Voit jättää rukouspyyntösi ja huolesi tähän Vieraskirjaan.Rukoilemme niiden jokaisen puolesta. Voit myös jättää kiitosaiheen,tai jotain muuta mitä tarpeesi koskee.

Kirjoittaja henkka, 10. maalis, 2016

rukoilkaa toimeentulon puolesta rahat ei riitä

Kirjoittaja "Jeesus Kristus on Herra", 9. maalis, 2016

Kevään vauhdissa ja sydän Jumalan hoitoa ilman, meidän mitään muutakaan arvioimatta, Jumala koethan mitä Sydämemme ateria yhteys ja voida ihmeet päästäksemme Saatanalta sen monipuoliselta ilmenemiseltä vapautettuina, tässä Äitini Puolesta ja tapahtumin, joissa Herra vartijanamme, vartijamme. Hyväksemme!

Kirjoittaja ARVO , 9. maalis, 2016

Jumalattoman Jumalan Pakanaperheen puolesta! Odotuksin mitä he Jumalasta ja Jumalan mitä he? - aiheena avuttomuus holhottavuus ja aikaansaamattomuus ja vedätettävyys Valtiossa Finland sitten aliravitsemus ja ravitsemus asioissa puuttellisesti ja hammashoidollisesti - voitaisi listata tuohon, mutta koska rukoilemme saaavamme, emmekä epäile

Kirjoittaja "Janoan Jumalaa", 9. maalis, 2016

Korostan sen ihmisen osalta, mitä olen, enkö minä, joka vuosia pyörittelyssä, aihettakaan mitä minulle, lopullinen Herran Jumalan Pyhän Hengen vastullinen mitä iankaikkisuus!

Kirjoittaja "rukoilemme huomaa Jeesus Kristus", 8. maalis, 2016

2000-2016 ja 1970-1980 voi! voi! 1980 - 1990 voi! voi! ja 1990-2000 voi! voi! Tässä vaiheessa nämä mitä enää muistaisin ja olisin ehdoton AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA?

Kirjoittaja "vapaana mies", 7. maalis, 2016

minun olemassa oleva jäljellä vilpillinen/vilpitön yksi kantaan ei täyttäneenä standardi - minun olemassa oleva en ole yksin ja niin tai näin, ovat kyttäämässä verkosto, suistuisivat v'ähimmässäkin ansoihinsa ja pyrintöihinsä, kuoppiinsa ja verkkoihinsa - tutkinnallinen kehittyneenä/kehittymättömänä

Kirjoittaja Ilona S., 5. maalis, 2016

Vaikean parisuhdeongelman eheytymisen puolesta pyydän rukousapua.

Kirjoittaja "rukoushuone", 4. maalis, 2016

rukoilemme sisällyttäen ihmeet ja tunnusteot ajatellen mitä Jesus ja millainen on olemassa olnsa päiviä eilen, tänään, huomenna?

Kirjoittaja onninen olemalla yksinäinen, 4. maalis, 2016

rukoilemme olemassa olevan maailman ilmiöitä mitä tarvitsemme, sen meille Jeesus - Jeesus Kristus

Kirjoittaja maailmassa sähköposti ja ilmi olevat, 4. maalis, 2016

rukoilemme kirjallisten tekstien ja ihme vaikutusten puolesta ja rukoilemme sellaisia asioita luojan lukuja, joita Jumala Pyhä Henki Vaikuttaa Tunnusteoin ja Ihmeteoin - sähköpostissakin ja osoitteissa ja internetissä - "vapaudessakin raskaat kahleet itse kullakin" - Kiitos Jeesus Kristus!

Kirjoittaja Jeesus Kristus on Herra yhteydessä, 3. maalis, 2016

Jeesus! Koethan saada ajassa ja paikassa kiinni erehdyttävän tosi asiallisia viestejä ja asia ainesta rukouspyynöissä - tämä ota huomioon Herra Jumala Pyhä Henki Äidilleni Äitini puolesta

Kirjoittaja "parrakas naimaton iäkäs", 3. maalis, 2016

"Ihmetellen aikaa ja kirjallisuutta! Minä olen menneenä aikana/aikoina Hyvin Pahanlaisen elämän kohdanneena ja perhe kyllä, ajatellen mitä olisi muilla ollut, joten se tärkein tyttö ystävä ja ei työ paikka" - asuminen missä sujuisi Herra! Alkoholilla tuhoutui tämä mies, jäljellä enää lohduton yksinäisyys? "raitistuminen yllättävä pysyä alkoholittomana on pelastus pelastuminen sinänsä", vähän hyvä, paljon hyvä, pääsisi vaivaajista /koulukiusaajatyyppisistä/ kunnallinen hallinto valtion hallinto asunto hallinto kansakoulua/kerrostalo kyttääjät

Kirjoittaja "Kaivaten ja Sydämensä iankaikkisuudessa mies", 2. maalis, 2016

Tunnustan mitä ansaitsen Herra? Herra pidä Saldo? Ajattele minua, jonka Tuho on Ehdoton, auta minua, minä tarvitsen Herran Herran sanoa mitä olisi totta totisesti käytyä tunnettu ja taidettu, ei selitystä ja mitä selittämätöntä on Herra! Ajattelemme? Koetahan mitä ei meidän tarvitse ajatellen mitä olet sanassa sanotaan - Kysymme olosuhteisiin ja terveyden ja ihme terveyden nimen omaan, terveyden askelillemme, tieto ja taito Voimassa parantuminen? Jää Hyvästi!

Kirjoittaja seppo johannes ensio gospelilla, 1. maalis, 2016

rukous Jeesuksen ilmestymiseksi ja ihmein todettavaksi ja omakohtainen se mitä olemme ja millainen mahdollisuus nähdä kuulla kokea parantaja on Jumala Ilmoitus ohjaus on Herralta paraneminen ja Ilmestyksiä sanaa Herralta -

Kirjoittaja moni ongelmainen, 1. maalis, 2016

tapahtumaan mainintaa umala sivuillasi, kiitos aihein, olen oleskellut jollakin maailmanlaajuisella uskontokentällä tietämättäni, vaikka Suomi oleskelumaa mitä voi ajatella herkuttelevan ihmisen kysyvän, Herra! "Herra vastaan ota jutusteluni alkuvauhdissa huomioida miten menee, mitä tarvitsen, ajatella sen suuremman oikeuden ja kehityksemme Talous Elämässä! Elämän kovimmat raudat monille, niin, uskon, viattomia aina näyttää kohtaavan, auta heitä, joita vihaan ja kiroan siinä, missä vapautukseni on" Vapautus on Herrassa!

Uusimmat kommentit

03.12 | 11:10

Hei, Risto. Tämä on Hengellinen kotikirjasto, ei Mairen kotisivu. ...

03.12 | 04:10

En ole aikoihin kuullut mitään näin upeita.Syvät,kaun...

26.11 | 22:13

Aivan upeita ja koskettavaa musiikkia.Vierailit,säestit ja lauloit Varapäree...

03.11 | 15:39

Tässä kansiossa, Markon kuvia-ensimmäinen ylläpitäjä. Myös ...