Rothschildien perhe 4

Osa 5: n vaikutus Amerikassa

 "PROFEETTOINA"

Yksi asia pistää silmään kun kuuntelee kansainvälisiä pankkiireita ja lukee heidän kirjojaan. He uskovat että raha on se joka pyörittää maailmaa. Jos sinulla on rahaa, sinä voit tehdä mitä tahansa. Raha on "Jumala", ja sitä palvotaan. Vaikka nämä perheet keräävät rahaa enemmän kuin mitä he pystyvät käyttämään, nämä palvojat jatkavat sielunsa myymistä tälle väärälle mutta voimakkaalle jumalalle.

Tämä suuri runoilija-filosofi Heinrich Heine (pankkiirin poika) sanoi: "Raha on meidän aikamme jumala, ja Rothschild on hänen profeettansa." Seuraten Rothschildien esimerkkiä, tämä Heinrich Heine, juutalainen, allekirjoitti nimensäpiirtämällä Salomonin sinetin.

Amsel Rothschildin kerrotaan sanoneen: "Anna minulle valta maan talousasioissa, niin minä en välitä kuka säätää lait."

Tänään hänen jälkeläisensä tapaavat kaksi kertaa päivässä antaakseen maailmalle määräyksen mitä kullan hinta tulee olemaan. He myös määräävät mitä "Federal Reserve System" tekee amerikkalaisten rahoille tai rahoilla.

Heillä on myös toinen jumala rahan lisäksi. Silminnäkijöiden mukaan, niiden jotka olivat riittävän tärkeitä päästäkseen vierailemaan brittiläisten Rothschildien kotona, nämä Rothschildit palvovat toistakin jumalaa, Saatanaa. Heillä on hänelle paikka pöydällään. Rothschildit ovat olleet saatananpalvojia useiden sukupolvien ajan.

MORGANIN YHTEYS

George Peabody, eräs massachusettsilainen kauppias, perusti pankin nimeltään George Peabody & Company Lontooseen vuonna 1837. Hänelle annettiin nimi "talousasioiden suurlähettiläs". Daniel Coit Gilman, Skull & Bonesin jäsen, sekä Carnegie Institutionin ensimmäinen presidentti, oli mukana Peabody Foundationin perustamisessa. Eliitti arvosti häntä niin paljon etä he pystyttivät hänelle patsaan Englannin Pankin viereen. Kun Peabody oli tulossa vanhaksi ja tarvitsi nuoremman liikekumppanin, Junius Morgania, Hartfordista, Connecticutista, suositeltiin hänelle.

Vuonna 1854 Junius ja hänen perheensä muuttivat Lontooseen liittyäkseen George Peabody & Companyyn.

Kun tämä eliitin lietsoma sisällissota syttyi, Peabody ja Junius Morgan järjestivät lainoja Pohjoiselle. Näyttää siltä että Junius teki yhteistyötä sodan molempien osapuolten kanssa. Ralph Epperson väittää että Junius oli eräs Rothschildien agentteja jotka kuljettivat varusteita Etelään.

Kun Peabody jäi eläkkeelle, vuonna 1864, Junius otti liiketoimet haltuunsa. Tämä firma nimettiin uudelleen J.S. Morgan & Companyksi. Tänä samana vuonna Juniuksen pojasta, J.P. Morganista, tuli firman nuorempi liikekumppani. Vuotta myöhemmin J.P. lähti Amerikkaan edustamaan tätä firmaa New Yorkiin.

Ranskan ja Preussin välisen sodan jälkeen, Junius Morgan kutsuttiin apuun elvyttämään Ranskan talous. Näihin aikoihin tätä pankkia pidettiin julkisuudessa Rothschildien New Courtin kilpailijana, mutta todellisuudessa Junius oli Rothschildien agentti, niin että kun hän vaurastui, myös Rothschildit ja Illuminati vaurastuivat. J.S. Morgan & Company oli eräs Rothschildien suurista työkaluista Yhdysvalloissa.

Vuonna 1869 Juniusin poika, J.P. Morgan, liittoutui Tony Drexelin, merkittävän philadelphialaisen pankin perijän kanssa. Heidän firmansa, Drexel, Morgan & Company, asettui ylelliseen uuteen rakennukseen Wall Streetille, jossa J.P. Morganin pääkonttori on tänäänkin. Kun eurooppalaiset alkoivat taas luottaa Yhdysvaltoihin sisällissodan jälkeen, raha alkoi virrata Atlantin ylitse Yhdysvaltoihin, antaen tälle firmalle muhkeat voitot. Se rahoitti yhä suurempia määriä teollisuus-projekteja Amerikassa. Morganin Huoneesta tuli äärimmäisen rikas.

JUnius jäi eläkkeelle vuonna 1879, ja J.P. otti firman haltuunsa nimeten sen J.P. Morgan & Companyksi. "J.P. Morganista tuli pian amerikkalaisen pääoman kasvavan keskittymisen symboli." Hän oli hyvin monopolistinen. Hänen agenttinsa loivat kartelleja "morganisaation" kautta. Vuoteen 1896 mennessä, Paynen, Whitneyn ja Vanderbiltien Illuminaatti-perheillä oli kaikilla rahaa Morgan-Guarantee Companyssa jota J.P. Morgan ja Guggenheimit johtivat.

Eräässä vaiheessa hän hallitsi miltei puolta USA:n rautateistä. Hän perusti U.S. Steel Corporationin vuonna 1901 keräämällä sijoittajilta uskomattomat 1,4 miljardia dollaria sen aikaista rahaa. J.P. loi rahoituslaitoksia Illuminaatille, yhteisiä ponnistuksia "suuren suunnitelman" edistämiseksi.

Presidentti William McKinley alkoi syyttää Rothschildien Morganin johtamaa Northern Securitiesiä trustien vastaisten lakien nojalla vuonna 1900. Vuonna 1901 McKinley valittiin toiselle kaudelle ja hän nimitti uuden varapresidentin, Theodore Rooseveltin. Alle vuosi tämän jälkeen hänet salamurhattiin. Kun "Teddystä" tuli presidentti, Northern Securitiesin syyttäminen loppui. Tästä syystä jotkut ajattelivat että J.P. Morgan ja Rothschildit tilasivat McKinleyn kuoleman.

Hän kykeni perustamaan syndikaatin, Rothschildin agentin August Belmont Juniorin avulla joka vapautti Yhdysvallat kassavajeesta. Tämä syndikaatti keräsi 65 miljardia dollaria kullassa. Tämä raha maksettiin takaisin joukkovelkakirjoilla. J.P. sai jonkin verran kritiikkiä näistä liiketoimistaan.

Viiden kuukauden ajan vuoden 1907 alkupuolella J.P. Morgan oli Euroopassa matkustaen Lontoon ja Pariisin väliä, oletettavasti vieraillen Rothschildien luona. Ralph Epperson kirjoittaa: "Ilmeisesti Morgan oli Euroopassa koska oli päätetty että Morgan loisi pankkikriisin Amerikkaan." Kun hän palasi hän alkoi levittää huhua että tämä Knickerbocker Bank New Yorkissa oli vararikossa. Seurasi paniikki. Ihmiset alkoivat suurin joukoin nostaa rahojaan. Tällä talletusten joukkopaolla oli dominovaikutus joka levisi muihinkin pankkeihin ja näin vuoden 1907 paniikki oli "täydellinen". Tämä koko tapahtuma auttoi eliittiä luomaan Keskuspankin. Eräs mies joka oli selvillä tästä juonesta oli historijoitsija Frederick Lewis Allen, joka kirjoitti Life-aikakauslehteen: "Tietyt kronikoitsijat ovat tehneet sen johtopäätöksen että Morgan hyötyi rauhattomista olosuhteista syksyllä 1907, ohjatessaan taitavasti tätä paniikkia sitä mukaa kun se kehittyi, niin että se hävittäisi kilpailevat pankit sekä vahvistaisi niitä pankkeja jotka olivat Morganin valvonnassa." Tämä vuoden 1907 paniikki sai ihmiset kaipaamaan voimakasta Keskuspankkia joka voisi "suojella" tavallista ihmistä "Wall Streetin pankkiirien ahneudelta". Tämä koko episodi lopulta johti Keskuspankin luomiseen.

Eräs mies jolla oli yhteyksiä Morganin finanssi-yhtiöihin oli Harold Stanley. Stanley oli Skull & Bonesin jäsen. J.P:n kuoleman jälkeen Morganin firmasta tuli Morgan, Stanley & Company.

J.P. Morgan kuoli vuonna 1913. Hänen poikansa, J.P. Morgan Junior otti liiketoimet haltuunsa (useimmat salaliittoja tutkivat eivät tee eroa näiden kahden välillä). J.P. Morgan Junior johti tätä pankkia managerien tiimin kanssa jota johti Thomas Lamont. Morgan Junior oli, kuten hänen isänsä, vallanhimoinen kansainvälinen pankkiiri. Hän oli kuuluisa siitä että hän käsitteli suunnattoman suuria ulkomaisia lainoja, ja mikä kaikkein tärkeintä, J.P. Morgan Junior näyttää seuraavan isänsä jalanjälkiä tehdessään yhteistyötä Rothschildien kanssa.

SCHIFFIN YHTEYS

Muistatko Schiffin perheen? Aiemmin selitettiin että he jakoivat talon Frankfurtissa, yhdistäen nämä perheet ikuisiksi ajoiksi. Schiffin perheestä tuli Rothschildien agentteja, ja kuten useimmista Rothschildien agenteista heistä tuli rikkaita ja voimakkaita.Viime aikoina, Frank W. Schiff on toiminut CFR:ssä.

David Farrerin, kirjan The Warburgs kirjoittajan mukaan, Schiffit ovat aina uskoneet että he ovat Daavidin Huonetta sekä Kuningas Salomon jälkeläisiä. Tämä on merkittävää koska Warburgit, Schiffit ja Rothschildit ovat avioituneet keskenään.

Kaikkein kuuluisinheistä oli Jacob Henry Schiff. Jacob syntyi Frankfurtissa vuonna 1847, ja Rothschildin/Schiffin verkosto lähetti hänet Amerikkaan kokeilemaan onneaan (paljolti samaan tapaan kuin Astorit lähettivät John Jacob Astorin). Jacob Schiff saapui New Yorkiin vuonna 1865. Kymmenen vuotta myöhemmin hänestä tuli Illuminaatti-firman Kuhn, Loeb & Companyn liikekumppani. Kymmenen vuotta myöhemmin hänestä tuli firman presidentti ja valtaistuimeltaan käsin hän johti Rothschildin ja Illuminaatin liiketoimia.

Jacob Schiff istui myös Central Trust Companyn, Western Unionin, sekä Wells Fargo Companyn johtokunnassa. Kuten useimmat eliitin jäsenet, hän antoi suuria summia rahaa hyväntekeväisyyteen.

Lenin sanoi, että Keskuspankin luomisella saavutettiin 90% vallankumouksen tavoitteista. Lenin ja Trotski olivat MI-6:n palveluksessa Venäjän vallankumouksen aikana, ja saatanallinen eliitti Lontoossa, Englannissa, vuorostaan hallitsi MI-6:sta. Ei ole salaisuus että Rothschildit esittävät suurta roolia kansainvälisessä pankkitoiminnassa, ja että useat Rothschildit, kuten Lord Victor, ovat esittäneet merkittävää roolia Britannian tiedustelupalvelussa. Minä mainitsen nämä kaksi asiaa jotta ihmiset tekisivät ilmiselvän johtopäätöksen, että Rothschildit ovat merkittäviä pelaajia maailman hallitsemisessa sekä Uudessa maailmanjärjestyksessä.

SPRING-ROTHSCHILDIT

Saatanan valikoivan hedelmöittämisen ohjelma on jatkunut aikakausia salassa yleisön tietoisuudelta. Eräs kaikkein voimakkaimpia Rothschildien verilinjoja Amerikassa ovat Springsit. Nämä Springsit olivat alunperin Springsteineja kun he saapuivat Amerikkaan 1700-luvun puolivälissä ja asettuivat New Yorkiin ja New Jerseyhin. He myöhemmin muuttivat sukunimensä Springsteinista Springsiksi kätkeäkseen identiteettinsä.

L.C. Payseur palkkasi Leroy Springsin. Nyt useimmat amerikkalaiset kysyvät: "Kuka on L.C. Payseur?"

Eräs kaikkein salaisimmista & voimakkaimmista perheistä Pohjois-Amerikassa ovat olleet Payseurit. He ovat olleet niin voimakkaita että he ovat kyenneet kätkemään rikkautensa ja valtansa, sekä käyttämään muita saatanallisia perheitä edustajinaan. Payseurit ovat osa kolmentoista Illuminaatti-perheen ryhmää. Tämä ensimmäinen Payseur joka tuli Amerikkaan oli Ranskan entinen kruununprinssi Daniel Payseur (1785-1860). Hän saapui Yhdysvaltoihin vuonna 1805 ja avioitui Susannah Kiserin kanssa vuonna 1814. Heillä oli kaksi poikaa, Adam ja Jonas (1819-1884). Jonas avioitui Henrietta Smithin kanssa ja he saivat pojan, Lewis Cass Payseurin (1850-1939). Se oli tämä Lewis Cass Payseur joka palkkasi Rothschildien Springsin verilinjan johtamaan useita Payseurien yhtiöitä.

Nämä Payseurit olivat eräs alkuperäisistä suurista rautatie-perheistä Isaac Croomin ja William H. Beattyn kanssa. Isaac Croomin vaimo oli William Beattyn sisar, joten lukija voi nähdä kuinka eliitin verilinjat kietoutuvat toisiinsa.

Muista että L.C. Payseur palkkasi Leroy Springsin johtamaan yhtiöitään. Leroy Springsin isä oli A.A. Springs, ja tämä A.A. Springs oli Abraham Lincolnin isä.

Vuonna 1808, Nancy Hanks, skotlantilaisesta McAddenin perheestä vieraili joidenkin perheenjäsentensä luona Lincolntonissa, Pohjois-Carolinassa. Nancy Hanks vieraili Springsin perheen luona ja tällöin A.A. Springs hedelmöitti hänet, ja kun Nancyn lapsi syntyi sille annettiin nimeksi Abraham Lincoln. Abraham Lincolnin Rothschildien veri on pidetty hyvin salassa, mutta hänestä tuli kuuluisa lakimies, ruusuristiläisten salainen johtaja sekä USA:n presidentti. Todisteiden pohjalta uskotaan että Illuminaatin salaliitto loi Thomas Lincolnin "tyhjästä". Historiallisia dokumentteja on peukaloitu. Todellinen Abraham Lincolnin varhainen historia on kätketty myyttien sekä arvoitusten taakse, kuten eräs encyclopedia sanoo: "Me tiedämme vain vähän hänen äitinsä, Nancy Hanks Lincolnin perheestä."

Ollessaan lakimiehenä, Abraham Lincolnilla oli suhde Elizabethin kanssa, joka oli saksalaisen Kuningas Leopoldin avioliiton ulkopuolella syntynyt tytär, jolla on myös eliitin sukujuuret. Abraham Lincoln ja Elizabeth saivat kaksoset Ellan ja Emilian vuonna 1856; heidät adoptoitiin. Lincolnilla oli paljon "lehtolapsia".

Nyt A.A. Springs, joka oli Leroy Springsin & Abraham Lincolnin biologinen isä, jätti valtavan maa-alueen Huntsvillessa, Alabamassa, pojalleen Abraham Lincolnille. Huntsvillesta, AL, on muuten tullut NWO-aktiviteetin kuuma piste. Jotkut tiedustelupalvelut suorittavat mielenhallintaan liittyvää tutkimusta Huntsvillessa.

Lakimiehenä, Lincoln tulkitsi Perustuslakia liberaalisti, joka käytännössä tuhoaa tämän dokumentin tarkoituksen. Presidenttinä, hän tuhosi Perustuslakia mm. sotatila-lailla, kumoamalla sananvapauden & lehdistönvapauden, käynnistämällä armeijan kutsunnat, luomalla kansallisen velan, sekä muilla Perustuslakia tuhoavilla asetuksilla. Tämä Liittovatio, Lincolnin alaisuudessa, luovutti kaiken todellisen vallan kansainvälisille pankeille National Banking Lawn kautta vuonna 1862. Kaksi esimerkkiä Rothschildien kansallisista pankeista olivat tämä National City Bank of Cleveland joka rahoitti Taftin, Rockefellerin, Hannan & Humphreyn Illuminaatti-perheitä, sekä tämä National City Bank of NY joka myös oli yhteydessä Astorin perheeseen pääjohtajansa, Moses Taylorin kautta, joka oli Astorien agentti 50 vuoden ajan. Lincoln teki pohjatyön Keskuspankin luomiselle. Perustuslakia ei koskaan palautettu sisällissodan jälkeen, vaikka joitakin yksityiskohtia palautettiin. Useimmat kuitenkin luulevat että tämä kuitenkin on voimassa. Se oli magiaa parhaimmillaan; vapauden peitteen alla, Lincoln tuhosi Kansalaisoikeuslain joka oli ainoa tae vapaudesta mille tahansa rodulle. Nämä Rothschildit jopa nimesivät yhden pojistaan Abraham Lincolnin mukaan. Hänen nimensä oli Lincoln Rothschild.

Sem lisäksi että Abraham Lincolnilla oli voimakasta okkulttista verta, hän oli huomattava mies omilla oikeuksillaan. Kuten JFK:lla, hänellä oli luonteenlijuutta olla tottelematta joitakin Illuminaatin käskyjä. Lincoln kieltäytyi astumasta polulle jolle hänen etäiset -- Rothschildien eurooppalaiset kansainvälisten pankkien johtajat -- sukulaisensa halusivat viedä Yhdysvallat. Illuminaatin päämäärä oli jakaa Yhdysvallat kahdeksi helpommin hallittavaksi kansakunnaksi. [Illuja varmaan v*tutti ja v*tuttaa edelleen se että heidän suunnitelmansa menivät päin helvettiä, ja Yhdysvallat on edelleen yksi kansakunta. Suom. huom.] Kuten JFK:n tapauksessa, josta kerrottiin aiemmin, suuren luokan salaliitto jossa oli mukana useita hallituksen viranomaisia mukaanlukien puolustusministeri nostettiin asemaan jotta saataisiin Lincoln raivattua pois tieltä. On useita asioita jotka vihjaavat että Rothschildit olivat mukana Lincolnin salamurhassa. JFK oli osa USA:n tiedustelupalvelua (ONI) ennenkuin hän meni Pacific Theateriin Toisessa maailmansodassa (monet nuoret illuminaatit muuten liittyvät tiedustelupalveluun). Vuosia myöhemmin, tämän tiedustelu-yhteisön johto osallistui JFK:n salamurhaan.

Jotkin miehistä jotka tekivät töitä Payseureille olivat: Andrew Carnegie, J.P. Morgan, Vanderbiltit, Gifford Pinchot, sekä John D. Rockefeller. Nämä miehet valittiin johtamaan Payseurin yhtiöitä koska he kuuluivat tähän saatanalliseen eliittiin.

Tämä Leroy Springsin perhe sai Payseurin perheen yhtiöt haltuunsa 1920-luvun alkupuolella. Se oli Leroy joka onnistui saamaan Rothschildit mukaan Keskuspankkiin.

Kaksi yhtiötä jotka ovat nousseet Payseurin vanhasta Lancaster Manufacturing Companysta oavt Weyaerhauser sekä Crown-Zellerbach. Olen jo pitkään tiennyt että näillä yhtiöillä oli sidokset eliittiin, mutta vasta sitten kun minä löysin tämän salaisen Payseurin perheen näiden yhtiöiden johdosta minä todella ymmärsin koko tarinan.

Nämä Payseurit ovat menneet äärimmäisen pitkälle väärentäessään Liittovaltion dokumentteja. He ovat piilottaneet monien jälkeläistensä syntymät, ja ovat salanneet huolellisesti heidän sijoituksensa.

Muista että Beattyn perhe oli varhainen rautatie-perhe jonka liiketoimet olivat sidoksissa Payseurin perheeseen. Bartholomew F. Moore, joka oli presidentti Abraham Lincolnin henkilökohtainen asianajaja vuosien ajan, oli Beattyn perheen verisukulainen. Se oli Bartholomew Fingers Moore joka oli laatimassa Perustuslain Neljättätoista lisäpöytäkirjaa salaliiton tarpeisiin. Tämä Beattyn perhe nousee jatkuvasti esille tutkittaessa salaliittoa. Shirley MacLaine, tämä kuuluisa New Age -johtaja/kirjailija on Beattyn perheestä. Hän antaa ansion "kääntymyksestään" Edgar Caycelle, joka vuorostaan oli kiinnostunut Blavatskystä (HPB). Blavatsky oli vapaamuurari Anton Mesmerin oppilas, joka esitteli maailmalle hypnoosin. Hypnoosia on käytetty mysteeri-uskonnoissa tuhansia vuosia ennenkuin Mesmer tutustutti Blavatskyn ja muut tähän. Charles Beatty Alexander, joka on Illuminaatti- "prinssi" sekä Pilgrim Societyn jäsen on esimerkki Beattyn perheen nykyisestä jäsenestä joka kuuluu eliittiin.

Tämä edesmennyt Iala Madelyn Payseur Gatling Fulghum (1876-1972) oli Payseurin perheen pää.

Dokumentaatio yllä olevista perhesitä on laajaa, mutta huomattava osa todisteista (alkuperäisistä dokumenteista) jotka on ehditty kopioimaan kopiokoneella on tuhottu pian tämän jälkeen. Virallisten dokumenttian väärentäminen on ollut laajaa, ja se edelleen havainnollistaa tätä Rothschildien & Payseurien (13. perhe) suunnatonta valtaa. Tutkijat jotka kirjoittivat kirjan Holy Blood, Holy Grail saivat maistiaisia tämän Kolmannentoista perheen vallasta heidän manipuloidessaan dokumentteja joita säilytettiin Euroopan kirjastoissa sekä hallitusten tallelokeroissa. Sama on tapahtumassa Yhdysvalloissa.

Saatanallista eliittiä tutkivilla on vaikea työ edessään, sillä nämä saatanalliset perheet ovat yrittäneet peittää jälkensä historiassa. He ovat yrittäneet myös salata sijoituksensa sekä taloudelliset kytköksensä. Näillä Rothschildeilla, joilla on Rothschildien nimi, vaikka he ovat hyvin salamyhkäisiä, on kuitenkin näkyvä asema julkisuudessa, ja he ovat saaneet julkista huomiota enemmän kuin heidän piilossa olevat sukulaisensa.

Quantrill, joka oli kuuluisa Konfederaatin luutnantti sekä sissijohtaja, ja jonka sotilaista tuli Jesse Jamesin gangstereita, avioitui Springsin (Rothschildin) perheeseen. Quantrillilla on hyvin mielenkiintoinen historia. Hän kertoi että Kansas Free Staten bandiitit murhasivat hänen veljensä ilman syytä Cottonwood Fallsissa, KS, kun tässä "verta vuotavassa" Kansasissa oli oma minikokoinen sisällissota juuri ennen Amerikan sisällissodan puhkeamista. Vannoen kostavansa rakkaan veljensä kuoleman, Quantrill muutti identiteettiään, liittyi tähän Free State Militiaan, sekä teloitti vaivihkaa suuren määrän tämän Free State Militian porukkaa. Historijoitsijat kyseenalaistavat hänen kertomuksensa. Hänen tekonsa kiinnittivät paikallisten ihmisten huomion, jotka kärsivät tämän "vapaakaupungin" lainsuojattomista/rosvojoukoista ja antoivat hänelle seuraajia jotka liittyivät hänen sissijoukkoihinsa kun sisällissota puhkesi.

Jotkut Rothschildin suvun Bauerin haarasta muuttivat Amerikkaan ja pääsivät merkittäviin asemiin Hierarkian verkostossa. Toinen Rothschildien haara oli tämä Jamesin perhe. Jesse Jamesin isä oli korkea-arvoinen vapaamuurari jolle annettiin kunnia sisällissodan käynnistämisessä sillä että hän ampui ensimmäiset tykinlaukaukset Ft. Sumterissa, Etelä-Carolinassa. Hänen poikansa Jesse, myös korkea-arvoinen vapaamuurari, liittyi Luutnantti Quantrillin sissijoukkoihin joka taisteli kaikkialla Keskilännessä, Kansasista Kentuckyyn. [Eräs Jamesien jälkeläisistä on viettänyt aikaa tämän kirjailijan, Fritz Springmeierin kanssa, päästäkseen eroon mielenhallinan orjuudestaan.]

Vapaamuurarien ja ruusuristiläisten lähtökohta löytyy keskiajan alkemisteista. Manly P. Hall, vapaamuurareiden suurin filosofi, kirjoittaa: "Keskiajalla, alkemia ei ollut ainoastaan filosofia ja tiede, vaan myös uskonto. Ne jotka kapinoivat aikakautensa uskonnollisia kirjoituksia vastaan kätkivät filosofiset opetuksensa vertauskuviin jotka koskivat kullan valmistamista. Tällä tavalla he säilyttivät henkilökohtaisen vapautensa ja he joutuivat pikemminkin naurunalaiseksi kuin vainotuiksi. Alkemia on kolmikerroksinen taide/taito, kolmio symbolisoi sen mysteeriä." ["The Secret Teachings of All Ages"] Manly P. Hall myös kertoo kirjassaan Magic näin: "Pentagrammi -- keskiajan alkemistit tunsivat tämän merkin nimellä 'pukinsorkka'..."

Elohopea (joka oli eräs metalleista jolla varhainen Astorin perhe kävi kauppaa ja jonka Rothschildin perhe monopolisoi), oli eräs tärkeimmistä asioista joita käytettiin alkemistisessa transmutaatiossa. Tätä oksidia, jota valmistettiin elohopean avulla, pidettiin maagisena ja se mystisesti samaistettiin Osiris-jumalaan. Kuten lukija on jo saattanut ymmärtää, alkemia oli hermeettistä magiaa ja peräisin muinaisesta Egyptistä. Alkemia oli todellakin saatanallisen noituuden mysteeri-uskonnon julkisivu. Tämä johtava alkemisti oli saksalainen Richard Bauer, joka eli joskus 1400- tai 1500-luvulla. Richard Bauerin sanotaan olleen ainoa alkemisti joka onnistui muuttamaan lyijyä kullaksi. En tiedä pitääkö tämä tulkita allegorisesti (vertauskuvallisesti) vai kirjaimellisesti. Se mitä minä yritän selittää on, että Bauerin perhe on johtava alkemistinen perhe joka salaa harjoitti hermeettistä magiaa myöhäiskeskiajalla.

Vuonna 1837, vuoden 1837 paniikin aikana, August Belmont saapui Yhdysvaltoihin. Todisteet viittaavat että hän oli Rothschildien edustaja. Belmont osti valtion joukkovelkakirjoja tämän paniikin aikana, ja hänen menestyksensä lopulta vei hänet Valkoiseen Taloon jossa hänestä tuli "Yhdysvaltain presidentin taloudellinen neuvonantaja". Hänen politiikkansa loi kuilua Pohjoisen ja Etelän välille ja edesauttoi sisällissodan puhkeamista.

Judah P. Benjamin oli Rothschildin Huoneen strategisti Konfederaatille. Hän oli yhteydessä John Wilkes Boothiin sekä osallisena salaliitossa surmata tai siepata Abraham Lincoln. Judah P. Benjamin oli juutalainen. Hän palveli Konfederaatin ulkoministerinä. Illuminaatin suunnitelmana oli jakaa Yhdysvallat, sekä luoda Illuminaatin hallitsemia kansallisia pankkeja jokaiseen osavaltioon. Orjuutta käytettiin kiistakysymyksenä, tekosyynä jakaa Yhdysvallat. Eräs Benjaminin läheinen työtoveri oli John Slidell, Konfederaatin Ranskan suurlähettiläs, jonka tytär avioitui juutalaisen pankkiirin Baron Emil Erlangerin kanssa. Myöhemmin, Baron Emil Erlanger oli Cecil Rhodesin liikekumppani Etelä-Afrikassa. Sisällissodan aikana, tämä juutalainen pankkiiri myi Konfederaatin sota-oblikaatioita oligarkki-ystävilleen Euroopassa. Slidell ehdotti että monikansallinen armeija hyökkäisi Meksikoon. Tämä Konfederaatin hallitus teki yhteistyötä eurooppalaisten kanssa nappaamalla Meksikon itselleen. Judah Benjamin loi salaisen palvelun ryhmän Britannian hallitsemaan Montrealiin, Kanadaan, tehdäkseen yhteistyötä Konfederaattia tukevien ryhmien kanssa Pohjoisessa, esimerkkinä August Belmontin Democratic Party of New York, juutalainen vapaamuurari-järjestö B'nai B'rith, sekä Order of the Knights of the Golden Circle. Judah Benjaminin salaisen palvelun päällikkö Lontoossa, James Bulloch, haamukirjoitti myöhemmin Theodore Rooseveltin kirjan laivaston historiasta. Benjaminin lähin ystävä oli Gustavus A. Myers, joka oli vapaamuurari sekä Moses Michael Haysin pojanpoika. MMH perusti Skotlantilaisen riitin Amerikkaan. Moses Hays asui Virginiassa Norfolkin Freemason-kadulla. Hänellä ja muilla juutalaisilla johtajilla oli läheiset siteet sekä Lontoon Rothschildeihin että vapaamuurareihin. Eräs näistä juutalaisista johtajista oli sekä Virginian suurlooshin suurmestari että Rothschildien virallinen Virginian agentti. Vaatii kokonaisen kirjan jos haluaa selittää ketkä kaikki olivat yhteydessä toisiinsa tämän sisällissodan aikana, mutta lyhyesti, oli Rothschildin agentteja jotka tekivät ahkerasti töitä Amerikassa ja heidän päämääränsä oli jakaa Yhdysvallat. Rothschildit ajattelivat että kaikki heidän tukikohtansa olivat suojattuja, koska Abraham Lincoln oli salaa Rothschildien verilinjaa, mutta Abraham Lincolnin persoonallisuus oli liian vahva jotta häntä olisi voitu hallita, ja hän sai sotilaallista apua Venäjän tsaarilta joka teki tyhjäksi Illuminaatin suunnitelmat jakaa Amerikka.

J.P. Morgania on kutsuttu Rothschildin agentiksi. Hänen isänsä oli eräs eliitin jäsenistä jotka tienasivat omaisuuden salakuljettamalla tavaroita Konfederaatille Pohjoisen järjestämän saarron läpi. J.P. oli merkittävä Keskuspankin tukija. [Mielenkiintoista, hänen kerrotaan olleen sukua Alexander Hamiltonille.] Vuonna 1869, J.P. Morgan matkusti Rothschildien Huoneen luokse Englantiin ja perusti Northern Securitiesin, New Courtin toimipisteeksi Yhdysvaltoihin. Sitten, vuonna 1907, J.P. Morgan matkusti Lontoon ja Pariisin väliä, ilmeisesti saaden ohjeita Rothschildeilta. Hän palasi Yhdysvaltoihin ja käynnisti vuoden 1907 paniikin, joka johti "tarpeeseen" luoda Keskuspankki.

Suomentajan kommentti: J.P. Morgan "osti" Bear Stearnsin kahdella dollarilla per osake sen jälkeen kun "huhut" kertoivat Bear Stearnsin olevan vaikeuksissa. Seurauksena, J.P. Morganin osake nousi kymmenen prosenttia. Tätä voisi kutsua ryöstöksi kirkkaassa päivänvalossa. Onko mahdollista että J.P. Morgan itse loi tämän subprime-kriisin sekä käynnisti huhut saadakseen pankin itselleen pilkkahinnalla? Tuleeko vielä muita pankkeja jotka joutuvat J.P. Morganin haltuun? [Lisäys: J.P. Morgan suostui lopulta maksamaan kymmenen dollaria per osake. Ilmeisesti ihmiset eivät sulata sentään ihan kaikkea.]

Toinen mies jolla näyttää olleen yhteyksiä Rothschildeihin oli Thomas House, joka myös keräsi omaisuuden kuljettamalla tarvikkeita merisaarron läpi Etelään. Hänen poikansa, luutnantti Edward M. House, oli eräs Illuminaatin pää-hahmoja jotka hallitsivat Etelä-Amerikkaa 1900-luvun alkupuolella.

Rothschildeilla on useita agentteja jotka loivat omaisuuden heidän ansiostaan ja jotka yhä palvelevat heitä uskollisesti; Morganit ja Rockefellerit. Syy miksi Morgan ja J.D. Rockefeller saivat taloudellista apua Rothschildeilta oli se, että he syntyivät sukupolvien saatanalliseen verilinjaan. Rockefellerit olivat Marranos-juutalaisia. Nämä alkuperäiset Rockefellerit tienasivat rahaa myymällä huumeita (huumeet eivät olleet silloin vielä laittomia). Saatuaan hiukan "pesämunaa" hän siirtyi öljyyn. Mutta se oli Rothschildin pääoma joka teki Rockefellereistä niin voimakkaita. He rahoittivat myös Edward Harrimania (rautatiet) sekä Andrew Carnegie Steeliä.

JEKYLL ISLAND

Illuminaatin intressit halusivat luoda Keskuspankin Amerikkaan. He halusivat rakentaa Federal Reserven. Toiseksi, he tarvitsivat itselleen sopivan presidentin. Rothschildin agentti Colonel House teki tämän mahdolliseksi nostamalla Woodrow Wilsonin valtaan. Amerikkalaisia valmennettiin.

Jotta saataisiin "amerikkalaisen pankkijärjestelmän uudistus", luotiin Kongressin kansallinen rahakomissio, ja eräs Rockefellereille sukua oleva mies, Nelson Aldrich, pantiin tämän komitean johtoon. Kahden vuoden ajan tämä komissio matkusti ympäri Eurooppaa seurustellen Illuminaatin kanssa ja saaden ohjeita kuinka Keskuspankki pitäisi luoda.

Sitten tämä komissio palasi vuonna 1910, ja Nelson Aldrich meni salaiseen kokoukseen Jekyll Island Hunt Clubille Georgiaan (Payseurin perhe omistaa tämän saaren) kirjoittaakseen lait amerikkalaista keskuspankkia varten jota Illuminati johtaisi. Muut tähän kokoukseen osallistuneista olivat näitä Illuminaatin miehiä: A. Piatt Andrew, Frank Vanderlip (Kuhn, Loeb & Companysta), Henry Davidson (J.P. Morganista), Charles Norton (samoin J.P. Companysta), Paul Warburg (Kuhn, Loeb & Companysta), sekä Benjamin Strong (eräästä toisesta Morganin yhtiöstä). Useimmilla näistä ihmisistä oli yhteydet Jacob Schiffiin tai J.P. Morganiin, jotka vuorostaan olivat Rothschildin Huoneen agentteja. J.P. Morgan omisti tämän Jekyll Island Hunt Clubin.

Tämä asetus Keskuspankista ujutettiin vaivihkaa Kongressin läpi, ja talvella 1913 presidentti Woodrow Wilson allekirjoitti sen. Illuminati, erityisesti Rothschildit & Rockefellerit olivat anastaneet itselleen sen mitä hallituksen taloudellisesta vallasta oli vielä jäljellä.

Keskuspankin New Yorkin haaran ensimmäinen kuvernööri oli Benjamin Strong. FED:in hallintoneuvoston ensimmäinen kuvernööri oli Paul Warburg. Molemmilla oli sidokset Schiffiin, J.P. Morgan Junioriin, sekä Rothschildin Huoneeseen. Tämä FED on ollut Illuminaatin ja Rothschildien tekokas työkalu, luoden kriisejä kuten vuoden 1929 pörssiromahdus (jonka luomisessa J.P. Morgan Junior oli mukana).

Ilmeisesti (kongressiedustaja Louis McFaddenin mukaan), tämä Pulakausi auttoi Rothschildeja lujittamaan otettaan Yhdysvalloista, tuoden maan heidän pankki-allianssinsa käsiin, joka koostui J.P. Morganin First National Bankista, sekä Schiffin National City Bankista. Tämä Pulakausi johti myös Rooseveltin New Dealiin.

Rothschildit ovat jatkaneet vaikuttamistaan USA:n rahapolitiikassa. Ranskalainen Bilderberger-johtaja Edmund de Rothschild, joidenkin LOntoon merkantti-pankkiirien kanssa, oli arkkitehti USA:n yksipuoliselle vetäytymiselle kultakannasta 15.8.1971. Heidän keulakuvansa joka antoi tämän ilmoituksen oli Presidentti Richard Nixon, mutta he suunnittelivat tämän sekä hyötyivät hänen julistuksestaan että dollareita omistavat kaikkialla maailmassa eivät voisi vaatia dollareitaan kullassa.

Suomentajan kommentti: Jos dollari olisi sidottu kultakantaan, kullan hinnan nousu nostaisi dollarin kurssia, kompensoiden öljyn hinnan nousua. Nyt on käynyt juuri päinvastoin. Nyt ihmiset ovat epävarmoja että onko dollarilla todellisuudessa mitään todellista arvoa. Ja julkisuudessa uskotellaan että Suomikin teki oikein luopuessaan aikoinaan kultakannasta. Minusta siinä ei ole mitään hyvää että rahan arvo ei pohjaudu mihinkään konkreettiseen asiaan jolla on todellista arvoa. Saudi-Arabian Rialilla ja Etelä-Afrikan Randilla ilmeisesti on jotain todellista arvoa koska näillä mailla on luonnonvaroja (kannattaa muuttaa Etelä-Afrikkaan).

MISSÄ AMERIKKALAISET ROTHSCHILDIT ASUVAT?

Rothschildien vaikutusvalta on niin suurta että sitä voidaan tutkia vain pintaa raapaisemalla. Tämä Itävaltalainen Huone muutti Amerikkaan, rakentaen talonsa Long Islandille (Baron Eugene) sekä Vermontiin (Baroness Louis). Useimmilla Rothschildien jälkeläisillä Amerikassa ei ole sukunimenään Rothschild. Monilla kuitenkin on. Tällä kirjailijalla on 250 Kaliforniassa asuvan Rothschildin osoitteet. Tässä on esimerkkejä muissa osavaltioissa asuvista Rothschildeista: Arizona (40), Colorado (23), Illinois (119), Louisiana (20), Missouri (27), Oregon (13), Texas (36), Washington (20). Monet näistä henkilöistä asuvat avainpaikoissa kuten Beverly Hills, Hollywood, Manhattan Beach (CA); Marina del Rey, Bend (OR); Lake Tahoe, Colorado Springs, Minneapolis, Chicago, Provo (UT), Veil (CO).

Edmund, Leopold, sekä Anthonyn poika Evelyn rakensivat kanadalaisen talous-imperiumin.

Millaisia liiketoimia Rothschildit johtavat? Jotkut ovat vakuutustoiminnassa, toiset timanttikaupassa, jotkut alkoholin valmistuksessa, jotkut kiinteistöbisneksessä, ja jotkut lakimiehinä. Silti eräät ovat pankkitoiminnassa.

Kuinka monet Rothschildin jälkeläiset Yhdysvalloissa kuuluvat jonkinlaiseen Illuminaatin noitapiiriin? Tällä kirjailijalla ei ole aavistustakaan, mutta sen perusteella mitä hän on saanut selville se voisi helpostikin olla 50.000. Selvästikin, Rothschildit ovat enemmän kuin vain eurooppalainen ilmiö. Olen yrittänyt jäljittää Rothschildin perhettä sen monien haarautumien kera. Vaikka Rothschildit nähdään suurina internationalisteina, älä ylläty siitä että jotkin Rothschildien jälkeläisistä kuuluvat keskiluokkaan. Esimerkiksi Millingtonissa, NE, eräs perhe hallitsee tätä kaupunkia. Tämä perhe on Bauerin perhe. Stan Bauer oli mies joka arvoituksellisesti veti omaisuutta itseensä magneetin lailla ilman että olisi ollut minkäänlaista näkyvää rahanlähdettä. Hänen poikansa Harold Bauer on 32. asteen vapaamuurari joka istui Houghton Laken kaupunginvaltuustossa. Hänen seuraava poikansa Terry Bauer oli myös vapaamuurari, ja myös hänellä oli asema paikallisessa hallituksessa & koulun johtokunnassa. Hänen tyttärensä Barbara Bauer avioitui Jim Haggerin kanssa joka oli myös vapaamuurari ja asui Grand Blancissa, Flintin eteläpuolella.

HEIDÄN TEMPPELINSÄ NAPA VALLEYSSA, KALIFORNIASSA

Illuminati rakentaa temppeleitään salaa kaikkialle Yhdysvaltoihin, esimerkkinä on tämä massiivinen pyramidijoka on rakennettu Las Vegasiin. Pyramideja on rakennettu myös San Franciscoon (tämä Trans-America -rakennus), Chicagoon, sekä muihin itäisiin osavaltioihin. Tämän San Franciscon pyramidin rakensivat ihmiset joilla on sidoksia Rockefellereihin.

 

San Franciscosta pohjoiseen sijaitsee Napa Valley. Anton LaVey, Saatanan Kirkon perustaja ja johtaja muutti Napa Valleyhin sen jälkeen kun häneltä meni välit poikki Aquinon kanssa. LaVey johti rakennusfirmaa 1980-luvulla. Koska Saatanan Kirkko tuntee olonsa kotoisaksi Napa Valleyssa, ei ole yllättävää että Paroni ja Paronitar Phillipi de Rothschild valitsivat tämän alueen rakentaakseen salaisen temppelin Saatanalle.

Baron Rothschild alkoi rakentaa pyramidia Napa Valleyhin, jonka hänen vaimonsa rakennutti valmiiksi sen jälkeen kun mies oli kuollut. Tämä pyramidi on nimeltään Opus One. Erään rakennuttajan mukaan joka osallistui tämän pyramidin rakentamiseen, tämä projekti maksoi 35 miljoonaa dollaria.

Tämä lukujen 3 ja 6 teema juoksee kaikkialla tässä pyramidissa, samoin kuin luku 666. Siellä on toistuvasti myös pyöreitä kehiä.

Rakennuksen nimi on Opus One, mikä tarkoittaa "ensimmäinen työ" tai "ensimmäinen teos". Se on peite tai julkisivu tälle temppelille joka on viinitehtaassa. Tämä viinitehdas toimii laillisena viinitilana. Tämä koko projekti jossa ostettiin maata, rakennettiin Opus One, sekä johdetaan sitä on kätketty salaisuuden verhon taakse. Nämä viinitilat Kaliforniassa, kun ne toimivat normaalisti, ovat avoinna yleisölle. Opus Onen avajaisseremonia pidettiin salassa. Ilmoitus avaamisesta tehtiin matalalla profiililla. Ainoastaan valitut ihmiset ja valittu kansainvälinen media kutsuttiin paikalle. On erittäin epätavallista että viinitila Kaliforniassa avataan näin matalala profiililla. On hyvin vaikea päästä yksityisille opastetuille kiertokäynneille, toisin kuin on muiden Kalifornian viinitilojen suhteen. Edelleen, tontti jolla tämä viinitila (temppeli) seisoo on hyvin vartioitu. Rautaiset portit ovat aina suljettuna. Kuitenkin, pystyin saamaan ensikäden raportin kolmen henkilön ryhmältä jotka pääsivät kiertokäynnille Opus Oneen. Tämän kiertokäynnin aikana he näkivät monia okkultistisia & saatanallisia esineitä, ja kuitenkin suuret alueet tätä viinitilaa (temppeliä) olivat suljettuja tältä ryhmältä. Tämän viinitilan rakentaminen ei edes muistuttanut minkään muun amerikkalaisen viinitilan rakentamista.

Tämä projekti alkoi Robert Mondavin ja Baron Rothschildin yhteisenä projektina vuonna 1979. Tämä maa ostettiin salaa, ja 1980-luvun loppupuolella rakentaminen aloitettiin vaivihkaa käyttäen rakennuttajia jotka tulivat kaukaa. Omituista, Napa Valley Register -sanomalehti joka raportoi kaikista rakennushankkeista oli aivan hiljaa. Ilmasta käsin, tämä rakennus muodostaa Masonic Squaren sekä kompassin. Sisälle on rakennettu salaisia porraskuiluja ja muita vastaavia asioita. Pyramidin huipulla on näköalatasanne jossa auringonvalo läpäisee huippukiven ja josta käsin yleisö voi nähdä koko Napa Valleyn alueen.

 

On lukuisia Rothschildeja jotka ovat astuneet sisään lukuisiin vapaamuurari-riitteihin. Esimerkiksi, Louis Rothschild oli 32. asteen vapaamuurari Chicagossa 1890-luvulla. Syy tälle on se, että vapaamuurariutta käytettiin eräänlaisena esikouluna niille jotka ovat Illuminaatin sisällä, tutustuttaen heidät mysteeri-uskontojen symboleihin sekä antaen heille enemmän opetusta käsimerkkien, rituaalien ja salailun käytössä.

Orkideoita, joita Mother-of-Darkness käyttää, kasvaa kaikkialla viinitilan alueella. Orkideat ovat ainoa kukka joka siellä kasvaa, ja niitä hoidetaan ilmeisesti Mother-of-Darknessia varten joka on puettu mustaan, mikä on Mother-of-Darknessin luonteenomainen väri.

Pyramidin huippukivi tule Teksasista. On epäilemättä jonkinlaista okkulttista merkitystä sillä että tämä huippukivi tuli sieltä. Temppelin kalkkikivessä itsessään on fossiileita jotka on peitetty niin että kävijä ei voi nähdä niitä helposti, jostakin syystä. Muista että muinaisissa Egyptiläisissä pyramideissa käytettiin kalkkikiveä.

Alunperin Opus One oli tarkoitus avata kesäpäivän seisauksen aikana, mutta avajaiset siirrettiin pidettäväksi 30.10.1991, joka on vuorokausi ennen Halloweenia. Avajaispäivästä lähtien, Rothschildeilla on ollut tapahtumia jotka on ajoitettu saatanallisten juhlapäivien tienoille. Ne joille okkultismi on tuttua tietävät että nämä tapahtumat ovat peitteitä saatanallisille rituaaleille joita pidetään salaa.

Joitakin okkultistisia asioita joita yksityiset vierailijat näkivät pyramidin sisällä: kirja jossa kuvataan Salvadore Dalin orgioita (Dali oli satanisti); sinimusta maalaus alastomista rituaali-tanssijoista, sekä muita omituisia okkultistisia taideteoksia (kuten öljyvärimaalaus Saatanan näköisestä hahmosta); massiiviset tammiovet on rakennettu kasvot kohti eteistä joka johtaa huoneeseen missä viiniä maistellaan; peilejä kaikkialla. Tämä paronitar henkilökohtaisesti suunnitteli ja kalusti palatsin. Ylösalaisin oleva rauhanmerkki löytyy suunniteltuna joihinkin huonekaluihin. Takan luona on kaksi elämänpuuta Perusta. Elämänpuulla on hyvin suuri merkitys Illuminaatin tällä asteella. Vierailijat myös näkivät seremoniallisia juoma-astioita oinaiden kera, sekä tuoleja joihin oli kaiverrettu demoneja. Paronitar Rothschild hankki suuren osan huonekaluista Mediceilta. Siellä on paljon marmori.lattioita ja pöytä orkideoiden kera. Viinitehtaan ruostumattomasta teräksestä tehdyt lattiat ja seinät ovat moitteettomia.

Työntekijöiden taustat tarkistetaan huolellisesti ennenkuin heidät palkataan. Alunperin työntekijöitä vaadittiin pitämään yllä mustia housuja ja valkoisia paitoja, mutta tästä luovuttiin koska rypäleitä poimivat työntekijät eivät olleet tyytyväisiä määräyksiin.

Luotettavien silminnäkijä-lähteiden mukaan, salaiset tunnelit yhdistävät useita Napa valleyn viinitarhoja toisiinsa, niin että näiden omistajat, jotka ovat Illuminaatin jäseniä, voivat kuljettaa orjia ja ihmisiä joita käytetään uhreina.

Janusin kahdet kasvot ovat Opus Onen viinitehtaan symboli. Opus One viiniä myytiin alunperin ainoastaan harvoille ja valituille.

 ROTHSCHILDIEN VALTA LATINALAISESSA AMERIKASSA

Eräs minun eteläamerikkalainen ystäväni Etelä-Amerikasta sai henkilökohtaisesti todistaa sitä kuinka Rothschildien intressit tuhosivat Etelä-Amerikan.

Eräs asia joka on tuttu minulle historiasta ja jonka pohtimista minä en voi lopettaa on se kuinka vuonna 1908 Bolivian talous oli moitteettomassa kunnossa eikä sillä ollut lainkaan ulkomaista velkaa. Kuitenkin, vuonna 1908, Amerikan Morganit lainasivat Bolivialle rahaa, ja vuonna 1917 Chandler & Company lainasi maalle 2,4 miljoonaa dollaria. Täten alkoi näiden vapaiden kansakuntien vajoaminen Illuminaatin kansainvälisten pankkiirien taloudelliseen orjuuteen. Pointti on siinä että kansakunnat, kuten Bolivia, olisi pärjännyt paljon paremmin mikäli se ei olisi ottanut lainaa. Ihmiset eivät ymmärrä että näiden "banaanitasavaltojen" ongelmat ovat aiheuttaneet suurelta osin ulkopuoliset tahot kuten Rothschildit, jotka sitten ohjaavat organisaatioita kuten IMF "pelastaakseen" nämä köyhät valtiot.

Kun Rothschildit istuttivat itsensä Brasiliaan, he asettuivat sinne ollakseen siellä pysyvästi. He saapuivat 1800-luvulla. Rothschildit ja muut brittiläiset intressit esittivät merkittävää roolia Brasilian rautatie-verkoston rakentamisessa. Aivan kuten amerikkalaisten rautatie-pohattojen salainen historia paljastaa paljon Yhdysvaltojen salaisesta eliitistä, se paljastaa saman myös Brasilian kohdalla. Henry kaiser ja Nelson Rockefeller muuttivat Etelä-Amerikkaan (mukaanlukien Brasilia) markkinoidakseen omia kapitalistisia visioitaan. He edistivät Latinalaisen Amerikan kevyttä teollistamista sekä sen taloudellista riippuvaisuutta 1950- ja 1960-luvulla.

Myös muilla perheillä Rothschildien lisäksi, kuten du Ponteilla, on huomattava valta Latinalaisen Amerikan talous-asioissa.

 

 

 

 

Luku 10f -- Rothschild

Osa 6: Rothschildien Huone & Israel

Rothschildien suhde juutalaisiin on petollinen. Julkisuudessa perheen asennetta pidetään "juutalaismyönteisenä" ja he ovat lahjoittaneet valtavia summia juutalaisille. Mutta heidän tukeaan juutalaisille on, useimmissa tapauksissa, käytetty ainoana tarkoituksenaan hallita juutalaisten elämän suuntaa sekä tehdä voittoa tavallisten juutalaisten ihmisten kustannuksella.

Rothschildeja on kuvailtu juutalaisten kuninkaalliseksi perheeksi. Monia johtavia Rothschildeja on kuvailtu "juutalaisten kuninkaiksi". Mutta millaista judaismia Rothschildit tukevat? Tukevatko he ortodoksi-juutalaisia jotka uskovat Vanhaan Testamenttiin ja joilla on tiukat moraaliset säännöt? Ei. Tukevatko he messiaanisia juutalaisia jotka uskovat että Jeesus Kristus on tämä Messias joka tuli pelastamaan ihmiskunnan? Ei. Rothschildit tukevat niitä juutalaisiajotka ovat langenneet kabbalismin petollisiin gnostilaisiin ja okkultistisiin opetuksiin, ja he tukevat myös Illuminaatin hallitsemaa sionistista liikettä. Kaikki sionistit eivät ole osa salaliittoa, mutta heidän johtajansa ovat, ja sionismin ylimmäisiä johtajia ovat Rothschildit. Ei ihme että Charles Taze Russell, Vartiotorni-seuran perustaja ja Amerikan ensimäinen sionisti, oli Rothschildien ystävä.

Vuonna 1836, Zevi Hirsch Kalischer lähestyi Rothschildia ja ehdotti että Rothschild ostaisi kaiken Erez Israelin. Meni monta vuotta ennenkuin Rothschildit lopulta loivat Israelin. Rothschildit ovat olleet ensisijainen voima Israelin luomisen takana, ja on täten soveliasta että tämä kansakunta kantaa heidän maagista Salomonin sinettiään valtion tunnusmerkkinä.

Nämä ultra-ortodoksiset juutalaiset eivät palvele Israelin armeijassa, sillä he tietävät että Kaikkivaltias Jumala ei ollut modernin Israelin luomisen takana, vaan pikemminkin rikkaat, jumalattomat luopio-juutalaiset. He kieltäytyvät palvelemasta jumalatonta. He ovat viisaampia kuin miehet kuten Jerry Falwell, joka juoksee ympäriinsä julistamassa että Israel on Jumalan kansakunta. Miehet kuten Falwell ovat sellaista lajia joihin tämä kirjailija löytää toistuvasti viittauksia juutalaisissa asiakirjoissa jotka puhuvat heidän vallastaan fundamentalistien sisällä. [David Wilkerson on toinen samanlainen eksyttäjä. Suom. huom.] Jumala on viimekädessä vastuussa, Hän salli Hitlerin nousta valtaan, Stalinin nousta valtaan, sekä Rothschildien nousta valtaan. Samaan tapaan kuin Jumala hallitsi ja siunasi Stalinin Venäjää, hän hallitsee Amerikkaa ja Israelia. [1980-luvun alkuun asti Jumala ilmeisesti siunasi Neuvostoliittoa -- talouden kasvuprosentit olivat melko korkeita. Suom. huom.]

On sekä juutalaisia että kristittyjä jotka tekevät töitä Illuminaatille. Tämän NWO-salaliiton nimeäminen "juutalaiseksi" on harhaanjohtavaa. Juutalaisten roolin ylenkatsominen Illuminaatin sisällä olisi myös harhaanjohtavaa; sen vähättelemistä mitä todella tapahtuu.

Kaupunki josta Rothschildit olivat lähtöisin, Frankfurt, oli hyvin juutalais-vihamielinen. Rothschildit pyrkivät kovasti ylittämään muurit joita heidän eteensä rakennettiin heidän kulttuuristaan johtuen. On hyvin todennäköistä että tämä synnytti heidän sydämiinsä syvän katkeruuden kristillistä yhteiskuntaa kohtaan. Heidän vihansa Kristinuskoa kohtaan sekä heidän okkultisminsa on hyvin sopusoinnussa monien ei-juutalaisten eurooppalaisten johtajien ajatusmaailman kanssa viimeisten muutaman sadan vuoden aikana. Tämä Rothschildien sionismi oli epäraamatullinen valhe, vaikkakin osa kristikuntaa on sokeasti omaksunut sen, ilman että tutkisivat sitä Raamatun valossa.

Juutalaisiin vihamielisesti suhtautuvat ahdistelivat Rothschildeja jatkuvasti. tuloksena, "hänestä tuli Saksan juutalaisten hyväntekijä ja suojelija... Hän onnistui tekemään juutalaisista vapaita kansalaisia Frankfurtissa."

Eräs Rothschildien tärkeimmistä agenteista, jota käytettiin edistämään Frankfurtin juutalaisten vapauttamista oli Frederick von Gentz, "Euroopan kynä".

Tässä kohdassa auttaisi jos palauttaa mieliin kolme merkittävää Baron Edmond Rothschildia, jotka kaikki ovat olleet mukana Israelin valtion luomisessa. Sekaannuksen välttämiseksi olen numeroinut heidät:

  1. Baron Edmond de Rothschild (1845-1934), Ranskalainen Huone, Jamesin poika ja Alphonsen veli.
  2. Baron Edmond "Eddie" L. de Rothschild (1916-?), Englantilainen Huone, Lionel Nathanin poika sekä pahamaineisen Nathan Rothschildin lapsenlapsenlapsi.
  3. Baron Edmond de Rothschild (1926-?), Ranskalainen Huone, Mauricen poika ja Edmond #1:n lapsenlapsi.

Tarina alkaa Edmond #1:stä, "Israelin isästä". Krimin sodan aikana (jota Rothschildit rahoittivat), tältä pieneltä juutalaiselta yhteisöltä Jerusalemissa loppui kaikki ulkopuolinen tuki. Tämä johti elintarvikepulaan. Edmond #1:n isä, James, perusti James Mayer de Rothschild Hospitalin Jerusalemiin vastauksena tähän ongelmaan.

Edmond #1 peri isänsä mielenkiinnon Palestiinaa kohtaan. Kun Venäjän juutalaiset pakenivat tsaarin pogromeja 1800-luvulla, Edmond alkoi rahoittaa Venäjän juutalaisten yrityksiä perustaa siirtokuntia Palestiinaan. On selvää että Edmond #1 kannatti sionismia. Hänen hyväntekeväisyytensä ei kohdistunut ainoastaan vainottujen avustamiseen, vaan se edusti "kotimaahan" paluun konseptia.

Paronin rahoilla kuivatettiin rämeikköjä, kaivettiin kaivoja ja rakennettiin taloja. Niiden avulla perustettiin yrityksiä hajuvesitehtaista lasipajoihin ja viinikellareihin. Paroni perusti oman hallintansa Palestiinaan, ja hänen valvojansa määräsivät mitä viljakasveja maanviljelijät saivat kasvattaa ja missä.

Tämä mies joka perusti Ensimmäisen sionistisen kongressin oli Theodor Herzl. Hän yritti saada tukea suunnitelmilleen "herättää henkiin juutalaisten valtio" Rothschildeilta, mutta monet perheenjäsenet vastustivat sionismia (Rothschildit tukivat sellaisia asioita joista he saivat taloudellista hyötyä, ja juutalaisten integroiminen eurooppalaiseen kulttuuriin oli hyvin voitollista heille). Eräs Rothschild kertoi Herzlille että hän oli engelsmanni ja aikoi pysyä sellaisena. Edmond #1, toisaalta, johti Rothschildien suunnitelmaa joka oli samantapainen kuin Herzlin joka hiljalleen loi perheen kontrolloimaa juutalaista valtiota. Edmond #1 ei vastustanut sionismia, itse asiassa hän tuki Herzlin tavoitteita, mutta hän tunsi että Herzlin suunnitelmia ei pitäisi toteuttaa näin pian (niitä piti toteuttaa "vaivihkaa, ei huutamalla katoilta"). Hän oli myös huolestunut siitä että Herzl riistäisi valtaa Rothschildeilta luomalla juutalaisen valtion. Tämä Paroni jatkoi hänen omien siirtokuntiensa tukemista, ja Herzlin kautta hän sai sosiaalista/yhteiskunnallista tukea, ja vaikka hänen ajatuksensa auttoivat Rothschildeja saamaan Palestiinan paremmin Rothschildien valvontaan, hänen ei sallittu toteuttaa suunnitelmiaan. Edmond #1 ei halunnut että Palestiina joutuisi Herzlin valvontaan.

Myöhemmin, sen jälkeen kun Herzl oli kuollut eikä ollut enää uhka, Edmond #1 "myönsi" että Herzl oli ollut oikeassa rahoittaessaan juutalaisten "kotimaata".

Edmond #1:llä oli tiukka ote siirtokunnista: "Tämä Paroni oli diktaattori joka odotti siirtokuntalaisten tottelevan häntä kyselemättä." Vuonna 1901, nämä juutalaiset Palestiinassa lähettivät delegaation tämän Paronin luokse, ja nämä kertoivat hänelle: "Jos sinä haluat pelastaa Yishuvin, [tämä juutalainen siirtokunta] pidä näppisi erossa siitä, ja anna siirtokuntalaisten korjata itse asiat jotka pitää korjata..." Tämä järkytti Paronia. Hän vastasi: "Minä loin Yishuvin. Minä yksin. Siksi yhdelläkään ihmisellä, ei kellään siirtokuntalaisella eikä millään muulla järjestöllä ole oikeutta sekaantua minun suunnitelmiini."

David Wolffsohn seurasi Herzliä sionisti-liikkeen presidenttinä. Hän sai täyden tuen Paronilta. Wolffsohnin seuraaja oli Otto Warburg.

Toinen huomattava sionistien johtaja oli Chaim Weizmann. Weizmannilla oli paremmat suhteet Edmond #1:een kuin hänen edeltäjällään, Herzlillä. Hän teki seuraavanlaisen huomion Paronista ensimmäisen visiittinsä jälkeen: "Omalla tavallaan hän kykeni olemaan sekä armollinen että brutaali; ja tämä oli heijastuma hänen kahtiajakautuneesta persoonallisuudestaan; toisaalta hän oli tietoinen vallastaan ja oli siitä ylpeä; toisaalta hän pelkäsi sitä, ja tämä antoi hänelle häivähdyksen salakähmäisyyttä."

Baron Rothschild kertoi Weizmannille että hän rahoittaisi Hebrealaista Yliopistoa Palestiinassa. Weizmannin tultua näyttämölle Paronin suhteet sionismiin tulivat läheisemmiksi.

Vuonna 1914, Edmond #1 matkusti Palestiinaan. "Edmond pystyi tuskin uskomaan silmiään. Tel Avivista oli tullut kaupunki ja hänen viheliäisistä tuulen pyyhkimistä siirtokunnista oli tullut reheviä puutarhoja..." Hänen matkaansa Palestiinaan tervehdittiin termillä "Prinssi palaamassa kansansa luokse".

Myöhemmin Baron Rothschild kertoi Weizmannille: "Ilman minua sionismi ei olisi menestynyt, mutta ilman sionismia minun työni olisi ollut kuolinisku."

Toinen Rothschild omaksui sionismin Weizmannin kautta -- Lionel Walter Rothschild -- joka oli tämä toinen Lord Rothschild (ja tämä ilmeisesti järkytti joitakin sukulaisia). Tämä Balfourin julistus, jossa julistettiin Englannin tukea juutalaisten kotimaan luomiselle, osoitettiin Lord Rothschild II:lle. Lord Rothschild sai myös tukea Kansainliitolta. Charles T. Russell, Vartiotorni-seuran perustaja ja presidentti myös lähetti Lord Rothschildille kirjeen jossa hän ylisti tämän työtä juutalaisten kotimaan perustamisessa.

Ensimmäisen maailmansodan jälkeen Britannia hallitsi Palestiinaa ja Rothschildit hallitsivat Britanniaa.

Epäonnistuneen Ottomaanien valtakunnan maksamattomat velat antoivat tälle perheelle vieläkin tiukemman otteen Palestiinasta.

Sitten tuli Hitler. Walter Langerin mukaan, psykoanalyytikko joka kirjoitti kirjan The Mind of Adolf Hitler, tämä demoninen saksalainen johtaja oli Rothschildin lapsenlapsi. Hän kirjoitti: "Adolfin isä, Alois Hitler, oli Maria Anna Schicklgruberin avioliiton ulkopuolinen lapsi. Oletetaan yleisesti että Alois Hitlerin isä oli Johann Georg Hiedler... On joitakin ihmisiä jotka vakavasti epäilevät että Johann Georg Hiedler oli Aloisin isä... Tehtiin itävaltalainen dokumentti joka osoitti että Maria Anna Schicklgruber asui Wienissä siihen aikaan kun hän tuli raskaaksi. Tuohon aikaan hän oli palvelijattarena Baron Rothschildin kotona. Heti kun perhe huomasi hänen olevan raskaana hänet lähetettiin takaisin kotiinsa, jossa Alois syntyi."

Jotkut uskovat että Hitlerin piti miehittää Itävalta jotta tietyt asiakirjat jotka osoittivat hänen sidoksensa Rothschildeihin tuhottaisiin.

Kun Hitler nousi valtaan, natsien ratkaisu Saksan juutalais-ongelmaan oli kuljettaa juutalaiset muihin maihin. Joku voisi ajatella että juutalaiset olisivat löytäneet muita maita jotka olisivat ottaneet heidät vastaan. Valitettavasti, kukaan ei halunnut ottaa heitä vastaan, eivätkä edes sionistit halunneet auttaa heitä. Monet Euroopan maat sulkivat ovensa juutalaisilta. Puolalaiset vihasivat juutalaisia enemmän kuin saksalaiset, ja Toisen maailmansodan aikana, Vichyn Poliisi Ranskassa, ukrainalaiset, kroatialaiset, sekä saksalaisten kanssa yhteistyötä tekevät puolalaiset olivat niitä jotka syyllistyivät kaikkein pahimpiin julmuuksiin juutalaisia kohtaan.

Maahanmuuttolait Palestiinassa pidettiin tiukkoina sionisti-juutalaisten toimesta jotta estettäisiin ei-sionististen juutalaisten pako Palestiinaan. Itse asiassa, huolimatta todisteista ja todistuksista jotka salakuljetettiin ulos Saksasta, sionistit Toisen maailmansodan aikaan kieltäytyivät myöntämästä että holokausti oli meneillään. Todisteet osoittavat että jotkut tiesivät ja tarkoituksellisesti salasivat tämän informaation. Syy tähän oli se, että nämä sionistit tunsivat että he voisivat markkinoida Israelin valtiota paremmin pitkällä tähtäimellä jos joidenkin juutalaisten henki uhrattaisiin. Illuminaatille, Euroopan tavalliset juutalaiset olivat vain karjaa, samoin kuin kaikki muutkin tavalliset ihmiset.

Michael Selzer kirjoitti kirjassaan Zionism Reconsidered näin: "Edes vuoden 1933 tapahtumat eivät herättäneet heidän [sionistien] poliittista kiinnostusta. He olivat riittävän naiveja näkemään heidät Jumalan lähettämänä tilaisuutena ennustamattomalle maahanmuutto-aallolle Palestiinaan. Kun tämä sionistinen organisaatio, vastoin juutalaisten luonnollisia impulsseja, päätti tehdä yhteistyötä Hitlerin kanssa, täyttää Palestiinan markkinat saksalaisilla tuotteilla, ja täten tehdä pilkkaa saksalaisten tuotteiden vastaisesta boikotista, he kohtasivat vain vähän vastarintaa tässä juutalaisten kansallisessa kotimaassa, varsinkin sen aristokraattien keskuudessa -- niin kutsuttujen kibutniksien." Ei-salaiset USA:n tiedustelupalvelun dokumentit osoittavat että Rothschildit jatkoivat liiketoimia Hitlerin kanssa Toisen maailmansodan aikana tehden suuria voittoja.

Tämä kuusisakarainen tähti oli symboli jonka Rothschildit olivat adoptoineet. Se oli Mooolokin & Asterothin symboli. Se oli tämä sama symboli jonka sionistit, jotka olivat Rothschildien rahoittamia, olivat omaksuneet. Hitler adoptoi tämän kuusisakaraisen tähden häpeän symboliksi jota juutalaisten oli pakko pitää vaatteissaan jotta heidät tunnistettaisiin.

Jotkut uskovat että juutalaiset jotka pukivat ylleen tämän Moolokin & Asterothin kuusisakaraisen tähden käytettiin itse asiassa uhreina näille värille jumalille. Illuminati uskoo että ihmisuhrit antavat hengellistä voimaa/valtaa, joten olisi heidän uskomusjärjestelmänsä mukaista uhrata kymmeniä tuhansia ihmisiä saadakseen tarvitsemansa hengellisen voiman jonka avulla toteuttaa suuria maailmanlaajuisia muutoksia.

Nämä Rothschildit ovat tärkeä osa Salomonin sinetin historiaa. Salomonin sinettiä, tätä heksagrammia, ei pidetty juutalaisena symbolina ennenkuin Rothschildit alkoivat käyttää sitä. Läpi koko keskiajan arabi-maagikot, druidi-noidat ja satanistit ovat käyttäneet Salomonin sinettiä. Eräs muinaisista tämän symbolin käyttötarkoituksista löytyi 1.200 vuotta vanhan moskeijan lattialta, joka löydettiin paikasta missä Tel Aviv sijaitsee tänään. 1100-luvulla eräs ashkenazi-juutalainen, Menahem ben Duji, joka ajatteli olevansa Messias, käytti tätä maagista symbolia. Koska Rothschildit olivat satanisteja he omaksuivat tämän voimakkaan maagisen symbolin vuonna 1822 sotilaidensa takkeihin.

Toisen maailmansodan jälkeen, äskettäin paljastuneita hirveyksiä juutalaisia kohtaan käytettiin tekosyynä antamaan oikeutus Israelin valtiolliselle asemalle. Vuonna 1948, he omaksuivat sinisen Salomonin sinetin valkoisella pohjalla lippuunsa. On selvää että Illuminati haluaa Israelin olevan olemassa ja heillä on suuret suunnitelmat tätä maata varten. Ja Israel on ollut kansainvälisesti tunnustettu valtio marraskuusta 1947 lähtien. Rockefeller käytti valtaansa joka hänellä oli Latinalaisessa Amerikassa saadakseen nämä maat puoltamaan Israelin hyväksymistä Yhdistyneisiin Kansakuntiin. Vuonna 1947, Nelson Rockefeller soitti kaikkiin Latinalaisen Amerikan maihin, ja 13 näistä valtioista äänesti Israelin puolesta ja 6 pidättyi äänestämästä koska he eivät halunneet sututtaa Rockefelleriä tämän enempää.

Ihmiset ovat vuosien ajan yrittäneet ottaa selvää ovatko Rockefellerit salaa sionisteja vai natseja. Tällaiset leimat ovat pinnallisia. He ovat yksinkertaisesti sekä itsensä että saatanallisen agendan puolella. Sionismi ja natsismi eivät ole toistensa vastakohtia, vaan pikemminkin suuremman kuvan yksityiskohtia. Sillä välin, Israelin juutalaiset ja palestiinalaiset molemmat tuntevat että heidän olemassaolonsa on uhattuna.

Mikä on sionismin lopullinen päämäärä? David Ben-Gurion, eräs sionisti-johtaja kertoo meille: "Poikkeuksena SNTL euraasialaisena liittovaltiona, kaikista muista mantereista tulee yhdistynyt maailman allianssi, jonka käytössä tulevat olemaan kansainväliset poliisivoimat. Kaikki armeijat lakkautetaan eikä tule olemaan enää sotia. Jerusalemissa, Yhdistyneet Kansakunnat (todellinen YK) tulee rakentamaan Profeettojen pyhäkön palvelemaan tätä kaikkien maanosien liittovaltiota; tämä tulee olemaan ihmiskunnan Korkeimman Oikeuden istuin, rauhoittamaan kaikki riidat kansojen välillä." Yksinkertaisesti lausuttuna, sionismi (Rothschildien tukemana) markkinoi Uutta maailmanjärjestystä.

Rothschildien kontrolli Israelista on ääretön. Edmond #1 perusti säätiöitä jotka tekevät valtavia lahjoituksia Israelille. Elämänkerran kirjoittaja Virginia Cowles selittää: "Alunperin, tämä ensisijainen säätiö tunnettiin nimellä PJCA -- Palestine Jewish Colonization Association - mutta kun tuli selväksi, Israelin valtion perustamisen jälkeen, että hallitus hoitaisi siirtolaisuuden/siirtokunnat, sen funktiot muuttuivat. Edmondin poika, James, nimesi sen uudelleen Handadiveksi, sana joka tarkoittaa hebreaksi "hyväntekijää", jollaisena hänen isänsä tunnettiin kaikkialla Palestiinassa; ja samaan aikaan hän kanavoi uudelleen säätiön rahoja koulutuksen, tieteen ja kulttuurin edistämiseksi. Kun James kuoli vuonna 1957 hänen leskestään tuli säätiön presidentti, asema joka hänellä on edelleen. Useiden vuosien ajan Victor Rothschild on avustanut häntä huomattavasti, ja äskettäin hän on saanut apua myös tämän pojalta, Jacobilta. Nämä säätiöt eivät tunne rajoja. 1960-luvulla, Jamesin toivomuksesta, se antoi rahaa Knessetiin, uuteen parlamenttitaloon Jerusalemissa. Tänään, se lahjoittaa rahaa yliopistoille, sairaaloille, julkisille kirjastoille, arkeologisiin kaivauksiin, sekä Weizmann Scientific Institutelle.

Edmond #2 on kaikkein "rotu-tietoisin" kaikista Rothschildeista. Hän istuu monien juutalaisten hyväntekeväisyysjärjestöjen johtokunnissa, mukaanlukien Association of Jewish Ex-Servicemen and Women, hän on Council of Christians and Jewsin rahastonhoitaja, sekä Friends of the Hebrew University of Jerusalemin rahastonhoitaja. Vuonna 1967 hän lähetti kirjeen Time-aikakauslehdelle ehdottaen että Iso-Britannia, venäjä ja Yhdysvallat lähettäisivät ja rakentaisivat suolanpoistolaitoksia Israeliin jotta autiomaasta voitaisiin tehdä rehevä puutarha joka tuottaisi runsaasti ravintoa. [Hanke olisi johtanut ympäristökatastrofiin, Suom. huom.] Edmond #2 rakastaa tulla esiin naurettavien ehdotusten kanssa joilla ratkaistaisiin maailman ongelmat. Esimerkiksi, kirjeessään YK:n Earth SUmmitin järjestäjille häb ehdotti massiivisten jääkoneiden rakentamista maapallon navoille joilla estettäisiin niiden sulaminen. Edmond #2 on myös Lontoon Suuren synagoogan esimies. Hän on Lontoon New Courtin hallintoneuvoston jäsen, sekä kuuluu Illuminaatin Pilgrim Societyyn.

Edmond #3 on yrittäjä. Hän on mukana turismissa, ja hän on rahoittanut monia ylellisiä lomakeitaita Israelissa. Hän hallitsee Compagne Financierea, joka on hänen emoyhtiönsä Ranskassa. Hän omistaa Banque Priveen Sveitsissä ja Merkantti-pankin Pariisissa. Hän hallitsee Ranskan suurinta leluyhtiötä sekä Ranskan suurinta pakasteruokia valmistavaa yhtiötä. Hän on Belgian Banque Lambertin, sekä Etelä-Afrikan DeBeers Consolidaded Minesin johtaja. Hän kuuluu Bilderbergien valmistelevaan komiteaan. Ja hänen intressinsä ulottuvat Israeliin jossa hän istuu Tri-Continental Pipelinesin johtokunnassa. Hän istuu Israel Corporationin sekä Isropin johtokunnassa, jotka hallitsevat Israelin Keskuspankkia.

Lista jatkuu Edmond #3:n suhteen, joka istuu Jerusalemin Hebrealaisen Yliopiston johtokunnassa. Hän johtaa Middle East Peace Institutea, jonka hän perusti vuonna 1967. Hän lahjoittaa säännöllisesti rahaa Biological-Physio-Chemical Institutelle, jonka hänen isoisänsä, Edmond #1 perusti. Hän istuu noin kymmenen sairaalan tai tieteellisen instituutin johtokunnassa. Edmond #3;sta pidetään Rothschildeista kaikkein rikkaimpana. Hänellä on paljon valtaa, ja hän hallitsee huomattavaa osaa Israelista.

Rothschildien mukaan on nimetty jopa katu. First International Bank of Israel sijaitsee osoitteessa 39 Rothschild Boulevard, Tel Aviv. Bank Hapoalim, Israelin nopeimmin kasvava pankki, seisoo vieressä, osoitteessa 50 Rothschild Boulevard.

Nämä saatanalliset Rothschildit yksinkertaisesti hallitsevat Israelia. Ilmeisesti Israel on palvellut Englantilaisten Rothschildien ja Ranskalaisten Rothschildien tapaamispaikkana. Tämä Ranskalainen Huone ja Englantilainen Huone lahjoitti yli miljoona dollaria Israelille Kuuden päivän sodan aikana. On kerrottu että kun Baron Alain Ranskalaisesta Huoneesta vieraili Israelissa hän vuodatti kyyneliä Itkumuurilla. Paronitar Aliz Ranskalaisesta Huoneesta on Youth Aliyahin presidentti, joka järjestelee juutalaisten lasten maahanmuuttoa Israeliin. Evelyn Rothschild Englantilaisesta Huoneesta on Israel's Institute of Technologyn hallintoneuvoston puheenjohtaja. Nämä saatanalliset Rothschildit yksinkertaisesti hallitsevat Israelia.

VIIMEINEN KATSAUS KANSAKUNTAAN JONKA ROTHSCHILDIT RAKENSIVAT

Vuonna 1974, Yom Kippur -sodan jälkeisenä kesänä tämä kirjailija matkusti Israeliin, ja sai henkilökohtaisesti mahdollisuuden vierailla monissa rakennuksissa, kuten Knessetissä joka rakennettiin Rothschildien rahoilla.

Testamentissaan eräs Rothschildeista jätti rahaa tuleviin rakennusprojekteihin Israelissa, ja Rothschildeja on kunnioitettu nimeämällä katuja heidän mukaansa.

Saksalaiset ja turkkilaiset ovat olleet hyvin läheisiä. [Todellisuudessa saksalaiset halveksivat turkkilaisia. Suom. huom.] Muistan tavanneeni turkkilaisia siirtotyöläisiä Saksassa. Lukija muistaa että Turkki taisteli Saksan rinnalla Ensimmäisessä maailmansodassa. Muutamat voimakkaat juutalaiset, mukaanlukien Rothschildit, olivat laatimassa rauhansopimusta joka päätti Ensimmäisen maailmansodan. Tämä sopimus antoi Rothschildeille saksalaisten omistamat rautatie-oikeudet Palestiinassa (joka oli ollut osa Ottomaanien valtakuntaa)., täten päällystäen tien Rothschildeille jotta he saisivat vaikutusvaltaa Palestiinan politiikan määräämisessä. Rothschildit olivat myöntäneet lainoja Turkille joiden kokonaismäärä oli melkein sata miljoonaa puntaa. Kun Turkin hallitus romahti Ensimmäisen maailmansodan jälkeen (koska he olivat olleet häviäjän puolella), Rothschildit vaativat Palestiinaa itselleen vastineeksi maksamattomista lainoista.

Palestiina annettiin Brittien valvontaan, ja Rothschildit kykenivät -- koska he hallitsivat Britanniaa edustajiensa kautta -- luomaan askeleet jotka johtivat Israelin valtion luomiseen.

Suomentajan kommentti: Minulla alkaa vihdoin silmät avautua ja alan tajuta että maallinen Israel on Saatanan luoma petos. Saatana jäljittelee Jumalan tekoja. 1000-vuotisessa valtakunnassa Jerusalem on maailman keskus, ja Kristuksen tuomioistuin sijaitsee Jerusalemissa, jossa "pyhät hallitsevat Kristuksen kanssa". Maallinen Israel on Saatana luoma jäljitelmä 1000-vuotisen valtakunnan Jerusalemista ja antikristus on jäljitelmä Kristuksen tuomioistuimesta. Suomalaiset ovat niin aivopestyjä että he eivät tätä tajua. Israel on ponnahduslauta antikristuksen valtaannousulle, ja ilman Israelia tätä ponnahduslautaa ei olisi. Täten, Saatana tarvitsee Israelia.

Tulevaisuudessa Israel tulee siis eksyttämään sekä juutalaiset että kristityt. Raamattu puhuu siitä mitä tapahtuu kun petos vihdoin paljastuu ja antikristus näyttää todelliset kasvonsa; Sakarja 14:1-5: "Katso Herran päivä on tuleva, ja sinun saaliisi jaetaan sinun keskelläsi. Minä kokoan kaikki pakanat sotaan Jerusalemia vastaan. kaupunki valloitetaan, talot ryöstetään, naiset raiskataan, ja puoli kaupunkia lähtee pakkosiirtolaisuuteen, mutta jäljelle jäävää kansaa ei hävitetä kaupungista. Ja Herra on lähtevä liikkeelle ja sotiva näitä pakanoita vastaan, niinkuin sotimispäivänänsä, taistelun päivänä. Hänen jalkansa seisovat sinä päivänä Öljymäellä, joka on Jerusalemin edustalla itää kohti. Ja Öljymäki halkeaa kahtia idästä länteen hyvin suureksi laaksoksi: toinen puoli mäkeä siirtyy pohjoiseen ja toinen puoli etelään päin. Ja te pakenette minun mäkieni väliseen laaksoon, sillä mäkien välinen laakso on ulottuva Asaliin asti. Te pakenette, niinkuin pakenitte maanjäristystä Ussian, Juudan kuninkaan, päivinä. Ja Herra, minun Jumalani, tulee; kaikki pyhät sinun kanssasi."

Vasta Jeesuksen takaisin tuleminen pelastaa juutalaisten jäännöksen; Israel ei sitä tee. Jos olet innostunut suomalaisten väitetyistä juutalaisista sukujuurista ja suunnittelet muuttavasi Israeliin, älä otta tyttäriäsi mukaan, sillä on vaara että he joutuvat raiskattaviksi, niinkuin yllä oleva Raamatun jae kertoo.

Ne juutalaiset jotka tällä hetkellä muuttavat Israeliin tai asuvat siellä ovat ilmeisesti vilpittömiä. He vain haluavat olla rauhassa, ja toivon että he saavat olla rauhassa. Mutta sen sijaan Amerikassa ja Englannissa asuvia juutalaisia tulee pelätä -- heitä jotka omistavat pankkeja. Eräs esimerkki tästä on tämä kuuluisa subprime-kriisi. Se oli yksinkertaisesti juutalaisten kosto kristityille siitä että nämä olivat vainonneet heitä vuosisatoja. Kostoksi he houkuttelivat maksukyvyttömät amerikkalaiset hankkimaan "halpoja" subprime-lainoja. Helmikuussa 5,82% amerikkalaisten asuntolainojen koroista ja lyhennyksistä oli maksamatta eräpäivän jälkeen. Kuinkahan moni näistä päätyy itsemurhaan? Melkoinen kosto.

Cutting Edge ennustaa että Lähi-itään tulee (väärä) rauha joskus loppuvuonna. Jos näin käy, öljyn hinta kääntyy laskuun ja USA:n talous elpyy, mutta sitä ennen kriisi todennäköisesti vain pahenee.

Tiedän kyllä mitä Raamattu sanoo Israelin siunaamisesta; 4 Moos. 24:9: "Siunattu olkoon, joka sinua siunaa, kirottu, joka sinua kiroaa!" Täytyy muistaa että tämä käsky kuuluu Vanhaan Liittoon. Vahnassa Liitossa käsketään myös kunnioittamaan isää ja äitiä (2 Moos. 20:12), mutta Jeesus kumosi tämän käskyn siltä osin että Jeesuksen seuraaminen menee tämän käskyn edelle. Edelleen, 4. Moos 23:21: "Ei havaita vaivaa Jaakobissa eikä nähdä onnettomuutta Israelissa; Herra, hänen Jumalansa on hänen kanssansa, riemuhuuto kuninkaalle kaikuu siellä." Jae 23: "Sillä ei ole noituutta Jaakobissa eikä tavata taikuutta Israelissa..." Nämä jakeet eivät tänä päivänä pidä paikkansa, "ei taikuutta Israelissa", joten Israelin siunaamista ei voi perustella Neljännen Mooseksen Kirjan käskyillä. Ap.t. 3:26 selittää mitä tarkoittaa "...ja sinussa tulevat siunatuiksi kaikki sukukunnat maan päällä". Jakeessa sanotaan: "Teille ensiksi Jumala on herättänyt Poikansa ja lähettänyt hänet siunaamaan teitä, kun käännytte itsekukin pois pahuudestanne." Kehoitus kääntyä pois pahuudesta koskee yhtälailla juutalaisia pankinjohtajia kuin kaikkia muitakin.

 

Vielä eräs jae johon ihmiset viittaavat kun käskevät siunaamaan Isrelia; Jesaja 40:1-2: "Lohduttakaa, lohduttakaa minun kansaani, sanoo teidän Jumalanne. Puhukaa suloisesti Jerusalemille ja julistakaa sille, että sen vaivanaika on on päättynyt, että sen velka on sovitettu, sillä se on saanut Herran kädestä kaksinkertaisesti kaikista synneistänsä."

JERUSALEMIN VAIVANAIKA EI OLE VIELÄ PÄÄTTYNYT. Tässä kehoitetaan siunaamaan Jerusalemia sitten kun vaivanaika ON päättynyt.

Vielä, Jeremia 11:14: "Mutta sinä älä rukoile tämän kansan puolesta, älä kohota heidän puolestaan huutoa ja rukousta, sillä en minä kuule, kun he minua avuksi huutavat onnettomuutensa tähden

Uusimmat kommentit

03.12 | 11:10

Hei, Risto. Tämä on Hengellinen kotikirjasto, ei Mairen kotisivu. ...

03.12 | 04:10

En ole aikoihin kuullut mitään näin upeita.Syvät,kaun...

26.11 | 22:13

Aivan upeita ja koskettavaa musiikkia.Vierailit,säestit ja lauloit Varapäree...

03.11 | 15:39

Tässä kansiossa, Markon kuvia-ensimmäinen ylläpitäjä. Myös ...