Rothschildien valta mediassa ja kaksi maailman sotaa

Osa 9: Rothschildien valta mediassa

Eustace Mullins on kirjoittanut kirjan Who Owns the TV Networks osoittaen että Rothschildit hallitsevat ainakin kolmea amerikkalaista TV-kanavaa plus muita ääniteteollisuuden ja joukkoviestimien aspekteja. Voitaisiin lisätä että he hallitsevat myös Reutersia.

Muista lähteistä näyttää siltä että CNN, joka käynnistyi itsenäisenä haastajana juutalaistan TV-kanavien monopolille, päätyi osaksi tätä systeemiä. BCCI:ltä tullut raha (BCCI on ollut eräs Uuden maailmanjärjestyksen rahoitusjärjestelmistä, joka on erikoistunut likaisia bisneksiä varten kuten kongressiedustajien "voitelu", ja se oli sekaantunut Inslawiin, Iran-Contra -skandaaliin, Centrustiin sekä muihin viimeaikaisiin skandaaleihin jotka ovat olleet häpeäpilkkuina) on ollut myös CNN:n takana.

On niin paljon toimintaa nykypäivän Rothschildien taholta että valvotun uutismedian sensuroijat, jotka suojelevat Rothschildeja, eivät ole kyenneet sensuroimaan kaikkea; ovat edelleen jättäneet hiekanmuruja joita ei ole huomattu sensuroida. Kuitenkin, minä edelleen etsin niitä Rothschildien jälkeläisiä jotka ovat halukkaita puhumaan. Olen löytänyt muutamia. Eräs jota minulla ei ole ollut vielä tilaisuutta haastatella on Rebecca Brownin aviomies. Kerrotaan että Rebecca Brownin aviomies oli illuminatus sekä Rothschildien verilinjaa, ja että hän pekeni heiltä & on yrittänyt jonkin verran tehdä paljastuksia heidän saatanallisista rituaaleistaan. Sen mukaan mitä minulle on kerrottu, he haluaisivat nylkeä hänet elävältä. Valitettavasti en ole kyennyt haastattelemaan Rebecca Brown Yoderin aviomiestä, joka sanoo että Herra on kutsunut hänet vahvistamaan Lopun ajan seurakuntaa.

Kenties mikään ei dominoi amerikkalaisten elämää niin paljon kuin televisio. Amerikkalaiset istuvat TV:n edessä ja imevät itseensä kaiken mitä sieltä tulee. Päivästä päivään, kaikkein merkittävin tapa jolla Rothschildit ovat koskettaneet amerikkalaisten elämää on tapahtunut kolmen suuren TV-kanavan kautta jotka ovat heidän ohjauksessaan.

Havainnollistaaksemme heidän vaikutusvaltaansa, me tutkimme ketkä ohjaavat näitä kanavia. Tämä lista ei ole aivan tuore, enkä ole yrittänyt tehdä siitä tuoretta. Koska tämän kirjan kirjoittaminen on niin pitkäaikaienn prosessi, osa materiaalista pakostakin vanhenee matkan varrella.

ESIMERKKEJÄ, NBC

NBC Directors

Rothschild Connection

Other Connection

John Brademas

Dir. Rockefeller Foundation

Chaiman Fed. Reserve Bank on N.Y. which controls all other Fed. Reserve Banks. Humanist of the year 1978.

Cecily B. Selby

---

National Director Girl Scouts (the occult is now part of the Girl Scout program), Director Loehman's (dresses) & Avon Products; husb. James Cole, pres. Bowdoin College.

Peter G. Peterson

Former head of Kuhn, Loeb

Ex-Secretary of Commerce

Donald Smiley

Director of some Morgan firms

Director Irving Trust, Metro-Life, Ralston-Purina, U.S. Steel & chairman of Macy Company.

David C. Jones

---

President Consolidated Contr., director U.S. Steel, Kemper Insurance.

Robert Cizek

Director First City Bancorp

Director RCA, chairman Cooper Industries.

Thomas O. Paine

---

President of Northrup. Director of Institute of Strategic Studies, director of various munitions associations.

Thornton Bradshaw

Director Rock. Bros. Fund

Director Aspen Institute of Humanistic Studies, Atlantic-Richfield Oil, Champion Paper Company, chairman of RCA.

Brandon Tartikoff (head of NBC Entertainment)

Jewish

Private prep. school, Yale. 3

ESIMERKKEJÄ, CBS
 
 

CBS Directors

Rothschild Connection

Other Connections

Harold Brown

Executive director Trilateral Commission

Jewish, ex-Secretary of Air Force and ex-Secretary of Defence.

Roswell Gilpatric

Kuhn, Loeb firm Chairman

Director Fed. Reserve Bank of N.Y.

Henry B. Schnacht

CFR, Brookings Institute

Director Chase Manhattan, director AT&T, chairman Cummins Engine Company, Committee for Economic Development.

Michael C. Bergerac

Director of Manufactures Hanover

Chairman of Revlon.

James D. Wolfensohn

Former head of J. Henry Schroerer Bank.

---

Walter Cronkite

---

Socialist, A.I. DuPont award, Peabody Award.

Newton D. Minow

Director of Rand Corporation.

---

Franklin A. Thomas

---

Head of Ford Foundation.

Marietta Tree

Assoc. w/ Ditchley Foundation

Director of Winston Churchill Foundation, director U.S. Trust, & director Salomon Brothers Dranddirector fdr. of Groton, hsbd. in British Intelligence.

 

 Luku 10i -- Rothschild

Osa 10: Kaksi maailmansotaa

Rothschildien yhteydet Ensimmäiseen maailmansotaan ovat erinomainen esimerkki kontrolloidusta konfliktista. Liittoutuneiden puolella anglantilaiset ja ranskalaiset Huoneet taloudellisesti tukivat maidensa sodankäyntiä. Jotkin Rothschildeista olivat jopa sotilaita, vaikka he eivät olleetkaan etulinjassa. J.P. Morgan lainasi paljon rahaa Ympärysvalloille. Tämä pankki oli ympärysvaltojen "hankinta-agentti" kunnes Yhdysvallat liittyi sotaan. Se myös loi syndikaatin joka rahoitti Kiinan "modernisoimista", joka auttaisi tätä maata puolustautumaan Japanin uhkaa vastaan; japani oli sotinut Kiinaa vastaan vuona 1874, vuosina 1894-1895, sekä vuonna 1900.

Eliitti halusi Amerikan liittyvän sotaan. Historijoitsija Charles Tansill huomauttaa: "Nämä suuret pankki-intressit olivat suuresti kiinnostuneita tästä maailmansodasta koska se tarjosi mahdollisuuksia suuriin voittoihin. 3.8.1914, jopa ennen varsinaisten taisteluiden alkamista, tämä ranskalainen firma Rothschild Freres otti yhteyttä J.P. Morganiin New Yorkissa ehdottaen että he lainaisivat 100.000.000 dollaria jolla Ranska voisi ostaa tavaroita Yhdysvalloista."

Tämä Lusitania oli juoni. Se oli lastattu osittain Morganin omistamilla ammuksilla, se oli luovutettu Englannille osaksi Laivastoa, ja huolimatta saksalaisten varoituksista se lähetettiin sota-alueelle, tarkoituksena että saksalaiset upottaisivat sen ja jotta se voisi olla katalyytti amerikkalaisten liittymiselle tähän sotaan. USA:n ulkoministeriö ei varoittanut laivalla matkustavia USA:n kansalaisia että matkasta tulisi vaarallinen. Churchill määräsi Lusitaniaa suojanneet sotalaivat palaamaan satamaan, ja täten tämä laiva oli täysin suojaton. Rothschildien agentti, Eversti House, luultavasti tiesi tästä juonesta; asiakirjat vihjaavat että hän olisi keskustellut tästä asiasta englantilaisen Sir Edward Greyn kanssa. Historijoitsija Colin Simpson kutsui Lusitanian upottamista "pahanhajuisimmaksi tietoisen murhan teoksi joka on koskaan tapahtunut merellä."

Akselivaltojen puolella tämä Rothschildien verkosto myös kanavoi rahaa. Toinen perhe joka oli liittoutunut Rothschildien kanssa olivat nämä Warburgit. Max Warburg, Kuhn, Loeb & Companyn Paul Warburgin veli, johti perheen taloudellista voimatekijää Franlfurtissa, Saksassa (eräs syy miksi Rothschildit kykenivät muuttamaan Frankfurtin pankkinsa rahaksi -- jotta nämä Warburgit johtaisivat asioita). Max oli Saksan salaisen poliisin päällikkönä Ensimmäisen maailmansodan aikaan. Näiden Warburgien yhteyksien kerrotaan auttaneen Akselivaltoja taloudellisesti.

Sodan loputtua vuonna 1919, Versaillesin sopimuksen kokouksiin (laatimiseen?) osallistuivat Rothschildeihin yhteydessä olevat miehet kuten Paul ja Max Warburg, John Foster Dulles (Kuhn, Loeb & Companysta), Colonel (eversti?) House, Thomas Lamont (J.P. Morganista) sekä Allen Dulles (Kuhn, Loeb & Companysta). Tämän Versaillesin sopimuksen ankarat ehdot asettivat näyttämön Toisella maailmansodalle. Eräs delegaatti sanoi: "Tämä ei ole rauha; tämä on ainoastaan aselepo kahdeksikymmeneksi vuodeksi." Riittävän varmasti, vuonna 1939 alkoi Toinen maailmansota.

Toinen Versaillesin tapaamisten tuote oli eliitin Kansainliiton peruskirja -- Illuminaatin ensimmäinen yritys luoda globaali instituutio. Tämä kansainliitto epäonnistui. Tämä sai aikaan tarpeen luoda aivoriihi & erityisintressien organisaatio joka voisi markkinoida Uutta maailmanjärjestystä. Näin laadittiin Ulkomaansuhteiden neuvosto -- tämä CFR, RIIA, jne. Tästä tullaan keskustelemaan myöhemmin.

Ensimmäinen maailmansota auttoi luomaan kommunistisen valtion. Max Warburg rahoitti Leniniä ja hänen vallankumoustaan. Jacob Schiff antoi 20 miljoonaa dollaria Leninille. J.P. Morgan auttoi bolshevikkien vallankumouksen rahoittamisessa. Myös Alfred de Rothschild rahoitti bolshevikkeja.

Nämä Rothschildit hallitsivat/valvoivat lopullista sopimusta joka jakoi Euroopan Ensimmäisen maailmansodan jälkeen. Kun Saksa kukistui, sen lisäksi että Rothschildien agentit laativat tämän sopimuksen & valmistelivat ajatuksen Kansainliitosta, Max Rothschild oli eräs yhdestätoista miehestä jotka ottivat Baijerin haltuunsa. Max Rothschild oli vapaamuurari Münchenissa, Saksassa.

TOINEN MAAILMANSOTA

Illuminati & Rothschildien intressit hallitsivat myös Toista maailmansotaa. Suuret pulavuodet eivät piinanneet ainoastaan Amerikkaa; lama pyyhki myös Euroopan yli. Tämä taloudellinen lama Euroopassa, yhdistettynä äärimmäisen koviin Versaillesin rauhansopimuksen ehtoihin, auttoi lietsomaan kansallismielisten tulipalojen liekkejä jotka pyyhkivät Saksan yli.

Hitler oli Saksan kaikkein voimakkaimman okkultistisen salaseuran jäsen. Hän pääsi tämän seuran sisäpiiriin jossa harjoitettiin satanismia. Hitler oli omistautunut Saatanan valtakunnalle -- hän oli pahantahtoinen nukke. Hänet tuotiin sisään tähän ryhmään Dietrich Eckartin toimesta, jonka oletetaan sanoneen kuolinvuoteellaan: "Seuraa Hitleriä. Hän tanssii, mutta se olen minä joka valitsee sävelen! Olen vihkinyt hänet Salaiseen oppiin, avannut hänen keskuksensa visiolle, ja antanut hänelle keinot kommunikoida Valtojen kanssa. Älä sure minua: olen vaikuttanut historiaan enemmän kuin kukaan muu saksalainen."

Pohdi tätä: Hitler oli saatanallisesta verilinjasta, hänellä oli tukenaan voimakas saatanallinen yhteisö. Hän oli myynyt sielunsa Saatanalle, ja Illuminati tuki häntä taloudellisesti. Onko ihme että hän nousi mitättömyydestä ja köyhyydestä yhdeksi voimakkaimmista ihmisistä joka on koskaan elänyt? Minä uskon että on jopa turvallista spekuloida että demoniset henget hallitsivat Hitleriä täydellisesti; että hän yksinkertaisesti luovutti itsensä Saatanan hallintaan. Eräs saatanallisen hierarkian entinen jäsen kertoi uskovansa että läpi koko historian on ollut tiettyjä pahoja miehiä jotka ovat antaneet itsensä täydellisesti Saatanan hallintaan. Nämä miehet (Hitler, Tshingis Khan, esimerkiksi) ovat olleet eräänlaisia antikristus-tyyppejä, yksinkertaisesti inhimillisiä säiliöitä voimakkaiden demonisten henkien tai jopa itsensä Saatanan majoittamikseksi. Tämä entinen Illuminaatin jäsen uskoi että kun Saatana ei tarvinnut enää ruumista antikristukselleen, hän hylkäsi sen (ruumis kuolee tavalla tai toisella), ja löytäisi toisen sielun joka olisi halukas luovuttamaan ruumiinsa Saatanalle.Nämä pahat figuurit eivät olisi varsinaisia antikristuksia, tämä ihminen selitti, vaan sallisivat itsensä joutua antikristuksen hengen valtaan. Tämä on vain teoria, mutta minä uskon että sillä on jonkin verran meriittiä. Jos se on totta, se maalaa mielenkiintoisen kuvan Hitleristä sekä tästä hallitsevasta luokasta joka loi hänet.

Eräs Hitlerin ensisijaisista taloudellisista lähteistä valtaan oli I.G. Farben, kemikaali-kartelli, ja I.G. Farben vuorostaan oli Illuminaatin hallitsema. Tämä I.G. Farben luotiin Wall Streetin lainojan avulla sellaisessa yhteydessä jota kutsuttiin nimellä "Davesin suunnitelma". Carroll Quickley kutsuu tätä Davesin suunnitelmaa "suurelta osin J.P. Morganin tuotteeksi". J.P. Morgan myönsi lainoja I.G. Farbenille, joka loi Hitlerin. "Ilman Wall Stereetin pääomia ei olisi I.G. Farbenia, eikä olisi todennäköisesti myöskään Adolf Hitleriä eikä Toista maaiolmansotaa." Henry Ford sulautti saksalaiset varansa I.G. Farbeniin vuonna 1932. Tämä kartelli loi kuolettavan Zyklon B -kaasun jota käytettiin juutalaisten teurastamiseen. Se oli myös mukana kidutuskokeissa jotka johtivat mielenhallinnan metodeihin, kuten Monarch-ohjelmointiin. Näetkö sinä mitä tapahtui? Eräs Rothschildin agentti perusti kartellin joka oli mukana tässä hirvittävässä juutalaisten vainoamisessa. Kuitenkin tämä perhe ylläpitää illuusiota että he täysin tukevat rotuaan.

Aluksi Saksalla oli eräs merkittävä haitta mikäli he meinaisivat aloittaa sodan. Tällä kansakunnalla oli pulaa polttoaineesta, mutta Illuminati ratkaisi tämän pulman. Saksalaiset kykenivät aloittamaan Toisen maailmansodan hiilestä jalostetun polttoaineen avulla. [Natsi-diesel. Suom. huom.] I.G. Farben keksi tämän prosessin. Toiseen maailmansotaan mennessä tätä teknologiaa ei olisi saatu täysin valmiiksi, mutta I.G. Farben teki sopimuksen Rockefellerien Standard Oilin kanssa, joka kykeni kehittämään prosessin täydelliseksi, täten edesauttaen sotaa. Mielenkiintoista, I.G. Farbenin tehtaat eivät olleet Liittoutuneiden pommitusten kohteena. Sodan loppuun mennessä, jalostamot olivat kärsineet ainoastaan 15% vahingot.

William Dodd, Saksan USA:n suurlähettiläs ennen Toista maailmansotaa kirjoitti Presidentti Rooseveltille näin:

"Tällä hetkellä, useammalla kuin sadalla amerikkalaisella korporaatiolla on täällä tytäryhtiöitä tai yhteisyrityksiä."

"Du Ponteilla on liittolaisia Saksassa jotka avustavat tässä aseistuksessa. Heidän pää-liittolaisensa on I.G. Farben..."

"Standard Oil Company lähetti kaksi miljoonaa dollaria tänne joulukuussa 1933, ja on tehnyt 500.000 dollarin voitot auttaen saksalaisia tässä hydrogeneration-teknologiassa..."

"Tämän International Harvester Companyn presidentti kertoi minulle että heidän liiketoimensa täällä kasvoivat 33% vuodessa, mutta he eivät voi lunastaa voittojaan paitsi tavaroina."

"Jopa meidän lentokone-insinööreillä on salaisia sopimuksia Kruppin kanssa."

"General Motors Company [joka on J.P. Morganin hallussa] sekä Ford tekevät valtavia liiketoimia täällä tytäryhtiöidensä kautta eivätkä lunasta voittojaan."

Saksa tarvitsi näiden yhtiöiden, sekä monien muiden amerikkalaisten yhtiöiden pääomia voidakseen käydä sotaa. I.G. Farbenilla oli holding-yhtiö Yhdysvalloissa nimeltään American I.G. Farben. Paul Warburg, hänen veljensä Max (salaisen poliisin päällikkö Ensimmäisen maailmansodan aikana), sekä Warburgien agentti Herman Metz istuivat American I.G. Farbenin hallintoneuvostossa. Muihin johtajiin lukeutuivat Rockefellerien/kansainvälisen pankkien miehet (Edsel, Ford, Charles Mitchell, Walter Teagle, jne.). Kolme saksalaista hallintoneuvoston jäsentä tuomittiin sotarikollisina sodan jälkeen, mutta ei eliittiin kuuluvia amerikkalaisia vaikka he olivat osallistuneet samoihin päätöksiin kuin ne joita rangaistiin.

Kirjailija Eustace Mullinsin mukaan, Hitler tapasi Allen ja John Foster Dullesin vuonna 1933. Nämä Dullesin veljekset toimivat kuten Schiffin sekä Warburgin Kuhn, Loeb & Companyn lailliset edustajat, jotka olivat keskeinen osa Rothschildin verkostoa. Mullins väittää että Kuhn, Loeb & Company oli myöntänyt suuria lyhytaikaisia luottoja Saksalle, ja tarvitsi varmistuksen että nämä lainat maksettaisiin takaisin. Nämä Dullesit ilmeisesti vakuuttivat Hitlerille että hän saisi tarpeellisen rahoituksen tullakseen Saksan valtakunnankansleriksi mikäli hän antaisi lupauksen maksaa nämä velat.

Vietetäänpä hetki sen huomauttamiseksi että Dullesin veljekset Allen ja John Foster olivat sellaisen perheen jälkeläisiä joka oli eräs niistä perheistä jotka toivat Skotlantilaisen riitin Amerikkaan. Allen palveli CFR:n johtajana ja presidenttinä. Heidän setänsä, ulkoministeri Robert Lansing käynnisti Ulkoministeriön ensimmäisen keskitetyn tiedusteluryhmän. Allen Dulles teki yhteistyötä natsien ja Vatikaanin kanssa sodan lopussa suojellakseen ja auttaakseen "pesemään" natsien Valtakunnanpankin aarteet. Dulles teki töitä Illuminaatille, MI-6:lle, sekä itävaltalais-saksalaiselle tiedustelupalvelulle. Näillä Dullesin veljeksillä oli myös suurta valtaa kristikunnassa. Mutta ennenkaikkea, nämä kaksi veljestä olivat suurimpia petkuttajia jotka maailma on koskaan nähnyt.

Eräs Saksan suurimmista panssarivaunujen valmistajista oli Opel, jota J.P. Morgan hallitsi. Toinen yhtiö jolla oli yhteydet J.P. Morganiin oli Bendix Aviation, "joka antoi Saksalle tietoa automaatti-ohjainjärjestelmistä, lentokone-mittalaitteista, sekä diesel-koneiden starttimoottoreista". Esimerkkejä on vaikka kuinka paljon.

Ymmärtääksemme Hitleriä, salaista Rothschildia, meidän täytyy raottaa salaisuuden verhoa sen suhteen että kuka todella oli Hitlerin takana sekä hengellisesti että taloudellisesti.

Osoitetaanpa nämä hämmästyttävät yhteydet ainoastaan yhdestä Hitlerin tukijasta, I.G. Farbenista. Tämä I.G. Farben joka tuki Hitleriä oli taloudellinen jättiläinen. [Eräs suurimpia I.G. Farbenin osakkeenomistajia oli Joseph kennedy. JFK:n tultua presidentiksi Kennedyille palautettiin I.G. Farbenin osakkeet, jotka takavarikoitiin heiltä Toisen maailmansodan jälkeen.] Kuten on juuri kerrottu, ilman I.G. Farbenin tukea Hitler ei olisi kyennyt käymään Toista maailmansotaa. I.G. Farbenoli saksalaisten johtama kemikaali-kartelli. Esimerkiksi, J.P. Morganin antama 800 miljoonan dollarin laina vuodelta 1924 auttoi tätä kansainvälistä konglomeraattia (rypäs) nielaisemaan yhä lisää yhtiöitä. Autettuaan luomaan Ensimmäisen maailmansodan, sekä tienattuaan rahaa tämän sodan avulla, I.G. Farben loi amerikkalaisen tytäryhtiön nimeltään I.G. Chemical Corporation. Bill Donovan, joka käynnisti OSS:n, joka oli CIA:n edeltäjä, teki töitä I.G. Chemical Corporationille. Kuten Hitler ja monet Illuminaatin jäsenet tänä päivänä, Donovan oli kiinnostunut tiibetiläisestä okkultismista. Juuri ennen vuoden 1929 pörssiromahdusta, Donovan auttoi I.G. Farbenia rahoittamaan I.G. Chemical Corporationia. Paul Warburg oli I.G. Farbenin hallintoneuvoston johtava jäsen, ja Aleister Crowleyn ystävä Otto Kahn oli myös yhteydessä tähän yhtiöön. Schroeder Bank oli myös vaivihkaa mukana taloudellisessa aktiviteetissa joka yhdistettiin Amerikan I.G. Farbeniin. Eräs Schroeder Bankin johtajista oli Allen Dulles, tuleva CIA:n johtaja. Muutamassa vuodessa, Allen Dulles, CIA:n johtajana, vuonna 1951, tilasi sata miljoonaa annosta LSD:tä Sandoz Laboratoriesilta. I.G. Farbenilla on myös sidokset Kruppin Illuminaatti-perheeseen josta puhutaan myöhemmin. I.G. Farben hajoitettiin myöhemmin useiksi yhtiöiksi, joista esimerkkeinä Bauer ja Hoechst. Walter C. Teacle oli sekä I.G. Chemical Corporationin että Standard Oilin johtajana. Standard Oil ja I.G. Farben tekivät yhteistyötä Toisen maailmansodan aikana. Rockefellerien Standard Oil myi natsien I.G. Farbenin petrooli-tuotteita sodan aikana 20 miljoonan dollarin arvosta.

Rockefeller oli Standard Oilin suurin osakkeenomistaja ja I.G. Farben oli toisiksi suurin. Nämä Dullesin veljekset John Foster ja Allen työskentelivät eräälle Illuminaatin Wall Streetin firmalle nimeltään Sullivan & Cromwell. Allen liittyi tähän firmaan sen jälkeen kun hän erosi Ulkoministeriön palveluksesta vuonna 1926. Tällä firmalla oli monia asiakkaita Yhdysvalloista, Saksasta ja Britanniasta mukaanlukien tämä Saksan juutalainen Sigmund Warburg. Nämä Dullesin veljekset, kuten muutkin, pelasivat pelejään rintaman molemmilla puolilla Toisen maailmansodan aikana ja tekivät suunnattomia voittoja. Kun Patriootit USA:n hallituksessa ja Englannissa protestoivat Standard Oilille heidän suorittamastaan kollaboraatiosta, Standard Oil ja Saudi-Arabian Kuningashuone uhkasivat katkaista öljykuljetukset Lähi-idästä Englannille ja Amerikalle joka olisi vakavasti vaikeuttanut heidän sotaansa. Allen Dulles, tehden töitä saksalaismyönteisille saudeille sekä Standard Oilille kertoi Senaatin puolustuskomitealle (joka sai selville Standard Oilin kollaboraation natsien kanssa) että heidän tulisi luopua syytöksistä tai öljykuljetukset loppuisivat.

Sillä välin, Illuminaatti-pomoilla täytyi olla jokin muu tapa tehdä voittoja Kolmannessa valtakunnassa samalla kun he elivät ylellisesti Yhdysvalloissa ja Englannissa. Ratkaisu oli palkata ruotsalainen Wallenbergin perhe pesemään rahaa ja kanavoimaan voittoja Kolmannesta valtakunnasta. Nämä Wallenbergit palvelivat myös kuriireina Liittoutuneiden ja Saksan kenraalien välillä jotka halusivat syrjäyttää Hitlerin.

Tämä USA:n hallituksen verkosto joka olisi voinut takavarikoida I.G. Farbenin rahat oli nimeltään U.S. Alien Property Custodian. John Foster Dulles ja hänen veljensä istuivat sen hallintoneuvostossa! Ja tämä tullimies itse, Leo T. Crowley, joka oli natsimyönteinen ja FDIC:n johtaja, oli Dullesin ja F.D. Rooseveltin hyvä ystävä. Allen Dulles sai sitten itsensä siirretyksi Sveitsiin USA:n tiedustelupalvelun johtajana niin että hän voisi huolehtia rahavirroista näiden kahden osapuolen välillä. Hänen salaisella kuriirillaan, von Gaevernitzilla oli juutalainen äiti, joten von Gaevernitzia ei yleisesti epäilty yhteistyöstä natsien kanssa.

Vuonna 1932, tämä natsi-propaganda väitti että I.G. Farben oli juutalaisten työkalu. Seuraavana vuonna I.G. Farbenin edustajat tapasivat Hitlerin, tekivät hänelle suuren lahjoituksen, ja kampanja I.G. Farbenia vastaan loppui.

Keskustellaanpa joistakin salaseuroista joihin Hitler liittyi. Vuonna 1919, kahdella saksalaisella salaseuralla, Thule Societyllä ja Vril Societyllä oli yhteinen tapaaminen eräässä matsästysmajassa Berchtesgadenissa (Baijerin eteläosassa sijaitseva kaupunki, noin 5.000 asukasta, Alpeilla lähellä Salzburgia). Samana vuonna, Hitler liittyi Thule-seuraan. Vapaamuurari Edward George Bulwer-Lytton (1803-1873), Englannin Societas Rocicrucianan suurmestari, oli natsi-aatteen isä. Hänen kirjansa Vril: The Power of the Coming Race inspiroi Blavatskya (Teosofisen Seuran johtaja) sekä Richard Wagneria (OTO:n jäsen), joka vuorostaan inspiroi Hitleriä. Hitler liittyi myös Teosofiseen Seuraan. Nämä saksalaiset Temppeliritarit sekä Golden Dawn olivat yhteydessä tähän Thule-seuraan joka käytti Vrilin maagista valtaa sekä Vrilin maagista kieltä joka perustui 72 sävelelliseen/äänelliseen allekirjoitukseen jotka johdettiin yhdestä monokordista (yksikielinen soitin). Tämä saksalainen vapaamuurari Haushofer (vihittiin tiibetiläiseksi munkiksi erääs dupghas-papin toimesta) oli mukana luomassa natsi-puolueen salaista sisäpiiriä nimeltään Vril. Haushofer oli instrumenttina tuodessaan monia tiibetiläisiä pappeja Saksaan avustamaan natseja hengellisesti. Hitler oli myös tämän esoteerisen Vril-ryhmän jäsen. Tämä Thule-seura ulottui Saksan rajojen ulkopuolelle. Thule-seurassa oli toinenkin salainen sisäpiiri nimeltään Knights of the Black Sun. SS:n esoteerinen merkitys on Schwarze Sonne (Black Sun), virallisesti se on Schutzstaffel.

Historiallisena sivuhuonautuksena, tämä Vril Society yhdisti kolme pienempää ryhmää; nämä olivat: Lords of the Black Stone, Black Knights ja Black Sun. Tämä SS ja Vril Society olivat mukana lentävien lautasten kehittelyssä.

Hitlerin ollessa lapsi, tämä New Templar Order koulutti häntä, ja Hitler liittyi siihen vuonna 1907. Lord Kitchener liittyi myös tähän New Templar Orderiin. G.I. Gurdjieff (venäläinen), Lord Kitchener (englantilainen), Haushofer (saksalainen), sekä Hitlerin mentori Liebenfels (itävaltalainen) oli kaikki vihitty tiibetiläisiin mysteereihin. Gurdjieff vihki Josif Stalinin Martinist Order of Freemasonryyn (toiselta nimeltään Elus Cohens). Tämän Elus Cohensin suurmestari Papus oli tsaari Nikolai II:n okkultistinen neuvonantaja (kuten myös Prieure de Sionin suurmestarin läheinen ystävä), joten on mielenkiintoista että Venäjän kommunistiset hallitsijat kuuluivat samaan vapaamuurari-kiltaan kuin Venäjän aristokraatit ennen vallankumousta. Vuoteen 1920 mennessä, Elus Cohens oli mennyt täysin maan alle. Gurdjieff tapasi Hitlerin ennen Toista maailmansotaa. Nämä Siionin viisaiden miesten pöytäkirjat (Protocols of Zion) oli alunperin annettu tsaarille Sergei Nilus -nimisen miehen toimesta hänen yrittäessään paljastaa Elus Cohensin suurmestari Papusin. Hän oli naivi ajatellessaan että tsaari olisi kiinnostunut. Nilusin ei ollut tarkoitus paljastaa juutalaisia tämän dokumentin avulla vaan pikemminkin esoteerinen klikki jolla oli tsaarin luottamus.

Jos natsien johto olisi ollut vilpitön näiden Pöytäkirjojen suhteen, he eivät olisi voineet veljeillä näiden samojen ihmisten kanssa joiden sanottiin toteuttavan Pöytäkirjoissa mainittuja suuntaviivoja. Ja kuitenkin juuri nämä ihmiset vihkivät heitä salaseuroihin. Tämä koko natsi-touhuilu vaikuttaa Illuminaatin Hegeliläiseltä dialektiikalta.

Vuoden 1938 aikana Illuminaatti-johtajat ja Josif Stalin loivat politiikan joka varmisti että Hitler voisi aloittaa sodan. Eräs brittiläinen johtaja, joka oli myös RIIA:n jäsen, Neville Chamberlain, vapaamuurari-profeetta H.G Wells, sekä Illuminaattien Astorit ja Lord Rothschild, sekä joitakin muita samaa lajia olevia henkilöitä tapasivat 26. - 27.3.1938 Astorien Cliveden Estatessa keskustellakseen Chamberlainin myönnytyspolitiikan jatkosta. Siihen aikaan viisi Astoria istui Englannin Parlamentissa, ja William Astor oli RIIA:n puhemies. Nämä Rothschildit hallitsivat Englannin Keskuspankkia sekä muita rahalaitoksia. Illuminati oli luonut Vatikaanin pankin sekä Bank of International Settlementsin Sveitsiin, niin että tämän tulevan sodan aikana heidän rahojensa tai kultansa liikkeet eivät vakavasti häiriintyisi.

Tämän kirjailijan kaikenkaikkiaan tekemät löydöt osoittavat että oli monia Illuminaatin pelaajia jotka olivat sotkeutuneet asioihin kulissien takana ennen Toista maailmansotaa ja sen aikana. Tosiasiat tukevat Illuminaatin omaa salaista historiaa että Toinen maailmansota noudatti Illuminaatin käsikirjoitusta! Tämä lavastetty hyökkäys Pearl Harboriin salli Rooseveltin liittyä mukaan sotaan. Illuminati loi Toisen maailmansodan Rothschildin-Morganin-Warburgin-Schiffin syndikaatin avulla. Heidän salaseuransa joiden sisällä oli lisää salaseuroja noudattivat Illuminaatin käytäntöä jossa oli laatikoita laatikoiden sisällä. Ja monissa paikoissa nämä Rothschildit ja heidän käskyläisensä esittivät avainroolia tässä koko käsikirjoituksessa. Monet ahneet ja itsekkäät ihmiset menivät mukaan tähän näytelmään kuten myös jotkin naivit ei-informoidut ihmiset jotka olivat tietämättömiä tästä käsikirjoituksesta jotka samensivat vettä kaikenlaisilla monimutkaisilla manöövereilla. Kun Toinen maailmansota loppui, syyttäjät jotka tukivat natsien sotarikoksia, sensuroivat "kaiken materiaalin joka osoitti Lännen avustaneen Hitleriä", sanoi historijoitsija Antony C. SUtton.

MISSÄ KOHDIN NATSISMI SOPII SAATANAN SUUNNITELMIIN?

Tämä "nerokas" suunnitelma joka annettiin yksityiskohtaisesti Illuminaatille [Saatanan toimesta? Suom. huom.] oli luoda teesi ja sille vastakohta eli antiteesi. Tämä prosessi toistaisi itseään kunnes saavutettaisiin haluttu lopputulos. Näiden kahden välisestä taistelusta nousisi synteesi. Kaaoksen taistelusta nousisi esiin Uusi järjestys muistuttaen meitä vapaamuurarien tunnuslauseesta "Ordo ab Chaos" eli "Order out of Chaos". Jos teesi olisi kuin moukari ja antiteesi kuin alasin, se mikä jäisi näiden kahden väliin joko pirstoutuisi tai muovautuisi uudelleen (mikäli materiaali on pehmeää). Kolme maailmansotaa mahdollistaisi tämän suunnitelman toimimisen. Tämä moukari kunnostettaisiin, ja sille annettaisiin kotimaa, turvapaikka. Tämä turvasatama olisi Venäjä, ja moukari nimeltään "kommunismi". Ensimmäinen alasin luotaisiin Saksan taloudellisesta kaaoksesta, se olisi nimeltään "kansallissosialismi". Tämä alasin tuhoutuisi Toisessa maailmansodassa, mutta toinen alasin korvaisi sen. Se olisi nimeltään "demokratia".

Nämä kaksi ensimmäistä maailmansotaa toteutuivat juuri niin kuin niiden pitikin.

Ensimmäisestä maailmansodasta syntyi seuraavanlaisia asioita tai ilmiöitä:

 1. Turvattu saatanallinen diktatuuri Venäjälle.
 2. Saatanallisille Rothschildeille osittainen ote Palestiinasta, valmistellen tietä sille että Saatana eräänä päivänä hallitsisi maailmaa Jerusalemista käsin.
 3. Joukkotuhoaseet & terrori.
 4. Kansainliitto.
 5. Kokonaisten kansakuntien taloudellinen orjuuttaminen velalla.
 6. Sosiaalinen muokkaus.

Toisesta maailmansodasta syntyi seuraavanlaisia asioita tai ilmiöitä:

 1. Venäjän nousu suurvallaksi.
 2. Rothschildeille täydellinen ote Palestiinasta.
 3. Lentokoneiden kehitys mukaanlukien pitkän kantaman ohjukset, satelliitit, suihkukoneet, lentävät lautaset, ydinkäyttöiset sukellusveneet, jne.
 4. Kylmä sota sekä kauhun tasapaino vakuuttamaan ihmiset siitä että Saatanan Uusi maailmanjärjestys olisi tarpeellinen.
 5. Yhdistyneet Kansakunnat.
 6. Kehittyneempi mielenhallinta, parempi sosiaalinen muokkaus.

Kolmannesta maailmansodasta nousisi uusi uskonnollinen järjestelmä. Tämä kolmas maailmansota tulisi muistuttamaan Harmagedonin taistelua. Saatana kertoi seuraajilleen, korkea-arvoisimmille orjilleen että tämän ansiosta ihmiset uskoisivat että hän olisi Jeesus Kristus sitten kun hän tulisi esiin sodan loputtua. Tämän sodan täytyisi olla hirvittävä, niin että hän voisi astua esiin ja tuoda ihmeellisen järjestyksen kaaoksen musertamaan maailmaan, jonka on saanut aikaan historian pahin maailmansota. Taas, kyseessä olisi "Order out of Chaos" niinkuin vapaamuurareiden dokumentit toistuvasti julistavat. Täydellinen mielenhallinta Pedon maailmanlaajuisessa järjestelmässä nousisi esiin.

Aivan kuten Toinen maailmansota kehittyi maailmanlaajuisesta lamasta, Saatana kertoi seuraajilleen että tämä vuosien 1992-1999 ahdistus toistaisi suuremmassa mittakaavassa Egyptin vitsaukset, sillä Saatana kostaisi sen mitä Jumala (ja Mooses) tekivät Egyptille maksamalla maailmalle korkojen kera sen mitä tässä muinaisessa maassa tapahtui. Useimmille meistä, ajatus tällaisesta piinasta ja tuhosta vaikuttaa demoniselta mielettömyydeltä -- mitä se todellisuudessa myös on.

Suomentajan kommentti: Kuten hyvin tiedämme, tämä uhkaus/lupaus/ennustus ei toteutunut. Elämä nykyisessä muodossaan on aika tylsää, varsinkin suomentajan kannalta, mutta siitä huolimatta vain hullu toivoo tällaisten asioiden toteutumista. Tässä nykyisessä tilanteessa on edes mahdollista säästää rahaa ja matkustella silloin tällöin ulkomaille. En ole aikoihin maksanut kymmenyksiä; satunnaisista ulkomaanmatkoista luopuminen tekisi elämästäni sietämätöntä. Luulisin että olen työlläni maksanut enemmän kuin kymmenyksen tuloistani. Minulla on unelmia matkustaa kaukaisiin maihin koska olen INHIMILLINEN

Maailmanhallituksen ytimessä on satanismi. Se piilottaa itsensä monien julkisivujen taakse kuten juutalainen pankkitoiminta, arianilaisuus, sosialismi, Brittiläinen israelismi, sionismi ja vapaamuurarius, jotka ovat työkaluja joiden avulla saada massat palvelemaan tätä suunnitelmaa. Tämä "salaliitto" luoda maailmanjärjestelmä on koettanut saada apua miltei jokaiselta. Näin on näreet, koska suurin osa uskonnollisista järjestelmistä huipulla ovat satanistien hallitsemia, jotka tietävät mitä he tekevät sekä ohjailevat ihmisten uskonnollisia ponnisteluja (lue kirja Be Wise As Serpents lukeaksesi dokumentaatiota tästä aiheesta). Natsismi oli pakanallinen gnostilainen uskonto jonka ylipappi (Hitler) tiesi mitä hän oli tekemässä Saatanan mission eteen. Hitlerin missio istutettiin häneen hypnoottisesti hänen matessaan sotilassairaalassa haavoituttuaan Ensimmäisessä maailmansodassa. James Larratt Battersby Englannissa kirjoitti kirjan Holy Book of Adolf Hitler Saksalaiselle maailmankirkolle (joku natsiryhmä) vuonna 1952. Huolimatta saksalaismyönteisistä ajatuksista jotka kirjoittaja laittoi mukaan saadakseen lukijoidensa suosion, tämä kirja on tarkka kuvaus siitä mitä tapahtuisi seuraavien 50 vuoden aikana Uuden maailmanjärjestyksen luomisen suhteen. Syy miksi jotkin ennustukset/ennakkovaroitukset saksalaisten suuresta roolista eivät ole ajankohtaisia on se että tämä saatanallinen hierarkia ei ole kiinnostunut saksalaisista mitenkään erituisellä tavalla, paitsi että haluaa valjastaa heidän apunsa edistääkseen suunnitelmiaan. "Henki" antoi Battersbylle tämän kirjan, Holy Book of Adolf Hitler. Battersbyn mukaan, tämä kirja on kirjoitettu "jotta Jumala saisi avattua pakanoiden silmät totuudelle, ja jotta he julistaisivat Hänen Pyhää Evankeliumiaan kaikkialle maailmaan". Tämä kirja on erinomainen yleiskatsaus siihen mitä Saatana oli suunnitellut vuonna 1952, ja jota hän on ollut toteuttamassa suuressa mittakaavassa tämän jälkeen. Constance Cumbey oli aivan oikeassa huomautaessaan että New Age -liike muistuttaa läheisesti natsismia. Hän antoi yksityiskohtaisen listan yhteneväisyyksistä sivuilla 114-120, kirjasaan Hidden Dangers of the Rainbow.

Juutalaisia (minä käytän tätä termiä sen laajimmassa merkityksessä) käytetään hyväksi. Itse asiassa, alamaisuus tai uskollisuus saatanalliselle hierarkialle ei ole vähäisimmässäkään määrin riippuvainen siitä onko henkilö juutalainen vai ei, vaikkakin näyttää siltä että ensinnä suunnitelmana on luoda uskonnollinen johtaja jota pidetään juutalaisten messiaana. Kuinka surullista, sillä Rothschildien ja muiden saatanallisten "juutalaisten" verilinjat Toisen maailmansodan aikana osoittavat että heidän ensisijainen uskollisuutensa ei ole kohdistunut Vanhaan Testamenttiin eikä edes ortodoksiseen juutalaisuuteen , vaan puhtaasti Saatanaan. Jossakin tulevaisuuden kohdassa, juutalaiset löytävät että tämä "messias", joka on jo elossa [tai sitten ei ole vielä syntynytkään. Suom. huom.] odottamassa esiripun avautumista, antaa heille ainoastaan lyhytaikaista lohtua. He pääsevät lyhyelle ajelulle/ratsastukselle ja sitten heidät dumpataan.

Nämä Rothschildit (sekä muut huipulla olevat saatanalliset perheet pienemmässä mittakaavassa) rahoittivat juutalaista vapaamuuraria ja antaumuksellista satanistia, nimeltään Karl Marx, kirjoittamaan kirjan Das Kapital. Satanistien hallitsemat vapaamuurari-ryhmät sekä muut ryhmät käynnistivät kommunismin. Saatana oli heidän suunnitelmiensa isä, ja hän antoi nämä suunnitelmat Albert Pikelle ja Guiseppe Mazzinille Feast of Beastin aikana; nämä olivat korkealla saatanallisessa hierarkiassa.

Luotuaan kansainvälisen sosialismin (kommunismi), luotiin väliaikainen antiteesi nimeltään "Kansallissosialismi" (natsismi). Samaan tapaan kommunismin kanssa, vapaamuurari-looshit ja muut esoteeriset salaseurat loivat kansallissosialismin. Nämä salaiset esoteeriset gnostilaiset sekä saatanalliset salaseurat Illuminaatin kanssa auttoivat luomaan Thule-seuran (Thule Gesellshaft). Adolf Hitler oli tämän okkultistisen Thule-seuran jonkinasteinen jäsen, monien muiden miesten kanssa joista tuli myöhemmin johtavia natseja, kuten Rudolf Hess. Tämä Thule-seura käytti hakaristiä (vapaamuurareiden/hindujen symboli) jonka natsipuolue omi itselleen. Toisin sanoen, natsipuolueen isoäitejä olivat Saksan vapaamuurarilooshit. Hitler oli myös Teosofisen seuran jäsen, jolla oli vahvat sidokset satanisteihin ja vapaamuurareihin. Sekä Bailey että Hitler opiskelivat tiibetiläistä ja hindulaista magiaa. He myös tutkivat gnostilaisuutta ja jokaista pakanallista ja/tai okkulttista uskonnollista järjestelmää.

Kirjassa Holy Book of Adolf Hitler selitetään miksi Teosofinen Seura teki niin ahkerasti töitä tuhotakseen Brittiläisen imperiumin. Aluksi se oli arvoitus minulle että miksi Teosofisen Seuran presidentit jotka olivat yhteydessä saatanalliseen jierarkiaan haluaisivat raunioittaa Brittiläisen imperiumin. Syy miksi se vaikutti niin oudolta oli, että satanismin & noituuden isänmaa on Iso-Britannia. Salaisen poliittisen vallan maantieteellinen keskus on Englanti. Ja edelleen, eräs suurimmista ja voimakkaimmista satanismin salaisista julkisivuista on Brittiläinen israelismi (British-Israelism). Syy miksi Britannian maailmanvalta tuhoutui oli se, että Saatana oli määritellyt ennen vuotta 1870 että näihin askeliin jotka vievät kohti maailmanhallitusta kuuluu noin yhdeksän tai kymmenen maantieteellistä ryhmittymää. Euroopan Unionin luominen ei olisi onnistunut mikäli Englanti olisi keskittynyt omiin siirtomaihinsa. Niin pitkään kuin Isolla Britannialla oli imperiuminsa, maa ei olisi liittynyt Euroopan Unioniin. Itse asiassa, kaikki Euroopan kansakunnat tuli vakuuttaa siitä että heidän kannattaisi luopua siirtokunnistaan. Tämä on syynä siihen miksi Maailmanhallitus värväsi jokaisen jonka vain kykeni auttamaan taistelussa Portugalia vastaan Angolassa mukaanlukien nämä suuret vapaamuurarien hallitsemat kristilliset järjestöt jotka lahjoittivat miljoonia dollareita NCC:lle ja WCC:lle jotka sitten kanavoivat nämä miljoonat sisseille jotta he voisivat ostaa aseita ja ammuksia. Myös kirkot ja kristityt olivat näiden sissien maalitauluina.

Tätä Teosofista Seuraa syytetään kaikkein innokkaimmin Intian itsenäisyydestä. Tämä Teosofinen Seura onnistui muuttamaan Britannian politiikkaa niin että englantilaisista tuli epäsuosittuja. Seuraavaksi, Teosofisen Seuran presidentti Besant, joka julkaisi Intian suurinta Englanninkielistä sanomalehteä kritisoi voimakkaasti brittiläistä hallintoa sanomalehdessään, ja lopulta hänet pidätettiin. Gandhi & muut intialaiset johtajat olivat mukana prosessissa jossa Besantista tehtiin Intian Kongressipuolueen presidentti. Tämä Kongressipuolue hallitsee edelleen Intian politiikkaa. [Nykyään taitaa olla hindunationalistinen puolue vallassa. Suom. huom.] Teosofi mahatma Gandhi, seuraten Teosofisen Seuran presidentti' Annie Besantia, johti intialaiset Britannian hallintoa vastaan.

Mutta lopullisen kuoliniskun Brittiläiselle imperiumille antoi eräs toinen teosofi -- Adolf Hitler. Tiedetään yleisesti että Akselivaltojen hyökkäykset Toisessa maailmansodassa tekivät lopun Brittiläisestä imperiumista, tai niin meille on kerrottu. Totuus on että eliitti halusi tämän imperiumin kuolevan, ja veti jokaisesta narusta vakuuttaakseen Britannian kansalaiset sekä siirtomaiden asukkaat siitä, että Englanti oli liian heikko Toisen maailmansodan jäljiltä jotta se voisi estää siirtokuntiaan itsenäistymästä. Nelson Rockefeller myös heikensi Britannian vaikutusvaltaa Etelä-Amerikassa ja korvasi sen omalla (taloudellisella) imperiumillaan Toisen maailmansodan aikana. Kuitenkin, Illuminati oli riittävän tyytyväinen taloudelliseen ja salaiseen kontrolliinsa Kolmannen maailman valtioissa, niin että se salli näkyvän poliittisen kontrollin murskautua. Esimerkiksi, avainjäsenet kommunistisessa Vietnamissa olivat Illuminaatin sisäpiiriläisiä. Illuminaatin valta näihin avainmiehiin on niin täydellinen että he osallistuvat täydestä sydämestään Illuminaatin suunnitelmiin. Esimerkiksi Ho Chi Minhillä oli sidokset sekä Neuvostoliiton että USA:n tiedustelupalveluihin.

Ihmisten on vaikea käsittää että Illuminati hallitsi Saksaa, Neuvostoliittoa, Englantia & Ranskaa Toisen maailmansodan aikana, mutta näin vain tekivät. Churchill, Roosevelt ja Stalin olivat kaikki vapaamuurareita. Ranskan DeGaullella oli läheiset suhteet useisiin esoteerisiin ryhmiin, ja Prieude de Sion sekä Grand Orient auttoivat hänet valtaan 1950-luvulla. Churchill oli sionisti että fabianilainen sosialisti.

Stalin oli kaappi-satanisti. Roosevelt oli sionisti ja sosialisti. Sekä Churchill että Roosevelt tulivat tärkeistä eliitti-verilinjoista. Stalin oli jossain määrin itsenäinen, mutta pohjimmiltaan hän teki sen mitä häneltä odotettiin. Ihmiset eivät olleet valmiita maailmanhallitukseen, ja useimmat eivät edes yhdistyneeseen Eurooppaan. Toinen maailmansota toteutettiin jotta saataisiin ihmiset suhtautumaan myötämielisemmin Euroopan yhdentymiseen. Saatana hallitsi jo nyt maailmaa salaisen komentoketjunsa kautta, mutta hän halusi avoimesti hallita ihmisten sydämiä sekä tulla julkisesti ylistetyksi hallitsijana ja vapahtajana.

Kuka oli Hitler? Hitlerin isä oli tulos Rothschildin salaisesta jalostusohjelmasta jonka varjolla hedelmöitettiin hänen isoäitinsä. Saatavilla olevien yksityiskohtien perusteella näyttää siltä että Hitler valmennettiin rooliinsa niin että hän ei aluksi tuntenut perintöään. Näyttää siltä että Hitler sai tietää "juutalaisesta verilinjastaan" sen jälkeen kun hänestä oli tullut SAksan Valtakunnankansleri. Hitlerillä oli romansseja monien kauniiden naisten kanssa. Vaikka Hitler oli hyvin tiukka mitä tuli hänen New Age -uskonnollisiin rituaaleihinsa kuten se että hän oli kasvissyöjä, [Tämä kasvissyönti saattoi olla pelkkää lavastusta, ainakin Veikko Huovinen uskoo näin. Suom. huom.] tähän ei kuulunut pidättyvyys sukupuolisesta kanssakäymisestä. Hitlerin siemen (Rothschildin voimakas perinnöllinen okkultistinen verilinja) oli piilotettuna Askenasi-verilinjaan, josta ainakin osa on kulkeutunut Yhdysvaltoihin. Myös Hitlerin perinnöllinen okkultistinen voima on jatkanut matkaansa. Tämä toteutettiin kaikkein todennäköisimmin iskemällä veitsi hänen sydämeensä samalla kun henkilö joka vastaanotti tämän okkultistisen voiman veti sisäänsä Hitlerin viimeisen henkäyksen kuolemansuudelmalla ottaakseen vastaan hänen okkultistisen voimansa. [Tämä rituaalimurha on saattanut tapahtua Berliinissä tai sitten Etelämantereella, mikäli Hitler onnistui pakenemaan. Suom. huom.] Se mitä minä olen kertomassa sinulle on että Hitlerin jälkeläiset ovat elossa & hyvissä voimissa, ja hänen hirvittävä antikristuksen henkensä siirtyi jollekulle eikä ole kuollut.

Salli minun muistuttaa joistakin Hitlerin omista profetioistaan koskien häntä itseään sekä hänen päämääriään: "Äärimmäisen uhan hetkellä minun täytyy kohdata marttyyrikuolema kansan edestä. Mutta minun kuolemani jälkeen tulee jotakin todella suurta, ylitsevuotava ilmoitus minun missiostani maailmalle." Maailma tulee todistamaan hänen jumalallisuuttaan. Edelleen: "Minun henkeni tulee nousemaan haudasta, ja maailma tulee näkemään että minä olin oikeassa." 30.4.1945, von Rippentrop kertoi saman asian: "Sinä tulet näkemään että minun henkeni nousee haudasta." Kansallissosialismi on "jopa enemmän kuin uskonto; se on tahto uudistaa Ihmiskunta. Kaikki luova energia ohjautuu uuteen ihmiseen."

Hitler väitti olevansa Marxin sosialismin todellinen huipentuma: "En ole ainoastaan valloittaja, vaan myös marxilaisuuden toteuttaja, sen osan joka on pohjimmiltaan oikeutettua, riisuttu juutalais-talmidilaisesta opista." Pohjimmiltaan, hän sanoi etä hän puhdistaisi Marxin sosialismin juutalaisesta pintakiillosta -- erilainen pinnoitus, sama suunnitelma.

Hänen seuraajansa näkevät Hitlerin messiaana, Pyhänä Henkenä, marttyyrikuoleman kohdanneena Vapahtajana. Tämä rienaava Holy Book of Adolf Hitler sanoo: "Kaikki ylistäkööt Jumalan Kristusta ja Valittua, Adolf Hitleriä... Herrojen Herraa ja kuningasten Kuningasta, ikuista Adolf Hitleriä." Sellaista rienaamista.

Tämä demoninen henki sekä Hitlerin jälkeläiset jatkavat elämistään. Tullaanko tätä voimakasta okkulttista Rothschildien haaraa käyttämään taas kerran Uuden maailmanjärjestyksen toimesta? Sivuhuomautuksena mainittakoon, että jotkin Rothschildien ja Hitlerin jälkeläiset ovat kääntyneet kristityiksi!

Keskustellaanpa globalisaatiosta, ajatuksesta jota Rothschildit ovat avoimesti markkinoineet. Toinen maailmansota edisti amerikkalaisten myötätuntoa globaalia "rauhanturvaamis-instituutiota" -- Yhdistyneitä Kansakuntia -- kohtaan.

Sen jälkeen kun Yhdysvallat oli hylännyt aiemmat yritykset luoda tällainen instituutio Kansainliiton sisälle, Illuminati päätti luoda Rothschildin Pyöreän Pöydän ryhmien lonkeron joka vaikuttaisi länsimaiseen yhteiskuntaan saadakseen heidät omaksumaan globalisaatio. Tämä alkuperäinen ajatus oli luoda kansainvälinen neuvonantajien intressiryhmä joka markkinoisi Uutta maailmanjärjestystä, nimeltään Royal Institute of International Affairs. Tätä suunnitelmaa muutettiin; tämä instituutti jakautui kahtia niin että erilliset ryhmät voisivat vaikuttaa eri hallituksiin ilman että asia näyttäisi salaliitolta. Baron Edmond #1 de Rothschild Ranskasta hääri näiden kokousten taustalla kaikkein voimakkaimmin, ja näiden ryhmien perustajat olivat kaikki sellaisia että heillä oli hänen hyväksymisensä. Näiden ryhmien johtaja oli Eversti Edward Mandell House.

Eräs näistä ryhmistä oli CFR. Tämä CFR Handbook vuodelta 1936 selittää kuinka se perustettiin. "30.5.1919, useat Pariisin Rauhankonferenssin johtavat jäsenet tapasivat Hotel Majesticissa, Pariisissa, keskustellakseen kansainvälisen ryhmän perustamisesta joka neuvoisi heidän omia hallituksiaan kansainvälisissä asioissa... Kokouksessa 5.6.1919, nämä suunnittelijat päättivät että olisi parasta olla erilliset organisaatiot jotka tekisivät yhteistyötä keskenään. Seurauksena, he organisoivat Ulkomaansuhteiden neuvoston, pääkonttorinaan New York, sekä sisar-organisaation, Royal Institute of International Affairsin, Lontooseen, joka myös tunnetaan nimellä Chatham House Study Group, neuvomaan Britannian hallitusta. Ala-organisaatio, tämä Institute of Pacific Relations, perustettiin touhuamaan yksinomaan Kaukoidän asioissa. [Sekä edistämään hyökkäystä Pearl Harboriin.] Muita organisaatioita perustettiin Pariisiin ja Hampuriin; Hampurin haaran nimenä Institut für Auswartige Politik; ja Pariisin haaran nimenä Centre d'Etudes de Politicque Etrangere..." En ole koskaan nähnyt että tämä Institut für Auswartige Politik olisi tehnyt yhtäkään tutkimusta. Olisi mielenkiintoista nähdä kuinka tämä ryhmä oli kietoutunut eliittiin sekä Toisen maailmansodan luomiseen.

Eräs Illuminaatin Viisaiden miesten ryhmä toteutti suunnitelmia jotka laadittiin tämän Hotel Majesticin tapaamisissa ja loivat CFR:n. Näihin perustajiin kuuluivat: Eversti Edward Mandell House (Rothschildin agentti), John Foster Dulles (Rothschildin yhteyshenkilö Kuhn, Loeb & Companyyn), sekä Allen Dulles (myös Kuhn, Loeb & Companysta).

Tämä CFR perustettiin virallisesti 29.7.1921. Rahoitus perustamiseen tuli J.P. Morganilta, Bernard Baruchilta, Otto Kahnilta, Jacob Schiffilta, Paul Warburgilta, sekä John D. Rockefellerilta muiden mukana. Tämä RIIA:n rahoitus tuli ensisijaisesti Astorin perheeltä. Paul Warburg istui alkuperäisessä CFR:n hallintoneuvostossa.

Kuten sinä voit selkeästi nähdä, tällä Rothschild verkostolla oli merkittävä vaikutus ulkomaansuhteiden ryhmien luomisessa. Tämä vaikutus jatkuu tänäänkin. Tämä Rothschildien valta Pyöreän Pöydän ryhmissä laajeni tähän puoliksi julkiseen CFR:ään, RIIA:an, sekä muihin. Rothschildin Huone oli kiireinen muiden eliitin jäsenten kanssa Uuden maailmanjärjestyksen luomisessa.

Yksi esimerkki siitä kuinka Rothschildit kätkevät valtansa on eräs hyvin koulutettu mies jonka äiti oli Russellin & Campbellin verilinjaa ja jonka salainen biologinen isä oli Edouard Phillipe de Rothschild, Guy de Rothschildin isä. Hänen sanansa olivat tyypillisiä henkilölle joka on päässyt irti Illuminaatin lonkeroista: "Minä muistan hänen [Edouard Phillipen] jutelleen kanssani ollessani nuori poika, hänen tuoksinsa kun hän kuoli maksasyöpään, hänen lajitellut hyökkäyksensä minun ruumistani ja sieluani vastaan, sekä hänen luottamuksensa minuun hänen vallanhimossaan, sekä hänen vihansa Jumalaa kohtaan. Tämä mies nautti Jumalan vihaamisesta ja minä olin hänen avioton/halvennettu/epäaito/kurja lapsensa... Lapsiensa kautta, nämä Rothschildit nyt johtavat ihmiskuntaa sekä sen kapinaa Jumalaa vastaan. Esimerkiksi, minä muistan sarjan okkultistisia kokouksia jossa ryhmät kuten False Memory Syndrome Foundation perustettiin jotta selitettäisiin olemattomiksi Herran paljastuksen SRA:sta (Satanic Ritual Abuse). Kun minä katson CNN:ää, minua hätkähdyttää nähdä niin monia tuttuja kasvoja, politiikan näyttämöllä, kaikki tuomassa Uutta maailmanjärjestystä. Useimmat ovat itse SRA:n uhreja sekä Rothschildeja syntymästään. Kuten sadoilla tuhansilla tämän okkultistisen perheen muilla biologisilla lapsilla, myös minulle oli varattu asema tämän klaanin yrityksessä hallita maailmaa." [Kirjailijan haastattelema Illuminaatin kynsistä paennut henkilö.]

Uusimmat kommentit

03.12 | 11:10

Hei, Risto. Tämä on Hengellinen kotikirjasto, ei Mairen kotisivu. ...

03.12 | 04:10

En ole aikoihin kuullut mitään näin upeita.Syvät,kaun...

26.11 | 22:13

Aivan upeita ja koskettavaa musiikkia.Vierailit,säestit ja lauloit Varapäree...

03.11 | 15:39

Tässä kansiossa, Markon kuvia-ensimmäinen ylläpitäjä. Myös ...