Voit jättää rukouspyyntösi ja huolesi tähän Vieraskirjaan.Rukoilemme niiden jokaisen puolesta. Voit myös jättää kiitosaiheen,tai jotain muuta mitä tarpeesi koskee.

Kirjoittaja vaikeuksissa, 28. marras, 2015

Minulla on ollut vaikea tilanne erään ihmisen kanssa. Voitteko muistaa rukouksessa, että pääsisimme sopuun eikä tilanteesta koituisi hankaluuksia tämän enempää. Asia on todella tärkeä. Toinen osapuoli on hyvin sitkeä ja itsepäinen, hänen on vaikea antaa anteeksi. Rukoillaan, että tilanne muuttuisi.

Kirjoittaja Finlandia, 26. marras, 2015

rukouksemme on Herralle ja Ylhäisyyksistä ylhäisimmän profetioiden puolesta, Tosi

Kirjoittaja herätys, 19. marras, 2015

17.11.2015

piholta...

Hanna Castrenin saama ilmestys 1910- tai 1920 -luvulla

Hanna Castren sai ilmestyksen Jeesukselta Suomen herätyksestä. Herätys tulee koskettamaan merkittävällä tavalla luterilaista kirkkoa. Jeesus oli sanonut Hannalle:

’’Kestää aikansa ennen kuin tulee se viimeinen herätys, joka tulee olemaan tämän pohjoisen maan viimeinen toivo. Kaikkien siunauksien aallot tulevat ja menevät ja lopulta sinun kansasi täällä Suomenniemellä on kansa, joka kahlaa synnissä, jumalattomuudessa ja ateismissa. Minulla on hyvät ajatukset sinun kansaasi kohtaan ja minä kerron sinulle kuinka tämä viimeinen siunaus tulee Suomenniemellä.’’

Kirje Ensio Lehtoselle

Jumala on näyttänyt minulle, että hänellä on viimeisinä päivinä Suomessa 70 Suomen kirkon luterilaista pappia, jotka hän tulee täyttämään Pyhällä Hengellään ja Tulellaan. 70 pappia, jotka tulevat mullistamaan hengellisen maantiedon Suomenniemellä. 70 luterilaista pappia, jotka ovat ennen kaikkea Kristuksen pappeja ja tahtovat viedä sen Tulen minkä se saavat taivaasta ylitse kaikkien kirkkokuntien ja liikerajojen.

Kysymyksessä on Suomen viimeinen herääminen. Mutta nämä 70 pappia tarvitsevat sitä, että löytyy 6 tai 7 kristittyä, jotka vihkivät itsensä rukoustaisteluun ja rukoustyöllänsä tulevat nostattamaan Jumalan tahtoa palvellen nämä 70 pappia niin, että he pystyvät irtautumaan kahleista, jotka sitovat heitä luopumukseen, kirkkotaisteluihin ja tällaiseen niin, että heistä tulee vain Herrastansa riippuvaisia pappeja. Kahleet ovat kovat, mutta nuo 6 tai 7 kristittyä Suomenniemellä, heillä on kädessänsä avaimet, joilla he avaavat rukoustyöllänsä nämä kahleet.

Kun rukoilemme henkikastetta 70 Suomen papille, siinä on se rako, jonka kautta Jumala pääsee toimimaan. Ei pitäisi vain pitää rukouskokouksia, vaan kun nämä päivät ovat käsillä, kristittyjen Suomessa tulee oppia rukoilemaan niin kuin haaksirikkoon joutuneet rukoilevat, jotka käsittävät, ellemme saa laivaa, joka tulee lähelle tätä kalliota, niin tähän me kuolemme ja meri meidät vetää mukanaan.

Kirjoittaja "minun sydämeni", 19. marras, 2015

Yksin minä tässä! Olen sairas kansallisesti, Valtiossa - mitä Jeesus sanoisi, "minun kuulla Jeesusta, sanotaan kuulla Kansassa", Äitini on Totisesti, totisesti sairas ja päästä vallasta, yhteydestä, kanssakäymisestä, minunkin, Jeesus Siunattu - oleilemme rukous, mitä saadaan, mitä koemme, mihin mitä mistä voimme? :::

Kirjoittaja sisar, 14. marras, 2015

Avioliittoni puolesta joka on rikki vain jeesus voi auttaa meitä t ahdistaa

Kirjoittaja SVANTE FINSKA, 12. marras, 2015

PARANEMISENI VAROMATTOMANA JA TIETÄMÄTTÖMÄNÄ VAARALLISUUDESTA ALKOHOLIN JA KÄYTTÖ TAIPUMUSTEN, MITÄ EN ENÄÄ KÄYTÄ

Kirjoittaja maailmassa selvinpäin, 11. marras, 2015

korjaan Jumalan avulla: "älä käytä alkoholia" "sinä olet kuullut minua" Kiitosaihein nyt. Viisautta Juopumuksesta pidättyä ja Pimeydessä ...

Kirjoittaja maailman mies kontrollissa, 9. marras, 2015

rukous, Herran olemme unohtaneet, Juutalaisia emme, vaikutusmahdollisuudet "miekkaan tarttuvan hukuttaa miekkansa" - rukous - "sanasi iankaikkisuus Herra" ... uudelleen arviointi kansanryhmien maailmankaikkeudessa "Herran pelko on Viisautta" ... Jerusalemin menestys/Herran paikkansa pitävyys

Kirjoittaja maailmassa, 4. marras, 2015

Asiakohtainen henkilökohtainen mitä ihminen tarvitessaan elatuksen ja vaatteet, ajatella Herra ... esillä asianomistajana Puolesta Taimi, ajatellen on katsannossa?

Kirjoittaja "maailmassa", 2. marras, 2015

Vuodenvaihde ja Uskonto ohjaus johdattamaa Ihmiselle? Jumala on Parantaja "olen innostunut hommista"

Kirjoittaja finskasvenska, 29. loka, 2015

suomi kansalainen ja terveydellinen, mihin voi ajautua, ihme, pohjoismainen kieli ja pohjoismainen "esivallan valtioissa puolesta, terävä raamattu ja koraani ymmärtäminen, islamilaisen puolesta vastaan Palvelevien Henkien toimi, ajatella Pohjoisia maita ja EU" Kristittyä Jeesus ilmiössä ilmenevää

Kirjoittaja seppo johannes ensio, 14. loka, 2015

ajankohtaan Jumalalta sanomaa, viestiä, mitä sijaa ajatella ensi sijassa Juda ja Efraim, mitä sijaa Jeesus Ihmisen Pojan merkki, Juutalaisia Israelin Juutalaisessa Valtiossa, Israelin maa... selvitys ilmoitus ohjaus, olisin kuulla Herraa, kuulla Herra - Minä Status Maailmassa? Tila sanoo nimisanoja teonsanoja Herra, suhteessa Jeesus Kristus ... Kirjallisuus

Sähköposti:

sssssss

@suomi24.fi

Kirjoittaja Tästä kaikesta kärsivä, 11. loka, 2015

Rukousta vaikeassa työkaveri suhteessa,työkaverin käytös tosi noloa,hän käyttäytyy omituisesti.

Kirjoittaja Maria, 27. syys, 2015

1. Pyydän esirukousta, että Jumala varjelisi uskovan nuoren tytön uskon, joka opettaa nuorille maahanmuuttajamiehille suomen kieltä.
2. rukousaihe: keski-ikäisen uskovan äidin puolesta, että hänen terveytensä vielä paranisi, ja että hän pääsisi Jumalan valtakunnan työhön takaisin.
3. Paranna Herra Panun sydän.
4. Paranna Herra poikani selkä.
5. Siunaa työtäni ja auta sopeutumaan vaikeampiin olosuhteisiin.
6. Kosketa miestäni, ja paranna hänen kipeä vatsa.

Kirjoittaja tukihenkilöä etsimässä, 26. syys, 2015

Rukoillaan tällaisen tilanteen puolesta, kun eräälle ihmiselle on tarjottu mahdollisuutta lähteä tilapäisesti/osa-aikaisesti kauas kotoaan auttamaan erästä ihmistä jolla on useita eri sairauksia. Rukoillaan tähän asiaan hänelle tahtomista, tekemistä ja johdatusta. Rukoillaan myös, että jos tuo ratkaisu ei ole Jumalan tahto, niin löytyisi joku muu tukihenkilö lähempääkin.

Uusimmat kommentit

03.12 | 11:10

Hei, Risto. Tämä on Hengellinen kotikirjasto, ei Mairen kotisivu. ...

03.12 | 04:10

En ole aikoihin kuullut mitään näin upeita.Syvät,kaun...

26.11 | 22:13

Aivan upeita ja koskettavaa musiikkia.Vierailit,säestit ja lauloit Varapäree...

03.11 | 15:39

Tässä kansiossa, Markon kuvia-ensimmäinen ylläpitäjä. Myös ...