLeish kirjoitti UNESCO:n peruskirjan ja useat vapaamuurarit auttoivat luomaan tämän organisaation. Sitten kun se oli luotu, UNESCO palveli kanavana Illuminaatin ohjeille ja propagandalle.

ROTHSCHILDIT OVAT EDESAUTTANEET USKONNOLLISIA KIISTOJA

Eliitin rahat ovat rohkaisseet ja ylläpitäneet monia taisteluja uskonnollisten elementtien välillä maailmassa. He ovat myös käyttäneet mielenhallintaa ja/tai kiristystä rohkaistakseen uskonnollisiin kiistoihin. Valitettavasti, monet on huiputettu ajattelemaan että uskonnollinen taistelu osoittaa uskollisuuden Jumalaa kohtaan. Joillakin alueilla, muslimit, kristityt ja muut ovat taistelleet toisiaan vastaan vuosisatoja. Uskonnolliset jännitteet ovat seurausta jossain määrin itse uskonnoista, mutta polttoaine jolla pidetään liekit korkeina on usein peräisin eliitin rahoista. Ilmiselvä esimerkki oli Iranin ja Irakin välinen sota.

Uusimmat kommentit

03.12 | 11:10

Hei, Risto. Tämä on Hengellinen kotikirjasto, ei Mairen kotisivu. ...

03.12 | 04:10

En ole aikoihin kuullut mitään näin upeita.Syvät,kaun...

26.11 | 22:13

Aivan upeita ja koskettavaa musiikkia.Vierailit,säestit ja lauloit Varapäree...

03.11 | 15:39

Tässä kansiossa, Markon kuvia-ensimmäinen ylläpitäjä. Myös ...