Todistajat ohjelma

1.Pekka Matilainen

Julkaistu kello 28.09.2012 Erikoisohjelma eSpecialin vieraana vuonna 2008 ollut Pekka Matilainen ajautui elämässään huumekuvioihin, niin käyttäjänä kuin niiden välittäjänäkin. Vankila toi mukanaan syyllisyyden tunteet ja itsetuho ajatukset, mutta Jumala puuttui peliin vankilalähetin kautta.

2.Paavo Hakala

3.Pirjo Backman

Suurin ihme on uudestisyntyminen Jumalan lapseksi uskon kautta Jeesukseen, mutta suonenjokelainen Pirjo on kokenut myös Jumalan parantavan kosketuksen, kun kuoroharjoitusten rukoustilanteessa astma katosi.

4.Kari Salo

Julkaistu kello 10.09.2012 Kari kertoo olleensa lapsena mukana seurakuntakuvioissa, mutta alkoholisti-isän kuolema silmiensä edessä ja nyrkkeilyaharrastuksen sivussa mukaan tuleet huumekuviot olivat viedä nuoren miehen tuhoon. Jeesus tuli ja muutti kaiken; miten ja mitä sitten, sen kuulet videolta.

5.Hanna Väyrynen

Julkaistu kello 10.09.2012 Lääkäri Hanna Väyrynen todistaa Jumalan johdatuksesta omassa elämässään mm puolison- ja ammatinvalinnassa. Hanna tie johti Pohjanmaalta Ruotsiin ja sieltä Tansaniaan, Jeesusta seuraten.

6.Kari Peltola

Julkaistu kello 9.05.2012 Viitasaarelainen, nykyisin Espanjan Aurinkorannikolla asuva Kari Peltola kertoo motoristi ja seurakunta kuvioista Andaluciassa

7.Wille Nyyssönen

Wille kyllä kunnioitti uskonasioita, mutta koki etteivät ne olleet häntä varten. Nyt asiat ovat kuitenkin toisin, kun jymytarjous on vastaanotettu; kaikki synnit Jeesus on antanut anteeksi

8.Mirja Repo

Nykyinen rantasalmelainen, entinen porvoonlainen, Mirja Repo kertoo, miten sai ihmeen kautta avun Jumalalta närästykseensä.

9.Kari Tapio Kallio

Suonenjokelainen Kari Tapio Kallio kertoo oman tarinansa suhteestaan Jumalaan. Jo nuorena oli jumalsuhde löytynyt, mutta musiikki vei omille teilleen, kunnes laulut vaihtuivat. Nyt voi lastenlasten kanssa puhella vaikka enkeleistä.

10.Kari Backman

Kari Backman kertoo miten hän tuli uskoon nuorena miehenä, jolla kaikki oli hyvin. Kari on kokenut Jumalan todellisuude myös monien parantumisihmeiden kautta.

11.Paavo Hakala

Paavo Hakala, (syntyisin Jämsästä, nykyisin asuu Kiteellä) on kokenut sekä Jumalan uudestisynnyttävän, että auttavan ja parantavan voiman elämässään.

12.Hellevi Nyysönen

Hellevi Nyysönen kertoo kuinka hän tuli uskoon!

Uusimmat kommentit

03.12 | 11:10

Hei, Risto. Tämä on Hengellinen kotikirjasto, ei Mairen kotisivu. ...

03.12 | 04:10

En ole aikoihin kuullut mitään näin upeita.Syvät,kaun...

26.11 | 22:13

Aivan upeita ja koskettavaa musiikkia.Vierailit,säestit ja lauloit Varapäree...

03.11 | 15:39

Tässä kansiossa, Markon kuvia-ensimmäinen ylläpitäjä. Myös ...