Voit jättää rukouspyyntösi ja huolesi tähän Vieraskirjaan.Rukoilemme niiden jokaisen puolesta. Voit myös jättää kiitosaiheen,tai jotain muuta mitä tarpeesi koskee.

Kirjoittaja Herran on Teoissaan puolesta Minä, 5. huhti, 2016

Rukousaiheiden arpa ja Sana Herralta ajatellen minä en voi salassa enempää ja voida salassa seuraamuksitta ajatellen Herra - me olemme Maailman Sivut ja voimme ettemme itse mitään, Tarkoitamme uudemman ja vanhan perinteisen? "äitini koskemattomuuden puolesta" "omani sairalloisuus vedossa ja vedätettynä puolesta" - mitä kaupungilla puhutaan, pahan teon vaaka ja seurauksia/seurauksissa? "en minä pahantekijänä vaan pyörittelystä vapaaksi"

Kirjoittaja avaruuden ajalla, 5. huhti, 2016

Saadaan tässä osa ja yksikin lisää ajatellen mitä ei voida?"

Kirjoittaja maailman ajalla, 5. huhti, 2016

"aiheina selitetyt ja selitetyt, ei aihetta tuoda ilmi ilmi tuotua Herra sanoo ja niin tapahtuu, ajattelen mitä en voi, Jumalalle johdattaa tapaus ja yksinäisyys, kyllä ei mitään ja ei mitään, ja ei yhteisöllisen latinaa kreikkaa hebreaa tiedettä, minä rukoillen kuulemaan niin kuin asiassa on Jeesus Kristus!

Kirjoittaja The World, 4. huhti, 2016

aiheina ei mitään ja väitteitä jumalan tunnistamisessa ei mitään ja mitä olisi sellaista sanoo mitä ei muilla

Kirjoittaja Minä, 2. huhti, 2016

Rukousta kahden ihmisen vuoksi,heillä on keskenään jotain outoa meneillään.Jeesus,jos se on vääryys esim,salasuhde.Ota heidät kiinni.

Kirjoittaja maalainen, 1. huhti, 2016

Olen kansaasi ja siunaa meitäkin missä sen parempi kuin ihmeteoissasi Jeesuksessa Kristuksessa. - Rukouksia perhetilamme iankaikkisuudessa Jeesus Kristus

Kirjoittaja gospel, 1. huhti, 2016

viestiä Hänelle, jolla on kaikkea

Kirjoittaja "suku", 1. huhti, 2016

"ymmärrämme tämän puolesta rukouksen ja mitä emme ymmärrä ja käänteisen rukouksen ja Herra ... Herra! Parannathan perheemme vuosia vajaana ja sukutausta arvokkaimmista arvokkain ja ei yltäneenä saavutuksiin"

Kirjoittaja Parannettavana muista Parantaja, 31. maalis, 2016

sain aivan yltäkyllin nestettä - ymmärrän sairaana muisti maailmassa

Kirjoittaja "PALLOLLA AALLOILLA", 31. maalis, 2016

sairastan alkoholia ja musiikkia ja vihaa olevana ihmisenä ja selviytymättömänä ajassa ja paikassa huomaa, miten saatoinkaan, mitä johdattaisikaan Jumala minut kokemaan Elämä Jumala/Kuolema Jumala - Iankaikkisuus Jumala "AUTTAMAAN ESIMERKIKSI AJA TTELEMALLA" - aikaamme ja se viime hetken menoa

Kirjoittaja olen Hengen oma, 30. maalis, 2016

Kiitosaihetta mitä aina Kiitosaihetta minä? Tunnustaneena olevani koulutus kesken ja pohjoismaissa kaksi kuukautta sattumoisin yksi vähäinen käsittely ja Suomessa seura "tule käymään" - kierrätys ja vaikeanlainen tapaus - tapauksia? Ajatellen minä: KIITTÄMISEN MAAILMASSA JA KUNNIOITTAMISEN IANKAIKKISESSA ASIA ASIALTA ASIAMIES JUMALALLE

Kirjoittaja Taimi Pieni, 29. maalis, 2016

viimeinen yhteys Jeesus Elää, olisimme ensimmäiset ja viimeiset kohtaamiseen

Kirjoittaja Hannele, 28. maalis, 2016

Rukousta ystävän puolesta,hän miettii monia asioita ja huolia.

Kirjoittaja "ihmeissä", 24. maalis, 2016

Olemme, koemmeko terveyden rukoilemme parantavaa rukoilevan saada sovintoon itsensä parantavan Jumalan kanssa - "suostua sovintoon Jumalan kanssa" - syrjäseutujen ihmisten puolesta sanoohan Jumala jo puolestaan vapaana päihdyttävistä ja myrkyllisistä, kokemuksen totisen perusteella, Parantavan Jumalan muistutusta olemassa olostaan, rukous ihmeissä Jeesus!

Kirjoittaja Jumala on Henki, 23. maalis, 2016

minä pyydän anellen rukoilen sanailen sanaillen on tehneenä tiettäväksi tehnyt tiettäväksi on tiettävä tiettäväksi tehnyt jumalalle ja sydämeni jumalalle pyhälle hengelle äidilleni nimensä on minä salaamattomassa laittomuuden ala ikäinen täysi ikäinen ihmisryhmien päästä vallasta yhteydestä kanssakäymisestä äitini äitini lunastus kadotuksesta ja sukutaustansa jeesus kristus

Uusimmat kommentit

03.12 | 11:10

Hei, Risto. Tämä on Hengellinen kotikirjasto, ei Mairen kotisivu. ...

03.12 | 04:10

En ole aikoihin kuullut mitään näin upeita.Syvät,kaun...

26.11 | 22:13

Aivan upeita ja koskettavaa musiikkia.Vierailit,säestit ja lauloit Varapäree...

03.11 | 15:39

Tässä kansiossa, Markon kuvia-ensimmäinen ylläpitäjä. Myös ...